Преглед на задачите – Актуализиран 2020 г.

Преглед на задачите

Taskworld е доста готин инструмент за управление на проекти, който се използва от няколко големи корпоративни имена. Можем да разберем защо: използването му е гладко и има много функции, плюс прилично ценообразуване. Прочетете пълния ни преглед на Taskworld, за да видите дали е за вас.


Най-добрият проект за управление на софтуер,

Taskworld е платформа за управление на проекти, която ви предлага шанс да изпитате екипна работа, подобна на дзен. Това е доста предложение. Въпреки че не достигнахме нирвана, докато го използвахме, го намерихме за харесван и ефективен.

Детето на милиардера Фред Муавад, Taskworld стартира през 2012 г., което го прави сравнително нов играч на пазара. В това ревю на Taskworld ще видим как се сравнява с най-добрия софтуер за управление на проекти.

На него се доверяват някои от най-големите фирми в света, включително Sony, Samsung и Volkswagen, така че ще сте в добра компания, ако се регистрирате.

Впечатлихме се от него, защото беше лесен за използване, докато все още предлагаше много функции. Добре е да проверите всички, които искат да организират проекти онлайн.

Силни & Слабости

Алтернативи за Taskworld

Характеристика

Светът на задачите е организиран от „проект“. Проектите са разделени на „списъци със задачи“ и „задачи“. Отвъд това зависи от вас. Можете да го използвате като дъска за канбан или списък със задачи, които да бъдат отметнати, докато работите през тях.

Можете лесно да създавате задачи в приложението или като изпращате имейл до адрес, предоставен за всяко работно пространство. Ако искате да направите последното, първо проверете нашето ръководство за защита на електронната поща.

Задачите могат да бъдат назначени на различни хора, като се имат предвид крайни срокове, маркират, маркират и наблюдават. Можете да зададете персонализирани напомняния за всеки от тях, да проследявате прекараното време и да им давате точки (каквито не сме виждали никъде другаде). Ако се интересувате от проследяване на времето на потребителите си и искате да следите финансите, разгледайте нашия преглед Mavenlink.

taskworld-задача

Задачите се филтрират лесно в Taskworld. Можете да видите онези, които сте създали, следвали или са ви присвоени. Можете също така да филтрирате по време.

taskworld филтри

Можете също така да коментирате всеки от тях, както и да прикачвате файлове. Те имат контролни списъци, които работят като подзадачи.

Съхранение на задачите

Файловете също получават собствена зона, в случай че искате да качите нещо, което да споделите в целия проект. Що се отнася до пространството за съхранение, получавате 100 GB на професионалния план на Taskworld и неограничено облачно съхранение на ниво Enterprise. Тези от Професионалния план, които се нуждаят от още повече място, трябва да прочетат нашата статия за най-добро онлайн съхранение за екипи.

За съжаление, Taskworld няма управление на зависимостта. Ако това е важно за вас, разгледайте нашето ревю на Wrike, за да научите за платформата, която го има.

Основният изглед на Taskworld е изгледът на задачите, но има и календар и времева линия. Изгледът на списъка може да бъде подреден в колони, което го прави като канванска дъска. Изгледът на календара ви показва какво имате в момента и ви позволява да синхронизирате проекта си с външни приложения, като Google Calendar, Outlook.com и macOS X календар.

Графикът показва кога задачите ви се осъществяват относително една спрямо друга. Те са маркирани според състоянието, така че например можете да видите дали са просрочени или завършени.

taskworld-график

Страницата за анализ на Taskworld ви позволява да видите колко задачи са планирани, изпълнени и просрочени и ги сортира по категории. Можете да видите какво ви е зададено, както и какво следвате, така че е добър начин да видите дали всичко е на път.

taskworld-анализ

Ако прегледът на бизнес страницата на вашия проект звучи полезно, разгледайте нашия преглед на LeanKit за алтернатива.

Taskworld има зона за чат, която ви позволява да говорите със съотборниците си, където и да се намират. Можете да изпращате директни съобщения и има няколко канала. Можете да качвате прикачени файлове и има добър избор от емоджи, така че можете да изразите себе си.

Отзиви от света на задачите

Също така е възможно да давате отзиви на хората и да добавяте ценности към вашата компания, които всеки може да види. По подразбиране обратната връзка е частна, но може да бъде споделена по взаимно съгласие. Като цяло това е приятно място за комуникация. По-добре е от много от предложенията на конкуренти на Taskworld и подобно на това да има зона само за членове за обсъждане на проекта.

Опциите за персонализиране на Taskworld са добри. Можете да го приспособите според вашите вкусове. Можете да промените фона на работното си пространство на една от няколкото висококачествени снимки или да изберете един от неговите меки градиенти. Ако не харесвате никое от тях, можете да качите собствена снимка.

