SquareSpace Review – Actualització del 2020

SquareSpace Review

Encara que no és tan ric en funcions com la competència, SquareSpace té una bona raó en termes de facilitat d’ús i de preus. Llegiu la nostra revisió SquareSpace per saber si esteu dins del públic objectiu d’aquest creador de llocs web o si voleu continuar buscant.

SquareSpace és actualment la llar de milions de llocs web i, per una bona raó, també. És un dels millors creadors de llocs web al voltant dels quals es marca una atenció al detall en el disseny, que ha guanyat diversos premis de l’empresa, inclosos quatre Webbys el 2014.

Un estudiant de la Universitat de Maryland, Anthony Casalena, va llançar SquareSpace el 2004 amb una modesta inversió de 30.000 dòlars del seu pare. Va ser una de les primeres solucions de publicació web en general, canviant per sempre com la gent posa els llocs en línia.

Nosaltres vam provar nosaltres mateixos el popular constructor web per veure si es tracta d’una eina seriosa o només és una cara bonica. Si bé el sistema tancat que es manté SquareSpace es pot limitar, no deixa de ser una eina seriosa de disseny que inclou els recursos necessaris per fer un lloc web bonic i funcional.

quadrat d'afegit quadrat

interfície d'espai quadrat

configuració de la secció d'espai quadrat

editor d'estil quadrat

Configuració del tipus de quadrat d'espai

Anterior

Pròxim

Alternatives per SquareSpace

Fortaleses & Debilitats

Característiques

SquareSpace és una mica estrany quan es tracta de funcions. La llista en si és força extensa, almenys per a plans de nivells més elevats, i les funcions són útils. Tanmateix, fins i tot amb aquest avantatge, la manca de suport de tercers fa que les opcions s’assequin.

Comencem amb el que obteniu, però. Els plans empresarials i fins a l’accés reben un accés complet a G Suite, un servei d’allotjament de correu electrònic de Google que hem considerat com el nostre número més important per obtenir els millors serveis d’allotjament de correu electrònic. Es tracta de Gmail al vostre domini, bàsicament, juntament amb un conjunt d’eines empresarials construïdes per treballar amb Google Drive (consulteu la nostra ressenya de Google Drive).

google g suite

SquareSpace al vostre lloc real, SquareSpace no té moltes funcions necessàriament, però moltes eines perquè pugueu personalitzar-lo al vostre gust. Els tipus de lletra gratuïts de Google i Typekit s’aconsegueixen, juntament amb la integració de Getty Images i un editor CSS personalitzat. No són inherents, no, però són característiques que algun altre constructor web omet.

Configuració del tipus de quadrat d'espai

Hi ha un munt d’altres funcions incloses: tantes, de fet, que SquareSpace té un índex per allotjar-les totes. La llista és tan extensa, però, perquè no hi ha cap centre d’aplicacions. A diferència de molts altres constructors web que inclouen algun tipus d’aplicació d’aplicacions que us permetrà instal·lar complements de tercers, SquareSpace és un sistema totalment tancat.

Aquest és un tema que afectarà de forma important la resta d’aquesta revisió, ja que tot el servei SquareSpace es construeix al voltant d’estar completament tancat. Pel que fa a les funcions, vol dir que la llista inicial és força extensa, però completament limitada. A menys que SquareSpace decideixi implementar una nova característica, esteu bloquejats al que ja està disponible.

Això fa que avaluar les característiques de SquareSpace sigui una mica interessant, ja que cal fer-ho dins del buit. En comparació amb altres proveïdors, és difícil acceptar la manca d’opcions. Tot i això, SquareSpace encara proporciona funcions prou altes com per fer que aquesta àrea sigui guanyadora només quan s’avalua.

