Revisió LeanKit – Actualització del 2020

Revisió LeanKit

LeanKit és una interessant eina de gestió de projectes que utilitza un consell kanban per treure el màxim partit. Al mateix temps, també revoluciona l’ús d’aquest tauler, fent que sigui un programa intrigant. Consulteu la nostra revisió completa LeanKit per obtenir més informació.


millor programari de gestió de projectes

Planview LeanKit és una plataforma de gestió de projectes basada en kanban que ofereix més funcions en forma de funcions que alguns dels seus competidors. Entre els seus clients s’inclouen PayPal, Adobe i Verizon, per la qual cosa hi ha grans empreses de confiança. En aquesta revisió LeanKit, veurem si pertany entre els millors programes de gestió de projectes.

Al seu lloc web es parla molt de màrqueting i el material d’assistència també està centrat en els negocis. Els directius que els agradi parlar la xerrada seran a casa amb LeanKit. És una eina excel·lent per gestionar projectes a molts nivells.

Mireu més enllà de la parla de gestió i trobareu una aplicació forta al seu nucli. La seva presentació no sempre és el que podria ser, però el seu conjunt d’eines és fort un cop el coneixeu.

En resum, és una excel·lent plataforma similar a canban més complexa d’utilitzar que Trello, però que té diverses funcions útils. Al principi sembla intimidatori, però no és difícil entrar-hi i fer una bona feina per ensenyar-vos com funciona. Si esteu interessats a provar una altra eina tan basada en kanban, tan senzilla, només necessiteu el manual, mireu la nostra guia per a principiants de Trello.

Alternatives per a LeanKit

Fortaleses & Debilitats

Característiques

LeanKit està centrat al voltant dels seus taulers, que contenen articles ordenats en columnes. Les columnes s’executen d’esquerra a dreta, amb treballs que no heu iniciat a l’esquerra i arxivats a la dreta.

Els elements de les taules solen representar una tasca, però podeu utilitzar-los com necessiteu. Feu clic a un element per obtenir una vista detallada.

Detall de targeta leankit

Es pot donar a les targetes una data d’inici i final, assignada a un usuari, classificada i donada un nivell de prioritat. També es poden etiquetar per ordenar-los fàcilment. Podeu afegir molta informació a cada element i, a mesura que afegiu més informació, obtindreu més maneres d’ordenar i filtrar.

Podeu afegir comentaris i fitxers adjunts a cadascun, cosa que us permetrà mantenir un registre de discussions i fer un seguiment d’informació útil sobre els articles de la vostra llista de tasques..

També podeu assignar targetes de pares i fills a cada element, el que us permet configurar dependències. Cada element té la seva pròpia llista de tasques, completada amb una junta mini-kanban.

Visió general de Leankit

El seu enfocament de tres columnes (fer, fer, fer) és un dels millors enfocaments de subtascs que hem vist i fa de LeanKit una elecció excel·lent si voleu gestionar les coses al màxim nivell, però permetre als responsables de cada tasca per resoldre els detalls poc importants.

Si voleu evitar assignar massa a una persona o equip, podeu definir límits de “treball en procés” per àrees del tauler. D’aquesta manera, podreu veure si un equip es troba o s’acosta als seus límits. Si assigna el treball després del límit establert, una finestra emergent us avisarà, però podeu anul·lar-la si proporcioneu un motiu.

leankit-wip-limit

Si el substituïu, tota la zona es marcarà com a vermella al tauler, demostrant a tothom que la pressió està activada.

advertència de conducta

Obteniu espai d’emmagatzematge il·limitat per a fitxers adjunts amb tots els plans, però la mida del fitxer individual està limitada a 75 MB, cosa que podria ser restrictiva si treballeu amb fitxers grans, com ara vídeo. Si necessiteu emmagatzemar fitxers més grans, mireu el nostre millor article d’emmagatzematge en línia per a equips per obtenir alternatives.

Filtres líquits

Podeu filtrar les targetes utilitzant qualsevol de les dades que us agradi. Una característica especialment útil és que podeu veure quines tasques són bloquejades per altres, de manera que podreu veure el que reté altres treballs.

Quan creeu un tauler, podeu crear-lo o triar un conjunt de plantilles. Si no trieu una plantilla, el tauler predeterminat és un disseny senzill de cinc columnes que podeu utilitzar segons les proporcions o modificar-les segons les vostres necessitats.

