LifeLock Review – Actualització del 2020

Revisió de LifeLock

LifeLock és, probablement, els serveis més coneguts de protecció de robatori d’identitat i per una bona raó. Fa un gran treball de mantenir les vostres dades segures en cas de robatori de la vostra identitat, tot i que el seu pla de preus pot donar-vos una pausa, tal i com podeu llegir a la nostra revisió completa de LifeLock.


Lifelock-slider1

Lifelock-slider2

Lifelock-slider3

Lifelock-slider4

línia de vida-lliscant5

Anterior

Pròxim

LifeLock és un dels serveis de protecció contra robatoris d’identitats més reconeixibles, tant que Symantec –que desenvolupa i distribueix gegant antivirus, Norton– el va adquirir el 2016 amb una suma de 2.300 milions de dòlars.. 

Greg Clark, el conseller delegat de Symantec, va afirmar que l’adquisició va respondre a les caigudes de vendes de Norton, que va atribuir a “les caigudes de la quota de mercat de PC”.

A partir de la nostra revisió de la seguretat de Norton, ens atreviríem a dir que les vendes que disminueixen responen a un producte poc brillant (Norton no va poder incloure-ho a la nostra millor llista de programari antivirus). De tota manera, Symantec va comprar la compra per tal de millorar les vendes de Norton, que sembla que han funcionat. La majoria de plans de LifeLock ara s’ofereixen amb Norton 360. 

En aquesta revisió de LifeLock, farem una ullada a aquest servei de protecció del robatori d’identitat familiar, tot explicant el fàcil que és registrar-se als consumidors, què els costarà i quines funcions s’inclouen. Al final sentirem el nostre veredicte, que dictaminarà si LifeLock guanya un lloc a la nostra millor guia de protecció contra robatoris d’identitat.. 

Característiques

LifeLock reté moltes de les seves característiques per als seus plans de nivell superior, que aprofundirem a la secció “preus” a continuació. El pla “últim avantatge” de primera línia està ple de funcions, però fa que els plans més barats es sentin menys que opcions. 

Per exemple, el pla més econòmic de “LifeLock”, “estàndard”, inclou un reemborsament de fons robats de 25.000 dòlars, alertes d’identitat, alertes de seguretat social i un seguiment de crèdit d’una sola oficina.. 

Tot i que no és un paquet dolent per 9,99 dòlars al mes, és llastimós en comparació amb el seu pla “últim avantatge”, que ofereix un milió de dòlars en cobertura, supervisió tri-bureau, Norton 360 per a dispositius il·limitats, alertes bancàries i molt més. El pitjor, però, és que el pla “estàndard” és llest en comparació amb altres serveis de robatori d’identitat més barats.

Per exemple, Dashlane, el millor gestor de contrasenyes de les nostres revisions de gestor de contrasenyes, també inclou una petita quantitat de protecció contra el robatori d’identitat. Com es pot veure a la nostra revisió de Dashlane, una subscripció “premium”, inclou el monitoratge de webs fosques, que LifeLock no ofereix a la part inferior de les coses.. 

Mentrestant, el pla de primer nivell de Dashland “prima més”, que costa el mateix que el pla “estàndard” de LifeLock, inclou fins i tot un seguiment de crèdit en temps real i un milió de dòlars en assegurança de robatori d’identitat. LifeLock també ofereix aquestes funcions, però a un preu molt més alt.

Estem disposats a gastar més diners per obtenir LifeLock, però no hi ha cap problema. Tanmateix, hi ha un problema quan Dashlane pot oferir més funcions per 10 dòlars al mes i ho pot fer amb un gestor de contrasenyes inclòs. 

Per obtenir una comparació més directa, ID Watchdog ofereix un seguiment de crèdit tri-bureau i un seguiment de web obscura per 10 dòlars menys que el pla “últim avantatge” de LifeLock (consulteu la nostra revisió ID Watchdog).

LifeLock i Norton 360

Tanmateix, les funcions de protecció contra robatoris d’identitat no són del dibuix de LifeLock. Norton és. Els plans de “seleccionar” i posteriors inclouen una versió de Norton 360 de forma gratuïta amb el vostre paquet, que ofereix protecció que va des de cinc fins a dispositius il·limitats.. 

Norton 360 és similar a la seguretat total de Bitdefender, que, com podeu veure a la nostra revisió Antivirus de Bitdefender, és la suite de seguretat tot-en-un de l’empresa..

