Revisió de Comodo Internet Security Suite – Actualització 2020

Comodo Internet Security Suite Review

Tot i que és una mica exigent la vostra opció de navegació i la configuració del DNS, Comodo Internet Security Suite és una eina antivirus altament fantàstica que us permet escanejar a fons i relativament un preu decent. Llegiu la nostra crítica completa de Comodo per obtenir més informació.


els millors comentaris antivirus

Comodo Internet Security és un programari de seguretat per a usuaris domèstics i empresarials a Windows, macOS i Linux. La versió empresarial també ofereix suport per a Android. Pot ser que no sigui un dels millors proveïdors de programari antivirus, però és un concursant.

Té unes quantes peculiaritats. Pot ser clau per canviar la configuració del navegador i del DNS per defecte, però un cop passat això, és un paquet bo amb una versió gratuïta millor que la majoria. També és un dels pocs paquets antivirus que funcionen amb Linux.

En aquesta revisió sobre Comodo Internet Security, parlarem de característiques, preus, facilitat d’ús, protecció i assistència. També el sotmetrem a proves, mitjançant resultats de laboratori i experiència pràctica, per avaluar el seu rendiment abans de dictar el nostre veredicte..

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a Comodo Internet Security Suite

Característiques

Per a un antivirus gratuït, Comodo Internet Security té un conjunt impressionant de funcions. No té cap gestor de contrasenyes ni cap protecció per a la càmera web o el micròfon (consulteu la nostra guia de seguretat de la càmera web), però és un paquet de seguretat complet. Obteniu un tallafoc, protecció ransomware, anti-rootkit, compres segures per a la banca en línia i una tecnologia sandbox anomenada Valkyrie per aïllar i inspeccionar fitxers sospitosos.

Comodo-02-Advanced-setting-first-screen

“Compres segurs” és una aplicació independent a l’escriptori que crea un entorn segur per a la banca i compres en línia, que inclou un teclat virtual per derrotar els keyloggers. Si la seguretat és la vostra prioritat, Comodo Internet Security podria ser el programari per a vostès.

Comodo-03-safe-shopping

La protecció antivirus i programari maliciós és robusta i, després de canviar algunes configuracions, vam trobar que protegia la nostra màquina de proves de gairebé tot el que no fos de phishing. També té el lamentable efecte de disminuir el sistema quan inicieu aplicacions o obriu llocs web populars, però la llista de funcions ho compensa..

Una de les millors funcions és l’opció de crear un disc de rescat, que és una imatge de disc d’arrencada que permet als usuaris fer anàlisis de virus en un entorn preinici. Es tracta d’un netejador de virus, spyware i rootkit.

També inclou una característica de perfil, però no està ben documentada a l’aplicació. Haureu d’anar al lloc web de Comodo per obtenir més informació sobre com utilitzar la funció. Permet crear i editar perfils amb diferents prioritats d’exploració d’arxius i llocs web marcant les caselles adequades.

Funcions de Comodo Internet Security Suite

Logotip de Comodo Internet Security Suitewww.comodo.com

A partir de 333 dòlars al mes Tots els plans

Característiques

Gestor de contrasenya

Shredder

Suport multi-OS

Control dels pares

Neteja de disc

VPN

Perfils

Protecció

Protecció Ransomware

Protecció càmera web

Supervisió en temps real

Navegador segur

Protecció per baixar

Protecció contra la pesca

Tallafoc

Sistema operatiu

Windows

macOS

Linux

Android

iOS

Usabilitat

Interfície d’usuari d’escriptori

Aplicació mòbil

Extensió del navegador

Assistència

Centre d’ajuda

Fòrum

Xat en directe

Telèfon

Correu electrònic

Assistència 24/7

Video Tutorial

Diversos

Pla gratuït

Preu

La versió gratuïta de Comodo Internet Security compara favorablement amb la versió gratuïta d’AVG. De fet, Comodo Internet Security el supera amb la inclusió d’un tallafoc i una funció de compra segura. També inclou una funció de caixa de sorra que la majoria dels antivirus no tenen, de manera que està ben posicionada al respecte.

