Revisió uCoz – Actualització del 2020

Revisió uCoz

uCoz by uKit és un creador de llocs web hardcore que abandona l’arrossegament i la caiguda, que té un codi d’ús i línies d’ordres en un cop més. És molt potent, però no és per a la falta de cor. Llegiu la nostra revisió completa de uCoz per llegir tots els detalls.


uCoz ha estat al joc de creació de llocs web des del 2005. No és un constructor arrossegador i solitari, però tampoc és una simple plataforma d’allotjament. Més aviat, combina l’edició i la codificació fàcil d’utilitzar per crear una plataforma interessant, flexible i potent.

Si almenys és poc experimentat en la tecnologia, enteneu com funciona la codificació i voleu controlar molt el vostre lloc web, uCoz pot ser un dels millors creadors de llocs web per a vosaltres..

Dit això, si sou nous al món en línia, és veritat el contrari. Tractar de descobrir les biblioteques CSS quan encara no enteneu els fonaments bàsics d’HTML resultarà ser un malson. Si us sembla, millor que llegiu la nostra crítica de Weebly.

En aquesta revisió uCoz, anem a desmitificar qui és la plataforma, aprofundint en les seves funcions, eines, disseny i molt més. Fixeu-vos fins al final també perquè pugueu llegir el nostre veredicte.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a uCoz

Característiques

Les funcions de uCoz estan ben dissenyades i ofereixen personalitzacions profundes i eines potents. Pot ser difícil imaginar-ho tot sobre el punt, però jugar-hi donarà lloc a una millor comprensió de la plataforma. Les funcions i eines s’anomenen “mòduls” a uCoz.

ucoz-modules

Algunes són gratuïtes, algunes són de pagament i algunes ofereixen opcions per a qualsevol. Parlem de les més importants d’un lloc web habitual.

Formes uCoz

La recopilació de formularis és important per crear una llista de correu electrònic i implicar possibles oportunitats.

És fàcil crear i utilitzar un formulari amb uCoz. Heu d’activar el mòdul de formularis de correu electrònic al tauler de control. Un cop tingut cura, se us donarà un codi per inserir el formulari a una pàgina.

forma ucoz

Simplement enganxeu-ho a la pàgina en què voleu que estigui el formulari i, si no esteu satisfets amb les preguntes predeterminades, és així. Si no, podeu editar les preguntes i el disseny per donar-li un aspecte diferent. Per descomptat, haurà de tenir habilitats de codificació per fer-ho, cosa que significa que no tothom pot controlar plenament l’eina. Dit això, hauria de ser suficient coneixement sobre les etiquetes HTML i les paletes de colors.

Tot plegat, és fàcil fer-ho amb formes amb uCoz però difícil de dominar. Com en moltes eines, només podeu aprofitar-les si teniu prou experiència en la tecnologia, de manera que els principiants han de mirar cap a alguna cosa com Simvoly. És molt més senzill d’utilitzar, com podeu llegir a la nostra revisió de Simvoly.

botiga uCoz

El comerç electrònic amb uCoz és complex. Disposa de moltes funcionalitats avançades, com la importació de catàlegs de productes, que permet aprofundir el que vulgueu amb la personalització. Després d’instal·lar el mòdul, podeu vendre qualsevol cosa, des de productes físics fins a productes digitals que només es descarreguen.

Per a qualsevol entrada, podeu modificar opcions com la mida de la imatge, la mida del text, el pes i el color, de manera que teniu molta flexibilitat per configurar-ho tot..

Malauradament, aquesta flexibilitat es produeix desavantatges. És fantàstic perquè podeu configurar tot el que vulgueu, però si no sabeu el que feu, fareu moltes modificacions i modificacions abans de crear una botiga decent. El treball dur no és perjudicial, però moltes modificacions significa un codi desordenat, cosa que, a la vegada, significa que és més difícil classificar-se bé a Google.

A més, sempre que parlem de llibertat d’elecció en el desenvolupament d’un lloc web, la codificació és imprescindible. En poques paraules, les edicions avançades només es poden fer mitjançant codificació, de manera que els principiants tenen un clar desavantatge.

Per als usuaris avançats, però, és temporada oberta amb uCoz. Per exemple, podeu importar fitxers .yml, cosa que permet que la vostra plataforma es pugui comunicar directament amb Alibaba i AliExpress. Això vol dir que és fàcil configurar una plataforma d’enviament de gotes, així que si us sembla una bona idea per a vosaltres, feu una uCoz.

Si sembla massa complicat, podeu provar-ho a Shopify. És un creador de botigues en línia exhaustiu, però és més fàcil d’utilitzar que uCoz. Dit això, encara té alguns aspectes curiosos, per tant, llegiu la guia del nostre principiant a Shopify abans de saltar-hi.

