Revisió d’Egnyte Connect: el millor compartir fitxers en núvol per a empreses? – Actualitzat 2020

Examen Egnyte Connect

El proveïdor favorit EFSS de Cloudwards.net, Egnyte Connect ofereix velocitat, facilitat d’ús, seguretat i un esquema de preus decent, cosa que el fa perfecte per a gairebé totes les petites empreses. Consulteu la nostra revisió completa sobre Egnyte per a tots els detalls.


Millor EFSS

Si teniu una empresa a nivell d’empresa, trobar el millor servei EFSS és un pas necessari per a l’èxit. El fet que els serveis d’emmagatzematge al núvol poden millorar la col·laboració dels vostres empleats, cosa que fa que el treball sigui més fàcil i agradable per a tothom. 

És habitual que OneDrive for Business i Dropbox Business siguin els primers serveis que pensen els usuaris quan consideren serveis d’emmagatzematge en núvol que s’ajusten a les seves necessitats empresarials. Tot i això, hi ha moltes raons per considerar Egnyte Connect com una eina per millorar la col·laboració i la productivitat de la vostra empresa. De fet, és el millor servei global per a les empreses.

Egnyte Connect ha aconseguit pujar al capdamunt en el nostre millor servei d’EFSS gràcies a les seves potents funcions de sincronització i compartició, una vasta biblioteca d’integracions d’aplicacions de productivitat, un enfocament fort a la seguretat i els seus fàcils d’utilitzar web, escriptori i clients mòbils..

Tanmateix, el seu suport no té xat en línia i cal pagar més per obtenir assistència avançada, però aquestes no són grans errades. La creació de rols personalitzats també s’amaga darrere d’un pla més car. Egnyte, com la majoria dels millors serveis EFSS, no proporciona còpia de fitxers a nivell de bloc.

Parlarem més sobre aquestes funcions i d’altres amb més detall a les categories següents.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per Egnyte Connect

Preu

Egnyte, com la resta del camp EFSS, té plans adequats per a petites i grans empreses amb múltiples usuaris, però també té un pla que acull només uns quants usuaris. Per això, el pla “equip” és adequat per a l’ús domèstic, sempre que no tingueu en compte les funcions addicionals en lloc de les més bàsiques. Això, i el valor una mica menys que obté. 

Proporciona 1 TB d’emmagatzematge per 10 dòlars al mes per usuari. Si aneu amb serveis com Sync.com o pCloud, orientats a l’ús domèstic, podríeu obtenir 2 TB per menys de 10 dòlars al mes si pagueu per endavant tot l’any. Per obtenir més detalls sobre aquests serveis, llegiu la nostra revisió independent de Sync.com i la revisió pCloud. 

No obstant això, el pla “equip” proporciona moltes funcions a més del seu 1TB d’emmagatzematge. Aquests inclouen l’edició web, la generació d’enllaços de càrrega, integracions de Microsoft Outlook i Office i moltes altres integracions de tercers. 

A més, Egnyte Connect continua oferint el seu pla de planificació de negocis original. Per això, heu de comprar almenys cinc subscripcions de llicència, però proporciona un valor global excel·lent en comparació amb la majoria del camp EFSS.

El pla “office” ofereix 5 TB, que és molt més que qualsevol altre servei d’aquest rang de preus. Gràcies a això, hem situat Egnyte Connect en el segon lloc per obtenir el millor valor global entre les eines EFSS que hem vist, darrere només OneDrive. Si voleu comparar els seus preus, llegiu la nostra revisió OneDrive for Business.

El pla “negoci” eleva la capacitat d’emmagatzematge a 10 TB d’espai, però també afegeix algunes capacitats addicionals, com ara l’auditoria d’informes, l’autenticació avançada i la personalització basada en papers, així com la capacitat de sincronitzar els vostres dispositius d’emmagatzematge locals, com NAS. , al núvol. Si no coneixeu la NAS, llegiu la nostra explicació sobre NAS.

El pla “negoci” també proporciona emmagatzematge en núvol híbrid per si voleu emmagatzemar contingut al núvol i alguns a un servidor local. Tanmateix, per a aquesta revisió, ens fixarem en les capacitats del núvol de la plataforma.

