Revisió del webnode: actualització 2020

Revisió del webnode

Webnode ha estat al voltant del bloc i ho demostra: el servei és fàcil d’utilitzar i ofereix una àmplia gamma de plans de preus. Tanmateix, les persones que volen configurar un lloc de comerç electrònic poden desitjar buscar-se en un altre lloc, així com les persones que prefereixen una interfície estèticament agradable. Llegiu la nostra ressenya completa per a detalls.


Webnode és un dels creadors de llocs web originals que van irrompre al mercat amb el boom Web 2.0, fundat tal i com va ser a Suïssa el 2008. Ha crescut substancialment des que recentment ha llançat un nou creador de llocs web i un conjunt de temes per a la seva base d’usuaris de 30. milions.

Hem provat Webnode i ho hem comparat amb els millors creadors de llocs web. Tot i que la conversió a l’últim creador i conjunt de temes no es completa per a totes les àrees del lloc, Webnode planteja un futur brillant amb un editor intuïtiu i preus baixos, per arrencar.

Durant aquesta revisió, tindrem els màxims i els nivells baixos d’aquest creador de llocs web i a qui s’adapta més. Per obtenir un enfocament senzill, podeu registrar-vos en un compte gratuït i provar el creador, però assegureu-vos de llegir fins al final abans d’actualitzar.

interfície del node web

Configuració del contacte del webnode

Configuració del lloc web del node web

Configuració del bloc de nodes web

Plantilles de pàgina per a nodes web

Anterior

Pròxim

Alternatives per a Webnode

Fortaleses & Debilitats

Característiques

Els plans de Webnode tenen ple de funcions, fins i tot a nivell gratuït. Tots els usuaris tenen accés a formularis, blocs, comerç electrònic, un editor HTML i molt més, sense deixar de banda una sola factura. Els llocs també inclouen suport per a pàgines il·limitades, cosa que HostGator (llegiu la nostra revisió HostGator) cobra de forma addicional.

Tots els plans són gratuïts amb un bloc, potser la característica més bàsica de qualsevol creador de llocs web. No és gens especial, limitat a una sola pàgina plena de publicacions. Podeu crear publicacions directament a l’editor amb algunes opcions de format bàsiques. Tanmateix, si busqueu un bloc intensiu, probablement sigui millor anar amb WordPress (llegiu el nostre millor allotjament web per a WordPress per obtenir algunes recomanacions).

Configuració del bloc de nodes web

Si bé la majoria d’usuaris s’adhereixen a les poques seccions que proporciona Webnode, hi ha un editor HTML. Això us permet escriure codi directament al vostre lloc perquè pugueu crear seccions personalitzades. Es tracta d’una petita inclusió, però una de la qual es cobren proveïdors com Strikingly (consulteu la nostra revisió Strikingly).

Un cop actualitzeu, hi ha algunes funcions diverses per al vostre lloc. Tens opcions com el fons de vídeo a qualsevol àrea, còpies de seguretat, integració de Google Analytics i registre de membres. Tot i així, Webnode manca d’algunes àrees.

Et restringiu a les seccions que proporciona Webnode. No hi ha cap centre d’aplicacions per ampliar el nombre d’opcions que podeu tenir, en alguns casos, que es poden limitar. La secció HTML, en aquest cas, és un salvador. Encara podeu incorporar ginys, vídeo i àudio al vostre lloc mitjançant HTML, però els que no sabeu fer-ho es perdran.

Configuració html personalitzada de node web

A més, els plans normals no disposen de certificat SSL. Aquest kit protegeix qualsevol informació personal que un usuari introduiria al vostre lloc. Alguns navegadors fins i tot mostraran un missatge d’advertència si el vostre lloc no és segur, que dissuadeix una part del trànsit. L’únic pla que inclou un és el pla de comerç electrònic més car, una prima de 39,95 dòlars mensuals sobre el que s’hauria d’incloure amb tots els plans.

Tot i així, un certificat SSL no és essencial si no teniu previst recollir dades. Tanmateix, amb l’accés a l’àrea d’adhesió i al creador de formularis, té sentit tenir-ne una, encara que no siguis una ecommerce.  

Tot i algunes característiques negatives, hi ha moltes funcions a Webnode. L’accés a formularis, blocs i pàgines de tots els plans és una cosa que pocs poden tenir els constructors de llocs web. La secció HTML alleuja el dolor de no tenir una botiga d’aplicacions, però la manca de certificat SSL en els plans de pagament continua sent decebedor.