Comodo Internet Security Pro no inclou la protecció contra la pesca contra la pesca o la càmera web que fa la versió de pagament d’AVG, sinó que és la meitat del preu per a tres ordinadors, però és molt més a prop del que pensàveu. La garantia de 500 dòlars de Comodo no l’ofereix la majoria de proveïdors d’antivirus, de manera que el seu paquet de nivell mig també surt a la part superior..

El paquet AVG Ultimate guanya el premi en el primer nivell, tot i que, principalment a causa de la seva opció de dispositiu il·limitada, però Comodo Internet Security Complete no és senzill. Ofereix 50 GB d’emmagatzematge en línia i la funció de seguretat WiFi “trust connect”. Per obtenir més informació sobre AVG, llegiu la nostra crítica sobre AVG.

Amabilitat amb l’Usuari

Un cop superades algunes molèsties inicials, Comodo Internet Security és fàcil i fàcil d’utilitzar.

La baixada i instal·lació són senzilles. Només van trigar 12 minuts a instal·lar-se a la nostra màquina de prova, i uns deu minuts més a l’hora d’actualitzar les definicions del virus i executar una exploració ràpida del disc dur.

Hi va haver algunes sorpreses. Per defecte, es defineix Yahoo com a pàgina d’inici, nova pestanya i motor predeterminat, tret que desmarqueu la casella. En una altra pantalla d’instal·lació, vol canviar el proveïdor de DNS i enviar estadístiques del vostre PC a Comodo, així que no n’hi ha prou amb fer clic a la instal·lació. Llegiu el que diu Aquesta és una de les molèsties que cal superar.

Comodo-04-segon-instal·lar-pantalla-yahoo

En diversos casos, hem detectat que llança massa molèsties a la pantalla i fosc les altres icones i coses que feu. El rendiment de la nostra màquina de prova també va tenir un èxit. Comodo s’alenteix. No és suficient per paralitzar el sistema, sinó per notar-se. Les aplicacions triguen més a carregar-se del que ho feien abans d’instal·lar l’antivirus.

Comodo-05-multi-pantalla de trastorns

Tanmateix, és fàcil de configurar. Les pantalles que apareixen a la configuració consisteixen en caselles de selecció o menús desplegables. Són fàcils de navegar i activar o desactivar, però alguns tenen resultats imprevisibles. Un d’ells és l’opció de canviar el tema de la interfície.

Tingueu cura de canviar el tema perquè fa més que canviar l’esquema de colors. Canvia el disseny de la interfície. Tot segueix allà, però ja no és al mateix lloc, obligant-lo a buscar-lo de nou. El canvi de tema no és fàcil d’utilitzar i no se li ha avisat del comportament.

Comodo-06-advanced-settings-theme

Comodo Internet Security també obliga molts arrancadors del sistema quan s’actualitzen. El comportament predeterminat és instal·lar les actualitzacions automàticament, però després reinicia el sistema per reiniciar el sistema perquè les actualitzacions tingui efecte.

Hi ha altres antivirus que no ho fan. Podeu llegir la nostra revisió Antivirus de Malwarebytes o la nostra revisió Antivirus BullGuard per veure alguns exemples.

Dit això, Comodo Internet Security us ofereix l’opció de dir-li que no cerqueu actualitzacions si feu servir algunes connexions, com ara quan esteu fent energia de bateria o durant el manteniment automàtic de Windows..

La seva invasivitat s’estén a enviar tots els registres a Comodo “de manera anònima” per defecte, que després se sotmetran a la política de privadesa de Comodo. Una secció diu específicament que recopila el vostre nom i informació personal i una altra afirma que la informació s’utilitzarà en la publicitat. Probablement hauríeu de desactivar aquesta funció si valoreu la vostra privadesa.