També hi ha un pla “empresarial” per a empreses amb més de 100 empleats, que us proporciona suport premium, integració AD / LDAP, sign-on (SSO), administració basada en papers i gestió de claus Egnyte. Tot i així, heu de contactar amb Egnyte per obtenir un pressupost.

Visió general de Egnyte Connect

Logotip de Egnyte Connectwww.egnyte.com

Comença des de 800 dòlars al mes Tots els plans

Col·laboració

Sincronització del dispositiu

Sincronització selectiva

Sincronització a nivell de blocs

Carpetes compartides

Enllaç de fitxers

Versió de fitxers

Mida màxima del fitxer
10 GB

Integració de Microsoft Office

Integració de Google Docs

Biblioteca d’integració d’aplicacions de tercers

Superviseu l’activitat dels usuaris

Definiu els rols dels usuaris

Crea grups d’usuaris

Seguretat

Encriptació en repòs
AES-256

Xifrat en trànsit

Integració de xifrat de punta a punta

Autenticació de dos factors

Requisits de contrasenya personalitzats

Integració amb un signe únic (SSO)

Esborrament del dispositiu remot

Assistència

Xat en directe

Atenció telefònica

Fòrum d’usuaris

Assistència 24/7

Experiència d’usuari

Egnyte us permet pujar i accedir al contingut mitjançant un client d’escriptori, navegador i mòbil. Els clients d’escriptori estan disponibles per a Windows i Mac, però no per a Linux. Si necessiteu emmagatzematge en núvol que jugui bé amb el Penguin, consulteu el nostre millor servei d’emmagatzematge en núvol per a l’objectiu de l’enllaç de Linux. Les aplicacions mòbils estan disponibles per a Android i iOS.

egnyte-connect-desktop-client

Quan instal·leu el client d’escriptori Egnyte, crea una carpeta de sincronització al vostre sistema de fitxers. El model de carpeta de sincronització, creat per Dropbox, permet reproduir contingut entre el disc dur i el núvol. Parlarem més sobre les capacitats de sincronització d’Egnyte a la secció “sincronització”.

Egnyte Connect es diferencia de la majoria de plataformes EFSS perquè utilitza un client d’escriptori diferent anomenat Egnyte Drive, que és bàsicament una unitat de xarxa que us permet accedir a les dades del núvol des de la comoditat del vostre sistema de fitxers. Tanmateix, realment no emmagatzema contingut al disc dur. En lloc d’això, apareix com a unitat independent del vostre ordinador.

Si només utilitzeu aquesta funció per accedir a fitxers, en lloc de marcar fitxers per a accés sense connexió, gaudireu una mica més de seguretat perquè disminueix la possibilitat que algú accedeixi a contingut valuós en un equip robat. També podeu encaminar les dades a través d’un servidor intermediari, que afegeix una altra capa de protecció de privadesa.

Egnyte a l’escriptori

El client d’escriptori és clar i racionalitzat. Igual que amb altres clients d’emmagatzematge en núvol del mercat, utilitzeu una icona de safata del sistema per obrir-la. Un cop fet, podeu accedir i cercar els fitxers més recents. A més, podeu introduir paràmetres que us permetran gestionar les unitats, ajustar les preferències, accedir a l’ajuda i revisar les carpetes seleccionades per a l’accés fora de línia..

egnyte-connect-web-client

Preferiríem tenir un botó que iniciés el client web, però d’aquesta manera, haureu de navegar pel navegador al lloc d’Egnyte i iniciar la sessió manualment al client. Dit això, el client web té un arranjament clar. La barra lateral esquerra conté una jerarquia de carpetes, que us permet accedir a totes les vostres carpetes. També podeu accedir a la vostra paperera i als fitxers recents.

El menú de la cantonada superior dreta et permet navegar entre tasques, enllaços que has compartit i rebut, aplicacions i integracions o fitxers, que és la vista per defecte. A més, podeu veure els vostres informes, gestionar la configuració i accedir a l’ajuda. Si no trobeu els fitxers, podeu utilitzar la barra de cerca d’aquest menú per trobar-los ràpidament.

