BullGuard VPN Review – Una VPN sòlida per a Netflix – Actualitzada el 2020

BullGuard VPN Review

BullGuard és una coneguda empresa de ciberseguretat amb un bon programari al seu nom, per la qual cosa no va ser molt sorprenent escoltar que treballava en una VPN. El que sorprèn és com de bo, oferint una bona velocitat, facilitat d’ús i accés a Netflix. Llegiu la nostra revisió completa de VPN BullGuard per obtenir més informació.


Best-VPN-reviews

BullGuard és una empresa de ciberseguretat fundada el 2001 a Londres. Principalment ha ofert solucions de seguretat antivirus i internet, però el 4 d’abril de 2019 va llançar una xarxa privada virtual com a nou servei per als clients.

En un mercat tan competitiu i competitiu com el mercat de VPN, és un acte de coratge intentar aconseguir un lloc nou com a nou. Perquè BullGuard es dirigeixi a la nostra millor llista de VPN, hagué de portar moltes a la taula i,.

En aquesta revisió VPN de BullGuard, veurem el client de VPN racionalitzat però amb funcions que BullGuard ha unit, així com les impressionants velocitats que ofereix. Dit això, també anem a veure les mancances de la VPN i on cal millorar perquè aquest esdevingui un dels millors.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a BullGuard VPN

Característiques

Moltes VPN van massa lluny per racionalitzar el client i acaben produint alguna cosa desproveïda de funcions. Un bon exemple d’això es pot trobar a la nostra revisió de VPN de Shellfire.

La VPN BullGuard aconsegueix un bon equilibri entre un client elegant i senzill i una experiència completa. Es pot configurar per executar-lo engegar i hi ha una opció perquè es comenci a minimitzar a la safata del sistema o obri la finestra del client.

BullGuard-Client

Si decidiu deixar-lo funcionar en iniciar-lo, podeu connectar-lo automàticament a la ubicació del servidor que escolliu. També hi ha un interruptor de matança, fonamental per a la seguretat i es desconnectarà automàticament de la vostra connexió a Internet si es perd el túnel VPN.

A la part superior del commutador de mort, hi ha un assassí d’aplicacions que es pot configurar per tancar automàticament els programes seleccionats, com ara un client torrent, si es perd el túnel VPN. També podeu configurar la VPN perquè el vostre ordinador sigui invisible per a altres usuaris de la mateixa xarxa d’àrea local, cosa que pot augmentar la seguretat en utilitzar WiFi pública.

BullGuard-Configuració

Hi ha clients per a Windows, macOS, iOS i Android, però no es pot configurar en routers, cosa que significa que tots els dispositius hauran d’estar configurats de manera individual per ser protegits. Si voleu protegir tots els dispositius de casa vostra només heu de configurar una VPN al vostre enrutador, mireu la nostra revisió TorGuard..

Falta la VPN Bullguard quan es tracta d’opcions de protocol, però les opcions que es donen són sòlides. Els veurem amb més detall a la secció “seguretat”. Un altre lloc on BullGuard VPN deixa alguna cosa a desitjar és la manca de túnel fraccionat.

El tunelatge dividit us permet triar quins programes utilitzen la connexió VPN protegida i quins utilitzen la connexió sense protecció més ràpida. Això us permet, per exemple, navegar per Facebook de manera privada amb la connexió de la vostra VPN mentre jugueu un joc sense que el VPN afegís retard. Si això us interessa, llegiu els comentaris més destacats de ExpressVPN a la nostra revisió ExpressVPN.

