Taskworld Review – Actualització del 2020

Taskworld Review

Taskworld és una eina de gestió de projectes molt divertida que fan servir diversos noms corporatius importants. Podem veure per què: utilitzar-lo és suau i té tones de funcions, a més de preus fixos. Llegiu la nostra revisió completa de Taskworld per veure si us convé.


millor programari de gestió de projectes

Taskworld és una plataforma de gestió de projectes que t’ofereix la possibilitat d’experimentar el treball en equip zen. Aquesta és una oferta. Tot i que no vam arribar a nirvana mentre l’utilitzàvem, ens va semblar eficaç i eficaç.

La idea del multimilionari Fred Mouawad, llançat el Taskworld el 2012, el que el converteix en un jugador relativament nou al mercat. Veurem com es compara amb el millor programari de gestió de projectes en aquesta revisió de Taskworld.

Algunes de les empreses més importants del món confien en algunes de les empreses, com Sony, Samsung i Volkswagen, de manera que sereu una bona companyia si us registreu.

Ens va impressionar perquè era fàcil d’utilitzar tot i que encara oferíem moltes funcions. Val la pena consultar tots aquells que vulguin organitzar projectes en línia.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a Taskworld

Característiques

Taskworld està organitzat per “projecte”. Els projectes es divideixen en “tasklists” i “tasques”. Més enllà d’això, us correspon. Podeu utilitzar-lo com a tauler de kanban o com a llista de tasques que es poden marcar a mesura que treballeu a través d’elles.

Podeu crear tasques fàcilment dins de l’aplicació o enviant un correu electrònic a una adreça proporcionada per a cada espai de treball. Si ho fareu, visiteu primer la nostra guia per a la seguretat del correu electrònic.

Les tasques es poden assignar a diferents persones, tenint en compte terminis, etiquetats, etiquetats i controlats. Podeu configurar recordatoris personalitzats per a cadascun d’ells, fer el seguiment del temps dedicat i donar-los punts (que no hem vist enlloc). Si us interessa fer un seguiment del temps dels vostres usuaris i voleu fer un seguiment de les finances, mireu la nostra revisió de Mavenlink..

taskworld-task

Les tasques són fàcils de filtrar en Taskworld. Podeu visualitzar les que heu creat, seguit o que us han assignat. Podeu filtrar també per període de temps.

Filtre de món de tasca

També podeu comentar-ne cadascun, així com adjuntar fitxers. Tenen llistes de comprovació, que funcionen com a subarrems.

Emmagatzematge del món de la taula

Els fitxers també obtenen una àrea pròpia en cas que vulgueu penjar qualsevol cosa per compartir al llarg del projecte. Pel que fa a l’espai d’emmagatzematge, obté 100 GB en el pla Professional de Taskworld i l’emmagatzematge en núvol il·limitat a nivell d’empresa. Els que estiguin al pla professional que necessitin encara més espai han de llegir l’article del nostre millor emmagatzematge en línia per a equips.

Desafortunadament, Taskworld no té gestió de dependències. Si és bàsic per a vosaltres, feu un cop d’ull a la nostra revisió de Wrike per obtenir informació sobre una plataforma que la disposa.

La vista principal de Taskworld és la vista de tasques, però també hi ha un calendari i una línia de temps. La vista de llista es pot ordenar en columnes, fent que funcioni com a placa de kanban. La visualització del calendari us mostra el que us apareix i us permet sincronitzar el vostre projecte amb aplicacions externes, com ara Google Calendar, Outlook.com i el calendari de macOS X.

La línia de temps es mostra quan les vostres tasques es desenvolupen les unes amb les altres. S’han destacat segons l’estat, de manera que, per exemple, podeu veure si s’han endarrerit o s’han completat.

món de tasques-línia de temps

La pàgina d’anàlisi de Taskworld us permet veure quantes tasques estan planificades, finalitzades i retardades i les ordena en categories. Podeu veure el que us heu assignat i el que esteu seguint, així que és una bona manera de veure si tot està en marxa.

món de les tasques d’analítica

Si us sembla útil una visió general del negoci del vostre projecte, consulteu la nostra revisió LeanKit per obtenir una alternativa.

