Trend Micro Antivirus + Review – Actualitzat el 2020

Trend Micro Antivirus + Revisió

Trend Micro Antivirus + és una alternativa barata i resistent a altres solucions antivirus. Tot i que, en provar-lo, de vegades deixa la pilota, els usuaris habituals ho apreciaran pels seus punts forts. Consulteu la nostra revisió completa de Trend Micro Antivirus per obtenir més informació.


interfície de micro tendència

configuració de protecció de micro tendència

configuració de fons de tendència micro

Configuració d'exploració personalitzada de micro tendència

tendència de protecció de xarxes socials micro

Anterior

Pròxim

Trend Micro no ha estat sovint un jugador de poder en el joc antivirus. Al nostre rànquing del millor programari antivirus, el vam dir només com a líder en la categoria d’assistència al client, mentre que altres programes el van superar amb millors funcions, interfícies, protecció i preus.

Tot i això, hi ha algunes raons per les quals Trend Micro mereix una segona mirada. Amb les nostres antigues opcions de pressupost preferides, Avast i AVG, que estan buscant secretament les dades d’usuari, Trend Micro és una excel·lent alternativa per estalviar diners sense comprometre la vostra privadesa. També ha millorat notablement en les proves de protecció dels darrers dos anys.

Els productes antivirus personals de Trend Micro s’esforcen a ser lleugers, de baix impacte i econòmics. En aquesta revisió Trend Micro Antivirus, passarem per sobre el seu conjunt de funcions, preus, facilitat d’ús, protecció i atenció al client. Al final, esperem respondre la pregunta de si Trend Micro és fiable i si supera els seus populars competidors, com Norton.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a Trend Micro Antivirus+

Característiques

A diferència de moltes altres solucions antivirus, Trend Micro no té un sol pla gratuït. En canvi, ofereix diverses funcions individuals de forma gratuïta. Alguns d’aquests són serveis complets, mentre que d’altres són versions reduïdes de funcions de pagament.

Les funcions completament gratuïtes comencen amb eines anti-ransomware. El descifrador Crypto Ransomware de Trend Micro, que manté un registre en funcionament de ransomware que xifra els fitxers, pot desxifrar qualsevol fitxer dirigit per ransomware que conegui. Funciona a totes les plataformes.

Els usuaris de Windows tenen accés a una protecció addicional de ransomware amb Ransom Buster, un blindatge de carpetes que impedeix que els programes desconeguts accedeixin als fitxers que trieu.

Escut de carpeta

Funcions mòbils gratuïtes

La seguretat mòbil de Trend Micro és totalment gratuïta per als usuaris d’iOS, encara que no per als usuaris d’Android. A iOS, Trend Micro bloqueja els llocs web no segurs, registra el vostre dispositiu en cas que es perdi i analitzi els vostres correus electrònics i les vostres fotografies per detectar signes de frau. També inclou controls parentals, un verificador de seguretat d’enllaços socials i autenticació de dos factors.

El gestor de contrasenyes mòbils Trend Micro pot contenir fins a cinc contrasenyes de forma gratuïta en Android i iOS i contrasenyes il·limitades amb una subscripció (consulteu les nostres millors administradores de contrasenyes per tenir alternatives). La seva aplicació de protecció contra robatori d’identitat està disponible de forma gratuïta a Android i iOS.

També hi ha un conjunt de productes que funcionen en equips que utilitzen sistemes operatius Windows o Mac. HouseCall és l’escàner de virus a la carta de Trend Micro, que ofereix múltiples opcions d’escaneig per detectar programari maliciós al vostre Mac o PC (també funciona als telèfons Android). Una altra versió busca les xarxes domèstiques intel·ligents per als interlopers.

Arrodonint els serveis gratuïts de Trend Micro, hi ha RootkitBuster per a PC, que excava els rootkits que fan servir els hackers per obtenir accés remot als dispositius. Dr. Cleaner: disponible per a Macs: busca el vostre equip per oferir oportunitats per alliberar espai de disc. Finalment, qualsevol pot utilitzar Fraud Buster, una eina basada en un navegador que us permet enganxar al text d’un correu electrònic per veure si és una estafa.

