Revisió del lloc de projecte: actualització 2020

Revisió del lloc de projecte

Projectplace és una sòlida eina de gestió de projectes que aconsegueix la feina, però que requereix una gestió més gran del que els agradarà a la majoria de la gent. Tot i així, val la pena revisar la nostra revisió completa per veure si funciona per a vosaltres.


millor programari de gestió de projectes

Projectplace ha estat des del 1998, convertint-lo en un dels productes més antics del mercat. En aquesta revisió de Projectplace, veurem com es compara amb les ofertes més recents. Si no teniu temps per llegir-ho, és una plataforma decent que té molt de gust al respecte, però pateix errors i alentiment.

És propietat de Planview, que també és LeanKit. LeanKit és una de les nostres eines preferides i adequada per a usuaris centrats en el negoci. Podeu llegir més informació al nostre comentari Leankit.

Entre els clients del Projectplace hi ha Carlsberg, DHL i Eurovision, de manera que si voleu que la cervesa barata s’entregui lentament mentre s’acosta a Europop, esteu al lloc adequat. De manera més impressionant, també té Sony als seus llibres.

Projectplace és en bona part bona, però fàcil d’utilitzar en comparació amb algunes de les nostres eines preferides de gestió de projectes. El seu conjunt de funcions és fort, però les coses van malament massa sovint.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per Projectplace

Característiques

El vostre treball a Projectplace es manté en “taulers” i contenen “targetes”, que normalment són tasques. Podeu afegir llistes de comprovació de subtasques a cada targeta. Les targetes tenen una secció que us permetrà afegir altres targetes que esperen i les que les esperen, que us permetrà gestionar la vostra dependència i permetre’t detectar possibles colls d’ampolla a la programació..

targeta projectplace

Hi ha diverses opcions per a cada element, inclosos els informes d’hora, adjuntar fitxers, associar-los a una activitat o marcar-los com bloquejats. Tot és fàcil de fer.

Les taulers estan distribuïdes en un format kanban típic, amb una columna planificada a l’esquerra, una columna al centre i una columna per a la feina acabada a la dreta. Podeu arrossegar tasques per canviar el seu estat o ajustar el seu estat a la targeta.

Podeu personalitzar els projectes afegint el vostre propi logotip o icona perquè el vostre equip se senti com a casa. Hi ha algunes opcions per a la comunicació interna.

Un botó a la part inferior dreta us permet obrir una àrea de missatgeria. Des d’allà, podeu enviar missatges a tots els altres del vostre equip. També hi ha una pestanya “converses” que us permet tenir converses a tot l’equip. Permeten adjuntar fitxers d’un dels serveis amb què s’integra Projectplace, així com notificar a les persones o equips el vostre missatge.

Us rebran notificacions sobre diverses coses, però si us trobeu amb massa missatges, podeu desactivar-ne alguns o tots..

Plantilles de lloc de projecte

Si repetiu projectes similars, podeu configurar plantilles per estalviar temps. També hi ha set presets que poden proporcionar-vos una oportunitat de començar i mostrar-vos diferents maneres de configurar les coses.

projectplace-new-workspace

No és difícil crear un espai de treball nou a partir d’una plantilla, però es necessita temps. Això fa que sigui difícil navegar per què hi ha disponibles. La majoria de les eines us permeten configurar-ho tot més o menys de manera instantània, de manera que Projectplace no és una opció fantàstica si sou impacients.

Ens ha sorprès haver d’esperar, però després de seleccionar les nostres opcions, han passat gairebé 15 minuts abans que el nostre nou espai de treball (basat en la plantilla de contractació) estigués a punt. És una estona increïble, tenint en compte que la plantilla només tenia 115 KB o més d’espai.

La plantilla va ser bona i un negoci nou que no té processos ben definits per a cap àrea determinada podria fer pitjor que utilitzar Projectplace com a punt de partida.

