FileCloud Review: actualització 2020

FileCloud Review

FileCloud és un EFSS interessant d’algunes maneres, com la seva excel·lent gestió d’usuaris, però no es troba en algunes altres, com ara la capacitat de sincronització. Llegiu tot sobre aquesta bossa mixta a la nostra revisió completa de FileCloud.


Millor EFSS

És important triar el servei d’emmagatzematge en núvol adequat per a les necessitats de la vostra empresa. Hi ha molts serveis i hi hem separat el blat de la xafogeta en el nostre millor recorregut EFSS. FileCloud podria fer la llista, però hi ha diversos passos darrere dels millors serveis que hi ha en algunes de les categories. En parlarem en detall en aquesta revisió de FileCloud.

Dit això, FileCloud pot competir amb els millors en diverses categories. La seva gestió d’usuaris és prou potent i específica pel que no us haureu de preocupar de tractar amb els usuaris. Això inclou administrar qui pot compartir què, i quan es tracta de compartir, FileCloud és un dels millors. Això també val per a les funcions de seguretat.

No podem dir el mateix sobre el seu mal valor. La llista dels seus inconvenients inclou la manca d’una biblioteca d’aplicacions dedicada, la falta de suport tècnic de telefonia i xat, la seva sincronització problemàtica i les interfícies d’usuari que necessiten actualitzar-se. Si això no disminueix el vostre interès, seguiu-nos amb nosaltres a través de les categories que detallem a continuació.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a FileCloud

Preu

FileCloud té dues edicions: “servidor” i “en línia”. Ambdós et permeten emmagatzemar els fitxers al núvol, però la diferència és que “servidor” et permet allotjar els teus fitxers localment, mentre que “en línia” et permet utilitzar els servidors de FileCloud..

L’edició del “servidor” de FileCloud és una opció excel·lent, ja que quan allotgeu fitxers als vostres servidors, us podeu assegurar que tot estigui configurat tal com considereu adequat. Els avantatges més grans són l’aproximació pràctica de la seguretat del servidor i la velocitat de transferència més ràpida. 

El pla “estàndard del servidor” de FileCloud només té 4,20 dòlars mensuals per usuari, però s’espera que el preu baix tenint en compte que utilitzeu els vostres propis servidors. Està orientat a petites organitzacions i inclou funcions NTFS, compartició, sincronització i seguretat, així com funcions d’administrador i col·laboració. El pla també proporciona un nombre il·limitat de comptes externs gratuïts.

El pla “empresa de servidors” té tot el que fa el pla “servidor estàndard” i afegeix suport i compliment premium a les polítiques, com ara HIPAA i FINRA. A més, proporciona accés a ServerSync, una funció que us permet carregar fitxers i permisos emmagatzemats als servidors de fitxers Windows locals al núvol. Això us permet gaudir dels avantatges del núvol híbrid. 

FileCloud ServerSync

ServerSync també funciona en el sentit contrari, el que significa que podeu emmagatzemar fitxers al núvol i als vostres servidors locals. No obstant això, el pla “empresa del servidor” requereix un mínim de 50 usuaris, per la qual cosa és una bona opció per a organitzacions mitjanes i grans. Tot i així, haureu de contactar amb FileCloud per obtenir una estimació de preu.

Tots dos plans accepten l’emmagatzematge il·limitat, ja que determinareu la quantitat d’emmagatzematge que tingueu a les instal·lacions. Aquest seria l’inconvenient més gran per a la majoria, ja que un dels avantatges principals de l’emmagatzematge en núvol és que no heu de gestionar els servidors vosaltres mateixos. A més de ser un problema, mantenir els teus propis servidors és car.

Afortunadament, si no voleu tenir servidors a les instal·lacions, podeu subscriure-vos a FileCloud “en línia”. Igual que l’edició “servidor”, l’edició “en línia” té plans “estàndard” i “empresarials”, ambdós requereixen un mínim de cinc usuaris..

