CrashPlan vs Backblaze: el resguard de còpia de seguretat del núvol il·limitat

Esteu buscant una solució de còpia de seguretat il·limitada per a la vostra empresa? La bona (o dolenta) notícia és que només hi ha dues opcions per envoltar el cap: Backblaze i CrashPlan. La majoria de les altres solucions de còpia de seguretat limiten l’espai de còpia de seguretat i obliguen a pagar més per augmentar-lo.


Per a alguns compradors de còpia de seguretat, la decisió encara és més fàcil: una subscripció a Backblaze suposa aproximadament la meitat del cost mensual de CrashPlan. Tanmateix, com sol passar en solucions de programari, la conclusió no és tota la història.

Abans havíem escrit sobre tota una gamma de criteris addicionals que els usuaris empresaris experimentats haurien de tenir en compte a la nostra millor còpia de seguretat en línia per a la guia del comprador empresarial. La llista inclou facilitat d’ús, seguretat i suport, entre altres criteris.

Tot i que recomanem fer una ullada a la nostra revisió de Backblaze per a empreses i a la revisió de CrashPlan abans de prendre una decisió sobre el pla de recuperació i recuperació de desastres de la vostra empresa, hem decidit que una comparació al costat de la pàgina pot ser també informativa i útil..

A continuació, veurem més enllà de l’etiqueta de preus per esbrinar quin d’aquests dos serveis, Backblaze o CrashPlan, mereix el reconeixement com la millor còpia de seguretat il·limitada per a les empreses actuals.

Els avantatges i els contres de còpia de seguretat il·limitada

Abans d’arribar a la nostra comparació, el primer que cal fer és assegurar-nos que la vostra empresa necessita realment una còpia de seguretat il·limitada. Això és perquè la paraula “il·limitat” té un cert atractiu seductor que fa que totes les altres consideracions semblin de sobte menys importants. És fàcil aconseguir que el disparador sigui feliç, i amb una còpia de seguretat en línia no és bo.

El motiu és que es pot trigar molt a fer una còpia de seguretat dels fitxers inicialment. Si teniu terabytes de dades per enviar-los al núvol, podríeu veure els mesos. Això vol dir que, un cop tinguis una còpia de seguretat de les dades, és molt complicat canviar serveis.

Per a molts propietaris de pimes, hi ha un valor real en una solució de còpia de seguretat il·limitada. Les empreses d’avui no han de ser empreses amb bases de dades massives de clients per acumular moltes dades ràpidament. La informació del client, els fitxers multimèdia, els registres financers i tot tipus de fitxers constitueixen la columna vertebral de les empreses modernes, grans i petites.

Si es perden aquestes dades, la vostra empresa es pot vincular de manera real. D’altra banda, fer-ho amb seguretat al núvol pot resultar costós també quan es treballa amb opcions escalables com MozyPro (revisió de MozyPro) o Amazon Web Services. Amb una solució de còpia de seguretat il·limitada de baix cost, com ara Backblaze o CrashPlan, no us haureu de preocupar d’això, sempre que aquests serveis siguin adequats a les vostres necessitats particulars..

Tanmateix, per a algunes empreses, incorporar Backblaze o CrashPlan pot costar molts diners. Això és perquè tots dos serveis només admeten un dispositiu per subscripció. Si teniu una dotzena d’ordinadors per fer una còpia de seguretat, potser us convindrà millor amb un servei de protecció que suporta còpia de seguretat per a dispositius il·limitats. Un bon exemple és IDrive for Business, que, tot i limitar l’espai de còpia de seguretat que obteniu, ocupa el millor valor global de la nostra guia de còpia de seguretat en línia (consulteu la nostra revisió IDrive for Business)..

L’altre problema tant amb Backblaze com CrashPlan és que cap de les dues es pot fer servir per a NAS o per a còpies de seguretat del servidor. Si és una cosa que necessiteu, tornem a apuntar-nos a IDrive, que és un dels millors fitxers de seguretat del servidor i també pot fer còpies de seguretat dels telèfons intel·ligents. CloudBerry Backup és una altra bona opció, sobretot si voleu dissenyar un pla de còpia de seguretat híbrida per al vostre negoci. Fins i tot funciona amb el servei d’infraestructura de núvol assequible de Backblaze, Backblaze B2.  

