Astrill Review – Actualització del 2020

Astrill Review

Astrill és una mica de bossa mixta: és ràpid i té grans característiques, però la seva interfície estava dissenyada per a les formigues i és de preu. Tot i així, és bo per a Netflix i altres streaming i permet el torrenting, de manera que no podem prohibir mantenir l’empresa amb els nostres millors proveïdors de VPN. Consulteu la nostra ressenya completa a Astrill per obtenir més informació.


Best-VPN-reviews

Astrill és una VPN ràpida i compacta que inclou un excel·lent conjunt de funcions. També inclou una etiqueta de preus elevada que no sembla justificada, atesa la selecció limitada del servidor i la mala experiència dels usuaris.

En aquesta revisió de Astrill, anirem per allà on sobresurt la VPN i on es queda. Es posa a prova les funcions, preus, facilitat d’ús, dispositius compatibles, ubicacions del servidor, velocitat, seguretat i servidor de clients. Després de tot això, donarem el nostre veredicte al respecte.

Ens agraden les funcions de filtratge i els protocols propietaris d’Astrill. Les velocitats de baixada tampoc són dolentes. Si intenteu estalviar diners, el millor és mirar cap a un altre lloc, ja que Astrill és una de les opcions més cares de la nostra millor selecció VPN.

Astrill-Slider1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

Anterior

Pròxim

Alternatives per Astrill

Fortaleses & Debilitats

Característiques

Tot i la petita interfície d’usuari, Astrill té moltes funcions. La interfície us mostra un botó per activar la connexió i un petit gràfic a la part inferior mostra la vostra velocitat. Si voleu provar la velocitat d’altres servidors, podeu utilitzar la funció de prova de velocitat d’Astrill. Podeu seleccionar tants servidors com vulgueu i provar-ne automàticament la velocitat i la latència.

Astrill-Speed-Test

Les nostres característiques preferides, però, són els filtres. Astrill disposa de filtres per a llocs web i aplicacions. De manera predeterminada, està configurat per dirigir tot el trànsit a través del servidor VPN, però podeu afegir excepcions si no voleu que passi tot.

Per sort, Astrill també li permet fer això al revés. Podeu configurar els filtres per utilitzar només la connexió VPN per a determinades aplicacions, cosa que és útil si intenteu accedir a contingut geoblocat, per exemple.

Filtres Astrill

El filtratge us permet mantenir la vostra connexió a Internet completa quan ho necessiteu. Per exemple, podeu filtrar jocs multijugador a la vostra màquina, de manera que no us haureu de preocupar de la velocitat lenta de la manera d’experimentar. També podeu utilitzar una de les nostres millors VPN per a jocs.

Aquesta característica és més coneguda com a tunelatge dividit, que és força infreqüent entre les VPN. La majoria ho pot suportar, però el procés és força intens. Consulteu un exemple per a la revisió de l’accés a Internet privat. A més, els proveïdors que hi donen suport, com StrongVPN, són força mediocres (llegiu la nostra ressenya de StrongVPN per veure per què no és la millor opció). 

Als escriptoris de Windows, podeu utilitzar OpenVPN, StealthVPN o OpenWeb. Astrill també admet gairebé tots els principals protocols VPN, però depèn del dispositiu. OpenWeb i StealthVPN són protocols desenvolupats per Astrill i afegeixen funcions addicionals a l’aplicació.

OpenWeb, per exemple, afegeix al menú una opció “només del navegador de túnels”. És una manera ràpida de filtrar el que feu mentre feu servir aplicacions connectades a Internet sense preocupar-vos de velocitats. OpenWeb també inclou un bloqueig d’anuncis i de seguiment.

També podeu compartir la vostra connexió VPN amb altres dispositius. Bàsicament, afegiu un proxy a la vostra connexió existent. Astrill té aplicacions per a la majoria de dispositius, però la compartició VPN amplia la llista a qualsevol cosa amb connexió a Internet, inclosos televisions intel·ligents, consoles de jocs i dispositius de streaming com Apple TV.

Compartir Astrill-VPN

Astrill inclou un killswitch que tallarà la vostra connexió a Internet si no està desconnectada del servidor remot. Si utilitzeu OpenVPN com a protocol, també podeu configurar App Guard, que bloquejarà les aplicacions que especifiqueu quan la VPN estigui desactivada.

La configuració també apareix per StealthVPN, però, per descomptat, no per OpenWeb.