El pla “estàndard en línia” és de 120 dòlars anuals per usuari i us proporciona 1 TB d’emmagatzematge per als primers cinc usuaris i després afegir 100 GB per a cada usuari addicional. És excel·lent per a les empreses que no necessiten allotjar moltes dades i no requereixen funcions de servidor ni de personalització. Dit això, el pla proporciona totes les funcions estàndard de sincronització, compartició, seguretat i col·laboració.

Preu de FileCloud vs OneDrive

No és el millor valor quan el compareu amb els competidors. El principal problema és el petit espai d’emmagatzematge. Per la meitat del preu, podeu obtenir 1 TB per usuari amb OneDrive for Business. Pel mateix preu per usuari, OneDrive for Business obté un emmagatzematge il·limitat, sense més límit mínim d’usuaris. Per obtenir més informació, llegiu la nostra revisió OneDrive for Business.

L’últim pla és FileCloud “empresa en línia”. El seu total és de 15 dòlars mensuals per usuari i també proporciona 1 TB per als cinc primers usuaris, però obté 200 GB per a cada usuari addicional. L’increment de 5 dòlars amb prou feines es justifica, i els usuaris potencials hauran d’obtenir el seu valor a partir de les funcions addicionals del pla sobre el pla “estàndard en línia”..

Aquestes funcions inclouen ServerSync, l’opció d’establir un domini empresarial personalitzat, el Directori actiu de Microsoft i l’inici de sessió únic SAML (SSO). Amb SSO en joc, podeu iniciar la sessió per separar sistemes comercials mitjançant les mateixes credencials i alhora. 

A més, el pla “empresa en línia” inclou funcions del servidor, com ara la replicació de llocs i Amazon Web Services ”(AWS) GovCloud. Tanmateix, heu de comprar aquestes funcions amb un cost addicional.

La llista de funcions és extensa, de manera que no podem entrar en totes les opcions aquí, però podeu conèixer quines altres funcions estan disponibles per a cada pla a la pàgina de preus de FileCloud..

Visió general del FileCloud

Logotip de FileCloudwww.getfilecloud.com

Comença des de 417 dòlars al mes Tots els plans

Col·laboració

Sincronització del dispositiu

Sincronització selectiva

Sincronització a nivell de blocs

Carpetes compartides

Enllaç de fitxers

Versió de fitxers

Mida màxima del fitxer

Integració de Microsoft Office

Integració de Google Docs

Biblioteca d’integració d’aplicacions de tercers

Superviseu l’activitat dels usuaris

Definiu els rols dels usuaris

Crea grups d’usuaris

Seguretat

Encriptació en repòs

Xifrat en trànsit

Integració de xifrat de punta a punta

Autenticació de dos factors

Requisits de contrasenya personalitzats

Integració amb un signe únic (SSO)

Esborrament del dispositiu remot

Assistència

Xat en directe

Atenció telefònica

Fòrum d’usuaris

Assistència 24/7
Correu electrònic

Experiència d’usuari

Podeu interactuar amb un servidor FileCloud mitjançant un client d’escriptori, web o mòbil. Aplaudim el fet que el client d’escriptori funcioni a Linux perquè molts serveis EFSS no ho admeten. El procés de descàrrega de FileCloud és ràpid i senzill.

Dit això, el client d’escriptori és similar al d’altres serveis. Consisteix en una icona de safata del sistema i una carpeta de sincronització. La carpeta de sincronització sembla i es comporta com una carpeta habitual del sistema de fitxers, però que està connectada al núvol. Parlarem més sobre la carpeta de sincronització i les funcions que s’acompanyen a la secció següent de sincronització.

Podeu fer doble clic a la icona de la safata del sistema per obrir la carpeta de sincronització o feu clic amb el botó dret a la tecla per triar una opció. Les opcions inclouen accedir a la configuració, navegar per fitxers, cercar el núvol, iniciar manualment la sincronització i obrir el client web.

Configuració de filecloud-desktop-desktop

La pestanya predeterminada de les finestres de configuració és “home”. Mostra l’estat de les vostres sincronitzacions actives, l’activitat recent, els errors i els fitxers saltats, així com la mida i la quantitat de les vostres dades sincronitzades i de còpia de seguretat. 

