Funció Fox Review • LEGIT o SCAM? • Actualitzat abril de 2020

Funció de revisió

FunctionFox té unes funcions excel·lents i una interfície fàcil d’utilitzar, però sembla ser més que forma que funció. La plataforma és atractiva, però amb pocs problemes d’ús i falta de recursos de suport, encara queda molt a desitjar.


millor programari de gestió de projectes

Hem vist algunes plataformes de gestió de projectes que fan les coses divertides, però FunctionFox podria ser el primer que hem vist que fa que les coses, s’atreveixin a dir, siguin fantàstiques. Potser això va massa lluny, però té personalitat i sentit de l’humor.

En aquesta revisió de FunctionFox, analitzarem de forma detallada les seves característiques interessants i comprovarem si el seu plantejament aporta avantatges sobre els competidors.

Es requereix un enfocament diferent a la majoria de les eines que hem vist, centrant-nos més en el seguiment de temps que en la gestió de tasques. Si busqueu una plataforma per organitzar els vostres clients, personal i projectes, així com fer un seguiment del vostre temps i costos, és una bona elecció.

Per a aquells que vulguin funcions de gestió de projectes més estàndard, com ara un control detallat de les tasques, us recomanem que reviseu la nostra revisió monday.com.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a FunctionFox

Característiques

La majoria del programari de gestió de projectes que veiem està centrat en les tasques, però FunctionFox és més que mantenir la informació del client i del projecte en un mateix lloc i racionalitzar els seus fluxos de treball..

functionfox-Tasques

La gestió de tasques s’inclou en els plans de nivell superior, però és més un cas de categoritzar en què dediqueu el temps que d’organitzar els detalls de cada element.

Si voleu una plataforma que us permeti controlar els detalls de la tasca i permetre afegir subtascs i gestionar dependències, feu un cop d’ull a la nostra revisió de Wrike.

FunctionFox té un plafó de navegació a l’esquerra que us permet accedir a les seves diverses seccions.

functionfox-navegació

La visualització del calendari us permet veure què hi ha. A més de les visualitzacions mensuals i setmanals, podeu fer clic en qualsevol dia per obtenir un desglossament d’una hora per hora del que estava previst. També hi ha un calendari de grup separat, que manté les activitats compartides diferents de la vostra programació personal.

functionfox-calendar

L’escriptori del CEO de FunctionFox us ofereix una visió general de tot nivell i us permet veure coses com, per exemple, les hores dedicades a cada client, els costos i l’estat dels projectes. La possibilitat de veure si teniu un pressupost superior o inferior a les administracions de tots els llocs.

Els tipus d’empreses que busquen un bon programari poden empitjorar la possibilitat de revisar la nostra revisió Mavenlink.

FunctionFox compta amb un generador d’informes complet. Hi ha diversos tipus, inclosos els informes de despeses, les estimacions, els desglossaments de tasques i diversos altres. Això farà que el vostre comptable sigui feliç, si no els posa sense feina. Si això succeeix, la nostra millor guia de programari de comptabilitat pot ajudar-los a animar-los de nou.

functionfox-report

Si voleu fer un seguiment del vostre personal, FunctionFox us ofereix una eina completa per gestionar-los. Podeu ordenar les persones per departaments, donar-los diferents nivells d’accés i seleccionar si tenen accés a determinades funcions. Per exemple, podeu designar-los com a gestors o deixar-los entrar al temps.

Funció de Gestió de Clients

De la mateixa manera, podeu rastrejar i gestionar clients i emmagatzemar diversos tipus d’informació sobre aquests. També hi ha un sistema detallat de seguiment de clients que us permet emmagatzemar moltes dades.

Podeu generar factures automàticament en funció de les vostres dades i editar els seus camps abans d’enviar-les als vostres clients.

No hi ha molt en el camí de les integracions, però podeu desar coses com ara informes com fitxers Excel. Si busqueu una eina que podeu utilitzar amb les dades emmagatzemades en altres plataformes, llegiu la nostra ressenya de Podio per veure un exemple d’una.

Pel que fa a opcions de personalització, hi ha dos temes: “clar” i “fosc”. Tot i que semblen canviar són els botons de la part superior, però això no fa gaire diferència per l’aspecte.