Amb aquestes advertències fora del camí, anem a les coses més divertides.

La batalla per la supremesa de còpia de seguretat il·limitada: Backblaze vs CrashPlan

Ja hem esmentat anteriorment que Backblaze és una opció més barata que CrashPlan. El cost real d’una subscripció a Backblaze és de 5 dòlars mensuals per ordinador. Si t’inscrius un any, també obtindreu dos mesos de franc. Una subscripció a Backblaze de dos anys obtindrà cinc mesos gratuïts. CrashPlan, per la seva banda, costa 10 dòlars al mes per ordinador, sense descomptes per pagar per avançat. 

Cost per ordinador: backblaze: CrashPlan:
Subscripció mensual:5 dòlars10 dòlars
Subscripció anual:50 $ (2 mesos gratis)120 $ (sense mesos gratuïts)
Subscripció bianual:$ 95 (5 mesos gratis)240 $ (sense mesos gratuïts)

CrashPlan no deixa de ser una bona relació amb els serveis populars però costosos de còpia de seguretat en línia com SOS Online Backup i MozyPro. Tanmateix, no hi ha cap conseqüència que sigui més car.

El que ve a continuació és ajudar-vos a decidir si val la pena o no que la vostra empresa gasti diners addicionals a CrashPlan o aneu amb Backblaze. En definitiva, no hi ha cap resposta universal correcta a aquesta pregunta. Tots dos plans són il·limitats, però no són perfectes.

CrashPlan vs Backblaze: The Rounds Battle

1

Procés de còpia de seguretat

Primerament, comparem les funcions de còpia de seguretat disponibles amb Backblaze i CrashPlan. També veurem el procés de còpia de seguretat general, tenint en compte l’experiència dels usuaris i la velocitat general al costat de la capacitat.

Retardada

L’única cosa que Backblaze fa inequívocament millor que qualsevol altre servei de còpia de seguretat en línia és la facilitat d’ús, almenys quan es tracta de crear plans de còpia de seguretat. Això es deu al fet que el client Backblaze fa la major part del vostre treball.

Després de la instal·lació, el programari explora l’equip i busca fitxers en funció del tipus. Inclou gairebé tots els tipus de fitxers diferents del sistema operatiu, les aplicacions i els fitxers temporals, tot i que podeu demanar a Backblaze que els agafi si cal.

Tot el que localitza l’escaneig s’afegeix al vostre pla de còpia de seguretat.

El avantatge de fer una còpia de seguretat per tipus de fitxer és que no teniu manualment carpetes i fitxers com ara amb la majoria dels serveis de còpia de seguretat. Haureu de fer-ho, trigueu més temps i us permetrà obviar-se a fitxers, provocant mancances importants en el vostre pla de seguretat.

En aquest sentit, Backblaze és una veritable solució de còpia de seguretat de conjunt i oblidament. Tots els vostres fitxers de correu electrònic, documents, imatges, vídeos, fitxers de comptabilitat i tota la resta de protecció seran protegits, independentment del lloc on estiguin ubicats al vostre ordinador..

Si hi ha alguns tipus de fitxers que no voleu fer una còpia de seguretat, podeu afegir-los a una llista d’exclusió, tot i que amb un espai de còpia de seguretat il·limitat, és poc probable que sigui necessària per a la majoria de la gent.

També podeu excloure carpetes o unitats específiques. El propi client d’escriptori és complicat com ho ha de ser, és a dir que no és complicat en absolut. Hi ha un botó per aturar i iniciar la còpia de seguretat, un altre per a opcions de restauració i un tercer per a configuració. Això és.  

El retrocés de configuració predeterminat es fa per fer còpies de seguretat contínues, cosa que significa que els fitxers s’envien al núvol ja que s’han afegit recentment al vostre ordinador o s’han modificat de qualsevol manera. Si ho preferiu, podeu desactivar la còpia de seguretat contínua i optar per les còpies de seguretat programades, per exemple, si voleu que es publiqui durant la nit perquè no interfereixi amb el vostre altre treball..

Les opcions de programació de Backblaze són limitades en comparació amb molts altres clients de còpia de seguretat. Per exemple, no hi ha cap opció d’executar còpies de seguretat només en alguns dies. Tanmateix, mai no hem trobat cap problema en què el backblaze interfereixi amb els recursos del nostre sistema durant les proves, per la qual cosa és millor deixar només una còpia de seguretat contínua per garantir la màxima protecció..

