Revisió de Surfshark: actualització 2020

Revisió de surf

Surfshark és un proveïdor interessant, ja que mostra moltes promeses amb algunes funcions exòtiques, però té alguns aspectes importants. Dit això, ens agraden molt aquesta VPN de desbloqueig, desbloqueig de divisions i bloqueig de programari maliciós de Netflix, tal i com podeu llegir a la nostra revisió de Surfshark..


Surfshark-slider-image-1

Surfshark-slider-image-2

Surfshark-slider-image-3

Surfshark-slider-image-4

Surfshark-slider-image-5

Anterior

Pròxim

Surfshark, un nou usuari relatiu a l’escena VPN, no ha perdut temps fent-se un nom. En menys de dos anys, Surfshark ha construït una xarxa de més de 1.000 servidors en més de 60 països. Per a aquesta revisió de Surfshark, vam examinar la xarxa privada virtual des de tots els angles, valorant-la en funcions, interfície d’interès, velocitat, seguretat, privadesa i molt més..

El servei de VPN va ser fundat recentment a les Illes Verges Britàniques el 2018. El BVI, amb les seves progressives lleis de privadesa de dades, és un lloc popular per a la creació de botigues de VPN; ExpressVPN és la nostra millor selecció VPN (consulteu la nostra revisió ExpressVPN per a més detalls).

Surfshark és una VPN estretament assegurada i fàcilment assequible. Ens agrada especialment que totes les subscripcions tinguin connexions simultànies il·limitades i que el túnel es mostri de manera que sigui fàcil per a qualsevol usuari entendre. A més, la VPN funciona a Netflix i a tots els serveis de streaming principals. Tanmateix, hi ha marge de millora en diverses àrees.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a Surfshark

Característiques

El conjunt de funcions de Surfshark comprova moltes de les caselles que buscàvem en una VPN. Hi ha un interruptor de matança que interromp la vostra xarxa si la connexió VPN baixa per qualsevol motiu. També podeu configurar la VPN per iniciar-la quan arrenqueu, anomeneu xarxes WiFi de confiança i mantingueu la vostra connexió privada mitjançant interruptors d’usuari.

Surfshark també permet el tunelatge fraccionat, tot i que la VPN el descriu com una “llista blanca”. Tot i així, és el mateix principi: accelerar la navegació connectant-se a llocs de confiança fora de la VPN. La llista blanca només està disponible a Windows i Android, però altres usuaris poden accedir-hi mitjançant extensions del navegador (consulteu la nostra revisió StrongVPN per obtenir més informació sobre un altre servei amb túnel dividit)..

Surfshark té un parell de funcions que eviten que sigui eclipsat pels seus competidors més establerts. El primer bloqueig d’anuncis, CleanWeb, que bloqueja programari maliciós, anuncis emergents, rastrejadors i llocs web presumptes de phishing. És un avantatge molt gran de la VPN, encara que la seva taxa de captura no sigui del 100 per cent.

Surfshark-multihop

Surfshark es distingeix realment amb MultiHop, la seva doble funció VPN. Us permet enrutar la vostra connexió a través de més d’un servidor, posant capes de protecció addicionals entre la vostra adreça IP i els ulls indisposats. Fins ara, només hi ha 13 d’aquestes connexions, la majoria limitades a països ben servits, però no deixa de ser una característica interessant que voldríem veure ampliada.

Finalment, hi ha NoBorders, una nova característica que diu que et permet accedir en línia en països restrictius que solen bloquejar les VPN. No hem pogut viatjar a un país totalitari per veure si funciona, però suposem que és més difícil que tercers indiquin si dirigiu trànsit a través d’una VPN, probablement utilitzant el protocol Shadowsocks..

Funcions Premium

Surfshark ha afegit recentment un parell de funcions de privadesa premium, que ven en un paquet per 0,99 dòlars mensuals a la part superior del pla normal. Una d’aquestes funcions és BlindSearch, el motor de cerca sense registre d’anuncis de Surfshark basat en l’API Bing.

L’altra característica que s’agrupa és HackLock, un servei de protecció contra robatori d’identitats que té l’objectiu de competir algun dia amb Norton LifeLock. 

