Wondershare Data Recovery Review – Actualitzat el 2020

Wondershare Data Recovery Review

Una de les solucions de recuperació de dades més populars actuals del mercat, Wondershare Data Recovery ofereix una experiència pressupostària i fàcil d’utilitzar per a tots. Tot i que no és tan potent com algunes opcions del mercat, no es pot superar pel preu, com podeu llegir a la nostra revisió de Wondershare.


El millor programari de recuperació de dades

Wondershare Data Recovery es troba com una de les eines de recuperació de dades més populars disponibles. Aquesta popularitat recau principalment en els seus preus econòmics (per a PC) i un assistent amable. Intrigat, vam decidir descarregar i posar a prova Wondershare per comprovar com es mesurava solucions més cares com les de Stellar i EaseUS.

Si us pregunteu què pot fer una eina de recuperació de dades per a vosaltres, assegureu-vos i consulteu el nostre millor programa de recuperació de dades. En poques paraules, però, les solucions de recuperació de dades s’utilitzen generalment per recuperar fitxers suprimits de forma accidental o eliminats pel sistema, particions danyades, eliminades o formatades o dades de discs durs caiguts.

Durant la revisió, es van examinar les opcions, les funcions, l’experiència de l’usuari i l’assistència al client de Wondershare. També vam realitzar múltiples exploracions per veure si realment feia el que se suposa.

Hem d’admetre, ens va quedar impressionat el que Wondershare Data Recovery podria fer pel seu preu. No coincideix gairebé amb les eines més econòmiques en termes de funcions i velocitat i probablement no apel·larà als professionals de les TI o a les tecnologies serioses; però per a un laic en una vinculació s’aconsegueix la feina.

Anterior

Pròxim

Alternatives per a Wondershare Data Recovery

Preu & Llicències

Wondershare proporciona llicències de recuperació de dades per a usuaris de PC i Mac. Tenen opcions d’ordinador i llicències per a diversos equips. Estan adreçats a famílies i empreses.

Wondershare té moltes més llicències de recuperació del seu programari de recuperació de Mac per a empreses, i la major opció és per a més de 100 ordinadors (requereix pressupost). De forma estranya, no ofereix les mateixes opcions de compra del programari de PC.

Si voleu provar el programari abans de comprar, hi ha disponible una versió de prova. Només podeu recuperar fins a 100 MB de dades amb la prova, però almenys podeu veure si els fitxers que voleu estan disponibles abans de comprar una llicència.

Característiques

Malgrat ser una eina de recuperació de dades del pressupost, Wondershare Data Recovery encara ofereix moltes funcions. Tanmateix, això és més cert amb el seu programari Mac, que costa el que seria una eina de nivell superior.

Logotip de recuperació de dades Wondersharedatarecovery.wondershare.com

Comença des de $ 111 al mes Tots els plans

Versió

Versió
Windows, Mac

Opcions d’escaneig

Anàlisi ràpida

Escaneig profund

Ordena per tipus de fitxer

Escaneig per tipus de fitxer

Capacitats d’escaneig

Escaneig complet del disc dur

Recuperació de fitxers suprimits / perduts

Recuperació de partició danyada

Recuperació de la partició suprimida

Dispositiu USB d’arrencada

CD de recuperació

Clonació

Recuperació externa

Recuperació de la unitat externa

Recuperació de suports extraïbles

Recuperació de targeta SD

Recuperació òptica d’emmagatzematge

Assistència

Una de les millors raons per comprar Wondershare amb altres solucions és que suporta la recuperació de dispositius mòbils per a Android i iOS, anomenat Dr. Fone, i també pot recuperar dades de reproductors MP3 i càmeres digitals. Les funcions destacables que altres solucions de recuperació de dades, com ara Recuperació de dades estelars, inclouen la clonació del disc dur, la recuperació del disc d’inici per a ordinadors no arrencadors i la recuperació de suports òptics (consulteu la revisió de Recuperació de dades estel·lars per a la imatge completa).

