Malwarebytes Antivirus Review – Actualitzat el 2020

Malwarebytes Antivirus Revisió

Malwarebytes Antivirus és un servei molt ràpid que, com un dels pocs del seu tipus, ofereix una prova de 14 dies. Tanmateix, els resultats del laboratori decepcionen i tampoc estem massa segurs de la seva interfície. Llegiu la nostra revisió completa de Malwarebytes per obtenir més informació.


els millors comentaris antivirus

Malwarebytes va ser fundat formalment el 21 de gener de 2008 per Marcin Kleczynski i Bruce Harrison. Kleczynski va iniciar informalment l’empresa mentre vivia a casa seva amb els seus pares a Chicago el 2004 després que un ordinador familiar rebés un virus. Des de llavors, ha passat a superar els 600 empleats a cinc llocs del món.

A diferència de la majoria de les empreses, Malwarebytes permet descarregar i instal·lar la versió de pagament premium amb totes les funcionalitats intactes per a una prova gratuïta de 14 dies. Després d’això, només es pot utilitzar per netejar dispositius infectats fins que no adquireixi el producte, però la prova de 14 dies us donarà un gust per allò que pot fer.

En aquesta revisió de Malwarebytes, veurem la instal·lació i l’ús del paquet, la configuració disponible, la seva exploració ràpida, els diferents nivells de protecció i els informes que genera per al vostre ús. També abordarem els seus avantatges i un parell de desafortunats inconvenients que impedeixen que es faci la llista dels millors programes antivirus.

Alternatives per Malwarebytes Antivirus

Fortaleses & Debilitats

Característiques

Malwarebytes té un tauler de control ben dissenyat i intuïtiu. Li donem altes marques per al disseny i la facilitat d’ús. Una columna situada a la part esquerra de la pantalla té categories de “exploració”, “quarantena”, “informes” i “configuració”. A cada categoria, hi ha pestanyes a la part superior de diferents subdivisions.

Les funcions Premium que es mostren a la part dreta del tauler mostren quatre configuracions principals de protecció, inclosa la protecció del ransomware, que estan configurades per defecte en “On”..

Malwarebytes-18-dashboard

La configuració consta de sis pestanyes: “aplicació”, “protecció”, “programació d’exploració”, “exclusions”, “detalls del compte” i “aproximadament”. Els dos primers inclouen un botó a la cantonada superior dreta per restaurar la configuració predeterminada. Aquesta és una eina útil que alguns antivirus oculten o indiquen en un lloc difícil de trobar. Ens agrada que estigui tan fàcilment disponible.

Malwarebytes-21-settings-applications-01

La pestanya d’aplicació fa referència a Malwarebytes, amb seccions sobre com s’actualitza, configuració de notificació, prioritat d’escaneig, selecció d’idioma, selecció del servidor proxy (el valor predeterminat està desactivat), ús i transmissió d’estadístiques d’amenaça al servei (el valor predeterminat està activat).

Malwarebytes-23-settings-applications-03

“Protecció” té configuració per a la protecció web, un botó per gestionar la llista d’aplicacions protegides i opcions per afegir-hi aplicacions. També hi ha un botó de configuració avançat que inclou un submenú per a la configuració anti-explotació per a moltes aplicacions, com ara la protecció de la memòria, el comportament de l’aplicació i la protecció Java..

Malwarebytes-27-settings-protection-04

Malwarebytes no ofereix protecció per càmera web com Kaspersky Anti-Virus, tal i com podeu llegir a la nostra revisió de Kaspersky Anti-Virus. Ni tan sols ens va preguntar sobre la càmera integrada al portàtil. Tenint en compte les preocupants preocupacions sobre la privadesa de les notícies, es tracta. La manca d’un gestor de contrasenyes també ens molestava, com també la manca de còpia de seguretat en línia i una trituradora d’arxius.

Té protecció en temps real i ransomware.