Hi ha tres configuracions: “seguretat a Internet”, “seguretat proactiva” i “seguretat de tallafoc”. Només un d’ells pot estar actiu alhora, però Comodo no els documenta al programari. Per això, cal visitar els fitxers d’ajuda en línia. A la part inferior de la interfície hi ha una petita icona d’ajuda que us portarà.

Icona d'ajuda a Comodo-07

Afegir, editar i eliminar diferents tipus d’exploració és un tema senzill de comprovar les caselles i, després, activar o desactivar l’exploració. També us permet saber quan va tenir lloc l’última exploració d’aquest tipus.

La configuració del tallafoc és senzilla, a més, amb caselles de selecció i menús desplegables per establir regles d’aplicació, regles globals, zones de xarxa, conjunts de ports i molt més. Tot és fàcil d’utilitzar.

La configuració de programari maliciós per habilitar el sistema de protecció contra intrusions de l’amfitrió té moltes opcions fàcils de configurar mitjançant la fila de caselles de selecció. L’ajuda en línia és bona, però voldríem veure més documentació al client mitjançant l’ús de quadres de text flotants quan feu un ratolí sobre una icona d’informació.

Protecció

Utilitzem laboratoris imparcials de tercers per avaluar el nivell de protecció que ofereix el programari antivirus. Un d’ells és AV-Test. Els seus resultats de proves per a Comodo Internet Security són interessants.

Comodo Internet Security va obtenir un punt del 100 per cent per a la protecció contra atacs de programari maliciós de zero dies, inclosos els atacs web i de correu electrònic. També va obtenir un 100 per cent en detectar programari maliciós generalitzat descobert en les quatre setmanes anteriors a la prova. Les puntuacions combinades van guanyar un 6 sobre 6 perfectes.

Tanmateix, va tenir un èxit en el rendiment, guanyant un 5 sobre 6 perquè va alentir el PC en llançar llocs web populars i programari estàndard. La descàrrega i la instal·lació d’aplicacions van ser més lentes que l’estàndard de la indústria, com també ho va ser la còpia d’arxius.

Això és compatible amb les nostres proves pràctiques. Al nostre sistema es va produir una desacceleració notable al llançar programari o copiar fitxers al disc.

Quan es tractava de falsos avisos, Comodo Internet Security va registrar deteccions falses de programari legítim com a programari maliciós durant una exploració del sistema. També ens vam adonar. Quan vam fer una exploració completa del sistema a la nostra màquina de prova, que va trigar una hora i 10 minuts, va informar que GIMP, un popular programa de manipulació d’imatges, era una amenaça.

Utilitzem GIMP per retallar imatges, afegir-hi text, canviar-ne els colors, etc. És un excel·lent programari gratuït que no fa programari maliciós, de manera que serà decebedor veure Comodo Internet Security com a tal. Després de fer una exploració, comproveu dos cops els resultats per assegurar-vos que no ha marcat cap programa legítim.

Un altre laboratori de tercers que utilitzem és AV-Comparatives, però després d’examinar els resultats de les proves de febrer de 2004, no vam trobar cap registre de Comodo Internet Security que participés en les seves proves.

L’últim laboratori de tercers que hem comprovat és MRG Effitas, però no hem trobat cap prova que hagi provat Comodo Internet Security. En aquest cas, vam decidir fer proves pràctiques.

Durant l’exploració del sistema complet que vam realitzar, es van trobar fitxers EICAR al nostre disc dur, que s’utilitzen per a proves de programari maliciós. L’ús d’aquests fitxers ha estat consensuat universalment per la indústria antivirus com una forma normalitzada de provar la funcionalitat del programari antivirus..

Un cop realitzat l’exploració, Comodo Internet Security ens va requerir identificar cada fitxer que volíem afegir a la llista de fitxers de confiança. No ens va donar l’opció d’afegir tots els fitxers d’una carpeta en concret a la llista, que hauria estat molt més fàcil i fàcil d’utilitzar que haver de fer-ne un clic sobre un.

