Revisió de seguretat de Norton: actualització 2020

Revisió de seguretat de Norton

Potser el nom més gran del programari antivirus i protecció, Norton Security té molta raó, tot i que per alguna raó només cal instal·lar una molesta barra d’eines i una extensió del navegador. Consulteu la nostra revisió completa sobre seguretat de Norton per obtenir més informació sobre els seus avantatges i contres.


Presentació de diapositives_1

Presentació de diapositives_2

Presentació de diapositives_3

Presentació de diapositives_4

Presentació de diapositives_5

Anterior

Pròxim

En comparació amb moltes empreses de programari, Norton LifeLock (abans formava part de Symantec) ha estat molt llarg. Amb la reordenació de Norton Security del 2019, el seu producte principal, a Norton 360, vam optar per analitzar el que ha canviat. Llegiu aquesta revisió completa sobre la seguretat de Norton per veure com s’afronta als antivirus moderns.

En general, Norton actua més com una suite de seguretat que com un antivirus. Hi ha moltes funcions que no esperaríeu, com ara una VPN i sistemes que ajudin a evitar el robatori d’identitat. Tot i això, la conclusió és que encara té una excel·lent protecció contra programari maliciós, per la qual cosa la podem recomanar com a bona opció antivirus. 

Si voleu un antivirus gratuït, us recomanem que reviseu el nostre AVG AntiVirus. Això és degut a que Norton ja no té una opció gratuïta, sinó que pressiona Norton 360 Standard amb una política de devolució de 60 dies perquè la gent pugui provar-la amb menys risc. 

Norton compensa la falta de versió gratuïta en ser un contendent antivirus sòlid, fins i tot obtenir una menció a la nostra millor guia antivirus. Només falta el tercer lloc per veure les funcions, que té una competència impressionant, entre les quals hi ha Kaspersky Anti-Virus, que podeu trobar més informació a la nostra revisió de Kaspersky Anti-Virus..

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a la seguretat de Norton

Característiques

Norton ofereix gairebé totes les funcions i opcions que podeu desitjar d’un antivirus. Tot i això, això complica alguns dels menús. Sovint hauràs de passar per diverses pestanyes i finestres per canviar una configuració. Si estàs disposat a buscar cercles per trobar-los, però, es poden ajustar o desactivar la majoria de funcions.

Faltaven un parell de funcions, com ara Norton que no tenia un botó d’accés ràpid per a la seva quarantena. Normalment es troba en una llista accessible des de la pàgina principal d’un antivirus, com es fa amb Malwarebytes Antivirus.

Existeix una finestra de configuració dedicada que podeu utilitzar per accedir a la majoria de paràmetres per a diverses funcions. Inclou una llista de “controls ràpids”, que permeten desactivar temporalment funcions de seguretat, com el tallafoc de Norton.. 

Configuració de Norton-Security

Aquest tallafoc permet triar quines xarxes i programes poden tenir major accés, així com si hauria de bloquejar determinats tipus de trànsit. De manera predeterminada, el tallafoc proporciona grans proteccions a tota la taula, excepte amb els tipus de trànsit on sovint no es necessita seguretat.

Firewall_Settings

El Gestor de contrasenyes de Norton

Norton també inclou un gestor de contrasenyes. Quan l’obriu per primera vegada, haureu d’afegir una contrasenya, que haureu d’utilitzar cada vegada que introduïu el gestor de contrasenyes. També hi ha configuració perquè les contrasenyes que ho sol·licitin cada cop. Aquest no és el millor gestor de contrasenyes disponible, però és útil per mantenir una informació personal segura.

Norton Password Manager té quatre seccions. El primer és on es manté la connexió d’inici de sessió normal, però els altres tres són per a adreces, targetes bancàries i notes que voleu protegir. També podeu donar-los etiquetes perquè sigui més fàcil ordenar o cercar entre moltes entrades. 

Contrasenya_administrador

També hi ha un generador de contrasenyes per ajudar-vos a configurar una contrasenya contundent per a cadascun dels vostres comptes. Funciona de manera similar al propi generador de contrasenyes de Cloudwards.net, on podeu definir el nombre de caràcters i desactivar símbols, números o lletres, si ho necessiteu. 

Norton proporciona un sistema de còpia de seguretat en núvol i podreu obtenir entre 2 GB i 75 GB d’emmagatzematge en línia, segons el nivell que vau comprar. Norton utilitza diversos centres de dades i xifra tot per mantenir les dades segures mentre es troba a la còpia de seguretat del núvol.

