Revisió One.com: actualització 2020

One.com Revisió

One.com ofereix moltes funcions per tenir un preu excel·lent, però és difícil. Tanmateix, un cop superades les seves interfícies, podeu sortir a un lloc excel·lent en molt poc temps. Llegiu els detalls dels avantatges i contres del constructor d’aquest lloc web a la nostra revisió detallada de One.com.


One.com és un dels constructors de webs més petits del mercat, que actualment acull més d’1,5 milions de clients. En molts aspectes, es tracta d’una mica de diamant en brut, amb una excel·lent gamma de funcions i un preu econòmic per combinar. Tot i que el servei és una mica ombrejat pels millors creadors de llocs web que hi ha, segurament hauríeu de considerar One.com com la vostra solució escollida.

Durant aquesta revisió de One.com, parlarem sobre aquestes funcions i per què són importants per crear el vostre lloc web. A més, parlarem d’alguns dels punts febles del servei, com ara una implementació deficient del bloc i una interfície de vegades.

Al final, donarem un veredicte final del servei, així que assegureu-vos de llegir-lo abans de l’actualització. Si ho preferiu, voleu retirar-ho, podeu fer-ho amb una garantia de devolució de 15 dies.

Alternatives per a One.com

Fortaleses & Debilitats

Característiques

Malgrat el baix cost de One.com, hi ha moltes funcions. Tots els plans vénen xifrats amb seguretat SSL i suport de creador de llocs web, amb una quantitat d’emmagatzematge generosa per arrencar. A més d’això, la majoria de funcions tenen un preu excel·lent, que no és massa important per considerar com són els plans barats per si mateixos.

Tot i així, a partir de funcions gratuïtes, cada pla ve equipat amb adreces de correu electrònic il·limitades i crèdit de Google AdWords. El correu electrònic utilitza qualsevol client de correu electrònic típic amb límits de bústies definibles per l’usuari. No tindreu la interfície neta d’alguna cosa com GSuite (un dels nostres millors serveis d’allotjament de correu electrònic), sinó el client que escolliu.

Tots els plans també tenen accés a un bloc, però no a un bloc i al creador. Podeu tenir una o una altra, cadascuna d’elles amb el seu propi conjunt de plantilles. Les plantilles de bloc estan datades com a mínim, sense cap tipus de suport per a l’organització ni la creació de publicacions. Aquesta és una de les àrees més febles de One.com, i parlarem més endavant a la secció de “disseny”.

L’única solució és utilitzar un subdomini que, per sort, és gratuït. En el vostre blog creat, heu de posar el blog a “blog.yourdomain.com” en lloc del vostre domini normal. Aquesta és l’única manera de desplaçar-se fent servir les plantilles arcaiques com a disseny principal.

Tanmateix, no totes les funcions gratuïtes tenen un inconvenient. One.com proporciona a tothom anàlisis completes per al seu lloc, accés FTP / sFTP i protecció contra virus. La majoria de les bases es tracten i es tracten de forma exhaustiva, fent que l’inconvenient d’un bloc lleig faci mal encara.

En general, les funcions de pagament són molt més impressionants. Per un cost addicional, podeu afegir SiteLock al vostre lloc, una suite completa de seguretat per a abordar el malware i fer front al correu brossa. L’eina pot escanejar fins a 500 pàgines en un lloc i proporcionar una mirada completa de les vulnerabilitats. Fins i tot farà un informe de reputació i un llistatge de llista negra per tal de saber on es troba als ulls dels motors de cerca.

En parlar-ne, One.com també ofereix serveis de SEO a través de MarketGoo. El pla bàsic us proporciona mètriques bàsiques de SEO, una auditoria setmanal i fins a cinc paraules clau per supervisar. El pla Evolution més costós s’amplia amb un informe millorat amb un quadre de comandament, fins a 15 paraules clau i una auditoria diària del vostre lloc..

