mySteganos Online Shield Review – Actualitzat el 2020

mySteganos Online Shield Review

Potser fa deu anys que hi ha una VPN sòlida, MySteganos Online Shield no ha continuat amb el mercat. Si bé la seva funcionalitat bàsica és fina, una mica lent, ofereix poques funcions addicionals que fan que els competidors moderns siguin tan atractius. Llegiu els detalls de les nostres conclusions a la nostra revisió completa de MySteganos Online Shield.


Best-VPN-reviews

mySteganos Online Shield és l’última encarnació de la VPN de Steganos a llarg termini. L’edat no ha fet que la VPN sigui més sàvia. De la mateixa manera que amb el seu gestor de contrasenyes, que podeu llegir en la nostra revisió de Steganos Password Manager, la VPN no té funcions modernes per competir amb els principals gossos.

En aquesta revisió MySteganos Online Shield, passarem per sobre tot el que ens va agradar i no ens va agradar després de passar temps amb el servei. Abans de dictar el nostre veredicte, discutirem funcions, preus, facilitat d’ús, dispositius compatibles, ubicacions del servidor, velocitat, seguretat i atenció al client..

mySteganos Online Shield no és una VPN dolenta, però es troba molt per sota dels millors proveïdors de VPN. El seu preu i usabilitat són els seus punts de venda. Si bé la velocitat és acceptable, falten característiques i potència.

Online-Shield-Slider1

Online-Shield-Slider2

Online-Shield-Slider3

Online-Shield-Slider4

Anterior

Pròxim

Alternatives per a MySteganos Online Shield

Fortaleses & Debilitats

Característiques

mySteganos Online Shield inclou moltes funcions. De fet, n’hi ha tantes que pateix l’experiència real del túnel. Com que discutirem a la secció més fàcil d’utilitzar a continuació, les característiques del servei tenen un pes igual a la interfície, fent que la VPN se senti més com una característica subdesenvolupada que la carn i les patates..

Dit això, encara obteniu molts extres. Les funcions se centren en la vostra experiència de navegació i com mantenir-vos en forma anònima en línia. Inclou bloquejadors d’anuncis i seguiment, un netejador de cookies automàtic i una eina d’anonimització del navegador.

A mesura que comproveu les eines a la interfície, mySteganos Online Shield començarà a instal·lar-les. Ens agraden les eines de privadesa que us proporciona, però aquestes funcions no són res que no pugueu trobar gratuïtament en una extensió del navegador. No ens importaria si no estigués clar que el proveïdor se centrava en ells en lloc de millorar l’experiència en túnels.

a MySteganos Online Shield li manca un túnel dividit, un interruptor kills i connexions multi-hop. Tot i que les connexions multi-hop i el tunelatge fraccionat no són essencials, un interruptor mortal ho és. És com si Steganos dissenyés la seva VPN sense mirar les funcions que tenen en compte per a altres proveïdors. Si, tanmateix, és important per a vosaltres la connexió de túnels dividits i multi-hop, consulteu la nostra revisió StrongVPN i la revisió de Surfshark..

MySteganos Online Shield Performance Streaming

Vam entrar en aquesta revisió esperant que MySteganos Online Shield pogués lluitar amb el streaming. No hi ha pancartes “funciona amb Netflix” cridaners ni res semblant a la pàgina del producte, així que ens va sorprendre gratament quan funcionava.

Independentment de quin país estiguéssim connectats, vam provar-ne 10, funcionava mySteganos Online Shield. Va irrompre Netflix, Hulu, iPlayer i Amazon Prime Video sense trencar la suor. Si bé la velocitat és subpar, hem tingut poques experiències de streaming de VPN tan simples i, si no fos pels altres problemes de MySteganos, el recomanaríem com una de les millors VPN de Netflix.

Vista general de les característiques de MySteganos Online Shield

Logotip de MySteganos Online Shieldwww.steganos.com

Comença des de 416 dòlars al mes Tots els plans

General

Mètodes de Pagament
PayPal, targeta de crèdit

Accepta criptomoneda

Connexions simultànies
5

Suporta el túnel fraccionat

Amplada de banda il·limitada

Prova gratuïta disponible

Període de devolució

Import del servidor mundial

Sistemes d’escriptori
Windows, MacOS

Sistemes operatius mòbils
Android, iOS

Extensions del navegador

Es pot instal·lar en routers

Reproducció

Pot accedir a Netflix US

Pot accedir a BBC iPlayer

Pot accedir a Hulu

Pot accedir a Amazon Prime Video

Seguretat

Tipus de xifrat
256-AES

Protocols VPN disponibles
OpenVPN, IKEv2

Habilitat a l’inici del dispositiu

Permet torrent

Política sense registre

Prova de filtracions DNS superada

Killswitch disponible

Inclòs programari maliciós / bloqueig d’anuncis

Assistència

Xat en directe

Assistència per correu electrònic
24/7

Atenció telefònica

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Preu

Com passa amb la majoria de proveïdors de VPN, a excepció de Goose VPN (consulteu la nostra revisió VPN Goose), mySteganos Online Shield només té un producte disponible. La diferència de preu depèn de la durada de la subscripció.