Taskworld té una àrea de xat que us permet parlar amb els vostres companys d’equip, allà on es trobin. Podeu enviar missatges directes i hi ha diversos canals. Podeu penjar fitxers adjunts i hi ha una bona selecció d’emojis, de manera que us podeu expressar.

Feedback del món de la taula

També és possible donar comentaris a la gent i afegir valors a la vostra empresa que tothom pot veure. Els comentaris són privats per defecte, però es poden compartir per consentiment mutu. En general, és un lloc agradable per comunicar-se. És millor que moltes de les ofertes de competidors de Taskworld i és similar a tenir una àrea només per a membres per a la discussió del projecte.

Les opcions de personalització de Taskworld són bones. Podeu adaptar-lo a la vostra mida. Podeu canviar el fons de l’espai de treball a una de diverses fotografies d’alta qualitat o triar un dels seus degradats suaus. Si no us agrada cap d’aquests, podeu penjar la vostra imatge.

Les persones i els canals de xat també es poden oferir les seves pròpies imatges, de manera que per a aquells que us agradi el sentit de la propietat, Taskworld us la proporciona. Si no esteu fent personalització, consulteu la nostra crítica de Podio. Podio us permet crear plantilles personalitzades, cosa que és útil si teniu projectes similars que requereixen molta feina per configurar.

Si voleu utilitzar les vostres dades en un altre lloc, podeu copiar i exportar projectes a Taskworld a .csv. També hi ha un registre complet d’activitats que mostra les accions que s’han realitzat i quan.

Les integracions són minves a terra, però podeu importar dades de Trello si exporteu un fitxer .json. Té la seva pròpia API, de manera que podeu ampliar la plataforma vosaltres mateixos si teniu les xifres de desenvolupament. La seva documentació sembla detallada, malgrat l’error puntual d’ortografia.

Tanmateix, a menys que no tingueu previst treballar-hi, no hi ha molt més que les funcions que traieu. Dit això, no hi ha res dolent.

Les aplicacions per a mòbils estan disponibles a l’App Store i a Google Play Store, de manera que podeu fer-la servir durant qualsevol moment.

Taskworld obté una bona puntuació en funcions gràcies a la forta selecció de visualitzacions i les bones opcions de personalització i comunicació. El principal punt feble és la integració.

Si després d’unes plataformes fàcils d’utilitzar però que integra força, consulteu la nostra revisió d’Asana.

Vista general de les funcions de Taskworld

Logotip de Taskworldtaskworld.com

Comença des de $ 1099 per mes Tots els plans

Funcions de gestió

Tasques

Subtotes

Gestió de la dependència

Fons personalitzats

Altres opcions de personalització
Imatges dels canals de xat

El límit de la mida de l’equip
Il·limitat

Espai d’emmagatzematge
GB il·limitat

General

Pagament
Targeta de crèdit, Paypal

Accepta criptomoneda

Suport per a sistemes operatius mòbils
iOS, Android

Prova gratuïta
15 dies

Seguretat

Autenticació de dos factors

Xifrat
TLS 1.2 (trànsit)

Certificació SOC

Assistència

Xat en directe

Formulari de correu electrònic / contacte

Atenció telefònica
Número de venda indicat

Usabilitat amb els usuaris

Taskworld és una plataforma fàcil d’utilitzar amb gairebé tot el que funciona com s’esperava. La seva interfície és ràpida i llegible i es poden esbrinar la majoria de les coses que la utilitzeu.