Vista general de les funcions VPN de BullGuard

Logotip de la VPN BullGuardwww.bullguard.com

Comença des de 297 dòlars al mes Tots els plans

General

Mètodes de Pagament
PayPal, targeta de crèdit, PayNearMe, transferència bancària, xec o comanda de diners

Accepta criptomoneda

Connexions simultànies
Il·limitat

Suporta el túnel fraccionat

Amplada de banda il·limitada

Prova gratuïta disponible

Període de devolució
30 dies

Import del servidor mundial

Sistemes d’escriptori
Windows, MacOS

Sistemes operatius mòbils
Android, iOS

Extensions del navegador

Es pot instal·lar en routers

Reproducció

Pot accedir a Netflix US

Pot accedir a BBC iPlayer

Pot accedir a Hulu

Pot accedir a Amazon Prime Video

Seguretat

Tipus de xifrat
256-AES

Protocols VPN disponibles
OpenVPN, UDP

Habilitat a l’inici del dispositiu

Permet torrent

Política sense registre

Prova de filtracions DNS superada

Killswitch disponible

Inclòs programari maliciós / bloqueig d’anuncis

Assistència

Xat en directe
24/7

Assistència per correu electrònic
24/7

Atenció telefònica

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Preu

La VPN BullGuard ofereix tres terminis de pagament: anualment, biennal i triennal. Tots els plans inclouen dispositius il·limitats i ample de banda. Els preus són competitius, però no són els millors que hem vist. Si us dirigiu a la revisió de Windscribe, podreu veure un exemple primordial de preus assequibles de VPN.

El preu anual és l’opció més feble i molts proveïdors de VPN ofereixen millors tarifes per al mateix període de temps. L’opció biennal és sòlida i el pla triennal és una opció forta encertada en els preus. El que manca del model de preus de la VPN BullGuard és un pla mensual.

BullGuard-Preu

Pràcticament tots els proveïdors de VPN ofereixen un pla mensual, però BullGuard VPN no us ofereix cap opció més curta que un any. A més, no hi ha cap prova gratuïta per provar les coses abans d’enfonsar una quantitat considerable de diners a la VPN. Per sort, però, hi ha un període de reemborsament de 30 dies si no sou fan.

Facilitat d’ús

Utilitzar BullGuard VPN és agradable. Per a aquells que busquen una experiència més contundent i oblidada, el client s’obre a una pantalla inicial mínima i racionalitzada que mostra la llista de països a l’esquerra i l’estat de connexió a la dreta..

Podeu connectar-vos automàticament a la ubicació més ràpida amb el botó “connexió ràpida” o seleccionar una ubicació. També podeu fer clic al cor que hi ha al costat de cada país per afegir-lo als vostres favorits perquè aparegui a la part superior de la llista. Les aplicacions mòbils són similars i ofereixen un aspecte global i senzill.

Si voleu configurar la vostra VPN per treure-li el màxim partit, podeu accedir a la configuració des de la fitxa de la part superior. El menú de configuració té dues categories: general i compte. La secció de comptes és àrida, però apareix quan caduca la subscripció, cosa que és bonica.

La pestanya general és on es troben totes les configuracions. Cada opció està clarament etiquetada i hi ha una borrissima curta per sota d’ella que us permet una bona idea del que fa. L’única queixa que podem presentar contra el client és que és molt blanc, cosa que pot ser dura als ulls de determinats monitors i de certa il·luminació.

Un mode nocturn seria un gran complement.

El lloc web és una història diferent, però. BullGuard ofereix una gran varietat de serveis de ciberseguretat, no només la VPN, de manera que el seu lloc web pot ser difícil de navegar. Podeu acabar amb el costat equivocat del lloc web i acabar rebent informació sobre l’antivirus, que podeu llegir a la nostra revisió Antivirus BullGuard, en lloc de la VPN.

Per exemple, alguns dels enllaços de la part inferior de la pàgina VPN us poden portar a àrees més generals del lloc web, fet que us permetrà obtenir informació sobre el producte equivocat. Això no és el pitjor i el lloc web és bonic en general, però els detalls excel·lents són el que requereix un servei sòlid a excel·lent.

Velocitat

En les nostres proves, BullGuard VPN ha tingut un bon rendiment. Tot i que no es mostren les ciutats exactes de cada servidor, és difícil fer-se una idea exacta de quina distància estem del servidor, el servidor dels EUA és sens dubte el més proper a on vam fer les nostres proves..

