Revisió del constructor de llocs web GoDaddy GoCentral – Actualització 2020

GoDaddy GoCentral Review

GoCentral és el creador de llocs web de GoDaddy, que probablement coneixeu com a domini i amfitrió de llocs web. Tot i que GoCentral s’integra bé en la superestructura de GoDaddy, no tenen certes funcions claus, tal com es pot veure a la nostra revisió detallada de GoDaddy GoCentral.


El creador de llocs web GoCentral de GoDaddy és una incorporació recent a la seva llista, permetent als usuaris elaborar ràpidament un lloc sense cap coneixement de disseny web. L’empresa és coneguda com un dels nostres millors proveïdors d’allotjament web i registrador de dominis (fins i tot és el registrador de dominis més gran del món) i probablement per una bona causa: si bé no és dolent, hi ha millors constructors de llocs web..

En comparació amb els nostres millors constructors de llocs web, el creador de llocs web Godaddy no té el puny que tenen els altres, tot i que el seu preu és, com a mínim, just, és fàcil d’utilitzar i ofereix un gran suport. Alguns usuaris, però, poden preferir-ho per exactament per aquests motius.

Sense més detalls, mirem a fons a GoCentral, o bé podeu fer clic a la nostra revisió de GoDaddy si, en primer lloc, volíeu estar.

Alternatives per a GoDaddy GoCentral

Fortaleses & Debilitats

Característiques

GoCentral se sent una mica relacionat amb la resta de serveis de GoDaddy. Aquesta és una tendència que continuarà durant tota la revisió, fent la seva primera aparició al conjunt de funcions. Tot i que, tot i que el constructor no ofereix gaire cosa, hi ha moltes característiques al voltant.

Tanmateix, a partir del creador, teniu accés a algunes eines versàtils per crear el vostre lloc. Seccions com ara la programació de cites, els menús, el calendari d’esdeveniments i les reserves d’OpenTable fan que les funcions se sentin força bé arrodonides fora de la porta. Tot i així, hi ha un problema.

La llista que obteniu des del primer moment és tota la que obteniu. No hi ha cap centre d’aplicacions, seccions premium ni cap altre negoci fora de la línia de base. El que veus és el que obtens. La línia no és decepcionant per cap concepte, però tancar-lo. Si el lloc es mou fora dels límits establerts per GoDaddy, simplement no hi ha cap solució.

Tot i així, si traieu les línies, trobareu una llista prou àmplia de funcions. Per exemple, programar cites és tan fàcil com sempre. Els vostres clients simplement omplen un formulari al vostre lloc web i la cita es sincronitza amb un calendari en línia.

Les botigues en línia també tenen una mica de potència. Podeu afegir fins a 1.500 productes, acceptant totes les targetes de crèdit principals, PayPal i fins i tot Apple Pay. GoDaddy també proporciona tarifes d’enviament en temps real i recordatoris de compra en cas que algun client abandoni el seu carret.

Com que GoDaddy fa molt més que allotjament web, teniu algunes funcions addicionals al voltant del creador. Això inclou tot, des de la seguretat del lloc web amb l’eliminació de programari maliciós fins al màrqueting en línia amb experts de SEO. Certament, podeu trobar aquestes funcions en altres llocs, però hi ha alguna cosa a dir sobre tenir-ho tot sota un mateix sostre.

Podeu fer molt amb GoCentral. Hi ha moltes funcions per crear el vostre lloc i fer funcionar el vostre negoci, però la selecció limitada significa que les vostres opcions broden. La llista és potent, però algun tipus de centre d’aplicacions tindria un llarg camí per diversificar els tipus de llocs construïts a GoDaddy.

Preu

El model de preus és una mica confús a GoDaddy. Tot i que el pla de base s’ajusta molt bé amb Wix (llegiu la nostra revisió de Wix), els altres són difícils d’avaluar. Com s’ha esmentat a la secció anterior, no hi ha cap centre d’aplicacions a GoDaddy, és a dir, que els plans de nivell superior acabin amb un preu més alt per a les funcions que s’ofereixen gratis amb altres proveïdors..

Tot i així, a partir d’un pla personal, s’accedeix al creador de llocs web bàsics, al suport de blocs i a l’allotjament web complet. No és un pla especialment emocionant, però sí que us permetrà funcionar sense gaires problemes. El preu coincideix amb Wix i Weebly (llegiu la nostra crítica de Weebly), de manera que el valor no hi és.

El pla de negoci suposa gairebé el doble del cost per només algunes funcions addicionals. Obteniu un certificat SSL al vostre domini, botons de donació de PayPal i accés a l’eina SEO de la qual parlarem a la secció següent. Malauradament, amb el doble del cost, les funcions no semblen la pena.

Abans de passar a la darrera meitat de la línia, és important tenir en compte que aquestes poques funcions són totes les que podeu obtenir. Per exemple, cap tipus de comerç electrònic no és compatible amb els primers tres plans. Pots intentar ajustar el botó PayPal per a un sol producte, però es tracta. Fins i tot un conjunt de funcions de comerç electrònic reduït, com ara productes limitats i taxes més elevades de transacció, ajudaria immensament.