El nostre sistema de contractació ja preparat amb un consell kanban per traslladar la gent a través de les etapes de contractació, un sistema per fer el seguiment de possibles contractacions i fins i tot documents per fer el seguiment de les noves contractacions i assegurar-se que s’adaptaran.

Se’ns va assignar 25 GB d’espai d’emmagatzematge per al nostre assaig, que hauria de ser adequat per a la majoria de necessitats, però el projecte mostral era preocupantment gran a més de 400MB. Com s’ha esmentat, però, el nostre segon projecte va ser molt més petit.

Projectplace s’integra amb altres plataformes d’emmagatzematge, el que permet accedir a fitxers mitjançant Dropbox o Google Drive. Si necessiteu més espai, mireu el nostre millor article d’emmagatzematge en línia per a equips per obtenir un conjunt d’opcions.

A més d’aquelles opcions d’emmagatzematge, Projectplace pot integrar-se directament amb diverses plataformes, incloses Evernote, Harvest, HipChat i altres. També hi ha assistència de Zapier, que et permet accedir a molts més.

Projectplace té una característica perfecta que us permet marcar-vos com a gust o sota pressió. Permetre a tothom que comparteixi com se senten en general pot ser un avantatge per als directius que es preocupen pel seu personal.

També podeu afegir la vostra capacitat en hores i minuts per setmana. Això és útil si feu un treball independent o treballeu de manera voluntària i estem segurs que els administradors trobaran aquesta informació de valor.

Moltes plataformes de gestió de projectes tenen maneres de comprovar si el seu projecte està en marxa o per esbrinar qui té una feina poc treballada o una sobrecàrrega. 

Podeu utilitzar-lo en marxa ja que té aplicacions per a Android i iOS. Si utilitzeu dispositius mòbils per accedir a plataformes en línia, feu un cop d’ull al nostre millor article VPN per a diversos dispositius per obtenir seguretat addicional.

El conjunt de funcions del Projectplace és fort, però és una vergonya que es faci temps per crear nous espais de treball. Tot i això, té una alta puntuació amb moltes funcions que facilitaran l’organització del vostre equip.

Descripció general de les característiques del projecte

Logotip de Projectplacewww.projectplace.com

A partir de 2900 dòlars al mes Tots els plans

Funcions de gestió

Tasques

Subtotes

Gestió de la dependència

Fons personalitzats

Altres opcions de personalització

El límit de la mida de l’equip
Il·limitat

Espai d’emmagatzematge
25 GB

General

Pagament
Targeta de crèdit

Accepta criptomoneda

Suport per a sistemes operatius mòbils
iOS, Android

Prova gratuïta
14 dies

Seguretat

Autenticació de dos factors

Xifrat
AES-256

Certificació SOC

Assistència

Xat en directe

Formulari de correu electrònic / contacte

Atenció telefònica

Usabilitat amb els usuaris

Projectplace és propietat de Planview, que també és propietària de LeanKit. Quan utilitzeu Projectplace, de vegades us trobareu desplaçant-vos del lloc web dedicat i cap a pàgines compartides amb LeanKit i altres eines. Les parts del lloc web només de Projectplace funcionen bé, però les altres són un desastre confús.

Per registrar-vos cal que accepteu els seus termes de servei i els acords d’usuaris principals. La investigació sobre aquests ens va conduir al mateix programa de terror d’una pàgina que els subjectes Planview subjecta als usuaris LeanKit. Neta i senzilla, no ho és. Aconsellem precaució per a aquells que us agradi saber què esteu d’acord.

