Revisió Jimdo: actualització 2020

Jimdo Review

Jimdo és una opció sòlida per a la majoria de les persones que busquen construir el seu propi lloc web. Té moltes opcions, una bona selecció de temes i preus també són raonables. Tanmateix, el suport és una mica petit en els llocs; llegir la nostra crítica completa de Jimdo per a tots els detalls.Jimdo és un creador de llocs web adaptat per a aquells que volen un lloc web excel·lent i ràpid. L’editor fàcil d’utilitzar fa que la creació del vostre lloc sigui des de zero, mentre que la intel·ligent Dolphin AI pot combinar alguna cosa per qüestió de minuts. No importa l’avinguda, està clar que aquest creador de llocs web està centrat en la velocitat.

Aquesta facilitat d’ús encara guanya a Jimdo un lloc entre els millors creadors de llocs web, però hi ha alguns problemes que impedeixen fer un nivell més alt. Hi invertireu una mica més de mitjana per funcions que potser no necessiteu, aconseguint una solució de costos una mica més alta segons el vostre pla..

Al llarg de la revisió de Jimdo, ens fixarem en els aspectes destacats i els baixos d’aquest servei. Parlarem de funcions, preus, disseny, facilitat d’ús i assistència, aprofundir en allò que serveix bé i en què podria funcionar.

Si preferiu saltar la pistola i provar Jimdo per vosaltres mateixos, podeu registrar-vos en un compte gratuït i accedir al dret. Tot i així, assegureu-vos de llegir fins al final d’aquesta revisió per obtenir informació sobre l’actualització al pla de pagament.

interfície jimdo

fons de vídeo jimdo

Configuració de jimdo seo

Configuració de comerç electrònic

Configuració del bloc de Jimdo

Anterior

Pròxim

Alternatives per a Jimdo

Fortaleses & Debilitats

Característiques

Jimdo és bastant senzill quant a funcions. Al marge de la llista d’elements i del constructor en si, alguns usuaris ni tan sols sabran què més té Jimdo. Les funcions funcionen principalment en segon pla i, tot i que no són cridaners, encara ofereixen molt valor al vostre lloc web.

Tots els llocs estan xifrats amb un certificat SSL, un avantatge important sobretot per als comerços de comerç electrònic. Un certificat SSL xifra tota la informació que s’envia al vostre lloc web i des del vostre lloc web, una necessitat si teniu previst recollir alguna cosa personal. Ofereix tranquil·litat als usuaris, però també ajuda a la classificació de Google, ja que molts motors de cerca i navegadors web avisen els usuaris que surten en llocs no segurs.

certificat ssdo jimdo

Fins i tot els llocs que no són de comerç electrònic es beneficiaran d’un certificat. Jimdo us permet crear formularis de contacte al vostre lloc web directament dins de l’editor. Un certificat xifrarà coses com els noms i les adreces de correu electrònic a més dels números de la targeta de crèdit, el que significa que està protegit de qualsevol robatori d’informació mentre que les dades siguin en trànsit.

constructor de formes jimdo

Blogging és una part important de qualsevol creador de llocs web i Jimdo no és una excepció. Podeu crear un bloc complet o simplement dirigir-lo a un lloc existent. Tanmateix, Jimdo també us permet crear àrees protegides amb contrasenya, és a dir, que altres usuaris puguin accedir-hi i blocar-vos si voleu contribuir amb escriptors.

Jimdo no ofereix cap centre d’aplicacions, però hi ha maneres d’integrar aplicacions de tercers amb el creador. Hi ha diversos serveis compatibles, com ara Tidio Live Chat, ticketing Eventbrite i infografia Infogr.am. Sens dubte, això suposa l’èxit de cap centre d’aplicacions, proporcionant algunes eines més per crear el vostre lloc.

Aquestes integracions són el veritable punt de venda de Jimdo. El constructor en si és extremadament fàcil d’utilitzar, però res especial quan s’oposa contra altres constructors de llocs web. Tanmateix, l’accés a aquesta llista d’eines és el que diferencia Jimdo, cosa que us permet utilitzar potents programes al vostre lloc web. Si bé altres constructors de llocs web poden tenir eines que realitzen funcions similars, pocs ofereixen les solucions ideals per crear un lloc com aquest.