Durant les proves realitzades per a la revisió de Backblaze més recent per a empreses, el client va etiquetar 90 GB de dades del nostre equip de prova per fer una còpia de seguretat. El client té un botó per estimar la velocitat de còpia de seguretat inicial i es calcula que tardaria aproximadament quatre dies. Es tractava d’una connexió WiFi amb velocitats de càrrega de 20 Mbps.

Al cap d’unes 12 hores, la nostra còpia de seguretat es va completar un nou per cent, menys de les 12,5 o més o menys, hauria d’haver estat basada en l’estimació de Backblaze, però no gaire. Tot i que és difícil ser exacte, calculem que Backblaze va estar a punt de fer una còpia de seguretat de 16 a 20 GB al dia.  

En termes de rendiment continu, Backblaze funciona sense problemes gràcies a l’ús de còpies de seguretat a nivell de blocs, cosa que significa que només les parts (blocs) d’un fitxer que es va canviar s’envien al núvol, suposant que el fitxer complet ja ha estat creat una còpia de seguretat..

CrashPlan

CrashPlan perd una oportunitat quan es tracta de facilitar la utilització al no fer una còpia de seguretat per tipus de fitxer. No vol dir que el suport de CrashPlan és difícil; no és tan senzillament senzill com amb Backblaze.

Amb CrashPlan, haureu d’etiquetar totes les carpetes i fitxers que voleu fer una còpia de seguretat mitjançant la vista de còpia de seguretat del client d’escriptori..

Això pot trigar molt i és fàcil perdre els fitxers. Dit això, perquè CrashPlan us ofereix un espai de còpia de seguretat il·limitat, només podríeu etiquetar la vostra carpeta de la unitat de còpia de seguretat, la qual cosa agafarà tot i resoldrà el problema.

Probablement voldreu excloure fitxers del sistema i temporals de la vostra còpia de seguretat si ho feu, ja que incloure’ls usarà una amplada de banda i sovint no es pot utilitzar per a la recuperació sense causar problemes al vostre ordinador. Això tornarà a prendre temps, ja que heu d’afegir exclusions per extensió.

Un cop tinguis el pla de còpia de seguretat al seu lloc, CrashPlan realitza una còpia de seguretat de forma contínua tal i com ho fa Backblaze, de manera que pots estar segur que es farà protegir tot, sempre que els fitxers es conservin en carpetes que formen part del pla de còpia de seguretat..

El client CrashPlan no és tan mínim com el que obteniu amb Backblaze, però no deixa de ser excel·lent. Les pestanyes de navegació al costat esquerre i un gran espai blanc donen una sensació moderna i intuïtiva.

Trobareu opcions de programació més avançades que les que feu amb Backblaze i podreu configurar una còpia de seguretat per executar-la només en dies concrets de la setmana. Més útil és una característica que permet instruir al client que utilitzi només un percentatge de la CPU per a processos de còpia de seguretat mentre s’utilitza activament l’ordinador..

CrashPlan també pot aturar automàticament la còpia de seguretat quan la bateria del portàtil es baixi, la qual cosa és una bona incorporació. Més enllà d’això, hi ha diversos controls disponibles en la configuració que Backblaze simplement no té, donant als usuaris més poder sobre el que passa.

CrashPlan també inclou una còpia de seguretat a nivell de bloc, i només torna a copiar parts dels fitxers canviats. Tot plegat, el seu servei relativament suau un cop superada la còpia de seguretat inicial.

Això, però, pot trigar una estona. En les proves, només vam poder fer còpies de seguretat de prop de 8 GB al dia amb la nostra connexió de càrrega WiFi de 20 Mbps. Això només és tímid del que CrashPlan cita la velocitat mitjana de càrrega del client: 10 GB per dia.  

Primer Pensament

Entre Backblaze i CrashPlan, no hi ha cap dubte que Backblaze sigui el servei més fàcil d’utilitzar gràcies al seu disseny d’oblit i oblidament. De fet, és probable que sigui més adequat anomenar-lo a instal·lar i oblidar, ja que hi ha molt poca cosa que requereixi la configuració.

CrashPlan treballarà una mica més Tanmateix, també us ofereix més opcions de personalització que Backblaze, ja sigui per programar o limitar l’impacte dels recursos del sistema dels processos de còpia de seguretat.

