Revisió estel·lar de recuperació de dades: actualització del 2020

Revisió estel·lar de recuperació de dades

La nostra millor selecció per a la recuperació de dades, Stellar ofereix una interfície fàcil d’utilitzar, exploracions ràpides i exhaustives i una àmplia gamma d’opcions. No podeu equivocar-vos en escollir aquesta solució, tot i que el vostre quilometratge pot variar segons els resultats.


El millor programari de recuperació de dades

La marca Stellar és una de les marques de programari informàtic més reputades avui en dia gràcies a una àmplia gamma d’utilitats de dades dissenyades per evitar els usuaris a situacions difícils. Durant aquesta revisió, veurem la solució de recuperació de dades de l’empresa, anomenada Data Recovery Professional, que funciona tant per a Mac i per a Windows OS.

La recuperació de dades estel·lar es pot utilitzar per ressuscitar fitxers que, una aplicació, el vostre sistema operatiu o un virus heu suprimit. També es pot utilitzar per recuperar dades de discs durs caiguts o danyats, o particions suprimides, RAW o no muntants.

Els avantatges que ens encanten inclouen la possibilitat de recuperar dades de discs durs externs, unitats flash USB i CD o DVD danyats. L’eina també admet la clonació, que es pot utilitzar per copiar tot el sistema de fitxers o el volum en un disc dur nou en cas que el vostre defecte..

Per completar-lo, Stellar funciona de manera eficient i té un dels assistents més rics en funcions de qualsevol eina de recuperació de dades que hem provat, amb opcions per escanejar per tipus de fitxer, explorar carpetes específiques i previsualitzar fitxers mentre el vostre rastreig continua en curs..

Vam quedar tan impressionats amb Stellar després d’exposar-lo al nostre règim de proves que l’hem anomenat la nostra eina més bona de recuperació de dades per a PC en el nostre millor programa de recuperació de dades. Seguiu llegint per conèixer tot l’abast de les seves capacitats, a més d’on es queda una mica.

Anterior

Pròxim

Alternatives per a la recuperació de dades estel·lars

Preu & Llicències

Una llicència típica Stellar s’aplica a un sol dispositiu i és útil per a tota la vida. Per als professionals de les TI, hi ha disponibles llicències de kit d’eines que us permeten utilitzar el programari en qualsevol equip i qualsevol sistema operatiu, ja sigui Windows, Mac o Linux.

El cost per a la recuperació de dades no és barat, però està en línia amb altres solucions més destacades com EaseUS (consulteu la nostra revisió de l’assistent de recuperació de dates EaseUS) i Prosoft (revisió de Prosoft Engineering Data Rescue). Ens agrada que hi hagi una edició “més llar” més barata, però la seva incapacitat per recuperar fitxers d’emmagatzematge RAW significa que no us ajudarà amb un dels escenaris més habituals de pèrdua de dades..

Per obtenir una alternativa més econòmica, consulteu la nostra revisió CleverFiles Disk Drill.

Característiques

A continuació, es mostra una breu visió general de les funcions principals de la recuperació de dades estel·lar Professional. Hem destacat aquest paquet de programari perquè ofereix la recuperació de particions RAW, una característica important per a qualsevol programari de recuperació de dades.

Logotip de recuperació de dades estel·larwww.stellardatarecovery.com

Comença des de 417 dòlars al mes Tots els plans

Versió

Versió
Windows, Mac, Linux

Opcions d’escaneig

Anàlisi ràpida

Escaneig profund

Ordena per tipus de fitxer

Escaneig per tipus de fitxer

Capacitats d’escaneig

Escaneig complet del disc dur

Recuperació de fitxers suprimits / perduts

Recuperació de partició danyada

Recuperació de la partició suprimida

Dispositiu USB d’arrencada
Només per a Mac

CD de recuperació
Es ven per separat

Clonació

Recuperació externa

Recuperació de la unitat externa

Recuperació de suports extraïbles

Recuperació de targeta SD

Recuperació òptica d’emmagatzematge

Assistència

Les funcions que no s’ofereixen inclouen recuperació d’emmagatzematge tant del servidor com del RAID, però Piriform les ofereix si és important per a vosaltres. Llegiu la nostra crítica sobre Piriform Recuva Pro per obtenir més informació sobre això.

