Revisió Wix: actualització 2020

Wix Review

Wix és un dels constructors de llocs web més coneguts, amb una llarga trajectòria d’ajuda a persones i empreses a configurar llocs. En aquesta revisió, Cloudwards.net aprofundeix en els detalls d’aquest servei.


Wix és un dels millors creadors de llocs web que va superar els 100 milions d’usuaris a principis del 2017. Vam provar el popular constructor per veure si es tracta d’una eina seriosa de disseny o només s’explota. En molts aspectes, sembla que la resposta és l’antiga categoria, cosa que el converteix en un contendent seriós entre els millors creadors de llocs web.

El creador gratuït de llocs web d’arrossegament i arrossegament va ser llançat el 2006. Tot i que no va ser la primera eina per gestionar aquesta tasca, es trobava entre la línia preliminar, permetent als usuaris configurar ràpidament un lloc web sense cap coneixement de codificació..

No obstant això, competidors com SquareSpace (llegiu la nostra revisió SquareSpace) van amenaçar la posició de l’empresa, obligant Wix a revisar completament la seva plataforma. Amb una mica de màrqueting d’influencer i un munt de noves plantilles a la mà, Wix va tornar amb força. Seguiu la nostra revisió completa sobre Wix per veure com aquests canvis la fan tan especial com es va produir el 2006.

editor de wix

mercat d'aplicacions wix

configuració del bloc wix

tauler de wix

Configuració de la caixa de llum wix

Anterior

Pròxim

Alternatives per a Wix

Fortaleses & Debilitats

Característiques

Per recórrer totes les funcions de Wix es requereixen diversos articles. Aquest creador està ple de funcions gratuïtes i de pagament per a gairebé qualsevol lloc o necessitat. Des d’operacions bàsiques de llocs com SEO i analítica fins a gestors de reserves i contactes, Wix té una eina per a qualsevol cosa.

Una de les més impressionants, especialment per als nous llocs, és l’eina SEO. El SEO, o l’optimització de motors de cerca, garanteix que el vostre lloc aparegui als motors de cerca quan s’introdueixen determinades paraules clau. Wix compta amb una extensa redacció de SEO bàsic i avançat, que garanteix que el vostre lloc sigui al capdamunt.

També podeu aprofitar el dissenyador de logotip. Aquesta no és la vostra interfície típica amb unes dotzenes de peces de clipart i alguns tipus de lletra diferents. En lloc d’això, Wix us fa algunes preguntes i automàticament us ofereix diversos dissenys en funció de les vostres respostes. A continuació, podeu veure el que va escopir per al nostre blog de tecnologia “Mega Techdome”.

fabricant de logotip de wix

A més d’optimitzar el vostre lloc, també hi ha moltes funcions de construcció. Wix inclou un enllaç al seu mercat d’aplicacions dins de la finestra del creador, que us permet trobar i instal·lar aplicacions al vostre lloc fàcilment sense navegar cap a una altra pàgina. S’assemblen molt als complements de WordPress, tret que no hi hagi addicions de tercers.

Però és molt més ampli que WordPress. Si bé el nombre real d’addons és menor, cadascun és d’una qualitat superior. Per exemple, hi ha “hotels Wix” que permet als hotels fer reserves a través d’un lloc Wix. Sens dubte, es pot aconseguir amb WordPress, però requerireu que codifiqueu el vostre propi plugin, o que feu un complement de nínxol molt alt i que el jurat ho apliqueu per aquest propòsit..

botiga d'aplicacions wix

Com que la majoria d’aplicacions estan desenvolupades per Wix, gairebé sempre hi ha una versió gratuïta i restringida. La versió gratuïta d’hotels, per exemple, us permet configurar un sistema de reserva i definir tarifes, però retalla funcions com ara la reserva per a mòbils i l’assistència en diversos idiomes. En comparació, Weebly (llegiu la nostra crítica de Weebly) té una aplicació similar, “Nomenada”, que només ve en una versió de pagament.

Saltant de nou a Wix, però, podeu editar el vostre lloc directament mitjançant codi. Molts constructors tanquen aquesta zona més avançada davant el temor que alguna cosa emboliqui el vostre lloc. Tot i que això pot passar certament, Wix us permet personalitzar completament el vostre lloc i el seu funcionament, fins i tot mitjançant línies de codi.