Ens agrada la informació que proporciona la pestanya “casa”, però desitgem que fos d’una manera menys textual. D’aquesta manera, se sent una mica embolicat. També hi ha enllaços a la pestanya “home” per obrir la carpeta de sincronització, l’aplicació web o el navegador de fitxers.

Altres pestanyes us permeten navegar per les diverses activitats del registre, modificar la configuració i recopilar les dades que heu de proporcionar al servei d’assistència tècnica si teniu un problema.. 

filecloud-file-browser

La majoria de clients d’escriptori tenen una aplicació de configuració, però pocs inclouen un navegador d’arxius en núvol i una aplicació de cerca. Tanmateix, el navegador de fitxers té una aparença més antiga que l’aplicació de configuració, però és útil si voleu descarregar fitxers en una carpeta diferent de la carpeta de sincronització sense iniciar sessió al client web. A més, podeu bloquejar, desbloquejar, editar i compartir fitxers.

Cerca amb FileCloud

L’aplicació de cerca és una utilitat addicional si teniu molts fitxers a la carpeta de sincronització i no voleu utilitzar el client web per examinar-los. Tot i això, vam intentar diverses vegades buscar els fitxers que vam penjar, però cada vegada no hi va haver cap resultat.

El disseny global no és tan modern ni atractiu com podria ser, però és fàcil d’utilitzar l’aplicació d’escriptori. No haureu de confiar-hi, però, perquè també podeu utilitzar el client web per accedir i gestionar els vostres fitxers al núvol.

filecloud-web-client

El seu disseny té un esquema de colors desagradable i poc interessant, però des d’una perspectiva funcional s’aconsegueix la feina. A mesura que passi la tendència, fareu servir el menú de la part esquerra per navegar per l’aplicació. El menú us permet accedir als fitxers compartits, preferits, opcions de cerca, reproductor de música i configuració. La part superior de la pàgina conté la barra de cerca i les opcions d’usuari.

Hem intentat cercar diversos fitxers, però hem trobat correctament un fitxer una vegada, tot i que hem cercat fitxers que hi eren presents. La resta de casos no han retornat fitxers o la cerca continuava. Les opcions d’usuari us permeten ajustar la configuració, mostrar fitxers i carpetes bloquejats, accedir a ajuda i assistència, obrir la pàgina de Facebook i molt més.

filecloud-web-client-file-browser

El tauler del panell central mostra els fitxers i carpetes, dreceres, activitats i fitxers recents. Tot i que la navegació pels fitxers i les carpetes és intuïtiva, obrir fitxers requereix que seleccioneu un fitxer i que realitzeu una acció. Això és complicat i és molt més convenient obrir fitxers amb un sol clic. 

Les accions que podeu realitzar des de la part superior inclouen obrir, previsualitzar, compartir, baixar, canviar el nom, suprimir i molt més. També ens agrada que les pugueu realitzar fent clic amb el botó dret. 

Navegació avançada del FileCloud

Un altre avantatge és la barra lateral dreta, que mostra detalls del fitxer (com ara compartir, versions i comentaris), la seva activitat i metadades. Si teniu molts fitxers, podeu ordenar-los mitjançant la caixa dels elements de filtre.

Podeu carregar fitxers arrossegant i soltant o fent clic al botó blau “de càrrega”. A més, podeu fer clic a la icona poc clara amb una carpeta i un engranatge a la dreta per crear una carpeta, un document i molt més. Podeu fer el mateix si feu clic a l’espai buit del navegador d’arxius. El client web es pot utilitzar i us farà veure, però necessita l’actualització i la correcció.

filecloud-mobile-client

Si esteu en moviment, la millor manera d’accedir al vostre emmagatzematge és mitjançant l’aplicació per a mòbils. Mostra la vostra carpeta d’arxius, que pot mostrar les dades en una vista de quadrícula o llista. Podeu fer que cada carpeta estigui disponible fora de línia o descarregar fitxers individuals. També podeu compartir-les o enviar-les mitjançant qualsevol de les aplicacions instal·lades que puguin fer-ho.