Descripció general de les característiques de Jimdo

Logotip de Jimdowww.jimdo.com

Comença des de 750 € al mes Tots els plans

Disseny

Temes de Premade

Constructor de formularis

Editor HTML
Només pla professional

Suport al fòrum

Galeria d’art vectorial

Àudio

Vídeo HD

Usabilitat

Interfície Arrossega i deixa anar

Editor de SEO

Suport per a mòbils

Centre d’aplicacions

Suport al bloc

Suport de comerç electrònic

Editor de pàgines
Només pla professional

Serveis

SEO

Màrqueting

Disseny de llocs web

Extres

Certificat SSL

Nom de domini

Crèdits publicitaris

Revisió del lloc

Assistència

Centre d’ajuda

Fòrum
1

Xat en directe

Telèfon

Correu electrònic

Assistència 24/7
1

Video Tutorials

Tutories de text

Diversos

Pla gratuït

Preu

Jimdo ofereix preus més econòmics que la majoria dels altres fabricants de llocs web. El pla Pro, per exemple, està molt per sota de la majoria de la competència. Per sobre d’aquest, però, el cost augmenta significativament. Si bé el preu d’un pla d’empresa és certament justificat, un pla entre tots dos hauria de recórrer un llarg recorregut per fer que aquesta alineació se senti més ben arrodonida..

Tot i així, començar amb el pla gratuït, és exactament el que espereu. Obteniu un subdomini gratuït d’anuncis Jimdo, emmagatzematge limitat i Jimdo al vostre lloc. De fet, obteniu les mateixes especificacions que un pla gratuït a Weebly (llegiu la nostra crítica de Weebly). No és emocionant, però és suficient per aconseguir que puguis funcionar.

Els plans professionals són els que podeu crear-vos amb aquest creador de llocs web. Els anuncis es tallen i obté un domini gratuït per al primer any. Pel preu, les especificacions també són força impressionants i ofereixen 10 GB d’ample de banda i 5 GB d’emmagatzematge. Els plans similars amb altres constructors de llocs web generalment assoleixen 10 dòlars o més al mes, de manera que, certament, hi haurà estalvis.

Després d’això, les coses comencen a caure. Els plans empresarials ofereixen una gran quantitat de valor per als vostres diners, però no es mostren ben especials en relació amb altres constructors. Per exemple, l’ample de banda il·limitat i 10 GB d’emmagatzematge a Wix (consulteu la nostra ressenya de Wix) només tenen un cost de 14 dòlars al mes. Mentre teniu menys espai d’emmagatzematge, obté l’avantatge dels crèdits d’anuncis gratuïts i aplicacions addicionals.

Tot i així, el pla de negocis us ofereix una botiga en línia, fent que el preu s’adapti força. Una botiga en línia a GoDaddy GoCentral (llegiu la nostra ressenya GoDaddy GoCentral) és el mateix preu, de fet. El veritable problema aquí és el delta entre els plans Pro i Business.

Si voleu més emmagatzematge i amplada de banda, estareu obligats a pagar per una botiga en línia encara que no en necessiteu. Si afegiu un pla al centre que pogués tenir uns dòlars més barats al mes, ajudaria una mica a completar aquesta línia.

Finalitzar la llista són plans Premium. La majoria de les persones haurien d’evitar-les tant com sigui possible. Per 10 dòlars addicionals al mes, teniu accés a assistència VIP i a una revisió gratuïta del lloc (si realment podríeu trucar-la gratis). Hi ha poc o poc al·licient de cercar la moneda addicional per obtenir tan poc valor addicional.

A més del pla Premium, tots els preus es senten justificats. Els plans Gratuït i Pro són excel·lents i els plans de negocis ofereixen moltes funcions addicionals. Tot i així, a Jimdo li falta molt la manera de lligar aquests dos mons i, a més, afegir un cinquè pla suposaria un llarg camí per aconseguir que l’alineació se senti més sòlida.

Disseny & Eines

Jimdo té un editor força intuïtiu, que obté una puntuació perfecta a la següent secció. També és força potent, ple d’elements diferents per crear la vostra pàgina. La manca d’opcions de plantilla significa que és probable que tingueu més feina de cames, però no decebeu massa amb la facilitat d’utilitzar Jimdo.