Aleshores, de nou, CrashPlan sembla que utilitza tan poc l’ample de banda disponible i la potència de l’ordinador que sembla una mica ximpleria per molestar amb aquesta configuració. El backblaze tampoc ho és, però fa una feina molt millor en incorporar fitxers al núvol que CrashPlan.

La primera fase va a Backblaze per la seva combinació de simplicitat i millors velocitats de còpia de seguretat.

Ronda: Punt de procés de còpia de seguretat per backblaze

Logotip de backblaze
Logotip de CrashPlan per a petites empreses

2

Procés de recuperació

A continuació, tindrem en compte el procés contrari: recuperar els fitxers del núvol. Les funcions de recuperació ajuden a les empreses a recuperar-se (alerta puntual) i a funcionar ràpidament després d’un accident dur al disc dur.

Retardada

Mentre que Backblaze té un botó de “restauració de les opcions” al client d’escriptori, premeu aquest botó l’envia a Backblaze.com. Totes les operacions de recuperació es duen a terme allà, que requereixen que inicieu la sessió al vostre compte.

Per iniciar la sessió, heu rebut tres opcions per restaurar els fitxers: descarregar un fitxer .zip, unitat flash USB i disc dur USB.

En la majoria dels casos, probablement voldreu utilitzar la primera opció. Els dos últims formen part del servei de recuperació de missatgeria de Backblaze, que té un cost de 99 dòlars per a la recuperació de disc dur (fins a 128 GB) i 189 dòlars per a recuperació de disc dur (fins a 4 TB). El servei sembla car, però reemborsaràs si enviïs el dispositiu d’emmagatzematge a Backblaze en un termini màxim de 30 dies.

La recuperació de fitxers zip només descarrega un fitxer zip al vostre ordinador amb tots els fitxers que heu seleccionat per restaurar. El procés és fàcil, però Backblaze limita la recuperació d’un fitxer zip únic a 500 GB per fitxer. També us heu limitat a cinc sol·licituds al mateix temps.

És encara més estrany i inconvenient que Backblaze no doni als usuaris la possibilitat de restaurar els fitxers a la ubicació original. Això vol dir que, un cop el fitxer zip estigui llest (Backblaze us enviarà un correu electrònic per fer-lo saber), heu de tornar a posar-lo allà on us pertoca..  

Si esteu en moviment, podeu accedir als fitxers que heu creat una còpia de seguretat del vostre telèfon intel·ligent amb aplicacions per a Android i iOS. El disseny de l’aplicació és raonablement senzill i us ofereix també l’opció de compartir fitxers amb d’altres.

En una nota final, Backblaze us permet recuperar versions anteriors de fitxers si l’actual no és el que esteu buscant. L’accés a l’historial de versions és convenient quan s’enfronten a canvis no desitjats de fitxers o a les corruptes del fitxer, incloses les corrupcions causades pel ransomware.

Tot i això, les versions anteriors només es mantenen durant 30 dies i no hi ha cap manera de modificar la política de versió, que és massa dolenta, ja que Backblaze proporciona un emmagatzematge il·limitat..  

CrashPlan

CrashPlan us permet seleccionar fitxers i restaurar-los directament des del client d’escriptori, cosa que suposa un avantatge a favor. Només heu de fer clic a la pestanya “restaurar” i comprovar tots els fitxers que vulgueu. Tampoc hi ha cap límit a la quantitat de fitxers que podeu descarregar alhora, igual que hi ha amb Backblaze.  

Podeu optar per descarregar els fitxers a la ubicació nova o restaurar-los a la ubicació original, i us estalviaran l’haver de reconstruir el sistema de fitxers. CrashPlan fins i tot us permet canviar els permisos i els noms de fitxers com a part del procés de restauració.

Hi ha un canvi / para la versió “també” que us permet accedir a l’historial de versions. CrashPlan realment posa els seus diners a la boca quan es tracta de “il·limitat”, permetent-vos emmagatzemar versions il·limitades, si voleu, modificant la política de versió del pla de còpia de seguretat..

CrashPlan també us permet recuperar fitxers directament des de la interfície del navegador, a més d’aplicacions mòbils per a Android, iOS i Windows Phone.