Ens falta un pla gratuït i una opció a llarg termini, però els preus són tan baixos que són fàcils de passar per alt aquestes omissions.

Els plans mensuals dels proveïdors VPN solen ser dolents, però Online Shield fa un cas fort. La tarifa és de 5 dòlars més barata que la de ExpressVPN (llegiu la nostra crítica de ExpressVPN) i inclou dues connexions simultànies més.

En comparació amb la resta del mercat, la taxa mensual és excel·lent. Tot i així, és el pitjor valor de la línia. El pla anual us brindarà al voltant de 4 dòlars mensuals quan compreu un any per endavant, superant fins i tot els proveïdors VPN més barats, com CyberGhost (llegiu la nostra ressenya de CyberGhost).

Entre els dos és la pitjor opció de la llista. El pla semestral és només uns dòlars més barat que el pla anual, quan es diu i es fa i té una durada de la meitat. Tenint en compte les altres dues opcions, ens rascem el cap intentant esbrinar per què existeix el pla. Potser es tracta només de la psicologia de preus, però pensem que Steganos en podria treure alguna cosa.

No hi ha cap pla gratuït, però hauríeu d’utilitzar Windscribe si voleu una opció gratuïta (de totes maneres, consulteu la nostra revisió Windscribe). mySteganos Online Shield té, però, una prova gratuïta de set dies, de manera que podeu provar abans de comprar.

Ens agrada veure plans que tinguin una durada més llarga dels proveïdors de VPN, ja que ofereixen més valor. És fàcil aconseguir codiciosos i imaginar una subscripció a un pla biennal o triennal a MySteganos Online Shield per només un parell de dòlars al mes. Tanmateix, la taxa anual és tan baixa que no ens conformem amb la línia que s’ofereix.

Facilitat d’ús

mySteganos Online Shield és fàcil d’utilitzar, principalment perquè no passa molt. A l’exterior dels interruptors de commutació a la pantalla principal, només hi ha un bon grapat de configuracions per embolicar. Si bé això vol dir que podeu connectar-vos sense molèsties, també vol dir que teniu poc o cap control sobre aquesta connexió.

El registre és senzill, un cop canvieu l’idioma en què voleu veure el lloc web. Fins i tot, desconnectat d’una VPN, el lloc web de Steganos era predeterminat en alemany. No és un gran problema, però es va produir en diverses ocasions, per la qual cosa volíem assenyalar-ho. Suposem que el servei voldria afegir-se a la nostra selecció per a la millor VPN d’Alemanya.

Un cop allà, podeu seleccionar la prova gratuïta o anar a la caixa de seguretat. Steganos mostrarà les quatre plataformes compatibles amb la qual cosa podeu descarregar l’instal·lador correcte. Només heu d’executar el fitxer i l’instal·lareu en pocs minuts.

Online-Shield-Downloader

La interfície d’usuari és àrida. Hi ha cinc commutadors alternatius que gestionen la funcionalitat de MySteganos Online Shield. Al costat del commutador superior, que s’anomena “protegir la connexió”, podeu seleccionar el país pel qual voleu connectar-vos.

Interfície en línia-escut

La selecció del servidor es gestiona amb un menú desplegable senzill, que normalment dificultaria l’experiència. En aquest cas, però, no és perquè la llista ja és petita. També podeu seleccionar un servidor a la icona de la safata.

Selecció de servidors en línia

El menú de configuració, al qual s’accedeix fent clic a la icona de l’engranatge a l’extrem inferior dret, és decebedor, en el millor dels casos. Podeu canviar l’idioma, definir excepcions d’eliminació de galetes, exportar registres de suport i configurar la configuració d’inici.

Configuració de l'escut en línia

mySteganos Online Shield no té configuració per a DNS personalitzats, protocol VPN ni res més. La manca de poder, en aquest cas, no ajuda a facilitar-ne l’ús. La interfície d’interès principal està bé, per la qual cosa voldríem tenir més control sota la caputxa per gestionar una connexió.

