Duda Review – Actualització 2020

Duda Review

Duda és un creador de llocs web molt maco que crea pàgines molt bones i ràpidament. Reorganitzar les coses és difícil, però, i té una mica de llum en les funcions. En general, però, ens sentim bastant segurs de recomanar-ho a la majoria de negocis, tal com podeu llegir a la nostra revisió completa de Duda.


Duda ofereix un fort editor de codis, una bona eina de SEO i una gran varietat de blocs i elements personalitzables. Tot i això, les funcions no són especialment exhaustives, però en la major part trobareu tot el que necessiteu. Es poden presentar problemes quan intenteu modificar dràsticament la disposició d’una pàgina, perquè tots els elements que feu servir només es poden col·locar en seccions predeterminades.

Afegiu a la combinació la manca d’un mercat d’aplicacions i les coses comencen a estar malament per a l’eina. Independentment, la majoria de petites o mitjanes empreses o projectes personals poden beneficiar-se d’un bell lloc web creat amb aquest creador. Per veure si Duda és adequat per tu, seguiu-lo o proveu-lo tu mateix amb la prova gratuïta.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a Duda

Característiques

Les funcions de Duda són exhaustives. És útil que pugueu afegir fragments d’HTML i CSS en qualsevol moment, és fàcil gestionar un bloc i les seves estadístiques i les funcionalitats d’optimització del motor de cerca s’acosten a un assistent de SEO complet. Tenint en compte això, té inconvenients.

Editor de codi de Duda

Feu clic al símbol “” a la barra superior de l’editor per accedir al codi del vostre lloc web.

duda-code-editor

A diferència de la majoria de creadors de llocs web, l’editor de codis de Duda és útil. Encara necessiteu coneixements avançats d’HTML i CSS per aprofitar les eines del desenvolupador, però la força de Duda és que és fàcil accedir al codi i manipular-lo en trossos de mida picada..

Totes les seccions del lloc web estan separades en categories, de manera que si, per exemple, voleu redimensionar un únic element, podeu aprendre a modificar un flotador i editar aquest element, fins i tot si no teniu una comprensió completa de HTML o CSS.

Si la codificació és alguna cosa que faríeu juntament amb l’edició regular de dades arrosseguades i lligades, consulteu el nostre comentari de Mobirise. El seu editor de codis no és tan perfecte com el de Duda, però el seu suport per a desenvolupadors és de primer nivell.

Duda Blogging

L’eina de blocs també està ben feta.

duda-blogging

A més del bon disseny, el gestor de blocs permet afegir, eliminar o editar publicacions ràpidament. Tot el que publiqueu inclou un RSS, però no podeu integrar comentaris amb res.

El més interessant de l’eina de blog de Duda és que podeu editar la disposició del vostre blog en qualsevol moment. Tot i que la majoria de creadors de llocs web us permeten triar un tema del bloc o us enganxeu amb el tema del bloc de plantilles, Duda us permet fer petits canvis en l’estructura del vostre blog fins i tot després de publicar un lloc web..

No obstant això, les modificacions s’apliquen a totes les publicacions, que és una espasa de doble tall. Tot i que això significa una disminució de la personalització, manté el vostre lloc web coherent, la qual cosa és bo per obtenir un nivell superior de Google.

Duda SEO

Com que hem mencionat la classificació a Google, parlem de SEO. Duda està construït per facilitar el rànquing. Obteniu xifratge SSL gratuït amb tots els plans i podeu editar metadades. Afegiu un gran editor de codis i la majoria de les persones que tinguin coneixement de l’algorisme de Google haurien d’estar equipades per obtenir el primer lloc.

Si sou un principiant, potser serà més difícil començar. Encara podeu treballar amb investigacions, però el procés no està optimitzat per a usuaris nous.

Si voleu un assistent de SEO que us mantingui de la mà durant el procés, llegiu la nostra revisió de Wix. A més de ser la nostra millor opció, també té un fantàstic assistent de SEO.