Característiques generals

Logotip dwww.malwarebytes.com

A partir de 333 dòlars al mes Tots els plans

Característiques

Gestor de contrasenya

Shredder

Suport multi-OS

Control dels pares

Neteja de disc

VPN

Perfils

Protecció

Protecció Ransomware

Protecció càmera web

Supervisió en temps real

Navegador segur

Protecció per baixar

Protecció contra la pesca

Tallafoc

Sistema operatiu

Windows

macOS

Linux

Android

iOS

Usabilitat

Interfície d’usuari d’escriptori

Aplicació mòbil

Extensió del navegador

Assistència

Centre d’ajuda

Fòrum

Xat en directe

Telèfon

Correu electrònic

Assistència 24/7

Video Tutorial

Diversos

Pla gratuït

Preu

Malwarebytes fa alguna cosa bastant inusual entre empreses antivirus. Us ofereix un període de prova gratuïta de 14 dies del seu paquet Premium d’un sol dispositiu amb totes les seves funcions. Això et permet explorar i provar la seva funcionalitat sense gastar res per endavant. Després de la prova, les funcions Premium deixen de funcionar i només funciona com a remei per netejar un dispositiu infectat.

Està disponible per a Windows, macOS, Chromebook, Android i iOS. Les extensions del navegador no estan incloses al paquet. En canvi, es poden descarregar de manera separada de forma gratuïta a Chrome i Firefox. Hauríem preferit veure’ls integrats amb el programari antivirus.

Malwarebytes-browser-extensions

Els paquets Premium i Premium For Home només difereixen pel nombre de dispositius que protegeixen i pel preu. Per exemple, la casa us cobra 20 dòlars per cada dispositiu addicional de més de tres. A part que siguin idèntiques.

Amb l’opció Premium For Home, no podeu combinar i combinar Windows, macOS, Android, iOS, que només està disponible a l’App Store i al sistema operatiu Chrome. Un bon toc per a aquells que no es veuen carregats de la fidelitat a les marques.

Les versions empresarials tenen funcions avançades, com ara endurir l’aplicació, mitigació d’explotació, anàlisi de càrrega útil, detecció d’anomalies, aprenentatge automàtic, gestió d’actius i molt més. El preu comença a partir de 119.97 dòlars per al paquet empresarial bàsic, i es personalitzarà després dels vostres requisits i nombre de dispositius a protegir.

Usabilitat amb els usuaris

La instal·lació i descàrrega inicials són ràpides i fàcils. El lloc web de Malwarebytes inclou instruccions senzilles que us donen el cap sobre què fer sense insultar la vostra intel·ligència. El procés és prou intuïtiu perquè no necessiteu les instruccions.

Malwarebytes-01-lloc web-instal·lació-instruccions

Un cop instal·lat, l’exploració inicial només va trigar tres minuts i 46 segons per comprovar 173.193 objectes a la nostra màquina. Els altres paquets antivirus que vam provar a la mateixa màquina de prova van trigar més d’una hora. Dit això, la seva velocitat va suposar el consum del 100 per cent de la CPU durant l’exploració. Va caure una vegada al voltant del 75 per cent i després va anar a la recuperació.

Com a prova, varem llançar una altra aplicació durant l’exploració i Malwarebytes va deixar el temps de la CPU per deixar-lo funcionar amb normalitat, demostrant que no és un recurs de porcs. Està disposat a compartir. Això us ofereix el millor d’ambdós mons: una exploració ràpida quan s’executa sola, a més de la seguretat de saber que no retardarà les altres aplicacions si s’executen simultàniament..

L’informe generat després de cada exploració és senzill i fàcil de llegir. Té tota la informació que necessiteu en dues pestanyes. El primer és un resum d’una pàgina. La pestanya avançada mostra quants objectes es van escanejar, ja sigui manual o programat, el temps transcorregut i les opcions d’escaneig. Un botó d’exportació permet copiar l’informe al porta-retalls o un fitxer de text per a futures referències.

Malwarebytes-13-scan-report

Els fitxers amb garantia, com ara programes potencialment no desitjats, es mantenen inofensius, a l’espera que els restaureu o els suprimeixin, si de fet no són desitjats. La configuració us permetrà configurar què fer amb els fitxers en quarantena.

Un procés d’exclusió en dos passos us ofereix les opcions d’excloure que es detectin llocs web, aplicacions, fitxers o explotacions prèviament detectades prèviament en futures exploracions. De nou, la interfície és ràpida i intuïtiva.