Хората и каналите за чат също могат да получат свои собствени снимки, така че за тези от вас, които харесват чувството за собственост, Taskworld ви го предоставя. Ако искате да персонализирате, прочетете нашия ревю за Podio. Podio ви позволява да създавате персонализирани шаблони, което е полезно, ако имате подобни проекти, които изискват много работа за настройка.

Проектите на Taskworld могат да бъдат копирани и експортирани в .csv, ако искате да използвате данните си другаде. Има и изчерпателен дневник на дейностите, който ви показва предприетите действия и кога.

Интеграциите са тънки на земята, но можете да импортирате данни от Trello, ако експортирате .json файл от него. Той има свой собствен API, така че можете сами да разширите платформата, ако имате котлети за развитие. Документацията му изглежда подробна, въпреки случайната правописна грешка.

Освен ако не планирате сами да работите върху това, няма много повече от функциите, които получавате извън кутията. Това каза, няма нищо лошо в това.

Мобилните приложения се предлагат в App Store и Google Play Store, така че можете да го използвате в движение.

Taskworld получава добра оценка за функции поради силния си избор на гледни точки и добри възможности за персонализиране и комуникация. Интеграциите са основната му слаба точка.

Ако търсите лесна за използване платформа, но има много интеграции, разгледайте нашия преглед на Asana.

Обзор на функции на Taskworld

Лого на Taskworldtaskworld.com

Започва от $ 1099 на месецВсички планове

Функции за управление

Задачи

Подзадачи

Управление на зависимостта

Персонализирани фонове

Други опции за персонализиране
Снимки за чат канали

Ограничение за размер на екипа
неограничен

Място за съхранение
Неограничен ГБ

Общ

плащане
Кредитна карта, Paypal

Приема криптовалута

Поддръжка за мобилни операционни системи
iOS, Android

Безплатен пробен период
15 дни

Сигурност

Двуфакторна автентификация

Encryption
TLS 1.2 (транзит)

SOC сертификация

поддържа

Чат на живо

Имейл / Форма за контакт

Поддръжка по телефона
Предоставен номер за продажби

Удобство за потребителя

Taskworld е лесна за използване платформа с почти всичко, което работи според очакванията. Интерфейсът му е бърз и четим и повечето неща могат да се разберат при първия път, когато ги използвате.

Регистрацията е бърза и безболезнена. След като потвърдите имейла, ще бъдете помолени за няколко подробности, след което имате възможност да поканите колеги по имейл или връзка. След това ще бъдете помолени да приемете някои промени, свързани с поверителността на Общите правила за защита на данните. Нашата статия за GDPR обяснява повече за това какво представлява.

taskworld-gdpr

След това ви посрещат в приложението с анимация на добре облечен мъж в балон с горещ въздух. Това е добър индикатор за тона на света на задачите. Използвате го, за да свършите нещата, но няма причина да не се наслаждавате на процеса.

taskworld-добре дошъл

Оттам влизате в приложението, където ви представя кратък урок. Преминава ви през основните положения и ви позволява да опитате някои от функциите на Taskworld. След като работите през него, получавате награда с мажоретки и блясъци, така че си заслужава.

taskworld-проба

Създаването на проект е само въпрос на попълване на детайлите и избор на шаблон. Има четири от тях плюс празен и всеки предлага различни подходи и има кратко въведение, обясняващо какво предлага.

taskworld-нов проект

Има обикновена канбанова дъска с три колони: „да се прави“, „прави“ и „свърши“. Ако това е всичко, което ви е необходимо, разгледайте нашето ръководство за начинаещи Trello, за да научите за просто приложение, базирано на канбан.

Има и шаблон за делнични дни със списъци, наречени след дни от седмицата (почивните дни са незадължителни в Taskworld), както и два шаблона със списъци със задачи за хора и отдели.

Интерфейс на Taskworld

Интерфейсът е отзивчив, като повечето действия ви дават незабавна обратна връзка. Чувства се толкова бърз като настолно приложение през повечето време и това е заслуга на неговите разработчици.

Един от проблемите, които открихме, е, че е твърде лесно да губите неща, включително информация, която сте въвели, като щракнете върху нещо различно. Например, когато създавате нов проект, ще загубите всички въведени от вас данни, ако щракнете извън прозореца, в който работите. Внимавайте да не ви хванат от това.

Друг съществен проблем е, че областите на обзор и проект представят подобни списъци, но гледните точки са малко по-различни. Първия път, когато забелязахме това, мислехме, че календарът е изчезнал. Това обаче не са сериозни проблеми.

Taskworld постига добри резултати в използваемостта, като почти всичко работи според очакванията. Освен това е бързо, което улеснява изследването и ви помага да останете ангажирани, когато го използвате. Ето защо той получава високи оценки.