Funcions pagades

El primer nivell de subscripció de cobertura de la cobertura de Trend Micro és Antivirus +. A Windows, inclou un blindatge de carpeta anti-ransomware, alertes de correu electrònic de phishing i detecció de virus a través de la xarxa de tecnologia AI de Trend Micro. El principal avantatge que obté que no surt gratuït és Pay Guard, una extensió del navegador que reforça la seguretat al voltant de les transaccions financeres.

Trend Micro Antivirus per a Mac inclou les mateixes funcions, menys Pay Guard, però amb controls parentals i detecció d’estafa a la xarxa social inclosa (guanyant-la un lloc al nostre millor antivirus per a Mac-up). Tant les subscripcions a Windows com a Mac tenen una llicència de dispositiu cadascuna.

Tauler de protecció web

El següent nivell, Trend Micro Internet Security, és només per a Windows. A més d’oferir tot, des de la versió de Windows d’Antivirus + Security, afegeix els controls parentals, la qualificació de seguretat de les xarxes socials i un optimitzador de sistemes, juntament amb dues llicències addicionals (tres en total)..

La seguretat màxima Trend Micro és el màxim nivell i inclou les mateixes funcions en dispositius Windows, Mac, Android i iOS. Màxima seguretat inclou una llicència per a 10 dispositius, a més del gestor de contrasenyes (amb contrasenyes il·limitades) i paquets de seguretat per a mòbils, tot i que compten amb el nombre total de dispositius.

Unint les funcions junts

Algunes d’aquestes funcions tenen un bon rendiment. La llista de correus electrònics de estafa coneguts de Trend Micro és àmplia i és fantàstica poder detectar un missatge carinyós sense necessitat de descarregar res. L’escaneig HouseCall també és una brisa a l’ús i de forma agressiva, tot i que la exploració profunda requereix molt de temps.

La seva suite ransomware també és de primera qualitat. El desxifrador val la pena per una tranquil·litat important, i Trend Micro està constantment al capdavant de les actualitzacions habituals per estar al capdavant dels pirates informàtics. L’escut de carpetes que protegeix fitxers vulnerables amb una seguretat addicional és un toc excel·lent.

Altres funcions es troben fermament a la categoria intermedi. El seu gestor de contrasenyes està completament basat en web i no fa molt que Chrome no ho faci, menys, de fet, si no el pagueu. 

Després hi ha les funcions que haurien de ser realment presents, però no ho són. No hi ha cap trituradora d’arxius, ni VPN d’ús lliure i cap protecció per càmera web. Tot i que Trend Micro és un programa de pressupost, alguns d’aquests són estàndards pràcticament universals i és difícil veure’ls desapareixuts.

Vista general de les característiques de Micro

Trend Micro Antivirus + Logotipwww.trendmicro.com

Comença des de $ 250 al mes Tots els plans

Característiques

Gestor de contrasenya

Shredder

Suport multi-OS

Control dels pares

Neteja de disc

VPN

Perfils

Protecció

Protecció Ransomware

Protecció càmera web

Supervisió en temps real

Navegador segur

Protecció per baixar

Protecció contra la pesca

Tallafoc

Sistema operatiu

Windows

macOS

Linux

Android

iOS

Usabilitat

Interfície d’usuari d’escriptori

Aplicació mòbil

Extensió del navegador

Assistència

Centre d’ajuda

Fòrum

Xat en directe

Telèfon

Correu electrònic

Assistència 24/7

Video Tutorial

Diversos

Pla gratuït

Preu

Les següents funcions estan disponibles de forma gratuïta: exploració de virus HouseCall, RootkitBuster (només Windows), optimitzador Dr. Cleaner (només per Mac), tota la seguretat mòbil a iOS, protecció de roba d’identificació mòbil a Android, Fraud Buster i ús limitat de la contrasenya. gerent.

Antivirus + Security té un cost de 29,95 dòlars anuals per protegir un únic dispositiu. Això funciona fins a 2,50 dòlars al mes, que és un preu perfectament raonable per pagar per un ordinador segur; com a referència, és el mateix que la subscripció bàsica de Norton (vegeu la nostra revisió sobre seguretat de Norton).

