Emsisoft Anti-Malware Home Review – Actualització 2020

Emsisoft Anti-Malware Home Review

Ric en funcions i assequible, Emsisoft Anti-Malware Home és un paquet decent per a persones que volen protegir-se de les pitjors amenaces sense que això trenqui el banc. Tanmateix, a la consciència més gran de seguretat no li agradarà tant, com podeu llegir a la nostra revisió d’Emsisoft.


Presentació de diapositives_1

Presentació de diapositives_2

Presentació de diapositives_3

Presentació de diapositives_4

Anterior

Pròxim

Emsisoft Anti-Malware val la pena fer-ho. Amb plans i funcions excel·lents, com ara proteccions de fitxers i suport per a Android, aquest antivirus pot ser el que us sembli, sempre que no necessiteu la millor protecció. Per obtenir més informació, llegiu aquesta crítica sobre Emsisoft Anti-Malware Home.

Hi ha moltes opcions per al programari antivirus gratuït, que podeu llegir a la nostra millor guia gratuïta antivirus. Tot i això, Emsisoft Anti-Malware s’ajusta perfectament entre un antivirus gratuït i la majoria de les opcions de pagament. 

Amb més funcions que la majoria de programari gratuït, però a un preu inferior a la majoria d’opcions antivirus pagades, Emsisoft ha aconseguit una solució per a qualsevol persona que desitgi un mitjà mitjà entre cost i efectivitat. Tot i això, també hi ha raons per les quals Emsisoft Anti-Malware no ho converteix en la nostra millor guia de programari antivirus. 

En aquesta revisió Emsisoft Anti-Malware Home, aprofundirem en què converteix aquest antivirus en una opció de gran valor, però també per què no sempre és el millor antivirus.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a Emsisoft Anti-Malware Home

Característiques

Emsisoft Anti-Malware Home té les seves principals característiques en quatre seccions: “protecció”, “exploració” & net, “” registres “i” configuració “. També podeu accedir a la seva zona de quarantena des de la barra lateral.

La pantalla de “protecció” té tres eines principals de seguretat: bloquejador de comportament, protecció de fitxers i protecció web. El primer és el bloqueig del comportament, que pot supervisar o bloquejar diferents processos. També podeu triar si voleu ser o no notificats quan el bloquejador del comportament elimina les amenaces. 

L’anti-ransomware està integrat al bloqueig del comportament. Això vol dir que estareu protegits del ransomware quan estigui habilitat, però no podeu configurar-ne una configuració diferent. A més, si desactiveu el bloqueig de comportaments, apareixerà una advertència als registres.

Protecció Ransomware

La protecció contra el ransomware és habitual en els productes antivirus moderns, així que és bo veure-la aquí. Sense eines com l’anti-ransomware, pot ser que sigui més vulnerable a les noves amenaces. Si voleu obtenir més informació, consulteu el nostre desglossament de què és el ransomware. 

L’eina “protecció d’arxius” és la protecció en temps real a Emsisoft Anti-Malware. La pestanya “guàrdia d’arxius” és on podeu definir com tracta les amenaces. Quan es deixa a la configuració predeterminada, aquest antivirus lluita amb la detecció de programari maliciós, però si seleccioneu les opcions de protecció més minucioses, ho solucioneu.

Les opcions de seguretat del navegador estan disponibles a la pestanya “Protecció web”. Els amfitrions no desitjats es poden bloquejar amb aquesta eina i podeu definir la configuració de notificació per a quan trobei llocs maliciosos. Els llocs web també es poden llistar al llistat complet, cosa que significa que se’ls permetria, fins i tot si l’antivirus creu que és programari maliciós. Tot i això, pot resultar confús amb els llocs tant maliciosos com amb llista blanca de la mateixa llista.

File_guard_and_Web_protection

La “exploració & pantalla neta ”ofereix les opcions estàndard per a diversos tipus d’exploració, i també l’opció de programar les exploracions per a una protecció regular. Aquí també es troba l’opció d’apagar l’ordinador un cop finalitzada la exploració o posar en quarantena totes les amenaces detectades.. 

