ZoneAlarm Antivirus Review – Actualitzat el 2020

ZonaAlarm Antivirus Review

ZoneAlarm Antivirus és una solució antivirus molt coneguda des de llavors. L’edat, però, no l’ha tractat bé i ara podria utilitzar malament una actualització de la seva interfície i una nova ronda de proves de seguretat. Llegiu la nostra revisió completa de ZoneAlarm per veure què pensem.


zonaalarm-slideshow-1

zonealarm-slideshow-2

zonealarm-slideshow-3

zonealarm-slideshow-4

Anterior

Pròxim

ZoneAlarm Antivirus ha estat un dels pilars de la comunitat antivirus / tallafoc durant més de 20 anys. Amb el suport de Check Point, una companyia de programari de seguretat i tecnologia, té el poder d’atrapar les facilitats del dia zero amb facilitat. Tot i això, la seva interfície d’interès i les seves funcions queden per darrere d’alguns dels seus competidors en el nostre millor programari antivirus. La seva atenció al client també va deixar molt a desitjar.

En aquesta revisió Antivirus de ZoneAlarm, valorarem el programa de dalt a baix. Provarem tots els enllaços, realitzarem les nostres pròpies exploracions i fins i tot provarem el foc mitjançant la prova del programari llançant tot el programari maliciós que podem. 

Per descomptat, el rendiment no ho és tot, així que estarem segurs d’investigar la usabilitat, l’assistència al client i, fins i tot, si val el preu. Al final, el nostre veredicte us permetrà saber si aquest programari es troba o no entre els principals.

Quan es tracta de la seva funcionalitat bàsica: antivirus i tallafoc, ZoneAlarm es va realitzar de forma admirable i es pot confiar per proporcionar-vos una seguretat sòlida. Tanmateix, la seva interfície d’interès completament obsoleta, una mala integració amb el seu portal d’atenció al client i la manca de funcions de luxe, com ara una VPN (consulta les nostres millors recomanacions VPN), la converteixen en una opció menys que ideal.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a ZoneAlarm Antivirus

Característiques

ZoneAlarm és un programa pràcticament absurd. Quan esteu a nivell gratuït, bàsicament rebeu una protecció antivirus i tallafoc i res més. 

Per ser justos, la protecció que rebeu a la capa gratuïta és sòlida i fiable. No obtindreu un gestor de contrasenyes ni una trituradora de fitxers, a diferència d’alguns dels seus competidors, com ara McAfee (consulteu la nostra revisió McAfee Total Protection).

Tot i això, ZoneAlarm té algunes característiques úniques que la diferencien d’altres programes de seguretat. Cada nivell, inclòs el gratuït, inclou un any de protecció gratuïta a la identitat mitjançant Check Point, la seva empresa matriu. 

La protecció d’identitat es presenta en forma de control de crèdit gratuït, però només està disponible als Estats Units. Els nostres consells per evitar el robatori d’identitat són una combinació excel·lent amb aquesta funció.

zona-arma-identitat

També ofereix “mode de joc”, una funció que suspèn temporalment les alertes de seguretat i qualsevol exploració automàtica programada per no ser interromput durant el joc. Aquesta característica fa que sigui molt més convenient simplement jugar a un joc quan saps que no descarregues cap fitxer, navega per la web o participa en altres activitats que et poden deixar obert a programari maliciós..

Emulació de amenaces

Una altra característica que destaca per ZoneAlarm és “l’emulació d’amenaça”. Aquesta és una forma de protecció en temps real que no només et protegeix de les darreres explotacions del dia zero, sinó que ajuda a actualitzar la base de dades d’amenaces. Si el programa no sap si un fitxer és segur o no, pot obrir el fitxer en una màquina virtual i controlar exactament el que fa.

zona-arma-amenaça

Probablement això és part de per què ZoneAlarm completa els gràfics quan es tracta de protecció de dia zero. Els atacs de zero dies són especialment crítics perquè són vulnerabilitats que el creador del programari vulnerable no ha tractat. Sense cap arreglament establert per a aquestes vulnerabilitats, és ideal protegir-les contra el programari antivirus.

