Revisió de velocitat: actualització del 2020

Revisió de velocitat

Speedify és una VPN basada en Estats Units que ofereix un bon pla gratuït, tot i que l’equip de Cloudwards.net considera que hi ha opcions millor pagades. Tot i això, gràcies a la seva gran facilitat d’ús, algunes persones poden apreciar-lo molt, ja que podeu llegir i veure en la nostra revisió completa Speedify.

Best-VPN-reviews

Speedify és un servei de xarxa privada virtual nord-americà amb seu a Philadelphia, PA. Va ser desenvolupat per Connectify, especialitzat en programari en xarxa. La companyia promou la seva velocitat, qualitat de connexió i alta seguretat. Posem la VPN a la velocitat perquè vegeu quina velocitat real hi ha al darrere de Speedify.

En aquesta revisió de Speedify, compartirem els resultats després de passar temps a mà amb el programari. Abans de dictar el nostre veredicte, discutirem funcions, preus, facilitat d’ús, dispositius compatibles, ubicacions del servidor, velocitat, seguretat i assistència.

Speedify és impressionant en algunes zones, però difícilment per sobre de la mitjana en altres. Ens agraden molt les seves característiques, la seva interfície i la seva usabilitat general, però seguim sent que es troben enrere dels millors proveïdors de VPN. Tot i això, el seu pla gratuït és bastant bo, comparant-lo amb els millors proveïdors de VPN gratuïts.

Alternatives per Speedify

Fortaleses & Debilitats

Característiques

No hi ha cap diferència en la funcionalitat entre les versions gratuïtes i il·limitades de Speedify. Pel que fa a evitar geoblocs, Speedify ens va convèncer. Tant Hulu com Netflix van funcionar bé, tot i que el servei diu al seu lloc web que no pot garantir l’accés a aquest últim.

Dit això, el fet de tractar l’error del proxy de Netflix és un joc de gats i ratolins, així que és possible que vulgueu consultar la nostra millor VPN per a Netflix si voleu un accés constant..

Speedify també arriba amb un interruptor mata. Si l’activa, Speedify tallarà la vostra connexió a Internet sempre que el servei VPN estigui desconnectat, garantint que les dades identificables personalment no seran exposades.

La funcionalitat d’enllaç de canals és única per a Speedify i força impressionant. Us dóna la possibilitat de combinar diverses connexions a Internet per obtenir més velocitat, cosa que és especialment avantatjosa per a dispositius mòbils. D’aquesta manera, podràs treure el màxim partit del teu servei mòbil i WiFi.

Speedify-Features-Channel-Bonding

De manera similar a l’enllaç de canals, el mode redundant de Speedify utilitza dues connexions a Internet per proporcionar un millor comportament de navegació i una connexió més estable. La funció et permet romandre en línia encara que s’interrompi la connexió a una font d’internet, com ara WiFi. Si això succeeix, simplement canvia a l’altra, de manera que podeu continuar navegant.

Preu

Speedify ofereix tres plans diferents. A més de la versió gratuïta, també hi ha Speedify Unlimited i Speedify per a equips, tots dos amb una garantia de devolució de 30 dies. Malauradament, el servei no ofereix subscripcions de més d’un any.

La versió gratuïta del servei inclou un dispositiu amb 5 GB d’ample de banda al mes. En comparació amb TunnelBear, el pla gratuït és excel·lent, però no deixa de ser la meitat de les dades que ofereix Windscribe (consulteu la nostra revisió de TunnelBear i la revisió de Windscribe). Speedify està disponible per a Windows, macOS, Android o iOS.

Speedify Unlimited proporciona un ample de banda il·limitat de fins a cinc dispositius. En comparació amb CyberGhost, la tarifa mensual és barata (llegiu la nostra ressenya de CyberGhost). Com en la majoria de proveïdors, la subscripció anual és molt més barata. Obteniu dotze mesos al voltant del preu de sis.

