Revisió de WordPress.com: no, l’altra – Actualitzada 2020

Revisió de WordPress.com

WordPress és un aspecte decisiu en el món dels llocs web, però aquesta revisió versa sobre el seu rival .com comercial. Molt bé, però no es pot publicar en algunes àrees clau, tal i com podeu llegir en aquesta revisió completa de WordPress.


Quan dius WordPress, la majoria de la gent pensa WordPress.org, però no es tracta del que parlem en aquesta revisió. WordPress.com és una eina de pagament que ofereix Auttomatic que ofereix personalitzacions similars a la versió gratuïta, però el creador de llocs web és molt més fàcil d’utilitzar i ha trobat un lloc entre la nostra millor llista de creadors de llocs web..

WordPress és un problema en el món en línia. Es van crear més de 172 milions de llocs web utilitzant el programari d’Auttomatic i per una bona raó. L’eina és eficient, complexa, ofereix un gran suport i els resultats tenen un bon aspecte d’arrencada. Examinarem totes les seves funcions en aquesta revisió completa de WordPress.com.

comparació de paraules

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a WordPress.com

Característiques

WordPress.com us ofereix moltes eines i us permet editar detalls menors, com ara si un article nou ha de ser revisat abans de publicar-lo.

Blocs de WordPress.com 

Els blogs amb WordPress.com es fan accedint a la pestanya “articles”. És una interfície senzilla, que permet afegir, gestionar o eliminar publicacions ràpidament. Podeu crear esborranys, enllaços personalitzats i fins i tot afegir un equip d’escriptors a la vostra plataforma. D’aquesta manera, si heu de treballar amb col·laboradors autònoms, el flux de treball s’agilitza. Però el nostre millor programari de gestió de projectes ho fa millor.

wordpress-blog

El millor és que els metadades, les etiquetes, les categories de publicacions i les interaccions socials siguin editables, cosa que proporciona molt de control a l’usuari. No és tan versàtil com la plataforma WordPress.org, però és més fàcil d’utilitzar.

SEO amb WordPress.com

Hem revisat WordPress.com mitjançant el pla Personal, de manera que no hem pogut provar l’editor d’optimització de motors de cerca integrat. Dit això, podeu modificar moltes metadades a la pestanya “configuració” de qualsevol pla, que és el primer pas per a una bona classificació de Google.

A més d’això, WordPress.com s’integra amb Yoast SEO, que us permet orientar les paraules clau, analitzar el rendiment del vostre contingut i veure les estimacions de com comportarà un article en concret. Si esteu disposats a sacrificar les funcionalitats de SEO per a una plataforma arrossegable, consulteu la nostra revisió uKit. No és tan potent, però és més fàcil d’utilitzar.

Els complements de WordPress.com

En teoria, afegir un complement és fàcil. Només cal obrir el menú “eines” i seguir les instruccions de cada complement. El problema és configurar els complements significa utilitzar l’àrea “administrador WP”, que és molt més difícil de dominar que la interfície bàsica.

És contradictori. L’únic motiu pel qual la gent compra una subscripció a WordPress.com és que és més fàcil d’utilitzar que la interfície de WordPress.org, però “administrador WP” és comparable a la complexitat.

Dit això, hi ha grans plugins. Per exemple, podeu integrar-vos amb Google Language, que tradueix automàticament la vostra pàgina per als visitants en funció de la seva adreça IP. És un complement addicional, però no és una eina de localització completa. Si ho busqueu, llegiu la nostra crítica de Voog.

D’altra banda, encara recomanem WordPress.org per a complements. És més ric en els complements de tercers i, si us preocupa la facilitat d’ús, els seus plugins també inclouen editors visuals que tinguin el gruixit disseny de la pàgina web..

Comerç electrònic de WordPress

El sistema de comerç electrònic de WordPress està ben arrodonit. Inclou opcions bàsiques d’edició de productes, com afegir una imatge, establir preus en diferents monedes o afegir informació d’enviament. Els productes es poden separar en categories, podeu crear-ne variacions i es poden pagar mitjançant PayPal o Stripe. També podeu crear descomptes i cupons amb un editor de promocions. 

Malauradament, de la mateixa manera que amb l’edició de formularis, no podreu recórrer cap milla addicional creant pàgines d’agraïment personalitzades o automatitzant respostes de correu electrònic després d’una compra. Aquesta és una limitació del motor bàsic de comerç electrònic, però podeu fer-ho integrant-vos amb WooCommerce.

Com hem dit, però, és difícil. Per obtenir una plataforma més fàcil d’utilitzar, proveu Shopify, que fa que aquestes opcions siguin accessibles a més persones. Encara no és una passejada al parc, per tant, llegiu la nostra guia per a principiants de Shopify si aneu a la plataforma.