L’eina “fabricant d’equips d’emergència” també es troba en aquesta secció. Això permet que una versió lleugera de l’antivirus es pugui traslladar temporalment a i protegir altres equips. Un antivirus portàtil no és una característica habitual, per la qual cosa és Emsisoft una gran victòria.

Aquest kit d’emergència té dos usos principals. El primer és que pot protegir qualsevol ordinador nou, fins i tot si el vostre paquet permet que només es protegeixi un ordinador. Tot i que requereix mantenir la unitat de disc extraïble connectada a l’ordinador, això proporciona una protecció bàsica a les màquines que puguin contenir programari maliciós.

Còpia de seguretat antivirus

Un altre ús del kit d’emergència és com a còpia de seguretat, en cas que el vostre antivirus principal s’infecti i no pugui protegir l’ordinador. Un antivirus portàtil premat pot ajudar a netejar el malware abans d’intentar altres tècniques de recuperació.

A continuació, apareix la pantalla “registres”, que conté les accions de l’antivirus. Podeu cercar els registres filtrant o ordenant per acció o per component. Això fa que sigui senzill veure el que ha passat en un cop d’ull, sense deixar d’ometre cap dada.

Configuració Emsisoft

Al final hi ha la pantalla de “configuració”. Com és d’esperar, aquí és on podeu trobar la majoria de la configuració. Molts d’ells són estàndards, com ara configurar una contrasenya d’administrador. Tot i això, Emsisoft Anti-Malware Home proporciona alguns paràmetres únics, com ara poder triar quines notificacions apareixen, quant duren i on es mostren a la pantalla..

Configuració de notificació

Algunes característiques d’aquest antivirus són agradables i no són universals. Tenir una opció de mode fosc i una funció d’autoprotecció activada automàticament, quan l’antivirus es protegeix activament del programari maliciós, són excel·lents funcions per a disposar.. 

Tanmateix, la manca de mides de tipus de lletra més grans, fins i tot quan es redimensiona la finestra i la capacitat de suprimir simultàniament tots els fitxers en quarantena, fa que l’ús d’Emsisoft Anti-Malware sigui lleugerament pitjor que una opció més rica en funcions, com AVG. Més informació a la nostra revisió antivirus de AVG.

Emsisoft tampoc no ha realitzat una versió per a usuaris de Mac, que limita l’ús de protegir diversos equips a través d’un dispositiu. Si necessiteu un antivirus per al vostre Mac, consulteu la nostra millor guia antivirus per a Mac.

Emsisoft Anti-Malware també disposa de productes empresarials i empresarials per a empreses que vulguin protegir els seus ordinadors Windows. Aquests plans de negoci tenen personal de suport i prioritat dedicats al servei de xat en directe. Emsisoft també proporciona una major integració amb el producte de gestió en línia. 

Emsisoft Cloud Console funciona amb la versió inicial, però no conté cap cosa important que no tingui la interfície d’usuari d’escriptori. A menys que calgui escanejar de forma remota o controlar diversos ordinadors des d’un mateix dispositiu, no hi ha gaire necessitat d’utilitzar-lo. Tot i això, una característica de la consola de núvol que no està disponible a la interfície d’interès de l’escriptori és l’accés al xat en viu.

La majoria de les funcions de Anti-Malware Home són com s’esperava i semblen funcionar completament. Tot i que alguns dolços addicionals estarien bé, té una bona selecció per a la majoria d’usuaris i algunes característiques úniques per tal de destacar-lo.

Funcions domèstiques anti-malware d’Emsisoft

Logotip Emsisoft Anti-Malware Homewww.emsisoft.com

Comença des de $ 250 al mes Tots els plans

Característiques

Gestor de contrasenya

Shredder

Suport multi-OS

Control dels pares

Neteja de disc

VPN

Perfils

Protecció

Protecció Ransomware

Protecció càmera web

Supervisió en temps real

Navegador segur

Protecció per baixar

Protecció contra la pesca

Tallafoc

Sistema operatiu

Windows

macOS

Linux

Android

iOS

Usabilitat

Interfície d’usuari d’escriptori

Aplicació mòbil

Extensió del navegador

Assistència

Centre d’ajuda

Fòrum

Xat en directe

Telèfon

Correu electrònic

Assistència 24/7

Video Tutorial

Diversos

Pla gratuït

Preu

Emsisoft té un sistema de nivell estàndard per a la fixació de preus de productes, que inclou tant una versió gratuïta com un parell d’opcions de pagament. Tot i això, a diferència d’alguns sistemes de nivells, Emsisoft us ofereix la majoria de les funcions del paquet bàsic Home i us permet pagar de manera addicional per a més ordinadors o un sol telèfon Android..