Astrill Performance Streaming

Astrill ha superat el temut error del proxy de Netflix sense problemes. Va arribar a Hulu, però va ser bloquejat per BBC iPlayer en tres dels servidors de la U.K. N’hi ha cinc en total, però dues d’elles han estat a la baixa durant la nostra prova, cosa que posa Astrill al darrere de la nostra millor VPN per als serveis de la BBC iPlayer.

Astrill-BBC-iPlayer

També va tenir problemes amb Amazon Prime Video. Vam poder accedir-hi i visualitzar el contingut, però vam rebre el missatge de “contingut que no està disponible a la vostra zona” quan vam intentar reproduir res. Netflix és el gos gros, però no ens podem queixar massa.

Si Netflix és una prioritat per a vosaltres, però, creiem que hem rebut més profit de la millor VPN per a Netflix, ExpressVPN.

Característiques de Astrill

Logotip dwww.astrill.com

A partir de 833 dòlars al mes Tots els plans

General

Mètodes de Pagament
PayPal, targeta de crèdit, AliPay

Accepta criptomoneda

Connexions simultànies
5

Suporta el túnel fraccionat

Amplada de banda il·limitada

Prova gratuïta disponible

Període de devolució

Import del servidor mundial
328 a 65 països

Sistemes d’escriptori
Windows, MacOS, Linux

Sistemes operatius mòbils
Android, iOS

Extensions del navegador

Es pot instal·lar en routers

Reproducció

Pot accedir a Netflix US

Pot accedir a BBC iPlayer

Pot accedir a Hulu

Pot accedir a Amazon Prime Video

Seguretat

Tipus de xifrat
256-AES, RSA-4096

Protocols VPN disponibles
IPSec, OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP, OpenWeb, StealthVPN

Habilitat a l’inici del dispositiu

Permet torrent

Política sense registre

Prova de filtracions DNS superada

Killswitch disponible

Inclòs programari maliciós / bloqueig d’anuncis

Assistència

Xat en directe
24/7

Assistència per correu electrònic
24/7

Atenció telefònica
hores d’oficina

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Preu

Astrill és una de les opcions VPN més cares, fins i tot si prepagem l’any. El preu del pla mensual és horrible, costant 5 dòlars més que les tarifes mensuals de la majoria d’altres proveïdors. En cinc dispositius, no ens impressiona.

Com és habitual, no recomanem un pla mensual. CyberGhost, per exemple, ofereix un pla que suporta fins a set connexions simultànies per la meitat del cost. Podeu obtenir més informació al respecte a la nostra revisió CyberGhost.

Tot i això, els plans semestrals i anuals d’Astrill són bons. ExpressVPN, que hem valorat altament en la nostra revisió ExpressVPN, és el mateix preu per als dos termes. Dit això, els plans mensuals d’Astrill són més cars.

Astrill ofereix una generosa prova gratuïta de set dies. AirVPN, en canvi, només n’ofereix tres (llegiu la nostra crítica d’AirVPN). No cal que poseu una targeta de crèdit, però podeu utilitzar el servei durant set dies de forma gratuïta, fins i tot si compreu un pla. Tot i això, la prova gratuïta no s’ofereix a la Xina.

Si busqueu una opció gratuïta, assegureu-vos de llegir la nostra guia sobre els millors proveïdors de VPN gratuïts, tot i que us la farem saber que Windscribe és probablement la millor opció que hi ha (podeu aprendre per què al nostre Windscribe revisió). 

No hi ha plans plurianuals, que és un problema que hem vist amb diversos proveïdors de VPN. Oferir un pla biennal o triennal permet als usuaris lleials obtenir un millor valor pagant per endavant. NordVPN, per exemple, us permet registrar-vos durant 75 mesos per menys de 100 dòlars (llegiu la nostra ressenya de NordVPN).

Astrill ofereix extres VPN al efectuar el pagament. Podeu afegir tantes adreces IP privades com vulgueu per 5 dòlars cada mes, un encaminador amb Astrill preinstal·lat i una addició VIP per 10 dòlars per 100 GB al mes que us permet utilitzar una connexió multi-hop i us proporciona trànsit prioritari als servidors..

També hi ha un encaminador de 50 dòlars, però és molt mediocre. És una banda única i manca un port ethernet gigabit. Podeu comprar el Netgear R6400, una elecció popular per als encaminadors VPN, per 219 dòlars, però a dues vegades el cost de comprar les existències del router, probablement sigui millor configurar Astrill al vostre encaminador..