Tot i això, si totes les opcions no us agraden, Wix sempre es pot fer càrrec i dissenyar el vostre lloc. És un servei relativament nou, però podeu encarregar a un expert en disseny de Wix perquè el vostre lloc es converteixi en vida. Tampoc és un equip de dissenyadors aleatoris. Trieu amb quin dissenyador voleu treballar, navegant per cadascun dels seus portafolis per veure quina de les centenars d’opcions és adequada per a vosaltres..

experts en wix

Wix es troba clarament a la part del davant no només per als creadors de llocs web, sinó també per als llocs web en general. Fins i tot plataformes de codi obert, com WordPress, lluiten per mantenir-se al dia amb el nombre de funcions que ofereix Wix. Podeu fer pràcticament qualsevol cosa i això és difícil de discutir.

Logotip de Wixwww.wix.com

Comença des de 500 € al mes Tots els plans

Disseny

Temes de Premade

Constructor de formularis

Editor HTML

Suport al fòrum

Galeria d’art vectorial

Àudio

Vídeo HD

Usabilitat

Interfície Arrossega i deixa anar

Editor de SEO

Suport per a mòbils

Centre d’aplicacions

Suport al bloc

Suport de comerç electrònic

Editor de pàgines

Serveis

SEO

Màrqueting

Disseny de llocs web

Extres

Certificat SSL

Nom de domini

Crèdits publicitaris

Revisió del lloc

Assistència

Centre d’ajuda

Fòrum

Xat en directe

Telèfon

Correu electrònic

Assistència 24/7

Video Tutorials

Tutories de text

Diversos

Pla gratuït

Preu

Des del seu debut el 2006, Wix ha ofert llocs web gratuïts als seus usuaris. Ara hi ha molts plans diferents, però l’objectiu principal no s’ha perdut. El pla gratuït de Wix encara brilla, que li permet accedir completament al creador i a les seves funcions amb un domini gratuït .wix.com..

Gratuït és el millor lloc per començar, ja que estableix les bases sobre les quals es basen tots els altres preus. El següent nivell us permet buidar la marca Wix i utilitzar el vostre propi domini. Al vostre lloc encara hi ha anuncis Wix que, per sort, no són intrusius. És un pla únic que no es compara bé amb els altres creadors de llocs web, però, a més, us ofereix una aparença més professional sense massa cost..

La combinació només és lleugerament millor, eliminant tots els anuncis Wix, proporcionant-vos un domini gratuït i augmentant l’ample d’emmagatzematge i banda. Un cop més, es tracta d’una mica de pla desenganxat que no s’ajusta a les ofertes d’altres proveïdors. La millor elecció i el pla que recomanem, però, és Il·limitat.

Aquest és un terreny mitjà, que us ofereix una amplada de banda il·limitada, 10 GB d’emmagatzematge i un domini gratuït. Si necessiteu obtenir un lloc web en línia, aquest pla és per a vosaltres. Apareix molt bé contra el seu competidor més formidable, SquareSpace, també amb uns dòlars més barats al mes.

Pujar al següent nivell són plans de comerç electrònic. Ho fan només per això, venent productes en línia. El salt reduït de preus és insignificant tenint en compte que obteniu el doble d’espai d’emmagatzematge i una botiga en línia preinstal·lada. Utilitza ADI o Artificial Design Intelligence per crear automàticament la vostra botiga de la qual parlarem més detalladament a la secció de facilitat d’ús que hi ha a continuació.

Wix també realitza una còpia de seguretat dels seus plans de comerç electrònic. De forma gratuïta, heu calculat les tarifes d’enviament ja incloses, una característica que SquareSpace només inclou al seu pla més car. A més, també podeu configurar notificacions de correu electrònic automàtiques per als vostres clients, configurar descomptes o promocions i utilitzar la caixa de seguretat segura de Wix per fer tots els pagaments. Encara millor, totes aquestes funcions estan preinstal·lades quan us registreu.

Els plans VIP són exactament els mateixos que els plans de comerç electrònic pel que fa a l’especificació. Obteniu ample de banda il·limitat, una botiga en línia i els mateixos 20 GB d’espai d’emmagatzematge. Tanmateix, també rebeu suport VIP amb resposta prioritària i una revisió única del lloc professional. És bastant més car que els plans anteriors i, sincerament, mostra una rendibilitat reduïda. Tanmateix, si necessiteu una línia directa, és fonamental.