Tampoc hi ha opció d’afegir nous tipus de fitxers al procés d’exploració. No hauria de ser, però, que Wondershare admet la recuperació de més de 550 tipus de fitxers diferents. Això inclou:

 • Documents: DOC / DOCX, XLS / XLSX, PPT / PPTX, PDF, CWK, HTML / HTM, INDD, EPS, etc..
 • Imatges: JPG, TIFF / TIF, PNG, BMP, GIF, PSD, CRW, CR2, NEF, ORF, RAF, SR2, MRW, DCR, WMF, DNG, ERF, RAW, etc..
 • Vídeo: AVI, MOV, MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, FLV, SWF, MPG, RM / RMVB, etc..
 • Àudio: AIF / AIFF, M4A, MP3, WAV, WMA, MID / MIDI, OGG, AAC, etc..
 • Correu electrònic: PST, DBX, EMLX, etc.
 • Arxius: ZIP, RAR, SIT, etc.

Els sistemes de fitxers compatibles inclouen els principals:

 • Windows: FAT16, FAT32, NTFS
 • Mac: HFS, HFS+
 • Mitjans externs: exFAT

Els sistemes de fitxers Linux (EXT2, EXT3) no són compatibles.

Procés de recuperació

Durant aquest segment, examinarem l’experiència bàsica d’utilitzar l’assistent Wondershare. Tot i que no és comprensiu, això us ha de donar una bona idea del que es veu i del que sembla el programari. Un cop heu arrencat Wondershare Data Recovery, se us demanarà que escolliu un tipus de fitxer per recuperar-lo.

Moltes eines de recuperació de dades no inclouen aquest pas, però ho haurien de fer. La cerca de tipus específic de fitxers ajuda a accelerar el procés. Tot i això, per a les nostres proves, vam decidir cercar tots els tipus de fitxers. El següent pas us demana que trieu una ubicació d’exploració.

Un cop més, hi ha algunes bones opcions per personalitzar l’exploració. Cerqueu per “reciclar paperera” per trobar fitxers que heu suprimit, unitat externa o especificar una ubicació. Si tracta d’una partició suprimida, tria “No puc trobar la meva partició”. A la pantalla següent, se us demanarà que seleccioneu la unitat.

A continuació, Wondershare extraurà informació de la taula de particions del dispositiu per mostrar-vos que voleu que les particions es puguin veure.

Les lletres del disc no estaran disponibles, per la qual cosa hauràs d’endevinar quina partició és la que vulgueu en funció de la mida. No és normal el nom de unitat per al programari de recuperació. La vostra partició suprimida es mostrarà aquí, tret que el volum que ocupava ja s’hagi sobreescrit.

Tornant al pas “triar la ubicació”, seleccionant l’opció “en una ubicació determinada”, també podeu navegar i seleccionar les particions mitjançant la seva lletra de particions. Això no us ajudarà amb les particions perdudes, però us ajudarà a les que no pugueu muntar.

Per il·lustrar la resta del procés d’exploració, vam seleccionar la partició “D”, que és on hem creat i eliminat uns quants fitxers de prova. Al prémer el botó “següent”, ens permet escollir “activar l’exploració profunda”. D’aquesta manera, s’amplia l’algoritme d’escaneig per cercar sector de la vostra unitat per sector. Si no activeu aquesta opció, Wondershare Data Recovery realitza una “exploració ràpida” més limitada.

Normalment, una exploració ràpida ha de ser el primer intent de recuperar dades perdudes, ja que s’executa molt més ràpidament. Un cop heu iniciat l’exploració, una barra de progrés a la part superior de l’eina mostra el percentatge d’exploració completat. Un compte enrere estimat mostra quant de temps ha restat l’escaneig.

Mentre s’executa l’exploració, podeu veure els fitxers recuperats al panell de previsualització. La visualització prèvia al vol és un altre truc útil que moltes de les eines de recuperació més cares que no inclouen.

Una altra comoditat que ens agrada: si l’escaneig està en curs o es fa, podeu revisar fitxers recuperats tant per tipus de fitxer com per ruta. Moltes eines us limiten al camí. També hi ha un camp de cerca a la part superior. Els fitxers suprimits es recreen amb noms genèrics de fitxers, de manera que aquesta funció només és útil en els casos en què els fitxers i el sistema de fitxers estan intactes..

Una cosa que no ens va agradar és que Wondershare no us permetrà filtrar els resultats només mostrant fitxers suprimits. Tot i que podeu trobar fitxers que heu suprimit personalment a la carpeta de la paperera de reciclatge, és impossible trobar fitxers suprimits per un programa, tret que sàpiga exactament en quina carpeta hi hauria d’haver.