El registre és ràpid i indolor. Després de confirmar el correu electrònic, se us ha demanat uns quants detalls, i després haureu rebut l’opció d’invitar els companys per correu electrònic o enllaç. A continuació, se us demana que consentiu alguns canvis generals sobre privadesa relacionats amb el Reglament de protecció de dades. El nostre article sobre GDPR explica més sobre què es tracta.

taskworld-gdpr

Després d’això, heu rebut la benvinguda a l’aplicació amb una animació d’un home ben vestit amb un globus d’aire calent. És un bon indicador del to de Taskworld. Ho utilitzeu per fer les coses, però no hi ha cap raó per la qual no podreu gaudir del procés.

món de tasques-benvingut

Des d’allà, accediu a l’aplicació, on se us ofereix un breu tutorial. L’explora informació bàsica i us permet provar algunes de les funcions de Taskworld. Després de treballar-hi, obtindreu recompenses amb animadores i espurneres, així que val la pena.

mostra de món de tasques

La creació d’un projecte és simplement una qüestió d’omplir els detalls i escollir una plantilla. N’hi ha quatre, més un buit, i ofereixen diferents enfocaments i presenten una breu introducció explicant què ofereixen.

taskworld-new-project

Hi ha una placa canban simple amb tres columnes: “fer”, “fer” i “fer”. Si tot això necessita, mireu la guia del nostre principiant Trello per obtenir informació sobre una aplicació senzilla basada en kanban.

També hi ha una plantilla basada en un dia entre setmana i les llistes anomenades per dies de la setmana (els caps de setmana són opcionals a Taskworld), així com dues plantilles amb llistes de tasques per a particulars i departaments..

Interfície de Taskworld

La interfície és sensible, amb la majoria de les accions que us proporcionen informació instantània. Se sent tan divertit com una aplicació d’escriptori la majoria de les vegades i és un crèdit per als seus desenvolupadors.

Un dels problemes que hem trobat és que és massa fàcil perdre coses, inclosa la informació que heu introduït, fent clic en una cosa diferent. Per exemple, quan configureu un projecte nou, perdreu totes les dades que introduïu si feu clic a fora de la finestra en què treballeu. Compte amb no quedar-vos atrapat per això.

Una altra qüestió important és que la seva visió general i les àrees del projecte presenten llistes de visualitzacions similars, però les vistes són lleugerament diferents. La primera vegada que ens vam adonar, vam pensar que el calendari s’havia esvaït. No són problemes greus.

Taskworld té una bona puntuació en la usabilitat amb gairebé tot el que funciona segons el previst. També és ràpid, cosa que us facilita explorar i us ajuda a mantenir-vos compromès quan l’utilitzeu. És per això que obté una nota alta.

Cost

Taskworld té una estructura de preus simple amb només dos plans. El pla Professional té un preu raonable i inclou gairebé totes les funcions de gestió de tasques de Taskworld. El nivell Enterprise inclou tot tipus d’extres, oferint més suport i seguretat. També obté formació, emmagatzematge il·limitat i una selecció de 16 centres de dades per emmagatzemar, entre altres coses.

Si preferiu fer servir una plataforma amb un nivell gratuït, feu una ullada a la nostra revisió Freedcamp per obtenir una opció d’aquest tipus..

Si voleu fer una ullada a Taskworld, hi ha una prova gratuïta de 15 dies. No cal fer cap targeta de crèdit quan us registreu. Si voleu pagar, ho podeu fer amb targeta de crèdit o PayPal.

Taskworld té un bon preu pel seu pla senzill i una opció estàndard barata. Un nivell gratuït estaria bé, però no pots tenir-ho tot i Taskworld ofereix molts diners.

Seguretat & Privacitat

Taskworld utilitza Amazon Web Services per allotjar les vostres dades i xifrar les dades de forma transitòria i en repòs. A més de fer còpies de seguretat periòdiques, podeu triar on es troben les vostres dades, la qual cosa és útil si un país concret té lleis que s’ajusten als vostres requisits.

