Hotspot Shield Review – Actualitzat el 2020

Hotspot Shield Review

Hotspot Shield és una VPN que recorre un camí sense ruta amb el seu revolucionari protocol Catapult Hydra. Durant les proves no hem pogut determinar si és tan bo com reclama el servei, però no ens sentim massa còmodes per recomanar-lo. Llegiu la nostra revisió completa de Hotspot Shield per veure el perquè.


Best-VPN-reviews

Hotspot Shield és un proveïdor de VPN que intenta ser un interruptor de la indústria, que busca un lloc a la taula amb els millors proveïdors de VPN. Utilitza un protocol propietari, anomenat Catapult Hydra, que ofereix velocitats increïbles al paper, però ens va fer rascar el cap.

En una indústria en què la promoció és una actitud diària, Hotspot Shield no seria el primer a tallar les cantonades per tirar endavant. Dit això, ens vam veure obligats a revelar a l’empresa que érem revisors per obtenir algunes de les respostes que necessitàvem per a aquesta revisió, ja que es tracta d’una operació intensa pel que fa al protocol patentat i patentat.

Tot i que les respostes que vam aconseguir van ser il·luminades, la situació amb la tecnologia propietària continua sent complicada, per la qual cosa us convidem a mantenir-vos amb nosaltres i veure què pot ser un avenç VPN en la presa de decisions..

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a Hotspot Shield

Característiques

Hotspot Shield ofereix clients VPN per a iOS, Android, Windows i macOS, així com una extensió per a Google Chrome.

El client d’escriptori cobreix la majoria de funcions clau de VPN. Al menú de configuració, trobareu opcions per executar el client en iniciar-lo i configurar-lo per connectar-se automàticament amb WiFi “no segura”, WiFi segura i altres xarxes. També hi ha un interruptor kills i una opció de protecció contra filtracions DNS, que són excel·lents per garantir la seguretat.

Configuració d’hotspot

El més important que falta a la configuració és el tunelatge fraccionat. Us permetria triar quins programes utilitzen la connexió VPN protegida i quins utilitzen la connexió a Internet estàndard més ràpida però sense protecció. Si us sembla, feu una ullada a la nostra revisió ExpressVPN per obtenir informació sobre la seva excel·lent explotació de túnels.

Pel que fa a l’extensió de Google Chrome, manca de totes les funcions que acabem d’esmentar, però té moltes funcions interessants que el client d’escriptori no. Per començar, hi ha un bloquejador de programari maliciós, molt agradable i que probablement no podrà competir amb el millor programari antivirus.

Extensió d’hotspot

També hi ha un bloqueig d’anuncis, un bloqueig de galetes i un bloquejador de seguidors, que junts recorren un llarg camí cap a millorar l’anonimat en línia i evitar que ningú us faci un seguiment al voltant del web. També hi ha un bloqueig de WebRTC, que enfosqueix encara més la vostra adreça IP i la seva identitat en línia.

Espasa de protecció hotspot

La característica més interessant de l’extensió, però, s’anomena “espasa”. Proporciona informació falsa a seguidors que ja no estan bloquejats com a clau final al taüt per a ningú o qualsevol cosa que intenti fer un seguiment o recopilar informació sobre tu.

És important tenir en compte que totes les funcions de l’extensió Chrome estan en beta, de manera que l’eficàcia dels bloquejadors pot ser òptima.

Malgrat les seves moltes funcions, vam oferir a Hotspot Shield una puntuació relativament baixa en aquesta categoria perquè no us permet canviar el vostre protocol o xifratge VPN. Això és el que continuarem explorant a les seccions “velocitat” i “seguretat” perquè és un tema complicat.