A més, l’aplicació us permet escanejar un document, fer una foto, escriure una nota i penjar fitxers generals, imatges i vídeos.

També hi ha una opció de “configuració”, a la qual podeu accedir primer accedint a “comptes” des del menú de l’hamburguesa i tocant la icona de l’engranatge. És una manera commuta per accedir a la configuració de l’aplicació. Tanmateix, en general, l’aplicació per a mòbils funciona sense embuts.

Gestió d’Usuaris

filecloud-admin-console

Per administrar el vostre equip, heu d’accedir a FileCloud mitjançant la informació del compte d’administració que us fou proporcionada per correu electrònic.

filecloud-user-management

El menú de l’esquerra proporciona accés a diverses funcions de la consola d’administració, inclosos els “usuaris / grups”. Ens agrada la forma en què compta amb moltes entrades individuals, cosa que significa que no haureu de dedicar molt de temps a buscar una funció.

La secció “usuaris / grup” es divideix entre “usuaris”, “grups” i “administradors”. La vista “usuaris” us permet afegir usuaris nous, suprimir-los i gestionar les seves polítiques. 

Quan creeu un usuari, podeu definir l’autenticació com a “predeterminada” o fer-la servir Active Directory o LDAP. El nivell d’accés pot ser “complet”, “convidat” o “limitat”. La creació d’un compte de convidats és una manera fantàstica d’afegir col·laboradors externs sense necessitat d’utilitzar una llicència. També podeu afegir usuaris a granel important un fitxer CSV o un grup Active Directory específic.

filecloud-user-policy

Si necessiteu modificar més el que poden fer els usuaris, podeu modificar la política de cada usuari. Podeu habilitar o desactivar l’ús compartit, definir una quota d’emmagatzematge, definir un nombre de dies després dels quals eliminar els fitxers suprimits i requerir l’autenticació de dos factors. A més, podeu definir polítiques d’aplicacions mòbils, gestionar configuracions del dispositiu i modificar les notificacions.

No hi ha cap manera de definir una política d’usuari quan es crea un. Per fer-ho, heu de fer clic al botó “editar l’usuari”, navegar per “gestionar la política” i triar una política.

filecloud-add-admin

Si voleu convertir l’usuari com a administrador, ho podeu fer des del tauler d’administració, que us permet definir què pot gestionar el nou administrador.

filescloud-groups

Per facilitar la gestió de diversos usuaris, FileCloud us permet crear grups d’usuaris. Per crear un grup, només cal que especifiqueu un nom de grup. A més, heu definit el botó “editar grup” associat al grup desitjat. Tot i que això us permet crear grups buits més ràpidament, preferim una opció per configurar-ho tot mentre creem un grup.

Afegeix membres

Un cop feu clic al botó “edita el grup”, podeu triar afegir nous membres, establir una política de grup o canviar el nom del grup. Un dels elements que generem en establir una política de grup és que no podeu crear-ne un des del quadre de diàleg “editar el grup”. En lloc d’això, heu de navegar a la vista de “configuració” i crear-ne una. Un cop acabat, podeu assignar-los usuaris i grups nous.

No hi ha manera d’assignar rols predefinits, però no hauria de ser una gran falta tenint en compte que podeu fer el vostre propi i amb un bon grau de personalització.

filecloud-informes

Des de la vista de “generar informes”, podeu triar generar 19 informes diferents. Després de seleccionar-ne un, podeu especificar-ne els paràmetres, però cal fer-ho mitjançant el format JSON molest. Si no especifiqueu cap paràmetre, s’utilitzarà el valor predeterminat. 

Molts dels informes no van generar-se, mostrant la notificació: “La generació d’informes va trigar massa temps a respondre. Siusplau, intenta-ho més tard.” Tot i això, amb intents repetits, la majoria van generar resultats.

