Revisió uKit – Actualització del 2020

Revisió uKit

Si busqueu un creador de llocs web senzill que us resulti fàcil per les campanes i els xiulets, potser voldreu donar-li un cop d’ull a uKit. Si bé té algunes debilitats en els departaments d’usabilitat i SEO, si saps el que estàs fent t’agradarà. Consulteu la nostra revisió completa de uKit per obtenir més informació.


Amb un disseny excel·lent i una facilitat general d’ús, uKit es posiciona com un dels millors creadors de llocs web del mercat. Dit això, no té cap culpa. No té una eina d’optimització de motors de cerca potent i la codificació pot ser difícil per a principiants.

Si voleu un creador adaptat a la personalització profunda, consulteu la nostra revisió uCoz. L’han construït els mateixos desenvolupadors, però inclou eines molt més potents.

uKit pot funcionar bé per a empreses de baix manteniment. Si no necessiteu una botiga cridanera i uns complements de màrqueting digital boig, us encantarà. Afegiu plantilles fantàstiques a la combinació i obteniu un creador de llocs web decent. Continua llegint per obtenir més informació en aquesta revisió uKit.

Fortaleses & Debilitats

Característiques

Les funcions d’UKit s’han pensat bé, oferint personalitzacions profundes i eines potents. Podeu fer qualsevol cosa, des de màrqueting digital fins a treballar amb SEO, de manera que és un paquet tot inclòs.

Formulari uKit

uKit ofereix un widget de creació de formularis bàsic, però funciona. Dit això, no us trobareu utilitzant tant com la integració MailChimp de uKit. És una eina que us ajuda a mantenir-vos en contacte amb els missatges de correu electrònic. Els butlletins són fàcils de compilar i la integració amb uKit us permet arrossegar un formulari MailChimp a qualsevol pàgina.

formes ukit

A més de buscar millor que la majoria dels formularis predeterminats, l’ús del complement MailChimp significa que qualsevol contacte es transfereix automàticament a la base de dades MailChimp.

La recollida de correus electrònics és un negoci complicat amb el Reglament general de protecció de dades. Heu d’assegurar-vos que compliu les seves normes de protecció de dades, cosa que facilita uKit. Podeu afegir una finestra emergent i editar pàgines de polítiques en qüestió de minuts, de manera que la recollida de dades és fàcil.

botiga uKit

Si voleu vendre en línia amb uKit a llarg termini, haureu d’actualitzar-vos al pla de comerç electrònic d’UKit. A diferència d’altres constructors de llocs web que ofereixen aquest tipus de preus, però, podeu provar l’eina de botiga de forma gratuïta durant 14 dies.

L’eina en sí és exhaustiva. Per afegir un producte a qualsevol pàgina, només heu d’arrossegar el widget del producte i uKit us generarà contingut maniquí per a que sigui fàcil d’editar.

producte ukit

La primera vegada que feu clic al widget del producte, també fareu un procés per configurar una botiga. Podeu definir la moneda, els preus i altra informació general. Més important encara, podeu definir els mètodes d’enviament disponibles de manera que els preus s’actualitzin en funció del que els clients trien com a ubicació d’enviament.

Un cop acabat tot això, és fàcil editar productes a la pàgina. Podeu modificar imatges, descripcions i metadades, però, malauradament, no hi ha moltes opcions per a l’estructura d’una pàgina de producte..

D’altra banda, una característica impressionant és que podeu triar què li passa al lloc web quan un client afegeix alguna cosa al seu carretó. Per exemple, es poden enviar al dit carretó o poden romandre on es troben.

Aquesta és una opció important basada en les vostres etiquetes de preu. Si vens articles molt cars, després de ser enviat al carretó seria millor, si no, el client només afegirà més productes i es desanimarà pel gran total..

Si voleu centrar-vos en el comerç electrònic, hi ha millors plataformes, com ara Shopify. És una eina exhaustiva, però també és difícil de dominar, per tant, llegiu prèviament la guia del nostre principiant sobre Shopify..

Utilitzeu blocs

Els blocs amb uKit no són tan fàcils com ho és amb alguns creadors de llocs web, però tampoc és tan feixuc com d’altres. Les plantilles tenen una pàgina de bloc predeterminada que us envia a una eina de blogs limitada.

Per començar a actualitzar els visitants, només cal afegir-hi un article i editar-lo a la pàgina. L’estructura i el disseny del sistema són similars als articles de Facebook, és a dir, que és senzill però bonic.