Vista general de les funcions del Webnode

Logotip de Webnodeus.webnode.com

A partir de 395 dòlars mensuals Tots els plans

Disseny

Temes de Premade

Constructor de formularis

Editor HTML

Suport al fòrum

Galeria d’art vectorial

Àudio

Vídeo HD

Usabilitat

Interfície Arrossega i deixa anar

Editor de SEO

Suport per a mòbils

Centre d’aplicacions

Suport al bloc

Suport de comerç electrònic

Editor de pàgines

Serveis

SEO

Màrqueting

Disseny de llocs web

Extres

Certificat SSL

Nom de domini

Crèdits publicitaris

Revisió del lloc

Assistència

Centre d’ajuda

Fòrum

Xat en directe

Telèfon

Correu electrònic

Assistència 24/7

Video Tutorials

Tutories de text

Diversos

Pla gratuït

Preu

Webnode té els millors preus dels constructors de llocs web que hem provat. No només és barat, sinó que està configurat de manera que tots els plans aportin un valor significatiu. Webnode no permet escoltar el lloc on compta i només cobra per funcions que valguin un cost addicional.

Un pla gratuït que presenta perfectament. Aquest pla sorprenentment sense restriccions us permet accedir completament al creador, encaixat amb un recompte il·limitat de pàgines i suport de blocs. El vostre lloc pot ser qualsevol cosa, des d’una cartera personal fins a una presa de comerç electrònic del pla gratuït, cosa que la majoria dels constructors de llocs web no poden afrontar.

Tanmateix, com tots els altres constructors de llocs web, un pla gratuït inclou la restricció d’utilitzar un subdomini de Webnode. Per connectar el vostre propi domini, haureu d’actualitzar a un pla limitat. És prou barat, però realment no proporciona cap quantitat fora de la connexió del vostre domini. Per obtenir un parell de diners més, té sentit passar a un pla Mini.

Aquí és on comença el preu real, proporcionant un domini gratuït, creador de formularis, compte de correu electrònic i suport premium. També podeu afegir un vídeo com a fons del lloc i veure totes les estadístiques del lloc web. El pla encara mostra un petit anunci de Webnode al peu de pàgina, però és la meitat del cost d’un pla similar a Wix (llegiu la nostra revisió de Wix), amb la qual es pot discutir.

Per obtenir l’experiència completa del Webnode, el millor és passar a un pla estàndard. Aquest és un pla de base mitjà en què acabaran la majoria d’usuaris. Redueix tota la marca Webnode i afegeix el registre de membres fins a 100 membres i 20 comptes de correu electrònic al vostre domini. És el mateix preu que un pla similar a Weebly (llegiu la nostra revisió de Weebly), però proporciona fins a cinc còpies de seguretat amb recuperació completa, cosa que Weebly no.

A la part superior es troben els plans de Profi. Es tracta bàsicament d’un pla normalitzat, que permet suportar fins a 100 adreces de correu electrònic, còpies de seguretat il·limitades, registre d’adhesions il·limitat i traducció del vostre lloc a qualsevol idioma. El doble del preu no correspondrà a tots els usuaris. Tanmateix, si necessiteu un gran nombre de membres i adreces de correu electrònic, el cost addicional sens dubte val la pena.

Plans de comerç electrònic de càlcul web

També hi ha diversos plans de comerç electrònic. Aquests comencen a partir de 7,95 dòlars al mes amb suport per fins a 100 productes. Fora d’això, la diferència de preu es basa en un certificat SSL, importació i exportació de XML, així com pagaments amb targeta de crèdit. Com en el cas del creador de llocs web normal, podeu iniciar una botiga en línia de forma gratuïta amb un subdomini, però només es restringeixen a 10 MB d’espai d’emmagatzematge..

Webnode s’alinea amb el model típic de preus de creadors de llocs web. Podeu trobar plans a cada increment de 5 dòlars més o menys com ho faríeu en qualsevol altre lloc. Tot i això, el cost d’entrada per a funcions com els fons de vídeo i el registre de membres és molt inferior. Suggerim omissar-nos del pla Limitat, ja que a la pràctica no té gaire sentit. Per a qualsevol altre, però, val la pena actualitzar.

Disseny & Eines

Webnode té un editor bastant simple, però, tot i així, molt potent. Comenceu amb una plantilla completament funcional i ajusteu el vostre lloc des d’allà mitjançant diferents peces de contingut. N’hi ha prou amb fer clic amb el ratolí sobre l’àrea que voleu editar per afegir, suprimir o reorganitzar seccions per donar forma al vostre lloc com vulgueu.