Descripció general de les característiques de SquareSpace

Logotip de SquareSpacewww.squarespace.com

Gratuït per 4 GB

Disseny

Temes de Premade

Constructor de formularis

Editor HTML

Suport al fòrum
Plugin de tercers

Galeria d’art vectorial

Àudio

Vídeo HD

Usabilitat

Interfície Arrossega i deixa anar

Editor de SEO

Suport per a mòbils

Centre d’aplicacions

Suport al bloc

Suport de comerç electrònic

Editor de pàgines

Serveis

SEO

Màrqueting

Disseny de llocs web

Extres

Certificat SSL

Nom de domini

Crèdits publicitaris

Revisió del lloc

Assistència

Centre d’ajuda

Fòrum
0

Xat en directe

Telèfon

Correu electrònic

Assistència 24/7
0

Video Tutorials

Tutories de text

Diversos

Pla gratuït

Preu

Si jutgem només sobre el preu, SquareSpace es reduirà força comparat amb altres proveïdors. Un pla personal és igual al preu de Wix (llegiu la nostra ressenya de Wix), però els plans més avançats augmenten la factura. Tanmateix, fins i tot amb les tarifes elevades, SquareSpace té la pena de valer cada centenar.

El pla Personal és l’experiència bàsica SquareSpace al mateix preu que molts plans de nivell mitjà d’altres constructors web. Obteniu un domini gratuït, recursos il·limitats i fins a dos col·laboradors al lloc. No és un pla cridaner, no, però és més que suficient per a un ús bàsic. Per a llocs web senzills, aquest és el lloc on començar.

Els plans empresarials augmenten significativament les funcions per pocs dòlars addicionals al mes. El comerç electrònic s’introdueix a l’equació, amb una tarifa de transacció estàndard del 3 per cent. Algunes altres inclusions destacables són el correu electrònic de la suite G, els blocs premium i la personalització completa de JavaScript i CSS.

Per descomptat, els plans de negoci us permeten vendre productes, però els punts de venda dedicats al comerç electrònic s’adapten molt millor amb la subscripció a una botiga. Les tarifes bàsiques de transacció de nixes bàsiques completament et proporcionen eines de gestió potents. Tindreu accés complet a ShipStation per complir, Xero per a eines de comptabilitat i atenció al client (consulteu la nostra revisió Xero).

Les botigues avançades tenen les mateixes característiques que les bàsiques, amb algunes inclusions menors. Obtingueu descomptes automàtics, suport de la targeta regal, taxes d’enviament en temps real i recuperació del carretó abandonat. Les funcions són útils, segur, però perden el seu brillantor gairebé el doble del preu d’una subscripció bàsica.

En molts aspectes, els plans avançats fan que els bàsics també perdin el seu llustre. Les poques funcions addicionals haurien de ser inclusions a la tarifa ja elevada. Funcions com els descomptes automàtics i la recuperació del carretó abandonat normalment es produeixen a través d’una botiga d’aplicacions, com ho fan a Shopify, per la qual cosa cobrar més per ells sembla una mica avariciós.

Tot i això, hi ha una tendència a tots els plans. Els preus són constantment alts, però proporcionen un valor important. Els plans de negocis s’ofereixen amb la meravellosa G Suite, i els plans de comerç electrònic inclouen eines pràctiques per als negocis en línia.

Tot i això, totes aquestes funcions podrien arribar a través d’una botiga d’aplicacions. Tal com s’ha esmentat a la secció de funcions anterior, SquareSpace no troba mancat perquè no hi ha cap botiga d’aplicacions, però, no obstant això, l’opció no hi és. Quan s’inclou en el context de preus, l’exclusió és molt més perjudicial. Pagueu per funcions que d’altra manera provindrien d’aplicacions de tercers.

SquareSpace s’assembla una mica a Apple del disseny web. En aquest cas, pagueu per un sistema tancat i pagueu un dòlar elevat. Si bé les eines hi són, les opcions no ho són, de manera que no només us restringireu a utilitzar les eines SquareSpace, sinó a pagar l’etiqueta de preu que s’hi inclou..

Disseny & Eines

Una de les marques comercials de SquareSpace des dels seus inicis és la línia de plantilles de disseny atractives. L’aspecte net de gairebé totes les plantilles va impulsar una nova onada de constructors web, obligant a competidors com Weebly (llegiu la nostra crítica de Weebly) a posar-se al dia. Tot i que inicialment les plantilles semblen més estil que substància, la veritat no podria estar més enllà.

