Revisió de OverPlay: actualització 2020

Revisió de OverPlay

OverPlay fa algunes coses bé, i moltes malament. Si bé un tipus de client molt específic pot gaudir del seu ús, no dubtem a recomanar-lo al públic en general. Llegiu el perquè de la nostra revisió completa de OverPlay.


Best-VPN-reviews

Moltes persones busquen una xarxa privada virtual d’ús fàcil que estigui a punt de sortir de la caixa. En molts aspectes, OverPlay s’acosta a proporcionar una experiència d’usuari com aquesta. Tanmateix, té alguns inconvenients debilitants.

OverPlay es veu afectat per les seves debilitats i gairebé no es manté pels seus punts forts. Amb tota honestedat, treballar amb ell per escriure aquesta crítica de OverPlay es va convertir ràpidament en una feina.

Per descomptat, cada empresa té punts forts i febles. Si busqueu senzillesa i servei d’atenció al client sensible, pot ser que valgui la pena revisar OverPlay. Tot i això, abans de prendre aquesta decisió, investigueu què fa correctament OverPlay i què és el que impedeix que sigui un dels millors proveïdors de VPN.

Alternatives per a OverPlay

Fortaleses & Debilitats

Característiques

Quan es tracta de funcions, OverPlay és desossat. Sembla centrar-se en algunes coses que veu claus, mentre que deixa altres al costat.

El lloc web de OverPlay posa molt èmfasi en el seu servei SmartDNS. Podeu configurar automàticament el servidor DNS del dispositiu a un que tingui garantida la informació que necessiteu per connectar-vos a una varietat més gran de llocs web i que es ven com a servei autònom.

Això és fàcil de fer manualment i moltes persones de països amb servidors DNS restrictius (* tos * Xina * tos *) ja han resolt aquest problema.

Pel que fa a la VPN, ofereix opcions de xifratge i protocols limitats. Les que ofereix estan a la part superior de la línia, a les quals aprofundirem més endavant, però a moltes persones els agrada tenir opcions.

Overplay-OS

Hi ha un interruptor mortal, que és bo per a una seguretat addicional, però no hi ha cap manera de configurar-lo perquè s’iniciï. No hi ha cap suport de tunelatge dividit i no funciona amb tots els serveis de reproducció. Consulteu la nostra millor VPN per a la transmissió per obtenir millors opcions.

Sembla que OverPlay va introduir un bon nombre de funcions i va ignorar tota la resta per no ser accessible a aquells que no es preocupen per les campanes i els xiulets. Si aquest enfocament us agrada, consulteu la revisió de la nostra revisió NordVPN. És fàcil d’utilitzar, però encara ofereix més flexibilitat, entre altres avantatges, que OverPlay.

Vista general de les funcions de OverPlay

Logotip de OverPlaywww.overplay.net

Comença des de 416 dòlars al mes Tots els plans

General

Mètodes de Pagament
PayPal, targeta de crèdit

Accepta criptomoneda

Connexions simultànies
3

Suporta el túnel fraccionat

Amplada de banda il·limitada

Prova gratuïta disponible

Període de devolució

Import del servidor mundial
650+

Sistemes d’escriptori
Windows, MacOS

Sistemes operatius mòbils
Android, iOS

Extensions del navegador

Es pot instal·lar en routers

Reproducció

Pot accedir a Netflix US

Pot accedir a BBC iPlayer

Pot accedir a Hulu

Pot accedir a Amazon Prime Video

Seguretat

Tipus de xifrat
128-AES, 256-AES

Protocols VPN disponibles
OpenVPN

Habilitat a l’inici del dispositiu

Permet torrent

Política sense registre

Prova de filtracions DNS superada

Killswitch disponible

Inclòs programari maliciós / bloqueig d’anuncis

Assistència

Xat en directe

Assistència per correu electrònic
hores d’oficina

Atenció telefònica

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Preu

Com s’ha esmentat, Overplay ofereix el seu servei de commutació DNS com a producte autònom per uns 5 dòlars al mes, o una mica menys quan et registres un any. No us demanem que us demanem que hi aneu perquè és fàcil fer-ho vosaltres mateixos.