Ofereix moltes integracions, de manera que s’adapta bé a aquells que busquen utilitzar dades emmagatzemades en altres plataformes. Hi ha moltes opcions relacionades amb el desenvolupament de programari, incloses Bugzilla, GitHub, Visual i Jira, així com integracions per a la gestió de requeriments, gestió de proves i desenes d’opcions per a DevOps.

Amb aquestes opcions, s’adapta bé per al desplegament en moltes situacions, però, sobretot, els desenvolupadors hi trobaran molt d’agradar.

El flux d’activitats és efectivament una llista de les accions més recentment realitzades i és útil per mantenir-se al dia amb les altres persones que han realitzat.

Té una funció útil de generació de gràfics que es pot utilitzar per analitzar el rendiment del vostre equip. Per exemple, podeu obtenir una imatge que mostri la velocitat d’acabament de la targeta.

velocitat a la velocitat

També podeu fer un seguiment del flux de tasques amb les analítiques de flux. Hi ha nou en total, incloent una línia de temps i un gràfic que mostra quantes tasques s’assignen a cada usuari. Tots tindran els seus usos en diferents tipus de projectes.

flux de leankit

Té moltes opcions per fer un seguiment de l’activitat. Per exemple, podeu exportar fitxers .csv que mostren diferents tipus d’informació, que l’usuari els pot mostrar.

leankit-exportació

S’ofereix suport per a navegadors mòbils, però no sembla que tingui aplicacions per a mòbils. Una publicació al bloc al seu lloc web va suggerir que ho fes, però els enllaços no funcionaven per a nosaltres i no vam trobar res al cercar les botigues d’aplicacions, així que suposem que s’han retirat.

Les seves opcions de comunicació no són les més fortes, de manera que si busqueu una eina que fomenti els xats en equip, consulteu la nostra revisió Basecamp.

LeanKit té una forta selecció de funcions que funcionen junts. Es pot personalitzar fàcilment i us ofereix moltes opcions per mantenir les pestanyes sobre el que passa amb el vostre projecte. La seva debilitat més gran és l’emmagatzematge limitat, però, fins i tot tenint en compte, es nota bé aquí.

Visió general de les característiques de Leankit

Logotip de LeanKitleankit.com

Comença des de $ 1900 més per mes Tots els plans

Funcions de gestió

Tasques

Subtotes

Gestió de la dependència

Fons personalitzats

Altres opcions de personalització

El límit de la mida de l’equip
Il·limitat

Espai d’emmagatzematge
GB il·limitat

General

Pagament
Targeta de crèdit

Accepta criptomoneda

Suport per a sistemes operatius mòbils

Prova gratuïta
30 dies

Seguretat

Autenticació de dos factors

Xifrat
TLS 1.2 (trànsit)

Certificació SOC
SOC 1, SOC 2 & SOC 3

Assistència

Xat en directe

Formulari de correu electrònic / contacte

Atenció telefònica

Amabilitat amb l’Usuari

El registre és ràpid i senzill. Després d’omplir un formulari d’inscripció, LeanKit t’envia directament a la visita.

leankit-tour

Després que us mostri uns quants controls, podeu veure la taula de mostres. El pop-up de primer ajut parla sobre la interpretació del disseny. Tot va bé, però la majoria d’aplicacions basades en kanban són prou intuitives per fer-ho sense assistència.

Les descripcions de com funcionen les parts verticals i horitzontals del tauler tampoc eren tan clares com ho podrien haver estat. També hem trobat escriptures al text del tutorial, que no serveix per a res. Tot i això, les coses van millorar.

leankit-kanban

En inspeccions més detingudes, vam trobar que tots els articles del tauler tenien suggeriments i text explicatiu i treballar a través d’ells era útil. Si utilitzeu LeanKit, us recomanem que les doneu una ullada en lloc de crear el vostre propi projecte immediatament.

Qui ha dissenyat el tauler d’introducció mereix una ronda d’aplaudiments. Us porta molts elements i funcions de la interfície d’usuari i fa una gran tasca d’ensenyar-vos a utilitzar la plataforma ràpidament.

Leankit Kanban Board

Després d’introduir-lo al tauler de kanban, us proporciona un enllaç a la seva guia de referència ràpida, que és plena de bons consells, així com enllaços a altres recursos d’aprenentatge..