Blogs de uCoz

Els blocs amb uCoz no són tan fàcils, però són flexibles. Un cop hàgiu activat el mòdul de blocs, podeu començar a afegir publicacions al bloc. No cal fer cap configuració complexa.

ucoz-blog

El que és genial sobre els blogs amb uCoz és que editeu a la pàgina. Podeu veure com el vostre contingut es mostra al vostre lloc web en temps real amb l’editor visual.

Podeu fer la format de text normal i la manipulació d’imatges per a una millor llegibilitat, però no s’acaba aquí. Podeu inserir fragments de codi, taules i fins i tot fitxers Flash si voleu condimentar el contingut.

Per a un principiant, hauria de quedar clar ara que uCoz és una mica massa. Dit això, si tot el que heu llegit fins ara us ha emocionat, us agradarà saber que el mòdul de blocs és un sistema de gestió de contingut per si mateix. Els únics desavantatges són la manca d’una eina d’optimització de motors de cerca qualitativa i de complements de tercers.

Podeu obtenir una bona eina de SEO si actualitzeu un dels plans de pagament de uCoz. És millor que la majoria de constructors de llocs web que arrosseguen i deixen anar, però no ho són. Aquest és el famós complement SEO de WordPress i és gratuït.

Si voleu una bona eina de SEO i una gran comunitat al voltant del creador de llocs web, proveu WordPress. Tanmateix, no proporciona allotjament, així que consulteu també els nostres millors allotjaments web per a la guia de WordPress.

Característiques generals de les funcions de uCoz

Logotip de uCozwww.ucoz.com

Comença des de 299 dòlars al mes Tots els plans

Disseny

Temes de Premade

Constructor de formularis

Editor HTML

Suport al fòrum

Galeria d’art vectorial

Àudio

Vídeo HD

Usabilitat

Interfície Arrossega i deixa anar

Editor de SEO

Suport per a mòbils

Centre d’aplicacions

Suport al bloc

Suport de comerç electrònic

Editor de pàgines

Serveis

SEO

Màrqueting

Disseny de llocs web

Extres

Certificat SSL

Nom de domini

Crèdits publicitaris

Revisió del lloc

Assistència

Centre d’ajuda

Fòrum

Xat en directe

Telèfon

Correu electrònic

Assistència 24/7

Video Tutorials

Tutories de text

Diversos

Pla gratuït

Preu

Podeu utilitzar uCoz gratuïtament, però és una opció limitada. Disposa d’una llista de funcions considerable i podeu connectar el vostre propi domini, però no podreu aprofitar tot allò que ofereix uCoz..

Afegiu anuncis flotants al mix i no és una opció a llarg termini. Un problema més gran és que el pla Minimal, que és un pla de pagament, també té anuncis flotadors.

Tot plegat, els plans de preus no s’han pensat bé. El principal problema és que uCoz té massa segmentació del que ofereix. Els plans Optimal i de botiga són els únics que justifiquen la seva tarifa de preu perquè aporten valor al vostre conjunt d’eines uCoz.

Els plans bàsics i mínims no ofereixen gaire, i l’opció Maximal és massa costosa per a les petites incorporacions de còpia de seguretat automàtica, antivirus premium i alguns altres trucs. Si necessiteu una botiga en línia, aneu al pla de la botiga. Si només voleu treure el màxim de la plataforma, aneu al pla Optimal.

uCoz té una política de reembossament, però només s’aplica a la part no utilitzada del vostre pla i sembla que depèn de la possibilitat de presentar un cas fort.

Disseny & Eines

A causa del complex CMS i una combinació fàcil (ish) d’ús, uCoz no és el creador de llocs web mitjà. Les funcions de disseny i les eines secundàries no es barregen en un editor perfecte. Tenint en compte la quantitat d’opcions de personalització, ni tan sols seria factible d’aquesta manera.

uCoz Design

El disseny de uCoz pot ser tan amable i agradable com fer-lo. Les seves moltes plantilles són magnífiques, optimitzades per a mòbils i fàcils de treballar. El problema és que la mínima edició pot desordenar tot aquest bon disseny de plantilla si no aconsegueixen els vostres píxels o seccions correctament.

ucoz-templates

La manera com editeu una pàgina és senzilla en teoria. Cada mòdul té un nombre definit de blocs i elements que podeu editar mitjançant CSS, HTML i scripts. Tot i que facilita la feina d’un programador, uCoz no té una opció factible per a les persones que no poden codificar.

eines d’EUCoz

Les eines d’UCC s’implementen mitjançant mòduls. Hi ha mòduls grans i complexos, però també n’hi ha de més petits que poden optimitzar moltes tasques de desenvolupament de llocs web.

Per exemple, hi ha un mòdul “FAQ”. Un cop activat des del quadre de comandament uCoz, podeu utilitzar-lo en combinació amb el mòdul “usuaris” per enviar consultes a través del lloc web publicat.

