Revisió del lloc 123 – actualització 2020

Revisió del lloc123

A mesura que els constructors de llocs web van anar, Site123 no serveix per fer desaprofitar els mitjons. Gestiona les coses d’estil antic, sense utilitzar mecànics arrossegables i fent que no sigui la millor opció per als novells. Tanmateix, per a aquells que estiguin disposats a treballar-hi, és una eina sòlida, com podeu llegir a la nostra ressenya completa.


Site123 es centra en la facilitat d’ús, un bonic disseny i compromet el control. La plataforma s’enorgulleix de “[estar aquí] per canviar tot el que sabíeu sobre els creadors de llocs web”.

Aquesta afirmació es recolza en el fet que Site123 no té un editor arrossegar i deixar anar. El disseny d’un lloc web es fa mitjançant la modificació de determinades opcions, sovint binàries, de plantilles i elements existents.

Això significa que Site123 no és un centre de desenvolupament de llocs web. Teniu una limitació en la manera de editar el vostre lloc web, però, per a la persona adequada, la bellesa i la facilitat d’ús del programari serà suficient per compensar la seva falta de control. Per veure si és això, seguiu llegint per revisar el nostre lloc123.

Alternatives per a Site123

Fortaleses & Debilitats

Característiques

Site123 té totes les funcions d’un gran creador: comerç electrònic, optimització de motors de cerca, xifratge SSL gratuït i mercat d’aplicacions.

La companyia cobreix les seves bases, però no es detallen. Són fantàstics si no necessiteu alguna cosa en concret, però no teniu opcions avançades.

Tenint en compte això, abordem els més importants.

Opcions de comerç electrònic de Site123

Les eines de comerç electrònic són probablement les funcions més ben realitzades a Site123. Podeu afegir i eliminar productes i crear una pàgina diferent per a cadascuna de les vostres ofertes. La plataforma també admet diferents monedes i idiomes.

A més, el mercat d’aplicacions ofereix una gran quantitat d’eines que ajuden a la gestió del producte, a l’anàlisi de les audiències i a les vendes.

Si esteu pensant a obtenir els vostres diners, assegureu-vos. Els vostres clients podran pagar qualsevol forma que vulguin, a excepció de la criptomoneda, perquè la plataforma admet PayPal, targeta de crèdit i transferència directa.

Si ja teniu un catàleg de productes o no voleu dedicar-vos massa temps a configurar una pàgina per a cada oferta, Site123 és el camí a seguir. Facilita el procés.

Si voleu més control per al vostre negoci de comerç electrònic, podeu provar a Shopify. El seu editor és més difícil d’utilitzar, però tot allò que està construït per tenir èxit en el comerç electrònic i és fàcil començar a la plataforma amb la guia per a principiants de Shopify..

Connectors del lloc 123

Les aplicacions a Site123 s’anomenen plugins. Podeu accedir al mercat d’aplicacions al menú de configuració.

Site123-pluginmarket

Notareu que no hi ha una gran varietat de plugins que podeu triar. Aquest és el problema “sense carregar” que hem esmentat i el principal problema amb el mercat d’aplicacions.

És molt fàcil connectar el vostre lloc web a Google Analytics o afegir l’etiqueta de remàrqueting, cosa que qualsevol que hagi intentat fer una campanya de pagament per clic de remàrqueting és valuós, però que no podeu fer molt més. No està obert a tots els tercers i no hi ha molts complements acceptats.

Si voleu un creador de llocs web amb un mercat d’aplicacions millor i obert a tercers, podeu provar Weebly. Haureu d’explorar el mercat per trobar les aplicacions adequades, així que assegureu-vos de llegir primer la nostra revisió de Weebly.

Site123 podria tornar a funcionar per a una petita empresa o autònom, però no és suficient per a una empresa que vulgui vendre cursos, per exemple.

A més, no podeu fer servir plugins amb la versió gratuïta, de manera que no sabreu si el mercat d’aplicacions us funciona fins que no hagueu adquirit un pla..

Optimització del motor de cerca del lloc123

L’eina de SEO de Site123 és fàcil d’utilitzar. Teniu tres camps de metadades que cal omplir (només sobre la pàgina principal) i també podeu descarregar el mapa del lloc per penjar-lo a la consola de cerca.