La presentació està fechada i no té tants productes similars semblants. Funcionalment, però, funciona bé. No hem trobat cap problema o problemes importants mentre l’utilitzàvem, i les coses generalment han funcionat com s’esperava

LeanKit no és dolent, però la gestió de projectes és un mercat molt concorregut i molts dels seus competidors han tancat la usabilitat. Llegiu la nostra revisió monday.com per a una aplicació que faciliti la complexitat.

També poden resultar confusos els errors de marcatge i els errors menors en els seus consells. Dit això, no és massa difícil trobar aquests errors i esbrinar què cal fer.

Els recursos basats en LeanKit són proporcionats per Planview, que recentment va adquirir la plataforma. Es comparteixen moltes pàgines crítiques amb altres productes. Com a resultat, se senten multituds i és difícil trobar el que desitgeu. A vegades, encara no se sap si el que estàs llegint o els enllaços que segueixes són rellevants per al producte que utilitzes.

De vegades, se sent com si utilitza un llenguatge més complex del necessari. Per exemple, un vídeo sobre integracions parla de “integració bidireccional”, que sembla més que un intent de semblar impressionant que no pas donar una explicació útil del que hi ha disponible..

Dit això, si sou directiu i voleu impressionar als vostres companys a les reunions, hi trobareu moltes coses. Independentment, preferim veure les coses senzilles als vídeos tutorials.

Heu d’estar preparats per a una corba d’aprenentatge amb LeanKit. Al principi se sent desconnectat, però si mires atentament, trobaràs excel·lents eines d’aprenentatge per ajudar-te.

Si voleu que allò que us faci sigui fàcil i no necessiteu moltes funcions avançades, llegiu la nostra crítica d’Asana.

Si LeanKit netejés el seu lloc web i els seus tutorials, aquí aniria bé. Hi ha passos errònics, però també positius, inclosa la seva excel·lent placa mostral. Crucialment, LeanKit no és difícil d’utilitzar, de manera que obté un puntatge decent.

Cost

Com la majoria d’eines similars, LeanKit ofereix una estructura de preus de nivells. Si us registreu al pla més barat, equips, obteniu taulers il·limitats, accés a eines de col·laboració i visualitzacions de treball filtrades, així com mètriques i informes, accés a l’API LeanKit i diverses altres funcions..

A 19 dòlars al mes, costa més que moltes eines, però obté molt pel preu.

El nivell següent, equips escalats, afegeix camps personalitzats, visualitzacions de treball personalitzades i informes avançats, a més de més funcions de seguretat.

L’única característica addicional per als clients empresarials és la integració de Planview Enterprise One, que no vam provar, però que hauria d’interès per a aquells que vulguin optimitzar la seva estratègia comercial.

Hi ha una prova de 30 dies si voleu explorar què pot fer LeanKit per vosaltres. Us ofereix les funcions del pla d’equips escalats. Tampoc és necessari registrar una targeta de crèdit quan us inscriviu a la prova. Si decidiu registrar-vos, podeu pagar amb targeta de crèdit o, si escolliu el pla de pagament anual, una comanda de compra.

Durant la inscripció, hem de mencionar especialment la seva pàgina d’acord d’usuari principal. Inclou enllaços a més d’una dotzena de documents, ordenats per pla i regió, i ens va incomodar la ment quan el vam veure. Vam mirar un dels documents, però el vam tancar poc després. A part d’això, inscriure’s va ser una brisa.

LeanKit no és barat, i la seva entrada és més cara que la majoria dels rivals ”. Tanmateix, ofereix molt, i ho podeu provar gratuïtament durant 30 dies sense targeta de crèdit, de manera que obté un punt decent aquí.

Seguretat & Privacitat

LeanKit és una bossa mixta quan es tracta de seguretat i privacitat. Té bones opcions per als usuaris, però no té funcions.

La seva àmplia política de privadesa estableix que compleix la UE-EUA. Escut de privadesa. També té una pàgina on es descriu el seu suport general del Reglament de protecció de dades i què fa per complir-lo. Si tenim curiositat per obtenir més informació sobre això, tenim un article sobre GDPR.

Si esteu al pla d’Equips escalats o a l’empresa, obteniu una administració de seguretat millorada que us permetrà configurar la política de bloqueig del vostre compte.

Podeu bloquejar els usuaris durant uns minuts o dies alhora. Preferim aquest últim, ja que us dóna temps per investigar possibles problemes de seguretat. No totes les eines ofereixen això i les que no sempre us permeten bloquejar els usuaris durant molt de temps.

seguretat leankit

També podeu decidir quines regles de contrasenya imposar al vostre equip i gestionar quines extensions de fitxer estan permeses. Si teniu problemes per gestionar totes aquestes contrasenyes, llegiu el nostre millor article sobre l’administrador de contrasenyes per ajudar a portar una mica d’ordre al caos.