ZoneAlarm és molt limitat pel que fa a l’accessibilitat de la seva plataforma. Està disponible a Windows 10, 8 i 7, a mòbils mitjançant aplicacions iOS i Android i mitjançant una extensió Chrome. No és 

disponible en Linux o macOS de qualsevol forma, de manera que si un dels vostres dispositius executa un d’aquests sistemes operatius, aquest programa no el podrà protegir completament (consulteu la nostra guia sobre el millor antivirus per a Mac).

ZoneAlarm Antivirus és únic en el sentit de les funcions. Per a molts programes antivirus moderns, hi ha un conjunt de funcions que s’espera, incloent una xarxa privada virtual per mantenir el trànsit de la xarxa oculta o una trituradora d’arxius.. 

ZoneAlarm no té aquestes funcions (per a un antivirus, consulteu la nostra revisió Antivirus de Bitdefender), però té funcions úniques, com la protecció de la identitat.

Descripció general de les característiques de ZoneAlarm

Logotip de ZoneAlarm Antiviruswww.zonealarm.com

Comença des de 500 € al mes Tots els plans

Característiques

Gestor de contrasenya

Shredder

Suport multi-OS

Control dels pares

Neteja de disc

VPN

Perfils

Protecció

Protecció Ransomware

Protecció càmera web

Supervisió en temps real

Navegador segur

Protecció per baixar

Protecció contra la pesca

Tallafoc

Sistema operatiu

Windows

macOS

Linux

Android

iOS

Usabilitat

Interfície d’usuari d’escriptori

Aplicació mòbil

Extensió del navegador

Assistència

Centre d’ajuda

Fòrum

Xat en directe

Telèfon

Correu electrònic

Assistència 24/7

Video Tutorial

Diversos

Pla gratuït

Preu

Cada nivell de ZoneAlarm ofereix més funcions que el següent. Mentre que el nivell gratuït us oferirà bones capacitats d’escaneig i un tallafoc, les millors funcions es bloquegen darrere dels nivells de pagament. Malauradament, el preu és una mica elevat si es plantegen les característiques que s’ofereixen.

El nivell lliure ZoneAlarm només inclou els fonaments bàsics: el seu programa d’escaneig, tallafoc i mode de joc (consulteu el millor programari antivirus gratuït com a comparació). Per accedir a l’important protecció contra la pesca, la supervisió web i la seguretat del núvol, haureu d’actualitzar a ZoneAlarm Pro Antivirus + Firewall.

Amb les funcions que ZoneAlarm ofereix, els preus són força costosos. Per exemple, Kaspersky ofereix gairebé totes aquestes funcions, més moltes en el seu servei de subscripció per la meitat del preu anual de ZoneAlarm Pro (vegeu la nostra revisió de Kaspersky Antivirus).

El nivell final de protecció és ZoneAlarm Extreme Security, que costa gairebé el doble que ZoneAlarm Pro i inclou protecció específica contra keyloggers i ransomware, així com l’emulació d’amenaça. La protecció de Ransomware normalment només està disponible per als clients que paguen, de manera que sigui comprensible (consulteu la nostra revisió AVG per obtenir un exemple d’excepció).. 

L’emulació de les amenaces és especial perquè provarà els vostres fitxers en una màquina virtual, actualitzant la detecció d’amenaça al núvol i garantint que els vostres fitxers siguin segurs. Aquesta emulació d’amenaça és una gran característica de seguretat, però com l’única actualització emocionant, no val la pena exactament.

Amabilitat amb l’Usuari

La configuració a ZoneAlarm és només una mica de feina i, un cop arribeu, la interfície d’usuari està totalment desactualitzada. Tot i això, és funcionalment intuïtiu i és relativament lleuger al sistema mentre s’analitza.

El lloc web no està dissenyat per a una funcionalitat senzilla de descàrrega i diferència, a diferència d’Avast (vegeu la nostra revisió Avast Pro), especialment per al nivell gratuït. Tampoc està clar que ZoneAlarm Free inclogui un tallafoc en absolut, en lloc d’oferir un producte de pagament separat.

