IObit Malware Fighter Review – Actualitzat el 2020

IObit Malware Fighter Review

IObit Malware Fighter és una solució antivirus gratuïta i es tracta d’això per als positius. Ofereix una protecció deficient, no és molt fàcil d’utilitzar i actualitzar el pla de pagament és només una mala idea. Llegiu la nostra revisió completa de l’IObit per obtenir més informació.


Presentació de diapositives_1

Presentació de diapositives_2

Presentació de diapositives_3

Presentació de diapositives_4

Presentació de diapositives_5

Anterior

Pròxim

Si busqueu programari antivirus gratuït, definitivament és una opció IObit Malware Fighter 7. Tot i això, potser no és una bona opció. L’antivirus ofereix una versió gratuïta disponible per a Windows 10, però les funcions bàsiques com ara les exploracions automàtiques i la protecció del ransomware es troben bloquejades a la versió Pro pagada. Per obtenir més detalls, continueu llegint aquesta ressenya completa de l’OObit Malware Fighter.

IObit Malware Fighter 7 lluita per mantenir-lo protegit, mantenint-lo fora de la nostra guia de programari antivirus gratuïta. També no va poder entrar a la nostra millor llista de programari antivirus, ja que va ser superat per opcions de programari antivirus significativament millors, com Bitdefender.

En aquesta revisió, examinarem totes les funcions i proteccions que ofereix, juntament amb els seus preus, facilitat d’ús i suport. També parlarem de les proves pràctiques i dels resultats de laboratori per acabar amb el nostre veredicte final.

A la superfície, IObit Malware Fighter 7 sembla un antivirus decent, però després d’alguns usos i proves, la història canvia. Si estàs disposat a combatre un antivirus poc fiable i que no té moltes de les funcions útils que té la seva competència, no serà el pitjor antivirus que hi ha.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a IObit Malware Fighter

Característiques

IObit Malware Fighter 7 té una versió gratuïta bastant despullada. Teniu opcions per a una exploració completa, ràpida o personalitzada. La interfície d’usuari de l’escriptori té un historial d’exploració que mostra quantes amenaces es van detectar i com es van trobar. Totes aquestes exploracions han de començar manualment, però, amb les exploracions automàtiques només disponibles a IObit Malware Fighter Pro. 

IObit Malware Fighter és compatible amb Windows 10, amb una descàrrega per a versions anteriors de Windows. Si necessiteu una versió Mac o Android, IObit disposa de diversos programes antivirus per a aquells, però no podreu transferir una llicència IObit Malware Fighter a aquests dispositius. Per a un antivirus per a Macs, consulteu la nostra millor guia antivirus per a Mac.

Una de les funcions d’IObit Malware Fighter és un “assessor de pàgines d’inici”, que pot detectar si la vostra pàgina d’inici o el motor de cerca s’ha vist compromesa. Això és bonic, però idealment IObit impediria que qualsevol programari maliciós pugui modificar una pàgina web o la seva barra de cerca.

“Protecció sobre surf & Eliminació d’anuncis ”és una de les funcions més interessants d’IObit Malware Fighter 7. La protecció en temps real contra llocs web falsos i intents de phishing significa que teniu prou protecció del navegador per utilitzar Internet de manera segura sense el risc de descarregar programari maliciós..

Escriptori_UI_3

Funcions de pagament de IObit Malware Fighter

IObit Malware Fighter Pro té algunes funcions més avançades, com ara una caixa de seguretat. Quan els fitxers es posen en una caixa de seguretat, només es pot accedir amb la contrasenya establerta. Limitant l’accés a aquests fitxers, IObit pot protegir-los contra programari maliciós i evitar que el ransomware encripti les vostres dades (aquí es detalla el que és ransomware). 

La protecció contra el ransomware prové del motor anti-ransomware dedicat per IObit Malware Fighter Pro. Això protegeix que tots els vostres fitxers siguin xifrats si el ransomware entra al vostre sistema. Tindreu l’opció de triar quins tipus de fitxer estan protegits pel motor anti-ransomware, però tots estan activats de manera predeterminada.

Escriptori_UI_2

Una altra característica Pro és el motor anti-malware de “dual core”, millorat tant amb els motors anti-malware d’IObit com de Bitdefender, que protegeix l’ordinador de les amenaces. La seguretat addicional obtinguda al tenir el motor Bitdefender significa que podeu estar segur que el programari maliciós no pot evitar el vostre antivirus fàcilment.

IObit també té moltes funcions antivirus habituals disponibles en altres programes a través del seu “centre d’acció”. Programes com el IObit Advanced SystemCare contenen funcions com una eina de neteja de discs i un actualitzador de programari, de manera que no acabaràs amb fitxers redundants o desactualitzats. Si necessiteu un antivirus gratuït amb algunes d’aquestes funcions, és possible que la nostra revisió AVG tingui el que busqueu.