No proporciona detalls sobre la seva pròpia seguretat, però. Fins i tot després d’haver entrat en contacte amb l’assistència, només vam saber que utilitza algun tipus de TLS per a dades en trànsit i xifra les dades emmagatzemades, però els fitxers adjunts, que s’emmagatzemen a cubetes d’Amazon S3, no es xifren..

La manca de xifratge és un gran inconvenient perquè el xifrat de fitxers és estàndard i s’inclou a la majoria de plataformes, si no totes, d’aquestes àrees. No xifrar fitxers significa que pot ser llegit per altres persones.

Si us preocupa la gent que passa a conèixer les vostres dades, la nostra manera de protegir la vostra guia de privadesa us ajudarà a evitar la visió indiscutible a Internet. Malauradament, l’autenticació de dos factors no està disponible. Si ho necessiteu, feu un cop d’ull a la nostra revisió de Wrike per trobar una alternativa de màxima qualitat que ofereix la funció.

LeanKit ofereix opcions fortes, però perd marques per la seva falta de xifrat d’adjunts i autenticació de dos factors, donant-li una puntuació mitjana aquí.

Servei & Assistència

El servei i el suport de LeanKit són punts forts, amb temps de resposta ràpids i molta quantitat d’aprenentatge disponible.

Se li proporciona un número d’assistència per trucar durant la gira, que és un altre avantatge. Moltes plataformes mantenen els nombres amagats o els amaguen. Si prefereixes el toc humà, LeanKit és una bona opció.

També té un formulari de contacte si voleu que us poseu en contacte. Vam enviar una pregunta de prova i vam obtenir una resposta en cinc hores, que és un temps respectable, ja que vam fer una pregunta complicada sobre el xifrat.

També us ofereix un llibre electrònic, que està ben redactat i ple d’informació útil. Només té al voltant de 30 pàgines, però us proporciona una bona introducció per utilitzar la plataforma.

El seu centre d’aprenentatge està ple de materials per ajudar-vos a conèixer la plataforma i anar més enllà dels fonaments bàsics. El seu lloc web és a tot arreu, però el disseny canvia gairebé cada vegada que seguiu un enllaç. Val la pena perseverar, però, perquè hi ha un munt de contingut útil i gratuït.

La icona del centre d’ajuda de l’aplicació us ofereix algunes opcions, inclosos enllaços a articles i una pàgina d’ajuda que té més opcions. Inclouen molts vídeos que us mostren com utilitzar la majoria de les funcions de LeanKit.

Hi ha una pregunta freqüent, però és limitada, amb respostes breus a un ventall reduït de preguntes. LeanKit també ofereix formació i consultoria si voleu assistència pràctica per aconseguir que el vostre equip sigui al màxim. Hi ha un bon tutorial basat en text i en vídeo que us porta a través de la plataforma pas a pas, així com enllaços a guies integrades de les aplicacions que utilitzen elements emergents per mostrar-vos tot.

Si utilitzeu la seva API, hi ha molta documentació, que és un altre motiu perquè els desenvolupadors els agradi la plataforma.

LeanKit ofereix un excel·lent suport que us ofereix múltiples maneres de posar-vos en contacte, moltes opcions per aprendre la plataforma i temps de resposta ràpida. Hi ha una sensació desvinculada de la manera en què es presenta el material de suport, però el que hi ha és bo, així que ho valorem molt en aquest àmbit.

Pensaments finals

Com més utilitzàvem LeanKit, més ens agradava. Al principi semblava massa complex, però no va trigar gaire a acostumar-se i, mentre vam anar cavant al voltant, vam continuar trobant funcions útils que funcionessin bé.

A banda dels passos de presentació presentats, LeanKit té molta raó. No us queda gaire mirar, però us sorprendrà amb la seva qualitat si us donem una oportunitat.

No és l’eina més barata de gestió de projectes, però té una prova llarga i gratuïta i val la pena fer una ullada si busqueu alguna cosa per gestionar el vostre negoci. El seu sistema de subtasking fa que sigui especialment útil per a aquells que vulguin delegar i deixar que les persones s’autogestionin.

Si heu utilitzat LeanKit, compartiu les opinions amb nosaltres al comentari següent. Gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map