Una lleugera actualització, el “negoci més” afegeix novament algunes funcions addicionals sobre el pla principal d’empresa. Inclou màrqueting per correu electrònic, integració de xarxes socials i fitxa d’empreses a Google. Tot i així, la característica més interessant és la reserva de cites en línia, que es sincronitza en qualsevol calendari en línia important.

Completar la llista és el pla de “botiga en línia”. És un nom adequat, ja que aquest és l’únic pla que permet crear un front de comerç electrònic complet. Tampoc és massa car amb una etiqueta de preu, que arriba amb uns dòlars més barats que una botiga amb SquareSpace (consulteu la nostra revisió SquareSpace).

Tot i això, a diferència de SquareSpace, no teniu accés a aquestes funcions. Un aparador dedicat com Shopify és una opció millor en gairebé qualsevol cas, però la manca de funcions de GoDaddy ni tan sols ho posa en marxa. Segurament, heu abandonat el servei de recuperació, suport de descompte i promoció de carretons i revisions de productes, però no hi ha gaire cosa.

Discutirem com aquestes limitacions afecten l’experiència a les properes dues seccions. Tanmateix, pel que fa a preus, les funcions poden semblar massa importants per justificar el cost. Per exemple, la reserva de cita amb un pla Business Plus és útil, però només per a empreses que es preocupen per reservar cites.

Tot i així, els preus dels plans se senten justificats. Tanmateix, l’omissió de qualsevol tipus de centre d’aplicacions fa que cada pla se senti més limitat i, per tant, menys valuós en comparació amb altres constructors.

Disseny & Eines

El creador es limita a GoDaddy, per menys. És evident que va ser un complement a l’acollida web establerta i no a l’inrevés. Tot i que podeu obtenir un lloc en línia, no tindrà un aspecte molt diferent del que un altre lloc que li permeti generar.

En particular, això es deu a la selecció del tema. GoDaddy us ofereix una selecció de només vuit temes en total i no es diferencien entre ells. Si canvieu el tema, els embolics només estan amb la paleta de colors i els tipus de lletra. Més endavant també podeu canviar aquesta configuració, cosa que posa en qüestió el punt dels temes.

Aquí es fa una mica d’un terme mal utilitzat Els temes actuen més com a punts de partida suggerits i no redissenys complets del vostre lloc web. Hi ha uns quants canvis entre ells, com ara la col·locació de la capçalera, però no deixa de ser una diferència tan desagradable, fent que el constructor se senti com el MS Paint del disseny web..

Per afegir a la confusió, hi ha temes exclusius de premade disponibles, només no dins del creador. GoDaddy anomena aquestes “plantilles” i no “temes”, una distinció que aparentment és important aquí. El que rau és que, en primer lloc, hi ha una diferència.

Hauríeu de poder escollir una plantilla des del primer lloc en lloc de lluitar amb la matriu mediocre de temes. Les plantilles són punts de partida molt més adequats, que malauradament se solen descobrir més tard en el procés de disseny.

GoDaddy bloqueja l’aspecte bàsic del vostre lloc, però encara teniu opcions per treballar dins dels paràmetres establerts. Editeu el vostre lloc mitjançant una interfície interactiva, apilant-ne seccions noves una sobre l’altra. No és una interfície d’arrossegar i deixar anar, sinó que és igual de intuïtiu.

El fet de moure una part superior d’una secció permet afegir-ne una altra, construint la pàgina de manera lineal. Tot i que voldríem veure més coses en forma de personalització, hi ha moltes maneres de crear una pàgina única a partir de la quantitat limitada d’opcions.

Configuració encertada, la selecció és limitada, però sorprenentment adequada. Per exemple, GoDaddy inclou una eina de SEO que us permetrà editar el vostre títol de meta i descripció directament al tauler de configuració. Hem intentat trencar l’eina classificant la paraula clau “cupcakes” per a la nostra botiga d’informàtica burleta “Computers McGee” i ha funcionat força bé..

Podeu optimitzar qualsevol pàgina del vostre lloc i, mentre que les eines només fan funcions bàsiques de SEO, és un punt de partida molt bonic per a aquells que no tenen experiència sobre els rànquings de cerca..

Tot i no tenir opcions, encara podeu crear un lloc excel·lent amb GoDaddy. Per a molts, només cal fer algunes eines, sobretot quan hi ha una facilitat d’ús. No obstant això, per a aquells que desitgen més control, el millor és mirar cap a un altre lloc.

Facilitat d’ús

Hi ha un avantatge en el conjunt d’eines limitat. No podeu fer molt en el creador i, per això, el procés de creació del vostre lloc és molt fàcil. No obstant això, arribar a aquest punt és una mica de problemes.

