Revisió Ucraft – Actualització 2020

Revisió Ucraft

Ucraft és un interessant creador de llocs web que s’acaba de fer, tot i que podria utilitzar una mica d’espessir un polonès aquí i allà. El seu autèntic sorteig és el seu fabricant de logotip, una eina integrada que us permetrà dissenyar dissenys atractius per diferenciar el vostre negoci, una característica molt maca. Consulteu la nostra revisió completa de Ucraft per obtenir més informació.


Llançat el 2015, Ucraft està guanyant popularitat lentament entre els constructors de llocs web. Té totes les funcions que necessiteu per iniciar un lloc web, incloent el comerç electrònic, els blocs i la recollida de formularis. Manca la personalització profunda de Wix o Weebly, però amb el treball pot arribar a la nostra llista dels millors creadors de llocs web.

Dit això, Ucraft destaca de la multitud gràcies al seu Logo Maker. L’eina us permet crear el vostre propi logotip, cosa que fa que aquest constructor sigui una bona elecció per al propietari o empresari de l’empresa que desitgi que tot tingui cura en un mateix lloc.

En aquesta revisió de Ucraft, aprofundirem sobre si la plataforma és adequada per a vosaltres.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a Ucraft

Característiques

Ucraft no ofereix opcions de personalització profundes, però n’hi ha prou per ajudar-vos a publicar un lloc web. Algunes eines queden enrere en comparació amb altres constructors, per tant, vegem si Ucraft té el que necessita.

Comerç electrònic de Ucraft

Tot i que només està disponible amb un pla de pagament, el motor de comerç electrònic d’Ucraft està ben arrodonit. No podeu lotar processos de comandes, però la plataforma pot fer coses interessants.

El quadre de comandament principal de comerç electrònic funciona com un assistent que us guiarà en el procés de creació d’una botiga en línia. Va bé perquè facilita les coses als principiants.

Una novetat del motor de comerç electrònic d’Ucraft és que podeu afegir descomptes o cupons a la vostra botiga. Això és possible amb altres constructors, però Ucraft ho fa fàcil. Aquest és un gran avantatge per a les empreses emergents que vulguin fer-se un nom.

També es pot integrar amb plataformes de venda en línia, com eBay o Amazon, que us ajuda a arribar a un públic més ampli.

Si bé Ucraft rivalitza amb els grans jugadors del comerç en línia, no ofereix el mateix control que fa Shopify. Si la venda en línia és el vostre pa i mantega, us recomanem que proveu Shopify, però sense llegir la guia del nostre principiant sobre Shopify. És una plataforma complicada que és un mètode dur.

Ucraft Logo Maker

El logotip de Ucraft és una característica fantàstica que la majoria de constructors de llocs web no ofereixen.

logotip d'Ucraft

Podeu carregar el vostre propi logotip, però Ucraft Logo Maker és fàcil d’utilitzar i pot proporcionar resultats d’alta qualitat en molt poc temps. No hi ha cap corba d’aprenentatge, de manera que qualsevol pot saltar i aprendre a fer el seu propi logotip mentre continuen.

Podeu editar fonts, mides de lletra, colors, títols i formes entre altres elements visuals. El procés és similar al d’utilitzar Canva, de manera que si teniu experiència amb això, podreu tocar el terreny en marxa.

ucraft-logo-maker-tutorial

Si no coneixeu Canva, no ho subratlleu. Ucraft us ofereix instruccions pas a pas sobre com utilitzar el seu fabricant de logotipos, per tal que els principiants puguin entrar-hi.

Blocs Ucraft

La gestió de contingut a Ucraft no és complexa, però fa la feina.

ucraft-blogging

Podeu afegir publicacions al bloc a la secció “articles”. Malauradament, no hi ha moltes opcions per optimitzar publicacions individuals i hem de dir que el resultat no és estèticament agradable.

ucraft-blog-post

Si els blocs són quelcom que voleu centrar, haureu de provar WordPress. Aquesta plataforma és un sistema de gestió de continguts a temps complet. Tot i això, és difícil dominar-ho, així que assegureu-vos de llegir primer la guia del nostre principiant sobre WordPress.

En definitiva, el sistema d’Ucraft no és tan bo com el de Voog o WordPress, però funcionarà prou si el vostre bloc us preocupa secundàriament..

La gent pot comentar les vostres actualitzacions mitjançant Disqus però no Facebook (ni qualsevol altra plataforma de xarxes socials). Si esteu buscant una interacció amb les xarxes socials, potser voldreu buscar un altre lloc que Ucraft.

Optimització de motors de cerca Ucraft

La vostra classificació a Google es veurà afectada negativament pel codi del lloc web. Com que el codi és similar al d’altres llocs web creats amb Ucraft, no sereu tan autoritari als ulls de Google.

Es pot evitar amb una bona eina d’optimització de motors de cerca que Ucraft no té. Té una petita eina de SEO, però està molt lluny del que hauria de ser.

ucraft-seo

Si teniu una empresa primera en línia i confieu en la cerca orgànica per obtenir trànsit, us serà millor amb un constructor diferent. Consulteu la nostra revisió de Wix per obtenir una alternativa.