Surfshark-Hacklock

Estem molt impressionats pel conjunt de funcions de Surfshark. Combina una suite completa de funcionalitats VPN bàsiques amb algunes addicions intrigants. 

Tot i que gairebé no és l’única VPN que té un bloqueig d’anuncis (vegeu la nostra revisió de CyberGhost) o que es connecta a través de diversos servidors (vegeu la nostra revisió NordVPN), fa una gran tasca d’agrupar totes aquestes funcions de manera accessible i assequible..

Descripció general de les funcions de Surfshark

Logotip de Surfsharksurfshark.com

Comença des de $ 199 al mes Tots els plans

General

Mètodes de Pagament
PayPal, targeta de crèdit, Google Pay, Amazon Pay

Accepta criptomoneda

Connexions simultànies
Il·limitat

Suporta el túnel fraccionat

Amplada de banda il·limitada

Prova gratuïta disponible
7 dies

Període de devolució
30 dies

Import del servidor mundial
1.040 servidors de 63 països

Sistemes d’escriptori
Windows, MacOS, Linux

Sistemes operatius mòbils
Android, iOS

Extensions del navegador
Chrome, Firefox

Es pot instal·lar en routers

Reproducció

Pot accedir a Netflix US

Pot accedir a BBC iPlayer

Pot accedir a Hulu

Pot accedir a Amazon Prime Video

Seguretat

Tipus de xifrat
256-AES

Protocols VPN disponibles
OpenVPN, IKEv2, Shadowsocks

Habilitat a l’inici del dispositiu

Permet torrent

Política sense registre

Prova de filtracions DNS superada

Killswitch disponible

Inclòs programari maliciós / bloqueig d’anuncis

Assistència

Xat en directe
24/7

Assistència per correu electrònic
24/7

Atenció telefònica

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Preu

Surfshark té només un pla, que inclou totes les seves funcions, sense límits d’amplada de banda i connexions simultànies il·limitades per als vostres dispositius registrats. Aquest pla varia en funció del temps que dura, i les subscripcions més llargues estalvien diners. No hi ha cap pla gratuït, de manera que si busqueu una VPN gratuïta, aneu a la nostra llista dels millors serveis VPN gratuïts.

Tot i que els preus es registren a nivell mensual i anual, el pla de dos anys de Surfshark és el de preus més baixos del mercat. Si voleu estalviar més en una subscripció d’un mes, consulteu la nostra revisió Ivacy.

Surfshark ofereix una prova gratuïta de set dies sobre la seva aplicació a totes les plataformes mòbils, a les quals podeu accedir baixant l’aplicació. No hi ha proves gratuïtes per a cap altra funció, tot i que cada nivell de subscripció inclou una garantia de devolució de 30 dies. El conjunt de funcions de “suite de seguretat” de Surfshark, HackLock i BlindSearch, afegeixen 0,99 dòlars mensuals a qualsevol nivell que estigueu.

Surfshark ofereix un bon ventall de formes de pagament. Podeu utilitzar targetes de crèdit o dèbit, PayPal, Google Pay o Amazon Pay. Si preferiu utilitzar una criptocurrència intracceable, Surfshark accepta bitcoin, ethereum i ondulacions.

Facilitat d’ús

El panell de control principal de Surfshark es llança amb la seva llista d’ubicacions obertes. Podeu optar per ocultar aquest menú, però aquest botó és més aviat petit i la llista pot ser una mica desorientant per a un usuari VPN per primera vegada..

Tauler de taula de surf, sense connexió

Podeu optar per ignorar el menú i fer servir el botó “connexió ràpida”, que automàticament troba la connexió més ràpida. Tingueu en compte que aquest no sempre és el servidor que us és més proper a vosaltres. Per a nosaltres, Surfshark en va trobar una de més ràpida una mica més lluny. És bo saber que la VPN està fent una comprovació de la seva xarxa i demostra que la gran llista de servidors de Surfshark és més que un truc.

Tauler de taula de surf, sense connexió

No és massa complicat utilitzar la llista de servidors. Hi ha tres pestanyes que us ajuden a seleccionar diferents tipus de servidors: “ubicacions” per a IP variables, “estàtic” per a IP IP estàtiques i “MultiHop” per a connexions extra-segures a través de diversos servidors.

