myFICO Review – Actualitzat 2020

myFICO Review

myFICO es distingeix amb un gir únic en la producció de robatori d’identitat, però deixa algunes característiques crítiques en aquest procés. Dit això, si voleu supervisar el vostre crèdit, pot ser el servei adequat per a vosaltres.


myfico-slider1

myfico-slider2

myfico-slider3

myfico-slider4

micoso-lliscant5

Anterior

Pròxim

Si alguna vegada heu pres préstecs als Estats Units, ja sigui per un préstec de cotxe, una hipoteca o una línia de crèdit, sens dubte no coneixeu les puntuacions de FICO. Aquest número l’utilitzen les agències d’informació de crèdits, com TransUnion, Experian i Equifax, per resumir el vostre risc per als prestadors, en definitiva per determinar si podreu obtenir un préstec i quin serà el vostre tipus d’interès.. 

myFICO, filial de la corporació d’analítica FICO, proporciona protecció contra robatori d’identitat, puntuacions FICO en temps real i assegurança de robatori d’identitat. En aquesta revisió myFICO, veurem si té els fregits que van a parar amb els nostres millors serveis de protecció contra robatoris d’identitat.. 

Al final de la protecció, myFICO es queda plana, sobretot al preu que sol·liciteu. Tanmateix, inclou una gran quantitat de coneixements i d’educació que cap altre servei de protecció del robatori d’identitat no pot coincidir. Si és el que segueixes, myFICO pot ser que sigui el teu servei de protecció per robatori d’identitat. 

Característiques

myFICO és lleuger en funcions en comparació amb la majoria de serveis de protecció contra robatoris d’identitat. Com a producte de la institució que informa de la vostra puntuació FICO, una subscripció a myFICO és útil per veure la puntuació que obtenen els prestadors. A més, veuràs la puntuació FICO de base més àmpliament utilitzada (en el moment d’escriure, el punt 8 FICO) i la versió més recent.

Obtindràs una puntuació general d’Experian, Equifax i TransUnion, però també obtindreu puntuacions per a préstecs per a automòbils, préstecs hipotecaris i decisions de targetes de crèdit. Entre els nombres, podeu determinar fàcilment si obtindreu l’aprovació d’un préstec o una línia de crèdit, a més de com afectarà la vostra puntuació la sol·licitud de préstecs o línies de crèdit.. 

myFICO Informes de crèdit

myFICO és principalment un servei d’informació de crèdits i el nivell d’informació que rebeu canviarà en funció del nivell que compreu (més informació a la següent secció). 

El pla més barat, “bàsic”, inclou informes mensuals, puntuacions de préstecs i recomanacions de Experian. També inclou un seguiment de crèdit constant i un simulador de puntuació, així com una puntuació FICO continuada. 

Si voleu informes d’Equifax i TransUnion, haureu d’actualitzar a un dels nivells més alts del servei. “Advanced” ofereix informes trimestrals, puntuacions per a préstecs, un simulador de puntuacions i recomanacions de puntuació de les tres prestacions, mentre que “premier” ofereix el mateix, però mensual. 

L’empat real és el punt FICO que està disponible a tots els nivells. Tot i que podeu estimar la vostra puntuació FICO de forma gratuïta, els proveïdors de puntuació veuen que pot ser diferent. Amb myFICO, podeu veure la puntuació real que s’utilitzarà, en la majoria dels casos, per determinar préstecs i línies de crèdit, de manera que podreu estimar amb més precisió si us aprovarà. 

myfico-review-score-estimate

myFICO Protecció de robatori d’identitat

A més de proporcionar un control de crèdit i la puntuació de FICO, myFICO inclou protecció contra robatoris d’identitat, encara que no a tots els nivells. El paquet “bàsic” econòmic no té supervisió per a la seguretat social, el robatori d’identitat i la web fosca, tot i que encara inclou un seguiment de crèdit d’una sola oficina i 1.000.000 dòlars en assegurança de robatori d’identitat.. 

Els nivells més avançats i “més avançats” costosos inclouen el seguiment de la seguretat social, el robatori d’identitat i la web fosca, així com el seguiment de tri-bureau i 1.000.000 dòlars en assegurances. 

Tot i que és l’estàndard per a la majoria de serveis de protecció de robatoris d’identitat, myFICO s’atura aquí, al no tenir moltes de les funcions socials i de privadesa d’un servei com Identity Guard (consulteu la nostra revisió Identity Guard). 

A causa d’això, myFICO és un servei de protecció contra robatoris d’identitat i més un servei de control de crèdits. Tot i que la supervisió de crèdits és un aspecte crític per protegir-se contra el robatori d’identitat, només és una part. Les xarxes socials i la protecció contra la ciberdelinqüència també són crucials, i MyFICO no ofereix cap protecció en aquest front, ni tan sols en el nivell més car.