Vista general de les funcions de Iobit Malware Fighter

Logotip de combat de Malware IObitwww.iobit.com

Comença des de € 800 al mes Tots els plans

Característiques

Gestor de contrasenya

Shredder

Suport multi-OS

Control dels pares

Neteja de disc

VPN

Perfils

Protecció

Protecció Ransomware

Protecció càmera web

Supervisió en temps real

Navegador segur

Protecció per baixar

Protecció contra la pesca

Tallafoc

Sistema operatiu

Windows

macOS

Linux

Android

iOS

Usabilitat

Interfície d’usuari d’escriptori

Aplicació mòbil

Extensió del navegador

Assistència

Centre d’ajuda

Fòrum

Xat en directe

Telèfon

Correu electrònic

Assistència 24/7

Video Tutorial

Diversos

Pla gratuït

Preu

L’estructura de preus d’IObit Malware Fighter és definitivament senzilla. Hi ha una versió gratuïta i una versió de pagament, Pro, que ofereix funcions addicionals i una major seguretat. Hi ha opcions per obtenir la versió Pro per a tres ordinadors en lloc d’un sol, però només mitjançant ofertes temporals que s’ofereixen a la interfície d’usuari d’escriptori. Utilitzar IObit Malware Fighter Pro és sens dubte millor que la versió gratuïta. 

L’accés al motor de Bitdefender mitjançant Pro ofereix una protecció IObit Malware Fighter més propera a algunes opcions d’antivirus més cares, tal com es pot veure a la nostra revisió Antivirus Bitdefender. Tot i això, Malware Fighter Free només proporciona el propi motor anti-malware d’IObit, de manera que no hi ha una còpia de seguretat si el motor no detecta cap virus.

Altres mesures de seguretat que es posen a disposició dels usuaris Pro són una protecció de càmera i una protecció de disc USB. Amb un protector de càmera, IObit impedeix que qualsevol persona accedeixi a la càmera del vostre ordinador sense el vostre permís. Un protector de disc USB buscarà automàticament els virus que s’amaguen en un disc USB quan el connecteu.

El preu baix de l’antivirus de 19,95 dòlars té sentit quan trobareu la col·lecció d’aplicacions addicionals que IObit intenta vendre al costat del seu pla Pro. Això us proporciona l’avantatge de triar quines funcions voleu comprar, però perdreu l’accessibilitat que fa que aquest antivirus sigui un bon valor.. 

Programari extra_Software

De fet, pot ser que la versió pagada valgui la pena consultar-la amb la garantia de devolució de 60 dies. Tanmateix, la versió gratuïta simplement no té prou versatilitat en comparació amb altres opcions gratuïtes del mercat, tret que tingueu previst obtenir la suite completa de programes gratuïts de IObit..

Amabilitat amb l’Usuari

La pàgina principal d’IObit no té cap referència clara a Malware Fighter 7. Per trobar la pàgina d’IObit Malware Fighter 7, cal fer clic a “productes” i després a “protecció”. A la secció “per a Windows” hi ha un enllaç per a la pàgina de versions gratuïtes, que té un botó clar per descarregar l’instal·lador. 

A només 59,4 MB, la descàrrega és ràpida i lleugera. Un cop finalitzada i oberta la descàrrega, l’instal·lador només necessita uns quants clics abans que estigueu llestos per començar a utilitzar l’antivirus. 

Al llarg de la instal·lació, se’ns va demanar que descarreguem només una peça addicional de programari innecessari, el desinstal·lador d’IOObit, que no va ser seleccionat automàticament per no descarregar-lo accidentalment. IObit també ens va demanar que ens unim a la seva llista de correu electrònic, que va ser fàcil de rebutjar. En general, el procés de descàrrega va ser suau i ràpid.

Instal·lador

IObit és compatible amb totes les versions de Windows, des de XP fins a Windows 10, de manera que aquesta instal·lació probablement serà igual de simplificada a l’ordinador de casa. Tanmateix, la seva falta de suport multi-OS fa que, tret que tots els dispositius tinguin Windows, haureu de trobar un antivirus alternatiu. Podeu fer-ho consultant la nostra guia del millor antivirus per a Android.

Escanejos intel·ligents

Al començar, hi ha una opció per entrar directament a una “exploració intel·ligent”. Això va trigar uns 45 minuts i es va trobar un petit grapat de falsos positius, així com un fitxer EICAR pre-descarregat, que aprofundirem més endavant. Tanmateix, les exploracions intel·ligents posteriors només van trigar de 20 a 25 minuts, cosa que va suggerir que es podia esbrinar quins fitxers eren necessaris per comprovar.

Escriptori_UI_1

IObit Malware Fighter 7 també té una opció “exploració completa”, que va trigar poc més de dues hores a inspeccionar 450.026 objectes. És lluny dels antivirus més ràpids, i amb això es va fer un ús del processador del 70 per cent de vegades. 