Podeu penjar el logotip per donar a la vostra àrea de treball una sensació d’identitat. Si busqueu formes de generar la presència en línia del vostre equip, mireu les nostres millors eines d’equips de programari virtual per obtenir idees.

Hi ha més opcions a l’hora de personalitzar el funcionament de la plataforma, amb opcions que cobreixen camps personalitzats, formats de denominació i detalls de full de temps.

functionfox-options

Si voleu canviar com es veuen les coses, consulteu la nostra revisió de Taskworld per a una plataforma que us permet utilitzar les vostres pròpies fotos com a fons si no us agraden les moltes ofertes integrades..

Quant a la comunicació dins del vostre equip, FunctionFox té un bloc d’empresa sobre els plans d’alt nivell per mantenir tothom informat.

També podeu decidir qui obté una còpia del butlletí de l’empresa, però no podríem esbrinar com enviar-la o si és possible fer-ho dins de la plataforma. Si la comunicació és important per a vosaltres, llegiu la nostra revisió Basecamp per veure una eina que us ho faciliti.

FunctionFox ofereix moltes maneres de mantenir-se organitzat i fer un seguiment del treball. Tanmateix, no té diverses coses que siguin estàndard en altres llocs, per la qual cosa us recomanem fer un acostament abans de comprar per comprovar si és adequat per al vostre equip.

Descripció general de les funcions de FunctionFox

Logotip de FunctionFoxwww.functionfox.com

A partir de 3500 dòlars al mes Tots els plans

Funcions de gestió

Tasques
Només del primer nivell

Subtotes

Gestió de la dependència

Fons personalitzats

Altres opcions de personalització
Logotip

El límit de la mida de l’equip
Il·limitat

Espai d’emmagatzematge
10 GB

General

Pagament
Targeta de crèdit, comandes de compra & comprovació de subscripcions anuals

Accepta criptomoneda

Suport per a sistemes operatius mòbils
iOS, Android

Prova gratuïta
14 dies

Seguretat

Autenticació de dos factors

Xifrat
SSL

Certificació SOC

Assistència

Xat en directe

Formulari de correu electrònic / contacte

Atenció telefònica

Usabilitat amb els usuaris

El registre de FunctionFox és maldestre, però ràpidament l’enviareu a la pàgina superior. El disseny és modern i intel·ligent, orientat cap a la funcionalitat amigable amb les tauletes, però segueix aconseguint molt de pantalla.

No hi ha cap tutorial quan inicieu la sessió, però hi ha un projecte de mostra poblat per explorar. Si voleu guia per començar, podeu trobar un format ràpid .pdf a la seva pàgina de suport. També hi ha diversos vídeos. Us recomanem que mireu la visió general per a quins nivells sigueu.

FunctionFox té un sentit de l’humor peculiar, que vam gaudir. El projecte de mostra no era el local de negocis en funcionament més habitual, sinó un projecte de prestatgeries per a la lleteria MuuMuu, encapçalat pel mateix Johnny Fox.

functionfox-main

Per damunt d’això, les caselles que mostren els costos del nostre projecte i les hores registrades a la fulla de temps demostren que la guineu també té urpes.

Interfície FunctionFox

La interfície és ràpida i sensible, amb un menú etiquetat clarament a l’esquerra que us ofereix un munt d’opcions de navegació classificades. Podeu seleccionar algunes opcions per utilitzar com a botons personalitzables més grans que apareixen a la part superior de la pantalla, de manera que no haureu de mantenir la caça per trobar les àrees que utilitzeu més.

Elaborar què fer és fàcil perquè la interfície sembla ben dissenyada i intuïtiva. Hi ha moltes, però, i esbrinar com s’ajusta tot és més difícil. Hem trobat àrees individuals fàcils de navegar, però hem trobat al mateix temps que els canvis que hem realitzat no semblen reflectir-se en altres àrees.

Per exemple, hem afegit un client nou, després hem creat un projecte. En passar al full de temps, podríem seleccionar el client, però el nostre projecte no semblava existir. Hem vist que d’altres esmenten problemes d’ús sobre els fòrums i també en comentaris.

