Revisió de la vigilància de la identificació: actualització d’abril de 2020

Revisió de vigilància de l’ID

Tot i que no és la més senzilla d’utilitzar, ID Watchdog és una alternativa potent i de bon preu a diversos proveïdors principals de protecció contra el robatori d’identitat. Llegiu el motiu pel qual ens agrada en aquesta revisió completa del Watchdog ID.


id-watchdog-slider1

id-watchdog-slider2

id-watchdog-slider3

id-watchdog-slider4

id-watchdog-slider5

Anterior

Pròxim

L’ID Watchdog, adquirit per Equifax el 2017, es troba des del 2005 i ofereix serveis de restauració i restauració del robatori d’identitat a un preu raonable. Aquesta oferta segueix intacta, i ID Watchdog se situa per sota de la competència pel que fa a preu, mentre que competeix per a la qualificació per a les funcions. 

El servei no s’ha actualitzat gaire, i és molt bo. Tanmateix, la usabilitat tampoc ha millorat. Tot i que ID Watchdog no és un servei trencat, presenta més d’un problema durant la configuració. Dit això, la protecció, especialment pel preu, mereix la nostra millor guia de protecció contra robatoris d’identitat. 

En aquesta revisió ID de Watchdog, detallarem la nostra experiència després de treure-la a prova de prova. Al llarg del camí, parlarem de característiques, preus, facilitat d’ús, protecció i suport, abans de dictar el nostre veredicte.

Característiques

ID Watchdog té una llista estàndard de funcions, incloses 1.000.000 dòlars en assegurances, vigilància web fosca i alertes personalitzables. Francament, les funcions no són impressionants. Tot i això, tenint en compte el preu baix, la llista brillarà. 

La cobertura està disponible, però ID Watchdog es basa en la gestió de casos. Si us roben la vostra identitat mentre teniu una subscripció a ID Watchdog, s’assignarà a la restauració un gestor de casos, gestionant tots els tràmits de manera que no hagueu de.

El centre de trucades on treballen aquests gestors de casos també està obert durant tot el dia i és capaç de proporcionar assistència en més de 100 idiomes. 

No hauria de tenir problemes. ID Watchdog ofereix un seguiment “bàsic” i “avançat”, que s’ofereixen a les dues línies de servei. “Basic” consisteix en controlar registres públics, llicències, certificacions i molt més per veure si algú està utilitzant la vostra informació personal. 

La supervisió “avançada” aprofundeix, donant compte del Registre nacional de canvis d’adreces del servei postal dels Estats Units i dels préstecs subprime. També cobreix la web fosca, la recerca a través de llocs web, sales de xat i fòrums relacionats amb el tràfic d’informació robada. 

Tot i ser un nínxol de mercat, ID Watchdog és particularment útil per a professionals mèdics. Supervisa la base de dades del Identificador de proveïdors nacionals. Si no en sabeu, un número de NPI és un identificador de deu dígits per als proveïdors d’atenció mèdica als Estats Units Si algú robés la identitat d’un professional mèdic, podria utilitzar aquest número per palesar la pràctica del metge..

Si apareix alguna cosa a les diverses àrees que supervisa ID Watchdog, se us notificarà immediatament i es poden personalitzar aquestes notificacions. Tot i que ID Watchdog sempre enviarà una alerta, independentment d’on vingui, podeu triar-la rebre a través de l’aplicació mòbil, el text, la trucada telefònica o una combinació. Tanmateix, sempre rebràs alertes per correu electrònic.

Informació general de les funcions de Watchdog ID

Preu

ID Watchdog té una llista de productes senzilla. El servei és el mateix que sigui el que escolliu els dos plans: “plus” o “platí”; obtindreu 1.000.000 dòlars en cobertura, monitoratge web fosc, alertes personalitzables i restauració completament gestionada si us roben la identitat. 

No obstant això, el pla més car “platí” també arriba amb puntuacions de crèdit i informes d’Equifax, Experian i TransUnion.

Veure com podeu obtenir puntuacions de crèdit actualitzades de forma gratuïta en línia, però, “plus” és més atractiu. Amb només 15 dòlars al mes, té un gran valor, sobretot en comparació amb LifeLock, que cobra al voltant de 20 dòlars més per un pla similar (consulteu la nostra crítica de LifeLock).

Fins i tot els serveis a un preu raonable són uns quants dòlars més cars que ID Watchdog (llegiu la nostra revisió de Identity Guard per obtenir un exemple). 