Per tractar les preguntes dels vostres clients, podeu respondre amb text, imatges, fragments de codi i fitxers Flash. Això significa que hi ha molta flexibilitat pel que fa al tractament dels punts de dolor dels vostres visitants. És difícil compilar un bon centre d’assistència i aquesta eina no és suficient per fer-ho, però facilita la vostra feina. Qualsevol empresa de desenvolupament de programari podria beneficiar-se del seu ús.

El mòdul més important per editar el vostre lloc web, i realment l’únic al qual cal parar atenció, és el “editor de pàgines”.

uCoz-editor de pàgines

L’utilitzaràs per editar coses com ara la pàgina d’inici o l’imant principal del producte. Als principiants que vulguin aprendre a codificar amb uCoz, els encantarà perquè pugueu editar pàgines en un codi o entorn visual.

L’edició de codi és senzilla. Podeu modificar seccions específiques de la vostra pàgina o accedir a la font i fer tot de la manera antiga.

Per editar una pàgina visualment, haureu d’afegir ginys a la vostra pàgina mitjançant codi i, després, veure’ls en una pestanya diferent. El procés és similar a l’edició de publicacions de blocs a WordPress. És més fàcil d’utilitzar que la plataforma en general, però és prou amable per a la majoria dels usuaris.

Facilitat d’ús

És difícil parlar de la facilitat d’ús a uCoz sense abordar els segments de mercat per als quals es va fer.

D’una banda, hi ha desenvolupadors web, programadors i venedors d’experiència tecnològica, per als quals uCoz fa una passejada al parc a causa del seu coneixement CSS. Facilita tota mena de codificació, té molta flexibilitat i es fa per optimitzar la forma clàssica de desenvolupar un lloc web. uCoz és una opció ideal per a aquest mercat.

D’altra banda, hi ha usuaris novells perquè uCoz també té opcions de desenvolupament que, almenys, estan dirigides a ells. Si has començat a aprendre a codificar, uCoz és el millor lloc per començar. Un cop us hi acostumeu, combina un enfocament fàcil d’utilitzar amb la menor quantitat possible d’edició de carrosses i caràcters.

Malauradament, per al principiant mitjà, simplement no val la pena. Altres opcions com Squarespace o fins i tot SiteBuilder són molt més fàcils d’utilitzar. Per obtenir més informació sobre aquestes plataformes, llegiu la nostra revisió Squarespace i la revisió SiteBuilder.

Assistència

El centre d’ajuda també s’estructura de manera poc ortodoxa. Hi ha tres seccions: FAQ, llibre de text i comunitat uCoz.

suport a ucoz

Les categories de preguntes freqüents i de llibres de text són intuïtives. Inclouen molts tutorials i guies sobre tot sobre uCoz. Les preguntes freqüents estan en línia a la pàgina de preguntes freqüents i el llibre de text està fora de línia si el descarregueu.

Això és important perquè ajuda als usuaris de qualsevol nivell d’habilitat a comprendre què cal fer per crear un lloc web a uCoz.

La comunitat uCoz també és útil. És un fòrum on es desenvolupen els desenvolupadors i altres usuaris per ajudar qualsevol persona que tingui un obstacle en la creació d’un lloc web.

Aquesta és la primera manera de posar-se en contacte amb els desenvolupadors. L’altra és enviant un bitllet i esperant una resposta per correu electrònic.

No hi ha altres maneres de contactar amb uCoz, com ara el xat en directe o el telèfon. Podria ser un problema tenint en compte la complexitat de la plataforma, però no és un gran problema, atès la qualitat dels tutorials i la gran comunitat..

Si voleu un creador de llocs web més senzill i amb molt millor suport, Site123 podria ser l’opció correcta. Si us sembla interessant, llegiu la nostra crítica del lloc123.

El Veredicte

uCoz és un gran creador per a una persona que ha estat al voltant de la xarxa. Si no teniu cap problema per embrutar-vos les mans amb codi font, biblioteques CSS i capçaleres HTML, uCoz se situa entre els millors creadors de llocs web..

No és un constructor perfecte, però. a uCoz manca de la facilitat d’ús perquè sigui accessible a tothom que vulgui crear un lloc web. El més probable és que vulgui alguna cosa més fàcil d’utilitzar, com ara Wix. És un creador de llocs web complex, però accessible, que podeu obtenir més informació a la nostra revisió de Wix.

Els blocs de uCoz i el SEO també podrien ser millors. Amb el seu sistema de gestió de continguts sense problemes i una gran varietat de complements de tercers, WordPress és, en gairebé tots els casos, estrictament millor.

Una vegada més, és una plataforma fantàstica, però no té el seu propi hosting, per tant, llegiu el nostre millor servei d’allotjament web, així com la nostra guia per a principiants de WordPress. És més fàcil d’utilitzar que uCoz, però encara té una quantitat decent de complexitat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me