Hi ha alguns avantatges addicionals als paquets Business i Enterprise. Tot i així, probablement això no valdrà el cost addicional per a una persona mitjana. Els avantatges addicionals inclouen línies d’assistència més ràpides i més opcions de gestió a Cloud Console. Tot i això, les opcions de paquets estàndard són iguals per protegir un parell d’ordinadors.

A 29,99 dòlars anuals, el pla Emsisoft Home proporciona protecció per a un sol equip. Aquest preu és a l’extrem més barat del programari antivirus, tot i que el preu augmenta bruscament per a més dispositius. Per obtenir un antivirus de preu similar i amb opcions més assequibles per a més ordinadors, llegiu la nostra ressenya de Trend Micro Antivirus +. 

Per a un sol usuari que desitgi protegir un ordinador Windows i un telèfon Android, el Home & El paquet per a mòbils és una elecció fantàstica. Per 39,99 dòlars anuals, rebeu totes les proteccions del pla de casa habitual i obteniu un antivirus per al telèfon.

Emsisoft no ofereix cap opció per protegir diversos telèfons. Si busqueu un antivirus per a més d’un telèfon, val la pena consultar el nostre millor guia antivirus per a Android.

També hi ha una prova gratuïta de 30 dies d’Emsisoft Anti-Malware Home, de manera que podeu fer una idea de si aquest és l’antivirus adequat per a vosaltres. Un cop finalitzat el judici, la versió gratuïta és limitada, proporcionant només la possibilitat d’escanejar i eliminar programari maliciós.

A causa de les limitacions de la versió gratuïta d’aquest antivirus, Emsisoft Anti-Malware perd moltes de les funcions i proteccions que el converteixen en un producte digne. Això redueix la seva utilitat i sovint significa que un programa antivirus diferent és la millor opció.

Anti-Malware Home, amb moltes funcions i una protecció decent per a un ordinador i un telèfon Android & El pla per a mòbils pot ser el que necessiteu. Tanmateix, si voleu protegir més dispositius, potser hi ha millors programes antivirus disponibles.

Amabilitat amb l’Usuari

Instal·lar Emsisoft Anti-Malware és senzill. El lloc web d’Emsisoft té un botó per cadascun dels seus tres productes principals. El primer us porta a la pàgina del seu antivirus Home, amb l’instal·lador per a la prova de 30 dies. Quan es tracta de productes antivirus, això és tan senzill com es pot descarregar.

Install_page

El procés d’instal·lació és senzill, però dura molt més que altres programes antivirus. Si necessiteu un antivirus lleuger i ràpid, consulteu la nostra revisió Antivirus de Malwarebytes.

Emsisoft Anti-Malware Home també té integració amb el producte de gestió en línia d’Emsisoft, la consola núvol Emsisoft, que us permet visualitzar algunes de les configuracions i permisos de cada equip del vostre compte. També podeu executar exploracions de manera remota des d’aquesta pàgina, la qual cosa facilita la protecció de diversos equips.

Cloud_Console

Emsisoft podria fer alguns petits canvis de qualitat de vida a l’instal·lador, com ara afegir una drecera d’escriptori o preguntar si voleu escanejar a la instal·lació..

Eleccions d’escaneig

Hi ha tres tipus d’exploracions disponibles a Emsisoft Anti-Malware Home, i cadascuna té un botó senzill per eliminar l’eliminació de programari maliciós en finalitzar l’exploració..

La primera opció és un “rastreig ràpid”, que només té en compte els fitxers que s’executen. Això és ràpid, només té uns minuts, però es limita a trobar programari maliciós que s’executa.