Això també passa si pagueu mensualment. ID Watchdog us permet triar un cicle de facturació anual al finalitzar la vostra caixa i, si esteu obtinguts, aconseguireu dos mesos de protecció de forma gratuïta. Això comporta el preu mensual d’un pla “més” al voltant de 12,50 dòlars.

Identificador de vigilància Platinum

Tanmateix, com s’ha esmentat, en els informes de puntuació i en els informes de crèdit no hi falten “plus”. Haureu d’anar al pla “platí” si voleu això, que no val la pena, tenint en compte la pujada del preu.

Tot i que el “platí” segueix sent més barat que la competència, un pla similar a IdentityForce és d’uns 5 dòlars més al mes, tal com es pot veure a la nostra revisió IdentityForce, però és car en comparació amb “plus”. 

És important triar un pla al qual vulgueu complir, ja que ID Watchdog no ofereix cap reemborsament en els plans mensuals.. 

Hi ha certa confusió sobre els plans anuals. En els termes del servei, ID Watchdog diu que “et retornarà una quantitat prorrogada” si finalitzeu abans de finalitzar el vostre mandat anual. Tot i això, també esmenta un pla quinzenal que no podríem trobar. 

Aquesta afirmació està en contradicció directa amb la seva pàgina de producte, que diu que “podeu cancel·lar-la en qualsevol moment; tanmateix, no proporcionem reembossaments parcials del mes. ” Probablement, si compreu un pla anual, ID Watchdog us reemborsarà durant els mesos complets que no heu utilitzat, però no reemborsarà cap quota durant el mes en què cancel·leu..

Facilitat d’ús

ID Watchdog no té un lloc web especialment atractiu, però s’aconsegueix la feina. Tenen més d’uns quants anys fora de data, però donat el poc que hi ha al lloc, no serà difícil trobar-hi el camí. En conseqüència, el lloc web més petit també porta a informació limitada sobre el que esteu comprant a l’hora d’inscriure’s. 

Per exemple, es van trigar dues cerques a Google i es van recórrer més d’un parell de minuts al lloc web per esbrinar que ID Watchdog ofereix 1.000.000 dòlars en assegurança. En canvi, el que s’hauria d’indicar a la pàgina del producte s’amaga en una jerarquia de pàgines, en la llista de la darrera opció de la pestanya “Centre d’atenció al client” de la pàgina “Experiència ID Watchdog”.. 

id-watchdog-revisió-lloc web

De la mateixa manera, la política de reemborsament, com s’ha esmentat anteriorment, no es clarifica a la pàgina del producte. En lloc d’això, està escrit a tots els límits en els termes i les condicions que només es poden trobar mitjançant el peu de pàgina web. 

Una cosa seria que s’amagessin petites aclariments al lloc web, però no és així. La informació essencial, com la política de reemborsament i el nivell de cobertura, no es clarifica a la pàgina del producte. A més, aquesta informació es barreja amb altra informació irrellevant. 

Per exemple, el menú principal del lloc web té una secció etiquetada “avantatges dels empleats”. Ens ha perdonat el fet de pensar que és per als empleats de ID Watchdog, com ho vam fer nosaltres primer cop, però la pàgina és en realitat per a la protecció contra el robatori d’identitat empresarial. Segurament una pestanya amb aquest nom seria molt menys confusa. 

Tanmateix, la pàgina del producte, que es mostra com a “Serveis de vigilància d’identificació” al menú principal, està bé. Proporciona una comparació dels dos nivells i, fins i tot, proporciona una breu explicació de cada funció. Després de triar el pla, el procés de check-out és breu. Seleccionareu el cicle de facturació, introduireu la informació de pagament i feu clic a “envia”. 

id-watchdog-review-product-page

A partir d’aquí, començareu a configurar el compte. ID Watchdog només sol·licita informació bàsica, inclòs el vostre nom, número de telèfon, número de seguretat social i adreça de casa. En aquesta pàgina, ID Watchdog té un segell que diu “Garantia de devolució de 30 dies: cancel·leu en qualsevol moment”. No volem respirar en aquesta afirmació.

Identificador del Watchdog ID

Després d’arrodonir les dades personals, podeu iniciar la sessió al tauler d’identificació ID Watchdog, i, home, és una experiència decebedora veure. La secció “visió general” no us proporciona una visió general de tot res. Mostra el vostre nom, el producte que heu comprat i quan us heu registrat en un compte.

id-watchdog-review-dashboard-general-general

La resta de pestanyes, “compte” i “eines avançades”, no tenen informació. El “compte” us permet canviar la vostra informació personal, que no requereix cap contrasenya. Considerar ID Watchdog és un servei de protecció contra robatori d’identitat, que és massa gran per ignorar. 