No hi ha moltes opcions de personalització. Tot el que podeu fer és inserir imatges i pressupostos i formatar text.

blog ukit

D’altra banda, classificar a Google amb les teves publicacions és més fàcil del que ho fa amb altres creadors de llocs web. Per exemple, podeu modificar les paraules clau en què feu una classificació, cosa que ajuda molt a ser indexat i és una característica rara entre els creadors de llocs web..

Per obtenir una millor plataforma de blocs, mireu WordPress. Si s’adapta a les vostres necessitats, llegiu la nostra millor guia d’allotjament web per a WordPress perquè el programari no compta amb el seu propi hosting.

Descripció general de les funcions de uKit

Preu

Els plans de preus de uKit són complexos. El pla mínim s’adapta perfectament a la prova del programari. Us proporciona les eines per a que funcionin una cosa fàcil i mòbil, amb hosting i nom de domini inclosos. És un bon pla si no teniu una primera empresa en línia. També és una bona elecció per comprovar si uKit funciona per a vosaltres.

El pla bàsic no és tan fantàstic. L’únic avantatge afegit són moltes estadístiques i dissenys premium. A primera vista, sembla una bona actualització, però hi ha una sorpresa. La majoria dels creadors de llocs web presenten aquestes estadístiques i funcions de disseny des del primer moment, de manera que el pla és una “presa de diners a la part de uKit”.

El pla de comerç electrònic s’explica per si mateix. No és massa car ni barat, així que l’únic motiu per actualitzar-vos al pla és si us agrada uKit i voleu iniciar una botiga en línia amb ell. Per obtenir més informació, desplaceu-vos cap a la secció “botiga uKit” d’aquesta revisió.

Finalment, el pla Pro és només una captura de diners. També s’hauran de disposar d’esquemes de colors personalitzats en plans de preus més baixos, perquè la implementació no té cap cost per als implementadors..

Disseny & Eines

L’editor de uKit és prou bonic i complex per cuidar les vostres necessitats en línia.  

La pestanya “pàgines” és la que gestionareu totes les seccions del vostre lloc web. A més de les opcions estàndard de gestió de pàgines, us permet gestionar les finestres emergents. uKit compta amb alguns d’aquests integrats, però també podeu crear-los. Això ajuda molt a atraure els visitants del vostre lloc web.

També podeu utilitzar la pestanya “pàgines” per afegir pàgines necessàries, com ara un missatge d’error 404 o la política de confidencialitat de la vostra empresa..

Tècnicament, podeu fer-ho amb qualsevol creador de llocs web afegint una pàgina nova i editant-la a allò que necessiteu. La diferència és que uKit us ofereix una plantilla per a aquest tipus de contingut, de manera que és molt més fàcil configurar aquestes pàgines avorrides però necessàries.

La pestanya “widgets” us permet arrossegar i deixar anar elements i blocs prematurs. Tot i que els blocs estan ben fets, no n’hi ha molts. Si voleu treballar amb un creador de llocs web que té molts elements, llegiu la nostra ressenya de Duda. Dit això, Duda tampoc té una biblioteca il·limitada, de manera que obtindreu el mínim: caixes de text, formes, botons i formularis.

A més d’això, obteniu integracions fantàstiques a la pestanya “Ginys”. Ja hem parlat dels formularis MailChimp, però també podeu inserir un reproductor multimèdia Soundcloud, per exemple, que és excel·lent per al lloc web d’un artista..

La pestanya “disseny” us permet canviar colors i tipus de lletra. Només podeu triar entre algunes paletes predeterminades de la versió gratuïta. També podeu crear jocs d’estil, però sempre que no actualitzeu a una versió de pagament, esteu limitat visualment.

El disseny requereix molta feina i grans retocs. Mentre no pugueu inserir codi de color HTML, serà difícil obtenir l’aspecte exacte que teniu en compte.

La pestanya “Vista prèvia” us permet visualitzar la visualització del vostre lloc web en diferents pantalles. La capacitat de resposta per a mòbils és important per a Google, per la qual cosa poder editar-la és molt bona.

El que és excel·lent és que les plantilles d’UKit són responsives i optimitzades per a mòbils, cosa que redueix la vostra feina a la meitat. Podeu triar quins elements es mostren a les pantalles també, de manera que sigui fàcil fer un lloc web optimitzat.