Podeu crear diversos “conjunts de còpia de seguretat”, que designin els tipus i les ubicacions dels fitxers desats. Tenir el control de la freqüència amb què estalvia cada conjunt de còpies de seguretat al núvol et permet fer còpies de seguretat de forma regular de fitxers importants, sense que l’ordinador faci una còpia de seguretat de tot el temps..

Contrasenya_administrador

Tot i que es tracta d’un complement addicional a un programa antivirus, hi ha millors opcions d’emmagatzematge en núvol. La quantitat limitada de dades dels paquets més barats significa que podríeu colpejar la tapa ràpidament i és possible que no pugueu protegir tots els fitxers que vulgueu.   

Web Segura de Norton

Norton ofereix un programari d’extensió del navegador per anar juntament amb els seus productes antivirus. Hi ha algunes opcions per triar, cadascuna amb diferents funcions. A més de les extensions que us permeten integrar-vos amb productes com Norton Family per a controls parentals complets, hi ha dues extensions del navegador per a la seguretat web.

Segura_Web

S’anomenen “web segura de Norton” i “cerca segura de Norton”, que es poden confondre fàcilment. Norton només podria unir-se a tots dos, i tenir els dos disponibles sembla que és intencionat aconseguir que la gent instal·li el malament.

La “web segura” us proporciona una protecció completa del navegador vigilant el que feu en línia i aturant qualsevol amenaça. Per a la protecció antivirus dins d’un navegador, aquesta és molt eficaç. Norton no permet que es descarreguen descàrregues sospitoses i les pàgines de pesca no causen la publicació d’una pàgina d’advertència. Això us mantindrà segur en línia quan s’utilitzi al costat de l’antivirus d’escriptori de Norton.

D’altra banda, l’extensió de “cerca segura” se sent redundant. Dóna la mateixa protecció de l’extensió “web segura”, però amb l’inconvenient de canviar el motor de cerca predeterminat. 

A més, cap de les dues extensions fa referència a l’altra, de manera que és fàcil confondre’s entre tots dos. Pensem que tenir una sola extensió amb una opció per canviar el motor de cerca seria una opció millor. 

Característiques de Norton 360

Norton 360 proporciona funcions addicionals per ajudar a protegir les vostres dades contra diverses amenaces. Inclou espai de còpia de seguretat addicional al núvol, seguretat del telèfon intel·ligent i protecció de càmeres web. Norton també ajuda a protegir-se del frau d’identitat en forma de sistema de vigilància web fosc.

Aquesta supervisió web fosca sembla si alguna de les vostres dades es troba a la web fosca. Aquesta és una forma bàsica de seguretat, però el LifeLock complet amb funcions inclou algunes versions de Norton 360. Tenim un resum sobre la millor protecció contra robatori d’identitat per mantenir-vos en seguretat en línia.

Norton 360 Deluxe també inclou controls parentals a través de la família Norton. El titular del compte pot controlar el que pot fer cada dispositiu i quant de temps pot estar actiu. Els detalls es mostren a Norton Family, com ara el temps que es va dedicar a les xarxes socials, però no ofereixen accés als comptes dels usuaris. 

Parental_Controls

Norton 360 Deluxe també inclou alertes de correu electrònic, de manera que quan un nen accedeix a un lloc web bloquejat pel control parental, podeu veure a quin lloc el dispositiu va intentar accedir. L’usuari també pot enviar un missatge per sol·licitar accés quan visiti un lloc bloquejat. 

Tot i que teniu Norton 360 Deluxe, encara no hi ha opció per utilitzar els controls parentals en un Mac. Això significa que només es poden controlar i limitar els ordinadors i dispositius mòbils mitjançant el sistema de control parental de Norton, per la qual cosa hauríeu de considerar si aquestes són funcions essencials per a vosaltres.. 

A més, la VPN segura de Norton està inclosa en el paquet bàsic de Norton 360 Standard, però els plans més cars poden tenir més usuaris simultanis.

Es tracta d’una VPN global molt bona amb algunes limitacions. Aquest programari VPN és fàcil i ràpid d’utilitzar, però això suposa el preu de menys opcions i alguns problemes de seguretat. Si voleu obtenir més informació, llegiu la revisió de la VPN Secure VPN de Norton o el nostre desglossament de les millors VPN disponibles.