Per fer un seguiment de com els usuaris veuen el vostre lloc web, Duda va incloure una eina de estadístiques. Malauradament, és inútilment principal perquè és rudimentària i podeu accedir a més dades integrant-vos amb Google Analytics.

Comerç electrònic de Duda

Si el comerç electrònic és per què inicieu un lloc web, elimineu Duda. No té un mal sistema de botiga, però la funció està incompleta.

duda-store

Heu de pagar més per afegir més de 10 productes al vostre lloc web. Tenint en compte això, la funció de comerç electrònic funcionaria molt bé per a aquells que només venen uns quants cursos o productes digitals, sobretot perquè els comptes gratuïts es poden vendre en línia.

La plataforma de comerç electrònic és fàcil d’utilitzar: Duda crea una botiga per a vosaltres, amb contingut fictici i botons de compra inclosos, però no és una plataforma per a la qual construir grans botigues en línia.

La botiga de Duda pot funcionar en alguns casos, però per a una plataforma de comerç electrònic completa, heu de considerar Shopify. Està construït per vendre en línia, però és més difícil d’utilitzar, per tant, consulteu la nostra guia per a principiants de Shopify abans de provar-la.

Vista general de les característiques de Duda

Logotip de Dudawww.duda.co

Comença des de $ 1400 al mes Tots els plans

Disseny

Temes de Premade

Constructor de formularis

Editor HTML

Suport al fòrum

Galeria d’art vectorial

Àudio

Vídeo HD

Usabilitat

Interfície Arrossega i deixa anar

Editor de SEO

Suport per a mòbils

Centre d’aplicacions

Suport al bloc

Suport de comerç electrònic

Editor de pàgines

Serveis

SEO

Màrqueting

Disseny de llocs web

Extres

Certificat SSL

Nom de domini

Crèdits publicitaris

Revisió del lloc

Assistència

Centre d’ajuda

Fòrum

Xat en directe

Telèfon

Correu electrònic

Assistència 24/7

Video Tutorials

Tutories de text

Diversos

Pla gratuït

Preu

Si haguéssiu de fer una anàlisi individual sobre si voleu comprar Duda, pagaria la pena. En comparació amb l’estàndard del mercat, però, és car.

El pla bàsic és l’editor que heu de provar a la prova gratuïta de 30 dies menys les eines de col·laboració, com ara la pestanya de comentaris. Si sou un bootstrapper, heu d’estar bé amb aquest pla, independentment de la mida de la vostra empresa. És especialment adequat per a llocs web o empresaris de cartera.

El pla d’equip aporta la col·laboració a la taula. No hi ha molt a dir, només assegureu-vos d’afrontar l’acord si us encanta Duda, però necessiteu una personalització profunda i algú que us ajudi amb la codificació o la configuració avançada.

El pla de l’Agència no val la pena. Per 74 dòlars al mes, facturats anualment, només obtindreu una mica més del que feu al nivell d’equips. Si necessiteu un creador de widgets, us convindrà millor amb una plataforma diferent com Wix o Weebly.

Disseny & Eines

L’editor de Duda és sorprenent i us permet crear llocs web bonics.

duda-editor

Un cop us registreu al servei, podreu escollir un munt de plantilles. Tots són bons, sensibles i fàcils de treballar. A més, inclouen estructures de llocs web específiques per a la indústria i contingut fictici, que faciliten la publicació ràpida de qualsevol cosa.

Recomanem navegar pels temes abans de prendre una decisió. Més endavant podeu canviar el tema, però serà més difícil tornar a fer tot el contingut des de la base. És fàcil tancar els ulls i agafar la primera cosa perquè les plantilles estan ben elaborades.

Un cop hàgiu triat una plantilla, sereu enviats a l’editor.

La barra superior té eines fantàstiques. Per exemple, el menú desplegable de la part esquerra que us permet navegar per les pàgines existents. És útil perquè la majoria de creadors de llocs web us tornen al tauler per editar pàgines. Amb Duda, el procés s’agilitza.