Compleix amb el GDPR i la UE-EUA. Framework de protecció de privadesa. Si voleu saber amb qui comparteix les dades, la seva extensa política de privadesa té una llista que us indica.

Si teniu problemes relacionats amb la privadesa, consulteu el nostre article sobre com es pot protegir la vostra privadesa per obtenir consells.

També hi ha opcions útils a l’aplicació Taskworld. Podeu triar si permetre l’accés de tercers a les vostres dades i sol·licitar una còpia de la informació relacionada amb l’espai de treball Magatzems de Taskworld.

Al pla Enterprise, podeu configurar l’inici de sessió SAML per obtenir més seguretat. Això us donarà més protecció contra la ciberdelinqüència.

Tanmateix, no hi ha molt més, per la qual cosa, si necessiteu ajustar la configuració de seguretat, haureu de buscar un altre lloc. monday.com us ofereix molt per jugar amb seguretat. Llegiu-ne la informació a la nostra revisió monday.com.

Taskworld tampoc té autenticació de dos factors. Podeu llegir més informació sobre això en el que és la peça d’autenticació de dos factors. Doneu un cop d’ull a la nostra revisió Airtable per veure una aplicació que us ofereix, juntament amb diverses altres funcions interessants.

Taskworld obté una puntuació decent en seguretat i privacitat. Té els conceptes bàsics correctes, però no és especialment ric.

Servei & Assistència

Taskworld és agradable i fàcil de descobrir, però si teniu problemes, hi ha una gran quantitat de suport. El menú d’ajuda té opcions útils. Es pot accedir al tutorial sobre què vam parlar anteriorment si voleu tornar-hi a passar (o, com nosaltres, descartar-lo accidentalment la primera vegada que es presenta).

Doneu una ullada a la nostra revisió de ClickUp per veure una plataforma que fa una bona feina d’acollir-vos amb una visita guiada per les seves funcions.

La guia d’usuari de Taskworld inclou desenes d’articles classificats que expliquen com fer coses senzilles i no tan senzilles. Inclouen text i animació, de manera que podreu veure com es fan les coses. També hi ha una selecció d’articles recents.

Podeu deixar comentaris sobre si teniu més problemes i, segons el que hem vist, l’equip d’assistència de Taskworld sempre respon i ajuda a qualsevol persona que tingui problemes..

consells per al món de treball

Té una opció de consells sobre flux de treball que inclou una finestra emergent amb quatre vídeos. S’han presentat bé, però no n’hi ha molts i són breus.

Feu clic a “contacta amb nosaltres” i se us demanarà que cerqueu els materials d’assistència de Taskworld abans de contactar amb el seu equip d’assistència. Un cop fet això, se us ha enviat un formulari senzill per enviar-lo. Vam fer una pregunta sobre l’autenticació de dos factors i vam obtenir una resposta detallada en només 19 minuts, que és ràpid.

Si els temps d’assistència ràpids són importants per a tu, Taskworld t’ha cobert, però per obtenir un servei encara més ràpid, consulteu la nostra revisió Basecamp. Ens va tornar en només tres minuts.

Amb un bon temps de resposta i molta documentació, Taskworld obté un bon servei i assistència. Tot i això, és una plataforma fàcil d’utilitzar, així que probablement no necessitareu molta assistència.

Pensaments finals

Taskworld és una de les millors plataformes que hem analitzat recentment i ofereix moltes funcions a un preu decent. 

La seva interfície és excel·lent. Quan fas alguna cosa, només funciona. És atractiu, sensible i fàcil de descobrir-ho tot. El recomanem com una de les millors opcions de gestió de projectes existents.

La seva manca d’integracions o de característiques inusuals són els seus únics problemes. El que veus és el que obteniu, però té una API si voleu ampliar-la vosaltres mateixos. El que hi ha és de bona qualitat, però val la pena consultar-ho.

Si heu pres Taskworld per girar-la, digueu-nos què en vau pensar als comentaris. Gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map