SquareSpace gestiona plantilles que ofereixen un aspecte modern i net, sacrificant usabilitat. L’atractiu cridaner encara hi és, però no a costa d’un lloc web senzill. SquareSpace us ofereix els dos, oferint-vos un aspecte modern i mantenint la facilitat d’ús d’un tema premat.

plantilles d'espai quadrat

Un cop hàgiu triat una de les 92 plantilles disponibles, sereu dirigits a l’editor. Aquesta àrea consta de dues seccions: el menú de configuració del costat esquerre i el propi editor d’arrossegar i deixar anar. El menú de configuració tracta els grans tocs del vostre lloc. Hi trobareu una jerarquia de pàgines, opcions de disseny universal, eines de comerç electrònic i analítica bàsica.

interfície d'espai quadrat

Les botigues en línia tenen molt a fer aquí. Podeu afegir nous productes amb la gamma habitual de criteris, incloses les etiquetes i categories, i utilitzar l’editor d’arrossegar i deixar anar per organitzar-los. Les pàgines de productes individuals admeten mitjans de comunicació, dissenyant el mateix excel·lent disseny que la resta de temes de SquareSpace. Crea una rica experiència de producte, amb una còpia de xifrat SSL de 2048 bits i recuperació automàtica de vendes.

Tot i que és fàcil arrossegar l’àrea de configuració de la majoria de constructors web, SquareSpace passa molt per aquí. En particular, les opcions de disseny són sorprenentment abundants. Hi ha opcions bàsiques com l’ajust de logotip i de lletra, però també hi ha eines més avançades com CSS personalitzats, editor d’estil i integració de Typekit.

editor d'estil quadrat

Tanmateix, el centre d’edició del lloc web es troba a la interfície arrossegar i deixar anar. És una mica diferent d’altres editors que hem vist que no hi ha icones per arrossegar a la pàgina des de la pantalla d’edició principal. SquareSpace segmenta cada element del vostre lloc en la secció de sorra que heu de triar per editar la secció abans d’obtenir cap opció.

Aquí és on realment editeu el vostre lloc. Apareix una barra d’eines que mostra la secció que editeu amb un botó titulat “afegir bloc” a la part dreta. Els blocs creen el vostre lloc web, permetent afegir elements de disseny simples com espaciadors i línies o integracions socials complexes com una incrustació SoundCloud.

configuració del bloc d'espai quadrat

Aquestes eines són realment les úniques a la vostra disposició, cosa que és una decepció. SquareSpace no admet aplicacions de tercers, és a dir, que només us limitem a allò que es proporciona. Podeu comprar blocs premium, com ara un mòdul de donacions, amb un pla més car, però tot i així la llista és limitada.

El tema d’un sistema tancat és fort aquí, especialment. Es renuncia a qualsevol addició de tercers al vostre lloc en benefici del sistema que funciona de manera fluida. Per descomptat, hi ha una selecció limitada per triar, però cadascun dels blocs funciona tan bé entre ells que és una mica difícil queixar-se.

Realment, aquest és un gran joc de SquareSpace. El dissenyador se sent molt més com una eina de disseny i menys com una joguina. No teniu aplicacions de cutie, sinó eines serioses per aconseguir l’aspecte que desitgeu. Sovint, això significa agafar les limitades opcions que tens i crear alguna cosa amb aquestes eines en lloc de prendre una aplicació que ja s’ha creat.

Facilitat d’ús

Malgrat sentir-se com una eina de disseny més avançada, SquareSpace continua sent molt fàcil d’utilitzar. El gruix del vostre treball prové de la interacció amb la pàgina web que esteu editant. No directament, però. Seleccioneu la secció en què voleu treballar i la interfície d’interès us mostrarà les eines d’edició d’aquesta secció.

Això fa molt per no desbordar la pantalla mentre intenteu editar-la. En lloc de aparèixer mitja dotzena de caixes diferents mentre feu un ratolí sobre la pantalla, trieu i trieu on voleu editar-les.

configuració de la secció d'espai quadrat

Un cop heu trobat la secció, l’editor separa la resta i l’amplia per adaptar-se a la pantalla. Si us plau, podeu trobar zones per afegir nous elements i apareixerà una finestra amb les vostres diferents opcions. Una cosa que SquareSpace té sobre els seus competidors és una barra de cerca en aquesta finestra. Desplaçar-se per la llista per trobar l’element que vulguis és generalment la meitat de la batalla amb aquests creadors de web, per tant, aquesta inclusió és una mica important però important.

El menú del costat esquerre fa que la gestió de la resta del vostre lloc sigui brisa. Disposa de totes les eines que necessiteu des d’analítica fins a SEO, amb poca confusió en altres àrees. Tanmateix, l’especial d’aquesta àrea és que estigui separat de l’espai de disseny. La segregació de gestió i disseny ajuda la facilitat d’ús immensament.