Carpeta & Intercanvi d’arxius

Podeu compartir fitxers i carpetes mitjançant qualsevol dels tres clients. Anem a il·lustrar com funciona la compartició mitjançant el client web. Quan voleu compartir un fitxer o una carpeta, genereu un enllaç apuntat a ell, que podreu modificar. El conjunt d’opcions que podeu gestionar és impressionant.

filecloud-sharing-link-link

A diferència de molts altres serveis, FileCloud us permet posar el nom de l’URL compartit per la qual cosa no haureu de veure els números i les lletres aleatòries. A continuació, podeu triar copiar-la o enviar-la per correu electrònic. Tanmateix, abans de fer-ho, podeu canviar els permisos i les opcions per compartir. Els permisos per compartir permeten que tothom, o només grups o usuaris seleccionats, accedeixi a la compartició.

Si seleccioneu “grups i usuaris”, heu d’afegir grups i usuaris per donar-los accés. En aquest cas, podeu configurar l’enllaç perquè caduca i activeu les notificacions per correu electrònic si el fitxer canvia. Si permet que tothom tingui accés a la compartició, podeu restringir el nombre de descàrregues i protegir-lo amb una contrasenya.

filecloud-sharing-folder

Compartir una carpeta funciona de la mateixa manera però us permet especificar diferents opcions. Si permet que tothom tingui accés a la compartició, podeu donar a aquells que accedeixen a la carpeta un dels cinc permisos disponibles: “veure + descarregar”, “veure + descarregar + penjar”, “veure + penjar”, “només veure” i “penjar només. ” 

A més, podeu especificar un límit de mida de càrrega i triar un fitxer que es mostrarà com a previsualització per al recurs compartit. 

Compartir des de l’escriptori és anàleg a compartir des del web, mentre que compartir des de l’aplicació per a mòbils té menys opcions, però encara permet crear accions “públiques” o “privades” que puguis protegir amb una contrasenya o especificar usuaris i grups que vulguis compartir. amb.  

Sincronitzar

La sincronització de fitxers (o “sincronització”, en definitiva) és una de les característiques més importants d’un servei EFSS, ja que us permet treballar en diversos dispositius sense haver de gestionar les transferències de fitxers. A més, et permet col·laborar amb els teus companys en temps real.

carpeta filecloud-sync-

Hem esmentat abans que la instal·lació del client d’escriptori crea una carpeta de sincronització que està connectada al núvol. Doncs bé, qualsevol carpeta o arxiu que hi introduïu es reproduirà al núvol i tots els altres dispositius estaran connectats al mateix. El mateix passa amb els fitxers que creeu al núvol i altres dispositius.

L’ús de la carpeta de sincronització és senzill, però desitgem que els fitxers tinguessin insígnies d’estat, cosa que us permetrà, per exemple, conèixer a simple vista si el fitxer continua penjant. Hi ha una solució complicada: feu clic amb el botó dret a la icona de la safata del sistema i seleccioneu “Mostra l’estat de sincronització”. Es mostrarà una petita finestra que us indica quins fitxers es sincronitzen, però no el temps restant.

A més, hem creat una carpeta mitjançant el client web, però no apareixia a la carpeta de sincronització, fins i tot quan s’ha executat l’opció “sincronitza ara” des de la icona de la safata. El que fa estrany aquest comportament és que la carpeta sigui visible quan obriu el “navegador de fitxers”.

Opcions de sincronització de FileCloud

Tot i això, hi ha altres opcions de sincronització útils que funcionen com suposadament. El primer és entre ells la “sincronització selectiva”, que us permet triar les carpetes que voleu sincronitzar. Això us pot ajudar a reduir l’ús del vostre espai de disc dur. 

Si trobeu que la sincronització requereix massa dels recursos del sistema, podeu augmentar el temps entre cada sincronització. A més, podeu definir hores de sincronització activa seleccionant l’hora d’inici i finalització a més dels dies. FileCloud també us ofereix l’opció de canviar la ubicació de la vostra carpeta de sincronització. És una gran incorporació i la que molts altres serveis no ofereixen.

A més de l’aplicació de sincronització, també hi ha FileCloud Drive, que us permet visualitzar i accedir als fitxers des del núvol sense baixar-los al disc dur. Tot i així, això significa que no podreu accedir als vostres fitxers si esteu fora de línia.