L’editor és completament interactiu. Molts creadors de llocs web utilitzen el terme “arrossegar i deixar anar”, però això no és exactament el que passa aquí. Interactueu directament a la pàgina web, movent, redimensionant i afegint elements allà on els desitgeu. Un cop hàgiu configurat la pàgina, podeu arrossegar i deixar anar diferents aspectes del lloc, però el procés de creació es troba a l’hora d’afegir nous elements d’una llista..

element add add

Tot i això, hem tingut alguns problemes a l’hora d’utilitzar l’editor. Per exemple, vam carregar el tema de la botiga de Barcelona per provar la nostra pròpia botiga de samarretes en línia. La plantilla utilitza imatges properes al final de la pàgina com a mitjà de navegació. Tanmateix, quan vam fer clic per afegir un enllaç, no es va connectar i vam obtenir un missatge d’error.

enllaç trencat de Jimdo

Resulta que els enllaços són morts quan carregueu el tema i heu d’editar l’element per afegir-hi un enllaç. No es tracta d’un problema d’ús fàcil tant com és un problema de disseny. Els temes semblen excel·lents, de manera que és força fàcil portar-los a llocs web funcionals. Tanmateix, no volen dir que necessitareu molta feina perquè el lloc funcioni tal com vulgueu.

Potser és per això que hi ha una selecció limitada. Jimdo ofereix uns 15 o més fora de la porta, i també podreu començar des de zero. Com que l’editor de Jimdo és tan fàcil d’utilitzar, començar amb una plantilla en blanc pot ser la millor opció. Evitareu problemes com el que es descriu més amunt i aconseguireu que el vostre lloc busqui com voleu.

plantilles de jimdo

Jimdo té un munt de coses que es fan dins de l’editor que el fan molt útil. Característiques com un editor d’imatges integrat, la integració de formularis de contacte i les columnes que es poden canviar de mida ofereixen moltes eines per crear-les. Tot i així, la manca d’un centre d’aplicacions tanca la utilitat per a necessitats més nínxol.

editor d'imatges jimdo

Aquesta és una tendència que hem vist en alguns constructors de llocs web, com SquareSpace (llegiu la nostra revisió SquareSpace) que permet flexibilitzar força. El que veus és el que obté i, tot i que hi ha moltes opcions, no podreu incorporar-vos a una cosa fora dels límits establerts per Jimdo. Qualsevol creador de llocs web té restriccions fins a cert punt, però el nivell és molt superior a altres opcions, com ara WordPress.

Per a la majoria de llocs, hi hauria d’haver poc problema. Les carteres personals, músics, fotògrafs i empreses locals podran crear un lloc funcional i de bon aspecte amb Jimdo. Tanmateix, si busqueu una mica més intensiu, potser no teniu les eines per executar-lo correctament.

Totes les aplicacions de tercers provenen dels complements POWr, un servei que ofereix diverses eines, però no al mateix nivell que WordPress. Trobareu coses com un temporitzador de compte enrere, un botó PayPal i pàgines de destinació emergents, que són útils, però no al mateix nivell que altres constructors de llocs web..

Facilitat d’ús

Podeu crear un lloc web amb Jimdo amb un sol clic. Això sembla com una frase enganyosa, però és veritat aquí. Des de la pàgina principal, només heu de fer clic a “començar ara” i sortir a les curses. El sorprenent començament ens va deixar fora de guàrdia durant aquesta revisió i vam haver de retrocedir les captures de pantalla.

pàgina inicial

Hi ha tres opcions per començar a construir: un lloc web, una botiga o un bloc. Després d’haver-ne escollit l’adequat, pots permetre que Jimdo creï el lloc a partir d’unes poques preguntes o busqui directament a les eines. El sistema automatitzat (conegut com a Jimdo Dolphin) us farà algunes preguntes sobre el contingut del vostre lloc i us generarà un punt de partida per a què pugueu treballar..

selecció de llocs web jimdo

Obtindràs un lloc web completament funcional de Dolphin, però tot i així és millor modificar els canvis a l’editor. Certament, Dolphin és una mica esgarrifós, ja que buscarà el vostre nom en línia i intentarà reunir tota la informació sobre vosaltres. És útil, però també inquietant.

dofí jimdo

De fet, probablement és millor evitar Dolphin ja que dissenyar el vostre lloc és molt fàcil per si mateix. Com s’ha esmentat a l’apartat anterior, Jimdo és una interfície completament interactiva, tant que tots els elements de disseny del vostre lloc estan configurats a la pròpia pàgina web..