Tot i que ens hem queixat del sistema tancat fins a aquest moment, té sentit quan es presenta la facilitat d’ús. Per descomptat, les opcions són molt limitades, però també vol dir que no haureu de buscar-vos per trobar tots els últims complements que vulgueu. Amb SquareSpace, tot es pot fer des del primer moment.

Inclou l’edició d’imatges, la gestió de SEO, la integració de blocs i molt més. Durant les proves, vam descobrir constantment noves eines que només suposàvem que només provenien d’una aplicació addicional. Tenir-ho tot a l’abast és un compromís digne, i fa que el cop d’un sistema tancat faci mal encara.

Assistència

Tot i que la resta del dissenyador és d’alta qualitat, el suport és potser la millor zona de SquareSpace. La quantitat segura d’opcions no només per al manteniment, sinó que creix el vostre lloc és impressionant si es compara amb altres proveïdors. Clar, SquareSpace té una dedicació als seus clients que es mostra a través del suport.

Tot el suport es troba a la base de coneixement, a la qual es pot accedir convenientment des de la barra d’eines de l’esquerra del dissenyador. Aquí trobareu els articles bàsics que es podrien esperar d’una zona, així com informació de contacte, guies, vídeos, seminaris i fòrums..

base de coneixement de l’espai quadrat

La base de coneixement es composa de guies i preguntes freqüents. SquareSpace presenta aquestes peces en un format educatiu. És com un currículum de creació web, on hi ha un flux d’articles sobre un tema únic que es connecten entre ells. Normalment, es tracta d’una llista de guies seguida d’una FAQ per a qualsevol tema addicional que no es tracti de les guies.

guia d'espais quadrats

Gairebé totes les guies també tenen un vídeo que l’acompanya. Alguns tracten temes bàsics com ara convidar un col·laborador o afegir productes, però també hi ha temes molt més complexos. En concret, SquareSpace inclou un conjunt de vídeos “Per començar” que cobreixen arquetips principals per a llocs web i com es poden construir.

SquareSpace també ofereix tallers i seminaris. Si esteu a la ciutat de Nova York, heu tingut la sort de tenir accés a tallers presencials en què els dissenyadors de SquareSpace gestionen com fer servir el constructor a un nivell més profund. No us preocupeu si no esteu a la zona, però, ja que l’esdeveniment presencial es retransmet en directe perquè els membres de SquareSpace ho vegin.

webinar espai quadrat

Dirigir el suport passiu és un fòrum força viu. Funciona una mica com Reddit, on es voten publicacions i comentaris, portant la informació més important a la part superior. Prou segur, SquareSpace fins i tot té un article sobre com utilitzar el fòrum.

fòrum d'espai quadrat

Tot això i ni tan sols hem compartit els nostres pensaments sobre el suport de SquareSpace. El fet que no ho haguem fet, però, hauria de ser un testimoni de com és el suport. SquareSpace té totes les bases cobertes, amb un nucli de suport que pocs competidors poden fer front. En poques paraules, aquest és el millor suport que hem vist des d’un constructor web mai.

Conclusió

SquareSpace és una marca polaritzant, en part a causa dels elevats preus i en part a causa del sistema tancat. Tot i així, tots dos tenen sentit quan es posen en pràctica. Si bé l’eina pot semblar una limitació inicial, la compensació d’opcions de coherència acaba sent favorable a llarg termini.

Amb això dit, però, no és un compromís que agafi a tothom. Si encaixes aquesta categoria, assegureu-vos de consultar algunes de les altres ressenyes de constructors web per trobar-ne una cosa adequada. Hem provat de forma extensiva cadascuna per assegurar-nos de saber en què trageu quan us registreu. També us recomanem que feu una ullada a les nostres opcions de selecció dels millors proveïdors d’allotjament web per veure si els dos mallaran.

Si preferiu anar amb allotjament web, us recomanem que utilitzeu WordPress. Consulteu les nostres guies de WordPress per obtenir més informació. 

  • Guia per a principiants a l’ús de WordPress
  • Guia intermèdia per utilitzar WordPress
  • Guia avançada d’ús de WordPress

Què en penses de SquareSpace? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me