Si voleu provar una plataforma que us mantingui bé i senzilla, llegiu la nostra crítica d’Asana. Si t’agrada el que veus allà, la nostra guia per a principiants d’Asana ofereix suggeriments per començar-hi.

functionfox-estimacions

Les estimacions són fàcils de configurar. Quan creeu un projecte, seleccioneu un rang de tasques que creieu que serà necessari. Les tasques tenen cadascuna tarifa horària associada i es poden personalitzar a les vostres necessitats. A partir d’aquí, introduïu quantes hores creieu que seran necessàries per a cadascú.

FunctionFox realitza les tasques personals i calcula un cost total estimat per al vostre projecte.

Més endavant, es poden comparar les vostres xifres amb les hores que realment heu registrat per veure com s’acumulen les estimacions. Això pot ser útil per millorar la vostra precisió en el temps.

Per fer el seguiment del temps, podeu introduir-lo manualment o utilitzar el temporitzador integrat de FunctionFox, que podeu iniciar i aturar quan treballeu alguna cosa. L’única indicació que funciona, però, és que la icona del temporitzador es torna blava, de manera que és fàcil d’oblidar. Alguna mena de comptador sempre visible pot funcionar millor.

Malauradament, no hem pogut treballar fulls d’horaris, de manera que no n’hem pogut aprofitar.

A FunctionFox se’ls ha proporcionat un bon punt de vista per la facilitat d’ús. La seva interfície és llegible i sensible. Tanmateix, no tot funciona per a nosaltres, i hem vist comentaris similars d’altres usuaris.

Tot i que hem tingut problemes, el disseny és bo i, si podeu trobar el que necessiteu, podeu esbrinar com utilitzar-lo.

Si voleu provar una eina amb una interfície fàcil i intuïtiva que funcioni més sovint, feu una ullada a la nostra revisió TeamGantt.

Cost

FunctionFox adopta un enfocament inusual al preu, amb una tarifa important per al primer usuari, després una càrrega més petita per als membres de l’equip addicional. Això pot provocar equips petits, però és un bon reflex de la manera en què escala els costos.

Al costat dels avantatges, ho podeu provar gratuïtament dues setmanes sense proporcionar informació de la targeta de crèdit. Les entitats sense ànim de lucre i les institucions acadèmiques poden aprofitar els descomptes, però hauran de discutir els detalls amb l’equip de vendes de FunctionFox. FunctionFox també ofereix un mes gratuït per a tots els usuaris que hi feu referència.

També és gratuït per als estudiants, que aporta una mica de preu i proporciona formació i seminaris gratuïts als que encara estan en formació.

FunctionFox té més informació sobre el seguiment de temps que sobre la gestió de tasques, i el seu nivell clàssic no ofereix gran quantitat. Si us heu concentrat a organitzar i organitzar tasques, us recomanem que no sigui la seva opció més barata.

L’espai d’emmagatzematge també és limitat, amb 10 GB disponibles en el seu pla més car i l’espai addicional disponible per 10 dòlars mensuals per 10 GB en tots els plans. Si necessiteu més que això, feu un cop d’ull al nostre millor article d’emmagatzematge en línia per a equips.

Podeu pagar els plans anuals amb targeta de crèdit, xec o comanda de compra. Si no està satisfet amb FunctionFox, hi ha una devolució de 30 dies de devolució.

Si esteu veient els centaus i voleu provar alguna cosa amb un nivell gratuït i preus més baixos, consulteu la nostra revisió Freedcamp.

FunctionFox obté una puntuació decent en el cost. Obteniu diverses opcions per adaptar-les a les vostres necessitats, així com una prova gratuïta i diverses concessions. No és, però, la plataforma més barata.

Seguretat & Privacitat

FunctionFox té una pàgina al seu lloc web que tracta problemes de seguretat i privadesa, cosa que ens tranquil·litza que no es compromet a les dades ni a la informació a menys que se li demani.

Tot i així, s’omple a la ciutat i al país en funció de l’estimació de la ubicació. També va utilitzar la nostra adreça de correu electrònic per determinar el nostre lloc web. No ens interessa les aplicacions que emmagatzemen dades sobre nosaltres que no ens han proporcionat explícitament.