Si voleu fer-ho a la vella escola, WordPress també pot ser una bona elecció. Obtenir una classificació amb WordPress és eficient, però difícil, així que assegureu-vos de llegir la nostra guia intermèdia per utilitzar WordPress i la nostra guia avançada d’ús de WordPress.

Característiques generals

Logotip de Ucraftwww.ucraft.com

Comença des de $ 1000 per mes Tots els plans

Disseny

Temes de Premade

Constructor de formularis

Editor HTML

Suport al fòrum

Galeria d’art vectorial

Àudio

Vídeo HD

Usabilitat

Interfície Arrossega i deixa anar

Editor de SEO

Suport per a mòbils

Centre d’aplicacions

Suport al bloc

Suport de comerç electrònic

Editor de pàgines

Serveis

SEO

Màrqueting

Disseny de llocs web

Extres

Certificat SSL

Nom de domini

Crèdits publicitaris

Revisió del lloc

Assistència

Centre d’ajuda

Fòrum

Xat en directe
24/7

Telèfon

Correu electrònic

Assistència 24/7

Video Tutorials

Tutories de text

Diversos

Pla gratuït

Preu

El pla gratuït d’Ucraft podria ser una opció a llarg termini per a alguns usuaris, ja que us permet connectar el vostre propi domini. És poc freqüent entre els creadors de llocs web, ja que la majoria us farà servir un subdomini si no pagueu.

Gratuït també inclou seguretat SSL i permet afegir contingut bàsic al vostre lloc web. Una empresa local, com ara un restaurant o un taller de reparacions, s’ho passaria bé.

Si esteu preparats per gastar diners en Ucraft, podeu actualitzar el pla del lloc web Pro. Inclou opcions limitades de comerç electrònic, la possibilitat de col·laborar amb els socis del vostre lloc web i un mercat d’aplicacions.

Si us agrada Ucraft, us recomanem que feu l’actualització al lloc web de Pro. Permet utilitzar la plataforma al màxim. Els plans Pro Shop i BigCommerce no són complexos. Ofereixen una major amplada de banda i suport de comerç electrònic, per la qual cosa els recomanem a les persones que ja utilitzin Ucraft i vulguin actualitzar la seva botiga en línia.

El que més ens agrada dels preus d’Ucraft és que podeu provar qualsevol pla durant 14 dies de forma gratuïta. En general, és una de les millors ofertes formulades.

Disseny & Eines

L’editor d’Ucraft és perfecte i fàcil d’aprendre. El seu sistema d’arrossegar i deixar anar és explicatiu i hi ha funcions potents que s’amaguen darrere de les pestanyes.

Per ajudar-vos a entendre el funcionament del sistema, parlarem de cada secció de manera individual.

El botó de “vista prèvia” és força intuïtiu i us ofereix una vista del visitant del vostre lloc web. En comparació amb altres constructors de llocs web, és bo perquè no podeu evitar que es mostrin elements en determinades plataformes, però no és terrible.

ucraft-preview-tab

La fitxa “tauler” és com el centre de comandaments. Serà la pestanya que més utilitzeu, de manera que anem a veure què pot fer.

ucraft-dashboard

Feu clic sobre ella i se us enviarà a una pantalla amb subseccions d’opcions. Des d’allà, podeu gestionar pàgines, blocs, comerç electrònic, SEO i altres funcions. Com que et porta a una pantalla diferent, trenca el flux de treball. Tot i que molest, això no és un gran problema i us acostumareu al sistema al cap d’un temps.

A més, el quadre de comandament està ben organitzat. Permet resoldre problemes ràpidament accedint a la secció respectiva.

La pestanya “blocs” presenta peces de pàgina preformatades que podeu inserir a qualsevol lloc, com ara capçaleres o seccions “sobre nosaltres”.

ucraft-blocks-tab

Com la majoria de constructors de llocs web, Ucraft té moltes eines que ajuden els principiants a publicar un lloc web ràpidament. La secció “blocs” no és una excepció, de manera que Ucraft pot ser una bona opció per a vosaltres.

La pestanya “elements” s’omple de widgets, com ara formularis, imatges, quadres de text i botons.

ucraft-elements-tab

Tot i que no és tan extensa com la de Wix, la col·lecció d’elements d’Ucraft és decent. A més d’afegir elements habituals, com ara formularis, podeu integrar el vostre lloc web amb PayPal, Typeform, Instagram i altres aplicacions a la pestanya “elements”..

Això us permet configurar ràpidament una pàgina del bloc perquè podeu integrar plataformes que permeten als vostres usuaris estar al dia del que feu.

La pestanya “colors” és senzilla. Podeu canviar l’estil de la vostra pàgina, principalment modificant el color de fons.

És fàcil fer canvis a la pestanya “colors”, però els canvis que podeu fer depenen de la plantilla que feu servir. El nostre problema amb la secció “colors” és que les opcions que teniu són limitades, de manera que no es requereix cap subsecció d’editor.