Ens agrada que només hagueu de fer clic a un fitxer o a una carpeta perquè aparegui el menú d’acció. A més, una barra lateral a la dreta mostra l’activitat de la carpeta actual. En general, l’experiència web és excel·lent.

egnyte-connect-mobile-client

Aplicació mòbil Egnyte

L’aplicació per a mòbils us permet previsualitzar els vostres fitxers i carpetes, penjar contingut nou i compartir-lo. També podeu accedir ràpidament a les vostres carpetes marcades, generar informes i llegir notificacions. L’únic error menor que podríem trobar és que no mostra cap botó de càrrega destacat a la vista de “tots els fitxers”. Més aviat, heu d’introduir la vostra carpeta compartida o de casa per crear contingut.

Tot i això, és comprensible, ja que no podeu pujar contingut directament a la carpeta “tots els fitxers”. A més de penjar, podeu escanejar un document i penjar-lo directament. Això passa per fotos, vídeos i fitxers d’àudio. També podeu crear un fitxer de text i penjar-lo.

L’aplicació per a mòbils també us permet obrir i editar qualsevol contingut que hàgiu emmagatzemat al núvol Egnyte. Les previsualitzacions dels fitxers no requereixen eines de tercers perquè Egnyte té un previsualitzador de PDF integrat. Això vol dir que encara podeu veure els documents d’Office al telèfon sense haver de pagar Office 365. Això és el que, si voleu editar fitxers, necessitareu una aplicació secundària instal·lada al vostre telèfon..

Si voleu millorar la seguretat del dispositiu mòbil, podeu activar un bloqueig de contrasenya i, sorprenentment, xifrar els fitxers locals. Parlem més sobre les funcions de seguretat de la categoria corresponent a continuació. En general, l’aplicació per a mòbils ofereix una experiència agradable.

Gestió d’Usuaris

egnyte-connect-enter-users-groups

Per afegir i gestionar usuaris amb Egnyte, cal que aneu a la pàgina de “configuració” del menú hamburguesa de la part superior dreta. A continuació, feu clic a “usuari & fitxa grup ”. Hi trobareu les pestanyes “usuari” i “grup” que us ajudaran a realitzar aquestes tasques.

egnyte-connect-users-groups-management

Podeu afegir tres tipus d’usuaris: administrador, potència i estàndard. Els administradors tenen accés a totes les funcions bàsiques necessàries per gestionar l’espai d’emmagatzematge al núvol, inclòs l’addició de nous usuaris.

Els usuaris de potència tenen un conjunt limitat de funcions en comparació amb els administradors i també podeu configurar quines d’aquestes funcions poden accedir. 

Això inclou la possibilitat d’utilitzar la sincronització a l’escriptori, descarregar el client d’escriptori, veure usuaris i grups, convidar usuaris estàndards i rebre notificacions de carpetes i el butlletí d’Egnyte. També poden guardar una carpeta privada per als seus fitxers personals. 

Els usuaris estàndards només poden accedir al contingut a través del client web i els podeu permetre rebre notificacions i el butlletí d’Egnyte.

Egnyte també us ofereix la possibilitat de crear rols personalitzats, que podeu assignar als usuaris de poder, però haureu d’actualitzar-vos al pla “empresa” per poder-lo utilitzar. Si aquesta característica és important per a vosaltres, però no necessiteu un pla d’empresa, Citrix ShareFile o Box pot ser una bona aposta. Per obtenir més informació sobre ells, llegiu la nostra crítica de Citrix ShareFile i l’opció Box.

egnyte-connect-groups-management

La “pestanya grups” us permet crear i afegir usuaris als grups i configurar els propietaris de grups. També podeu convidar usuaris nous al grup afegint el seu correu electrònic. 

egnyte-connect-reports

A més, Egnyte proporciona funcions d’informes avançades, que permeten supervisar l’emmagatzematge, els usuaris, els dispositius connectats i les comparticions d’enllaços, entre d’altres. Tot i que són útils, els seus dissenys estan obsolets, cosa que contrasta molt amb la resta del client web d’Egnyte..