Si voleu obtenir més informació sobre com mantenir la vostra informació segura, mireu la nostra forma de protegir el vostre article sobre privadesa.

A més, ofereix una còpia de seguretat contínua i emmagatzema les vostres dades en un equipament fora de lloc de gran seguretat. També utilitza SSL per a dades en trànsit, proporcionant una protecció contra la ciberdicriminació.

Malauradament, no ofereix autenticació de dos factors. Per obtenir més informació sobre per què és important, llegiu la nostra guia d’autenticació de dos factors.

Per veure una alternativa que vagi bé en la seguretat i la privacitat, mireu la nostra revisió Smartsheet.

FunctionFox obté una bona puntuació en seguretat i privacitat. No s’entra en molts detalls i no teniu moltes opcions per gestionar les coses vosaltres mateixos, però els fonaments bàsics estan al seu lloc, així que no us heu de preocupar massa.

Servei & Assistència

Si feu clic al botó “contacte”, se us proporcionarà un número de telèfon, una adreça de correu electrònic i un formulari de contacte. Moltes plataformes amaguen la informació de contacte directa, fins i tot si ofereixen, així que és bo veure que una plataforma us ofereix múltiples opcions de suport sense haver de buscar-les..

FunctionFox es compromet a respondre immediatament a les trucades i les sol·licituds de correu electrònic, però només durant l’horari d’oficina dels Estats Units. Al marge d’això, promet tornar a la primera cosa al següent dia laborable.

Ho posem a prova amb una investigació sobre el nostre problema amb els projectes de nova creació que no apareixen a la pantalla del full de temps. Va ser a la tarda als Estats Units quan vam preguntar, per la qual cosa vam esperar una resposta l’endemà al matí.

La resposta sembla que faltava, però l’error que vam informar es va solucionar la propera vegada que varem iniciar la sessió, així que potser el personal d’assistència esperava que els desenvolupadors solucionessin el problema..

Per obtenir més informació sobre una plataforma alternativa amb suport ràpid, consulteu la nostra revisió monday.com. És la nostra eina preferida d’aquesta categoria.

Al fer clic al menú d’ajuda s’obrirà una pàgina web emergent amb una descripció detallada de text de la pàgina que veieu a la interfície. És un plantejament escàs i està obsoleta, però ens ha semblat efectiu. Alguns usuaris poden preferir vídeo o imatges, però el text és detallat, de manera que obté molta informació.

Tanmateix, té guia de vídeo si la busqueu, però, amb diversos vídeos de YouTube llargs i detallats que us mostren al voltant de la plataforma.

Cercar alguna cosa en concret és més difícil, però, ens vam trobar intentant trobar coses en diverses ocasions en absolut. Això era més greu perquè vam trobar que no funcionaven coses que sospitàvem que eren errades.

FunctionFox obté una bona puntuació pel seu servei i suport. Té maneres d’obtenir ajuda, però no són tan profundes com podrien ser.

El Veredicte

FunctionFox té excel·lents funcions per al seguiment de costos en diversos projectes i és una excel·lent eina d’alt nivell per a que els directius i executius vigilin les coses. La seva gestió de tasques és més limitada, de manera que probablement heu de mirar cap a un altre lloc si us centren els focus.

El nostre resum del millor programari de gestió de projectes és un lloc ideal per començar si voleu comparar el que hi ha. Llegiu la nostra revisió ClickUp per a un producte que aconsegueixi moltes coses bé quan es tracta de la gestió de tasques bàsiques.

FunctionFox té un aspecte bo. Generalment és atractiu i està ben dissenyat, però vam tenir problemes perquè funcioni com volíem. Quan hem perdut les opcions d’assistència, no hem ofert prou per ajudar-nos a tornar al camí.

FunctionFox ofereix una cosa diferent de la majoria de les plataformes que hem vist, però us recomanem provar-ho abans de comprar per assegurar-vos que s’ajusti a les vostres necessitats.

Si heu provat FunctionFox, feu-nos-ho saber als vostres comentaris als comentaris següents. Gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map