Instal·lació de ZoneAlarm

Un cop trobeu el programa i comenceu a instal·lar-lo, és possible que hàgiu de caure una mica i assegureu-vos que no descarregueu res del que no us interessi.. 

L’instal·lador de ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall té un programari de tercers que potser no desitgeu, com ara la barra d’eines VPN. Al costat dels avantatges, ofereixen l’extensió de Google Chrome durant la instal·lació, de manera que es fa una instal·lació ràpida d’un clic per a tots dos.

zonaalarm-barra d’eines

Un cop configurada, la IU és senzilla, però molt obsoleta. Sens dubte sembla que va ser dissenyat a la dècada de 2000 i no es va actualitzar mai. L’aspecte original es combina amb una pàgina “aproximadament” amb un copyright que no s’ha actualitzat des del 2018.

zonaalarm-ui

Dit això, és molt fàcil navegar. Totes les parts del programa tenen un o dos clics des de la pàgina principal. Es divideix en categories que tenen sentit: antivirus & tallafoc, navegació web i seguretat mòbil. 

La navegació web i la seguretat mòbil no estan realment incloses en aquest programa, tot i que sembla. Per aprofitar realment aquestes funcions, haureu de descarregar l’ampliació de Google Chrome o l’aplicació per a mòbils.

Les opcions d’escaneig inclouen una exploració ràpida de les dades que probablement es vegin compromeses i una exploració completa de tot el sistema. Els vam provar tots dos. 

Una exploració ràpida va trigar uns 90 segons, mentre que una exploració completa va trigar poc més de tres hores. Tots dos van tenir un impacte mínim en la CPU mentre es buscaven, amb un salt aproximat del cinc per cent, molt excel·lent en comparació amb competidors com F-Secure (llegiu la nostra revisió Antivirus F-Secure).

ZoneAlarm no ofereix una opció d’exploració personalitzada. Aquesta és una gran supervisió, ja que molts programes antivirus us ofereixen la possibilitat d’escanejar només la unitat que creieu que pot estar compromesa. Llegiu el nostre comentari d’Avira per obtenir un exemple.

exploració de zona

Firewall de ZoneAlarm

Sota el programa “antivirus & fitxa de tallafocs ”, trobareu la configuració per personalitzar el tallafoc lliure de ZoneAlarm i el control de les seves aplicacions. La redacció és una mica confusa, ja que trobareu que el tallafoc ha assegurat una gran quantitat de programes sense protecció. Això no significa que s’hagin bloquejat ni que ZoneAlarm determini que són perillosos. 

Això simplement significa que va analitzar el programa i va determinar si aquest programa havia de ser permès a través del tallafoc o no, conegut en cas contrari com a control de l’aplicació. Sense la meva entrada, ZoneAlarm reconeixia que programes com Adobe Reader i Windows Update eren segurs.

zonaalarm-smartdefense

Els paràmetres aquí no són molt explicatius, però són fàcils de jugar i esbrinar. Això forma part de la funció d’aprenentatge automàtic de ZoneAlarm, SmartDefense Advisor. Si decidiu no utilitzar aquesta funció, us preguntaran sobre cada programa el primer cop que intentin accedir a Internet, inclosos els evidents com la funcionalitat del sistema operatiu i programes populars com Skype i Spotify..

Protecció

Per avaluar la capacitat de protecció de ZoneAlarm, es va fer una prova pràctica i es van comprovar els tres primers laboratoris, AV-Comparatives, MRG Effitas i AV-Test. A causa de l’escassetat dels resultats de laboratori d’aquest programa, vam haver de basar-nos molt més intensament en les nostres proves pràctiques, cosa que va indicar una bona protecció de gairebé tot, però es va quedar poc relacionada amb la pesca. 

Tot i que és important tenir les mans i provar-ho per si mateix, els resultats del laboratori es proven en diverses màquines en condicions rigoroses i, per tant, són el patró d’or de les proves de seguretat.. 

Malauradament, només AV-Test té resultats per ZoneAlarm, per la qual cosa vam haver de confiar en les nostres pròpies proves més de l’habitual. Tot i que això no és fantàstic del programari antivirus (mireu la nostra revisió de Sophos Home per a un altre antivirus amb proves escasses), ens sentirem més còmodes si es revisés amb proves més minucioses..