Trend Micro Antivirus per a Mac costa el mateix que Antivirus + Security. Canvia algunes funcions de bonificació amb la versió de Windows, però manté la funcionalitat bàsica igual. Atès que Pay Guard (la característica exclusiva de Windows a aquest nivell) és una de les funcions més poc freqüents de Trend Micro, els usuaris de Mac surten millor al nivell bàsic de subscripció.

Trend Micro Internet Security té un cost de 39,95 dòlars anuals per cobrir tres dispositius. Actualment, no val la pena comprar en aquest nivell. Això és degut a que ara Trend Micro Maximum Security també costa 39,95 dòlars anuals i obteniu substancialment més dispositius i algunes funcions addicionals.

De fet, l’augment del nombre de subscripcions -10 escriptoris, ordinadors portàtils o dispositius mòbils- és el principal sorteig del nivell de seguretat màxima Trend Micro. El gestor de contrasenyes i les proteccions mòbils addicionals són agradables, però no valdrien la pena per ells mateixos.

Trend Micro també té plans d’empresa que van més enllà de la màxima seguretat i estan dissenyats per protegir els punts finals per a negocis sencers. No tenim una bona manera de provar aquest paquet, així que està fora de l’abast d’aquesta revisió.

Usabilitat amb els usuaris

Hem provat la interfície de Trend Micro mitjançant Trend Micro Antivirus + Security per Windows. Els primers signes no eren positius, ja que la instal·lació va durar molt de temps, però en una mitja hora el vam posar en marxa.

Tendència-Micro-Antivirus-Instal·lació

Una vegada que hàgiu entrat i Trend Micro hagi acabat d’executar la seva exploració de base, se us presentarà un botó de cerca verd gran flanquejat per quatre grups de funcions. La fletxa que hi ha al costat del botó d’exploració us permet triar entre una exploració ràpida, una exploració completa o una exploració d’una llista de fitxers personalitzada. Feu clic al botó d’exploració gran inicia una exploració ràpida.

Interfície d'usuari principal

L’engranatge que hi ha al costat del botó d’exploració personalitza el funcionament de cada exploració, mitjançant caselles de fàcil comprensió. El petit botó a la dreta de l’engranatge obre un informe de seguretat, que documenta problemes de seguretat que Trend Micro ha detectat al vostre dispositiu en un període que definiu. També podeu planificar exploracions intermitents des d’aquest panell.

Configuració d’escaneig

Característiques de la IU

Cadascuna de les quatre categories de funcions és bastant senzilla. Des de “dispositiu”, podeu personalitzar les exploracions que es produeixen en temps real i activar el “mode silenci”, que retalla les notificacions de seguretat no crítiques. Aquí també es pot ampliar la protecció a altres dispositius, si la subscripció us permet.

Configuració del dispositiu

La “privadesa” us permet configurar la protecció de xarxes socials, però no hi ha cap configuració més enllà d’activar-la i desactivar-la per a cadascun dels vostres navegadors. També podeu utilitzar aquest panell per obrir una pestanya del navegador amb Pay Guard actiu (o activar-la mitjançant una drecera a l’escriptori, si ho preferiu).

“Dades” és la pestanya per a les proteccions de ransomware. La configuració de la protecció de carpetes és tan senzilla com anomenar les carpetes que voleu protegir de programes desconeguts. Finalment, hi ha la pestanya “família”, que conté tots els controls parentals de Trend Micro. A nivell Antivirus + Seguretat, no hi ha res més que una oferta per actualitzar-la.

Impacte de rendiment

Per comprovar l’impacte de Trend Micro en el rendiment del dispositiu, vam realitzar exploracions mentre veiem el seu efecte en la velocitat de la CPU. Tant una exploració ràpida com una exploració completa van tenir un impacte negligible, que s’ajusta amb el seu rendiment generalment positiu a la prova de rendiment d’octubre de 2019 d’AV-Comparatives (on es va trobar que només causen problemes mentre els usuaris van llançar altres aplicacions).

Prova de rendiment

En general, estem encantats de veure que Trend Micro Antivirus + Security té una interfície elegant i perdonera. Totes les funcions són accessibles en dos clics, i l’usuari es guia de manera natural d’un a l’altre. Tot i que només hi ha tres tipus d’exploració, el plafó de personalització fàcil d’utilitzar s’assegura que aquests tres cobreixin tot el que pugui necessitar.