La seva sincronització té problemes. Durant la prova, hem creat una carpeta mitjançant el client web i no s’ha sincronitzat ni tan sols quan hem executat l’ordre “sincronitza ara”.. 

A més, vam intentar sincronitzar la nostra carpeta de prova diverses vegades, però l’aplicació de sincronització no començaria a sincronitzar-se. Hem solucionat tots aquests problemes mitjançant el botó de configuració per tancar la sessió i restablir-lo, però confiant en això per fer que la sincronització funcioni malament.

FileCloud utilitza la xarxa global de servidors AWS per emmagatzemar els vostres fitxers. Per això, vam preveure grans resultats a la nostra prova, però no va ser així. Vam utilitzar una carpeta d’1 GB per provar la velocitat de càrrega, però l’operació de sincronització va trigar gairebé 10 minuts més del que esperàvem. A més, l’aplicació de sincronització va tornar a carregar el fitxer després de la càrrega inicial.

A més de la sincronització, l’aplicació d’escriptori pot fer còpia de seguretat de contingut al núvol. També agraïm que FileCloud tingui un planificador de còpies de seguretat, tot i que no es tracta d’un servei de còpia de seguretat dedicat. Si necessiteu un servei centrat principalment en còpia de seguretat, consulteu el millor article de còpia de seguretat en línia per a petites empreses.

Eines de productivitat

Disposar d’una gran mida d’aplicacions natives i de tercers és fonamental per a un servei EFSS excel·lent perquè poden ajudar-vos a augmentar la col·laboració i la productivitat. Tanmateix, FileCloud no n’ofereix cap. Tanmateix, el que ofereix és una integració de Microsoft Office, de manera que podeu previsualitzar i editar fitxers d’Office. Tingueu en compte que necessiteu una subscripció a Office 365 per editar aquests fitxers.

Hi ha integracions de Salesforce i SIEM, però només estan disponibles per a les edicions “empresarials”.

A més, hi ha una extensió “Desa a FileCloud” per a Chrome i Firefox, però només funciona l’enllaç de Chrome. De la mateixa manera, l’enllaç del complement de Gmail només us mostra la part superior de la pàgina de descàrrega de FileCloud. Si busqueu un servei que tingui moltes integracions, heu de provar a Egnyte Connect. Podeu obtenir més informació al nostre comentari sobre Egnyte Connect.

Seguretat

Una forta seguretat en el núvol és important perquè la ciberdelinqüència no és poc freqüent. A més, segons els FBI, els atacs de ransomware són cada cop més sofisticats. Ransomware funciona xifrant el contingut i requerint que pagueu un rescat per recuperar els vostres fitxers.

Per evitar-ho, FileCloud fa servir un motor d’escaneig que detecta i bloqueja el ransomware. A més, podeu utilitzar la versió del fitxer per revertir els fitxers en un estat anterior, no afectat pel ransomware. 

La versió de fitxers també us ajuda a desfer errors o esborracions accidentals. Per assegurar-vos que els vostres fitxers estiguin nets, també podeu instruir a FileCloud que utilitzi el programari antivirus ClamAV o ICAP.

En aquesta nota, FileCloud utilitza encriptació de 256 bits AES per escanejar els vostres fitxers. D’aquesta manera, s’assegura que només aquells que tinguin la vostra clau de xifratge puguin llegir el contingut al núvol. Tanmateix, FileCloud gestiona la vostra clau si trieu emmagatzemar fitxers als seus servidors. 

Si us allotgeu independentment, podreu protegir la clau de xifratge principal amb la vostra pròpia contrasenya, que és una contrasenya única que FileCloud no emmagatzema als seus servidors. Això significa que gaudiràs del benefici del xifrat privat. 

Xifrat de FileCloud

Podeu gaudir del mateix xifratge privat quan feu servir FileCloud “en línia” aprofitant la capacitat d’Amazon S3 per xifrar fitxers mitjançant una clau proporcionada pel client. Tingueu en compte que haurà de sol·licitar-ho a FileCloud.

