ProWorkflow Review – Actualització del 2020

ProWorkflow Review

ProWorkflow és una eina de gestió de projectes sòlida, amb força de punts forts i sense debilitats reals. Tot i que no destaca especialment de cap manera, podem imaginar que la majoria de les empreses estaran més que feliços amb això, com podeu llegir en aquest comentari complet.


millor programari de gestió de projectes

ProWorkflow és una eina de gestió de projectes dedicada a empreses i autònoms. Ha estat al voltant des del 2002 i ha tingut al voltant de gairebé 3 milions de projectes. En aquesta revisió de ProWorkflow, analitzarem la seva comparació amb el millor programari de gestió de projectes.

Té característiques interessants i és una elecció sòlida tant per a aquells que treballen sols, com per als que formen part d’un equip. La seva pàgina d’inici ofereix una selecció brillant de testimonis de clients de tot el món.

Hem trobat que era forta a la majoria de zones sense grans debilitats. És una elecció especialment bona per a aquells que volen fer un seguiment del temps i costar els seus projectes a mesura que passin. Les seves funcions d’auditoria i d’assignació de rols personalitzats també són punts forts.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a ProWorkflow

Característiques

ProWorkflow té una gran selecció de funcions, entre elles diverses que us ajuden a mantenir les pestanyes de la vostra despesa.

Obteniu entre 5 GB i 50 GB d’espai d’emmagatzematge segons el pla que us registreu. Si no és suficient per a vosaltres, feu un cop d’ull al nostre millor article d’emmagatzematge en núvol per a altres opcions.

flux de pro-treball-retorn-inversió

Té una calculadora de rendibilitat de la inversió al seu lloc web que us permet introduir algunes variables i veure quants diners us podria estalviar ProWorkflow. És una manera útil de fer una idea tangible del que pot fer la plataforma per a vosaltres. Aporta a casa quanta diferència pot fer una eina com ProWorkflow.

Si intenteu que el vostre patró signi el vostre equip a ProWorkflow, potser val la pena mostrar-los els vostres càlculs.

Si voleu obtenir una altra eina centrada en el negoci que us permetrà calcular el rendiment de la vostra inversió, feu una ullada a la nostra revisió Easy Projects.

Disposa de funcions clares per fer el seguiment del vostre personal i mantenir fitxes sobre com dediquen el seu temps, així com sobre el que aquest temps us costa. També podeu veure el que treballa la gent i els horaris d’inici de sessió més recents des de la pàgina principal de la vostra empresa.

Podeu ampliar-ho amb aplicacions. Té la seva pròpia botiga, on podeu navegar i seleccionar els extres. No n’hi ha gaires, però els que vam veure eren gratuïts. Entre ells es trobaven una extensió de mapa personalitzada, una extensió de seguiment de temps de Chrome i un generador d’informes de rendibilitat.

Plantilles de flux de ProWork

Hi ha moltes plantilles que us ajuden a iniciar-vos o podeu crear-ne una cosa que és útil si teniu diversos projectes similars i voleu evitar repetir la configuració inicial de cadascun.

Podeu canviar la creació de projectes i gestionar les sol·licituds de projectes, de manera que ProWorkflow és una bona plataforma per triar si teniu molts petits projectes que voleu gestionar per separat.

A més de la gestió de tasques, ProWorkflow ajuda a gestionar els vostres contactes, amb una pestanya dedicada que us permetrà veure clients i persones del vostre equip. Podeu proporcionar-los informació de contacte, una imatge, permisos específics i deixar-hi notes, així com definir la seva preferència per beure. Si teniu un secretari, us donaran la benvinguda a aquesta funció.

També hi ha una pestanya de presa de notes, on podeu deixar les notes sobre qualsevol cosa que vulgueu. És un lloc fantàstic per posar instruccions generals sobre pràctiques o objectius del lloc de treball, i podeu convertir-lo en un recurs útil per al vostre equip..

Si voleu una aplicació dedicada a la presa de notes, mireu el nostre article sobre les millors aplicacions de presa de notes per a bones opcions.

full de temps pro-workflow

Hi ha una pestanya “hora” que us permet visualitzar un full de temps, una línia de temps i un calendari. El full de temps us permet fer un seguiment del temps que dediqueu a tasques determinades. També podeu afegir temps de manera manual si no voleu fer servir el seu rastrejador.

flux de treball pro-retorn-en-línia de temps

La vista de línia de temps mostra com s’ajusten les tasques per al projecte i us permet veure quan s’han de completar les coses. També hi ha una vista del calendari que us mostra què heu de fer d’un dia per l’altre.