Tots dos s’inclouen a l’edició “tècnica” més cara de Recuperació de dades estel·lars. A més, a diferència d’altres eines (com Data Rescue PC4), si voleu recuperar la recuperació del disc, haureu de pagar 20 € més. Un disc d’inici us permet recuperar dades d’un ordinador que no s’iniciarà a causa d’una partició d’arrencada corrompuda.

Stellar és compatible amb la recuperació de la majoria de tipus de fitxers. La llista inclou:

 • Documents: Word, Excel, Powerpoint, PDF
 • Imatges: JPEG, PNG, RAW, Photoshop, Illustrator
 • Àudio: MP3, WAV, AIFF, AAC, Ogg
 • Vídeos: MPEG-4, QuickTime, AVI, WMV
 • Arxius: Zip, Gzip, RAR, Stuffit

En el cas rar que no s’admet un tipus de fitxer, el programari us permet definir nous tipus de fitxers si teniu cinc mostres que pot utilitzar per aprendre.

Stellar també admet els sistemes de fitxers comuns utilitzats per Windows i Mac:

 1. Windows: FAT, NTFS
 2. Mac: HFS, HFS+
 3. Emmagatzematge extraïble: ExFat

Procés de recuperació

Durant aquest segment, analitzem el procés bàsic de recuperació de la recuperació de dades estel·lars. Els passos que cobrim representen els dos procediments més habituals que els usuaris realitzaran amb Stellar. No examinarem alguns dels processos addicionals, com afegir nous tipus de fitxers o com clonar una partició en aquest espai.

Un cop instal·lada i iniciada la recuperació de dades professional, l’assistent us demana que escolliu el tipus de fitxer que voleu analitzar. El fet de poder seleccionar un tipus de fitxer específic és una bona inclusió ja que redueix el temps d’escaneig.

A continuació, haureu de triar una ubicació.

Podeu escollir una partició específica per analitzar, o fins i tot una carpeta, un altre bon estalvi de temps. També hi ha una opció a “altres ubicacions” anomenada “no es pot trobar a la unitat”. Amb això, podeu recuperar dades de les particions RAW amb relativa facilitat.

Si seleccioneu aquesta opció, a la pantalla següent podeu executar una exploració ràpida que traurà informació de la partició del vostre ordinador i mostrarà el que es troba. Si ho fa, no retorna les lletres de la unitat, però es mostra informació de la unitat, com ara la mida. Això us ha de permetre seleccionar i escanejar particions suprimides o perdudes, sempre que no s’hagin sobreescrit amb dades noves.

Tant si seleccioneu una unitat amb lletra amb lletra, una carpeta específica o una partició perduda, un cop que heu premut a “escanejar”, Professional Recovery Data inicia automàticament una exploració ràpida, primer.

Es tracta d’una diferència de quantes altres aplicacions de recuperació de dades funcionen, que us permeten escollir una exploració ràpida o profunda. Tanmateix, ja que una exploració ràpida hauria de ser el primer intent de recuperar dades i només triga un parell de minuts amb Stellar, la diferència d’enfocament no hauria de ser una preocupació.

Tant si teniu en compte l’exploració ràpida inicial com si heu passat a una exploració profunda, Data Recovery Pro proporciona dades a la pantalla per informar-vos de quina quantitat d’exploració s’ha completat, quant de temps ha passat i quant de temps més. escaneig hauria de prendre.

Un cop finalitzada la vostra exploració, podeu revisar les dades recuperades mitjançant:

 • Tipus de fitxer: ordena el contingut en categories de fitxers
 • Vista d’arbre: mostra el contingut basat en l’estructura del directori
 • Llista suprimida: només es mostren els fitxers eliminats i perduts

Ens ha agradat tenir les tres opcions que no obtindreu amb la majoria del programari. També hi ha una opció de cerca.

La visualització de l’opció de la llista suprimida segmenta el contingut en una carpeta “paperera de reciclatge” i una carpeta “dades brutes”. La carpeta de la paperera de reciclatge conté les dades que heu suprimit personalment del disc dur, mentre que la carpeta de dades en brut conté contingut perdut.