Tot i que la facilitat d’ús és normalment la secció més llarga de les nostres revisions VPN, aquesta es queda curta. MySteganos Online Shield no té res que passi fora dels cinc interruptors de commutació. No és difícil d’utilitzar, però deixa massa poder.

El màxim control que teniu sobre la vostra connexió és on es troba aquesta connexió.

Dispositius compatibles

mySteganos Online Shield admet cinc dispositius sense l’opció d’afegir-ne més. TorGuard també admet cinc dispositius, però podeu afegir-ne fins a 20 més per 1 $ cadascun, tal i com podeu llegir a la revisió de TorGuard. Cinc connexions no són dolentes, però tampoc no se’ns impressionarà.

MySteganos Online Shield queda enrere en el suport de la plataforma. És compatible amb Windows, macOS, Android i iOS, i això. No podeu descarregar el fitxer .apk per instal·lar-lo en versions no tradicionals d’Android ni fer-lo lligar al router. Els usuaris de Linux també es queden al fred.

Tot i que cobreix la majoria dels dispositius que poden utilitzar una VPN, no deixa de ser la competència. El suport del router és una característica clau per a les VPN des del punt de vista de la seguretat i usabilitat, i l’omissió de MySteganos Online Shield és un factor dissuasiu important..

Ubicacions del servidor

Segons el suport, hi ha al voltant de 250 servidors a la xarxa de MySteganos Online Shield. Això no és del tot rellevant perquè no podeu connectar-vos a un servidor específic. El servei té presència a 19 països i només podeu optar per connectar-vos a un país concret. Hi pot haver més servidors disponibles, però no us dona l’opció de triar-los.

La difusió és sobre el que espereu. La ubicació més exòtica de la llista és el Brasil, cosa vergonyosa si es compara amb la xarxa massiva de NordVPN (llegiu la nostra ressenya NordVPN). A més de Rússia i el Japó, Àsia és un punt d’apagada, així com tota Àfrica i Orient Mitjà.

Volem veure una selecció més gran de MySteganos Online Shield. L’enfocament basat en països condensat està bé, però hi hauria d’haver l’opció de veure una llista més extensa de servidors.

Velocitat

el meu escut en línia MySteganos no té velocitats horribles, però tampoc són fantàstiques. Menys una connexió dins del mateix país, es va menjar com a mínim 31 megabits per segon amb les nostres velocitats de descàrrega. No s’aconsegueix un bon trànsit a llarg recorregut.

Ubicació: Descarregar (Mbps) Carregar (Mbps) Ping (Mbps)
No protegit (St. Louis)948,629,95
nosaltres.2331.309.40
Canadà5417.789.29
UK19312.703,08
Rússia27617.192.12
Japó29911.312.27

L’únic resultat impressionant va ser quan ens vam connectar als Estats Units. Si esteu fent un trànsit dins del mateix país, no hauríeu de notar una gran diferència. La VPN encara va treure 17 Mbps de velocitat de descàrrega, però les velocitats de latència i càrrega no es van veure afectades. Fins i tot amb resultats de latència impressionants, mySteganos Online Shield no serà la nostra millor VPN per a la llista de jocs.

Al passar d’aquest resultat, està clar que mySteganos Online Shield no és la VPN més ràpida. No és un concursant per obtenir la millor VPN per a la transmissió en temps real, perquè és inferior a la recomanació de 25 Mbps de Netflix per a la transmissió en streaming de 4K. Tot i així, encara compleix la marca de transmissió d’alta definició, per la qual cosa és útil.

Per a les activitats de navegació normals, MySteganos Online Shield hauria de funcionar bé. La reproducció en streaming de 4K tampoc queda fora de dubte, però hauràs de romandre a prop de casa per fer-ho. Si bé el servei ofereix números decents, hi ha proveïdors més ràpids.

Seguretat & Privacitat

Tal com s’ha esmentat a les seccions de funcions i facilitat d’ús, mySteganos Online Shield no té opcions de seguretat. No podeu canviar el vostre protocol, tot i que dos estan disponibles segons el dispositiu que utilitzeu. A l’escriptori i Android utilitza OpenVPN i, a iOS, utilitza IKEv2.

Tot i que ens agrada veure OpenVPN, no podeu canviar el port pel qual aneu passant per terra. Això pot dificultar eludir la censura estricta, com el Gran tallafoc de la Xina. En aquest lloc, hauríeu d’utilitzar la millor VPN per a Xina.