Tot i això, la pàgina “eines avançades” és el pitjor infractor. Diu que “el vostre pla inclou eines addicionals com la nostra aplicació per a mòbils, la cartera perduda i l’assegurança per assegurar-vos que teniu accés a les vostres dades quan ho necessiteu i per ajudar-vos a recuperar-vos en cas de frau o robatori d’identitat”. No hi ha enllaços per descarregar aquestes funcions ni cap altra indicació de com accedir-hi. 

id-watchdog-revisió-avançada-eines

L’única fitxa útil és “guia de serveis”, que descarregarà i obrirà un PDF on es detallen les característiques del vostre compte. Tot i així, però, no hi ha aclariments. Per exemple, el document parla sobre la protecció del crèdit infantil, al·legant que “ID Watchdog és l’únic proveïdor de beneficis amb capacitats en línia de bloqueig infantil”, que no és cert. 

Diu que podeu activar el bloqueig infantil mitjançant el vostre compte de Watchdog ID, però després de mirar el tauler de control estèril, no vam trobar res.

Actualitzacions ID de Watchdog

Després de picar uns 20 minuts més o menys, ens vam adonar que el quadre de comandament començava a canviar. Cada vegada que naveguéssim a una nova secció, apareixerà una nova pestanya a la barra superior o, quan tornéssim a una pàgina que havíem visitat abans, tindria seccions noves.

Va trigar una estona en poder completar-se una hora més o menys, però un cop fet, el quadre de comandament va ser molt més útil. ID Watchdog va mostrar cada àrea en què s’estava escanejant, així com l’estat d’aquesta exploració. A més, hi va haver una secció afegida per a alertes, on es podia veure qualsevol cosa que passés al vostre nom. 

La forma final del quadre de comandament és molt millor que la que ens vam trobar per primera vegada, però ID Watchdog no està fora de taula. No és raonable suposar que algú aterri al tauler de comandament – ID Watchdog us porta allà mateix immediatament després del pagament; fa una ullada i decideix que no hi ha res més..

id-watchdog-revisió-actualització-tauler de control

Les primeres impressions ho són tot i l’identificador Watchdog no és gaire bo. No hi ha cap missatge de correu electrònic de benvinguda ni cap indici que s’hagi de configurar el tauler. 

De fet, durant la nostra prova, mai no hem rebut un correu electrònic de ID Watchdog, malgrat nombrosos intents de restablir la nostra contrasenya després que el gestor de contrasenyes no hagi pogut capturar l’inici de sessió (llegiu la nostra revisió de Dashlane per a un gestor de contrasenyes que sempre capta els accessos). 

Vam esperar hores, vam tornar, vam esperar més i vam tornar a lligar, però no va arribar res. Al final, vam haver de trucar a ID Watchdog per restablir la nostra contrasenya (podeu llegir més informació sobre aquesta experiència a la secció “assistència” a continuació). 

Aplicació mòbil ID Watchdog per a mòbils

ID Watchdog també ofereix una aplicació per a mòbils, molt més atractiva que el tauler de sobretaula. Però és més limitada en funcionalitats. Inicialment, varem instal·lar l’aplicació amb l’esperança de trobar algunes de les funcions descrites a la guia de serveis, com ara el gestor de contrasenyes, però no les vam trobar. 

L’aplicació mòbil us permet bloquejar el vostre crèdit, afegir articles a la bossa de la cartera perduda i veure les alertes. La volta de cartera perduda és la funció més interessant, ja que us permet visualitzar les credencials en cas de perdre la cartera. Dit això, no sabem quantes persones es desplacen amb una llista d’informació del compte a la cartera. 

A banda d’afegir informació nova, que és més fàcil de fer a l’escriptori, l’aplicació mòbil només és un nucli de notificacions. Tot i això fa una bona feina. A la pantalla de notificacions, hi ha un botó per “trucar a ID d’atenció al vigilant per investigar”, que marcarà automàticament la línia d’assistència..

Protecció

ID Watchdog fa tot el que hauria de fer un servei de protecció contra robatoris d’identitat, supervisant constantment el vostre crèdit, informació financera i informació personal. Tot i això, va més enllà de la vigilància de la xarxa social, la reducció de sol·licituds i les notificacions de delinqüents sexuals, que serveixen de centre integral per mantenir la vostra informació personal segura. 