Vista general de les funcions VPN d’Hotspot Shield

Logotip de blindatge hotspotwww.hotspotshield.com

Comença des de 299 dòlars al mes Tots els plans

General

Mètodes de Pagament
PayPal, targeta de crèdit

Accepta criptomoneda

Connexions simultànies
5

Suporta el túnel fraccionat

Amplada de banda il·limitada

Prova gratuïta disponible

Període de devolució

Import del servidor mundial
25

Sistemes d’escriptori
Windows, MacOS

Sistemes operatius mòbils
Android, iOS

Extensions del navegador
Chrome

Es pot instal·lar en routers

Reproducció

Pot accedir a Netflix US

Pot accedir a BBC iPlayer

Pot accedir a Hulu

Pot accedir a Amazon Prime Video

Seguretat

Tipus de xifrat
256-AES

Protocols VPN disponibles
Catapulta Hydra

Habilitat a l’inici del dispositiu

Permet torrent

Política sense registre

Prova de filtracions DNS superada

Killswitch disponible

Inclòs programari maliciós / bloqueig d’anuncis

Assistència

Xat en directe
hores d’oficina

Assistència per correu electrònic
24/7

Atenció telefònica

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Preu

A la superfície, Hotspot Shield té un model de preus estàndard habitual al mercat VPN. Podeu pagar el mes per la vostra subscripció, però s’ofereixen estalvis importants si us registreu anualment o tres anys.

El preu mensual és al costat elevat. Les opcions anuals i triennals redueixen el preu, però no en un grau impressionant. Si observeu la nostra revisió de Windscribe, per exemple, trobareu que Windscribe ofereix una tarifa mensual més assequible, així com una subscripció anual que suposa gairebé la meitat del cost per any de Hotspot Shield..

Pla lliure d’escut d’hotspot

Hotspot Shield també ofereix un pla gratuït que us proporciona protecció per a un sol dispositiu i només 500 MB d’amplada de banda diària. Tot i que 500MB al dia no són res per embogir, el pla gratuït es limita només a un grapat de servidors nord-americans, no rep assistència al client i Hotspot Shield publica anuncis al navegador mentre l’utilitzeu, cosa que el fa molt lluny del nostre millor lliure. Llista de VPN.

A més dels preus de base ja elevats, també hi ha molts complements que Hotspot Shield oculta fins que haureu de realitzar la comprovació o iniciar la sessió per primera vegada. Quan vam preguntar sobre el preu d’aquests complements, ens van dir que no ens podríem donar cap resposta. Només després d’acabar el nostre “pass premsa” i revelar que érem revisors se’ns va donar un preu.

Els complements inclouen una actualització dels cinc dispositius del paquet base a 10 dispositius i un “augment de velocitat” que us permet accedir a servidors VPN menys poblats. Cadascun d’aquests és de 8,99 dòlars addicionals al mes, o el 70% del preu al finalitzar la sortida si escolliu un període més llarg.

Facilitat d’ús

El client d’escriptori i l’extensió del navegador Google Chrome són molt bonics i us proporcionen una manera racionalitzada d’anar a una connexió protegida. Quan obriu el client o l’extensió, se us ofereix una pantalla neta que té un únic botó gran que podeu prémer per connectar la VPN.

Client hotspot

L’inconvenient del disseny ultra racionalitzat és que requereix un pas addicional quan voleu connectar-vos a una ubicació concreta. Si voleu accedir a una adreça IP britànica, per exemple, en lloc de seleccionar el servidor i connectar-vos com ho feu amb la majoria de VPN, primer heu de connectar-vos, després seleccionar el servidor que desitgeu, i tornar a connectar.

Aquest petit inconvenient es veu agreujat pel fet que la VPN té problemes rutinaris per connectar-se i sovint necessita un segon o fins i tot un tercer intent de connectar-se a la ubicació que trieu..

A part d’això, l’aspecte i la disposició general del client és bona. Els menús de configuració són fàcils de navegar i totes les opcions de la configuració es formulen amb claredat, cosa que facilita la configuració del client al vostre gust.

Velocitat

La velocitat és on comença la seva interessant història d’Hotspot Shield. El proveïdor utilitza tecnologia única per executar el seu servei, és a dir, un protocol propietari anomenat Catapult Hydra.