Després d’omplir el formulari i fer clic al correu electrònic d’activació, se’ls enviarà a l’aplicació. Curiosament, obteniu el que sembla una pantalla de càrrega mentre Projectplace configura el vostre projecte, però no haureu d’esperar gaire (almenys en aquest moment).

configuració del lloc

Un cop l’aplicació estava preparada, al principi no vam veure cap tutorial ni introducció que ens acollia. El missatge que ens esperava a la nostra safata integrada no va ser la benvinguda habitual, però una nota autopromoció que ens diu Projectplace ara és encara millor..

projectplace-suggeriments

Aviat, ens vam adonar que els petits cercles verds que picaven la pantalla eren consells emergents. Al principi, els vam confondre amb un problema de configuració d’interfícies, però un cop vam esbrinar quins eren, van fer la feina prou bé..

Si busquem més coses, vam trobar ràpidament que el projecte de mostra utilitza consells i consells com a tasques. Seguir-los va fer que l’aprenentatge del nostre camí fos molt més fàcil. Dit això, la segona vegada que vàrem iniciar la sessió, semblava que hagués canviat la vista del projecte i, tot i que les cartes estaven numerades, vam trobar difícil trobar la següent de la seqüència.

Els elements contenien enllaços per ajudar a un text que no fèiem clic. Un altre element ens va convidar a veure vídeos, però no els enllaçà ni els proporcionà com a fitxers adjunts. El disseny podria haver estat més suau en moltes àrees. Si la facilitat per a l’ús és important per a vosaltres, llegiu la nostra revisió de ClickUp per veure un exemple de plataforma que encerta.

Projectplace Primer projecte

Passar del tutorial del Projectplace per configurar el nostre propi consell era molt millor. Podríem crear i modificar tasques fàcilment, així com desplaçar-nos entre les vistes.

Hi ha molts filtres que permeten ordenar tasques. Aquí teniu diverses opcions útils i podeu veure totes les tasques assignades a un usuari concret o aquelles que no estan assignades i les que tenen o sense estimació de temps. També podeu cercar la majoria dels tipus d’informació que Projectplace us permet utilitzar.

Intentar afegir membres al nostre equip va ser més difícil del que era habitual. Al principi vam introduir un nom i vam rebre un missatge que ens indica que el format no era vàlid. El mateix va passar quan vam introduir una adreça de correu electrònic.

Gairebé totes les altres eines que hem provat faciliten la suma d’altres usuaris. La majoria surten del seu camí per animar-lo a fer-ho, així que va ser un xoc trobar que no podríem estar amb Projectplace.

Tenint en compte que érem l’únic membre de l’equip, ens vam preguntar què passaria si féssim clic a l’opció al costat del nostre nom per eliminar-nos de l’equip. Potser, el projecte es deixaria en el limbe. No ens atrevíem a fer clic per esbrinar-ho. Finalment, hem trobat un botó “convidar” en una pestanya “membres” independent, de manera que hem pogut poblar el nostre projecte.

La interfície és lluminosa i brossa. Els colors són suaus i hi ha molt espai blanc. El text pot ser més gran, però no és difícil llegir-lo. Curiosament, hem detectat importants retards en fer-lo servir. Es va retardar la navegació cap a la pàgina de “taulers” i ens vam trobar que hem d’esperar a l’alçada de 10 segons mentre fem clic al voltant.

Com s’ha esmentat, el projecte de mostra utilitzava més de 400MB dels nostres 25GB assignats, que és molt, per la qual cosa potser no és tan eficient com pot estar sota el capó.

La pàgina d’assistència de Projectplace té una secció tècnica que inclou un tester de latència, de manera que potser la velocitat és alguna cosa amb què tenia problemes abans. També us proporciona informació sobre els requisits i les interrupcions del sistema.

Tot i que hem trobat problemes de velocitat i diverses coses que no funcionaven tan bé com ens hauria agradat, utilitzar la interfície per fer i canviar les coses funciona bé i és generalment intuïtiu. També hi ha molt d’abast per fer les coses ràpidament i fàcilment un cop conegut la plataforma.