Tot això hi ha, cosa que significa que podeu configurar-lo ràpidament, però també que probablement no funciona.

Botó Site123-settings

Si esteu en un nínxol poc competitiu, pot ser que fructifiqui a llarg termini, però és probable que no aparegui en molts resultats de la cerca.

En poques paraules, no obtindreu les eines per configurar les metadades del vostre lloc web i l’autoritat de construcció és difícil quan el vostre lloc web té un codi similar a tots els llocs web dels altres usuaris de Site123..

Per descomptat, estem sent una mica injustos. El SEO és difícil eliminar-ne la majoria de creadors de llocs web a causa de les mateixes limitacions de codi. Dit això, si apareix en els resultats de la cerca és important per al vostre negoci, llegiu la nostra ressenya de Wix. Aquesta plataforma és de molt el millor creador de llocs web per als resultats de la cerca de Google.

Seguretat del lloc123

Una de les millors coses de Site123 són les seves característiques de seguretat. Els llocs web realitzats amb el programari obtenen encriptació SSL gratuïta, cosa que significa que la vostra informació és confidencial i es mantindrà així.

La majoria de constructors de llocs web i empreses d’allotjament ofereixen aquest servei de forma gratuïta, però és gratuït amb Site123.

A més, es produeix una còpia de seguretat del vostre lloc web en cas d’error. Gràcies a la funció d’estalvi automàtic, no haureu de preocupar-vos de perdre el contingut, cosa que significa que no us haureu de preocupar de fer còpies de seguretat manualment.

Aquestes funcions mostren que Site123 és conscient de la ciberdelinqüència, que és un avantatge important en el nostre llibre. Si aquesta secció va suscitar el vostre interès en la ciberseguretat, assegureu-vos de llegir els nostres articles sobre els millors proveïdors VPN i els millors gestors de contrasenyes..

Característiques generals

Logotip de Site123www.site123.com

FreeAll

Disseny

Temes de Premade

Constructor de formularis

Editor HTML

Suport al fòrum

Galeria d’art vectorial

Àudio

Vídeo HD

Usabilitat

Interfície Arrossega i deixa anar

Editor de SEO

Suport per a mòbils

Centre d’aplicacions

Suport al bloc

Suport de comerç electrònic

Editor de pàgines

Serveis

SEO

Màrqueting

Disseny de llocs web

Extres

Certificat SSL

Nom de domini

Crèdits publicitaris

Revisió del lloc

Assistència

Centre d’ajuda

Fòrum
0

Xat en directe
24/7

Telèfon

Correu electrònic

Assistència 24/7
0

Video Tutorials

Tutories de text

Diversos

Pla gratuït

Preu

Site123 té un pla gratuït, però no el tallarà tret que tingueu un CV o una cartera. A més de les limitacions de l’emmagatzematge i l’amplada de banda, només teniu un subdomini i us queden enganxats amb anuncis flotadors del desenvolupador.

Si esteu disposats a gastar diners, però, hi ha un ventall decent d’opcions.

Bàsic: Avançat: Professional: Or:
10,80 dòlars16,80 dòlars22,80 dòlars28,80 dòlars

Els preus enumerats són per a una subscripció de 12 mesos i es facturaran completament a la compra. Si decidiu comprometre’s per diferents períodes de temps, els preus variaran.

El pla bàsic us permet connectar el vostre propi domini, augmentar l’ample de banda i l’emmagatzematge, elimina els anuncis flotants i obre la possibilitat de màrqueting de correu electrònic amb 100 missatges de la llista de correu. Si busqueu un professional independent per millorar la vostra presència en línia, és un bon pla, però no funcionarà per a una agència o una petita empresa.

L’actualització Avançada augmenta els avantatges del pla bàsic proporcionant més amplada d’emmagatzematge i amplada de banda, a més d’obrir oportunitats de comerç electrònic i localització. Obres fins a 50 comandes al mes, de manera que el preu és adequat per a una petita empresa que només vol un altre canal per promocionar i vendre els seus productes.

Una altra cosa que hem d’elogiar és l’idioma afegit. Voleu traduir el vostre contingut a un idioma que escolliu. Quan persones d’un determinat país visiten el vostre lloc web, automàticament es mostrarà el text traduït, que és impressionant si la vostra audiència és internacional.