Tot i que sona impressionant, va causar greus rascades al cap pel nostre lloc de treball. La nostra velocitat de proves va retornar resultats que són, francament, impossibles.

Ubicació: Descarregar (Mbps) Carregar (Mbps) Ping (Mbps)
No protegit (Virgínia)1472,165,77
Nova York2071,324,35
UK9974.25.02
Suïssa11769,783.30
Japó10870,995,68
Argentina16571,484.41

Totes les ubicacions que vam provar van mantenir les nostres velocitats sense protecció. El servidor del Regne Unit ens va proporcionar una connexió més ràpida de la que teníem sense tenir protecció.

Del que vam poder reunir tot parlant amb Hotspot Shield, el rendiment és el principal focus del protocol Catapult Hydra. Utilitza algoritmes únics per trobar i establir una connexió amb el servidor, mentre que la majoria dels aspectes de seguretat del protocol es gestionen de manera estàndard que veurem a la següent secció.

Tot i que els temps de ping són baixos i les velocitats sostingudes són descarats, els números en paper no són representatius de la manera de fer servir la VPN. Quan el cautxú es troba amb la carretera, Hotspot Shield és incòmode.

De vegades, ens vam connectar a un servidor tan ràpid que ni tan sols ens vam adonar. Tanmateix, aproximadament la meitat del temps van trigar dos o tres intents, cadascun durant 20 segons aproximadament, abans de connectar-se.

Hotspot Shield Netflix Slowdown

Tot i que navegar per Internet era ràpid i sensible de vegades, de vegades es trigaven llocs web, com Hulu i Netflix, a 30 segons aproximadament. A més, hi va haver moments en què certs elements del lloc web, com ara els botons d’inici de sessió, es podrien trencar o faltar després que el lloc fos finalment carregat.

Les descàrregues continuades no van resultar molt millors amb els torrents i la descàrrega de Steam aproximadament a la quarta part de la velocitat que solíem i que sovint fluctuaven significativament durant les descàrregues.

Si busqueu una VPN que no només sigui ràpida en paper, sinó que respongui i sigui ràpida quan s’utilitza, llegiu el nostre servei de VPN més ràpid.

Seguretat

El més important en la ment de la majoria de la gent quan es tracta de la VPN que trien és la seguretat. Mantenir les vostres dades segures i assegurar-vos que una VPN us pot protegir és una responsabilitat que no assumim a la lleugera quan fem una valoració de les VPN, és per això que vam contactar directament a Hotspot Shield directament per a aquesta secció..

L’equip de desenvolupament va ser crític per ajudar-nos a distingir el que estava passant sota la caputxa de Catapult Hydra. Sense que ens donessin aquesta informació, ens hauríem donat trets a les fosques.

Ens van dir que tot i que el rendiment de la VPN s’està accelerant amb algoritmes únics, el codi de seguretat és estàndard en la seva majoria i, fins i tot, es podria modificar en el futur per treballar amb altres protocols..

Ara mateix, però, Catapult Hydra utilitza TLS v1.2 per establir una connexió amb certificats RSA per a l’autenticació, així com ECDHE, que ajuda a assegurar el secret secret. Gairebé idèntic a l’OpenVPN i ofereix una gran seguretat.

El protocol es combina amb 256 bits AES, que ofereixen un xifrat efectivament irrompible de les dades a la seva transferència. Això és el que se’ns va dir, de totes maneres, però ho respondrem en un moment. El codi de seguretat és avaluat per moltes companyies de seguretat de tercers que estiguin interessades en utilitzar el protocol Catapult Hydra.

Catapult Hydra Doubts

Durant la prova, no hem pogut trobar fuites DNS ni cap altra vulnerabilitat evident. Dit això, tot i que tot va ser excel·lent en el paper, hi va haver diverses coses que ens van fer dubtar algunes de les afirmacions de Hotspot Shield..