Norton 360 inclou funcions com ara una còpia de seguretat de núvol de 100 GB, un gestor de contrasenyes, control parental i una VPN (consulteu la nostra revisió VPN Secure de Norton). Tot i que hi ha millors opcions per a totes aquestes funcions quan compres a la carta: llegiu la millor còpia de seguretat en línia, el millor gestor de contrasenyes i la millor guia VPN per a recomanacions: Norton les inclou sota un sol sostre. 

La majoria de funcions disposen de Norton 360, fent que el pla més econòmic (que no inclou Norton) sigui obsolet. El producte s’introdueix amb protecció per a fins a cinc dispositius, independentment de si són PC, macOS, Linux, Android o iOS i acaba amb dispositius il·limitats. Tenint en compte això, les funcions són sòlides, encara que pagueu un preu elevat.

Descripció general de les funcions de LifeLock

Preu

El preu de LifeLock és més confús del que ha de ser, i és a causa del pla “estàndard”. Com s’ha esmentat, Norton és propietari de LifeLock i tots els paquets, però el primer inclou alguna versió de Norton 360 amb el vostre pla. L’interval és confús perquè, tot i ser el mateix preu inicial, “estàndard” i “seleccionat” no són el mateix quant a funcions..

“Seleccionar” ve amb Norton 360, mentre que “estàndard” no. Tot i que els dos plànols s’anuncien al mateix ritme, el preu inicial es troba escrit per sota del preu “per al primer any”. Tot pla salta de preu després del primer any, la qual cosa explica la discrepància entre els dos primers plans. La versió “estàndard” es renova a 11,99 dòlars al mes i la “selecció” es renova a 14,99 dòlars. 

A l’interval, “avantatge” es renova a 24,99 dòlars al mes i “últim avantatge” arriba a 34,99 dòlars. Per sort, no us heu obligat a subscriure’s anualment. Tot i que la taxa d’introducció s’aplica al primer any, se’t factura mensualment i es pot cancel·lar en qualsevol moment. 

Tot i que agraïm la flexibilitat, el preu és massa elevat. A jutjar purament la cobertura de fons robats, LifeLock queda molt per darrere de la competència. Haureu d’aprofitar el paquet “últim avantatge” per una cobertura de 1.000.000 dòlars, que és massa car en comparació dels càrrecs IdentityForce de 17,95 dòlars per a la mateixa protecció (consulteu la nostra revisió IdentityForce).

A més, es troba aquí la idea d’adquirir una meitat de protecció, que és una quantitat d’antivirus que hi participen (consulteu la nostra revisió Avast Pro per obtenir un altre exemple). És estrany que moltes de les funcions estiguin reservades als plans superiors. Al cap i a la fi, si esteu comprant protecció contra robatori d’identitat, voleu tenir una protecció completa.

La psicologia de preus que acompanya el rang és clara; Norton vol que saltis directament al “últim avantatge” mentre s’utilitzen els plans de nivell inferior com a punt de referència. No és el mateix que IdentityGuard, que ofereix tres plans que, en la seva majoria, ofereixen el mateix nivell de protecció (consulteu la nostra revisió IdentityGuard).

Dit això, LifeLock és generós, ja que permet cancel·lar el vostre pla en qualsevol moment i ofereix una taxa de presentació sòlida. A més, tens una garantia de devolució de 60 dies, de manera que podràs mantenir-te protegit fins a dos mesos sense perdre el cap centenar.

Facilitat d’ús

Com que LifeLock i Norton 360 es poden vendre com a producte agrupat, hi ha dues maneres de comprar una subscripció: a través del lloc web de Norton o a través del lloc web de LifeLock. Vam passar pels dos processos i la ruta de LifeLock és una mica més fàcil. Totes dues comparteixen un portal de checkout, de manera que el procés és el mateix després de triar el vostre pla. 

El lloc de LifeLock és senzill. Només té unes quantes pàgines, incloses “què és el robatori d’identitat” i “com funciona LifeLock”. Independentment de la vostra ubicació, podeu fer clic al botó “Iniciar la subscripció” per ser transportat a la pàgina de preus. 

Lifelock-revisió-preus-pàgina

Els astuts entre vosaltres podreu notar que a la imatge de dalt falta el pla “estàndard”. LifeLock ofereix els seus serveis a part de Norton a la pàgina de preus, però no la mostra en aquesta pàgina de selecció de pla independent.

A la part inferior hi ha un petit botó si només voleu protecció contra el robatori d’identitat. Com que la majoria de funcions provenen de Norton 360, no imaginem que molta gent vulgui tenir un pla “estàndard”, però és una cosa a destacar.