Ubicació: Descarregar (Mbps) Carregar (Mbps) Ping (Mbps)
No protegit (Virgínia)1472,025,78
Estats Units2169,125.49
Regne Unit8659,474.25
Suïssa10867,974,85
Singapur24367,313.30
Canadà2869,155.45

Com es podria esperar per la seva proximitat, vam veure les millors velocitats i temps de ping baix al servidor dels Estats Units i la majoria de les nostres velocitats de descàrrega i càrrega es van mantenir intactes. Els temps de ping van ser prou baixos perquè, potencialment, es podia trobar a la nostra millor VPN per a l’objectiu del joc.

En mudar-nos a Europa, vam observar velocitats respectables des del Regne Unit amb un temps de ping sòlid. Tenim velocitats encara millors de Suïssa, però el temps de ping era més gran. El servidor suís va proporcionar velocitats sorprenents, de fet, els servidors de Singapur i Canadà oferien el mateix.

Previsiblement, els temps de ping eren proporcionals a la nostra distància de cada servidor, aconseguint que Canadà tingués pings baixos i Singapur tingués els màxims.

Pel que fa a la idea d’utilitzar BullGuard VPN, és el que espereu dels números que tenim en paper. Quan el cautxú es troba a la carretera, les coses s’allarguen i BullGuard se sent receptiu, i fins i tot pot arribar a les nostres opcions de VPN més ràpides.

Seguretat

Com vam observar a la secció “Funcions”, BullGuard VPN comprova totes les caselles importants en matèria de seguretat. Hi ha un interruptor de matança i podeu connectar-se automàticament a la posada en marxa, cosa que significa que cap de les vostres dades no es filtraran durant els breus finestrals de temps en què la vostra VPN no estigui connectada..

A més, podeu configurar que l’ordinador sigui invisible per a la resta de dispositius de la xarxa, que no és una característica habitual, sinó una de fantàstica. Hi ha un assassí d’aplicacions que funciona com l’interruptor de matança per garantir que cap informació sensible surti d’aplicacions bancàries i similars, també en cas de desconnectar de la VPN.

També hi ha una opció DNS personalitzada que facilita la configuració del DNS preferit, però també podeu canviar el DNS manualment sense VPN. Tot i que vam tractar el tema de DNS, no hem pogut detectar filtracions de DNS mentre utilitzem BullGuard VPN, que fa un llarg camí per validar la seva seguretat..

Les opcions de protocol són limitades, i només s’ofereixen OpenVPN UDP i TCP. UDP normalment es recomana, però TCP és bo per resoldre problemes de connexió amb buggy i ofereix un rendiment més estable la major part del temps. Si busqueu més opcions, llegiu la nostra crítica de CyberGhost.

En aquest moment, probablement us estareu preguntant per què vam donar a BullGuard VPN una puntuació baixa en aquesta categoria. La resposta és que el xifrat és un problema complicat.

Quan hem explorat el lloc web, hem trobat referències a l’encriptació de “grau militar”. En qualsevol altre lloc de la xarxa, hem trobat tercers que deien que era AES 256-bit, que és un excel·lent xifrat. Però volíem escoltar-ho des de BullGuard.

Quan vam contactar amb l’assistència, se’ns va dir que era “confidencial”. Tenint en compte la velocitat que vam veure, tenim dubtes sobre que la VPN BullGuard utilitza AES 256 bits i ens agradaria escoltar una resposta clara quan ho vam preguntar. El fet de no fer-ho ens qüestiona aspectes de seguretat de la VPN.

Privacitat

La política de privadesa de BullGuard és llarga i difícil d’interpretar a causa d’un llenguatge jurídic dens i del fet que gran part està escrita per adreçar de manera més àmplia tots els seus serveis en lloc de ser específica de la VPN..