Característiques generals de myFICO

Preu

myFICO és el servei de protecció contra robatoris d’identitat més car que hem revisat, rivalitzant amb els gustos del LifeLock molt caro (consulteu la nostra revisió LifeLock). Porta una línia similar de tres plans com ho fan la majoria de serveis de robatori d’identitat, però comença el rang a gairebé 20 dòlars. Afegiu-hi a més una estranya distribució de funcions i myFICO no sembla massa atractiu. 

Les diferències entre els nivells es redueixen en els informes de crèdit. El pla més barat ve amb un seguiment d’una sola oficina, amb un informe de crèdit mensual i puntuacions per a hipoteques, préstecs automàtics i targetes de crèdit. Més enllà de la línia, “avançat” i “primer” s’ofereixen amb un seguiment tri-bureau, però manquen d’altres àrees. 

“Avançat” baixa els informes a un ritme trimestral, tot i que “bàsic” proporciona informes mensuals. Els 10 dòlars addicionals compren informes addicionals, però disminueixen la freqüència de recepció. En el context de tota la gamma, sembla que myFICO va intentar forçar una opció de nivell mitjà, millorant el pla bàsic d’algunes maneres, però empitjorant en altres. 

L’única desavantatge de l’opció de nivell mitjà és que ve amb protecció contra robatoris d’identitat. Tot i que tots els nivells tenen 1.000.000 dòlars en assegurança de robatori d’identitat, només els dos primers nivells tenen control de qualsevol tipus, cosa que no té gaire sentit.. 

Al cap i a la fi, si myFICO oferirà una assegurança “bàsica”, però no controlarà cap possible robatori d’identitat, és més probable que l’assegurança hagi de pagar.   

myFICO: prova gratuïta

Una etiqueta de preu exigent de myFICO és una cosa, però la falta de prova gratuïta ha empitjorat. Sembla que myFICO va prendre algunes notes d’ADT, sense oferir ni una prova gratuïta ni una garantia de devolució de diners (consulteu la nostra revisió de la protecció del robatori d’identitat ADT). Pagueu al mes, cada mes, fins que vulgueu cancel·lar-los, i aquests diners no seran per sempre. 

Si myFICO fos semblant a l’ADT, que oferia un pla únic a un cost molt inferior al preu continuat, la manca d’un període de reemborsament no s’estombrà. Tot i això, el fet de tenir preus molt superiors a la resta del mercat és necessària una devolució de devolució o una prova gratuïta, i myFICO no ofereix res per aquest front.. 

Facilitat d’ús

myFICO facilita la seva iniciació, mostrant els tres nivells de servei a la pàgina principal del lloc. Els llistats mostren el preu mensual i les diferències entre nivells, de manera que és fàcil comparar els plans per triar el que més s’adapti a vosaltres. A més del control continuat, myFICO ofereix informes de crèdit únics que podeu comprar a la pestanya “productes”. 

myfico-review-product-page

Un cop escolliu el vostre pla, myFICO us demanarà que us registreu en un compte i introduïu informació bàsica, inclòs el vostre número i adreça de seguretat social.. 

És estrany que demanin aquesta informació abans de confirmar el pagament. Abandonem la nostra cistella al final de la compra i, quan vam tornar, la informació introduïda encara estava registrada, cosa que suggereix que myFICO emmagatzema el vostre número, adreça de seguretat social i molt més abans de registrar-vos en la vostra subscripció.. 

Dit això, aconseguir el pagament és senzill, amb myFICO permetrà pagar amb targeta de crèdit o PayPal i mantenir el procés concis. L’únic que haureu de fer fora d’introduir les dades de facturació és confirmar la vostra identitat responent a una llista breu de preguntes basades en el vostre informe de crèdit.. 

[oferta thum = 40349 nocopy = true]

myFICO Accés

Després de passar el procés de registre, se us dirigirà directament al tauler de comandament sense la necessitat d’iniciar la sessió o esperar a que es prepari el vostre tauler. Des del primer moment, el quadre de comandament és impressionant. Els vostres resultats de Experian, TransUnion i Equifax us han rebut la benvinguda, així com els vostres informes i alertes recents. 

myfico-review-dashboard

Es genera un informe immediatament després de registrar-se, de manera que, independentment de si teniu informes mensuals o trimestrals, podeu veure l’inicial immediatament. El vostre informe de crèdit és molt més que un PDF per descarregar. Podeu veure les puntuacions dels diferents tipus de préstecs, el risc per a un prestador en funció de la puntuació i les maneres de millorar la vostra puntuació en el futur.. 

myfico-review-credit-report

Moltes de les àrees interessants del vostre informe també es poden visualitzar en altres llocs. Per exemple, des del vostre tauler de control, podeu veure les tarifes teòriques d’hipoteques i préstecs automàtics en funció del vostre punt FICO. Fins i tot podeu simular els canvis de la vostra puntuació en funció del deute actual que tingueu. 

myfico-review-score-simulation

En la seva majoria, el quadre de comandament és una eina educativa. Fora de la visualització d’alertes, funciona com una forma d’informar-vos sobre el lloc en què es troba als ulls dels prestadors, que és útil. Dit això, no hi ha molt a afegir en termes de protecció de la identitat. Com entrarem a la següent secció, myFICO es centra en el vostre risc als ulls d’un prestador, no en el risc per a vosaltres mateixos..