Revisió LifeLock

Després d’haver triat el pla, passareu a una pàgina de checkout que mostra la tarifa mensual de la subscripció, així com les funcions que l’acompanyen. Tot i que aquesta pàgina sembla el punt final de la comanda, no ho és. Feu clic al botó “checkout” per accedir a la pàgina de creació d’un compte al lloc web de Norton. 

revisió-revisió

Haureu de passar pel procés d’entrada de tota la vostra informació personal, inclosa la vostra adreça, número de seguretat social i número de telèfon. LifeLock us demanarà que aclariu les adreces de correu electrònic que teníeu, les ciutats on havíeu viscut, etc. És un procés similar per sol·licitar una targeta de crèdit..

realització de revistes-configuració

Finalment, arribeu a la pàgina de checkout, que us permet facturar mensualment o anualment. Si aneu amb un pla anual, proporcionareu dos mesos de servei gratuïtament. Independentment de la durada que tingueu, sereu elegible per la garantia de devolució de 60 dies. 

A la pàgina de confirmació de la comanda, podeu descarregar Norton 360, però en cas contrari, tot el que hi ha és al procés. Des d’aquesta pàgina final, no podeu iniciar la sessió al vostre compte. Haureu de tornar a navegar al lloc de LifeLock per iniciar la sessió. 

Inici de sessió i gestió de comptes de LifeLock

Curiosament, Norton i LifeLock comparteixen una pàgina d’inici de sessió, però independentment d’on hagis comprat la subscripció, haureu d’utilitzar l’opció “Inicieu la sessió amb Norton”. Suposem que l’inici de sessió de LifeLock és per als clients que s’havien registrat abans de l’adquisició. 

lifelock-review-login-inici de sessió

Hi ha una breu introducció quan inicieu la sessió sobre les notificacions, el control de puntuació de crèdit i les transaccions. Tanmateix, falta aquesta informació important en aquesta introducció, com ara la configuració de targetes de crèdit i comptes bancaris per al seguiment de webs fosques, que no es completaran durant la configuració. 

El tauler de control on podeu supervisar el vostre estat d’identificació està sobrecàrregat d’anuncis. No hi ha molt a protegir el robatori d’identitat: el definiu i l’oblidareu, de manera que no passareu gaire temps amb el tauler de control. Tanmateix, si compreu res menys que el pla més car, hi haurà alguns anuncis que us animaran a actualitzar-los.

salva-revisió-revisió del quadre de comandament

A la primera pàgina del tauler, la secció més important està enterrada a la part inferior. Hi ha una àrea petita per afegir tota la informació, incloses les targetes de crèdit, els comptes bancaris, la llicència de conduir, la informació d’assegurança i les adreces de correu electrònic. Molt molest, res d’això es cobreix durant la configuració o durant la introducció. 

Si considereu que protegir tota la vostra informació personal és el punt clau dels serveis de protecció contra robatoris d’identitat, tindria sentit que LifeLock us guia en el procés. No ho és, però. De fet, l’àrea on afegir tota aquesta informació està enterrada en anuncis per actualitzar-los, cosa que és fàcil de perdre. 

Per sort, un cop trobeu aquesta secció, afegir la informació és senzill. En lloc de dirigir-vos a una àrea diferent del tauler, LifeLock mostra un pop-up on podeu introduir informació en qualsevol àrea que us interessi. Això facilita l’enllaç de comptes bancaris, targetes de crèdit i molt més sense excavar al tauler.. 

informació sobre la revisió i la revisió addicional

En cas contrari, hi ha pestanyes de tot el que es mostra al tauler, incloses les alertes, la puntuació de crèdit i les vostres transaccions. Moltes de les pestanyes estaran obsoletes si utilitzeu un pla com “seleccionar”, però LifeLock les mostra de totes maneres. Tot i així, el procés d’inscripció està al punt, fins i tot si no es troba totalment a les baranes.

Protecció

LifeLock inclou totes les funcions de protecció essencials, però tal com es menciona a la secció “Funcions” anterior, estan reservades al pla de primer nivell. “Ultimate plus” inclou el seguiment de crèdits tri-bureau, alertes d’activitats de targetes bancàries i de crèdit, alertes sobre delictes comesos al vostre nom, tres informes anuals de crèdit, alertes d’activitats de comptes d’inversió i alertes de seguretat social..

Aquestes funcions poden anar de cap a peus amb qualsevol servei de protecció de robatori d’identitat líder, inclòs la protecció de robatori d’identitat ADT (consulteu la nostra revisió sobre protecció de robatori d’identitat ADT). Tot i això, ADT i altres, com ID Watchdog, inclouen aquestes mateixes funcions a tots els plans. 