IP de superfície estàtica

Podeu fer que qualsevol servidor sigui un “favorit” per tornar-hi fàcilment. També podeu utilitzar la barra de cerca ràpida per raigs per buscar una ubicació concreta. Aquesta funció va ser especialment benvinguda després d’arrossegar-nos per un mapa mundial per a la nostra revisió TunnelBear.

Preferències

Totes les altres funcions es troben al plafó “preferències”, agrupades en sis pestanyes. La pestanya “general” gestiona el commutador de matança i us permet controlar quan la VPN s’encengui o s’apagui automàticament.

Controls generals de la superfície general

La pestanya “xarxes” us permet anomenar i alternar les xarxes WiFi de confiança. La pestanya “funcions” us permet activar i desactivar el programari i el bloqueig d’anuncis CleanWeb. Si pagueu de forma addicional per HackLock i BlindSearch, també en controlareu.

Controls de xarxa de superfície de seguretat

La pestanya “compte” us permet gestionar aspectes bàsics del vostre compte sense obrir una finestra del navegador. Les “actualitzacions” us ofereixen diverses opcions per rebre actualitzacions de Surfshark, incloent si voleu només llançaments estables, quan heu de buscar actualitzacions i amb quina freqüència descarregueu les actualitzacions.

Controls avançats de la superfície de surf

Finalment, la pestanya “avançada” us permet triar si voleu enviar informes de sinistres i si voleu utilitzar NoBorders, la funció que està pensada per ajudar-vos a evitar els tallafocs que restringeixen la navegació. També hi ha una opció per canviar el vostre protocol. Tot i que, estranyament, encara hi és, encara que estigueu en una plataforma que només admet un protocol..

Tingueu en compte que aquestes captures de pantalla provenen de la versió macOS de Surfshark. La versió de Windows organitza les opcions de manera més visible, en panells grans a la part esquerra de la interfície d’interès. Aquí és on trobareu la llista blanca si ho teniu.

L’UI de Surfshark és amable en general, un cop us hi acostumeu. Els usuaris de VPN més avançats podrien decebre la quantitat de control, però el que hi ha està molt ben organitzat. En versions posteriors, voldríem veure les pestanyes organitzades amb més claredat, ja que no sempre és obvi a quina categoria hi ha una determinada característica, cosa que dificulta trobar-ne algunes..

Velocitat

Vam utilitzar speedtest.net per provar els efectes de Surfshark en la velocitat de navegació, començant per un servidor Surfshark el més proper possible al nostre servidor sense protecció. La taula resumeix els resultats.

Ubicació del servidor: descarregar (Mbps) càrrega (Mbps) del servidor (Mbps)
Estats Units (no protegit)1915.332,35
Estats Units (protegit)6811.312,20
Islàndia2395,831,99
Espanya1825.152,32
Índia3195,861,90
Sud-Àfrica3325,882.39

També vam provar tres dels servidors MultiHop de Surfshark. Aquests resultats es troben a la taula següent, amb la connexió nord-americana sense protecció afegida per a la seva comparació.

Ubicació del servidor: descarregar (Mbps) càrrega (Mbps) del servidor (Mbps)
Estats Units (no protegit)1915.332,35
Canadà a Estats Units10210.602.21
Estats Units a Països Baixos1687,772.21
Singapur a Hong Kong2518.362.16

Surfshark va mantenir al voltant del 75 per cent de la velocitat de descàrrega no protegida en navegar per ubicacions similars. És un gran rendiment i, tot i que va disminuir amb la distància, la VPN mai va caure per sota del 33 per cent de la velocitat òptima. Això es troba al centre del paquet VPN per tenir un impacte en la velocitat.

Durant les proves de velocitat, les connexions MultiHop van resultar molt bones. La latència va ser més llarga, cosa que cal esperar, però no es van afectar les velocitats de descàrrega i, fins i tot, es va millorar, en alguns casos. Això és probable a causa del fet que Surfshark només té connexions MultiHop a través de servidors en ubicacions més fiables. Independentment, la nostra prova demostra que afegir seguretat addicional al teu streaming no costarà gaire velocitat.