Característiques generals

Logotip de WordPress.comwordpress.com

Comença des de 300 € al mes Tots els plans

Disseny

Temes de Premade

Constructor de formularis

Editor HTML

Suport al fòrum

Galeria d’art vectorial

Àudio

Vídeo HD

Usabilitat

Interfície Arrossega i deixa anar

Editor de SEO

Suport per a mòbils

Centre d’aplicacions

Suport al bloc

Suport de comerç electrònic

Editor de pàgines

Serveis

SEO

Màrqueting

Disseny de llocs web

Extres

Certificat SSL

Nom de domini

Crèdits publicitaris

Revisió del lloc

Assistència

Centre d’ajuda

Fòrum

Xat en directe

Telèfon

Correu electrònic

Assistència 24/7

Video Tutorials

Tutories de text

Diversos

Pla gratuït

Preu

El pla de Blogger no és exhaustiu, però farà la feina si només vol que una plataforma comparteixi les seves opinions. Obteniu un domini, assistència per correu electrònic, personalització bàsica del disseny, temes gratuïts i una versió bàsica de les funcions de què parlem. Malauradament, el domini gratuït que obteniu és un .blog, que no és ideal per a SEO, i 6 GB d’emmagatzematge pot arribar a ser poc després d’un any de publicació.

El pla personal és una actualització a Blogger. No canvia res de manera dràstica. Només us ofereix un domini regular, més emmagatzematge i funcions més avançades. 

El pla Premium, d’altra banda, inclou temes premium il·limitats, opcions avançades de disseny i eines bàsiques de màrqueting.

Els plans de negoci i de comerç electrònic us proporcionen accés a eines de SEO, ajuda personalitzada, funcions de comerç electrònic avançades i el més car us proporciona integracions amb els principals operadors d’enviament.. 

En conjunt, és un sistema de preus decent que està per sota de la mitjana del mercat.

A més d’això, podeu obtenir un reemborsament complet als 30 dies posteriors a la compra de qualsevol pla, sense preguntes. Amb tots els plans, també obtindreu un domini que es pot reemborsar en 48 hores després de comprar-lo. Finalment, podeu provar l’eina sense cadenes adjuntes utilitzant el pla gratuït, que és una versió rebaixada de Blogger que us proporciona menys emmagatzematge i personalització.

Disseny & Eines

Per començar amb WordPress.com, haureu de triar una categoria de lloc web, trobar un domini, triar el vostre pla i, a continuació, podeu començar a editar el vostre lloc web. Tingueu en compte que si tanqueu la pestanya Plans de preus algunes vegades, se us oferirà la possibilitat de provar una versió gratuïta de l’eina.

Per veure si l’eina s’ajusta a les vostres necessitats, us recomanem provar-la de forma gratuïta abans de comprar un pla. Independentment, podreu editar el contingut i l’estil del vostre lloc web amb alguns menús.

El menú “estadístiques” funciona amb el complement Jetpack i us proporciona una visió general de l’audiència. No és tan avançat com un informe de Google Analytics, però és excel·lent per veure com avançeu. Una excel·lent característica és que podeu veure ràpidament el rendiment del vostre darrer article, que us ajuda quan voleu una petita actualització de l’evolució del contingut d’un lloc web..

wordpress-recent

La pestanya “lloc” us permet gestionar el contingut publicat. Es divideix en “pàgines”, “articles”, “mitjans de comunicació” i “comentaris”, de manera que hi ha molta flexibilitat en com analitzar el contingut. Per exemple, podeu conèixer ràpidament el que les persones han comentat sobre les teves publicacions, cosa que racionalitza els esforços de la comunitat de l’empresa.

A més, la fitxa “mitjans” està tan desenvolupada com a WordPress.org. Això vol dir que podeu modificar imatges per obtenir una mida millor, meta descripcions i text alternatiu. És una excel·lent eina perquè el contingut dels mitjans és fonamental per a una indexació i classificació adequades de Google.

El menú “disseny” es pot fer amb les actualitzacions. És una versió d’editor de temes més bona a WordPress.org, però té les mateixes limitacions. Per exemple, redimensionar la capçalera és una gran lluita. D’altra banda, podeu afegir fragments de CSS mitjançant el menú, de manera que ofereix més que modificacions temàtiques.

Si no us conformeu amb l’aspecte dels llocs web de WordPress.com, podeu provar Squarespace. No és tan potent quant a blocs, però s’acosta i crea llocs web impressionants. Per obtenir més informació, consulteu la nostra crítica de Squarespace.