Facilitat d’ús

Astrill és petit i senzill, gairebé per culpa. La interfície ocupa poc a cap propietat immobiliària a la pantalla, cosa que serveix per controlar les vostres velocitats, però és dolenta per configurar l’aplicació. Vam fer les proves en una pantalla 4K, de manera que té sentit que la interfície d’usuari seria més petita. Dit això, ajustar la nostra resolució de pantalla a 1080p no va fer gaire més gran.

Aquest és el principal problema d’Astrill. És dolent arribar als diferents paràmetres als quals voleu accedir, perquè tot és tan compacte. Permetre a l’usuari canviar la mida de la interfície d’usuari hauria de recórrer un llarg camí. Es mantindria l’aspecte reduït quan voleu supervisar les velocitats i us permetria ampliar la interfície d’interès per obtenir una configuració més còmoda quan calgui.

El mateix passa amb la selecció del servidor. Per ser contundent, xucla. La llista és tan petita com la resta de la interfície i haureu de desplaçar-vos per veure totes les vostres opcions. Astrill ho fa menys dolorós amb una barra de cerca i un menú de grans servidors, però no és una experiència agradable.

Llista de servidors Astrill

Afortunadament, podeu retallar la llista afegint preferits. La pantalla de selecció del servidor té tres pestanyes: “recomanable”, “favorits” i “tot”. Si aneu mitjançant el procés de selecció dels servidors que heu d’utilitzar des del començament, us serà molt més fàcil canviar entre ells.

També podeu fer clic amb el botó dret a la interfície d’interès per trobar els servidors més populars i connectar-vos d’aquesta manera.

Malgrat els problemes de selecció i configuració del servidor, Astrill té una interfície senzilla. La pantalla principal us mostra el servidor al qual heu connectat, un botó “on” gran i un gràfic de les vostres velocitats. Independentment de la vostra interfície d’interès, podeu seleccionar el protocol VPN que voleu utilitzar obrint el menú desplegable a la part superior.

Astrill-Interface

S’accedeix a totes les altres funcions a través de les tres guions de la cantonada superior esquerra. El problema principal és intentar configurar el que necessiteu sense una finestra canviable. A la majoria de la configuració, com ara les opcions DNS, no és una gran cosa. Dit això, la petita finestra es pot omplir fàcilment quan s’intenta afegir excepcions a la llista de filtres.

Llista de filtres Astrill

Astrill no és difícil d’utilitzar, sobretot després d’haver-lo configurat, però passar per la interfície és terrible perquè és massa petit. La capacitat de canviar la mida de la finestra suposaria una gran diferència i impulsaria la interfície d’usuari d’Astrill a ser una de les millors del mercat.

Dispositius compatibles

Astrill pot suportar fins a cinc connexions alhora, independentment del pla que trieu. Tot i això, no és un límit del dispositiu. Podeu instal·lar Astrill en tants dispositius que vulgueu, però només cinc es poden connectar alhora.

No podeu augmentar el límit tal com ho podeu fer amb TorGuard, però, potser haureu de mirar cap a un altre lloc si voleu més de cinc connexions (consulteu la nostra crítica de TorGuard). 

Hi ha instal·ladors per a Windows, macOS i Linux, inclosos CentOS, Debian, Ubuntu, Fedora i molt més. Astrill també ofereix un instal·lador de línia d’ordres per a Linux, si no utilitzeu cap d’aquests sistemes operatius.

Astrill és compatible amb iOS mitjançant l’App Store i Android a través de la botiga Google Play. Si utilitzeu una versió modificada d’Android que no té accés a Play Store, pot ser que Astrill no funcioni al vostre dispositiu. Malauradament, el servei no ofereix el .apk per si sol.

Podeu instal·lar Astrill al vostre router sempre que estigui intermitent amb DD-WRT o Asus Merlin. Els encaminadors només poden utilitzar OpenVPN i RouterPro, però TCP i UDP són compatibles. A diferència d’altres configuracions d’encaminador, Astrill és molt senzill i us permet configurar funcions com ara el filtratge de dispositius a la configuració del vostre enrutador..

Configuració Astrill-Router

Ubicacions del servidor

Astrill té 328 servidors a 65 països. No és d’estranyar que els EUA rebin la major atenció, amb 137 servidors dedicats. La majoria dels altres països tenen un bon grapat de servidors. Les excepcions són Japó, que en té 29, i el Regne Unit, que en té 16.

A la interfície d’interès, també veureu servidors “optimitzats”. La connexió a un d’ells us proporciona una connexió més ràpida, però haureu d’adquirir el complement VIP de 10 dòlars mensuals amb el vostre pla per fer-ho..