Ronda dos pensaments

Fins a principis del 2016, CrashPlan va oferir un servei de recuperació de missatgeria. Tant de bo ara, l’empresa estigui centrada íntegrament en clients empresarials (els usuaris domèstics tenen fins a l’octubre del 2018 per desocular el local), els poders que plantejaran la seva reinstauració. El servei de missatgeria pot ser extremadament valuós per a les empreses que han perdut una quantitat important de dades i ho necessiten ràpidament.

La recuperació per missatgeria també és l’únic avantatge real que Backblaze té sobre CrashPlan quan es tracta de recuperació. CrashPlan us permet recuperar fitxers del client d’escriptori i a les ubicacions originals; El backblaze no fa cap d’aquestes coses, obligant-vos a iniciar la recuperació en línia, a esperar un fitxer zip que no tingui més de 500 GB de mida i reconstruir el sistema de fitxers un cop estigui preparat..

CrashPlan té un enfocament molt millor per a la versió, a més, de protegir indefinidament les versions antigues de fitxers, mentre que Backblaze només les manté durant 30 dies.

Ronda: Punt de procés de recuperació de CrashPlan per a petites empreses

Logotip de backblaze
Logotip de CrashPlan per a petites empreses

3

Eines d’administració

Una part de la implementació d’un pla de còpia de seguretat de l’èxit per a la vostra empresa manté la supervisió suficient que aquest pla s’està realitzant, així com estava previst. Les eines d’administrador que us permeten no només gestionar la facturació, sinó veure les estadístiques de còpia de seguretat i executar informes ajuden molt. La tercera ronda donarà una ullada ràpida a aquestes funcions per a Backblaze i CrashPlan.

Retardada

Backblaze proporciona supervisió del compte a través de la seva interfície web. Inicieu la sessió al compte i, si us heu registrat a Backblaze per a empreses, hi haurà una capçalera de “grups empresarials” a la meitat del marge esquerre. A sota d’aquesta capçalera, trobareu enllaços per a “gestió de grups”, “convidar i millorar” i “usuaris / ordinadors”.

La gestió de grups us permet crear grups, que per a Backblaze són col·leccions d’usuaris facturats amb la mateixa targeta de crèdit. Bàsicament, com a propietari del negoci, heu de crear un grup per tal de pagar el servei als vostres empleats. Això us permet pagar no només la còpia de seguretat en línia de Backblaze, sinó també el servei B2 de Backblaze B2.

Un cop creat el grup, podeu generar un enllaç d’invitació que pot utilitzar la vostra plantilla per registrar-se. Com probablement heu endevinat, el procés d’invitació i aprovació es gestiona fent clic a l’enllaç de invitació i aprovació que hi ha a sota de l’encapçalament de grups d’empresa.

Des d’allà, podeu copiar l’enllaç d’invitació per enganxar-lo en un altre canal com Slack o enviar per correu electrònic l’enllaç d’invitació. També hi ha una opció de gestió i control remot (RMM) que us permet instal·lar de forma remota el programari de còpia de seguretat de la vostra base d’usuaris. Per utilitzar RMM, haureu d’invertir en una eina RMM com Munki o bé tenir les xapes de codificació per escriure el vostre desplegament vosaltres mateixos..

Els enllaços dels grups empresarials finals, usuaris / ordinadors, utilitzem les dades de còpia de seguretat de monitorització per garantir que tot funciona correctament. També us permet accedir a fitxers que tingueu una còpia de seguretat del vostre grup d’usuaris, sempre que els individus d’aquest grup us hagin permès fer-ho.

També podeu configurar Backblaze per rebre correus electrònics resumits per als processos de còpia de seguretat. De manera predeterminada, aquestes només s’envien mensualment, però es pot canviar aquesta freqüència.

CrashPlan

CrashPlan té un portal d’administració molt ben dissenyat per gestionar ordinadors protegits al vostre compte empresarial. La vista principal és un tauler de comandament amb estadístiques per comprovar la utilització d’emmagatzematge i les restauracions d’arxius durant el mes anterior.

Hi ha pestanyes addicionals al marge esquerre per a usuaris, dispositius, descàrregues d’aplicacions, configuració i compte. Els usuaris i dispositius també tenen menús expandibles amb pestanyes addicionals. Sota usuaris, trobareu opcions per visualitzar usuaris actius i usuaris desactivats, gestionar invitacions al compte i assignar privilegis d’administració.