Personalització ProWorkflow

Hi ha moltes opcions de personalització per fer que el vostre espai de treball se senti com a casa. Podeu carregar les vostres pròpies capçaleres i imatges del logotip.

colors per a flux de treball pro

Hi ha una selecció de temes de color per triar o podeu triar el vostre si no us agraden els ajustos predefinits. No podeu canviar el fons de la pantalla. També hi ha un tema nadalenc que decora la vostra àrea de treball i que afegeix neu a la imatge de la capçalera.

Tens moltes opcions respecte als rols assignats. Hi ha tres de manera predeterminada, però en podeu afegir més segons sigui necessari. Podeu ajustar cada tipus de rol, permetent-los afegir, editar o eliminar diversos elements del projecte. Hi ha altres opcions per definir el treball de les quals es pot veure cadascú i quines configuracions poden modificar.

auditories de flux de treball pro

També hi ha moltes opcions per fer auditories. Tots els tipus d’accions poden incloure’s a la vostra auditoria. Podeu seleccionar-ho tot o escollir un tipus d’acció concret. Podeu seleccionar qualsevol o tots els membres del personal i obtenir una llista de quan van realitzar les accions seleccionades.

Si us interessa personalitzar el vostre funcionament amb ProWorkflow, podeu aprofundir-lo a la seva API. D’aquesta manera, els desenvolupadors poden accedir a les seves dades i permetre ajustar-les des del vostre lloc web o aplicacions.

ProWorkflow no té aplicacions mòbils, però hi ha una versió especial del seu lloc web que podeu utilitzar al navegador en qualsevol dispositiu.

ProWorkflow té una bona puntuació en aquest àmbit, amb les seves moltes funcions centrades en el negoci que la converteixen en una elecció fantàstica per a aquells que volen fer un seguiment del temps i dels diners que dedica el seu equip..

Vista general de les funcions de ProWorkflow

Logotip de ProWorkflowwww.proworkflow.com

Comença des de $ 900 al mes Tots els plans

Funcions de gestió

Tasques

Subtotes

Gestió de la dependència

Fons personalitzats

Altres opcions de personalització

El límit de la mida de l’equip
Il·limitat

Espai d’emmagatzematge
50 GB

General

Pagament
Targeta de crèdit

Accepta criptomoneda

Suport per a sistemes operatius mòbils
Versió mòbil del lloc web

Prova gratuïta
14 dies

Seguretat

Autenticació de dos factors

Xifrat
128-bit

Certificació SOC
SAS 70 tipus II

Assistència

Xat en directe

Formulari de correu electrònic / contacte

Atenció telefònica

Usabilitat amb els usuaris

La inscripció a ProWorkflow implica introduir la vostra adreça de correu electrònic, seguint l’enllaç que us ha enviat i, a continuació, introduir més dades. Alguns dels suggeriments de suport automatitzat han superat els formularis de configuració, però no és difícil desfer-se’n.

pro-workflow-tour

Podeu triar començar amb un projecte d’exemple o un llenç en blanc. De qualsevol forma, obtindreu un recorregut ràpid un cop heu accedit a l’eina. Les finestres emergents introdueixen les àrees principals de la pantalla amb informació sobre què fan els controls.

Ens va treure l’eina a la meitat de l’ús, després d’haver-nos mudat a una altra finestra durant uns minuts (les captures de pantalla no es creen elles mateixes), cosa que era feble per la part tècnica.

El projecte de mostra conté tasques que us animen a provar de fer diferents coses. Per exemple, una tasca us ha d’editar el nom del projecte. Aquesta és una bona manera d’aprendre el vostre camí al voltant d’una nova eina. Ens hauria agradat haver vist incloses més tasques.

Doneu una ullada a la nostra revisió de ClickUp per obtenir un exemple d’eina que utilitza el seu projecte d’exemple per mostrar-vos les cordes de manera ràpida i eficaç. També és barat i té una bona gestió de tasques.

La interfície de ProWorkflow és atractiva, amb icones compactes però llegibles, visualitzacions útils i colors suaus però d’aspecte professional. A la pantalla hi ha molta informació, però no se sent massa aglutinada. Els controls són explicatius i normalment tenen text emergent que explica el que fan.

Tasques ProWorkflow

Els vostres projectes es basen en tasques que creeu fent clic a la icona verda a la pàgina de tasques.

