Revisió Ontrack EasyRecovery – Actualització 2020

Revisió d’Ontrack EasyRecovery

Ontrack EasyRecovery és un servei fantàstic de recuperació de dades amb una meravellosa interfície. Dit això, és una gran alternativa per als usuaris domèstics.


El millor programari de recuperació de dades

Ja sigui a causa d’un error d’usuari, d’un virus o d’un disc dur dur, perdre dades pot ser una experiència desastrosa. Les eines de recuperació de dades com Ontrack EasyRecovery estan dissenyades per ajudar-vos a recuperar-vos tant les dades suprimides accidentalment com les dades enganxades en una partició perduda o inaccessible..

La solució de recuperació de dades d’Ontrack proporciona una exploració completa i una experiència molt fàcil d’utilitzar. Tot i que li falten algunes funcions de recuperació trobades amb líders del sector com ara Stellar i EaseUS, també hi ha algunes avantatges que aquestes eines no disposen. Aquests inclouen opcions per esborrar de manera permanent les dades del disc dur i les capacitats de diagnòstic del disc (consulteu la nostra revisió de recuperació de dades estel·lar o la revisió de l’assistent de recuperació de dades EaseUS per obtenir més informació sobre aquests dos).

Per obtenir una ullada completa de com aquesta eina s’acosta a la competició, consulta el nostre millor programa de recuperació de dades. En cas contrari, llegiu la informació detallada sobre els preus EasyRecovery, les funcions, els processos i el servei al client.

Anterior

Pròxim

Alternatives per a Ontrack EasyRecovery

Preu & Llicències

El programari Ontrack EasyRecovery s’ofereix en versions Windows i Mac. La versió inicial d’EasyRecovery us permet utilitzar el programari durant un any. Aquesta és una limitació important, ja que altres solucions de recuperació de dades, com EaseUS i Stellar, proporcionaven llicències de per vida.

Una llicència de casa només es pot utilitzar només en un equip alhora. A més, a diferència d’altres opcions, no tindreu una llicència de per vida. Tanmateix, en el termini de l’any de la vostra llicència, podeu exportar la llicència a un altre equip tan sovint com calgui. Totes les llicències són tant de Windows com de MacOS.

Abans de comprar, podeu provar una prova gratuïta de qualsevol paquet de programari. La versió de prova us permetrà comprovar i comprovar si les vostres dades es poden recuperar, però en realitat no les recuperaran.

Característiques

EasyRecovery proporciona la majoria de les funcions bàsiques que necessitareu per recuperar dades suprimides accidentalment o perdudes. Aquí tens una visió general del que obté amb una llicència:

Logotip de Ontrack EasyRecoverywww.krollontrack.com

Comença des de $ 658 per mes Tots els plans

Versió

Versió
Windows, Mac

Opcions d’escaneig

Anàlisi ràpida

Escaneig profund

Ordena per tipus de fitxer

Escaneig per tipus de fitxer

Capacitats d’escaneig

Escaneig complet del disc dur

Recuperació de fitxers suprimits / perduts

Recuperació de partició danyada

Recuperació de la partició suprimida

Dispositiu USB d’arrencada

CD de recuperació

Clonació
Requereix llicència professional

Recuperació externa

Recuperació de la unitat externa

Recuperació de suports extraïbles

Recuperació de targeta SD

Recuperació òptica d’emmagatzematge

Assistència

La característica establerta per a EasyRecovery va molt bé contra la competència, sobretot amb inclusions com a mitjans òptics, Windows Server i recuperació de Linux. La recuperació d’emmagatzematge RAID també es pot realitzar, però només amb una llicència d’empresa cara (consulteu la nostra revisió de Prosoft Engineering Data Rescue per obtenir una opció més barata).

Desitgem que EasyRecovery inclogués la possibilitat de clonar discs durs i particions al seu paquet bàsic, però no obligar l’usuari a l’edició professional molt més cara.