Pel que ofereix, els preus de OverPlay no són competitius. Si busqueu cada mes alguna cosa barata, mes a mes, és una aposta millor com una cosa com a accés a Internet privat. PIA ofereix el seu servei VPN, amb dades il·limitades i fins a cinc connexions, per només 6,95 dòlars al mes. Per obtenir més informació sobre PIA, consulteu la nostra revisió PIA.

Tots els plans oferts per OverPlay inclouen fins a tres connexions i cap restricció d’amplada de banda. El pla anual té una mica de descompte, però no és suficient per fer-lo competitiu. Si voleu registrar-vos un any al mateix, us recomanem que llegiu la nostra crítica ExpressVPN. Costa el mateix al mes que OverPlay, però ofereix funcions superiors.

Si teniu interès a registrar-vos per períodes encara més llargs, alguns proveïdors, com NordVPN, ofereixen contractes més llargs amb millors preus. NordVPN disposa de dades il·limitades i fins a sis connexions per només 107,55 dòlars durant tres anys.

L’últim que volem tocar és que aquesta no és la VPN si voleu pagar en bitcoin. OverPlay no accepta cryptocurrency, només targetes de crèdit i PayPal.

Facilitat d’ús

La facilitat d’ús és una bossa mixta amb OverPlay. Al instal·lar i iniciar el client, vam trobar que no acceptaria les nostres credencials d’inici de sessió. Poc abans, havíem utilitzat la mateixa informació d’inici de sessió per baixar el client al lloc web, però no es va passar.

Vam acabar de resoldre el problema contactant amb el servei d’assistència i després de restablir la nostra contrasenya, que tindrem en compte amb més detall, però no va ser un bon començament per a l’experiència de l’usuari.

Una vegada que vàrem iniciar la sessió al client, tenia aspectes bons si eren nus. Una icona al mig de la interfície mostra si esteu connectat. A sota d’això, un menú desplegable us permet seleccionar entre dos nivells de xifratge o sense xifrat.

Superposició de pantalla

La icona central també actua com a indicador visual del nivell de xifrat que utilitzeu. Un escut representa AES de 256 bits, un pany significa AES 128-bit i un raig et permet saber que no estàs xifrat.

Overplay-ScreenLock

Si seleccioneu “canviar d’ubicació”, us mostrarà una llista de servidors, les seves ubicacions i altra informació vital. El fet de poder veure el temps de ping i la càrrega del servidor d’un cop d’ull és agradable i us ajuda quan intenteu escollir la millor opció, que pot resultar aclaparadora amb tantes opcions.

Servidors de superposició

Es pot accedir al menú de configuració fent clic al botó situat a la part superior dreta. Un cop hi esteu, us adonareu de com és de OverPlay els ossos nus. Si compareu la característica escassa amb NordVPN o ExpressVPN, no s’acumula.

Menú de superposició

Això es podria veure de dues maneres. D’una banda, les persones que no coneixen les VPN poden veure una cosa més rica en funcions com molesta. Un menú ple d’argot tècnic pot ser massa desconcertant i es convertirà ràpidament en alguna cosa que la gent ignora.

Dit això, molta gent busca alguna cosa que tingui opcions de ser versàtil, fins i tot si mai no pensa fer-ne ús.

L’aparent filosofia de disseny de OverPlay de “mantenir el mínim i fer fora la resta” deixa clar quin grup vol atraure.

Velocitat

Per començar les proves de rendiment, vam decidir fer alguna cosa rigorosa. Vam superar la selecció de servidors i vam escollir Brussel·les. Vam fer aquesta prova inicial amb la configuració predeterminada del xifrat AES de 256 bits i el protocol OpenVPN UDP. Brussel·les es troba a només 6.400 quilòmetres de distància, sinó que també tenia un 70 per cent de càrrega en aquest moment..

Amb demandes tan intenses, OverPlay es va caure a la cara. El temps de ping de 122 mil·lisegons que mostrem a la taula no captura l’experiència de navegació. Tot va ser lent, fins al punt que es van estavellar algunes proves de velocitat i es van negar a córrer. No cal dir que OverPlay no s’incorporarà a la nostra millor VPN per a les files del joc en cap moment.

Les coses funcionaven de forma estranya. Una prova de velocitat ens va connectar a un servidor de Texas quan se suposa que passaria per un servidor a Bèlgica. La prova tenia ping i velocitats fenomenals també com si estiguéssim connectats a ella desprotegits.