Mentrestant, els dispositius tenen algunes bones opcions per visualitzar l’ús de dispositius específics pertanyents a cada usuari. Inclou la visualització de l’estat de la connexió i el nombre de restauracions, a més de l’emmagatzematge total utilitzat.

A sota de la lectura principal del dispositiu, podeu consultar la configuració del client per a aquest dispositiu, juntament amb les alertes. Podeu mandar la configuració del client per al vostre equip, si aneu a la vista de configuració del portal d’administrador.

Les opcions inclouen establir una programació de còpia de seguretat per als equips sota el vostre control i requerir xifrat privat. Si preferiu no haver d’iniciar sessió a la consola d’administració per supervisar l’estat de còpia de seguretat de la vostra plantilla, també podeu configurar el lliurament d’informes automatitzats per a dispositius que no s’han fet una còpia de seguretat recentment.

Ronda de tres pensaments

Backblaze només va introduir la seva funcionalitat de “grups”, que va permetre que s’utilitzés com a solució de còpia de seguretat en línia SMB, a principis del 2017. És per això que probablement, a partir d’aquest escrit onze mesos després, la seva experiència d’administració se sent molt desconcertant. Ens agradaria veure les opcions per administrar més configuracions i un quadre de comandament més complet.

Mentrestant, CrashPlan ja fa aquestes coses i les fa bé.

Ronda: Punt d’eines d’administració per a CrashPlan per a petites empreses

Logotip de backblaze
Logotip de CrashPlan per a petites empreses

4

Seguretat

La seguretat de les dades al núvol ha estat un tema candent des de mitjans dels anys 90 i una sèrie d’incompliments de dades d’alt perfil i altres problemes de seguretat rellevants per a les PIME dels darrers anys només han impulsat el fervor..

Després hi ha problemes com la notòria iniciativa PRISM de la NSA, en què l’agència obté dades de serveis al núvol per cercar informació relacionada amb l’activitat terrorista. Si bé això no afectarà legalment a la majoria de la gent, el fet que el govern integri les dades en una base de dades de secret més alt fa que es pregunti què passa de la qual no sabem. Perjudicat, pot ser pitjor.

Tanmateix, la major part de la preocupació per la seguretat del núvol és infundada, sempre que els serveis al núvol adopten les precaucions adequades per rastrejar les dades i protegir els seus centres de dades i ofereix funcions addicionals com l’autenticació de dos factors i el xifrat de coneixement zero. En aquesta ronda, veurem si és el cas de Backblaze i CrashPlan.

Retardada

El backblaze xifra les dades tant en trànsit com en repòs, que és el primer pas per assegurar-se que les dades siguin segures. El nivell de xifrat utilitzat és AES-126. AES, que és un estàndard avançat de xifratge, és el protocol recomanat per NIST i l’utilitzat per la majoria d’entitats financeres actuals.

Encara que AES-126 no és tan fort com AES-256, tampoc se sap que sigui esquerp i, com que no és tan complex, xifra i transfereix fitxers més ràpidament. Els fitxers de còpia de seguretat en trànsit també es protegeixen amb TLS / SSL per evitar el traspàs en línia. En total, els vostres fitxers han de ser força segurs sempre que hi hagi les vostres claus de xifratge.

De manera predeterminada, aquestes claus s’emmagatzemen al centre de dades de Backblaze. Hipotèticament, això significa que un empleat de Backblaze, una agència governamental mitjançant ordre judicial o un pirata informàtic que incompleix el servidor on es guarda la clau de xifratge podria desxifrar i veure còpies en format complet dels fitxers..

Si això us preocupa, Backblaze us permetrà optar pel xifrat privat, convertint Backblaze en el que es coneix com a servei de coneixement zero. Amb el xifratge privat activat, Backblaze no podrà restablir la vostra contrasenya si la perds, però només tindràs accés a les claus de xifratge dels teus fitxers, és a dir, només els podràs desxifrar..

Doncs bé, això és cert a menys que algú no conturi la contrasenya de Backblaze. Les contrasenyes dèbils són molt més fàcils de combatre la força bruta que les claus de xifrat de 126 bits i són un buit de seguretat comú per a moltes empreses.