Un cop el tauler s’hagi actualitzat completament, veureu les ofertes de serveis ID Watchdog i els resultats de cada exploració. Per exemple, en començar, la “web fosca” hauria de tenir un resultat clar mentre encara s’explora el canvi nacional de la base de dades d’adreces. És útil no només veure les alertes que apareixen, sinó també els resultats de les exploracions a mesura que es fan. 

De les funcions, ens agrada més controlar la xarxa social. Podeu lligar el vostre Facebook, Twitter, Instagram i LinkedIn a ID Watchdog, però, més que això, podeu personalitzar-lo quan ID Watchdog us avisi de canvis. Podeu ajustar la gravetat de les alertes en 14 categories, de manera que, per exemple, podríeu definir geodades a “lleus” i “bigotry-racisme” a severes.

id-watchdog-review-social-media-settings

Tot aquest seguiment es combina per formar el vostre informe d’exposició, que indica quines dades de les xarxes socials poden exposar al robatori d’identitat. Tot i que no és tan global com el punt de gestió de riscos de Identity Guard, l’informe d’exposició és un bon complement. 

No obstant això, el tauler no serveix només per controlar les xarxes socials ni les alertes. També podeu bloquejar el vostre crèdit si hi ha algun accés no autoritzat. A la pestanya “crèdit”, que es mostra després de les actualitzacions esmentades anteriorment, hi ha l’opció de bloquejar el vostre crèdit amb cadascuna de les tres oficines principals. Si utilitzeu un pla “més”, només apareixerà Equifax. 

id-watchdog-review-credit-lock-lock

Assistència

Hi ha una única manera d’obtenir servei d’atenció al client amb ID Watchdog: per telèfon. La manca d’una pestanya d’assistència al tauler de control no suposa una supervisió en el disseny. A fora de la guia de serveis i del bloc d’empresa, no hi ha recursos d’autoajuda. L’assistència telefònica és l’única ruta, però, per sort, és efectiva. 

Ens vam adonar de la nostra contrasenya oblidada i ens vam complaure que no haguéssim de tractar amb un arbre de telefonia automatitzat ni res del mateix. En canvi, un bot us dóna la benvinguda i us demana que sigueu en línia per a una enquesta i us connecti directament amb un representant d’atenció al client.

Resoldre la sol·licitud va ser una brisa. La representant va demanar informació bàsica per verificar la trucada, inclosos els últims quatre dígits de la SSN amb la que vàrem registrar i ens va ajudar a ajudar-vos. Fins i tot la breu experiència que hem tingut ens proporciona una gran confiança en la capacitat d’ID Watchdog per fer front a peticions més greus. 

Tanmateix, no es pot ignorar la falta de suport de correu electrònic i una base de coneixement. Tot i que ID Watchdog ofereix suport telefònic durant tot el dia, i en més de 100 idiomes, per arrencar, no és un reemplaçament per a suport de correu electrònic i recursos d’autoajuda. Fins i tot no podeu cancel·lar el vostre compte sense trucar al primer cop a Watchdog ID.

El Veredicte

ID Watchdog presenta més que alguns singulars durant la configuració, però fins i tot com una màquina poc greixada, mereix la seva atenció. És més barat que la competició alhora que empleneu les mateixes funcions. Dit això, oferiu opcions de suport comercial i usabilitat per la petita baixada de preus. 

Si les opcions de comoditat i assistència són importants per a vosaltres, assegureu-vos de llegir les nostres ressenyes sobre protecció contra robatoris d’identitat. Encara amb aquests inconvenients, val la pena revisar ID Watchdog. 

Què en penses del servei? Tens previst provar-ho? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Preguntes freqüents d’identificació de vigilància

 • Què és ID Watchdog?

  ID Watchdog és un servei de protecció contra robatoris d’identitat que supervisa el vostre número de seguretat social, informació del compte bancari, registres mèdics i molt més per a possibles punts de frau. Si us robeu la vostra identitat mentre utilitzeu el servei, rebrà fins a 1.000.000 dòlars en reemborsament de despeses i un gestor de casos de restauració d’identitat dedicat.

 • Quant es guarda la identitat?

  ID Watchdog ofereix dos plans: plus i premium. “Plus” és de 14,99 dòlars al mes i “premium” és de 19,95 dòlars al mes, si es factura mensualment. Si es factura anualment, tots dos plans ofereixen dos mesos de servei de forma gratuïta, amb un preu reduït fins a 149,99 dòlars i 199,95 dòlars, respectivament..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map