Carpeta & Intercanvi d’arxius

Les funcions de carpeta i intercanvi de fitxers són un dels aspectes més importants d’un servei EFSS. Dit això, alguns han integrat aquestes funcions millor que altres. Egnyte Connect entra dins de la categoria “millor”, i fins i tot l’hem classificat com la nostra eina EFSS principal per compartir fitxers.

egnyte-connect-folder-sharing

Per gestionar l’ús compartit de carpetes, podeu fer el cursor sobre qualsevol carpeta, excepte les privades, i fer clic al botó “compartir” que hi ha associat. A continuació, podeu convidar usuaris individuals o grups sencers i donar-los un dels quatre tipus d’accés diferents, que inclouen els permisos següents:

  • Propietari: permís complet i capacitat d’edició
  • Ple: descarregar, editar, carregar i suprimir
  • Editor: descarregar, editar i penjar
  • Espectador: previsualitza i descarrega

egnyte-connect-file-sharing

També podeu convidar a altres a veure i descarregar les vostres carpetes generant enllaços per compartir. Aquest enllaç es pot copiar i enganxar a una aplicació, com ara Slack o Skype, o podeu enviar-lo per correu electrònic als destinataris. Un enllaç per compartir us ofereix una opció per especificar qui hi té accés. Podeu definir això a “qualsevol”, a “qualsevol persona amb una contrasenya”, als usuaris del servidor de fitxers o als usuaris que envieu l’enllaç per correu electrònic.

A més, podeu adjuntar el nom de la carpeta a l’enllaç, configurar l’enllaç perquè caduca en una data determinada o després de diversos clics i obtenir una notificació quan es faci clic..

egnyte-connect-link-audit

També ens agrada que Egnyte inclogui una pàgina que mostra els enllaços que heu compartit i els enllaços que altres usuaris han compartit amb vosaltres. 

Hi ha moltes eines d’emmagatzematge al núvol que s’ho passen per alt, cosa que facilita perdre de vista el contingut compartit i posa en risc la propietat intel·lectual i els informes confidencials. També podeu generar un informe d’enllaç, que podeu exportar com a fitxer CSV.

egnyte-connect-links-report

Sincronitzar

Com hem comentat anteriorment, Egnyte Connect no té una carpeta de sincronització estàndard. En canvi, utilitza una unitat de xarxa, que us permet accedir al contingut sense descarregar-lo al vostre ordinador. Tanmateix, si etiqueteu les carpetes per a un ús fora de línia, es descarregaran els fitxers que hi hagi.

egnyte-connect-network-drive

D’altra banda, si arrossegueu i deixeu anar el contingut a la unitat, es sincronitzarà al núvol. Tingueu en compte que, per defecte, qualsevol cosa que col·loqueu a la unitat s’emmagatzemarà tant al disc dur com al núvol. Això us pot permetre quedar-vos ràpidament sense l’espai del disc dur, de manera que podeu utilitzar la funció de sincronització selectiva d’Egnyte per desactivar l’emmagatzematge del disc dur per a qualsevol carpeta o fitxer..

La sincronització inicial de la nostra carpeta de prova amb cremallera d’1GB va trigar exactament el temps que esperàvem. Tanmateix, no podeu esperar velocitats més ràpides quan col·laboreu en fitxers ja emmagatzemats.

El fet és que Egnyte no utilitza un algorisme de sincronització a nivell de blocs que transfereix només les parts dels fitxers que es van canviar, en lloc de tot el fitxer. La sincronització a nivell de blocs pot accelerar les transferències de fitxers, la qual cosa produeix col·laboracions en temps real properes. Si voleu això, Dropbox és la vostra millor aposta i en podreu llegir més informació a la nostra revisió de Dropbox Business.

Eines de productivitat

Egnyte proporciona als usuaris capacitats natives de gestió de tasques per supervisar la col·laboració. Altres eines EFSS, incloses Box i Dropbox, s’integren amb aplicacions de gestió de tasques, com Trello, però pocs ofereixen capacitats natives. És excel·lent per als propietaris d’empreses que vulguin estalviar en els costos de subscripció d’eines de tercers. Tingueu en compte que Egnyte també proporciona Trello.

egnyte-connect-Tasques-pàgina

Podeu crear i assignar tasques fent clic amb el botó dret en un fitxer i seleccionant “tasques”. Podeu definir el seu nom, el destinatari i la data de venciment.

egnyte-connect-Tasques-pàgina

Egnyte també proporciona una pàgina “les meves tasques”, que us permet gestionar les tasques creades. Podeu editar-les, suprimir-les o marcar-les com a completes. Per facilitar la cerca de tasques, la pàgina mostra llistes separades per a les que us han estat assignades i assignades per vosaltres.

egnyte-connect-app-library

A més de la seva funció integrada de gestió de tasques, Egnyte té moltes aplicacions amb les quals podeu integrar-vos per impulsar la productivitat del treball. Egnyte diferencia entre “complements Egnyte”, als quals accedeix des del client web Egnyte, i “integracions externes”, a les quals accedeix fora del client.