Al costat d’aquesta pestanya hi ha les icones del dispositiu. Podeu utilitzar-les per veure com es veurà un canvi en un dispositiu. Seria el paquet total si també podeu triar no mostrar determinats elements en un dispositiu o un altre, però no deixa de ser un complement addicional.

Aquesta pestanya és on també podeu accedir a les eines de desenvolupador. Tot i que la icona pot ser falsificativa, si coneixeu prou CSS, tindreu en compte que “” us permet codificar.

Per últim, Duda emmagatzema les vostres revisions. Si cometeu un error, durant la mateixa sessió, podeu fer clic a “desfer” o “refer” per actualitzar el vostre lloc web per a revisions ràpides. Duda no presenta un historial de revisions complet, com Elementor, però no deixa de ser útil.

Una característica innovadora a Duda són els seus comentaris.

A la part dreta de l’editor, hi ha una petita barra d’eines que us permet afegir i gestionar comentaris.

duda-comentaris

Podeu consultar un registre complet de comentaris per fer un seguiment del treball del vostre equip. Això ajuda si treballeu amb algú al vostre lloc web, cosa que és probable tenint en compte l’editor de codi.

El tauler de la Duda

Passareu la major part del temps treballant amb el tauler esquerre. Disposa de la majoria de funcions de creador de llocs web, de manera que anem a abordar-les una per una.

La pestanya “disseny” permet modificar la tipografia i aspectes visuals, com la paleta de colors o la disposició del lloc web. Només et permet fer canvis globals. Per a opcions de disseny específiques, haureu d’abordar cada secció de manera individual. Dit això, en comparació amb Mobirise, la funció de disseny de Duda és potent. Podeu editar molts aspectes, fins i tot coses com ara el pes de la lletra o l’alçada de la línia.

La pestanya “pàgines” s’explica per si mateixa. L’utilitzeu per gestionar les subpagines del vostre lloc web. El que és fantàstic és que Duda et permet localitzar pàgines des d’aquesta pestanya. Afegir diferents versions de llocs web basats en un idioma és senzill i ràpid, de manera que les marques internacionals amb noliejos locals tindran un temps senzill per treballar amb Duda.

Dit això, si la localització és important per a vosaltres, llegiu la nostra ressenya de Voog. Tot i que no és un constructor extraordinari en general, és fantàstic traduir el vostre lloc web.

La pestanya “contingut” funciona com un gestor de fitxers. Des d’allà, podeu gestionar el contingut penjat al vostre lloc web, com ara fitxers, respostes de formulari i informació comercial que pugui necessitar.

La pestanya “personalitzar” és una de les novetats innovadores de Duda. Allà, podeu automatitzar processos creant regles. Bàsicament, trieu un disparador, que pot ser tan senzill com una persona que visiti el vostre lloc web, i les accions que es produeixen quan es detecta aquest disparador.

personalització duda

El que és millor, a més, és que els desenvolupadors ja han construït la majoria d’accions que podeu automatitzar, com mostrar publicacions emergents o personalitzar contingut per primera vegada i visitants habituals. Tot el que heu de fer és canviar el contingut del marcador de posició per quelcom que representi la vostra empresa.

La pestanya “configuració” us permet editar dades de fons. Per exemple, podeu jugar amb el metadat de les vostres pàgines, editar seccions HTML o canviar el missatge d’error 404 del vostre lloc web.

En comparació amb altres constructors amb pestanyes de configuració, Duda està optimitzat per ajudar els principiants a comprendre què poden i no poden editar. No té capçaleres complicades ni una estructura falsa. Només està segmentat en coses que podeu editar.

La pestanya “widgets” és senzilla.

duda-widgets

És una secció per afegir blocs i elements prematurs. Els heu d’arrossegar a l’editor i modificar-los si cal.