Visió general de les funcions de seguretat de Norton

Logotip de seguretat de Nortonus.norton.com

Comença des de 167 dòlars al mes Tots els plans

Característiques

Gestor de contrasenya

Shredder

Suport multi-OS

Control dels pares

Neteja de disc

VPN

Perfils

Protecció

Protecció Ransomware

Protecció càmera web

Supervisió en temps real

Navegador segur

Protecció per baixar

Protecció contra la pesca

Tallafoc

Sistema operatiu

Windows

macOS

Linux

Android

iOS

Usabilitat

Interfície d’usuari d’escriptori

Aplicació mòbil

Extensió del navegador

Assistència

Centre d’ajuda

Fòrum

Xat en directe

Telèfon

Correu electrònic

Assistència 24/7

Video Tutorial

Diversos

Pla gratuït

Preu

Norton té un preu raonable per al programari antivirus, tot i que el cost de cada paquet té un fort augment quan es renova, de manera que es converteix en una de les opcions més cares del mercat. L’estructura de preus a la pàgina de productes proporciona un desglossament de les funcions adquirides a cada nivell. També hi ha una guia per a l’equivalent a l’antic sistema. 

Guia llegada

Norton AntiVirus Plus és lleugerament més barat que altres programes similars, com ara Trend Micro Antivirus. Tanmateix, obtenir protecció contra programari maliciós només per a un equip que té uns límits estrictes de funcions, com ara la còpia de seguretat en núvol, significa que aquesta opció pot ser vençuda per alguns dels millors programes antivirus gratuïts del mercat..

Quan es plantegen les opcions més avançades de Norton 360, el Norton 360 Deluxe sembla ser el millor valor per a la majoria de la gent. Amb els dispositius addicionals, podeu protegir la majoria dels ordinadors i telèfons de la vostra família. Això significa que podeu utilitzar l’addició de control parental per triar què pot fer cada dispositiu.

Norton 360 Deluxe també augmenta la capacitat d’emmagatzematge al núvol fins als 50 GB, cosa que és molt més útil que els 10 GB que proporciona Norton 360 Standard. Pocs antivirus ofereixen emmagatzematge en núvol, però si és prioritari, haureu de buscar alguns dels nostres articles d’emmagatzematge en núvol per trobar solucions més robustes si no trieu Norton..

L’extrem més car inclou la protecció LifeLock. A més de la protecció per robatori d’identitat, Norton 360 té prou confiança en la seva protecció per proporcionar 25.000 dòlars en reemborsament de fons robats, fins a 1.000.000 dòlars a pagar per advocats i experts, en cas de ser víctima de robatori d’identitat..

Si decidiu que Norton no és el que voleu, tots els plans de Norton inclouen una garantia de devolució de 60 dies. Tot i que això no suposa tenir cap prova gratuïta, alguns no podran suposar la falta d’una versió gratuïta. Aquells que vulguin una alternativa gratuïta poden preferir programari com Avast Pro.

Usabilitat amb els usuaris

A la part superior de la pàgina principal de Norton hi ha un menú desplegable amb tots els productes disponibles. En subscriure’t a un dels plans, obtindreu una opció per descarregar l’instal·lador. Això només fa gairebé tot per instal·lar Norton i només es va deixar de demanar-nos que eliminéssim un programari antivirus que encara estigués a l’ordinador. Això és degut a que diferents antivirus poden interferir entre ells.

El primer que es mostra després de la descàrrega és la finestra “el meu Norton”. Això proporciona un bon accés per configurar l’emmagatzematge en núvol, el gestor de contrasenyes i les opcions d’exploració. També podeu configurar-lo perquè mostri el llançador clàssic a l’inici. Aquesta finestra fa que sigui més accessible configuracions i funcions més obscures, com la neteja del disc.

A la superfície, els productes de Norton tenen una interfície d’interès neta i fàcil d’utilitzar. És ideal per a les exploracions regulars o per executar una còpia de seguretat preestablerta. Tanmateix, quan es revisen els menús de configuració, les coses deixen de ser tan clares. 

Norton inclou llistes de configuracions que poden ser difícils d’entendre d’un cop d’ull. Algunes de les configuracions es troben sota un encapçalament amb diversos commutadors per activar o desactivar les funcions, però d’altres paràmetres tenen una pàgina “configurar” que obre una finestra independent amb les opcions. Això pot donar lloc a una pantalla desordenada si no sabeu on trobar una configuració específica.