Tenim les nostres reserves sobre el protocol perquè desafia la lògica del funcionament del xifratge i les VPN. No importa el que faci algú amb algoritmes i codi, com a mínim, el procés de xifrat necessitarà temps perquè el vostre equip realitzi.

Això significa que hi haurà una pèrdua de sobrecàrrega i una pèrdua posterior de velocitat a mesura que el vostre ordinador xifri les dades abans d’enviar-les, però això no és el que vam veure amb Hotspot Shield, tot i que afirma que utilitza xifratge AES de 256 bits..

Si Hotspot Shield hagués produït un gran avenç destrossador, hauria canviat tot el que sabem sobre el xifratge i la transferència de dades. Però, perquè no ha passat, no és probable que es fes una descoberta.

També hem trobat diversos casos d’informació conflictiva, com ara que se’ns diu que s’utilitza el xifratge de 256 bits AES mentre que aquesta publicació a la base de coneixement d’Hotspot Shield diu que és el xifratge SSL. Això ens porta a creure que hi ha informació que no se’ns diu i pot aparèixer moltes banderes vermelles.

Privacitat

La política de privadesa de Hotspot Shield és lluny de la més concisa que hem vist, però està escrita de manera fàcil d’entendre si es dóna una lectura minuciosa.

La vostra adreça IP es registra quan es connecta amb la VPN per tenir una idea del nivell de ciutat sobre la ubicació. S’utilitza per trobar automàticament un servidor proper. Hotspot Shield descarta la vostra adreça IP un cop finalitzi la sessió de VPN.

A més, quan engegueu l’aplicació, encara que no us connecteu, es recopila i emmagatzema informació sobre el maquinari, el sistema operatiu i la configuració del llenguatge i de la xarxa que feu servir, així com el vostre identificador mòbil únic..

Hotspot Shield utilitza cookies per controlar l’ús que la gent utilitza el seu lloc web. És pràcticament ineludible en línia, tal i com podeu llegir a la nostra guia de navegació anònima. A més, gairebé tota la informació que acabem de mencionar la recollida d’aplicacions també es recopila quan visiteu el lloc web.

Tot i que cap informació que s’emmagatzema és identificable personalment, és encara més del necessari per proporcionar un servei VPN. Ens agrada assenyalar NordVPN com a exemple d’un servei amb una política de privacitat pristina, que podeu llegir més a la nostra revisió NordVPN.

Reproducció en temps real

Com vam observar a la secció “velocitat”, el rendiment d’Hotspot Shield va variar de manera salvatge, no només en els temps de càrrega i en el rendiment de navegació, sinó també quan es va connectar a contingut potencialment bloquejat..

Quan vam provar Netflix, va funcionar al principi, però se’ns va tallar quan el vam tornar a provar per confirmar els nostres resultats aproximadament una hora després. Hulu ens va bloquejar de forma constant, informant-nos que sabíem que estàvem utilitzant un servidor intermediari i que hauríem de desactivar-lo per mirar qualsevol cosa.

Vam poder enganyar BBC iPlayer de pensar que érem al Regne Unit cada vegada que ho vam provar (fes una ullada a alguna de les millors VPN per a BBC iPlayer). Amazon Prime Video era com Netflix, però, en tant que només va funcionar una mica del temps. No cal dir que Hotspot Shield no s’unirà en cap moment a la nostra millor VPN per Netflix ni a la millor VPN per a les llistes d’Amazon Prime..

Ens van dir que és un problema conegut sense ETA en una solució i que la solució és desconnectar i tornar a connectar per obtenir una adreça IP millor assignada aleatòriament..

El rendiment de reproducció va ser igual de inconsistent. De vegades els vídeos es carregarien a l’instant i es veuen excel·lents. En un moment donat, vam tenir la VPN en la visualització de YouTube sense ni tan sols adonar-nos-en.