ZoneAlarm Resultats de proves AV

Els resultats de l’AV-Test estan al mateix temps quan es tracta d’atacs maliciosos d’un dia zero i generalitzats, bloquejant el 99,9% de les amenaces i el 100 per cent dels atacs del dia zero. Això és especialment impressionant quan es tracta de vulnerabilitats del dia zero, una barra que molts no compleixen. 

El seu rendiment és força sòlid, a més, amb una excepció: la instal·lació d’aplicacions dura molt més temps amb ZoneAlarm actiu que la mitjana de la indústria. No tenia problemes per identificar programari legítim i no alertava sobre un fals positiu.

Vam provar ZoneAlarm Antivirus mitjançant la suite de proves de la característica Organització Anti-Malware Testing Standards Organization i es va funcionar gairebé perfectament. Va bloquejar correctament el programari maliciós descarregat manualment, les descàrregues unitats per impuls i les PUA (aplicacions potencialment no desitjades). També va bloquejar amb èxit l’amenaça basada en el núvol, però no va detectar la pàgina de pesca.

zonaalarm bloquejada

ZoneAlarm Wicar Results

Utilitzant l’eina URL malintencionada de Wicar, també vam executar ZoneAlarm a través del gauntlet web. Tot i que no hi va haver cap notificació que indiqués que els fitxers havien estat bloquejats, ZoneAlarm va aconseguir bloquejar les descàrregues dels llocs web maliciosos. 

En el cas únic quan el fitxer es va descarregar, ZoneAlarm el va bloquejar abans de finalitzar la descàrrega. Llegiu el nostre resum dels programes antivirus més segurs per obtenir una comparació.

En general, s’hauria de donar més pes als resultats del laboratori en aquesta anàlisi. Tot i això, tant les nostres proves com els resultats del laboratori demostren que ZoneAlarm fa un gran treball en la seva funcionalitat fonamental, bloquejant que el programari maliciós accedeixi al vostre ordinador.. 

Tot i que afirma tenir protecció contra el phishing, potser no sigui eficaç i sempre haureu d’utilitzar el vostre millor judici abans d’introduir informació en línia. Consulteu la nostra guia sobre estafes de phishing per obtenir més informació.

Cal destacar aquí que ZoneAlarm recomana diverses més utilitats tècniques d’eliminació de virus creades per Kaspersky Labs durant el procés d’exploració. Aquesta “associació” es deu al fet que utilitzen el motor antivirus de Kaspersky en el seu propi rastreig.

zonaalarm-virusremoval

Encara que realment no hauríeu de necessitar-les, aquest és un bon recurs per a un dispositiu que ja està infectat amb programari maliciós. Molts programes maliciosos faran que els programes antivirus es puguin executar o fer-ne càrrec, eliminant la possibilitat d’escanejar determinades ubicacions d’arxius o afegir programari maliciós a la vostra llista blanca. Aquestes eines són útils en el cas que un virus bloquegi ZoneAlarm per escanejar completament el disc.

Assistència

El suport que ZoneAlarm ofereix va ser útil quan vam poder accedir-hi. Tanmateix, té problemes tècnics i fins i tot ha experimentat un incompliment recent de les dades, la qual cosa deixa de lluitar per seguir amb altres opcions..

Sembla que ZoneAlarm ha actualitzat recentment el portal d’assistència al client, però no ha actualitzat l’aplicació que coincideixi. A la categoria “ajuda” de l’aplicació d’escriptori, hi ha tres enllaços que us haurien de portar a pàgines d’ajuda separades.

zonealarm-help

Els enllaços “les deu principals preguntes”, “ajuda” i “suport tècnic” porten a la mateixa pàgina principal de suport, probablement perquè han actualitzat el seu sistema i no han actualitzat aquests enllaços per dirigir-los a on pertanyen.. 

L’ajuda fora de línia tampoc és de gran ajuda. Funciona amb el supòsit que l’única ajuda que necessiteu fora de línia són els consells per tornar a estar en línia. Això és confús especialment per a un antivirus, ja que pot ser que intencionalment s’execute fora de línia o en mode segur a causa d’un virus. 