No hauria d’haver de fer gaire, però. Les plantilles de Webnode són força bones, proporcionant un aspecte de referència del vostre lloc fora de la porta. No hi ha una selecció massiva, però l’oferta limitada és fantàstica, oferint-vos unes quantes pàgines i contingut maniquí com a full de ruta.

Cal tenir en compte que, un cop escollit el tema, no el podreu canviar. Tots els temes tenen les mateixes funcions, per la qual cosa no es tracta d’un problema, sinó que només cal tenir en compte.

plantilles de nodes web

L’editor en si és bastant senzill. És semblant a PowerPoint en una pàgina web, que us mostra tot el contingut que podeu agafar. Les zones circumdants s’ajustaran automàticament per adaptar-se a la nova àrea i, fins i tot, podeu utilitzar macros estàndard com CTRL + Z per accelerar el vostre flux de treball..

Al voltant de la vora de cada contingut, notareu una icona més. Feu clic aquí per obtenir la finestra “Afegir contingut”, l’eina principal que fareu servir per crear un lloc. Només hi ha dotze opcions, un nombre molt inferior a la majoria dels altres creadors de llocs web. Tot i així, la selecció limitada té molta possibilitat. Podeu afegir botons, crear formularis de contacte, incrustar HTML o combinar qualsevol de les opcions existents per crear una àrea completament nova del vostre lloc.

afegir contingut

Si voleu afegir tota una altra secció, també ho podeu fer. Apareixerà un signe més negre entre les seccions que podeu obrir per ampliar la pàgina. Hi ha moltes més opcions aquí, incloses les eines bàsiques com les columnes i els encapçalaments. Tot i així, hi ha algunes seccions més singulars com ara testimonis i reserves.

secció addició de nodes web

Aquestes són totes les ofertes del creador, la qual cosa és un testimoni de l’eficiència del disseny. Podeu editar la jerarquia de les vostres pàgines des de la pestanya “pàgines” del menú superior i ajustar configuració com SEO a la pestanya “configuració”, però el constructor en si està restringit a aquestes opcions limitades, però potents..

Tot i això, aquest no és l’únic creador que ofereix Webnode. Qualsevol lloc web normal l’utilitzarà, però un constructor obsolet s’utilitza per als llocs de comerç electrònic. És l’antic creador de Webnode que s’assembla més a Microsoft Word que a una eina de disseny. Ens vam adreçar a Webnode per veure si el creador està en procés de conversió, que van confirmar. Tal com està actualment, però, és un disseny datat que simplement no pot afrontar amb altres constructors de llocs web.

creador de comerç electrònic de nodes web

Els llocs normals apreciaran la simplicitat i la potència del creador de Webnode. No hi ha cap barra d’eines plena de diferents opcions, que ofereixi una interfície de disseny neta sense renunciar a cap poder. Els punts de venda de comerç electrònic, per la seva banda, actualment estan bloquejats amb un constructor de temps passat, un que encara té molt poder, però té una molèstia per aconseguir.

Facilitat d’ús

És molt fàcil d’utilitzar el constructor en què és probable que desembarquin. Com s’ha esmentat anteriorment, Webnode té molt poca tonteria a l’editor, la qual cosa permet una experiència fluida en el disseny. Tanmateix, si voleu crear un lloc de comerç electrònic, l’aspecte arcaic del segon constructor us permetrà obrir un camí per finalitzar-lo..

El creador normal, però, és una interfície d’arrossegament i solta força típica. Podeu interactuar amb el contingut directament a la pantalla, movent-vos i redimensionant-vos fins que tot funcioni com un trencaclosques. El contingut pot ser qualsevol cosa, des d’imatges i text fins a codi HTML personalitzat, tot amb opcions d’enllaç i mida.

generador d'arrossegar i deixar anar de codi web

A una escala més àmplia, s’utilitzen seccions per contenir tot aquest contingut. El trobeu de la mateixa manera, fent un ratolí fins que veieu el signe més. Tot i això, aquestes pauses són una mica complicades de trobar, sovint muntant un prim marge entre seccions. No és un gran problema, només un petit detall que vam observar durant les proves.

Tanmateix, la facilitat d’ús brilla realment amb el creador de formularis. Podeu inserir un formulari com a contingut o com una secció sencera, segons l’espai que ocupi. Igual que editar contingut, podeu arrossegar i deixar anar les entrades del formulari arrossegant-les i soltant-les. És molt lluny de qualsevol tipus de creador de formularis a WordPress, en lloc que us permet crear entrades fàcilment directament a la pàgina web.