La versió de pagament no afegeix funcions, només augmenta l’amplada de banda permesa i el nombre de connexions simultànies.

També podeu comprar un servidor dedicat, que és de 120 dòlars addicionals al mes o de 900 dòlars anuals. Els servidors dedicats estan disponibles en els plans individuals i en equips, però tenen més sentit en aquesta configuració.

Els plans d’equip són, fonamentalment, plans individuals amb funcions addicionals de gestió d’usuaris. Obteniu taulers de l’equip i podeu utilitzar funcions d’informació i d’analítica ampliades. No obstant això, el preu per usuari no varia segons la mida de l’equip. Tant si teniu 15 o 50 persones al vostre equip, no pagareu la mateixa tarifa.

El sistema de preus de Speedfy és especialment útil si afegiu un servidor dedicat a la vostra subscripció mensual. Quanta més gent utilitzi el servidor dedicat, menys et costa de mitjana.

Speedify no és barat, però tampoc és el proveïdor més car que hem vist. És un model senzill que pot proporcionar més valor si oferia plans amb termes més llargs. Si voleu un servei barat, mireu la nostra revisió PIA.

Facilitat d’ús

És fàcil instal·lar Speedify. Vés al lloc web de Speedify i feu clic a “descarrega”. A continuació, espereu fins que s’acabi la descàrrega del fitxer i l’executeu. Això és el que heu de fer. Ni tan sols heu de crear cap compte.

Speedify-Installation-Web

Un cop finalitzada la instal·lació, podeu iniciar la VPN.

Speedify-Pantalla principal

Hi podeu obrir dos menús: “configuració” i “compte”. Per accedir al menú “configuració”, feu clic a la icona d’engranatge.

Ajustar la configuració de la pantalla principal

Això obre la configuració, on podeu triar entre tres submenús: “servidors”, “sessió” i “privadesa”.

Speedify-Settings-Screen-Screen

A “servidors”, com el nom ja ho diu, podeu triar entre els servidors als quals voleu connectar-vos. Speedify podria millorar la usabilitat en aquesta àrea. De seguida no ens queda clar com canviar entre diferents servidors d’un país. Excepte aquest petit defecte, no hem tingut problemes importants.

Speedify-Choose-Server-Location

A “sessió”, trobareu la configuració relacionada amb l’inici i l’aturada de Speedify. Un cop més, no podem criticar res. Els paràmetres més importants es mostren, es classifiquen lògicament i s’etiqueten clarament.

Speedify-Settings-Session

L’últim menú és interessant. Aquí és on podeu configurar la protecció contra killswitch, encriptació i filtració DNS.

Speedify-Settings-Privacy

El menú “compte” tracta de la configuració del vostre compte. Per accedir-hi, feu clic a l’altra icona de la pantalla principal situada a sota de la icona de l’engranatge.

Speedify: pantalla principal del compte

Des d’allà, podeu actualitzar el vostre compte, iniciar la sessió o accedir a la pàgina de xarxes socials de Speedify.

Speedify-Account

Els enllaços “Obteniu ajuda” a cada menú són útils. Quan feu clic a un d’ells, sereu redirigits a la secció de preguntes freqüents rellevant de Speedify, on podreu llegir el problema. Tot i que rarament es necessita per la clara estructura de navegació de Speedify, la característica és agradable.

En general, Speedify és fàcil d’utilitzar. Les categories s’etiqueten lògicament i la interfície sembla clara, concisa i estructurada amb sentit. Els botons i altres elements s’utilitzen de manera uniforme i coherent durant tot el disseny de l’aplicació.

L’aproximació de “primer mòbil” de Speedify funciona força bé i es nota clarament quan s’utilitza l’aplicació. Els botons, les icones i els fluxos de pantalla no només suggereixen que Speedify s’ha optimitzat per a dispositius mòbils, sinó que també es fa el disseny de la pantalla, la navegació i la manera de presentar la informació..