D’alguna manera, és una mica d’espasa de doble tall. Tenir tants elements editables en un espai tan reduït fa que l’ús inicial de Jimdo sigui força aclaparador. Tot i així, després de passar una estona amb l’editor, és difícil imaginar-se amb qualsevol altra cosa. No hi ha cap pregunta sobre on es troba una determinada funció perquè, literalment, hi podeu fer clic directament sobre la pàgina web.

Si hi ha alguna pregunta sobre què fa una determinada funció, Jimdo inclou una referència ràpida per a cada eina. Proporcionarà una breu descripció del que fa l’element i enllaçarà a un article més extens al centre d’assistència.

ajudar a jimdo

Jimdo pot ser una mica difícil d’utilitzar quan entreu. Tot i així, es converteix en una de les interfícies més intuïtives que hi ha a mesura que avança el temps. Tot i que qualsevol creador de llocs web té una corba d’aprenentatge, aquest se sent especialment baix, pagant molt més ràpidament que la majoria de competidors. Sens dubte hi ha marge per millorar, però està clar que Jimdo és un dels constructors més fàcils.

Assistència

Jimdo té un dels millors centres de suport que hem vist en aquests creadors de llocs web. És una interfície neta i fàcil d’utilitzar, que inclou informació sobre com començar i mantenir el vostre lloc. Tanmateix, posar-se amb Jimdo té algunes complicacions.

Tanmateix, a partir del centre d’assistència, teniu accés a un smorgasbord d’articles, principalment centrats en l’ús del creador Jimdo. Hi ha molt pocs temes al voltant del suport, com ara augmentar el límit de memòria. El centre d’assistència s’assembla més a un centre de tutorial, fent un cop d’ull a les principals parts del funcionament d’un lloc web com ara la indexació de Google.

centre de suport a Jimdo

Però això no és un problema. A diferència dels allotjaments web típics, Jimdo i tots els altres constructors de llocs web són sistemes tancats, el que significa que hi ha molt poca cosa per confondre amb la forma tècnica d’un lloc web. La majoria dels problemes que es plantegen a aquest efecte seran del costat de Jimdo, i és poc probable que ni sabreu que estan passant.

La majoria del que necessitareu passarà pel centre d’assistència, fins i tot si el nom és una mica enganyós. Els articles són molt detallats, encaixen amb captures de pantalla i instruccions pas a pas. Molts dels temes tenen vídeos acompanyats, la qual cosa fa que els tutorials més complexos, com ara configurar una pàgina “en construcció” siguin molt més senzilles.

Article de suport a jimdo

Per a qualsevol problema tècnic, haureu de contactar amb Jimdo. Tot i això, certament no és un procés ideal. El creador de llocs web només ofereix assistència de correu electrònic mitjançant un formulari de contacte, cosa que permet un procés de suport difícil. Aquesta és l’única manera de fer-se amb Jimdo, a excepció dels que disposen de plans Premium que disposen d’una línia directa per donar-hi suport..

formulari de contacte jimdo

El centre d’assistència en si és bastant bo, però es centra més en la creació i el creixement del lloc en lloc de solucionar-lo. Per a qualsevol problema, contactar amb Jimdo és necessari, però el procés molest significa que probablement els vostres problemes es produiran més del que voldríeu.

Un simple xat en directe alleugeriria tot aquest problema. En el seu estat actual, és difícil passar per alt el procés molest que Jimdo té en marxa. Una millor forma de contacte permetria que el centre d’assistència es vegi millor, però, tal com és, tampoc són ideals.

El Veredicte

Jimdo és una opció ideal per a un creador de llocs web. Teniu accés a una gran llista d’eines des de l’inici, amb integració a aplicacions com Google Calendar i Eventbrite. L’actualització inicial és bastant barata, però pagareu lleugerament més que altres constructors si necessiteu un pla més potent.

Els que busquen un creador de llocs web ràpids que et puguin fer en línia en qüestió de minuts haurien de considerar Jimdo. És fàcil d’utilitzar si comenceu des de zero, però la Dolphin AI us assegura que podreu accedir en línia amb poc o sense treballar.

A més, podeu afegir-vos a un CMS com WordPress mitjançant un servidor web. Consulteu la nostra llista dels millors proveïdors d’allotjament web per obtenir més informació sobre com es fa aquesta ruta.

Què en penses de Jimdo? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me