Una més important és que EasyRecovery no us permet crear un disc d’inici per accedir a les dades dels equips que no s’inicien. En cas que sigui així, per obtenir aquestes dades, haureu d’eliminar el disc dur del problema del vostre ordinador i connectar-lo com a unitat externa d’un equip de treball.

Potser pitjor de tot, Ontrack no us permetrà guardar els resultats de l’exploració per a una recuperació posterior. Si voleu incloure aquestes funcions a la vostra solució de recuperació de dades, considereu Recuperació de dades estel·lar. EasyRecovery admet tots els tipus de fitxers comuns.

Entre d’altres, inclou:

 • Documents: Word, Excel, Powerpoint, PDF
 • Imatges: JPEG, PNG, RAW, Photoshop, Illustrator
 • Àudio: MP3, WAV, AIFF, AAC, Ogg
 • Vídeos: MPEG-4, QuickTime, AVI, WMV
 • Arxius: Zip, Gzip, RAR, Stuffit

Si no s’admet un tipus de fitxer, no hi ha opció de definir i afegir nous tipus de fitxers com el que podeu fer amb Recuperació de dades estel·lars i Prosoft Engineering Data Rescue 4.

El suport del sistema de fitxers inclou:

 • Windows: FAT, NTFS
 • Mac: HFS, HFS+
 • Linux: EXT2, EXT3
 • Suport òptic: ISO9660

Procés de recuperació

Un cop hàgiu descarregat i instal·lat EasyRecovery, a l’inici, se us demanarà que escolliu la ubicació dels fitxers que voleu recuperar..

Les opcions inclouen el disc dur, dispositiu de memòria, suports òptics i dispositiu multimèdia / mòbil. Tingueu en compte que si es presenta “RAID” com a opció, no està disponible sense llicència empresarial. Per a les nostres proves, vam escollir el disc dur.

Després de continuar la nostra selecció i colpejar, haureu de triar un volum per analitzar-lo. Podeu triar la unitat sencera o una partició o una carpeta.

EasyRecovery també trau dades de la taula de particions i mostra les particions que s’han suprimit. En alguns casos, és possible que la partició perduda no aparegui aquí. Si això passa, haureu d’executar una exploració al disc dur sencer per intentar veure si la podeu recuperar.

Després de seleccionar una partició i fer clic a “continua”, EasyRecovery fa el pas inusual de preguntar-vos amb quin tipus d’escenari de recuperació esteu tractant. La majoria de programes de recuperació solen preguntar-vos si voleu fer una exploració ràpida o profunda. Agraïm l’aproximació més senzilla de l’assistent d’Ontrack.

La “recuperació de fitxers suprimida” de EasyRecovery és l’exploració més ràpida, anàloga a un procediment de recuperació ràpida. L’exploració anomenada “recuperació de suports amb format” proporciona una exploració bloquejada per bloc més intensa. Podeu veure els resultats del rendiment a la següent secció.

Altres opcions inclouen una per eliminar de forma permanent les dades i els diagnòstics per detectar blocs incorrectes. Feu la vostra elecció i premeu el botó “continuar”. Durant el procés d’exploració, EasyRecovery us mantindrà actualitzats sobre el progrés i el temps que queda.

A diferència d’altres solucions de recuperació de dades, no podeu navegar i previsualitzar les dades trobades mentre s’executa l’exploració. Decepcionant, però no un trencador.

Un cop finalitzi l’exploració, podeu buscar el contingut perdut per carpeta. Diverses carpetes contenen contingut d’un tipus específic (àudio, documents, imatges, vídeos, etc.). També hi ha una carpeta anomenada “dades” que us permet cercar contingut per l’estructura del vostre sistema de fitxers. Cerqueu fitxers que heu suprimit accidentalment a la carpeta “paperera de reciclatge”.

Una barra de cerca us permetrà trobar contingut específic. Tanmateix, no funciona amb les extensions de fitxers (.txt, .jpg, .mp4), la qual cosa hauria estat útil. Una altra opció que hem trobat a faltar és que després no hi ha cap opció per guardar els resultats de l’exploració per a la recuperació. Això vol dir que no esteu disposat a recuperar-vos un cop finalitzi l’exploració, haureu de tornar a executar-lo quan ho vulgueu.