Wix adopta un enfocament diferent als preus del creador de llocs web. Moltes empreses com iPage i SquareSpace només ofereixen un bon grapat de plans. Wix té opcions per a qualsevol, des de l’alça de manera gratuïta, amb preus sempre baixos als plans premium. Tanmateix, pot ser una mica difícil saber per on començar. Si busqueu un pla premium, us recomanem Unlimited per a l’experiència Wix més completa.

Disseny & Eines

En general, Wix té algunes de les millors eines per crear el vostre lloc web al mercat. En el darrer any més o menys, el dissenyador ha millorat notablement, amb novetats afegides al mes. Hi ha prou poder per crear qualsevol lloc que puguis somiar, amb una àmplia gamma de plantilles per començar.

De fet, la selecció de plantilles és una mica aclaparadora al principi. Hi ha categories, des de carteres i currículums fins a botigues en línia, amb subcategories a cadascuna. El que és especialment impactant és que les plantilles són realment útils.

Tot i que hi ha plantilles cridaners, potencialment pretensioses, tampoc és difícil trobar-ne una de senzilla. Les plantilles sovint són massa àrides o massa excessives, però Wix aconsegueix oferir-vos una varietat d’opcions que s’entreveuen.

plantilles de wix

Un cop hàgiu resolt un tema, podreu personalitzar-lo. Ja hi ha tantes opcions temàtiques diferents que realment no necessiteu crear res. Els ajustaments senzills als colors, tipus de lletra, etc. són molts dels elevats canvis que haureu de fer. Si voleu anar més complex, podeu fer-ho amb aplicacions.

Just al constructor de Wix, podeu afegir aplicacions al vostre lloc web. Com es diu a la secció de funcions anterior, la llista és bastant gran i són les eines fonamentals que fareu servir per crear el vostre lloc. Aquestes addicions s’assemblen més a paquets en lloc de funcions de nínxol, i ofereixen tota una secció d’un lloc web en lloc d’una sola peça.

mercat d'aplicacions wix

Per exemple, Wix Blogs configurarà una pàgina per a publicacions, la interfície per a escriptura de publicacions, una secció de comentaris i una àrea d’usuari. És una manera ràpida d’iniciar-vos al vostre lloc sense afegir diverses aplicacions diferents.

Però també hi ha aplicacions nínxol. S’utilitzen en combinació amb altres més àmplies, aquestes aplicacions poden tenir molta potència. Per exemple, els blocs combinats amb el fòrum Wix, el xat Wix i el comptador de cops de Wix poden convertir un bloc descalç en una experiència social.

Wix us ofereix una llarga llista d’eines per dissenyar el vostre lloc. És molt remarcable també, tenint en compte que cap no se sent massa nínxol ni ampli. La gamma de plantilles és igual de notable, proporcionant-vos una base sòlida per implementar totes aquestes eines.

Facilitat d’ús

No hi ha cap problema en aquest àmbit. En poques paraules, Wix és una de les maneres més fàcils de construir un lloc web. La meravellosa gamma de plantilles d’alta qualitat proporciona un excel·lent punt de partida, amb una interfície intuïtiva per personalitzar l’aspecte al vostre gust.

Un cop hàgiu seleccionat una plantilla, sereu dirigits a l’editor que utilitza de cinc a vuit botons (segons el tema) per crear. Teniu menús, fons, afegiu elements, afegiu aplicacions, càrregues i botons per a qualsevol aplicació addicional que hagueu instal·lat.

configuració de secció wix add

Aquesta aproximació a l’estil de botons fa que sigui molt fàcil canviar l’aspecte del lloc sense anar massa al fons del forat del conill. WordPress, per exemple, sovint requereix que aneu al fons, que feu canvis i que torneu a carregar el vostre lloc per veure com es veu. Tot a Wix passa dins del mateix editor.

A fora dels botons, utilitzeu la interfície bàsica d’arrossegar i deixar anar. No es tracta només del moviment de text i imatges. Wix implementa elements dinàmics com les presentacions de diapositives a la interfície arrossegar i deixar anar, el que significa que podeu interactuar directament amb el que hi ha al vostre lloc.

secció d'edició wix

Afortunadament, tampoc haureu de preocupar-vos només d’atendre la col·locació. Wix inclou marcadors Photoshop-esque per alinear els diferents elements de la pàgina. Identifica ràpidament el que intentes moure i fixa l’element al seu lloc.

línies de quadrícules wix

Si, però, voleu eludir el procés de disseny completament, Wix també té opcions. Podríeu contractar un dissenyador, però el sistema ADI és molt més interessant. Es tracta d’Intel·ligència de Disseny Artificial i ajuntarà automàticament un lloc basat en una enquesta breu.