Dispositius compatibles

Speedify es pot utilitzar a l’escriptori i al mòbil en fins a cinc dispositius.

El client VPN funciona amb Windows 7 i versions posteriors i macOS 10.10 i versions posteriors. No hi ha cap client per a Linux. Quan es tracta de dispositius mòbils, Speedify és al capdavant. L’aplicació nativa funciona amb Android 5 i versions posteriors i amb iOS 10 i versions posteriors. Si utilitzeu Windows Phone o Blackberry, probablement haureu de buscar un altre proveïdor.

El pla gratuït de Speedify només inclou un dispositiu per usuari. Com que no heu de crear cap compte per utilitzar Speedify, teòricament el podeu instal·lar en diversos dispositius. L’inconvenient aquí és que no podeu sincronitzar la vostra configuració i informació a diversos dispositius.

Ubicacions del servidor

Speedify té més de 170 servidors en 50 ubicacions diferents. No ho fa gaire quan es compara amb proveïdors com NordVPN o ExpressVPN, que tenen milers (consulteu la nostra revisió NordVPN i la revisió ExpressVPN)..

Speedify-Server-Ubicacions

El servei es concentra més a Europa, amb 25 ubicacions. Els estats bàltics, com Estònia, Letònia i Lituània, no passen, com Portugal, la República Txeca, Eslovàquia i Hongria.

A Amèrica del Nord, Speedify ofereix 15 ubicacions diferents, 13 de les quals als Estats Units. Les altres dues a Canadà, és a dir, no n’hi ha cap a Mèxic.

És encara més prim a Àsia, que té sis ubicacions. Oceania n’és tres, Àfrica en té dos i Amèrica del Sud una a São Paulo, Brasil.

Speedify està ben representat a Europa i Amèrica del Nord, però altres continents estan poc coberts.

Velocitat

Tal com el nom “Speedify” indica, el proveïdor promou la seva velocitat com a punt de venda clau. Hem fet un control de velocitat i hem obtingut els resultats següents:

País: Ping (ms): Descàrrega (Mbps): Carrega (Mbps):
Alemanya (sense protecció)3321.863.53
Milano, Itàlia889,893,07
Bangalore, Índia3893,481,54
Auckland, Nova Zelanda6632.210,87
Nova York, EUA26313.312,71
Mont-real, Canadà2714,962.59

Basat en les nostres proves, Speedify no és la VPN més ràpida del mercat. La latència es va deteriorar considerablement, i és per això que no recomanaríem aquest servei per a jocs (consulteu la nostra millor VPN per a jocs).

El més interessant de les velocitats de descàrrega és que el servidor dels EUA és més ràpid que el d’Itàlia. Hem provat altres servidors a Europa, com el de París, amb resultats similars.

Per arribar al fons, també vam provar un servidor al Canadà. Volíem esbrinar si tots els servidors nord-americans són més ràpids que els d’Europa. Com es pot veure en els resultats anteriors, és probable que Speedify hagi optimitzat els centres de dades dels EUA.

Les velocitats de càrrega també es redueixen. En aquest punt, hem de complir l’estabilitat dels servidors europeus. A la majoria de països d’Europa, gairebé no hi ha canvis en la velocitat de càrrega quan s’utilitza Speedify.

Pel que fa a la transmissió en temps real, Speedify pot dificultar les coses (llegiu el nostre millor VPN per streaming). Amb un túnel VPN a l’altra punta del món, la velocitat de descàrrega es redueix gairebé un 90 per cent. Sempre que viatgeu a Europa i Amèrica del Nord, però, la reproducció no ha de ser un problema.

Speedify és una VPN amb la qual podeu transmetre pel·lícules en línia perquè la taxa de descàrrega és, en la majoria dels casos, decent. El ping, per contra, és dolent, per la qual cosa no el recomanaríem per jugar.