L’única cosa que evita que Trend Micro obtingui una puntuació perfecta és l’increment integrat. No cal afegir pestanyes addicionals a la vostra interfície d’interès només per indicar als usuaris quines funcions encara no tenen.

Protecció

Hem utilitzat fitxers de prova de l’Organització de proves d’anti-malware (AMTSO) per donar-nos la idea de l’efectivitat de Trend Micro Antivirus + al nostre propi dispositiu. Tingueu en compte que les proves AMTSO només ens ajuden a tenir una impressió inicial i ens basem molt més en els resultats dels laboratoris de proves professionals..

Trend Micro ha bloquejat amb èxit un fitxer de malware descarregat manualment, un fitxer maliciós descarregat per un disc, un fitxer de malware comprimit amb ZIP, una aplicació potencialment no desitjada i un fitxer que requeria que estigués connectat a un sistema de cerca basat en núvol..

No s’ha pogut agafar una pàgina de phishing durant la navegació normal, fins i tot quan el nivell de seguretat d’internet s’ha establert en alt. No obstant això, va bloquejar el lloc web de phishing quan es va obrir el navegador mitjançant Pay Guard. Ha funcionat bé, però ha obtingut una puntuació perfecta, ja que la seguretat web no hauria de dependre dels usuaris que recordin obrir els seus navegadors d’una certa manera.

Comparatius AV

Vam anar a AV-Comparatives i MRG Effitas per corroborar les troballes de les nostres pròpies proves. En el seu test de protecció contra programari contra el malware més recent, realitzat el setembre del 2019, AV-Comparatives va donar a Trend Micro Internet Security una puntuació mixta.

Positius primer: Trend Micro va aconseguir un percentatge de protecció del 100 per cent, no permetent programari maliciós fer cap canvi al sistema protegit. Mentre es va connectar al núvol, va detectar el 97,9% dels paquets de proves de programari maliciós, situant-lo al terç superior dels 16 productes examinats..

Malauradament, quan no es troba en línia, la taxa de detecció de Trend Micro va baixar fins a un 20,9 per cent tímid, el més baix de qualsevol antivirus disponible comercialment. Això suggereix que Trend Micro Internet Security depèn molt dels serveis al núvol i que la manca de disponibilitat en ambdós extrems podria provocar un desastre..

Compondre el problema és una taxa falsa positiva superior a la mitjana. AV-Comparatives va dur a terme un test de protecció del món real de juliol a octubre de 2019, durant el qual Trend Micro Internet Security va marcar com a sospitós 19 URL no maliciosos, molt superior a la mitjana de vuit.

MRG Effitas

MRG Effitas va explicar una història una mica diferent. A la seva prova, Trend Micro no acabava de batre els seus números de comparació AV, sinó que va anar molt millor que quan els vam revisar fa un parell d’anys. Al primer trimestre del 2018, Trend Micro no va rebre en cap moment la certificació de MRG Effitas, que va requerir que el programa antivirus detectés o bloquegés almenys el 98% de les amenaces en 24 hores..

Al quart trimestre del 2019, Trend Micro va anar molt millor. MRG Effitas va concedir al programa de seguretat empresarial sense preocupacions de Trend Micro el seu nivell més alt de certificació de nivell 1, per la qual cosa va utilitzar un autoblocatge de primer contacte i anàlisis de comportament per aturar el 100 per cent de les amenaces.. 

Les empreses de proves d’antivirus gairebé sempre coincideixen entre elles. Les úniques discrepàncies entre les dues proves són la taxa de connexió (que MRG Effitas no prova) i la diferència massiva de falsos positius. Això es pot explicar pel fet que MRG Effitas va provar una versió empresarial de Trend Micro, mentre que AV-Comparatives va provar una versió de consumidor final, però no és cert.

Estem una mica més inclinats a creure comparatius AV sobre aquest tema. Només un programa de cada 12 va bloquejar falsament qualsevol de les 1.499 mostres de prova de MRG Effitas, cosa que ens fa pensar que la seva prova no és tan rigorosa com podria ser. Afortunadament per a Trend Micro, el consens sobre la resta del seu poder de protecció és força bo.

Assistència

El suport de Trend Micro té molt en comú amb les seves funcions antivirus gratuïtes. Hi ha tot el que necessites, però de vegades es presenta en un patchwork frustrant que fa que sembli menys del que és.