Velocitat

Hem provat cinc ubicacions amb Astrill mitjançant speedtest.net, destacant la latència, la velocitat de descàrrega i la velocitat de càrrega. Va funcionar bé, particularment amb les velocitats de descàrrega, però, per sorpresa, la latència i les velocitats de càrrega van patir a llargues distàncies de la ubicació de la prova, que va ser St. Louis, MO. 

Ubicació: Ping (ms): Descarregar (Mbps): Carregar (Mbps):
No protegit984,4311.50
Los Angeles, Califòrnia6565,9510.30
Regne Unit11373,307,70
Rússia16192,106,91
Japó30597,442,83
Iran50637,421,49

Tot i així, Astrill és impressionant, encara que va desaprofitar la guia VPN més ràpida. Fins i tot en connectar-nos a l’estany, vam mantenir al voltant del 70 per cent de la nostra velocitat de càrrega sense protecció. El pitjor intèrpret va ser Iran, que va lluitar per mantenir el 10 per cent.

Les velocitats de baixada són excel·lents. La nostra prova a Rússia i el Japó va augmentar la velocitat de descàrrega, cosa que suggereix una mica de proveïdor de serveis d’internet que s’accelera. Igual que amb les velocitats de pujada, Iran va ser el pitjor rendiment, però seguia mantenint al voltant del 40 per cent de la nostra velocitat normal.

Tanmateix, la latència és dura. Activitats com el joc en línia suposaran una lluita amb Astrill. Afortunadament, podeu afegir excepcions per als jocs en línia.

El filtratge és el que fa que les velocitats d’Astrill brillin. El navegador web normal no és un problema, ja que Astrill proporciona resultats impressionants per a les taxes de descàrrega.

Es pot afegir qualsevol cosa que es carregui o que sigui pesada per latència com a excepció, és a dir, que podeu utilitzar tota la vostra velocitat d’internet sense desconnectar del servidor..

Seguretat & Privacitat

Astrill ofereix una llarga llista de protocols VPN, dos dels quals són exclusius. Tens la tarifa estàndard d’OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP / IPSec, IKEv2 / IPSec i, estranyament, Cisco IPSec, que és una modificació d’IKEv1 / IPSec feta per Cisco i Microsoft. Irònicament, Windows no admet Cisco IPSec.

Per a la seguretat, OpenVPN és la millor opció, ja que és un protocol de codi obert que escaneja periòdicament les vulnerabilitats i es pot enganxar. També admet gairebé qualsevol mètode de xifratge que vulgueu.

No és sorprenent, Astrill recomana els seus propis protocols, StealthVPN i OpenWeb. Aquest últim és un protocol lleuger i sense connexió, cosa que significa que podeu canviar els servidors ràpidament. Es basa en TCP i es xifra amb AES de 256 bits, cosa que dificulta la detecció mitjançant una inspecció profunda de paquets.

StealthVPN és similar a l’OpenVPN, ja que funciona en ports UDP i TCP i enfosca paquets, cosa que el converteix en una elecció ideal per obtenir mitjançant firewalls (comparable al protocol de Camaleó de VyprVPN, que podeu llegir més sobre a la nostra revisió VyprVPN). Està xifrat amb AES de 256 bits i autentificat amb certificats SSL / TLS. Igual que OpenVPN, es veu i es comporta com una connexió segura normal, de manera que és tan estable com una.

La naturalesa de codi obert d’OpenVPN la converteix en una opció ideal per a molts dispositius, inclosos els encaminadors, de manera que és realment una qüestió de preferències personals. StealthVPN té l’avantatge d’utilitzar el xifrat de doble capa.

Astrill té una configuració de privadesa, incloent la possibilitat de rentar galetes. També podeu activar el killswitch, que bloquejarà la vostra connexió a Internet en cas que la VPN falli.

Hem provat filtracions mitjançant ipleak.org. Astrill va passar les nostres proves per filtracions de DNS, WebRTC i IP. Entre això i el commutador, el VPN és segur.

Privacitat Astrill

Astrill és una empresa registrada a les Seychelles, un arxipèlag de 115 illes de l’oceà Índic. Afirma que s’ha centrat “sobretot en viatgers i en expatriats, que utilitzen el servei VPN Astrill per a accés a Internet xifrat i sense restriccions en qualsevol moment i lloc”.

La ubicació diu molt sobre la privadesa. Seychelles és un dels llocs més privats del món, essent un petit grup d’illes de la costa de l’Àfrica oriental, però el govern no té una llei única que tracti la recollida i l’ús de dades personals..