Si us connecteu a prop de casa, la latència de Surfshark és acceptable per als jocs. El que guanya més punts, però, és que cada connexió que vam provar superava el llindar de 5Mbps recomanat per a la transmissió en temps real. En general, és millor per a vídeo que per a jocs. Per obtenir una comparació, consulteu les nostres llistes de les millors VPN per a jocs i les millors VPN per streaming.

Seguretat

Surfshark admet tres protocols: OpenVPN, IKEv2 i Shadowsocks. Consulteu el nostre desglossament del protocol VPN per obtenir més informació sobre com els protocols afecten la seguretat VPN. OpenVPN és un protocol de codi obert de confiança que és una opció popular per a moltes VPN. IKEv2 és el protocol més ràpid i és excel·lent per restaurar les connexions caigudes, cosa que el converteix en una elecció ideal per a dispositius mòbils.

Shadowsocks és un proxy dissenyat específicament per combinar tallafocs restrictius, especialment els de la Xina. És d’allò bé, per la qual cosa no és recomanable utilitzar-lo d’una altra manera. Per al xifratge, Surfshark es basa en AES-256, que és una aposta força segura. Des que vam revisar per última vegada Surfshark el novembre de 2019, ha afegit ChaCha, un xifrat altern que sovint funciona millor en dispositius mòbils.

Surfshark és prou fàcil per torrenting i fins i tot pot plantar cara al Gran Firewall de la Xina amb l’ús de Shadowsocks. Consulteu la nostra llista de les millors VPN per torrenting per obtenir més informació.

Després d’executar Surfshark mitjançant proves per comprovar si hi ha una adreça IP, DNS i filtracions de WebRTC, no hem trobat problemes. No és una sorpresa, però. Surfshark ha fet opcions sòlides aquí i és fantàstic que hagi afegit una nova opció de xifrat. Pot ser bo veure més protocols a la carretera, però és l’únic inconvenient que podem veure.

Privacitat

Surfshark inclou de manera útil resums destacats al començament de cada secció de la seva política de privadesa. D’aquesta manera, és fàcil aconseguir les dades promeses de privacitat: la VPN no registrarà cap de les vostres dades de navegació.

Surfshark: Política sense registre de registre

Desa la informació del vostre compte i de la facturació i també utilitza Google Analytics amb finalitats de màrqueting, tot i que la política de privadesa inclou informació sobre com desactivar-ne Surfshark comparteix dades amb tercers que ajuden a seguir funcionant, inclosos gestors d’anuncis, processadors de pagaments i contractistes de suport.

Surfshark: Google-Analytics

El principal punt de venda de la companyia en matèria de privadesa és que té la seu a les Illes Verges Britàniques, un territori que actualment té algunes de les millors lleis de privadesa en línia del món. Sempre hi ha el perill que es pugui aprovar una llei més endavant, però, de moment, és un lloc idoni per a que Surfshark estigui assegut.

Vam comprovar si Surfshark s’ha capturat alguna vegada recollint dades d’usuaris i vam saber que l’empresa tenia les seves extensions de navegador auditats de forma independent per la firma alemanya Cure53. L’auditoria només va detectar dues debilitats lleus i no hi havia casos de registre de dades. L’auditoria no sembla fora de les extensions, però ens fa ser prudentment optimistes.

També ens agrada que Surfshark no tingui una empresa matriu que pugui demanar-li que comprometi els seus ideals. L’únic recompte real en contra és que guarda identitats independents per tal de fer publicitat. En cas contrari, es tracta d’una VPN que us garantirà la privadesa.

Funció en streaming

Ara mateix, Surfshark és totalment capaç d’accedir a qualsevol servei de streaming, inclosos Netflix, Hulu, Amazon Prime Video i BBC iPlayer. Tanmateix, potser hauríeu de canviar entre uns quants servidors del vostre país abans que se n’obri el procés. Els primers dos intents de Netflix amb un servidor dels EUA es van bloquejar, però el tercer va funcionar sense enganxada.

Un cop entreu, el rendiment coincideix amb els resultats de les proves de velocitat relativament fortes de Surfshark. Si no us és prou ràpid per a vosaltres, prova un dels nostres millors VPNs per Netflix.