Els complements us permeten connectar-vos a Slack, DocuSign, Microsoft Office Online, Google Drive i G Suite. Pocs proveïdors d’emmagatzematge al núvol s’integren tant amb Microsoft com amb Google, mentre que Box és un altre dels pocs. Si ja us heu subscrit a Office 365, també hi ha una integració, tot i que heu de parlar amb un representant d’Egnyte per activar-lo.

La integració externa inclou Egnyte per a Gmail, SAP, Salesforce, Zoho, AWS Single Sign-On i molt més. De fet, Egnyte té un gran nombre d’altres aplicacions que podeu triar, moltes de les quals són gratuïtes. La biblioteca d’aplicacions us permet buscar integracions per nom o filtrar-les per categoria i per indústria.

Les categories inclouen col·laboració, analítica, vendes, automatització empresarial, gestió de projectes i molt més. El bé que s’integra un servei EFSS amb complements ajuda sovint a separar-lo de la resta del camp. En aquest sentit, Egnyte és una de les millors. També hi ha diverses integracions de seguretat que esmentarem a la secció següent.

Seguretat

Una forta seguretat en núvol és un requisit imprescindible en una època en què la ciberdelinqüència és habitual. Per exemple, els atacs man-in-the-middle podrien interceptar les vostres dades en el seu camí des de l’ordinador fins al servidor. També podeu ser víctima del ransomware, que requereix que pagueu una quantitat per tornar a accedir al fitxer.

Els mètodes clau per protegir el vostre contingut d’aquesta activitat són el xifrat i la seguretat del centre de dades. Els centres de dades d’Egnyte utilitzen vigilància 24 hores, controls d’accés biomètrics i redundància N + 1, i poden resistir desastres naturals, incloent terratrèmols i incendis. Les instal·lacions també compleixen el nivell 3 i el tipus II de SSAE-16.

El protocol TLS protegeix les vostres dades en trànsit entre els vostres dispositius i els servidors Egnyte. També podeu habilitar FTP i restringir-lo a la seva versió segura, SFTP. Si no coneixeu aquests protocols, llegiu la nostra explicació FTP. Les vostres dades també estan protegides mitjançant xifratge AES de 256 bits.

Quan les vostres dades arriben a un centre de dades, la majoria dels serveis EFSS les desxifren per treure els metadats del fitxer per a la seva indexació abans de tornar a xifrar-les. No ho fa Egnyte, el que significa que és una solució de xifratge de final a extrem.

Xifrat privat Egnyte

Tanmateix, tingueu en compte que el servei emmagatzema i gestiona la vostra clau de manera predeterminada. Si voleu xifrar el coneixement zero, heu d’habilitar Egnyte Key Management. Per fer-ho, haureu de subscriure-vos al pla “empresa” d’Egnyte. La bona notícia, però, és que Egnyte s’integra amb Boxcryptor per poder tenir un xifrat privat independentment del tipus de pla..

Boxcryptor us permet gestionar la vostra clau i xifrar el contingut abans d’enviar-lo. Tanmateix, si ho feu així, el xifratge de Boxcryptor interferirà amb els algorismes de sincronització a nivell de bloc d’Egnyte, perquè han de poder llegir els vostres fitxers..

Tanmateix, fins i tot un bon xifrat no ajuda a evitar els intents de robar les vostres credencials d’inici de sessió i els hackers poden fer-ho en un temps raonable. Per evitar-ho, haureu de crear una contrasenya forta. 

Egnyte també et protegeix contra les contrasenyes febles, ja que et permeten requisits mínims de força i longitud per a les contrasenyes, així com exigint als usuaris que es restableixin les contrasenyes cada cert temps. A més, podeu evitar que els usuaris puguin restablir les contrasenyes a les que ja s’havien utilitzat anteriorment i suspendre els comptes d’usuari després de diversos intents fallits d’inici de sessió.

