Sage Business Cloud Accounting Review – Actualitzat el 2020

Sage Business Cloud Accounting Review

Sage Business Cloud Accounting és un programari decent que fa la feina, però realment no destaca per la multitud. Si bé certament podem veure que la gent està molt contenta amb això, tenim la sospita que els competidors aconseguissin millor el punt dolç. Llegiu la nostra revisió completa de Sage Accounting per obtenir més informació.


Ressenyes de millor programari de comptabilitat

Sage Accounting és una excel·lent plataforma per a empreses que gestionen regularment la seva llista de valors. Té una característica d’inventari convenient i un rastrejador per gestionar la quantitat d’element. Sage Intelligence, un dels complements gratuïts de Sage Accounting, també és adequat per a les empreses que necessiten elaborar els seus informes amb colors i gràfics..

Tot i que és fàcil d’utilitzar i inclou la majoria de les funcions estàndard que tenen altres plataformes, té opcions d’automatització limitades. A més, les funcions del seu pla més barat, Comptabilitat inicial, no valen el preu, ja que podeu obtenir-ne la majoria de forma gratuïta amb el seu competidor, Wave Accounting.

Si Sage Accounting us sembla la millor plataforma, consulteu la prova gratuïta de 30 dies o continueu llegint aquesta revisió del programari de Sage Accounting per obtenir més detalls.

Tanmateix, si Sage Accounting no és adequat per a vosaltres, podeu navegar a través del nostre millor article sobre programari de comptabilitat per trobar el millor ajustat per al vostre negoci..

Què és Sage?

Sage és una empresa que proporciona programari per ajudar les empreses a gestionar els seus recursos. Sage Business Cloud Accounting o Sage Accounting és la seva plataforma de comptabilitat basada en núvol dissenyada per ajudar a les petites empreses a gestionar les seves finances. 

A més de Sage Accounting, Sage també proporciona eines de suport per als seus serveis i plataformes per a empreses més grans. Ara com ara, parlem de la plataforma més assequible de Sage, Sage Accounting.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a la comptabilitat de cloud empresarial Sage

Característiques

Les funcions de Sage són fàcils d’utilitzar i el seu rastreig d’inventaris és de gran ajuda. Tot i així, manca d’algunes característiques bàsiques, com ara les nòmines i les factures recurrents, cosa que fa que Sage no tingui el cop de puny addicional necessari per combinar els seus competidors..  

Les opcions d’automatització de Sage són gairebé inexistents, cosa que fa que Sage sigui una mala elecció si voleu augmentar l’eficiència. Podeu afegir més funcions mitjançant complements i integracions de Sage.

La característica més destacable amb Sage és el seu rastreig d’inventaris. Sage us permet mantenir tres tipus d’elements al vostre inventari: existències, no existents i serveis. Per afegir un element al vostre inventari, podeu fer clic al botó “nou element” als serveis de Sage & productes ”pàgina o feu clic al botó“ + ”a la part dreta de la barra de navegació per obrir el menú d’afegit ràpid.

Sage fa el seguiment de la quantitat d’element a través de les factures i factures que heu creat. També podeu controlar l’estat general del vostre inventari mitjançant els “productes & serveis ”, que mostra una taula detallada dels articles.

sage-inventari

En crear o afegir un nou element d’inventari, el menú de Sage us permet triar els detalls que s’inclouran a les vostres factures i factures. Podeu afegir fins a tres preus de venda d’un producte, de manera que podeu alternar entre preus amb un clic quan creeu una nova factura.

sage-new-inventari

També podeu configurar un punt de reordenació. Hi ha un resum a la part superior de “productes & serveis ”pàgina que us indicarà l’estat del vostre inventari. Tot i això, a diferència de QuickBooks Online, Sage no et permet tornar a obrir aquesta pàgina. Heu de tornar a manualment un element facturant-lo a la pàgina “despeses”.

Nòmines de nòmina

A més de les funcions disponibles a Sage Accounting, Sage ofereix altres funcions bàsiques, com ara el processament de nòmines i pagaments. Tot i això, aquestes funcions són complements per al vostre compte. Altres plataformes, com Xero, ofereixen aquestes funcions dins d’un pla de subscripció, del qual podeu obtenir més informació a la nostra revisió Xero.