La majoria dels altres serveis de recuperació de dades us permeten estalviar exploracions. Una cosa que ens va encantar, però, és que EasyRecovery et permet previsualitzar fitxers en miniatura. Moltes eines competidores us permeten previsualitzar els fitxers d’un fitxer alhora.

Per recuperar qualsevol element, feu doble clic sobre ell. EasyRecovery t’obliga a recuperar un element alhora per algun motiu. Aquest estrany defecte de disseny fa que EasyRecovery sigui una mala elecció per recuperar grans quantitats de dades alhora i us recomanem que feu una ullada a la nostra revisió de la perforació de discos de CleverFiles..

Rendiment

Vam fer una comparativa amb EasyRecovery provant les seves capacitats al mateix equip de prova que vam utilitzar per provar més de dues dotzenes de serveis competidors. La prova inclou una exploració executada amb el nostre disc dur de 1TB i la cerca d’una partició de 518 GB. Durant la prova, estàvem buscant recuperar una partició de 10 GB eliminada i tres fitxers de prova eliminats de la partició de dades de 518 GB..

Aquests són els resultats:

CaracterístiquesResultat
Escaneig ràpid (partició de 500 GB)5 segons
Escaneig profund (partició de 500 GB)4 hores, 15 minuts
Escaneig Full HD (1 TB)6 hores, 30 minuts
Recuperació del document de Word
Arxiu de vídeo recuperat
Fitxer d’imatge recuperat
S’han trobat fitxers de paperera de reciclatge (contingut suprimit de manera automàtica)7
Partició suprimida recuperada

EasyRecovery va fer tot el que necessitàvem. És una mica més lent que les eines de recuperació de dades de Stellar, EaseUS i CleverFiles, però no gaire.

Atenció al client

Ontrack proporciona suport en xat en viu per a tots els seus productes, inclòs EasyRecovery. El xat en directe només es pot accedir durant l’horari comercial, però això és típic dels venedors de programari. La nostra major preocupació és que es va trigar 45 minuts a contactar amb un representant, malgrat els missatges repetits que algú estaria disponible en 30 segons.

Si ho preferiu, també podeu arribar a Ontrack per telèfon en horari comercial i per correu electrònic les 24 hores.

La pàgina d’assistència d’Ontrack inclou una descàrrega de preguntes freqüents i “consell ràpid”, però d’altra manera és bastant poc profunda. Ens ha agradat veure tutorials, vídeos i un fòrum d’usuaris més detallats. L’absència de recursos millors compensa una mica la utilitat de l’assistent de recuperació ben dissenyat del servei.

Pensaments finals

Probablement, el que més destaca sobre Ontrack EasyRecovery és el seu assistent de bon disseny. L’experiència de l’usuari és senzilla i ofereix moltes opcions per personalitzar les funcions d’escaneig i facilitats, com ara la visualització prèvia de miniatures. Fins i tot fa algunes coses que altres proveïdors et fan pagar extra, com la recuperació permanent de fitxers i el diagnòstic de la unitat.

Al mateix temps, algunes funcions que falten eviten que EasyRecovery coincideixi amb les eines de recuperació de dades de prestatgeria. Aquests inclouen la incapacitat de recuperar dades de les màquines que no arrenquen amb un disc d’inici, guardar diversos fitxers alhora, desar els resultats d’escaneig i les particions clonades..

També ens va cridar l’atenció un centre d’atenció al client subdesenvolupat. Les llicències d’un any limitades també són decebedores, ja que moltes altres eines us ofereixen una actualització gratuïta de tota la vida. La nostra recomanació: feu una ullada a Stellar. Costa una mica més, però val el doble.

Heu utilitzat Ontrack? Què vas pensar? Comparteix els teus pensaments en els comentaris que es mostren a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map