No obstant això, la navegació és idiosincràtica. Heu d’aprendre a trobar les visualitzacions que voleu, perquè fer clic i explorar no sempre és tan clar com es podria. En un moment donat, vam fer clic en una tasca sense resposta i, després de provar-ho un parell de vegades, l’àrea d’enfocament de la tasca va començar a parpellejar. Vam haver de navegar per tornar les coses a la normalitat.

Per obtenir una plataforma alternativa que clavi la usabilitat i és la nostra nova eina general de gestió de projectes preferida, consulteu la nostra revisió monday.com.

Projectplace obté una puntuació decent en facilitat d’ús. Els components individuals funcionen bé, però la navegació és confusa i els errors i les desacceleracions afecten l’experiència general.

Cost

Projectplace té un únic pla regular, amb un preu de 29 dòlars per usuari al mes. No és barat, però el seu sistema és almenys senzill. La seva pàgina de preus té un text que diu “només als clients dels EUA”, però el seu suport ens va dir que només es refereix als seus preus i la plataforma està disponible a qualsevol part del món.

projectplace-price

També té un nivell d’empresa, que inclou diverses funcions addicionals i disposa de “seguretat de grau militar”. Per consultar el preu, haureu de contactar directament amb Projectplace.

Si us interessa una plataforma que sigui barata per a equips grans, consulteu la nostra revisió Basecamp.

Hi ha una prova gratuïta de dues setmanes si voleu comprovar-la i no cal la targeta de crèdit. Un nivell barat o gratuït seria bo, però no oferir-ne no és un desglossador de tractes. Projectplace obté una bona puntuació pel seu sistema senzill i la prova gratuïta.

Seguretat & Privacitat

Projectplace ofereix diverses garanties tranquil·litzadores en matèria de privadesa. Promet esborrar de forma segura les vostres dades als 30 dies posteriors a la supressió del vostre projecte. També promet que cap informació personal, a part de la informació de contacte necessària, no sigui visible per al personal de vendes o de suport.

El seu xifratge garanteix que ningú pot veure les vostres dades que no siguin vosaltres, encara que ho desitgin. Fa còpies de seguretat regulars per mantenir-ho tot segur. Per mantenir les dades segures al vostre propi sistema, feu una ullada a la nostra forma de xifrar la vostra guia del disc dur.

La seva política de privadesa és sorprenentment llegible en comparació amb bona part del seu lloc web. La política de privadesa detalla el compliment de Projectplace amb el marc de la protecció de privadesa dels Estats Units. Els servidors de Projectplace es troben a Suècia i afirma que protegeixen les vostres dades de legislació com la USA Patriot Act.

projectplace-dsar

Hem trobat l’opció d’enviar una sol·licitud al seu “portal de sol·licitud d’accés a l’assumpte de dades” en cas que voleu que se suprimeixin les dades. No hem passat per aquest procés nosaltres mateixos, però ens preguntem què passa amb les vostres dades si deixeu de dur a terme el procediment.

El formulari que utilitzeu no és tan preocupant com la pàgina de termes i condicions de Projectplace, però tampoc sembla agradable. Encara hi és si la busqueu.

Projectplace us ofereix l’opció de veure la informació que us emmagatzema en format .json o .xml. L’opció .xml no ens va funcionar, però la .json sí. No vam objectar res, sobretot perquè sembla que havíem comès un altre dels nostres errors de mentalitat absent en entrar al nostre número de telèfon per registrar-se.

Si teniu dubtes sobre quina informació publiqueu als serveis en línia, llegiu el nostre article sobre com protegir la vostra privadesa.

Utilitza xifratge AES de 256 bits per a emmagatzematge i TLS per al trànsit, el que significa que les vostres dades són segures i segures. També té un 99,98 per cent de temps de vida, per la qual cosa les interrupcions han de ser escasses. També té una certificació ISO 27001.

Podeu personalitzar els requisits de contrasenya del vostre equip, però no hi ha massa opcions. També teniu un registre únic basat en SAML.