L’ideal és que ens agradés veure totes les polítiques de privadesa escrites més com NordVPN, que podeu llegir a la nostra revisió NordVPN. La política de privadesa de NordVPN és breu i està redactada en un llenguatge directe i fàcil d’entendre.

Dit això, quan us endinseu en la política de privadesa de BullGuard, les coses no van tan malament. Té una política sense registre, però que és àmplia. El que vol dir és que no rastreja els llocs web que visiteu mentre feu servir la VPN, però és una barra baixa per definir.

Registra informació sobre tu al seu lloc web mitjançant cookies, però que és efectivament ineludible. A més, registra la vostra adreça IP, que és rellevant i es pot utilitzar per fer el seguiment de les dades de trànsit. A part d’això, la política de privadesa sembla neta.

Reproducció en temps real

La VPN BullGuard va funcionar bé quan va arribar el moment de provar el streaming. Tots els llocs web que vam provar, inclosos Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Hulu, funcionaven sense problemes. No ens han rebut missatges de detecció de VPN i hem pogut iniciar la sessió i començar a veure sense problemes.

Tots aquells llocs web es carregaven ràpidament, amb Netflix un segon o dos addicionals i els altres carregant tan ràpidament com de costum. Tingueu en compte, però, que estàvem utilitzant un servidor basat en EUA per accedir a aquests llocs web i que estem als Estats Units nosaltres mateixos, de manera que potser no obtindreu aquest tipus de velocitats si esteu a través de l’oceà des del servidor..

La majoria de vídeos carregats en alta definició es podrien carregar a 720p. Quan això va passar, simplement el vaig canviar a 1080p manualment va fer el truc i no vam experimentar problemes de tartamudeig ni tampoc durant el nostre ús..

Ubicacions del servidor

Les opcions del servidor són l’àrea més feble de la VPN BullGuard. Els servidors només cobreixen 16 escassos països. Hi ha cobert els Estats Units i el Regne Unit, que probablement siguin les ubicacions que la majoria de la gent busca gràcies a serveis exclusius de streaming, però la llista encara deixa molt a desitjar.

Els països es troben majoritàriament a Europa, excepte Singapur, Austràlia, els Estats Units i el Canadà. Perjudicat, BullGuard VPN és nou, però estaria bé que hi hagi més ubicacions incloses, és a dir, el Japó i alguns països d’Amèrica del Sud.

Servei d’atenció al client

El servei d’atenció al client de BullGuard és sòlid. L’assistència s’ofereix en molts idiomes, amb dos idiomes, l’anglès i el romanès, aconseguint suport en xat en viu de 24 hores.

Suport BullGuard

El xat en viu també està disponible en algunes hores en danès, alemany, holandès, francès, suec i xinès. Els operadors de xat en viu amb els que vam parlar van ser amables i servicials, si no el més ràpid. Normalment es triga entre cinc i 10 minuts a obtenir una resposta, que és més del que esperàvem per al xat en directe, però millor que la majoria del personal d’assistència per correu electrònic.

També hi ha un fòrum d’usuaris i una base de coneixement, però ambdós són desorganitzats i mancats. Suposadament, perquè la VPN és nova, així que esperem que seran aprofitats amb el pas del temps, però en el seu estat actual podrien utilitzar una mica de treball.

El Veredicte

La VPN BullGuard ens ha impressionat de maneres que no esperàvem. El seu rendiment va ser excel·lent i el client és atractiu i altament funcional. Dit això, hi ha moltes coses que encara necessiten treballar.

A part de la reticència a discutir el xifrat, els preus i la falta d’un pla mensual allunyarà molta gent. Una llista de servidors anèmica tampoc ajuda.

Tot i que la VPN BullGuard té un potencial enorme, us recomanem dirigir-vos a la nostra llista completa de revisions VPN per trobar alguna cosa amb un historial més provat (i disposat a discutir-ne el xifrat)..

Tens experiència amb els altres serveis de BullGuard VPN o els altres serveis de BullGuard? Feu-nos saber els vostres pensaments als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map