Pels diners, és difícil superar el conjunt de funcions de One.com. El tema del bloc es basa més en l’àmbit de les opcions de disseny i no perjudica massa aquesta secció de la revisió. En canvi, funcions com un certificat SSL, SiteLock i MarketGoo bloquegen aquesta secció com una victòria fàcil per a One.com.

Preu

One.com és una mica lleuger sobre els plans que hi ha a tota la taula. El servei, en total, només ofereix tres, dos dels quals poden aprofitar el creador de llocs web. Malgrat la limitada selecció, les tarifes són força baixes, amb una quantitat sorprenent de funcions d’arrencada. Independentment de quin pla sigui el que esteu a la terra, obtindreu una gran quantitat de valor per als diners.

L’allotjament estàndard és bastant senzill. És un pla compartit que us proporciona una CPU central i 512 MB de memòria RAM. Tanmateix, també podeu aprofitar el creador de llocs web. Es limita només a cinc pàgines, però això hauria de ser suficient si busqueu un lloc senzill.

A més, aquest pla ofereix flexibilitat per sortir del creador de llocs web en el futur. Teniu accés complet al vostre lloc FTP / sFTP, fent possible la instal·lació de WordPress. Si voleu aprendre a fer-ho, assegureu-vos de llegir la guia del nostre principiant sobre l’ús de WordPress. A més, el pla també inclou adreces de correu electrònic il·limitades i algun crèdit de Google AdWords.

Tot i que si teniu lloc al creador de llocs web, el pla dedicat s’adapta molt millor. Es augmenta el límit de la pàgina i es concedeixen fins a 200 pàgines, tot per només aproximadament un dòlar més al mes. És bastant més barat que gairebé qualsevol altre creador de llocs web de l’espai, rivalitzat només pels amfitrions web que ofereixen un creador addicional com GoDaddy (llegiu la nostra revisió GoDaddy GoCentral).

Obteniu totes les mateixes funcions que l’allotjament web menys l’accés FTP / sFTP, el que significa que WordPress no queda fora de dubte. Tanmateix, això aconsegueix l’obtenció de plantilles premium que responen plenament i s’optimitzen per a mòbils. Teniu funcions de còpia de seguretat i restauració i també podeu importar imatges en alta definició.

Els preus són baixos, però aquí es troba la manca de cap pla gratuït. La majoria de constructors de llocs web dedicats n’ofereixen un, mentre que els amfitrions convertits en constructors no. Malauradament, One.com es troba dins d’aquesta última categoria. No és estrany en cap cas, però és decepcionant.

Els plans de comerç electrònic d’Una.com

També hi ha plans disponibles per al comerç electrònic. Podeu utilitzar el creador de llocs web per a una botiga de webs o WordPress, aquesta darrera opció inclou un parell de dòlars més al mes. Al final del creador de llocs web, el pla és el mateix que el creador de llocs web normal, però també permet vendre productes.

És un fort augment del preu, però això no vol dir que el pla no sigui més barat que la competència. Per exemple, una botiga en línia de Wix (llegiu la nostra ressenya de Wix) costa gairebé 5 dòlars més car que la tarifa de One.com.

Disseny & Eines

One.com té un editor que és similar al de Weebly (consulteu la nostra crítica de Weebly). Tot i així, no té prou consistència en el nivell de fluïdesa d’aquest proveïdor, amb una interfície endarrerida i una segregació confusa d’eines.

Teniu accés a un conjunt de plantilles força ampli i es veuen força bé. Alguns estan bloquejats per a aquells que no tinguin un pla premium, però no és gaire decebedor. One.com no amaga els bons temes que hi ha darrere d’aquest mur i deixa les deixalles. En lloc d’això, hi ha una bona combinació dels dos, cosa que significa que haureu de tenir una bona opció, independentment de quin pla estigueu.