Podeu assignar-los i prioritzar-los, així com donar-los les dates d’inici i de venciment. També podeu assignar temps per a cadascun, cosa que us pot ajudar a organitzar com s’ajusta tot i comparar les vostres estimacions a la realitat quan el projecte estigui acabat..

Les tasques s’ordenen donant-los números i es creen subtascs mitjançant l’assignació de nombres decimals. El sistema funciona, però és complicat en comparació amb els enfocaments que adopten algunes eines. Dit això, alguns no ofereixen subtasques en absolut.

El sistema de ProWorkflow també proporciona una mena de gestió de dependències, però, de nou, no és la manera més intuïtiva de fer dependències que hem vist. Preferim l’enfocament visual que adopten altres eines que ofereixen aquesta funció.

Si voleu una eina que serveix per gestionar la dependència i us facilita la reordenació de les tasques segons sigui necessari, mireu la nostra revisió de TeamGantt..

pro-workflow-add-task

Tot i que hi ha molt allà, ProWorkflow no és l’eina més senzilla d’utilitzar, i de vegades es pensa esbrinar com s’ajusten les coses. Si voleu alguna cosa que us permeti gestionar les tasques de la forma més senzilla possible i organitzar-les en una vista de kanban, llegiu la nostra guia per a principiants de Trello.

Hi ha errors d’ortografia als materials de suport de ProWorkflow, però això ens passa al millor. A vegades, el botó de xat en directe que hi ha a la part inferior dreta, amb els controls sovint directament a sota.

No obstant això, utilitzar ProWorkflow és una bona experiència. La majoria de les coses funcionen bé i, en algunes ocasions, cal esbrinar alguna cosa, hi ha molta ajuda. Dit això, hi ha passos errònics. Per exemple, les funcions bàsiques de gestió de tasques poden ser més fàcils de treballar. ProWorkflow obté una puntuació decent aquí.

Cost

ProWorkflow té tres nivells per triar. El més barat és el pla Solo, que es presenta a les persones que volen gestionar els seus propis projectes. És la primera vegada que hem vist que una plataforma de gestió de projectes ofereix alguna cosa específicament per a usuaris individuals. A 9 dòlars al mes, no és massa car i té moltes funcions.

Els altres dos plans (18 dòlars i 27 dòlars mensuals, respectivament) són per equips. Et donen accés a complements opcionals de pressupost i facturació. Aquests costen un suplement de 10 dòlars mensuals, però això fa que tothom tingui la funció, per la qual cosa no és massa car.

Si voleu provar abans de comprometre’s, hi ha disponible una prova gratuïta de 14 dies. No necessiteu cap targeta de crèdit per registrar-vos i podeu accedir a les funcions del pla Professional. El seu equip de vendes no ens ha tornat a respondre amb els mètodes de pagament, de manera que sospitem que és targeta de crèdit només si us registreu.

Vam rebre missatges de venedors que ens van dir que havien intentat trucar però que no podrien rebre. Sembla que hem comès un error en introduir el nostre número de telèfon en registrar-nos. No us sorprendrà rebre trucades de venda durant el judici si introduïu la vostra correctament.

Un altre missatge de vendes que hem rebut, automatitzat aquesta vegada, no tenia un enllaç de baixa de subscripció, sinó que ens demanava que els contactéssim mitjançant un formulari si volíem suspendre els correus electrònics. Això és pobre.

ProWorkflow té una bona puntuació del seu preu. No és massa car, però hi ha opcions més barates. També hi ha una prova gratuïta de dues setmanes, que és un bonus. Tot i així, hem rebutjat alguns punts per als contactes de vendes excessius.

Seguretat & Privacitat

ProWorkflow té una selecció decent d’opcions de seguretat i privadesa i fa el que espereu a l’hora de protegir les vostres dades.

Emmagatzema dades mitjançant xifrat de 128 bits i es fan còpies de seguretat diàries per mantenir les vostres dades segures. Els seus centres de dades compleixen el SAS 70, cosa que és bona per conèixer, però no és tan rigorós com la certificació SOC en algunes plataformes.

Si necessiteu una plataforma que hagi obtingut diverses certificacions SOC, llegiu la nostra crítica LeanKit. És una altra plataforma centrada en el negoci que us pot ajudar a guanyar diners i millorar el rendiment del vostre equip.

ProWorkflow ens va crear una llista als contactes del nostre projecte, que incloïa una visió de Google Maps de la nostra ubicació i text al nostre perfil d’usuari que deia que prenem un sucre al nostre cafè. No estem segurs de sentir-nos divertits o sorpresos davant la possibilitat que la nostra beguda estigui preparada per mal. De qualsevol forma, preferim introduir aquest tipus de dades nosaltres mateixos.