Ubicació: Descarregar (Mbps) Carregar (Mbps) Ping (Mbps)
No protegit (Virginia, Estats Units)1372,125,98
Brussel·les12214,54.2
Londres9566,804,83
Nova York1967,525.52
Brussel·les (sense xifratge)1418.234.47
Atlanta (AES-128)4666,985.49
Amsterdam9966,944.7

Dit això, les proves posteriors amb la VPN connectada a Brussel·les van retornar resultats similars als anteriors: velocitat lenta i ping alt. L’estranyesa va continuar quan vam desconnectar la VPN, vam canviar la nostra ubicació de connexió a Londres i la vam tornar a connectar.

Va començar a enviar-nos a través de servidors a Bèlgica i les velocitats anaven des de simples kilobits per segon fins a 60 megabits per segon. Això va ser malgrat que el programari es va configurar per connectar-nos a un servidor de Londres.

Cap taula pot transmetre el comportament estrany de la VPN durant la navegació i durant les proves. Com veieu, vam tornar a intentar connectar-nos a Brussel·les sense xifrar per veure si era el problema i va empitjorar.

Tots els problemes que vam veure van estar associats al servidor de Bèlgica. Altres servidors llunyans, com Londres i Amsterdam, semblaven bé. Els servidors propers també funcionen de la mateixa manera que podríeu esperar.

Això ens deixa rascar-nos el cap i preguntar-nos sobre la fiabilitat dels servidors de OverPlay. No estava clar què passava amb el servidor de Bèlgica, però mostrava una inestabilitat important a la xarxa del proveïdor, tret de la nostra selecció VPN més ràpida.

Seguretat

Tot i que no té el gust i les opcions d’alguns dels seus competidors, les opcions que ofereix OverPlay són sòlides quan es tracta de seguretat VPN. Hi ha dues opcions de protocol: OpenVPN UDP i OpenVPN TCP. Totes dues es consideren segures.

Es respecten opcions que compten amb codis de codi obert, que us permeten recollir les minuciositats i comprovar si hi ha línies de codi sospitoses o adaptar-les a les vostres necessitats. Per descomptat, només les persones amb experiència per fer-ho haurien d’intentar-ho, però és agradable tenir-ne.

El UDP sol preferir-se i normalment oferirà millors velocitats i un rendiment sensible. TCP es considera més fiable i pateix menys pèrdues de paquets que UDP. També és excel·lent per treballar els tallafocs, com el de la Xina (llegiu el nostre millor article sobre VPN per a Xina).

També heu de triar dos ports, un dels quals és el més utilitzat 443, que reforça el cas d’utilitzar OverPlay per negociar tallafocs pesats..

També us permet seleccionar entre dos nivells de xifrat (AES de 256 bits o AES de 128 bits) o cap xifrat. El AES 256 bits es considera gairebé irrompible, de manera que es converteix en una opció fantàstica per garantir seguretat.

OverPlay compta amb un interruptor mortal i un bon nombre de funcions de seguretat que també poden tenir, com ara la protecció contra filtracions DNS..

Privacitat

OverPlay té una bona política de privadesa en general, amb alguns punts febles. Utilitza informació mínima per configurar el vostre compte, que només requereix un correu electrònic i un mètode de pagament.

L’aspecte més important de la privadesa amb qualsevol VPN és que no registra informació sobre l’ús del seu servei VPN o SmartDNS. OverPlay també promou la seva política de privadesa de no vendre mai la vostra informació.

Dit això, sí recopila informació al seu lloc web. La seva política de privadesa menciona explícitament coses mundanes, com ara el sistema operatiu, el tipus de navegador, les peticions de pàgines i el temps dedicat al lloc web. El que és sospitós, però, és la clàusula que diu que la informació recollida no està “limitada” a aquestes coses.

Si us preocupa la privadesa, aquestes paraules podrien resultar preocupants perquè converteixen el lloc web de OverPlay en una font potencial de recollida d’informació. També utilitza cookies al lloc web per a Google i Bing, però es poden desactivar.

Reproducció en temps real

El streaming era una altra bossa mixta amb OverPlay. Va funcionar bé amb Netflix. Hem fet clic en una pel·lícula i ha començat a parpellejar. La imatge era d’alta qualitat i no hi va haver tartamudesa, cosa que és a la par de la millor VPN per Netflix.

Amazon Prime Video i Hulu van actuar de manera semblant. No hem tingut cap problema en connectar-nos a un servidor dels EUA.