Ubicacions del servidor

El nombre de servidors als quals pot accedir Surfshark ha fluctuat aquí i allà, però en el moment d’escriure, compta amb 1.040 servidors en 63 països. És impressionant per a una VPN amb menys de dos anys sota el cinturó, però ens interessa més la diversitat geogràfica que la quantitat.

Ubicacions de servidor de superfície de superfície

Afortunadament, Surfshark també sembla prometedor en aquest aspecte. Tot i que més de la meitat dels seus servidors (36 dels 63) es troben a Europa, també dóna servei a quatre països de l’Amèrica del Sud, un a Amèrica Central, tres a l’Àfrica, tres a l’Orient Mitjà, dos a l’Àsia Central i quatre al sud-est. Àsia.

Val la pena assenyalar que Surfshark va afegir diversos servidors a ubicacions menys conservades (com Líbia, Nigèria, Azerbaidjan, Kazakhstan, Indonèsia i Tailàndia) des que el vam revisar per última vegada el novembre de 2019. La velocitat de les noves incorporacions ens fa esperar que hi hagi més adreces IP afegides aviat..

De moment, considerem que les opcions d’ubicació del servidor de Surfshark són prometedores, però no hi són prou. Si voleu la gamma geogràfica de servidors més àmplia possible, HideMyAss és el líder del sector. Podeu accedir a la nostra revisió HideMyAss per esbrinar per què això és bo i malament.

Servei d’atenció al client

Ens sap greu veure que no hi ha cap manera d’anar directament a la pàgina d’ajuda de Surfshark des de la VPN d’escriptori. És una cosa petita, però fa un llarg camí per fer el procés més amable.

Obtenir ajuda amb Surfshark comença amb la seva base de coneixement. La darrera vegada que vam fer la nostra revisió de VPN de Surfshark, encara era molt nova i la vam dedicar a tenir només nou articles a tota la seva secció d’auto-suport. És clar que la crítica ha estat ben feta, ja que la base de coneixement ha estat molt més àmplia en pocs mesos.

Surfshark - Base de coneixement

Immediatament després de fer clic a “ajuda”, trobareu vuit botons que condueixen directament a les guies bàsiques de configuració. A continuació, segueixen les preguntes freqüents i els botons de tres categories d’articles: tutorials, general i facturació. Cada secció inclou un bon ventall d’articles. Malauradament, encara no hi ha cap fòrum.

Zendesk gestiona l’assistència en xat en viu les 24 hores de Surfshark. Ens vam fer una pregunta i vam obtenir una resposta cortesana i útil gairebé instantàniament. El fet d’estar al primer lloc a la cua durant l’horari comercial de la Costa Oest dels Estats Units va ser una sensació fantàstica i, tot i que Surfshark ho aconsegueix a través d’un tercer, no ens queixarem.

Surfshark: xat en viu

A continuació, vam provar el sistema d’enviament de tiquets amb una pregunta diferent. Hem rebut un missatge de confirmació automatitzat en un minut. La resposta real va durar aproximadament 10 hores i estava plena de consells detallats i actuables. En definitiva, el servei d’atenció al client amb Surfshark és una experiència fantàstica, tot i que la manca d’un fòrum no deixa de picar.

El Veredicte

La tasca de Surfshark durant els seus primers dos anys de vida consisteix a donar el cas que l’ample camp de VPN necessitava una mica més d’atenció per la vostra atenció. Encara és molt aviat per dir si ha tingut èxit, però està fent tots els passos necessaris per fer-se: créixer ràpidament, competir amb els serveis disponibles sobre característiques i preu i introduir funcions que poques altres VPN ofereixen..

Altres VPN tenen connexions multi-servidor, túnels dividits i bloquejadors d’anuncis, però Surfshark les enrotlla en un paquet intrigant i compacte. També és privat, segur i increïblement assequible, especialment amb la seva garantia il·limitada de dispositius per a totes les subscripcions. Quan Surfshark no s’aconsegueix, es demostra la capacitat de millorar ràpidament.

Feu-nos saber què en penseu als comentaris. Gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map