Opcions d’escaneig

Norton ofereix tres tipus d’exploració. A la pantalla on podeu triar quina exploració voleu fer, hi ha altres opcions que us poden ser útils. Per exemple, “Norton insight” mira els vostres fitxers i decideix quina probabilitat té de contenir programari maliciós. Això us pot mostrar els programes que Norton considera d’alt risc. 

Opcions d'escaneig

La primera és una “exploració ràpida”, que és la que farà de manera predeterminada Norton quan demani la cerca de programari maliciós. Només va trigar set minuts i va escanejar 10.337 ítems, i va ser capaç de trobar amenaces a les ubicacions que sovint s’amaga el malware, sense frenar l’ordinador..

La següent opció és la “exploració completa”. Això va trigar gairebé cinc hores i va escanejar 2.923.832 ítems; Sembla que Norton està comprovant tots els fitxers de l’ordinador. Això significa que l’execució de l’exploració ha de trobar qualsevol amenaça amagada.

L’opció final d’escaneig és la “exploració personalitzada”. Si seleccioneu carpetes o fitxers específics per executar les exploracions, podeu consultar programes sospitosos. Tanmateix, no podeu arrossegar i deixar anar fitxers, de manera que heu de passar per un navegador de fitxers i seleccionar el que escombrarà. 

Anàlisi personalitzada

L’execució d’una exploració personalitzada és una manera ràpida de comprovar periòdicament una petita selecció de carpetes. Tanmateix, es necessita una mica de temps per configurar-la, de manera que les exploracions puntuals són millors com a exploracions ràpides.

Quan s’executa una exploració, hi ha una opció a sota de la barra de progrés per apagar l’ordinador un cop finalitzat l’exploració. També teniu l’opció de dormir o hibernar l’ordinador, cosa que és agradable tenir.

Protecció

Norton pot tenir un gran conjunt de funcions i una pantalla decent, però el que importa és que l’antivirus de Norton pugui protegir el vostre equip. Per provar la seguretat d’un antivirus, utilitzem una combinació de proves de laboratori i proves pràctiques pràctiques.

AV-Test va comprovar que Norten va bloquejar totes les amenaces sense falsos positius al novembre i desembre de 2019. Amb la necessitat de menys potència de processament que la mitjana, AV-Test va proporcionar a Norton un 6/6 per a protecció, rendiment i usabilitat.. 

A continuació es van presentar AV-Comparatives. Les proves del món real de juliol a octubre de 2019 van produir un resultat de tres estrelles per a Norton, tot i que va ser superat per altres programes, inclòs Avira, a causa de la taxa de falsos positius més elevada de Norton..

Finalment, vam comprovar MRG Effitas, que va provar per última vegada Norton el 2018. Aquesta prova va trobar que cap malware no pot obtenir la protecció de Norton. Així, Norton va obtenir una passada igualada, la millor qualificació de MRG Effitas.

En general, les proves de laboratori demostren que Norton pot protegir els dispositius de manera fiable contra les darreres amenaces, de manera que no us hauria de preocupar de la seguretat que ofereix aquest antivirus. Els fitxers de prova pràctica que hem utilitzat també han confirmat la força de la protecció contra programari contra programari contra Norton.

Prova pràctica

Primer, vam comprovar el lloc web de WICAR, que conté 13 enllaços a pàgines que el programari antivirus hauria de bloquejar com a programari maliciós. Norton els va detectar i els va bloquejar abans que les proteccions de Google Chrome deixessin d’accedir a la pàgina. No és habitual en un antivirus, per la qual cosa testifica la seguretat proporcionada per Norton.

Blocked_Page

L’altra eina que utilitzem és el lloc web AMTSO. Es tracta de sis proves que descarreguen fitxers maliciosos falsos, com ara el fitxer EICAR (European Institute for Computer Antivirus Research). Norton va bloquejar els cinc fitxers no comprimits. La prova que va descarregar 10 fitxers comprimits només es va descarregar amb tres fitxers, la qual cosa és millor que la majoria dels antivirus.

Segons aquestes proves, Norton té èxit a la protecció d’ordinadors. Si us preocupa el vostre antivirus protegint el vostre dispositiu contra tots els atacs possibles, la nostra revisió Antivirus Bitdefender pot oferir una bona alternativa.

Tot i tenir uns resultats de protecció excel·lents, Norton sembla alentir significativament l’exploració si s’estan executant massa altres processos. Es va intentar mantenir constantment al voltant d’un 20 per cent de la nostra potència de processament, tot i que utilitzarà tot el disponible si l’ordinador es troba en ralentí. Val la pena considerar si els vostres dispositius són antics o normalment lents.