Tot i que Sage compta amb el seu propi servei de processament de pagaments, encara podeu acceptar el pagament amb targeta de crèdit connectant el vostre pla de comptabilitat de Sage amb Stripe a través de la pàgina de “configuració”, que també fan altres plataformes, com Wave i FreshBooks. Tingueu en compte que hi ha un suplement per processar targetes de crèdit mitjançant Stripe.

sage-settings

Preu

Tot i que els preus de Sage Accounting semblen baixos a primera vista, el servei de Sage té menys valor que altres plataformes. El seu pla d’inici de comptabilitat només us permet utilitzar les factures i connexions bancàries de Sage. En comparació, Wave us permet utilitzar ambdues funcions de forma gratuïta (llegiu la nostra revisió Wave per obtenir més informació).

També heu de contactar amb l’assistència de Sage per obtenir el preu per obtenir funcions addicionals, de manera que no podeu estimar quants diners pagareu per utilitzar el servei complet de Sage..

El preu de Sage Accounting és inferior a la majoria de plataformes de comptabilitat. Té dos plans de preus: Comptabilitat Inici i Comptabilitat. Les úniques plataformes de comptabilitat que tenen un preu inferior per al seu pla inicial són Xero, amb 9 dòlars mensuals en el seu pla Starter i Wave, gratuït per a la seva versió bàsica.

Tanmateix, si us fixeu en les funcions, trobareu que Sage no és tan barat en comparació amb altres plataformes. Per exemple, el seu pla d’inici de la comptabilitat, que costa 10 dòlars al mes, només us permet accedir a les funcions de facturació i conciliació bancària de Sage.. 

Sage vs Xero

En comparació, el pla d’inici de Xero desbloqueja totes les funcions de Xero (amb algunes limitacions), inclosos els inventaris i els informes. Amb Sage, aquestes funcions estan disponibles al següent pla, Comptabilitat, que costa 25 dòlars al mes. Aquesta actualització desbloqueja funcions addicionals, incloses estimacions i factures. 

Sage és una de les millors opcions de programari per al seguiment d’inventaris, juntament amb QuickBooks Online i Xero, de manera que si necessiteu una funció d’inventari, el preu és just. En cas contrari, podeu obtenir la majoria de les funcions de Sage mitjançant Wave de forma gratuïta.

Per obtenir accés al complement de Sage per al processament de nòmines i pagaments, sol·liciteu una demostració a través del lloc web de Sage. Altres plataformes de comptabilitat també solen afegir nòmines com a addicionals. Tot i això, com que heu de contactar amb el servei d’atenció al client de Sage, no està clar quants diners haureu de pagar per al màxim de les possibilitats de Sage..

Usabilitat amb els usuaris

És fàcil configurar un compte amb la prova gratuïta de 30 dies de Sage Accounting; només heu d’omplir la vostra adreça de correu electrònic, dades personals i dades comercials. 

Tanmateix, si es tracta de la primera vegada que es tracta de Sage, és una mica confús perquè hi ha moltes opcions de programari per triar. Sage ofereix els seus serveis addicionals per separat, de manera que heu de contactar amb el servei d’atenció al client de Sage per obtenir més informació.

Per configurar una prova gratuïta, seleccioneu el botó “prova gratuïta” a la pàgina “preus” i, a continuació, heu d’omplir una sèrie de formularis, inclosa la vostra adreça de correu electrònic, contrasenya, dades comercials i dades fiscals..

La primera vegada que inicieu la sessió, veureu una pàgina de benvinguda on Sage us suggereix què heu de fer per configurar el vostre compte. En comparació amb Llibres nous o QuickBooks en línia, la pàgina de benvinguda de Sage no és tan fàcil d’utilitzar ni intuïtiva. Igual que Xero, hi ha molt de text i molts enllaços per fer clic, cosa que pot aclaparar un nou usuari.

sàlvia-benvinguda

Tot i que la pàgina de benvinguda és plena, les altres pàgines són més fàcils d’entendre, semblen més netes i professionals. A cada pàgina hi ha molt d’espai i mostren una taula detallada de les vostres dades. Podeu personalitzar les taules mitjançant la icona de l’engranatge a la part esquerra del cap de columna, de manera que podeu triar quina columna voleu veure per a cada taula.

Trobareu la barra de navegació de Sage a la part superior de la finestra que conté totes les funcions de Sage, el seu enllaç d’ajuda i la configuració. Sage organitza la barra de navegació ordenadament, amb les funcions agrupades segons les seves funcions. El botó “+” situat a la part dreta de la barra de navegació permet afegir entrades ràpidament, com ara factures o factures.

sage-quickadd

La pàgina “resum” inclou una visió general de totes les vostres finances en un sol lloc. Aquesta pàgina divideix les vostres dades en diverses categories: “vendes”, “despeses”, “estats de fluxos de caixa” i “previsions de fluxos d’efectiu”. El resum presenta les dades del vostre negoci a través de gràfics, de manera que és més fàcil d’entendre.

sàlvia-resum

Facturació

La funció de facturació de Sage és fàcil d’utilitzar. A la pàgina “Factures” es mostra una taula detallada de les factures i un botó de “nova factura” a la part superior esquerra. La creació d’una factura és fàcil i ràpida, si ja teniu els vostres clients i articles a la llista de contactes i inventari de Sage. 