Eines de WordPress

La pestanya “eines” se centra en els complements i en els integradors compatibles. Podeu utilitzar-lo per afegir Page Builder, Yoast SEO, WooCommerce i Google Analytics al vostre conjunt d’eines, però també inclou extensions innovadores. Per exemple, pot integrar-se amb Upwork per a una millor col·laboració amb escriptors autònoms.

wordpress-plugins

El menú “administrador” us permet fer configuracions de fons. A partir d’aquí, podeu modificar l’idioma, l’adreça, l’eslògan, la capçalera i la franja horària del vostre lloc web. A més, obté desenes d’ordres per gestionar comentaris, cosa que demostra de nou que la plataforma està enfocada a ajudar als bloggers.

Hi ha desavantatges. WordPress.com no és un editor arrossegable. Igual que amb WordPress.org, l’edició es basa en formularis i en modifiqueu el disseny i el contingut per separat.

Igual que amb WordPress.org, això crea un gran problema. No podeu editar una pàgina ni veure’n el resultat en temps real perquè treballeu amb paraules i visuals per separat. També heu de tenir problemes amb les opcions de disseny. Tant si es tracta d’un tipus de lletra com de paleta de colors, el modifiqueu d’una petita llista d’opcions, però no veureu els resultats a l’instant. Això trenca el procés de creació de llocs web.

Al costat del volador, els temes són sensibles i estèticament agradables. Podeu triar entre 294 plantilles, però tampoc tenen cap culpa. Els diferents temes us permeten editar diferents aspectes de l’editor de temes, com ara els colors o els tipus de lletra, de manera que podríeu tenir difícil esbrinar on es troben aquestes opcions..

També ajudaria si podríeu editar suports a la pàgina. És més ràpid d’aquesta manera i la majoria de constructors de llocs web us permeten fer-ho. Malauradament, aquestes opcions només són possibles amb un creador de llocs web arrossegar i deixar anar. Si això és el que estàs buscant, llegiu la nostra crítica de Weebly.

Facilitat d’ús

La interfície d’usuari de WordPress.com és més fàcil d’utilitzar que la que hi ha a WordPress.org. Aquest és el principal punt de venda de la plataforma. Està millor dissenyat, desordenat i els menús estan millor etiquetats per a una navegació més ràpida. A més, el llenguatge és molt més senzill d’entendre. Està clar que els desenvolupadors van fer un esforç perquè aquesta plataforma sigui amable per als principiants. 

Podria utilitzar un tutorial ràpid, però podeu obtenir aquest aspecte en poques sessions sense fer-ne cap. El problema és que hi ha moltes eines útils que no sabreu si no llegiu el centre de coneixement. Per exemple, podeu ajustar el nombre de vegades que una persona pot comentar un article, la qual cosa és fantàstic per aturar el correu brossa, però l’opció s’amaga en diversos menús i pestanyes..

El manteniment d’un bloc no es pot fer amb el mateix control que s’obté amb WordPress.org. Per exemple, les metadades que podeu editar es simplifiquen, però això vol dir que és més fàcil fer un bloc. Tot i que hi ha menys plugins, el que significa menys control per a l’usuari, això significa que hi ha menys confusió per a una persona que no està familiaritzada amb el que Yoast SEO o OptinMonster poden fer.

Assistència

El centre de coneixement de WordPress.com és un dels millors que hem revisat. No presenta una gran quantitat de categories en temes vagos, sinó que crea un viatge per a l’usuari mitjà.

wordpress-suport

Separa el procés de creació de llocs web en quatre passos, tots ells amb guies de qualitat i tutorials en vídeo sobre tots els aspectes de WordPress.com.

wordpress-tutorials

També està disponible al xat a la pantalla en qualsevol moment. Si no n’hi ha prou, podeu posar-vos en contacte amb els desenvolupadors enviant un bitllet, conversant amb els “enginyers de felicitat” d’Auttomatic o enviant una consulta als fòrums de WordPress. És un sistema ben arrodonit que té tot per ajudar-vos a desenvolupar un lloc web.

Malauradament, el suport personalitzat i el xat amb els agents automàtics només estan disponibles en els plans més cars. Si busqueu assistència de qualitat a un preu més baix, consulteu la nostra ressenya del lloc123.

El Veredicte

Si voleu una versió de WordPress.org que sigui més fàcil d’utilitzar i que tingui funcionalitats decents de sistema de gestió de contingut, proveu WordPress.com. Si busqueu una experiència arrosseguera i deixa anar un cop d’ull, consulteu els nostres millors creadors de llocs web per veure quin us convé. Generalment recomanem Wix. Llegiu la nostra ressenya de Wix per saber el perquè.

Si voleu alguna cosa diferent, llegiu el nostre article sobre els millors proveïdors d’allotjament web. Us recomanem que utilitzeu WordPress.org amb aquests proveïdors, però mireu al vostre voltant i comproveu si alguna cosa us interessa.

Esteu d’acord amb la nostra anàlisi de WordPress.com? Informem a continuació, i gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me