Els plans Professional i Gold són similars. Obteniu més idiomes i la possibilitat de regalar targetes de crèdit. L’única diferència entre ambdues són els números: l’or té més emmagatzematge, bústies, comandes al mes, etc., i funcions de comerç electrònic avançades..

Podeu utilitzar qualsevol d’aquests dos plans per crear un centre central per a una petita i mitjana empresa, però si esteu disposats a gastar tant de temps i diners al vostre lloc web, us convindria més utilitzar un creador de llocs web diferent..

Una novetat del servei és el seu nou descompte per als usuaris. Quan creeu un compte, obteniu tres dies per aprofitar un descompte del 40 per cent en els seus plans. Això pot crear urgència, però, esperem, aquesta revisió us ajudarà a prendre una decisió i us podeu beneficiar de la venda.

Disseny & Eines

Si esteu acostumats a editar temes de WordPress, l’editor del Site123 us resultarà molt familiar.

No podeu arrossegar i deixar anar elements, de manera que us limitareu per una plantilla o disseny, tal com els anomena la plataforma, però potser no serà un problema si no esteu configurats en un aspecte concret.

Si voleu més control sobre els vostres temes, podríeu donar a WordPress un tomb. El seu sistema és més complex, però, llegiu la nostra guia intermèdia per utilitzar WordPress per assegurar-vos que enteneu com funcionen els temes.

Tenint això en compte, podeu fer lleugers canvis al vostre lloc web mitjançant els sis botons del tauler esquerre. Tot i que això augmenta l’accessibilitat, sacrifica la personalització.

Les opcions poden diferir en funció de la plantilla i del pla de preus, però generalment són les mateixes per a tots els llocs web, per tant, fem una ullada a cadascuna d’elles..

El botó de la pàgina d’inici us permet modificar coses com el nom del vostre lloc web, el logotip o el títol de casa. També és on podeu canviar la plantilla de la pàgina d’inici, de manera que és important al principi, però, un cop publiqui, trobareu que cada vegada la utilitzeu menys.

Site123-homebutton

El botó Pàgines tracta de les vostres pàgines. Podeu modificar el disseny per a cadascuna i afegir o eliminar pàgines, que canviaran automàticament el vostre menú en conseqüència.

Botó del lloc123

És excel·lent, perquè tot és més fàcil d’organitzar quan no s’ocupa de les pàgines i les opcions de menú per separat. A més, l’estructura clara ajuda els usuaris nous a navegar per l’editor i a obtenir el resultat imaginat més ràpidament.

El menú de disseny us permet canviar la plantilla del lloc web i modificar aspectes com estils, tipus de lletra, capçaleres i peus de pàgina i icones socials. És un estil refrescant, perquè cada canvi que feu és global, per la qual cosa no heu de passar per totes les pàgines només per canviar un tipus de lletra.

Lloc 123-botó de disseny

Sona bé, i ho és, però és una espasa de doble tall. Hi ha qui vol que pàgines diferents tinguin tipus de lletra o estils diferents i això no es pot fer amb Site123.

El menú de configuració tracta del fons del vostre lloc. Podeu triar si voleu una estructura de pàgina única, que és la predeterminada. També podeu configurar localització, SEO i complements al menú.

Tot és fàcil d’accedir i Site123 fa llum a l’argot. Les persones que són noves al món en línia poden comprendre fàcilment què fa tot, sobretot perquè aquesta secció de l’editor té al costat de cada opció icones de signe d’interrogació que mostren informació rellevant quan les passeu per sobre..

Lloc 123-hoverinfo

Els menús de domini i de visualització prèvia són els més senzills. Amb un domini, podeu modificar el vostre subdomini o connectar-lo. El botó de previsualització mostra el vostre lloc web ja que el visitant el veuria en un escriptori, una tauleta o un telèfon intel·ligent.

Vista prèvia del lloc

Site123 crea bells llocs web per a mòbils. La falta de control significa menys personalització, però també vol dir que qualsevol elecció que feu sigui optimitzada. Com que no podeu arrossegar i deixar anar els vostres elements, el codi es manté net, cosa que permet a Site123 optimitzar les possibles variacions per semblar perfectes als dispositius mòbils..