La taula de la pàgina “factura” de Sage és una mica més detallada que la de Xero, ja que mostra els números de telèfon dels vostres clients. Si contacteu principalment per telèfon amb els vostres clients, aquest format és útil perquè no heu d’obrir cada factura per recuperar la informació de contacte del vostre client..

sage-factura-pàgina

Tanmateix, Sage no us permet configurar recordatoris de factures ni factures recurrents, cosa que us ajudaria a administrar el vostre negoci de manera més eficient.

Per crear una nova factura, podeu fer clic al botó “+” de la barra de navegació i seleccionar l’opció “factura de vendes” o fer clic al botó “nova factura” a la pàgina “factures”. Si heu acceptat pressupostos o pressupostos, també podeu crear una factura ràpidament mitjançant el botó “crear factura” a les pàgines d’estat de cada pressupost o en l’estat de cada pressupost..

sage-quote-statuspng

Sage us portarà a la pàgina “factures noves” després de fer clic a l’opció “nova factura” del menú “+” o de la pàgina “factures”. Podeu emplenar els detalls de la vostra factura en aquesta pàgina de “nova factura”, inclosos els articles, el client i la data. Podeu escriure el formulari “client” per escollir un client dels contactes existents o crear-ne un de nou a través del botó “afegir un client”. 

Per seleccionar un element per a la vostra factura, escriviu el quadre marcat “article” i podeu triar un element del vostre inventari o afegir-ne un de nou a través del botó “crear element”..

sage-new-factures

Si l’article ja es troba al vostre inventari, Sage omplirà automàticament tot segons les dades de l’inventari, tret de la columna “descompte”. No està bloquejat, de manera que si teniu una condició especial per a una venda determinada, podeu canviar-la manualment. 

Un dels inconvenients de la funció de “factura” de Sage és que no podeu fer factures recurrents ni recordatoris de factures. Per a algunes empreses, aquestes funcions són importants, sobretot si el vostre objectiu principal és automatitzar la major part de les finances del vostre negoci. Tanmateix, Sage us permet imprimir diapositives d’empaquetament per a les vostres factures, cosa que és útil si sovint necessiteu enviar les vostres comandes al client.

sage-factura-estat

Despeses

De manera similar a la seva “facturació”, la funció de “factures” de Sage és fàcil d’utilitzar, però manca de les funcions d’automatització que us poden ajudar a gestionar el seguiment de despeses..

Hi ha dues maneres de crear una nova factura: el botó “+” de la barra de navegació o mitjançant la pàgina “factures del venedor” fent clic al botó “nova factura”, que us porta a la pàgina “nova factura del venedor”.. 

sage-bills

Igual que amb les factures, podeu crear un venedor nou o escollir-ne un de la vostra llista de venedors quan feu clic al quadre “venedor”. Quan escriviu el formulari “tema”, podeu seleccionar un element del vostre inventari, que apareixerà a sota del formulari. Sage omple automàticament les dades del vostre element si feu servir el vostre inventari.

sage-new-bills

Malauradament, això és tot el que podeu obtenir de la funció de “despeses” de Sage. No podeu configurar una factura periòdica ni un recordatori de factura, com ho podeu fer amb QuickBooks Online ni tampoc podeu pagar les factures en línia (consulteu la nostra ressenya de QuickBooks Online si voleu obtenir més informació). 

La funció de “facturació” de Sage és excel·lent per fer un seguiment de les vostres despeses, però plataformes similars, com QuickBooks Online o Xero, fan un pas més enllà proporcionant funcions d’automatització, com ara la repetició de les factures o els recordatoris de les factures. Llegiu la nostra comparació en línia Xero vs. QuickBooks en línia per saber quina plataforma és millor.

Informes

Sage ofereix 23 plantilles d’informes i accés a Sage Intelligence, el seu servei d’informes. La característica d’informes de Sage Accounting, per si sola, no és res especial. Limita l’opció de personalització de l’informe a l’interval de dates i l’ordre d’ordenació de la majoria d’informes. 

Tot i això, un complement a Sage Intelligence fa que els informes de Sage semblin més atractius i, a més, podeu crear una plantilla d’informe personalitzada..