Això es deu principalment a la segregació de temes i plantilles. Aquests dos termes es podrien intercanviar fàcilment amb qualsevol altre creador de llocs web, però aquí hi ha una distinció. Els temes fan referència a l’esquema de colors i la selecció de lletra i les plantilles són punts de partida únics.

Com s’ha esmentat anteriorment, la selecció de plantilles és molt gran, amb moltes opcions per a gairebé qualsevol lloc. GoDaddy hauria d’utilitzar aquestes plantilles com a línia de referència per als usuaris. El fet de trencar els dos només aporta confusió al procés i sovint significa que dediqueu una mica de temps a dissenyar abans de descobrir un punt de partida més adequat..

Tot i això, després que es faci aquesta distinció, GoDaddy és tan fàcil com pot ser. La pàgina principal del creador us ofereix tres opcions: tema, pàgines i configuració del lloc. El primer és bastant senzill. Simplement escolliu un dels vuit “temes” o seleccioneu vosaltres mateixos els tipus de lletra i els colors. Les pàgines són només una simple jerarquia de pàgines, que és bastant senzilla.

La potència del constructor passa per l’última opció. El menú de configuració gestiona tots els funcionaments interns del vostre lloc. Aquí hi trobareu opcions àmplies, com ara l’enllaç de xarxes socials i la ubicació d’anuncis, però també hi ha opcions més importants. Destaquen una exempció de cookies per als visitants, l’eina de SEO integrada i la traducció automàtica amb Google Translate.

Tanmateix, cap de les eines tracta sobre el disseny del vostre lloc. Vostè ho gestiona mitjançant un editor interactiu. Com s’ha esmentat anteriorment, fer un seguiment sobre qualsevol secció permet afegir-ne una altra. Hi ha una quantitat limitada d’opcions, però els mòduls d’HTML personalitzats, els llistats d’immobles MLS i les reserves d’OpenTable us proporcionen prou flexibilitat per crear un lloc per a les vostres necessitats..

De la limitació de seleccions, la facilitat d’ús brilla clarament. Per a molts, crear un lloc web amb GoDaddy és fàcil, amb moltes opcions per ajustar el lloc segons les vostres necessitats. Tanmateix, si no trobeu el que necessiteu a la llista inclosa, sortireu molt de sort.

Assistència

Aquest registre del domini convertit en un servidor web convertit en creador de llocs web té uns quants anys sota el seu cinturó. A causa d’això, GoDaddy no és un desconegut per donar suport i, si bé no té altres àrees, la secció de suport se sent plenament realitzada.

El suport es divideix en tres seccions diferents. Teniu tutorials, un fòrum i, per descomptat, personal de suport. Els tutorials es desglossen de nou en vídeos i articles, ambdós són els millors que hem vist.

Podeu cercar articles tal com ho faríeu en qualsevol base de coneixement. No obstant això, GoDaddy també inclou una llista d’articles “immersió en”, un conjunt de col·leccions per començar amb les diferents àrees d’allotjament web. Per exemple, els articles essencials per als certificats SSL inclouen la verificació del certificat, la descàrrega i la resolució de problemes.

Fins i tot hi ha una llista de vídeos específicament per al creador de llocs web. Com GoDaddy és una empresa amb una gamma de productes diversa, afegir una secció específica per al creador de llocs web és de gran ajuda per trobar suport ràpidament..

A la part inferior de cada article i vídeo hi ha alguns temes relacionats dins dels fòrums. Aquí trobareu seccions per a totes les àrees de servei que ofereix GoDaddy, inclòs el creador de llocs web. Està integrat exclusivament per la comunitat, a excepció dels moderadors, de manera que la majoria de les respostes no provindran directament de GoDaddy. No és massa dolorós, però, tenint en compte que GoDaddy acull AMA amb equip diferent de vegades.

Si no trobeu una resposta entre els fòrums i la base de coneixement, hi ha assistència directa disponible les 24 hores del dia. GoDaddy ofereix exclusivament suport en directe per a xat i telèfon, el que significa que qualsevol contacte de correu electrònic està fora de la taula. Empreses com Bluehost (llegiu la nostra crítica de Bluehost) també s’han allunyat del servei d’assistència de correu electrònic i, tot i que resulta una mica decebedor, la manca no perjudica l’experiència general..

Tot i així, GoDaddy brilla amb suport DIY. La base de coneixement és robusta amb informació i els fòrums proporcionen una connexió amb la comunitat. El xat en viu i el suport telefònic són suficients, però la línia directa se sent lleugerament decebedora amb la falta de suport de correu electrònic.

El Veredicte

GoDaddy sens dubte empenta la seva línia de productes més enllà del servei d’allotjament web bàsic. Tot i així, l’actual iteració del creador de GoCentral no queda encarada quan es contraposa a altres constructors de llocs web. Es tracta d’un kit funcional de funcions, però sens dubte ideal.

Sembla que el millor ús d’aquest proveïdor és estrictament l’allotjament web. El suport i la facilitat d’ús són de primera qualitat, amb temps de resposta decents per arrencar.

Què en penses de GoDaddy? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me