En altres moments, però, els vídeos trigaven 15 segons a carregar-se i es veien agradables i retrovisats a 480p. Si busqueu una forma constant i fiable de transmetre contingut extern, assegureu-vos de consultar el nostre millor VPN per a l’article de Netflix.

Ubicacions del servidor

Hotspot Shield té una llista de 25 països en què té servidors. A la llista d’ubicacions del client, cada opció es mostra com només el país, tret dels EUA, que és un menú desplegable que mostra una llista exhaustiva de ciutats..

Ubicacions hotspot

Les ubicacions cobreixen Amèrica del Nord, Amèrica del Sud, Europa, Àsia, Orient Mitjà i Oceania. És una bona cobertura donat el nombre de servidors, però el nombre d’ubicacions és anèmic.

Com es pot veure a la nostra revisió HideMyAss, alguns dels principals gossos de la indústria pel que fa a ubicacions ofereixen un augment de 280 i, fins i tot, els proveïdors de mitjana oferta ofereixen almenys 40 opcions..

Servei d’atenció al client

El servei d’atenció al client és una bossa mixta amb Hotspot Shield. Hi ha una funció de xat en directe situada a la part inferior dreta de la pantalla del lloc web. Podeu utilitzar-lo fins i tot quan no us heu iniciat la sessió, però si el vostre correu electrònic no té un compte premium associat, no podreu obtenir respostes. El fet és que Hotspot Shield ven servei d’atenció al client com a funció premium.

Si envieu un correu electrònic, obtindreu una resposta automatitzada ràpidament. Hi ha un sistema automatitzat que sembla que explora el correu electrònic per trobar paraules clau per oferir una resposta rellevant amb enllaços a articles pertinents. Els articles es seleccionen entre l’amplia base de coneixement del lloc web d’Hotspot Shield.

És excel·lent, però quan vam contactar amb el servei d’atenció al client des d’un correu electrònic que no estava associat al nostre compte, vam obtenir de seguida una segona resposta automatitzada que deia que ningú no llegiria el nostre correu electrònic perquè l’adreça que vam enviar-la no estava al fitxer..

Aquesta és una política ridícula que instem a Hotspot Shield a replantejar-la. Tenir cònjuge o germà al mateix compte és habitual i, si necessiten ajuda amb alguna cosa, però el seu correu electrònic no es troba al compte, aquí no tindran sort.

Tot i que els representants del xat en viu són simpàtics i útils i la base de coneixement és àmplia, pot ser difícil obtenir respostes detallades i específiques quan ho necessiteu. Per exemple, com hem esmentat a la secció “preus”, ni tan sols podríem obtenir un pressupost per al paquet de dispositius i serveis de potenciació de velocitat..

Això no és culpa dels representants del servei d’atenció al client, ja que eren cordials i servicials. Des de la nostra perspectiva, sembla clar que les polítiques corporatives internes impedeixen donar informació determinada i limiten la ajuda que poden ser. És una solució senzilla i faria que l’assistència al client sigui de vegades mediocre i frustrant fins a gairebé impecable.

El Veredicte

Tot i que respectem fins i tot els intents d’innovar la ruptura de motlles, ha de ser una innovació digne i efectiva rebre la nostra recomanació genuïna i els vostres diners guanyats.

Hotspot Shield compleix la seva promesa de velocitats més ràpides en paper, però a la pràctica es va perdre gran part. A més, hi ha pràctiques persistents, gairebé anti-consumidors, com ocultar el preu i la disponibilitat de vendes complementàries i fer que el servei al client sigui una característica premium..

Les úniques tecnologies d’Hotspot Shield són secrets molt vigilats i la informació que ens van donar ens va deixar rascades el cap. Tenim seriosos dubtes sobre el funcionament del protocol, per la qual cosa no estem preparats per recomanar-lo.

Ens interessa veure com es desenvolupen les coses amb Catapult Hydra perquè és el tipus de tecnologia que, si fos legítima, podria canviar el món de la criptografia.

Què en penseu de Hotspot Shield? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me