One.com permet canviar la vostra plantilla en qualsevol moment, però és una mica difícil fer-ho. Per a molts, és el cas de triar una plantilla i no canviar-se ja que intentar desfer tot el que hi ha al seu lloc és tot el procés. Parlarem més sobre com canviar la vostra plantilla a la secció “facilitat d’ús” a continuació.

Trieu la plantilla amb prudència perquè probablement hi aneu. Si voleu desmantellar-ho tot, això és possible. One.com té un editor bastant obert, que no us agafarà gaire la mà durant tot el procés. Suposa que saps una mica el funcionament dels constructors de llocs web, atorgant la flexibilitat per canviar-ho tot.

El propi editor funciona com Weebly. Teniu una autèntica interfície arrossegar i deixar anar, amb el menú esquerre que conté els elements que podeu col·locar a la pàgina. És un editor intuïtiu, però que perd alguns punts per una mala optimització. Les màquines de gamma baixa es quedaran utilitzant, perdent part de la fluïdesa que té Weebly. Hi ha una petita quantitat de retard, ho tingueu en compte, però encara hi és.

El problema real és la segregació de la configuració de la plantilla i la configuració de la pàgina. Podeu arrossegar qualsevol cosa de la pàgina a l’editor de pàgines, però no podeu tocar res implicat en el disseny universal del vostre lloc, com ara capçaleres i peus de pàgina. One.com agraeix amb sort aquestes zones per fer-ho saber. Tot i així, és molest aparèixer entre tots dos per fer algunes tasques senzilles.

Com s’ha esmentat a la secció de funcions anterior, podeu fer un bloc a One.com, però no s’inclou a l’editor. A diferència de la majoria de creadors de llocs web, no podeu afegir una pàgina de bloc ni arrossegar un element de bloc a cap pàgina. Només podeu configurar un bloc dins del tauler de control i, tot i que el procés és bastant senzill, és una implementació asinina que només comporta frustracions..

Facilitat d’ús

Malgrat aquestes frustracions, la facilitat d’ús és realment bona. One.com pot prendre algunes decisions estranyes amb la col·locació i la selecció de temes del bloc, però el procés de creació se sent fluït. Avala una pàgina del llibre de Weebly i això és bo. Sempre que el tema s’ajusti al vostre propòsit, haureu de ser capaç de dissenyar un lloc sense problemes.

La barra d’eines del costat esquerre permet una experiència totalment interactiva. Arrossegueu els elements directament a la pàgina, de manera que no hi ha cap mena de sorpresa per intentar trobar una icona o afegir el que desitgeu. One.com inclou alguns marcadors similars al Photoshop i, per tant, podeu estar segur que tot s’acosta.

Afegir pàgines noves és igual de senzill. El vostre editor es troba a la barra d’eines superior i, un parell de clics, s’obrirà la pantalla de selecció de la pàgina. Hi ha una gran varietat d’opcions diferents per a botigues webs, galeries i pàgines de contactes, totes plenes de contingut maniquí. És senzill afegir una pàgina nova i ampliar el vostre lloc web.

Pel que fa a l’aspecte general del vostre lloc, podeu personalitzar la plantilla, però és una mica difícil fer-ho. Heu d’entrar a l’editor de pàgines, afegir una pàgina nova i, a continuació, fer clic a “explorar les plantilles de One.com” per canviar la vostra. Pel que fa a les nostres proves, no hem trobat cap altra manera de canviar la plantilla, que és una mica molesta.

Si escolliu una nova plantilla no us convé, sempre podeu dissenyar-ne la vostra. One.com permet una característica estranya on es poden utilitzar diferents plantilles en pàgines diferents. Permet molta flexibilitat, però pot ser una mica confús per als novells.

Des del punt de vista del disseny, posar opcions de plantilla i opcions de pàgina en diferents àrees no té gaire sentit. Tot i que des d’una perspectiva d’ús senzill, hi ajuda una mica. Si bé el sistema únic s’acostuma a acostumar, t’obliga a segmentar el que estàs treballant, de manera que no t’hagis de preocupar d’enviar els elements universals del vostre lloc. Per exemple, arrossegar un element a la pàgina no us permetrà agafar accidentalment el logotip al llarg del camí.