Configuració de la forma del node web

Les pàgines són tan senzilles com la resta del servei. La pestanya del menú superior mostra la vostra jerarquia de la qual podeu afegir, suprimir o reorganitzar les vostres pàgines. Hi ha moltes opcions diferents com un bloc, l’àrea de membres i galeria de fotos. Podeu triar si la pàgina es mostra en navegació o restringir l’accés als membres, així com gestionar SEO.

Configuració seo del codi web

Tots els altres aspectes del vostre lloc es cuiden al menú de configuració. Podeu gestionar coses com ara adreces de correu electrònic, integració de Google Analytics i col·laboradors en pocs clics. La majoria de les opcions simplement requereixen que les activeu, permetent fins i tot que els més deficients de tecnologia puguin crear un lloc web.

Visió general del compte webnode

Webnode acabarà per actualitzar el creador de comerç electrònic, facilitant l’ús d’un slam dunk. L’editor és completament intuïtiu, permetent una interacció directa amb la pàgina web i no té funcions alienes. Fins i tot opcions complexes, com el registre d’adhesions i la indexació de motors de cerca, es poden combinar amb un interruptor, cosa que significa que el vostre lloc web pot estar en funcionament en molt poc temps..

Assistència

El suport és un punt feble de Webnode. Si bé la qualitat de l’assistència és força alta, el nombre d’opcions no ho és. Com passa amb molts creadors de llocs web, heu restringit a una base de coneixement per a qualsevol pregunta i, malauradament, la Webnode està una mica desfasada.

Com en algunes altres zones del lloc Webnode, la base de coneixement desenvolupa un disseny arcaic. No és ofensiu ni difícil d’utilitzar, però certament no coincideix amb la resta del servei. Webnode divideix els articles en 12 categories diferents amb un rang de dos a 20 articles per a qualsevol tema.

base de coneixement del codi web

Si bé el coneixement no està actualitzat, els articles contenen informació actualitzada. Webnode us proporciona una instrucció pas a pas per a cada tema, encaixat amb les captures de pantalla. No hi ha cap escriptura real, que és un gran avantatge en aquest cas. Simplement obtindreu una llista d’instruccions per facilitar un procés de suport ràpid.

Tutorial de nodes web

Si les instruccions no són prou fàcils, Webnode també inclou una llista d’11 tutorials de vídeo. Només cobreixen els fonaments bàsics del servei, com convidar altres persones a treballar al vostre lloc i afegir Google Search Console. Els vídeos són força recents i també tenen menys de deu minuts.

Tot i això, tot el que hi ha a la base de coneixement és simplement un tutorial. No hi ha guies per solucionar el vostre lloc, una tendència que segueixen la majoria de constructors de llocs web. De fet, un dels únics creadors de llocs web que hem trobat que realment té una secció de resolució de problemes és Sorprenentment. Si teniu un problema, haureu de contactar amb Webnode.

L’única manera d’obtenir un control de Webnode és mitjançant el correu electrònic. L’assistència està disponible cinc dies a la setmana, però no hi ha hores de funcionament establertes. Webnode intenta respondre a les consultes en un termini de 24 hores i, quan vam contactar, vam rebre una resposta en una mica més de 12.

Formulari de suport a nodes web

Això, però, tenia un pla gratuït. Els plans mini i posteriors reben suport premium. Encara heu restringit el correu electrònic durant els dies laborables, però el vostre missatge té prioritat respecte a altres consultes. No és un gran producte ni res, però tampoc no pagueu de més.

El Veredicte

Webnode és una de les millors opcions per a un creador de llocs web avui en dia. Hi ha un munt de funcions condensades en una interfície paletable, cosa que permet un procés i un disseny de fluïdesa. Afegiu a més una gamma de plans que inclouen una etiqueta de preu raonable, i Webnode és un creador de llocs web amb el qual la majoria es poden combinar.

Tot i això, no tots poden. Si teniu previst fer qualsevol tipus de comerç de comerç electrònic, el millor és mirar cap a un altre lloc. La manca d’un certificat SSL i d’una interfície de disseny lletja general és una representació deficient d’aquest servei i s’ha d’evitar en el seu estat actual.

Si preferiu anar amb un CMS com WordPress, assegureu-vos de consultar la nostra llista dels millors proveïdors d’allotjament web. Es necessita una mica més de treball per a les marques en funcionar, però es dóna la flexibilitat de crear exactament el que voleu.

Què en penses de Webnode? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map