Per recuperar qualsevol document, només cal que feu clic a la casella de verificació corresponent i feu clic al botó “recuperar”. Haureu de guardar en una partició o unitat separada de la digitalitzada.

Si no esteu preparats per recuperar-los, podeu desar els resultats de la vostra exploració per processar-los més tard. D’aquesta manera, us estalvieu que heu de tornar a executar l’exploració. En general, Wondershare ha creat una experiència senzilla d’usuari que qualsevol pot navegar amb facilitat.

Rendiment

Hem provat les exploracions ràpides i profundes de Wondershare a la partició de dades per contrastar-ne el rendiment. Aquestes proves es van realitzar en una partició de 518 GB al nostre ordinador de prova, que tenia 379 GB d’espai utilitzat. Abans de fer l’exploració de les particions, hem creat i suprimit tres fitxers de prova: un document de Word, una imatge .jpg i un vídeo .mp4..

També hem creat i suprimit una petita partició de prova de 10,76 GB per veure si Wondershare la podríem trobar. Finalment, es va realitzar una exploració profunda a tot el nostre disc dur de 1 TB per comprovar el temps d’execució. Aquests són els nostres resultats:

CaracterísticaResultat
Escaneig ràpid (partició de 500 GB)5 segons
Escaneig profund (partició de 500 GB)7 hores, 30 minuts
Escaneig Full HD (1 TB)13 hores
Recuperació del document de Word
Arxiu de vídeo recuperat
Fitxer d’imatge recuperat
Partició suprimida recuperada

Tots els nostres fitxers de prova suprimits es van trobar amb una exploració ràpida, que es va publicar en pocs segons. Tanmateix, l’exploració profunda de Wondershare va trigar 7,5 hores. Una exploració completa del disc dur va trigar 11 hores. Aquests temps són molt més llargs que les eines principals de recuperació de dades com Stellar i EaseUS (consulteu la nostra ressenya sobre l’assistent de recuperació de dades de EaseUS per obtenir més informació sobre aquest producte).

Tingueu en compte que, en termes generals, el temps d’execució no predica l’èxit ni la rigorositat d’un algorisme de solució de recuperació de dades..

Atenció al client

Podeu trobar ajuda amb la recuperació de dades si visiteu el lloc d’assistència de Wondershare. Es proporcionen categories diferents per a manuals d’usuari i preguntes freqüents, juntament amb una eina de cerca per obtenir informació més ràpidament. Els manuals d’usuari en línia complementen els tutorials escrits i en vídeo. Tot i que és sensible, Wondershare guanya punts bonus per a una fàcil navegació.

Si no trobeu les respostes a les vostres preguntes, podeu enviar consultes per correu electrònic les 24 hores del dia. Tot i això, l’equip d’assistència de Wondershare no us demana exactament la vostra resposta. Dues preguntes enviades pel vostre crític de revisió durant dues setmanes fins que no van rebre un recordatori.

Aquest recordatori va donar lloc a una resposta ràpida, però, que va afirmar que hi havia un error del sistema.

Tampoc hi ha opció per a un xat en directe ni un número de telèfon de suport tècnic. Si utilitzeu programari de recuperació de dades per a la vostra empresa, és possible que millor que gasti més en una solució amb un suport més actiu.

Pensaments finals

L’assistent de recuperació de dades de Wondershare pot estar tan ben dissenyat com qualsevol. L’eina és molt intuïtiva i ofereix una granularitat excel·lent per adaptar les exploracions a les vostres necessitats. Ens encanta la possibilitat d’escanejar segons el tipus de fitxer i l’escenari. Tanmateix, en el cas que l’eina no s’acaba més, és bastant gran. Els temps d’exploració profund són llargs i el suport és dolent.

Algunes funcions clau com la recuperació del disc d’inici i la clonació d’unitat. Si bé el programari d’ordinadors de Wondershare pot tenir sentit si teniu un pressupost, els professionals de les TI i els que posen un gran valor a les seves dades haurien de considerar eines més robustes i amb suport per a la recuperació de dades, com les que estan suportades per Stellar Data Recovery i Prosoft Engineering Data Rescue. (llegiu la nostra ressenya de Resoft Data Rescue Engineering).

Heu utilitzat Wondershare? Què vas pensar? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map