L’exploració ràpida és excel·lent per trobar programari maliciós que alentir un equip. Tot i això, no trobarà cap tipus de programari maliciós a la màquina. Sense utilitzar una exploració més en profunditat, pot permetre que el programari maliciós s’amagui durant molt de temps.

Una opció d’exploració del sòl mitjà és la “exploració de programari maliciós”. Es triga una mica més que l’exploració ràpida perquè analitza fitxers addicionals en els quals s’amaga normalment el malware. 

Sovint, serà el tipus d’exploració que voleu utilitzar, ja que cerca tots els fitxers que probablement ocultin programari maliciós. Això s’acosta més a les “exploracions intel·ligents” que es troben en productes com el programari maliciós d’IOObit. 

Anàlisi completa

Tanmateix, si no voleu perdre’s cap malware, també hi ha una exploració personalitzada. Això us permet escanejar un fitxer o una carpeta específica o tota la unitat de disc. Proporciona moltes opcions per a quins fitxers analitzar i per on ha de tenir l’antivirus. Tanmateix, les opcions predeterminades són bones per a una exploració de disc sencera; per a nosaltres, es va trigar una hora i 25 minuts a escanejar 355.574 objectes.

Tot i que una opció d’exploració completa dedicada seria agradable, tota la funcionalitat hi és, i el programari és senzill i fàcil d’utilitzar. Les exploracions van utilitzar tots els recursos de la CPU disponibles, però van donar prioritat a altres programes, de manera que l’ordinador no es va alentir sensiblement.

Ús de la CPU

Protecció

Per valorar el nivell de protecció del programari antivirus, utilitzem resultats de laboratori d’empreses de confiança, inclosos AV-Test, AV-Comparatives i MRG Effitas, a més d’algunes proves pràctiques..

Les puntuacions de la prova AV per a Emsisoft Anti-Malware Home són lleugerament superiors a la mitjana, especialment els 5,5 sobre 6 per a la protecció. Tot i això, aquests resultats de les proves són de novembre i desembre de 2016, per la qual cosa no són necessàriament representatius de les capacitats actuals d’aquest antivirus.

Tot i això, Emsisoft Anti-Malware va empitjorar durant les proves de rendiment i usabilitat. Es va guanyar un 4,5 sobre 6 pel rendiment, a causa de la disminució de la resta de programari i un 5 de 6 per usabilitat, a causa d’alguns falsos positius, quan es van considerar descàrregues legítimes programari maliciós.

AV-Comparatives va donar suport a aquests resultats amb proves entre juliol i novembre de 2018. Aquestes proves van trobar que Emsisoft tenia una taxa de protecció del 99,5 per cent, fins i tot fora de línia, amb pocs positius falsos. Això va obtenir tres estrelles en protecció contra programari maliciós. 

Les puntuacions de proves del món real van tenir una puntuació inferior, però encara va obtenir una estrella per la seva taxa de protecció del 98,5 per cent. Emsisoft Anti-Malware Home també va tenir un únic fals positiu en aquesta prova, inferior a la majoria dels altres antivirus provats.

Finalment, vam comprovar MRG Effitas, però el seu informe més recent que inclou Emsisoft era del 2014. Aquí, Emsisoft Anti-Malware només va ser batut per Kaspersky, que té els seus propis beneficis i problemes. Tot i això, aquests resultats són del 2014, per la qual cosa no podem estar segurs que Emsisoft hagi estat al dia amb altres antivirus.

Prova pràctica

Com que les proves de laboratori no estaven actualitzades, hem recorregut a les proves pràctiques amb eines estàndard tant als llocs web WICAR com AMTSO. Aquests ens permeten provar programes antivirus sense exposar ordinadors a programari maliciós real. Hem utilitzat Google Chrome per a totes aquestes proves.

Emsisoft Anti-Malware va bloquejar qualsevol prova de WICAR, la qual cosa és normal per a un bon antivirus. Aquestes proves inclouen una varietat de fitxers EICAR (Institut Europeu d’Investigació en Antivirus per ordinadors) i comproven si hi ha protecció contra els exploits coneguts..