Com a remei per a aquest problema concret, Backblaze us permet activar l’autenticació de dos factors per a l’ordinador i administrar-la per als vostres associats a través de la consola d’administració Backblaze. Amb aquesta funció, cada vegada que us inicieu la sessió des d’una màquina desconeguda, se us demanarà que introduïu un codi de seguretat especial enviat per missatge de text al vostre telèfon mòbil.

D’aquesta manera, si algú us roba la contrasenya, també haureu de robar-vos el telèfon per poder accedir al vostre compte de còpia de seguretat, tret que us robin l’ordinador en canvi, i és per això que sempre heu de xifrar el disc dur.    

CrashPlan

CrashPlan adopta precaucions similars a Backblaze, xifrant els seus fitxers tant en trànsit per Internet mitjançant AES com TLS / SSL. El nivell de xifrat és realment més fort, amb CrashPlan optant per 256-bit en lloc de 126-bit.

Es manté el mateix nivell de xifratge mentre els fitxers s’emmagatzemen en repòs a les instal·lacions de dades de CrashPlan, de manera que qualsevol persona que incompleixi un servidor on es mantenen els vostres fitxers no els podrà desxifrar sense les vostres claus de xifratge..

Les claus es conserven en un servidor de fitxers independent dels fitxers corresponents, cosa que limitarà els danys potencials si s’adquireixen aquestes claus d’alguna manera. Tanmateix, tot això pot ser anul·lat per un empleat sense escrúpols o per una agència governamental amb excés, per la qual cosa és millor que aprofiti l’opció de xifrat privat de CrashPlan..

Com passa amb Backblaze, optar pel xifratge privat significa que si perds la contrasenya, perds l’accés a les teves dades, així que assegureu-vos i mantingueu-la en algun lloc segur com un gestor de contrasenyes de núvol..

A diferència de Backblaze, CrashPlan no proporciona una opció nativa per a l’autenticació de dos factors. Tenint en compte això, voldreu assegurar-vos que tant vosaltres com els vostres col·laboradors han fet els passos adequats per crear contrasenyes contundents.

D’altra banda, la política de versió de CrashPlan, com s’ha comentat anteriorment, us proporciona una millor protecció contra el ransomware que el període de retenció de 30 dies concedit per Backblaze.

Ronda de quatre pensaments

Aquesta ronda és una dura trucada. El protocol de xifrat més fort de CrashPlan és un punt més important en aquest moment, tret del fet que pot contribuir molt a la seva lenta velocitat de transferència de dades, que no és un problema de seguretat. Les diferències principals entre aquests dos serveis són que Backblaze proporciona autenticació de dos factors i CrashPlan té una política de versió molt més forta..

Tant la falta d’autenticació de dos factors de CrashPlan com la falta de valor de Backblaze, la política de versió de 30 dies són prou grans. Com que Backblaze té una versió limitada que hauria d’ajudar-vos a protegir-vos contra el ransomware sempre que actuïu raonablement ràpid, li donem avantatge quan es tracta de seguretat.

Ronda: Punt de seguretat de backblaze

Logotip de backblaze
Logotip de CrashPlan per a petites empreses

5

Assistència

Un suport ràpid i competent per a problemes tècnics i altres problemes és fonamental per a un bon pla de còpia de seguretat. La majoria de les solucions de còpia de seguretat disposen d’assistència per correu electrònic, però sense tenir una plantilla adequada, podríeu estar dies esperant una resposta.

Les millors solucions de còpia de seguretat també ofereixen un mitjà de suport en directe, ja sigui per xat o per telèfon. A la última ronda, comparem els canals de suport entre Backblaze i CrashPlan, a més de mirar les seves bases de coneixement en línia.

Retardada

Si necessiteu assistència telefònica, probablement no tindreu sort amb Backblaze. L’empresa proporciona assistència telefònica compradora les 24 hores del dia, però només si utilitzeu el seu servei d’infraestructura en núvol, Backblaze B2.

Els usuaris habituals de còpia de seguretat en línia de Backblaze, tant de casa com d’empresa, poden fer ús del xat en viu per parlar amb els agents. Malauradament, aquest canal d’assistència està limitat pel fet que només s’obre en horari comercial (de dilluns a divendres, de 9 a 17 h, hora de la tarda).  

Tot i que és decebedor, Backblaze es bescanvia considerablement amb un suport de correu electrònic molt ràpid i tot el dia. En les proves, sovint rebíem respostes a les consultes en dues hores. Això no funcionarà per a alguns usuaris de negocis, però hauria de ser suficient per a la majoria.