En comparació amb altres constructors, els elements de Duda són abundants i polit, de manera que es tindran cura de la majoria de les necessitats de construcció de llocs web. Tot està a la vostra disposició, des de PayPal donar botons de donació fins a carrusels d’imatges i seccions de testimonis.

Finalment, hi ha les pestanyes “botiga” i “bloc”. Hem tractat què poden fer amb funcions, però hem volgut esmentar que, com totes les seccions de l’editor de Duda, estan molt ben dissenyades.

Tot i que no sembli l’aspecte més important, fa que la feina sigui difícil a vegades crear un lloc web.

A més de totes aquestes opcions, podeu fer edicions a la pàgina. Per a coses com, des del menú emergent, podeu personalitzar elements amb només uns clics. Això no és revolucionari, però pretén un flux de treball optimitzat.

Facilitat d’ús

Tot sobre Duda és fàcil d’utilitzar. Fins i tot l’editor de codi es trenca en trossos de mida picada.

El que volem destacar és que Duda és fàcil d’utilitzar malgrat les seves potents funcions. No hi ha molts aspectes que no podeu modificar com a principiant i, amb coneixement HTML i CSS, el cel és el límit.

El fet és que Duda està ben organitzat i etiquetat. No heu de passar per tutorials per esbrinar quines opcions es troben en quina categoria. A més, opcions com ara refer i desfer, edicions a la pàgina i una interfície arrossegar i deixar anar un flux de treball perfecte.

L’únic que no és fàcil de fer és organitzar elements a la pàgina de la manera com els imagineu. Per evitar que el codi del vostre lloc web estigui desordenat, només podeu apilar blocs en seccions predeterminades d’una pàgina, de manera que assegureu-vos que el disseny ideal de la pàgina d’inici pot incloure-se a una graella abans de registrar-vos a Duda..

Si la facilitat d’ús és important per a vosaltres, però voleu provar alguna cosa més barata, llegiu la nostra ressenya de Site123. No té un editor arrossegar i deixar anar, però és fàcil d’utilitzar.

Assistència

El suport de Duda no és excel·lent, però fa la seva feina. Hi ha diferents avantatges i actualitzacions del vostre suport segons el pla que compreu, però parlem del que obté tothom.

Per començar, tothom pot utilitzar el centre d’ajuda de Duda.

centre d'ajuda duda

Hi trobareu set categories de Q&Quant a tutorials per ajudar-vos a navegar per l’editor. Tot i que és útil, no hem necessitat utilitzar el centre d’ajuda perquè Duda és fàcil d’utilitzar.

Si trobeu problemes amb l’eina, podeu contactar amb els desenvolupadors per correu electrònic. El temps mitjà de resposta és d’unes hores durant l’horari comercial dels Estats Units i aproximadament un dia si es lluita enmig de la nit.

Si actualitzeu el pla de l’equip o de l’agència, també podeu contactar amb agents de Duda via xat o telèfon. A més, qualsevol correu electrònic que envieu serà marcat i tractat amb prioritat.

El suport de Duda és robust. Cobreix les seves bases, però no hi ha gaires innovacions ni res extraordinaris.

El Veredicte

Duda és una elecció digna per a qualsevol persona que vulgui entrar en línia. És limitat en termes de comerç electrònic, però qualsevol petita empresa o agència hauria de fer bé amb l’eina. Per la seva bonic disseny, potents característiques i facilitat d’ús, Duda es troba aquí amb els nostres millors creadors de llocs web.

Si voleu fer blocs, consulteu el nostre millor article sobre proveïdors d’allotjament web. Duda té una bona funció de blog, però WordPress pot estar millor alineat amb el que necessiteu. Si és així, consulteu la nostra guia per a principiants d’utilitzar WordPress i la nostra guia intermèdia per utilitzar WordPress.

Esteu d’acord amb la nostra ressenya sobre Duda? Si no, assegureu-vos de lliscar cap avall a la secció de comentaris i informeu-nos. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me