Tendència Micro Knowledgebase

La base de coneixement de Trend Micro comença amb enllaços a tres temes generals: descarregar i instal·lar productes, comprar productes i subscripcions i comparar les característiques de diferents productes. A continuació, veureu enllaços per a pàgines d’assistència de cada producte en concret, incloses les més antigues que s’apropen o passen el final de la seva vida.

Si feu clic a l’enllaç per a qualsevol producte, us dirigireu a una pàgina que és evidentment dedicada a ajudar-vos a utilitzar aquest producte. Tanmateix, a les pàgines de productes de subscripció, com Trend Micro Antivirus + Security, gran part del contingut es dedica a vendre el producte. Hi trobareu visites de vídeo, instruccions d’instal·lació i enllaços a altres funcions que vulgueu.

Per obtenir ajuda, feu clic a un dels temes que figuren a la pancarta “tria un tema”. Totes us portaran a llocs diferents del lloc web. Per exemple, els enllaços de “temes populars” a les descàrregues del manual d’usuari de cada nivell de subscripció. Si es desplaça cap avall, trobareu les preguntes freqüents.

Atenció al client

Per ser justos amb el coneixement de Trend Micro, moltes de les pàgines de funcions individuals van directament a la informació. Un cop trobis la informació, serà bastant completa. Entre tots ells, els manuals d’usuari ben escrits, vídeos il·lustrats clarament i àmplies preguntes freqüents cobreixen una gran varietat de problemes possibles.

Suport en directe

La vostra primera opció de suport en directe és el bot de xat de Trend Micro, Vanessa, que es pot contactar a través de Facebook Messenger mitjançant un enllaç a la part inferior de la pàgina d’ajuda (i diverses altres pàgines). Tot i no ser humana, Vanessa és sorprenentment bona per tractar les preguntes dels usuaris.

Si Vanessa no us pot ajudar, podríeu trobar un conjunt impressionant d’altres opcions de suport. Podeu enviar un correu electrònic, xatejar amb un humà o bé submergir-vos als fòrums d’usuaris de Trend Micro. Els fòrums estan ben organitzats i es classifiquen els temes en diverses pestanyes (tot i que podríem haver-ho fet sense la secció de “elogis”). No és l’escena més activa, però un membre del personal de Trend Micro respon a totes les publicacions.

Fòrum de tendència-Micro-Antivirus

Trend Micro considera que és una de les nostres tendències menys preferides del món antivirus no només fent que el seu número de telèfon d’assistència estigui disponible al lloc web, sinó que el mostra de manera destacada. Està disponible de forma gratuïta durant 12 hores el dia dels dies laborables i les 24 hores del dia.

Parlem de suport premium durant un segon. Per 59,95 dòlars anuals, obté assistència telefònica 24/7, una eliminació de virus, una revisió anual de la salut informàtica i un any de Trend Micro Security maximum. Tot i això, 69,95 dòlars anuals us milloraran per eliminar el virus i les revisions de salut informàtiques il·limitades, a més instal·lació d’accés remot.

En general, la base de coneixement de Trend Micro podria estar molt més ben organitzada (i menys pesada en la crisi), però les moltes opcions per aconseguir suport en viu generen molta més bona voluntat que les frustrants preguntes freqüents. És fàcilment una de les empreses de programari de seguretat més disponibles, fins i tot per a persones que no han pagat res.

El Veredicte

Tenint en compte les nostres experiències passades amb Trend Micro, no esperàvem gaire, però Trend Micro Antivirus + Security ens ha sorprès de la manera més agradable. Utilitza una protecció d’altíssima qualitat, temperada amb una interfície d’interès amigable i una dedicació a fer que el suport sigui el més accessible possible.

Un parell de marques negres perjudiquen la seva fiabilitat: els seus falsos positius són una preocupació i també hi ha el perill de topar amb un lloc de pesca sense oblidar llançar el navegador amb la protecció de Trend Micro. Tanmateix, Trend Micro és molt més fiable del que solia ser i millora cada trimestre.

Si heu utilitzat algun producte de Trend Micro i teniu una experiència bona, dolenta o única, informeu-nos als comentaris següents. Gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map