Hem trobat interaccions de suport, tant per xat en directe com per correu electrònic, que donen com a resultat respostes puntuals generalment clares.

Si no podeu esperar un parell d’hores, Backblaze també manté un centre de suport en línia decent. El lloc es divideix per categories per facilitar la cerca d’articles rellevants per a les vostres necessitats. Hi ha fins i tot una categoria dedicada a la còpia de seguretat d’empreses, amb subseccions per començar, llicències i preguntes habituals. El lloc de suport també es pot cercar.

CrashPlan

CrashPlan també proporciona suport en xat en viu i el limita a l’horari comercial, tot i que aquestes són hores centrals i no horari del Pacífic. L’horari exacte és de 7 a 19 h, de dilluns a divendres, cosa que hauria de funcionar millor per a més usuaris que les hores que proporciona Backblaze (almenys als EUA).

CrashPlan també augmenta Backblaze oferint assistència telefònica. Els tècnics d’assistència estan disponibles per telèfon durant les mateixes hores que s’ofereix el xat en directe.

CrashPlan també compta amb un sistema de ticketing per a suport basat en correu electrònic que fa el seguiment 24 hores / 24. Els bitllets es classifiquen segons l’impacte que té el problema que s’informa, de manera que els problemes crítics es posen a la part superior de la cua. Els temps de resposta per a problemes de baixa prioritat, basats en les nostres experiències en el tracte amb l’assistència de CrashPlan, són generalment inferiors a 12 hores, fins i tot els caps de setmana..  

El lloc d’assistència CrashPlan també ofereix ajuda en forma de guia d’administrador, guia general d’usuari, notes de publicació i articles. Una barra de cerca us permet trobar ajuda rellevant amb més rapidesa. També hi ha una comunitat CrashPlan, on podeu trobar anuncis i actualitzacions de l’estat del servei.

Ronda de cinc pensaments

Els dos serveis de còpia de seguretat ofereixen molt material per a aquells que prefereixen esbrinar les coses pel seu compte. Els articles de suport solen ser fàcils d’analitzar i abastar una àmplia gamma de temes. Ambdues també proporcionen respostes de correu electrònic les 24 hores del dia, tot i que Backblaze sembla ser més oportú per tornar als clients.

Totes dues proporcionen xat en directe durant l’horari comercial, i CrashPlan manté una finestra de funcionament més gran que Backblaze.

En total, són igualats. Probablement, el major fabricant de diferències i el que farà funcionar alguns usuaris empresarials és el fet que CrashPlan proporciona assistència telefònica i que Backblaze no ho faci, tret que siguis un client B2 disposat a pagar per això..

Ronda: Punt de suport al retrocés

Logotip de backblaze
Logotip de CrashPlan per a petites empreses

6

El Veredicte

La conclusió és que tant Backblaze com CrashPlan són serveis de còpia de seguretat molt bons per a petites i mitjanes empreses. És bo, ja que ara mateix són les dues úniques opcions de còpia de seguretat en línia sense límits basades en subscripcions disponibles per a empreses ara mateix.

No és fàcil triar entre tots dos, malgrat que Backblaze comporti la meitat (o menys) del cost. A més de ser més barat, Backblaze també proporciona una implementació molt més senzilla, cosa que la fa perfecta per a aquells que els agrada mantenir les coses senzilles i també assegurar-se que es protegeixen absolutament tots els fitxers crítics..

L’autenticació de dos factors és un altre avantatge. El backblaze també és més ràpid i proporciona servei de recuperació de missatgeria, i això convençrà amb raó a molts propietaris de pimes que són la millor opció per a la seva empresa.

En última instància, però, estem donant aquesta lluita a CrashPlan. El principal factor per prendre aquesta decisió és el seu portal d’administració molt millor, fonamental per controlar els dispositius coberts per garantir que tot compleix la vostra política de còpia de seguretat empresarial. CrashPlan supera el retrocés en algunes altres àrees clau, incloent la configuració del client per ajustar-se, un procés de recuperació més fàcil d’utilitzar, una millor política de versió i suport telefònic..

Cosa que ho hem equivocat tot? Convèncer-nos en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir!

Guanyador final: CrashPlan

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me