Astrill afirma tenir una “política estricta de registres sense registres”. Tanmateix, tal com s’explica a la política de privadesa, “és necessària alguna informació per a la funció tècnica dels serveis”. Les sessions actives es fan un seguiment i es suprimeixen un cop desconnectat. Les dades controlades inclouen la vostra adreça IP, tipus de dispositiu i molt més.

Les 20 connexions anteriors es mantenen en registre, que inclou el temps, la durada, el país, el tipus de dispositiu i el número de versió de Astrill. Malgrat la reclamació “sense registres”, hi ha informació sobre el registre, fins i tot si us seria difícil relacionar-vos.

Tot i que la vostra informació personal no es conserva, Astrill pot controlar-la. Però hi ha justificacions per fer-ho. En aquest cas, això garanteix que el nombre de dispositius que es connecten estigui per sota del límit, però el servei no diu que faci mesures per anonimitzar-lo als seus servidors.

Si hi ha un procediment, no figura a la política de privadesa.

És important tenir en compte que Astrill pot veure qui es connecta, però, pel que podem saber, no com utilitzen el servei. Es fa un seguiment de la informació d’identificació personal, però no es conserva en el registre, que respon a la reclamació “sense registres”.

Servei d’atenció al client

Astrill no es molesta amb el suport. En lloc de dirigir-vos a través d’una base de coneixement i una llista de preguntes més freqüents per cercar un correu electrònic de contacte, us permetrà tenir-ne compte des de la pàgina d’assistència. Ofereix xat en viu, que podeu obrir fent clic al cercle petit que hi ha a la part inferior dreta de qualsevol pàgina d’Astrill i suport de correu electrònic..

Astrill-Live-Chat

Astrill també ofereix assistència telefònica amb números als EUA i Hong Kong, però els operadors només poden donar suport als clients que parlen anglès.

Vam rebre una resposta a una pregunta per correu electrònic en unes dues hores, que és ràpida. Tanmateix, el nostre correu electrònic es va enviar als Estats Units un dia de la setmana, de manera que és possible que tinguis una espera més llarga si envieu el missatge tard a la nit o el cap de setmana..

Per a suport de bricolatge, obté un FAQ, manuals de configuració i tutorials de vídeo. Els manuals de configuració són extensos i formen part del wiki independent d’Astrrill. Inclouen gairebé qualsevol pregunta que pugueu tenir sobre la configuració d’una VPN amb qualsevol sistema operatiu. Astrill fins i tot disposa de guies per configurar telèfons BlackBerry amb IKEv2.

Manuals de configuració de Astrill

Les preguntes freqüents són bàsiques. Cobreix preguntes com els diferents plans que ofereix Astrill i els protocols amb els quals podeu connectar. Aquesta àrea sembla més centrada en qüestions de venda prèvia que en problemes tècnics.

Astrill ofereix quatre tutorials de vídeo, que s’assemblen més a les visions generals. Hi ha vídeos per a l’aplicació d’escriptori, l’applet de l’encaminador, la configuració de DD-WRT i una visió general de què és una VPN i com funciona Astrill. Això no és compatible, però els vídeos podrien aclarir les àrees de la interfície d’usuari si teniu problemes.

Tot i que hi ha indicacions d’escriptori i d’encaminadors, no hi ha vídeos per a les aplicacions a Android o iOS.

Astrill no ofereix la base de coneixement tradicional que fan altres proveïdors VPN. La informació que hi hauria en un mateix hi és, però, només s’ha de repartir entre les preguntes freqüents i el wiki.

Tot i així, la millor opció és el suport directe. Normalment, és a l’inrevés, que és una alenada d’aire fresc, si no tens la vista. Tot i així, volíem més guies de resolució de problemes i un fòrum comunitari per omplir el sistema d’assistència.

El Veredicte

Astrill és una VPN ràpida i cara amb una prova gratuïta generosa. La interfície està enfureixent a causa de la seva mida, però el servei és bo en cas contrari. El canvi de servidors és ràpid, les velocitats de descàrrega són excel·lents i també passa per Netflix.

El punt més fort d’Astrill són les seves característiques. El filtratge és excel·lent per a l’ús de VPN ocasional en què us preocupa la privadesa, però no costa la meitat o més de la vostra connexió a Internet. També ens agraden els protocols propietaris, però OpenVPN és suficient en la majoria dels casos.

Astrill és una bona opció per a una VPN i les opcions de filtratge la diferencien. Tot i així, hi ha altres opcions que et poden semblar millor. Assegureu-vos de llegir les nostres ressenyes VPN per obtenir més informació.

Què en penses d’Astrill? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map