Compta amb una autenticació de dos factors, que us proporciona una capa de protecció addicional si la vostra contrasenya està compromesa. Això us ajuda a evitar la cibercriminalitat.

Projectplace obté un bon rendiment en seguretat i privacitat a causa del seu fort xifratge, autenticació de dos factors i el compromís de mantenir les vostres dades segures.

Servei & Assistència

Si us enganxeu, al menú de Projectplace hi ha opcions de “ajuda” i “atenció al client”, juntament amb una opció de “feedback” si voleu compartir els vostres pensaments..

Seleccionant l’opció “ajuda” us porta a una pàgina ben dissenyada amb una imatge tranquil·litzadora d’una planta. Des d’allà, teniu diverses opcions.

Hi ha una pàgina “per començar” que inclou un vídeo introductori i una gran quantitat de tutorials detallats basats en text que expliquen com utilitzar la plataforma. Hi ha unes preguntes freqüents amb al voltant de 25 preguntes enllaçant a una combinació de respostes basades en text i en vídeo. També hi ha al voltant de 27 vídeos i articles que expliquen gairebé tot el que probablement necessiteu.

La pàgina “atenció al client” és de manera similar. Si voleu posar-vos en contacte directament, s’ofereix un número de telèfon de contacte, així com un formulari de contacte i xat en viu, de manera que teniu un munt d’opcions si necessiteu ajuda. El suport es proporciona en sis idiomes, que cobreixen l’Anglosfera i el nord d’Europa, cadascun dels quals té números de telèfon dedicats.

Vam intentar fer a Projectplace una pregunta sobre un parell de problemes sobre els quals volíem aclarir. Quan vam provar el seu xat en viu – un dia de la setmana a les 20.20 h. Hora estàndard de l’Est: hem rebut un missatge que deia que cap dels seus agents estava disponible.

En el seu lloc, hem enviat la nostra consulta a través del formulari de suport. Després de fer clic a envia, se’ns va enviar al seu “centre d’èxit de clients” sense haver de reconèixer que s’havia rebut la nostra consulta. Però ens va tornar el mateix dia.

Si necessiteu un servei amb temps de resposta contràries, consulteu la nostra revisió de Wrike. El seu equip va tornar a la nostra consulta en només tres minuts.

Projectplace ofereix seminaris web, així com la possibilitat de veure antics seminaris, però no podríem treballar. Ens vam haver de registrar específicament per al webinar, però, després d’omplir les nostres dades, vam rebre un missatge de “vídeo no disponible” per als nostres problemes..

Projectplace també ofereix llibres en línia i llibres electrònics. Molestament, també requereixen registre i registre individual i també se’ns va demanar que verifiquéssim la nostra empresa a partir d’una llista de coincidències suggerides a partir de les nostres dades.

Si teniu un equip ampli que voleu desplaçar-vos a la plataforma, podeu aprofitar una forta selecció d’opcions a bord i entrenament. A més de la formació en línia, podeu fer que el seu equip vingui a treballar amb vosaltres al lloc. També hi ha consultoria per ajudar-vos a aprofitar al màxim la plataforma.

Projectplace cobreix totes les bases. Teniu opcions a l’hora d’aconseguir ajuda amb la plataforma. No tot funciona correctament, però hi ha molta ajuda i el nostre suport ens va respondre ràpidament. Obté una puntuació digna.

Pensaments finals

El millor programari de gestió de projectes funciona correctament quan es tracta de la interfície i la usabilitat. Projectplace comet molts errors, però només hi ha algunes solucions d’errors lluny de ser una plataforma molt més forta.

Ho fa bé en servei i suport, a més de privadesa i seguretat. Podria millorar en usabilitat, però està lluny d’un desastre. Un cop obtinguts, us ofereix molta potència i val la pena revisar-lo. Tanmateix, hem tingut millors experiències.

Si heu intentat utilitzar Projectplace, informeu-nos què pensàveu als comentaris següents. Gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map