Quan s’utilitzen altres programes, IObit disminueix l’ús dels recursos, tot i que això farà que es redueixi l’exploració. Si busqueu un antivirus poc intensiu en el sistema, feu una ullada a la nostra revisió ESET NOD32.

Escanejar_Resources

La versió Pro permet establir horaris per a l’escaneig automàtic, diàriament o setmanalment, i això pot utilitzar les opcions d’escaneig “intel·ligent” o “complet”. Tanmateix, qui vulgui l’antivirus gratuït haurà de recordar-se d’iniciar manualment cada exploració.

Escanejar_completar

Després d’una exploració, podreu eliminar tot el programari maliciós detectat o seleccionar programari maliciós per eliminar-lo. A causa del gran nombre de falsos positius IObit Malware Fighter tendeix a provocar, l’eliminació de programari maliciós de forma manual és sovint la millor elecció. També podeu llistar fitxers amb llista blanca perquè no tornin a aparèixer o optar per ignorar-los temporalment.

Opcions addicionals

Hi ha quatre pestanyes més a sota de les opcions d’exploració. Aquests són relativament bàsics, amb algunes funcions per canviar, a més de detalls emergents amb configuració per a la majoria d’ells. Per exemple, la pestanya “Protecció del navegador” té l’assessor de la pàgina principal, que us permet triar quant de temps mantenen els registres i per a quins navegadors està activat..

Tot i que les funcions i les opcions són limitades, sobretot si no utilitzeu la versió Pro, utilitzar intuïtivament IObit Malware Fighter és intuïtiu. La majoria dels controls que necessiteu es troben a les pestanyes de l’esquerra. 

Alguns dels paràmetres estan separats en una llista de menús senzilla, però sovint rarament s’utilitzen funcions, com la llista de programes en quarantena. Aquestes funcions són útils, però és poc probable que accediu sovint a aquest menú.

Els problemes amb la interfície d’usuari de IObit Malware Fighter provenen principalment de la lleugera inconsistència en el disseny entre les pestanyes principals i la configuració. Totes les opcions es podrien haver posat en un lloc més intuïtiu seguint el mateix disseny. Si busqueu un antivirus amb una interfície útil i coherent, consulteu la nostra revisió Antivirus de Malwarebytes. 

Protecció

Quan observem el bé que un antivirus pot protegir un dispositiu, preferim fer proves de laboratori d’empreses de confiança, com ara AV-Test, AV-Comparatives i MRG Effitas. 

Tot i això, no només els IObit Malware Fighter no han estat provats per aquests llocs, sinó que no hem trobat proves de laboratori per comprovar aquest antivirus. No sempre és un problema; consulteu la nostra revisió Webroot SecureAnywhere per trobar un antivirus que té poques proves de laboratori però potents proteccions.

Tot i això, sense fer-hi cap prova de laboratori, havíem de fer proves pràctiques amb eines de prova establertes. IObit Malware Fighter Free va fer bé en aquestes proves, sempre que s’instal·lés l’extensió del navegador. 

IObit Malware Fighter va detenir totes les proves de WICAR, un lloc web que pretén ser un programari maliciós ocult. S’inclouen proves d’un fitxer oficial de prova EICAR (Institut europeu per a la investigació contra el virus dels ordinadors) i d’un miner de criptocurrency JavaScript..

Una prova més de la capacitat de IObit Malware Fighter per protegir el vostre ordinador prové de les proves AMTSO (Anti-Malware Testing Standards Organization). Cinc de les sis proves es van bloquejar completament. En una de les proves: descàrregues de programari maliciós comprimit, cinc dels 10 fitxers es van bloquejar. Els altres cinc van ser detectats, però es va assegurar que eren segurs.

Bloquejat_Phishing

Una combinació de protecció en temps real i protecció del navegador significa que IObit Malware Fighter us pot avisar abans de fer alguna cosa que pugui malmetre el vostre equip. 

L’únic problema és que la “protecció del surf & La característica d’eliminació d’anuncis ”només està activa de manera predeterminada per a Internet Explorer, la qual cosa podria fer que altres navegadors siguin vulnerables fins que el programari maliciós no entri al sistema. Si voleu seguretat en la vostra experiència de navegació, consulteu la nostra guia al navegador web més segur.

Protecció Ransomware

IObit Malware Fighter Pro també inclou seguretat. Amb la protecció del ransomware i el motor de Bitdefender en marxa, que disminuirà el programari maliciós que pot obtenir, el vostre sistema ha de ser segur. Tot i això, sense fer proves de tercers, no podem confirmar l’eficàcia d’aquestes proteccions.

El major problema amb IObit Malware Fighter és el nombre de falsos positius que es produeixen. És quan es detecta un programari regular com a potencialment perjudicial. 