Opcions completes d’exploració de còmodes-08-completes del sistema

Quan vam començar a provar en directe amb fitxers EICAR des del lloc web Anti-Malware Testing Standards Standards que utilitzem per a les proves internes, Comodo Internet Security ens va protegir de descarregar programari maliciós, descàrregues en unitat, aplicacions potencialment no desitjades i al núvol. No ens ha protegit contra una pàgina de prova de pesca.

Quan vam intentar descarregar el programari comprimit que estava infectat, Comodo Internet Security va fallar 9 de les 11 proves. Va reconèixer els fitxers EICAR, però no va detectar infeccions a la majoria de fitxers comprimits. Els resultats de la prova amb fitxers EICAR van ser els mateixos si vam utilitzar Firefox o Comodo Dragon, el navegador web que ve amb l’antivirus.

Comodo Internet Security us permet afegir extensions, com .zip o .zipx, a una llista de tipus de fitxers que descomprimirà i escanejarà durant la descàrrega. Després d’afegir aquestes extensions a la seva llista i provar de tornar a descarregar els fitxers comprimits infectats, els va capturar.

En el procés de provar aquesta característica, hem trobat una peculiaritat estranya.

Quan afegiu una extensió, és natural escriure-la com a “* .zip” o “* .zipx”. No li poseu el “.” hi ha, però, perquè afegeix automàticament un període en què el deseu. Acabareu amb “* .. zip”, que no funcionarà. Introduïu-lo com “* zip” i anirà bé.

En conjunt, aquestes proves ens confien que no sereu protegits de la majoria de programari maliciós amb Comodo Internet Security, excepte quan es troba en un fitxer comprimit que no figura a la llista d’exclusions. No ofereix protecció contra phishing, per tant, tingueu en compte. En general, té una bona protecció, però pot ser millor.

Assistència

L’assistència telefònica només està disponible per a les versions de pagament, per la qual cosa vam provar el suport de xat en directe. Feu clic a la icona d’ajuda de la interfície us enviarà a una pantalla de xat senzilla. Mike ens van dir que ens ajudaven.

Ens vam fer una pregunta senzilla sobre com canviar el tema i els colors de la interfície. Se’ns va preguntar quin sistema operatiu estàvem utilitzant (Windows 10) i després de respondre, se’ns va sol·licitar que fes clic amb el botó dret del ratolí a les propietats. Això, a més del lapse de temps entre pregunta i resposta, ens va portar a creure que parlàvem amb una màquina.

Quan vam intentar aclarir la pregunta, les respostes van canviar en el moment i el to, portant-nos a creure que un humà s’havia fet càrrec. Però era difícil estar segur. En qualsevol dels dos casos, no ens va quedar impressionat.

Comodo ofereix un fòrum en línia, així com l’ajuda en línia. Segons la nostra experiència, els fòrums d’usuaris poden ser interessants en relació amb la rellevància de les preguntes i respostes disponibles per a les nostres necessitats particulars..

Comodo-09-en línia-fòrum

Hem intentat tornar a trobar una resposta a la nostra pregunta sobre el canvi de temes i hem trobat respostes frikis sobre la creació de temes personals que no s’hi adrecen directament..

L’opció d’ajuda en línia, a la qual es pot accedir des de la icona de la interfície, va ser molt més útil que el xat o el fòrum. El nivell de detall és impressionant. Si teniu preguntes sobre Comodo Internet Security, és la vostra millor aposta.

El Veredicte

Comodo Internet Security té una llista impressionant de funcions, però hauríem comerciant compres segures per protegir contra la pesca. Tot i així, vam quedar impressionats.

Hi ha una bona versió gratuïta de Comodo Internet Security per a Windows, macOS i Linux. Va obtenir excel·lents puntuacions del laboratori d’un tercer que ho va provar, així com resultats decents de les nostres proves pràctiques. Hi ha alguns singulars, però no haurien d’impedir-vos de considerar-lo seriosament.

Aquest és un antivirus del qual pots confiar. Podeu descarregar Comodo Internet Security i provar-ho sense cap problema.

Què en penses de Comodo Internet Security? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map