Seguretat & Privacitat

Speedify utilitza diferents mètodes de xifratge que altres proveïdors. Per regla general, AES, un estàndard de facto en criptografia, és el xifrat que s’utilitza a través d’un canal TLS / SSL. Si el maquinari no és compatible amb AES, que sol ser el cas dels telèfons intel·ligents antics, s’utilitza ChaCha.

Aquest és el mètode de xifratge utilitzat per Google, entre d’altres, i és un estàndard de seguretat comú en el món de la tecnologia. Tant AES com ChaCha es consideren segurs, però ChaCha és molt més ràpid que AES.

Per a la seguretat del protocol, Speedify es basa en DTLS, un altre estàndard de xifrat. El DTLS és bàsicament TLS sobre UDP. Si tot això era grec per a vosaltres, consulteu la nostra guia sobre seguretat VPN.

No podeu definir ni canviar el protocol de seguretat que voleu utilitzar Speedify. L’únic que podeu canviar és el protocol de transport, és a dir, si voleu utilitzar UDP o TCP. Dit això, el protocol de transport no ajuda a millorar la seguretat.

El protocol de transport només defineix la seqüència dels paquets de dades, com han de mirar i com s’han de transportar per poder ser muntats en una sol·licitud (o resposta) a la següent capa de protocol..

Les capes superiors a la capa de transport tenen una influència més gran en la seguretat del sistema que no pas. Si utilitzeu TCP no es fa més segura l’aplicació, però us pot ajudar a superar la inspecció profunda de paquets.

Vam sotmetre Speedify a un test de fuites IP i vam obtenir bons resultats. El lloc web no només va poder detectar que estàvem utilitzant una VPN, sinó que també es va ocultar la nostra adreça IP real. El servei també va passar les proves de filtracions i filtracions de DNS sense cap problema.

La privadesa és infreqüent. Tot i que Speedify reclama no emmagatzemar dades als seus servidors (llocs web visitats, adreces IP, etc.), es manté la informació següent als seus servidors:

  • El temps i la ubicació de la xarxa a partir de la qual es va realitzar una connexió Speedify inicial
  • La quantitat de dades transferides
  • Ubicació aproximada
  • La durada de la connexió Speedify

La major part és pinso estàndard per a una VPN, però la ubicació aproximada és rellevant. Speedify afirma que les dades només s’utilitzen per solucionar problemes i proporcionar un millor suport, però encara pensem que la ubicació aproximada és una zona grisa.

Servei d’atenció al client

El coneixement de Speedify és senzill. La secció FAQ es divideix en dues grans seccions: escriptori i mòbil.

Speedify-Service-Landing-Page

L’estructura és clara a les àrees d’escriptori i mòbil. Les preguntes es classifiquen de manera significativa i vam poder trobar allò que buscàvem de seguida.

Speedify-Service-FAQ

El servei ofereix una excel·lent assistència per correu electrònic. Podeu enviar un formulari de contacte al lloc web o contactar directament amb l’assistència mitjançant correu electrònic. Quan vam arribar, Speedify va tornar ràpidament i va respondre directament a la nostra pregunta.

El temps de resposta ha estat inferior a una hora i estàvem contents de la qualitat de la resposta. Era una pregunta senzilla, sobre Bitcoin, que es podria haver contestat fàcilment a la base de coneixement.

És una bona senyal la resposta ràpida i amable de Speedify.

El Veredicte

Speedify és una VPN mitjana que destaca de la competència per la seva vinculació per canals i el seu primer enfocament per a mòbils. Tot i això, la seva velocitat és més màrqueting que realitat.

Tot i així, té una bonica llista de funcions, una excel·lent interfície i una tarifa de preu decent, per arrencar. Si busqueu alguna cosa que tingui més opcions de seguretat, el millor és llegir les nostres ressenyes VPN.

Heu utilitzat Speedify abans? T’ha agradat? Feu-ho saber als comentaris i gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me