Quan feu clic a un fitxer, si és possible, Data Recovery Professional us mostrarà una vista prèvia del contingut. Això us ajuda a determinar si un fitxer determinat és el que cerqueu abans de recuperar-lo. Com que els noms de fitxer del contingut suprimit no es poden recuperar, és essencial la capacitat de previsualització. Aquesta és una limitació de tot el programari de recuperació.

En general, és molt senzill buscar fitxers amb més opcions que altres eines de recuperació que hem analitzat. La nostra única crítica real és que no hi ha cap vista prèvia en miniatura com hi ha amb EaseUS.

Marqueu qualsevol carpeta o fitxer per recuperar-la marcant la casella al costat del seu nom. Quan estiguis preparat, feu clic al botó “recuperar”. Se us demanarà que seleccioneu una destinació de recuperació, que ha de ser diferent de la partició en què recupereu.

Si no esteu preparats per recuperar-lo, podeu desar els resultats de la vostra exploració per més endavant.

Rendiment

Durant el procés de prova, es van mesurar les capacitats d’exploració ràpida i profunda de Stellar per a la seva comparació amb productes similars.

El nostre ordinador de prova tenia un disc dur d’un-terabyte. Hem provat les funcions d’exploració ràpida i profunda contra una partició de 518 GB amb 379 GB d’espai utilitzat. Durant aquesta prova, estàvem buscant recuperar tres fitxers de prova eliminats: un document de Word, un fitxer .jpg i un fitxer .mp4..

També vam realitzar una exploració a tot el nostre disc dur per veure si podríem recuperar una partició de prova que vam crear, carregada amb contingut i després eliminada.

Aquests són els resultats:

CaracterísticaResultat
Escaneig ràpid (partició de 500 GB)6 minuts
Escaneig profund (partició de 500 GB)2 hores, 20 minuts
Escaneig Full HD (1 TB)5 hores
Recuperació del document de Word
Arxiu de vídeo recuperat
Fitxer d’imatge recuperat
Partició suprimida recuperada

La recuperació de dades estel·lar va fer tot el que volíem, considerant-la no només una eina molt fàcil d’utilitzar, rica en funcions, sinó una que proporciona funcions d’escaneig eficients..

Atenció al client

Stellar proporciona suport tècnic i comercial a través d’un portal d’assistència. Hi trobareu una base de coneixement i unes preguntes més freqüents que es poden cercar. En general, la base de coneixement sembla una mica desconcertada i es llegeix més com un recurs a les preguntes freqüents. Els tutorials més detallats, inclòs el vídeo, estarien bé.

Si el portal d’assistència considera insuficient com nosaltres, Stellar ofereix opcions d’assistència directa. Durant el procés de les proves hem intercanviat diversos correus electrònics amb Stellar i hem rebut respostes en 24 hores cada vegada. També podeu parlar amb un tècnic d’atenció hepàtica per telèfon o xerrar durant l’horari comercial.

Vam estar una estona comunicant-nos amb Stellar a través del xat en viu i vam trobar una ajuda fàcil, informada i ràpida.

Pensaments finals

Durant el repàs de prop de trenta solucions de recuperació de dades, cap marca ens va impressionar més que la recuperació de dades estel·lar. L’eina de recuperació de dades de la marca té opcions, molt fàcils d’utilitzar i ofereix una exploració completa i exhaustiva. És cert que no té els preus més econòmics que permeten el pressupost, però quan compres solucions de recuperació de dades de compra, tendeix a obtenir el que pagues..

Tant si sou un consumidor que es troba amb una situació de pèrdua de dades catastròfica com si un professional de les TI pretén armar-se d’eines superiors, la recuperació de dades és la millor elecció que podeu fer..

Per descomptat, com sempre, la prevenció és la millor mesura per assegurar-vos que no perdeu els fitxers, així que assegureu-vos i feu una còpia de seguretat del disc dur si encara no ho esteu. Gràcies per llegir i si us plau, aviseu-nos si teniu alguna idea sobre Stellar als comentaris següents!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map