Protecció

Aquesta zona ha caigut en un programari maliciós. Des del 2015, no s’ha provat en cap dels tres laboratoris que utilitzem. Aquesta és una eternitat en el món de la informàtica.

Malwarebytes ha combinat el seu programari de reparació amb el seu paquet antivirus. El més proper que queda és si deixeu que el paquet Premium gratuït s’acabi després del judici de 14 dies. Aleshores, totes les funcions, excepte la funció de reparació, estan desactivades.

També utilitzem l’Organització d’estàndards de prova anti-malware per comprovar la configuració de funcions i el lloc web de Wicar per avaluar el rendiment de protecció.

Amtso gestiona programari antivirus mitjançant una revisió exhaustiva de la seva capacitat per gestionar la descàrrega de programari maliciós, compressos de programari maliciós, aplicacions potencialment no desitjades, phishing i protecció contra el núvol. Tots els programes maliciosos no van funcionar. Ho vam provar amb diversos tipus de fitxers zip infectats i no en vàrem trobar cap.

Windows Defender, que estàvem desactivat, ens va treure un Dràcula i va tornar a la vida per agafar dos dels fitxers infectats que Malwarebytes va dir que estaven bé..

Wicar realitza la majoria de les mateixes proves, amb l’afegit d’un lloc web de Troia que Malwarebytes va atrapar i ens va impedir accedir. Aquesta va ser l’única prova que va passar.

Malwarebytes-34-lloc web-troià-detectat-informe

Amtso i Wicar utilitzen un fitxer de prova antivirus EICAR estàndard de la indústria, que està universalment acceptat per utilitzar-lo en proves. El fitxer és inofensiu. Només s’utilitza per ajudar els usuaris a verificar que el seu programari antivirus està configurat i funciona correctament. Deixem instal·lar Malwarebytes amb la seva configuració predeterminada i ens va faltar tot menys un trojan. Aquest tipus de rendiment és inacceptable.

Dit això, Malwarebytes està pensat per netejar més que qualsevol altra cosa. En aquest sentit, és un programa excel·lent. Tanmateix, per a l’exploració en temps real, us recomanem que sigueu amb el nostre proveïdor de prestacions més alt, Bitdefender (consulteu la nostra revisió Antivirus de Bitdefender).

Assistència

El programari maliciós no té un bon suport al lloc web. Hem trobat vídeos juntament amb opcions de suport telefònic i de xat, però els resultats no són impressionants. Hem fet clic al botó de xat i hem rebut una pantalla en blanc que ens indicava que els representants no érem disponibles.

Malwarebytes-36-representacions-no-disponibles

Feu clic al botó “assistència de contacte” no serà molt millor.

Botó Malwarebytes-37-contact-support-support

Ens va portar a una pantalla on se’ns va sol·licitar la creació d’un bitllet d’assistència tècnica sense cap indicació del temps que trigaria a rebre una resposta. Hem optat per no perdre el temps, perquè el canvi de servei d’assistència generalment té un a dos dies amb la majoria de les empreses.

Hi ha un fòrum de la comunitat, però navegar pels fòrums pot ser una tasca descoratjadora quan cerqueu resposta a una pregunta concreta. Els vídeos que hem trobat són bàsics i no detallen gaire detalls. Hi són principalment per instal·lar i utilitzar el programari. Tenint en compte la naturalesa intuïtiva de la interfície, la majoria són redundants.

El Veredicte

Malwarebytes té una interfície meravellosa, moltes funcions, una bona estructura de preus i una configuració innovadora que permet provar de forma gratuïta tot el paquet de treball durant 14 dies. El que la redueix és el mal funcionament de la prova i el suport al client. Les proves de laboratori són gairebé nul·les i han fallat les proves de rendiment, tret de trobar un troià en un lloc web de prova.

Amb tota equitat, és possible que l’empresa hagi optat per no utilitzar l’arxiu de prova antivirus EICAR per al seu programari. Com que el fitxer és inofensiu, això no perjudica res. No hem pogut contactar amb l’empresa per preguntar-ne, però, a falta d’informació contrària, hem de prendre els resultats de les proves al seu valor nominal.

Què en penses de Malwarebytes? Li funciona? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map