El seu objectiu principal és dissenyar botigues en línia. ADI us preguntarà què veniu, algunes paraules clau generals que s’identifiquen amb la vostra marca i els esquemes de color i tipografia que preferiu. En general, el procés s’ha acabat en cinc minuts i podeu fer modificacions bàsiques al lloc on escup un cop fet.

wix adi

L’ús d’un constructor de llocs web és la facilitat d’ús. Tot i així, molts constructors del mercat es veuen obstruïts amb interfícies malhumorades que no saben aprendre. Wix gestiona una interfície que us proporciona molt poder sense alentir-la, convertint-la en un dels constructors de llocs web més fàcils del mercat.

Assistència

Com que el servei és tan racionalitzat, el suport a Wix requereix un lloc posterior. Això no vol dir que no està disponible, sinó que normalment no és important. Tanmateix, quan es plantegen preguntes, el centre d’ajuda de Wix és el lloc per donar respostes.

També hi ha moltes respostes. Una llarga llista d’articles inclou 34 temes diferents, des de preguntes generals de disseny fins a aplicacions desenvolupades per Wix. A l’hora de recórrer cadascuna, ens vam adonar que els articles es divideixen en dues categories: preguntes freqüents i tutorials.

Les preguntes més freqüents inclouen un conjunt sorprenent de temes. Per exemple, hi ha un article dedicat a la renovació automàtica del pagament del logotip de Wix, només indica que el logotip de Wix és una tarifa única. Sembla una mica innecessari després de llegir, però imaginar un escenari on es plantegi aquesta pregunta no és difícil.

No obstant això, els tutorials representen un percentatge més gran d’articles al centre d’ajuda. Es tracta de peces molt útils, que es presenten amb instruccions pas a pas i res més. Per a passos habituals, com ara canviar el disseny de la capçalera, el tutorial també inclou un vídeo que l’acompanya.

centre d’ajuda wix

Si el centre d’ajuda no pot solucionar el problema, hi ha assistència individualitzada a través del correu electrònic i del telèfon. Tanmateix, això es pretén clarament com una forma secundària de suport i, per això, és difícil fer-ne el seguiment.

Heu de trobar un article al centre d’ajuda, aneu a la part inferior i seleccioneu “no” a la secció “Ha respost la vostra pregunta?” secció Fins i tot després, Wix us portarà a un sistema d’ajuda automatitzat que intentarà de nou trobar un article abans d’enviar-vos el servei d’assistència.

Es tracta d’una mica d’espasa de doble tall. Amb una sobreabundància d’opcions de contacte, el nivell d’assistència sovint baixa, de manera que esborra qualsevol problema abans que el fet ajudi a la qualitat de l’assistència que esteu rebent. En teoria, això té sentit i, a Wix, també ho fa a la pràctica.

Tot i que el seguiment del suport és complicat, el nivell de suport és excel·lent. Els bitllets i les devolucions es responen en pocs minuts amb la mateixa instrucció senzilla que es veu al centre d’ajuda.

En comparació amb un amfitrió web típic, el suport a Wix és sorprenentment bo. Com que és un sistema propietari, només haureu de resoldre tants problemes. En la majoria dels casos, una solució s’enterra al centre d’ajuda, fent que aquesta part del servei Wix sigui una victòria fàcil.

El Veredicte

Wix té una llarga història a l’espai de creació del lloc web i és una meravella que encara aconsegueix ser rellevant tants anys després. El creador és un dels millors que hem provat, combinant plantilles artístiques amb funcions pràctiques. Si busqueu un lloc on construir el vostre lloc, Wix és una bona manera de començar.

També tenim un article sobre els millors proveïdors d’allotjament web si encara no us preocupa la manera de enviar el vostre lloc a l’èter.

Per a allotjament web, recomanem WordPress. Assegureu-vos de consultar els nostres tres guies de la plataforma per aprendre a utilitzar-lo. 

  • Guia per a principiants sobre l’ús de WordPress
  • Guia intermèdia per utilitzar WordPress
  • Guia avançada d’ús de WordPress

Què en penses de Wix? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me