Les 23 plantilles d’informes de Sage es divideixen en set categories: “informes essencials”, “informes detallats”, “informes d’efectiu”, “informes fiscals”, “producte & informes de serveis ”,“ informes de pagament en línia ”i“ informes de dades ”.

sage-reporting

La categoria “informes essencials” conté els informes principals que feu servir per supervisar el vostre negoci, com ara “beneficis” & pèrdues, “balanç” i “comptes a cobrar”. 

L’opció “informes detallats” ofereix un coneixement més profund sobre les vostres finances, com ara “registre general”, “anàlisi de beneficis” i “ingressos de vendes”.

Els “informes de caixa” contenen informes, com ara “compte de fluxos de caixa”, sobre el vostre flux de caixa i transaccions, de manera que podreu veure cap a on es mouen els vostres diners.

La categoria “informes d’impostos” compta amb dos informes, el “informe de l’impost sobre les vendes” i el “informe de venedors de 1099”, que són útils quan arriba la temporada fiscal dels Estats Units.

Els “productes & l’opció serveis “només té un informe,” moviments de les accions “, que us permet veure l’estat de l’inventari durant un període determinat.

Els “informes de pagament en línia” només tenen una plantilla, “Paya”, que és un servei de pagament que es pot utilitzar amb Sage per veure els pagaments realitzats mitjançant Paya. 

L’última categoria, “informes de dades”, conté l’informe “dades personals de contactes”, que us permet eliminar els contactes que ja no necessiteu.

sage-accounting-stock

A més de la funció d’informació de Sage Accounting, també podeu accedir a Sage Intelligence mitjançant l’enllaç “sage intelligence” situat a la part superior dreta de la pàgina “informes”. Els formats d’informe de Sage Intelligence són més atractius que els informes estàndard de Sage Accounting.

Els colors i gràfics de les plantilles de Sage Intelligence fan que es vegi millor en comparació amb l’informe estàndard de Sage Accounting. Sage Intelligence també permet exportar els vostres informes a un fitxer XLSX o a un fitxer PDF.

sage-intelligence-stock

Des de desembre de 2019, hi ha menys de 20 plantilles d’informe que podeu utilitzar. Tanmateix, podeu crear un informe personalitzat si aneu a la pestanya “Els meus informes” i feu clic al botó “Crear un informe personalitzat”.

sage-intelligence-stock

Assistència

Sage ofereix una gran quantitat d’informació perquè els usuaris puguin explorar, inclòs un bloc, pàgines d’ajuda i cursos de pagament.

Per obtenir l’assistència de Sage, feu clic al botó “ajuda” situat a la part dreta de la barra de navegació, que us obrirà el vostre perfil a la comunitat de clients de Sage. A la barra superior, hi trobareu un quadre de cerca on podeu cercar tant debats com articles a la comunitat de clients de Sage.

sage-support-community

A través de la comunitat de clients de Sage, podeu accedir als articles d’ajuda de Sage, a la discussió i a la Universitat de Sage, on podeu comprar cursos que ofereix Sage. Hi ha cursos sobre productes de Sage, però també hi ha cursos sobre habilitats generals, com ara comptabilitat i comptabilitat.

Si voleu obtenir el suport de Sage, feu clic al botó verd “xat fora de línia per crear un cas” situat a la part dreta de la pàgina de perfil. A continuació, ompliu un formulari per aclarir el vostre problema i us oferirem atenció al client de Sage en 48 hores.

sage-support

El Veredicte

Sage no té les característiques addicionals necessàries per vèncer als seus competidors. La manca de recordatoris i factures recurrents o factures poden suposar un interruptor per a algunes empreses, especialment per a aquells que busquen augmentar la seva eficiència. 

Tanmateix, la seva característica d’inventari és excel·lent i té una funció de seguiment, que altres plataformes rarament tenen. Sage Intelligence: el seu complement de denúncia: produeix informes que semblen excel·lents i podeu crear informes personalitzats.

El preu de Sage pot semblar barat al principi, però no ofereix moltes funcions per 10 dòlars. Moltes de les funcions que s’ofereixen a aquest preu també estan disponibles amb Wave, una eina de comptabilitat gratuïta per a petites empreses. 

Les pàgines de Sage tenen una interfície perfecta, cosa que facilita la navegació. Tot i això, algunes pàgines estan amuntegades amb enllaços que poden atabalar els usuaris. El suport de Sage Accounting ofereix molt contingut, inclosos cursos de pagament, articles d’ajuda i un fòrum de discussió.

Si us agrada el que heu llegit fins ara, proveu la prova gratuïta de 30 dies de Sage per comprovar si Sage és una bona opció per a la vostra empresa.

Ja heu utilitzat Sage abans? Ens agradaria escoltar el que penses a la secció de comentaris que hi ha a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me