És clar, això no vol dir que dividiu aquestes eines és una bona cosa. Ajuda una mica a la facilitat d’ús, però el petit sacrifici d’aquesta zona suposaria un constructor molt més fluït malgrat alguns possibles accidents.

Per fer una creació pura del vostre lloc, One.com és extremadament fàcil d’utilitzar per la seva familiaritat. La interfície completament interactiva significa que podeu fer exactament el que vulgueu amb el clic del ratolí. Tot i això, les opcions més avançades, com ara el canvi de plantilla, són un motiu de preocupació.

Assistència

Com que One.com és un amfitrió web complet, el suport és força bo. Molts creadors de llocs web restringeixen el suport a un centre d’ajuda i a una adreça de correu electrònic. Si bé és el mateix per a One.com, també teniu un xat en viu, una solució 24 hores per a qualsevol problema molest que pugui sorgir.

El centre d’ajuda és bastant senzill. One.com té nou categories diferents amb tot, des de començar a gestionar la vostra subscripció. L’àrea d’inici és especialment útil, ja que ofereix una bonica visió general de tots els serveis que One.com ofereix. D’aquesta manera s’aconseguirà el funcionament del creador de llocs web, WordPress, Microsoft Office 365 i molt més en uns breus articles.

Les peces pròpies s’escriuen netament amb una taula de contingut inclosa per a tutorials més complexos. Alguns dels articles inclouen captures de pantalla, com ara els creadors del lloc web, però hauria estat fantàstic veure captures de pantalla en més articles, així com alguns vídeos que s’acompanyen..

Malauradament, One.com cau en el parany que molts constructors de llocs web fan al centre d’ajuda. Hi ha un munt de tutorials per activar una subscripció fins a iniciar un bloc, però no hi ha guies de resolució de problemes. A les nostres ressenyes, Strikingly (llegiu la nostra revisió Strikingly) és l’únic constructor que té aquests articles, que són de gran ajuda per a petits problemes comuns.

En lloc d’això, haureu de contactar amb l’assistència si teniu cap problema. El xat en directe i el correu electrònic estan disponibles amb temps de resposta bastant ràpids. Vam rebre una resposta per correu electrònic en una mica més de 10 hores i en xat en directe en pocs minuts. Tanmateix, per a parlants no anglesos, el xat en directe serà més lent. Només els agents de parla anglesa estan disponibles les 24 hores del dia, mentre que altres idiomes disposen de finestres de funcionament normals de vuit hores.

Les formes de suport són excel·lents a One.com. Afegides com un fòrum o suport telefònic sens dubte serien benvingudes, però la implementació funciona prou bé com és. Els articles del centre d’ajuda s’escriuen clarament amb una bona quantitat de profunditat i el suport respon ràpidament mentre parles anglès.

El Veredicte

Si busqueu un creador de llocs web ric en funcions que us pugui estalviar uns quants dòlars, aleshores One.com és una opció fantàstica. Obteniu molts diners per guanyar diners tenint en compte la importància de les funcions com un certificat SSL per als navegadors moderns. La facilitat d’ús també és de primera qualitat, amb una interfície familiar que se centra en les àrees importants del disseny web.

Tot i això, el proverbial elefant de la sala és el disseny del propi constructor. Es van fer estranyes opcions al final de One.com, no menys important que la horrible implementació d’un bloc. Això combinat amb la divisió d’eines, opcions de plantilla difícils de trobar i, de vegades, una interfície endarrerida, fa que el servei sembli una mica de rentat.

Però és per a alguns. Si voleu un lloc web barat mitjançant una interfície fàcil d’utilitzar, One.com és per vosaltres. Simplement us proposem fer blocs.

Què en penseu de One.com? Feu-ho saber als comentaris i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me