La pestanya “efectes” conté animacions que podeu aplicar a elements de la vostra pàgina.

ucraft-effects-tab

És un complement addicional, ja que no són molts els constructors de llocs web que ofereixen una eina. Podeu fer que els elements s’esvaeixin o s’allunguen com ho faríeu amb una presentació de PowerPoint, i tot és explicatiu.

La pestanya “progrés” és una altra característica innovadora que us ajuda a colpejar el terreny de funcionament en línia.

ucraft-fitxa de progrés

A la secció “progrés”, podeu fer el seguiment de tasques que us ajudin a publicar un lloc web decent. Disposa de fites per a la vostra presència en línia i instruccions sobre com arribar-hi. Tot plegat, la funció ajuda als nouvinguts a optimitzar el seu flux de treball, per el qual hem d’elogiar Ucraft.

A més del tauler, Ucraft té 63 plantilles que podeu utilitzar per iniciar el disseny del vostre lloc web.

Ucraft-templates

Les plantilles d’Ucraft s’anomenen temes. Són impressionants i optimitzades per a mòbils, però aconsellem tenir cura en triar-ne una. Un cop comenceu a editar el lloc web, no podreu canviar el tema.

Es tracta d’un punt de partida ja que es poden editar plantilles. Podeu modificar l’amplada, els estils de botó, els tipus de lletra i fins i tot la distància entre elements, però mai no sabreu si un tema és adequat al vostre lloc web després de les modificacions fins que no sigui massa tard..

Si voleu resultats estètics similars, podríeu provar Weebly o Squarespace. Ambdues ofereixen resultats impressionants i un major control, així que assegureu-vos de llegir la nostra revisió de Weebly i la de Squarespace.

Facilitat d’ús

Per començar amb Ucraft, només heu de triar una plantilla i empleneu uns quants camps. La plataforma és fàcil d’utilitzar. Podeu registrar-vos amb comptes de xarxes socials o Google, no començareu amb un llenç en blanc i la plataforma té una llista de comprovació inicial.

ucraft-checklist

Les fites a la llista de verificació són coses com afegir un logotip, configurar metadades o utilitzar blocs. Per als amants de la llista de comprovació, la versió gamificada d’un tutorial funcionarà bé. Podeu accedir a aquestes fites des de la pestanya “Progrés” de l’editor, que és útil perquè la majoria de la gent no podrà publicar alguna cosa en una sessió.

Un cop hàgiu acabat amb això, sereu dirigits a l’editor. Les eines de Ucraft no requereixen aprenentatge i podreu superar cap obstacle sempre que disposeu de cinc minuts de sobra. La facilitat d’ús d’Ucraft és un dels seus avantatges més importants.

La interfície és sensible i sembla moderna. Un dels problemes que tenim és que algunes opcions de personalització són accessibles des de l’editor, mentre que d’altres només es poden trobar a les “eines de disseny”. No és un gran problema, però funciona contra l’edició ràpida.

Si voleu alguna cosa més senzilla, llegiu la nostra ressenya de Site123. No arrossega i deixa anar, només feu canvis binaris en determinats paràmetres, cosa que facilita l’ús.

Assistència

El suport d’Ucraft no és premiat, però tampoc és dolent. Si teniu problemes mentre utilitzeu el programari, podeu comprovar la seva base de coneixement.

ucraft-centre de coneixement

Inclou 10 categories, que contenen articles amb detall de processos i eines per a cada secció. Tot i que no és prou profund, heu estat coberts a la majoria de fronts. Els articles que existeixen estan ben redactats i admeten els punts realitzats amb imatges informatives i .gifs.

Si la base de coneixement no us funciona, podeu contactar amb Ucraft. Durant el xat, sereu obligat a rebre una resposta en pocs minuts i les sol·licituds de resposta seran respostes en qüestió d’unes hores a uns quants dies..

ucraft-xat

Les respostes que donen els agents Ucraft són ràpides i útils, de manera que no hi ha gaires queixes. A algunes persones no els agrada no poder demanar ajuda, però la majoria dels usuaris poden accedir amb els canals disponibles.

Si el suport en directe és important per a vostè, Voog ofereix resultats similars a Ucraft, però també ofereix xerrades i trucades en directe. Si us sembla molt, llegiu la nostra crítica de Voog.

El Veredicte

Ucraft és una eina funcional. Podeu obtenir un lloc web digne publicat ràpidament i després hi haurà lloc per a retocs i polits.

Dit això, les limitacions de SEO, comerç electrònic i disseny converteixen el programari en una opció secundària per a les persones que desenvolupen un negoci en línia. No obtindreu el mateix control que ho faríeu amb Wix o Squarespace.

Si voleu alguna cosa diferent, llegiu el nostre article sobre els millors proveïdors d’allotjament web. Recomanem WordPress, però llegiu la nostra guia i vegeu si alguna cosa més us funciona.

Esteu d’acord amb la nostra revisió d’Ucraft? Si no és així, fes-nos saber per què als comentaris a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me