Dit això, el xifrat fort (ja sigui privat o altrament) no ajudarà a contrasenyes febles que els usuaris poden crear. Per assegurar-se que creen contrasenyes fortes, podeu configurar una configuració de política de contrasenya personalitzada.

filecloud-password-policy

Si utilitzeu aquesta política, podeu triar una durada de contrasenya específica per fer-la més forta, configurar les contrasenyes a caducar al cap d’un període o tancar el compte al cap d’un temps determinat, després de diversos intents fallits i més. 

L’autenticació de dos factors és una altra característica que protegeix les credencials d’usuari. Funciona requerint als usuaris que introdueixin un codi de seguretat addicional que reben mitjançant SMS quan inicien la sessió des d’un dispositiu desconegut. Podeu activar-la des de la consola d’administració mitjançant la política d’usuari global.

FileCloud emmagatzema fitxers en servidors AWS amb seguretat del centre de dades que inclou mesures per evitar danys per desastres naturals, com terratrèmols, inundacions i incendis. A més, Amazon utilitza vigilància, alarmes, autenticació d’accés multi-factor i altra seguretat per evitar intrusions.

Si un dels vostres usuaris perd un dispositiu o algú el roba, podeu realitzar un esborrat remot per eliminar les dades sensibles que hi ha i evitar que accedeixi al contingut del núvol. També podeu definir unes regles específiques de prevenció de pèrdues de dades, que es poden executar quan es compleixen les condicions desitjades.

Per gestionar més els vostres fitxers, podeu definir una política de retenció personalitzada. Utilitzant-lo, podeu especificar que el contingut ha de ser emmagatzemat durant una durada determinada abans que es pugui accedir, suprimir o arxivar.

Assistència

filecloud-support

Si trobeu un problema, la manera més ràpida d’aconseguir ajuda és consultar la documentació d’assistència, que es separa en categories per tal de fer més fàcil trobar el que necessiteu. Si no us serveix, podeu utilitzar la barra de cerca.

També podeu seleccionar les accions amb les quals necessiteu ajuda a partir d’una taula dividida entre “servidor” de FileCloud i FileCloud “en línia” i entre administradors i usuaris.. 

Els documents són fàcils de seguir, que contenen moltes captures de pantalla anotades amb fletxes i números que es corresponen amb els passos de la solució. Si utilitzeu “servidor” de FileCloud, podeu veure vídeos que us ajudin a conèixer més ràpidament el producte. 

A més, les categories de nivell més alt i altres us orienten en la direcció correcta oferint-vos enllaços que corresponen a l’acció dins del seu àmbit d’abast.

En general, la documentació és una de les millors que hem vist. Tanmateix, si això no ajuda, les vostres opcions per contactar amb FileCloud són limitades. De fet, l’únic canal d’assistència és el correu electrònic, que està disponible de dilluns a divendres de 19 a 17 hores. CST. 

Dit això, si el suport de correu electrònic no ajuda, hi ha l’opció de programar una sessió remota. Un representant de suport tècnic ens va assegurar.

El Veredicte

FileCloud és un bon servei. Però pot ser molt millor si es tractés d’alguns problemes relacionats amb l’experiència i la sincronització dels usuaris. A més, l’addició d’una biblioteca d’aplicacions el convertiria en una elecció viable per a aquells que necessiten col·laborar utilitzant el núvol. El seu valor tampoc no és competitiu principalment perquè els seus plans “en línia” proporcionen només 1 TB d’emmagatzematge al núvol.

Sincronització també té alguns problemes, tot i que no eren constants. Tot i això, el client d’escriptori té moltes opcions de sincronització que ens agraden i també us permet fitxers de còpia de seguretat. Compartir carpetes i fitxers és fàcil i funciona en tots els clients i ofereix opcions excel·lents de control de contingut.

La seguretat és excel·lent i és encara millor si decidiu emmagatzemar fitxers al servidor local. Com que hi ha tantes funcions de seguretat, és probable que necessiteu alguna cosa que no estigui disponible.

FileCloud és una bossa mixta, per descomptat, però una que només s’adapti a les vostres necessitats empresarials. Si creieu que no és el cas, consulteu les nostres revisions EFSS per obtenir idees alternatives. Què en penses de FileCloud? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me