Site123 no és per a llocs web complexos. De fet, només intentar fer un lloc web de diverses pàgines senzilles pot no anar tal i com estava previst. No podeu afegir elements, canviar la mida dels blocs o flotadors existents ni codificar el cursor desitjat.

Si voleu fer-ho, us recomanem que consulteu WordPress i la nostra guia avançada per utilitzar WordPress.

El públic objectiu del Site123 no té tecnologia. Artistes, autònoms i fins i tot petites empreses que necessiten un lloc web senzill i bonic llançat en qüestió de dies, o fins i tot d’hores, els encantarà.

Si voleu la facilitat d’ús i uns resultats impressionants de Site123, però amb més control, consulteu la nostra revisió Squarespace.

Facilitat d’ús

Un cop us registreu, se us demanarà de què tracta el vostre lloc web, amb cada resposta possible que inclou algunes subcategories.

Site123-tipus web

Un cop acabat això, el programari triarà automàticament una plantilla i omplirà el vostre lloc web amb contingut dummy i fotos de stock. El procés demostra a més que Site123 està orientat a persones que necessiten un lloc web decent i ràpid.

Després d’això, veureu un breu tutorial que ressalta els botons de què vam parlar anteriorment i us proporcionarà informació sobre què fa cadascú. És una visió general del que podeu fer a continuació.

Site123-tutorial

Dit això, el tutorial no és necessari.

Això és perquè tot el que podeu fer a Site123 és intuïtiu. Bàsicament no hi ha corba d’aprenentatge quan s’utilitza perquè cada opció de personalització té el nom adequat i l’edició de text o imatges és tan senzilla com l’edició d’un fitxer de Word o Google Docs..

Algunes opcions, com ara canviar l’àncora d’un botó, poden trigar més a jugar, però res tan complex com Wix o Squarespace.

Tanmateix, si us trobeu amb algun problema, no hi ha cap motiu de desesperació. Una de les majors avantatges d’utilitzar Site123 és el servei d’atenció al client.

Assistència

Aquest creador de llocs web no defuig ajudar els usuaris. El centre d’assistència compta amb 18 categories de problemes que poden aparèixer, que es separen en funció de les funcions del producte i d’altres, com ara la facturació o els dominis.

Site123-supportcenter

Un cop hàgiu fet clic en una categoria, sereu enviats a una llista de problemes o accions generals que potser no podreu fer. Per exemple, “reenviar el correu electrònic a una altra adreça de correu electrònic” és a la categoria de bústies.

Site123-supportanswer

Les entrades de la llista són concises i es recolzaran amb gifs breus que demostren encara més el procés amb el qual s’està lluitant. Una vegada més, aquesta estructura i format de la seva base de coneixement funciona al benefici de qualsevol persona que necessiti un bon lloc web llançat en menys d’un dia.

Si el centre d’assistència no ajuda, podeu posar-vos en contacte amb un agent d’assistència al client. El quadre de xat en viu està present en tot moment, sempre que sigueu en un domini que comença amb el lloc123 i el temps de resposta sigui ràpid..

Site123-xat

Durant les proves, hem contactat amb el servei d’atenció al client de Site123 per demanar-vos com afegir categories de menú.

La resposta del xat en directe va arribar en dos o tres minuts. L’agent va enviar un missatge personalitzat on es detallava el procés, amb un breu suport .gif per mostrar com afegir categories de menú i per què es configura el procés d’aquesta manera..

El Veredicte

Site123 és un èxit per al públic adequat, però és una gran errada si no forma part d’aquest públic. Si ets autònom o tens una petita empresa i estàs buscant entrar al món en línia amb un lloc web ràpid i bonic, deixa-ho.

Si voleu control, funcions complexes i la possibilitat de codificar seccions que no queden bé amb vosaltres, us convindrà millor amb una altra plataforma. Doneu un cop d’ull als nostres millors creadors de llocs web per veure quin us convé.

Si voleu alguna cosa diferent, feu un cop d’ull al nostre millor guia d’allotjament web. Recomanem WordPress, que necessita aprendre a dominar, així que assegureu-vos de llegir la guia del nostre principiant sobre l’ús de WordPress.

Esteu d’acord amb la nostra presa de lloc123? Si no, dirigiu-vos a la secció de comentaris i feu-nos saber què en penseu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me