Promesa de protecció contra virus

Norton contínuament obté un alt nivell de proves a tota la taula i ofereix una “promesa de protecció contra virus”. Es tracta d’una garantia de devolució de diners, en cas que el vostre ordinador s’infecti amb programari maliciós que Norton no pot eliminar.

Per recuperar els vostres diners, heu d’executar una exploració completa del vostre sistema i fer servir la “esborradora d’energia” de Norton per eliminar qualsevol programa maliciós. Si no funciona, aleshores se li recomana parlar amb l’equip d’assistència, que us portarà a arreglar el problema. Obtindreu un reemborsament de la vostra subscripció a Norton si els experts no poden arreglar el vostre dispositiu.

La protecció antivirus de Norton és prou bona perquè probablement no necessiteu cap reemborsament, però les empreses no les ofereixen sovint si un producte no funciona. No es tracta d’un reemplaçament adequat per a una protecció fiable, però en un producte que ja manté el dispositiu segur, és bonic tenir-lo.

Assistència

Norton ofereix una àmplia varietat d’opcions d’assistència. Hi ha un fòrum, una bona base de coneixement, un xat en directe 24 hores al dia i un sistema de correu electrònic en cas que els altres canals de suport no puguin donar solucions als vostres problemes..

La base de coneixement cobreix molts dels problemes comuns que es poden presentar. Hi ha guies pas a pas per a la majoria dels problemes, així com una llista de preguntes de seguiment habituals. Hi ha una barra de cerca a la pàgina de suport, però no és fantàstic trobar una resposta clara per a un problema concret.

Algunes de les preguntes de la base de coneixement tenen petits tutorials de vídeo. Aquests són lents i difícils de centrar, però proporcionen molta informació i poden ajudar-vos en els problemes més complicats que es poden produir. 

Resposta_Con_Video

Norton també té una pàgina de fòrum que té alguna activitat. La majoria de dies es veuen publicats un parell de problemes que normalment resolen la comunitat al llarg del dia. 

Tanmateix, el principal problema és el disseny del fòrum. Navegar pel fòrum és difícil i sembla obsolet. Si Norton aclarís el fòrum i li donés un disseny més modern, podria ser un gran recurs per resoldre problemes.

Si el suport de la base de coneixement o dels fòrums no és suficient, Norton opera un xat en directe 24 hores al dia, així com un correu electrònic de suport. Això us pot ajudar a guiar-vos per la majoria dels problemes amb prou rapidesa i el suport per correu electrònic us pot ajudar a tenir reptes més difícils.

Un dels petits problemes amb el suport de Norton és la manca de línia telefònica. Això pot ser un problema per a les persones que prefereixen parlar per telèfon més que no pas mitjançant una bústia de xat. Tot i que no és una part essencial del sistema d’assistència, l’opció seria agradable.

El Veredicte

En general, Norton és una bona opció si busqueu una suite de seguretat completa per protegir un petit nombre de dispositius. No és prou el millor dels productes disponibles, però pot suposar una bona lluita i serà el programari adequat per a algunes persones.

Altres seccions, com ara el suport de Norton, estan molt més enllà d’alguna de la seva competència, tal i com podeu llegir a la nostra revisió de l’OObit Malware Fighter. Tot i això, no n’hi ha prou per assolir l’estàndard d’or que estableix Bitdefender.

El problema més gran amb molts dels productes de Norton és el problema de la claredat. Trobar opcions obscures pot ser difícil, de vegades amagat darrere de diverses finestres de funcions no relacionades. Això passa per funcions com l’extensió del navegador, on les diferències entre les diverses opcions no queden clares.

Norton ni tan sols té clar quines funcions teniu accés, fins i tot fa pensar que teníem control parental mentre encara teníem el programa bàsic de Norton AntiVirus Plus. Aquests haurien de tenir indicacions al costat per mostrar el paquet que necessitareu per desbloquejar-los.

Si el que hem escrit aquí et fa pensar que Norton és el producte adequat per a tu, potser val la pena revisar-ho amb la seva garantia de devolució de 60 dies. Tanmateix, si voleu avaluar algunes de les altres opcions disponibles, mireu els nostres articles antivirus.

Què en penses de Norton Security? Feu-nos saber els vostres pensaments als comentaris següents. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me