Tot i així, és bonic veure un protocol modern i segur del MySteganos Online Shield. El trànsit està xifrat amb AES 256 bits, que és una de les formes més fortes de xifrat disponibles.

Això també paga els seus fruits. Hem provat filtracions de DNS, IP i WebRTC i la VPN ha passat sense problemes. No haureu de preocupar-vos que la vostra identitat s’exposi mentre l’utilitzeu.

MySteganos Privadesa de l’escut en línia

La política de privadesa de VPN és difícil de localitzar. Steganos proporciona un enllaç trencat a la pàgina del producte, la qual cosa ens va portar a creure que la política no existia. Només ho podeu trobar entrant a la base de coneixement i seleccionant l’article “Privacitat VPN”.

Tot i que breu, la política de privadesa l’ha cobert. Afirma que Steganos no recopila cap informació identificable personal sobre els seus usuaris, incloses les adreces IP i els noms. L’únic que conserva al fitxer és la vostra adreça de correu electrònic i informació de pagament.

Dit això, no heu d’introduir una adreça de correu electrònic si pagueu amb targeta de crèdit. Steganos, en aquest cas, us assignarà un identificador d’usuari pseudònim derivat de la clau pública de l’adreça MAC del vostre ordinador.

Això no us hauria de indicar.

No dubtem en llegir qualsevol política de privadesa, ja que fins i tot els principals proveïdors de VPN no estan a la mentida (consulteu la nostra revisió d’IPVanish per exemple). No tenim intenció de confiar en Steganos, però. Com a empresa alemanya, s’ha de complir amb les lleis de privadesa alemanyes, que són més estrictes que la majoria.

La Bundesdatenschutzgesetz alemanya prohibeix la recollida de dades personals sense consentiment. Això inclouria la vostra adreça IP. A més, si les dades es recopilen en el futur, BDSG diu que només es poden recopilar per a la finalitat indicada. La llei s’aplica també a les agències privades i públiques, per la qual cosa hauríeu de tenir cobertura.

Servei d’atenció al client

Steganos ofereix un suport mediocre per a MySteganos Online Shield. Hi ha una àmplia base de coneixement que només inclou una petita llista de temes per a cada sistema operatiu. Entre els temes relacionats amb Windows s’inclouen “compatibilitat amb XP & Vista ”i“ ports bloquejats ”. N’hi ha prou amb dir-ho, probablement no treureu gaire valor.

Els articles són breus, no tenen detall i no tenen instruccions clares. Fins i tot amb la interfície senzilla, ajudaria molt algun tipus de guia de posada en marxa. La base de coneixement se sent subdesenvolupada i descuidada tal i com està.

Online-Shield-Knowledgebase

Fora d’això, obté assistència per correu electrònic. La nostra experiència amb suport aquesta vegada va ser millor que quan vam provar el gestor de contrasenyes de Steganos. Vam rebre una resposta al nostre correu electrònic de prova en poc més d’un dia i va respondre a la nostra pregunta completa. Tot i així, em va semblar una experiència de suport fred.

Això es deu principalment a la forma en què gestiona el suport de Steganos. Quan envieu un missatge de correu electrònic, rebrà una confirmació que diu que “a causa del volum de bitllets superior al que hi ha en aquest moment, pot trigar més temps de l’habitual en atendre la vostra sol·licitud”. Aquesta és la mateixa confirmació que vam rebre quan vam provar el gestor de contrasenyes fa setmanes.

Tenint en compte que no havíem escoltat mai cap a l’hora de provar el gestor de contrasenyes, el correu electrònic de confirmació es tradueix en “potser podrem tornar-vos a la vostra pàgina i, si ho fem, no estem segurs de quan ho farem”. No hi ha cap finestra de resposta definitiva i és possible que no en tornis a escoltar.

El Veredicte

Com el gestor de contrasenyes, MySteganos Online Shield és una oferta mediocre. Té velocitats dignes, pot entrar a Netflix i inclou funcions de privadesa addicionals. Fora d’això, tot és subpar.

Lluita en configuració i facilitat d’ús. El disseny no s’opta a les VPN modernes i la falta de control pot suposar una connexió lenta o bloquejada. A més, la manca d’un cangur pot exposar la seva identitat.

Tot i que no és una mala opció, podeu fer-ho molt millor per obtenir una mica més d’efectiu. Podeu trobar altres suggeriments a les nostres ressenyes VPN.

Què en penseu del meuSteganos Online Shield? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map