Si necessiteu ajuda en aquest cas, us recomanen molt que accediu al seu portal web mitjançant un altre ordinador o telèfon.

zonaalarm-fora de línia

Aquest nou sistema d’assistència també s’enfronta a alguns errors menors. El registre d’un compte a la pàgina d’assistència, que és el primer pas per enviar un bitllet, retorna un error del servidor.

zonealarm-supporterror

L’equip d’assistència ho va resoldre mitjançant el seu sistema de xat, que per sort no té un registre obligatori. Resulta que el problema era simplement un enllaç dolent per registrar-se, però, si no en coneixeu, és possible que seguiu intentant i no pugueu registrar-vos indefinidament. 

Registre ZoneAlarm

El registre, encara que sol·liciteu suport a la capa gratuïta, requereix que introduïu la vostra adreça física i el vostre número de telèfon. Això té sentit quan considereu que molts dels clients de ZoneAlarm són empreses, però no té gaire sentit per als usuaris individuals.

Un cop resolt aquest problema, hem trobat un segon bloqueig de ruta mentre hem creat un bitllet: la pàgina de creació de bitllets en sí no ens ha permès avançar, mostrant només una sèrie de signes d’interrogació i la nostra regió. Després d’una segona conversa amb l’equip d’assistència, tancar la sessió i tornar-hi a solucionar aquest problema.

A banda, aquests dos problemes es van abordar ràpidament a través del sistema de xat, que tenia una sorprenent quantitat de coneixements tècnics sobre el lloc web de suport.. 

També vam provar el seu suport de correu electrònic i vam trobar que van respondre en poc menys d’una hora i amb informació precisa, tot i que el nostre missatge es va enviar durant l’horari laboral d’un dia de la setmana. Els vostres resultats poden variar segons l’hora i el dia.

El portal d’assistència afirma que un fòrum “vindrà aviat”. Probablement, això es deu a la incompliment de les dades del novembre passat en què es van filtrar totes les dades personals dels membres del fòrum. Afortunadament, el fòrum no estava enllaçat a un compte d’assistència amb la seva adreça completa i número de telèfon del client.

Pel que fa a les xarxes socials, ZoneAlarm manté un canal de Twitter i YouTube, però cap de les dues està centrat en el suport, a diferència dels programes antivirus com Trend (vegeu la nostra revisió de Trend Micro Antivirus + per obtenir més informació). Ambdós es concentren més en la publicitat i en ocasions envien anuncis sobre els seus productes. Tampoc ofereixen suport per telèfon.

El Veredicte

ZoneAlarm Antivirus necessita una actualització. És un producte bàsic excel·lent, que ofereix cerques de seguretat molt sòlides i algunes funcions excel·lents. Tot i això, pel que fa al cost, hi ha millors opcions, sobretot si no utilitzeu Windows 10, 8 o 7 a tots els vostres dispositius. Consulteu les altres opcions antivirus per comparar-les amb la seguretat de ZoneAlarm.

Tenint en compte la seva edat, ZoneAlarm Antivirus no és un mal programa. La seva protecció és excel·lent per a tots els propòsits que no siguin la pesca, i brilla especialment contra les explotacions del dia zero. No redueix el sistema a l’altura de l’exploració i ofereix una gran varietat de funcions úniques, com ara la protecció de la identitat integrada en forma de control de crèdit gratuït i emulació d’amenaces.

Tanmateix, està just darrere de la corba. Sembla que va pertànyer a un ordinador el 2005, no al 2020, i estar tancat en un sistema operatiu determinat per a un programa no té sentit avui. No té funcions de seguretat, com ara una VPN, un gestor de contrasenyes i una trituradora de fitxers (consulteu els nostres ressenyes dels millors serveis VPN gratuïts per utilitzar conjuntament amb ZoneAlarm).

Pel preu, podríeu comprar un antivirus amb gairebé el mateix nivell de seguretat i tot un seguit de funcions complicades per arrodonir-lo.

Què en penseu de ZoneAlarm Antivirus? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map