L’editor també ofereix funcions de còpia de seguretat i desfer. Podeu fer una pista enrere si cometeu un error en una sessió i si voleu provar alguna cosa arriscada, com canviar la plantilla, podeu fer una còpia de seguretat del lloc web i tornar a la versió si alguna cosa va malament..

Com que hem esmentat plantilles, parlem-ne. A més de respondre, són bonics. Això és cert per a la majoria de creadors de llocs web, però les plantilles estan optimitzades per al nínxol i fins i tot el llenguatge a uKit.

templates ukit

Suposem que teniu un despatx d’advocats que s’ocupa de casos d’automoció. Quan us registreu, trobareu una plantilla per al vostre nínxol, equipada amb un contingut i una estructura fictícies, que coincideixi amb el país on viviu.

Voog no és el millor creador de llocs web del mercat, però també té plantilles impressionants. Si això sona bé, llegiu la nostra crítica de Voog.

Finalment, la fitxa “tauler” us permet gestionar les coses posteriors. És on gestionaràs els teus dominis, editareu el codi del vostre lloc web, obtindreu un certificat SSL i us integreu amb una eina de gestió de relacions amb els clients..

Només podeu editar el vostre codi en HTML i l’únic CRM disponible és AmoCRM. Això pot canviar, però és una gran limitació per a l’usuari expert que pugui fer servir un codi CRM. Tanmateix, per a la majoria dels usuaris, això no dificultarà els seus esforços en línia.

Facilitat d’ús

uKit no és tan fàcil d’utilitzar com la majoria de creadors de llocs web, però es pot fer gairebé qualsevol cosa un cop se n’acabi el mateix. El problema és que té una forta corba d’aprenentatge. No hi ha res especialment dur, però, només alguns obstacles menors. El tauler esquerre podria beneficiar-se d’algunes etiquetes o icones per a les pestanyes i l’edició a la pàgina podria ser més clara.

Tenint això en compte, jugar durant 15 minuts és suficient per entendre què fa tot. Com a programari en general, no és difícil d’utilitzar. Només en comparació amb altres constructors de llocs web, està clar que les coses es podrien fer millor.

Ajuda que algunes funcionalitats només s’activen a la pantalla principal si les activeu. Per exemple, la pestanya “botiga” només apareixerà un cop heu afegit el primer producte. D’altra banda, tot i que això garanteix una interfície neta i neta, pot resultar confús cinc minuts fins que trobeu la funció de comerç electrònic..

Assistència

El problema d’amagar funcions darrere de pestanyes o seccions contraintuitives també es pot veure amb el suport d’UKit.

suport ukit

La base de coneixement inclou nou categories de tutorials i Q&Tot això, avalat per imatges i vídeos explicatius. Estan ben fets, de manera que obtenir ajuda no hauria de ser un problema.

Entrar en contacte amb els desenvolupadors és una història diferent. Malauradament, el creador de llocs web no ofereix assistència telefònica, suport de xat ni un fòrum perquè els usuaris s’ajudin mútuament. L’única manera de posar-se en contacte és mitjançant un antic sistema de ticketing. Tot i que antiquat, no és un problema enorme perquè els agents uKit responen als correus electrònics de manera ràpida i valuosa.

Site123, per exemple, proporciona una ajuda molt millor. No és l’eina més nítida del cobriment de l’edifici del lloc web, però si un important centre d’ajuda és important per a vosaltres, llegiu la nostra ressenya del lloc123..

El Veredicte

uKit és fantàstic si voleu crear un lloc web per a una empresa fora de línia o una petita empresa en línia. Un bonic disseny, excel·lents funcions, plantilles responsives i facilitat d’ús un cop acostumat al programari se situa entre els nostres millors creadors de llocs web..

Malauradament, no és el creador de llocs web perfecte. a uKit li manca la comunitat, el desenvolupament constant i la varietat d’eines que poden usar un gegant, com Wix o Weebly. Per obtenir més informació, consulteu la nostra ressenya de Wix. A més, és difícil entrar a uKit, fins i tot si podeu utilitzar-ho bé després de jugar.

A més, els blocs i el SEO no són extraordinaris en uKit. Si és important per a vosaltres, consulteu la nostra millor guia d’allotjament web. Una elecció segura és WordPress, però un altre sistema de gestió de contingut pot ser adequat per a vosaltres. Tanmateix, abans de triar WordPress, llegiu la guia per a principiants de WordPress. És una eina fantàstica, però difícil d’utilitzar.

Vam tenir una experiència similar amb uKit? Teniu previst utilitzar-lo o un constructor de llocs web diferent? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me