A més, Egnyte també permet configurar l’autenticació de dos factors. Si està activat, els usuaris hauran d’introduir un codi de seguretat a més de les seves credencials normals quan inicien la sessió des d’un dispositiu desconegut. D’aquesta manera, si algú roba una contrasenya, no podrà accedir.

Si us subscriviu al pla “empresa”, també podeu integrar Egnyte amb un servei únic d’inici de sessió per poder gestionar millor les contrasenyes dels usuaris i deixar-los iniciar sessió en diverses plataformes empresarials amb les mateixes credencials. Les opcions inclouen AWS SSO, OneLogin, Bitium, Okta i Ping Identity.

Per últim, Egnyte us permet tallar els dispositius dels usuaris de la sincronització. D’aquesta manera, si perdeu un dispositiu o algú el roba, podeu assegurar-vos que qui el tingui no pot accedir al contingut del núvol.

Tot i que Egnyte tingui una forta seguretat del centre de dades, és possible que no sigui del tot còmode emmagatzemar la informació comercial més crítica al núvol. En aquest cas, Egnyte us permet crear i utilitzar la vostra pròpia solució en núvol híbrida.

Els serveis d’emmagatzematge en núvol híbrids us permeten guardar dades al núvol i als servidors personals. Si guardeu contingut en servidors personals, podeu estar segur que teniu totes les mesures de seguretat personalitzades.

Assistència

Egnyte proporciona nivells de suport. Tots els nivells ofereixen suport 24 hores al dia, d’una forma o una altra, per a tots els clients. Tot i això, quin tipus de suport obté depèn del vostre pla. També hauràs de dissenyar més informació per obtenir el millor suport disponible.

Nivell de suport: Pla: Descripció:
EstàndardOficinaPresentació de casos en línia, base de coneixement, fòrum
PremiumNegoci, empresaEnviament de casos en línia i suport telefònic, base de coneixement, fòrum, guies d’administració d’usuari i administració d’inici ràpid
PlatíEmpresaPresentació de casos de prioritat i assistència telefònica, base de coneixement, fòrum, guies d’administració d’usuari i administració d’inici ràpid

egnyte-connect-knowledgebase

Els articles de la base de coneixement són senzills i tenen captures de pantalla que faciliten el seguiment dels passos de la solució. La base de coneixement es divideix en categories per facilitar el que busqueu. Tanmateix, si teniu problemes per trobar una resposta, podeu utilitzar la funció de barra de cerca per localitzar-la ràpidament.

Si la base de coneixement no ajuda, podeu publicar la vostra pregunta als fòrums de la comunitat. Actuen amb administradors, administradors de comunitats i fins i tot amb empleats jubilats que responen a preguntes.

També podeu contactar amb l’assistència per obtenir més ajuda. Vam enviar una sol·licitud de correu electrònic amb una pregunta bàsica i vam obtenir una resposta en poc més d’una hora. L’únic problema que tenim amb el suport d’Egnyte és la falta d’una funció de xat en línia. Dit això, la majoria dels altres serveis d’emmagatzematge al núvol, inclòs Dropbox, tampoc ofereixen suport per xat.

El Veredicte

Egnyte Connect és un servei capaç que us ofereix una potent sincronització i funcions de compartir. Aquests inclouen funcions de sincronització, com ara transferències de fitxers a nivell de bloc i sincronització selectiva. Al costat de compartir l’equació, Egnyte us permet compartir carpetes amb permisos al seu lloc i generar enllaços amb nivells adequats de protecció.. 

A més, Egnyte té funcions de tasques natives i una rica biblioteca de complements i integracions externes. Per millorar-la encara millor, Egnyte té un gran valor, gràcies als seus plans de preus competitius.

També ens agrada que Egnyte tingui una gran seguretat, que inclou encriptació de punta a mà, requisits de contrasenya personalitzats, autenticació de dos factors, fixació de dispositius i integració SSO. Egnyte també s’integra amb Boxcryptor per proporcionar xifratge privat.

Gràcies a tot això, Egnyte és el guanyador global del nostre rànquing per als millors serveis EFSS. Dit això, també ens agrada escoltar opinions diferents. Feu-nos saber tot sobre la vostra experiència o pensaments sobre Egnyte als comentaris que es mostren a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me