Dit això, es va produir un problema quan ens vam connectar a servidors estrangers. No hem pogut utilitzar la BBC iPlayer ni tan sols quan estigués connectat a un servidor a Londres. El lloc web va ser ràpid i atent, però tan aviat com vam fer clic en alguna cosa per mirar, ens va informar que només estava disponible per als del Regne Unit. Si el servei de streaming és una prioritat per a vosaltres, consulteu el nostre millor VPN per a BBC iPlayer.

És difícil saber si l’excel·lent rendiment de les plataformes de reproducció nord-americana és perquè érem als Estats Units. Podria ser que algú d’un altre país pogués connectar-se a un servidor dels EUA i obtenir un baix rendiment, però la nostra prova va ser prometedora.

Sempre que les càrregues del servidor siguin moderades, hauria de ser possible obtenir un bon rendiment, perquè fins i tot els servidors llunyans en les nostres proves de velocitat van mostrar resultats prometedors quan no estiguessin sota una intensa càrrega.

Ubicacions del servidor

OverPlay ofereix més de 650 servidors dispersos per països i àrees clau. Podria semblar molt, però no ho és. Per exemple, CyberGhost té més de 3.100 servidors i gairebé el mateix nombre de servidors que el total de OverPlay només als Estats Units (llegiu la nostra revisió CyberGhost).

Superposició: FullServer

Tot i que OverPlay té una bona cobertura, amb servidors repartits per 50 països. Inclou 12 ciutats i 301 servidors als Estats Units. Malgrat això, els servidors semblen tenir sempre un 50 per cent de càrrega o més. Com vam veure, és possible que els servidors i la infraestructura de OverPlay no siguin els millors quan estiguin en càrrega pesada, de manera que podrien provocar males notícies..

També hi ha 39 servidors al Regne Unit a tres ciutats, així com una bona difusió entre altres països europeus.

La majoria dels servidors d’Àfrica, Europa, Amèrica del Sud i Àsia semblen estar baixos, cosa que els converteix en bones opcions per a aquells que busquen anonimat en lloc de l’accés a un servei específic del país. Els únics servidors als quals es solen utilitzar regularment els EUA i el Regne Unit.

Servei d’atenció al client

Sovint, quan testem el servei d’un proveïdor VPN, enviem preguntes de softball o plantegem un problema. En aquest cas, vam tenir la rara oportunitat d’anar a donar suport amb un problema legítim. Impressionant, el personal va respondre en pocs minuts.

Les nostres credencials d’inici de sessió funcionaven al lloc web de OverPlay, però no al client. El personal d’assistència va demanar més informació, inclosa una captura de pantalla del missatge d’error. La persona amb la qual vam tenir contacte fins i tot va incloure un enllaç on es mostra com fer una captura de pantalla fàcilment, que va ser un bon toc i molt lluny de la nostra experiència fent la nostra revisió VyprVPN..

Un cop vam respondre amb l’error específic, el personal restablí ràpidament la contrasenya i estàvem en funcionament. Tot i que no té suport en directe, una línia telefònica i un fòrum, l’assistència per correu electrònic és de primer nivell. Hauria estat millor no tenir el problema en primer lloc, però aquesta és una història diferent.

Malauradament, les guies cauen planes. Molts del seu lloc web es redueixen a dir-vos que descarregueu i instal·leu l’aplicació i que la deixeu. La guia de configuració del client no disposa d’una sola instrucció ni cap captura de pantalla respecte al mateix. Tot el que fa és guiar-vos en la instal·lació.

El Veredicte

Si busqueu un servei VPN que ho faci tot, no ho és. Hi ha tones d’opcions al mercat VPN competitiu, com podeu veure a les nostres ressenyes VPN.

OverPlay amb el seu rendiment sensible dels clients i sembla estar adaptat a un mercat específic: persones que volen poder recollir una VPN per primera vegada i executar-la sense haver de preocupar-se..

Dit això, OverPlay encara no queda entre els competidors de gairebé totes les categories. Si us pregunteu cap a on heu d’anar aquí, us recomanem que feu un cop d’ull al nostre servei complet de VPN i a la revisió de ExpressVPN. És el millor proveïdor allà fora i us suggerim que invertiu els vostres dòlars guanyats amb ell en lloc de OverPlay.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me