El nucli de LifeLock és la protecció de la seguretat social, que, com podeu veure a la nostra guia de ciberdelinqüència, és la informació més probable que es pot robar. Tot i això, el robatori d’identitat és un delicte polifacètic. Un criminal necessita molta informació per robar la vostra identitat i LifeLock no et protegeix del tot en els seus plans de gamma baixa.. 

A causa de la fusió amb Norton, molts dels diners de la vostra subscripció van a parar a la part antivirus de les coses, amb la protecció contra el robatori d’identitat com a pensament posterior. Això es mostra en les limitades característiques de plans econòmics i la manca de cobertura de 1.000.000 dòlars a tots els plans, però “avantatge final”. 

Dit això, el paquet de Norton i LifeLock poden protegir-vos que es robin la vostra identitat en primer lloc. Norton us notificarà els llocs web maliciosos i garantirà que les aplicacions locals no danyin la vostra màquina ni us robaran les dades, per la qual cosa és a tenir en compte.

Assistència

Tenint en compte que Norton és propietari de LifeLock, hauria de sorprendre la sorpresa que hi hagi un sistema de suport robust. A Norton vam donar un 72 per cent en la nostra revisió del programari antivirus, arribant a la conclusió que, tot i ser robusta, la secció d’assistència està desvinculada a les zones i les opcions de contacte solen tenir temps d’espera llargs..

Opcions addicionals de suport de LifeLock

Altres rutes de suport són el fòrum, que, encara que és útil, té data. Norton llança el bloc de fòrums i anuncis en una sola pàgina i no hi ha fòrums separats per a cadascun dels productes de Norton. En particular, no hi ha cap àrea per a LifeLock al fòrum. Dit això, no deixa de ser un lloc útil per a Norton 360. 

foro de revisió vitalici

Per a contacte directe, Norton compta amb atenció telefònica 24 hores amb números locals per a la majoria dels principals països. També podeu fer preguntes a Twitter i Facebook. Vam mirar el compte de Twitter i està clar que algú està ocupat a respondre preguntes. En el moment d’escriure, fins i tot vam trobar una resposta en japonès.

Des del tauler de control del vostre compte, podeu accedir al centre d’assistència fent clic a “assistència” a la cantonada superior dreta. Se us enviarà a la base de coneixement, que es duplica com a pantalla per dirigir-vos a les opcions de contacte i al fòrum. 

línia de vida-revisió-base de coneixement

Val la pena assenyalar que no se us acudeix a la secció de la base de coneixement basada en el producte que teniu, sinó a la pantalla d’assistència que s’aplica a tots els productes Norton. Això és bo i dolent. La part bona és que podeu trobar el fòrum i les opcions de contacte des de la pantalla principal. La part dolenta és que haureu de trobar el servei al qual us heu subscrit enclavats en una llarga llista. 

Un cop hàgiu trobat el vostre producte (en el nostre cas, “Norton 360 amb LifeLock Select”), us portareu a una pantalla de base de coneixement més petita que mostra tots els articles rellevants del vostre producte.. 

Tot i així, encara hi ha el peu de pàgina que mostra el fòrum i les opcions de contacte. Tenint en compte això, tindria sentit que LifeLock t’enviï directament a la pàgina de la base de coneixement del producte des del tauler de comptes. 

línia de vida-revisió-producte-base de coneixement

Els articles són una bossa mixta. Algunes són molt detallades, com ara la peça de monitorització de web fosca. D’altres, com ara l’article “Se’m va robar la cartera” simplement diuen trucar a Norton. No és inherent una cosa tan dolenta: saber què fer en una situació de crisi, com si teniu una cartera perduda, és important, però pot fer que la navegació de la base de coneixement sigui feixuga..

El Veredicte

LifeLock ofereix el que fa la resta del mercat de protecció contra robatoris d’identitat, però a un preu més elevat. Dit això, té un avantatge sobre tots els seus competidors. Tot i que Norton no és el nostre antivirus favorit, no deixa de ser una eina competent i tenir-lo inclòs gratuïtament amb la majoria de plans de LifeLock justifica el preu addicional. 

Adquirir aquests serveis a la carta és més car i, en aquest sentit, LifeLock no és tan dolent. Si teniu 34,99 dòlars per abonar cada mes en “últim avantatge”, LifeLock fa que el servei valgui la pena. Tanmateix, si ja teniu un antivirus o voleu una alternativa més barata, millor que consulteu les nostres ressenyes sobre protecció contra robatoris d’identitat.. 

Què en penses de LifeLock? Voleu aprofitar la prova de dos mesos? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map