Protecció

Com s’ha esmentat a la secció “Funcions” anterior, myFICO és més que un servei de control de crèdits que un servei de protecció de robatoris d’identitat. Les funcions de protecció estan presents, a partir del seguiment continu del crèdit i la creació de la web obscura i la vigilància de la seguretat social a mesura que augmenteu el rang. Amb el preu demanat, però, la protecció és mediocre. 

No hi ha cap manera de visualitzar el vostre risc potencial de robatori d’identitat com hi ha, diguem-ne, ID Watchdog (llegiu la nostra revisió ID Watchdog). Més aviat, myFICO opera en segon pla, notificant-vos qualsevol activitat estranya al vostre informe de crèdit o informació personal que es mostri a la web fosca, però no us indica com protegir-la. 

Això no fa que myFICO sigui un servei dolent, sinó un servei de protecció contra robatori d’identitat. És insubstituïble per entendre el vostre crèdit, però per protegir-vos contra el robatori d’identitat, està bé. El monitoratge web fosc és agradable de veure, com els 1.000.000 dòlars en cobertura, però myFICO s’ha oblidat d’algunes altres àrees. 

No hi ha cap control de passaport, control d’assegurances ni cap control general de fraus. Tot i que myFICO pot trobar si el vostre nom, adreça o número de seguretat social apareixen a la web fosca o en un altre lloc, no us informarà si hi ha altres dades personals. A més, no ofereix cap supervisió de xarxes socials, que és una eina habitual que es fa servir per robar la identitat de algú. 

Assistència

Un aspecte important de la subscripció a myFICO és l’educació, de manera que hi ha molts recursos de suport disponibles. Des del tauler, podeu trobar diverses rutes d’assistència a la barra lateral “necessita ajuda”, que inclou enllaços als fòrums myFICO, la base de coneixement i la pàgina de contacte..

La base de coneixement es llegeix com una pregunta freqüent, que aclareix com es calculen les puntuacions de FICO, quins aspectes els influeixen i com es va informar als prestadors. Per la quantitat d’informació que es tracti, la base de coneixement no se sent aclaparadora. myFICO sempre està al punt, oferint prou detalls perquè es responguin plenament a les preguntes sense desviar-se de ximpleries tècniques. 

Si teniu més preguntes, podeu dirigir-vos a la pàgina de contacte, que serveix com una espècie de segona base de coneixement. Conté articles separats per a preguntes més freqüents, inclosa la freqüència amb què canvia el FICO i com cancel·lar la vostra pertinença. Les opcions de contacte també estan disponibles a la pàgina, inclòs un número de telèfon i un formulari de contacte. 

myFICO no deixa de recuperar les preguntes. Les respostes a la consulta de correu electrònic requereixen un termini d’execució de dos dies hàbils i l’assistència telefònica està restringida a l’horari comercial (de 18 a 18 h PST de dilluns a divendres i de 19 a 16 h dissabte). Tot i que apreciem dues rutes de contacte, el suport 24 hores del dia és fonamental per a un servei de protecció del robatori d’identitat. 

fòrums myFICO

L’única manera de rebre assistència durant tot el dia és a través del fòrum myFICO, que, per sort, és molt actiu. En el moment d’escriure, hi ha prop de 280.000 membres i més de 4 milions de publicacions. Gairebé totes les publicacions tenen resposta, també, amb alguns fils que reben més d’un milió de visualitzacions.  

fòrums de revisió myfico

Tot i que ens sentim decebuts per la falta de suport directe 24 hores / 7, el fòrum és una bona alternativa. Amb quina actitud és la comunitat, haureu d’esperar una resposta a la majoria de preguntes en pocs minuts després de publicar-la, cosa que és tan bona com per als serveis de protecció del robatori d’identitat..  

El Veredicte

myFICO és un servei excel·lent per controlar el vostre crèdit, però no tant per protegir la vostra identitat. Tot i que proporciona protecció a nivell superficial mitjançant el control del vostre informe de crèdit i del número de seguretat social, no té supervisió de mitjans socials, passaport i assegurança. Tot i així, hi ha una assegurança estàndard de la indústria de 1.000.000 dòlars. 

El tema més gran és, però, el preu. myFICO proporciona menys funcions que altres serveis líders de protecció del robatori d’identitat mentre cobra una tarifa més elevada. Tampoc té cap prova gratuïta ni cap política de reemborsament, així que hauràs de comprometre’s completament si hi està interessat. A menys que myFICO no hagi venut, recomanem llegir les nostres ressenyes sobre protecció contra robatoris d’identitat. 

Què en penses de myFICO? Les funcions de control de crèdit són suficients per a vostè? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map