Lloc web bloquejat

Les proves AMTSO van tenir menys èxit. Tot i que els fitxers de prova EICAR van quedar aturats, fins i tot quan es va provar un fitxer comprimit, les proves de “cerca basada en núvol” i les proves de phishing van fallar, malgrat el lloc web d’Emsisoft compta amb la seva protecció contra la pesca. Llegiu la nostra guia per obtenir més informació sobre què és la pesca.

Tot i que la protecció contra el phishing és menys freqüent que la protecció contra ransomware en un antivirus, no deixa de ser bona protecció quan funciona. Per obtenir un antivirus que ha demostrat la protecció contra la pesca, consulteu la nostra revisió Webroot SecureAnywhere.

En general, Emsisoft Anti-Malware Home ofereix una bona protecció, especialment contra descàrregues accidentals. Tot i això, sense fer proves de laboratori recents, no podem donar una puntuació més alta a aquest antivirus.

Assistència

El lloc web d’Emsisoft té una pàgina d’assistència amb una base de coneixement raonable. Té una gran quantitat de guies d’usuari i una secció de preguntes freqüents. Les guies eren senzilles però encara contenien tota la informació necessària. 

A la base de coneixement hi ha una barra de cerca que us pot ajudar a trobar informació específica. Aquesta funció de cerca és força eficaç per trobar ajuda rellevant, tot i que les faltes d’ortografia impedeixen que funcioni.

Base de coneixements

Si la base de coneixement no té el que busca, el xat en viu està disponible. Vam contactar amb un membre de l’equip d’assistència d’Emsisoft en un minut i ens van respondre ràpidament a les nostres preguntes. Quan se’ls va donar un problema que no podrien resoldre, ens van dirigir al correu electrònic d’assistència per obtenir més ajuda.

Emsisoft té una selecció d’adreces de correu electrònic per a diferents problemes. Per exemple, les consultes de vendes van a una adreça dedicada. El lloc web suggereix que abans sol·liciteu assistència de suport en directe, que us donarà el correu electrònic més adequat, si es necessita.

Els fòrums Emsisoft són un altre bon lloc per obtenir ajuda. Tot i que les respostes no seran tan ràpides com el xat en directe, hi ha prou personal de suport i altres membres en línia per ajudar-vos a trobar qualsevol problema en unes hores.

Amb milers de publicacions per mirar, molts problemes tenen una solució disponible. Aquests fòrums són una bona manera de trobar ajuda quan espereu que el suport de correu electrònic us enviï.

Estaria bé que els usuaris empresaris tinguessin la seva pròpia línia telefònica o una secció separada a la base de coneixement i fòrums, de manera que obtenir la informació adequada fos més senzill. 

No obstant això, el suport per a Emsisoft Anti-Malware Home és prou definitiu per ajudar-vos amb qualsevol problema. Si busqueu un antivirus amb una secció de suport excel·lent, llegiu la nostra revisió Antivirus F-Secure per obtenir una altra opció més sòlida.

El Veredicte

Emsisoft Anti-Malware Home és un gran antivirus per protegir un sol equip. És possible que proporcione menys protecció que alguns altres productes antivirus que hem provat, com ara Bitdefender, tal i com podeu llegir a la nostra revisió Antivirus de Bitdefender. Tot i això, Emsisoft ho compensa proporcionant un producte amb tantes funcions a un preu inferior.

Amb una prova de 30 dies de la versió completa disponible, Emsisoft fa que sigui fàcil de provar-la per si mateix. Pot ser que algunes de les funcions addicionals que no us serveixin, però si ho són, aquest antivirus està lluny de la pitjor elecció, especialment si teniu un pressupost. 

Tanmateix, la manca de noves proves de laboratori ens fa dubtar a recomanar aquest producte per a tothom, per la qual cosa val la pena mirar els nostres altres articles antivirus per veure si hi ha alguna cosa més adequat a les vostres necessitats..

Què en penseu de Emsisoft Anti-Malware Home? Feu-nos saber els vostres pensaments als comentaris següents. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me