цена

Taskworld има проста структура на ценообразуване само с два плана. Професионалният план е на разумни цени и включва почти всички функции на Taskworld за управление на задачи. Подреждането на предприятието включва всякакви екстри, като ви предоставя по-добра поддръжка и сигурност. Освен това получавате обучение, неограничено място за съхранение и избор от 16 центъра за съхранение на данни, наред с други неща.

Ако предпочитате да използвате платформа с безплатен слой, разгледайте нашия преглед на Freedcamp за една такава опция.

Ако искате да проверите Taskworld, има 15-дневна безплатна пробна версия. Не е необходима кредитна карта, когато се регистрирате. Ако искате да платите, можете да го направите с кредитна карта или PayPal.

Taskworld постига добри резултати заради своите ясни планове и евтин стандартен вариант. Свободното ниво ще бъде хубаво, но не можете да имате всичко и Taskworld предлага много за парите си.

Сигурност & поверителност

Taskworld използва уеб услуги на Amazon, за да хоства вашите данни и криптира вашите данни при транзит и в покой. Освен че правите редовно архивиране, можете да изберете къде се намират вашите данни, което е полезно, ако определена държава има закони, които отговарят на вашите изисквания.

Той отговаря на GDPR и ЕС-САЩ. Рамка за защита на поверителността. Ако искате да знаете с кого споделя данни, обширната политика за поверителност има списък, който ви казва.

Ако имате притеснения, свързани с поверителността, прочетете нашите как да защитим статията си за поверителност за съвети.

В приложението Taskworld има и полезни опции. Можете да изберете дали да разрешите на трети страни достъп до вашите данни и да поискате копие на информацията, свързана с работното пространство..

В Enterprise план можете да настроите SAML единен вход за допълнителна сигурност. Това ще ви осигури повече защита от киберпрестъпност.

Все пак няма много други неща, така че ако трябва да прецизирате настройките си за сигурност, ще трябва да потърсите другаде. monday.com ви дава много да играете със сигурност. Прочетете за това в нашия преглед monday.com.

Taskworld също няма двуфакторна автентификация. Можете да прочетете повече за това в нашето парче за автентификация с два фактора. Разгледайте нашия преглед на Airtable, за да видите приложение, което го предлага, заедно с още няколко интересни функции.

Taskworld получава достоен резултат в сигурността и поверителността. Основите са правилни, но не са особено богати на функции.

Обслужване & поддържа

Светът на задачите е приятен и лесен за намиране, но ако изпаднете в затруднение, има много поддръжка. Помощното меню има полезни опции. Урокът, за който говорихме по-рано, можете да получите достъп до него, ако искате да преминете през него отново (или, като нас, случайно го отхвърлете първия път, когато е представен).

Вижте нашия ClickUp преглед, за да видите платформа, която върши добра работа, за да ви посрещне с екскурзоводско обслужване на неговите функции.

Ръководството за потребителя на Taskworld има десетки категоризирани статии, обясняващи как да правите прости и не толкова прости неща. Те включват текст и анимация, така че можете да видите как се правят нещата. Има и подбор от скорошни статии.

Можете да оставяте коментари за тях, ако имате допълнителни проблеми и от това, което видяхме, екипът за поддръжка на Taskworld винаги реагира и помага на всеки, който има проблеми.

taskworld-работния процес-съвети

Има опция за съвети на работния процес, която извежда изскачащ прозорец с четири видеоклипа. Те са представени добре, но не са много и са кратки.

Кликнете върху „свържете се с нас“ и ще бъдете помолени да потърсите материалите за поддръжка на Taskworld, преди да се свържете с екипа му за поддръжка. След като го направите, ви се представя проста форма за изпращане. Зададохме въпрос относно двуфакторната автентификация и получихме подробен отговор само за 19 минути, което е бързо.

Ако времената за бърза поддръжка са важни за вас, Taskworld ви покри, но за още по-бърза услуга, вижте нашия преглед на Basecamp. То се върна при нас само за три минути.

С добро време за реакция и много документация, Taskworld постига добри резултати в обслужването и поддръжката. Това е лесна за използване платформа, така че вероятно няма да ви трябва голяма помощ.

Заключителни мисли

Taskworld е една от най-добрите платформи, които разгледахме наскоро и предоставя множество функции на прилична цена. 

Интерфейсът му е отличен. Когато направите нещо, то просто работи. Това е бързо, отзивчиво и лесно да разберете всичко. Препоръчваме го като една от най-добрите възможности за управление на проекти.

Липсата на интеграции или необичайни характеристики са единствените му проблеми. Това, което виждате, е това, което получавате, но той има API, ако искате сами да го разширите. Какво има обаче е добро качество и си струва да проверите.

Ако сте взели Taskworld за въртене, моля, кажете ни какво мислите за него в коментарите. Благодаря за четенето.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map