Si això succeeix sovint, pot ser molest, però només es requereix posar en quarantena o esborrar un fitxer important per causar problemes quan s’executa determinat programari. Els fòrums de IObit estan farcits amb queixes sobre falsos positius, i el principal consell és fer una llista blanca i informar-ne.

En general, IObit Malware Fighter definitivament té proteccions al mateix lloc sense que el motor de Bitdefender estigui actiu. El vostre dispositiu s’ha de protegir, però sense cap prova de laboratori per fer una còpia de seguretat del rendiment real, simplement no podem donar a IObit Malware Fighter una puntuació elevada en aquesta àrea.

Assistència

La major part del suport de IObit Malware Fighter es presenta en forma de correu electrònic. Totes les devolucions, la renovació de la llicència i els informes d’errors es fan enviant un correu electrònic a l’equip d’assistència, cosa que no seria un gran problema si tornéssim a la vostra informació ràpidament. L’assistència per correu electrònic va trigar més de 30 hores a respondre a una pregunta senzilla i vam haver de fer un seguiment per obtenir més informació.

El servei d’assistència 24 hores del dia es presenta en una línia telefònica dels Estats Units, de manera que es poden aplicar despeses internacionals si no hi esteu. El lloc web també va suggerir que només hi ha disponibles serveis de diagnòstic a la línia telefònica i oferirà serveis de pagament quan sigui necessari. Això significa que potser necessiteu IObit Malware Fighter Pro per accedir a qualsevol assistència telefònica.

Es pot perdonar una falta de suport adequat si les preguntes freqüents i la base de coneixement podrien ajudar en diversos problemes. Tot i això, les preguntes freqüents d’antivirus només tenen 16 preguntes, principalment sobre funcions senzilles com canviar l’idioma. El manual de producte tampoc serveix per a res. Tot i que passa per la majoria de funcions, no proporciona molta ajuda per a possibles problemes.

Els fòrums són sovint una altra bona manera de trobar ajuda. El manual de producte de Malware Fighter 7 fins i tot enllaça als fòrums, encara que a una pàgina antiga. Sense una gran base d’usuaris activa, al fòrum d’IObit no hi ha prou informació per trobar realment res. Funciona més com un lloc per informar de falsos positius que d’un fòrum per ajudar als nous usuaris.

Els membres i un equip de suport responen a les publicacions del fòrum que intenten resoldre problemes Aquesta ajuda sovint es produeix en un dia, però pot arribar fins a una setmana abans de rebre assistència.

El Veredicte

IObit Malware Fighter Pro 7 és un antivirus amb una àmplia gamma de funcions, tot i que petites. Hi ha algunes maneres de denunciar problemes i obtenir suport, ja sigui d’un equip de suport o membres de la comunitat. També teniu una quantitat de protecció digna.

Tanmateix, aquí és on s’aturen les coses bones. La protecció sobre la versió gratuïta és millor que res, i proporciona eliminació gratuïta de programari maliciós, però no és tan bona com altres opcions gratuïtes. Si el que voleu és un antivirus gratuït amb funcions limitades però amb una excel·lent protecció, heu de llegir la nostra revisió antivirus de Kaspersky per obtenir una alternativa.

A causa de la manca de proves de laboratori de tercers i una versió gratuïta més aviat reduïda, no podem recomanar IObit Malware Fighter 7. Primer hauríeu de mirar els nostres articles antivirus per veure si hi ha una opció millor..

Què en penseu de IObit Malware Fighter 7? Feu-nos saber els vostres pensaments als comentaris següents. Gràcies per llegir.

Preguntes freqüents sobre IObit Malware Fighter 7

  • Els productes IObit són segurs?

    Sembla que els productes IObit no contenen cap tipus de programari maliciós. Altres antivirus no hi veuen cap problema i no alenteixen ni xocaran els equips instal·lats. Tot i que això no vol dir que IObit sigui totalment segur en tots els aspectes, no hi ha punts ni explotacions. Tot i així, tot el programari s’ha de comprovar la seguretat abans de la instal·lació.

  • És lliure de programari IObit Fighter Freeware?

    Tot i que hi ha una versió gratuïta d’IObit Malware Fighter 7, la versió de pagament té una major protecció i versatilitat. Si cerqueu un antivirus gratuït, hi ha millors opcions disponibles. Si teniu en compte comprar aquest antivirus, la versió gratuïta actua com una petita demostració per provar la interfície d’usuari i veure quines opcions hi ha disponibles.

  • Advanced SystemCare és un virus?

    Advanced SystemCare, la velocitat del sistema d’IObit i el netejador de disc no és un virus. Tanmateix, els netejadors de disc i registre tenen accés a tots els vostres fitxers, per la qual cosa val la pena estar atent als fitxers que s’eliminen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me