Si us preocupa mantenir les vostres dades privades, és bona idea llegir la nostra forma de protegir l’article de privadesa.

La seva configuració a l’aplicació permet triar els tipus de fitxer que es filtren a les càrregues. No l’hem detectat enlloc, així que si voleu limitar el que el vostre equip pot carregar, ProWorkflow us permet fer-ho.

No té autenticació de dos factors, la qual cosa és una vergonya. Si necessiteu aquesta funció, feu un cop d’ull a la nostra revisió de Wrike. Wrike és la nostra eina preferida de gestió de projectes i té una seguretat excel·lent per arrencar.

Hi ha diversos connectors que gestionen la sessió única de SAML a través de serveis externs, de manera que podreu obtenir més seguretat.

ProWorkflow marca la majoria de les caixes quan es tracta de seguretat i privadesa, però hem vist plataformes que ho fan millor. Tot i així, obté una puntuació força bona aquí.

Servei & Assistència

La pàgina d’assistència al client de ProWorkflow inclou diverses maneres de contactar. El més destacat és un formulari de suport ràpid i senzill.

Més enllà d’això, obteniu adreces de correu electrònic i un número de telèfon per a la seva seu. La seva seu es troba a Nova Zelanda, la qual cosa és una opció ideal per a aquells que es troben en zones horàries que no són dels Estats Units. Si no esteu fora dels Estats Units, potser haureu d’esperar que l’assistència al client us torni, però sembla que ProWorkflow té la gent disponible la majoria del temps.

També té una pàgina de suport per a problemes urgents destinats a interrupcions crítiques, que considerem que és una característica adequada. Hi ha vegades que podem esperar suport i vegades que no ho podem fer, i és inusual que se’ns doni aquesta opció així.

Té una finestra de xat a la part inferior dreta a la qual podeu fer clic quan necessiteu ajuda. Se us demana que busqueu la base de coneixement primer, però després podeu enviar una pregunta a un representant. També hi ha un enllaç de suport situat a la part superior dreta de la pantalla que us ofereix un formulari per emplenar.

Trobem la resposta a la nostra primera pregunta a la base de coneixement. La segona pregunta, sobre l’autenticació de dos factors, no es trobava, així que vam preguntar al seu equip d’assistència. Vam obtenir una resposta gairebé immediatament, però es preguntava què era l’autenticació de dos factors.

Hem intentat explicar-los breument, però en el nostre article d’autenticació de dos factors hi ha una explicació més detallada.

Després d’un xat ràpid, el representant ens va dir que la funció no estava disponible. Sis minuts és un excel·lent temps de resposta per a una investigació tècnica, sobretot perquè hem preguntat fora dels horaris comercials de Nova Zelanda.

Si després d’un altre servei que respon ràpidament a les sol·licituds, llegiu la nostra revisió monday.com. monday.com ens va respondre en uns quatre minuts impressionants quan vam sol·licitar ajuda.

La pàgina d’assistència de ProWorkflow també inclou una desena de vídeos de YouTube que us mostren com fer diverses coses, la majoria dels quals són bàsics. Hi ha al voltant de 180 vídeos al seu canal.

Només tenen un minut o dos de llarg, però n’hi ha uns quants que passen més de mitja hora i aprofundeixen. Tot i que els curts tenen molt contingut, però, amb tants, és més probable que en trobeu útil si us enganxeu.

ProWorkflow obté un punt fort aquí. Té moltes opcions d’aprenentatge i el seu suport va respondre ràpidament a la nostra consulta.

Pensaments finals

ProWorkflow és una eina útil i centrada en el negoci amb moltes funcions. No hi ha gaire error i té algunes maneres excel·lents de fer el seguiment del vostre negoci.

El seu suport és ràpid i disposa de molts materials d’aprenentatge disponibles per ajudar-vos. Com la majoria d’eines, la seva interfície té uns quants interessants, però és agradable d’utilitzar en general.

Si ets un autònom individual, té un pla per a tu, però, en general, creiem que ProWorkflow és una bona opció per a gestors que vulguin fer un seguiment atent dels detalls dels seus projectes. També serà útil per a aquells que gestionin les cadenes de moneders i vulguin fer un seguiment dels costos. Els nostres articles de comptabilitat en núvol també poden ajudar-nos a això.

Si heu provat ProWorkflow, informeu-nos com va ser la vostra experiència i si esteu d’acord amb la nostra valoració als comentaris següents. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me