Sådan uploades til Google Drev

Hvis du er en loyal læser af Cloudwards.net, ved du sandsynligvis, at vi altid er glade for at anbefale Google Drive som en af ​​de bedste cloud-opbevaringsløsninger derude. Det er gratis op til 15 GB, tilbyder masser af muligheder, og Google Docs er en fantastisk tekstbehandler til at starte op. Intet program er dog uden dets vedligeholdelser, så vi har besluttet at lave en guide til, hvordan du uploader til Google Drev.


Upload af filer til Google Drev er generelt en meget behagelig oplevelse – skønt det er lidt langsomt, afhængigt af din forbindelseshastighed – men som med alt hvad Google har, er der mere end en måde at skinde en kat på. Med webklienten kan du blot trække og slippe, synkroniseringsmappen giver dig mulighed for at markere filer, og mobilappen (som kommer både i Android og iOS-smag) har også et par smarte funktioner.

Udover denne uploadguide har vi også en mere generel oversigt over, hvordan Google Drev fungerer, samt en komplet gennemgang af Google Drev.

Upload af filer til Google Drev

Lad os nu tage et kig på de mange måder, hvorpå du kan uploade filer til Google Drev, uden videre. For det første starter vi med webgrænsefladen, da det vil fungere for enhver, uanset hvilket operativsystem de rocker og er stort set også idiotsikkert.

Upload af filer på webgrænsefladen

Når du har konfigureret din Gmail-konto, skal du blot klikke på knappen “apps” øverst til højre i dit browservindue og derefter vælge “Drev”.

Dette fører dig til den vigtigste Google Drev-grænseflade.

Her er det en simpel sag at plukke den fil, du har brug for, fra din computer og trække og droppe den over på Google Drev, sådan:

uploadgdrive-1

Det er virkelig alt, hvad der er der, men husk, at selvom en lille fil (som det billede, jeg uploade ovenfor) kun vil tage et par sekunder, vil en større fil tage meget længere tid. Selvom Google Drev er en af ​​vores bedste online opbevaring til videoer, er det langt den langsomste af flokken. Hvis du har brug for noget med lidt mere hastighed, kan du tjekke vores Sync.com-gennemgang eller pCloud-gennemgang.

Upload af filer gennem din Google Drive synkroniseringsmappe

Selvom metoden beskrevet ovenfor er langt den enkleste måde at uploade filer til Google Drev, involverer den dig at kigge gennem dine filer for hånd og derefter trække dem over en ad gangen – af en eller anden grund, når du slipper flere filer over i Google Drevgrænseflade upload uploades betydeligt.

En meget mindre involveret proces er simpelthen at konfigurere Google Drev synkroniseringsmappe; har du sandsynligvis set meddelelserne dukke op øverst i din browser. Opsætning af mappen er et stykke kage, og ikke kun synkroniseres dine online og offline dokumenter, du har også et praktisk lille backup-system oprettet på samme tid (dog vær opmærksom på, at det er et meget grundlæggende; for en fuld løsning, sørg for at tjekke vores bedste online backup-udbydere).

For at konfigurere din synkroniseringsmappe skal du blot gå til Google Drev-downloadsiden og trykke på den store blå knap, der siger “download Drev.” Dette placerer automatisk en Google Drev-mappe på din computer, der ser sådan ud:

97 procent af læserne vil sandsynligvis bemærke, at mit filsystem ikke ligner deres, dette er fordi jeg bruger Linux. Google tilbyder kun synkroniseringsmapper til Windows og Mac med et løfte om, at en Linux-version snart kommer (virksomheden har sagt det i over fem år, så hold ikke vejret, Team Penguin).

Linux-brugere behøver imidlertid ikke fortvivle, da der er masser af tredjepartsløsninger tilgængelige; min favorit er overGrive, som ser ud til at fungere godt og tilbyder en 14-dages prøveperiode. Hvis du vil fortsætte med at bruge den, efter at denne periode er ovre, koster det et fast gebyr på $ 5.

Uanset hvilket operativsystem du er delvis i, fungerer de imidlertid alle på samme måde: du kan vælge hvilke filer fra Google Drev, der skal synkroniseres i Google Drev-mappen på din computer, samt hvor ofte de synkroniseres (igen , ser min grænseflade lidt anderledes ud, men ikke meget):

Én, du har sat den op, alle dine markerede mapper i Google Drev dukker op på din harddisk, og eventuelle ændringer, der foretages, mens du arbejder enten direkte i Google Dokumenter eller på dit lokale system, overføres til det andet. 

Det er svært at overdrive, hvor praktisk dette er, da den største ulempe ved Google Drev er nødvendigheden af ​​altid at være online. Hvis for eksempel dit Internet er afbrudt, betyder det normalt, at du er nødt til at stoppe med at arbejde. Ved at konfigurere synkronisering kan du fortsætte, og når Internettet tændes, uploades filerne simpelthen uden behov for at vende en switch.

Synkroniseringsprocessen fungerer begge veje, så alt hvad du skal gøre er at placere filer i Google Drive-mappen, og de kopieres automatisk til skyen. Hvis træk og slip-metoden er for arbejdskrævende for dig, er opsætning af synkronisering vejen at gå.

Upload af filer på Android og iOS

Sidst men ikke mindst, hvis du ejer en Android- eller iOS-enhed, kan du også nemt uploade filer til Google Drev. Følgende instruktioner er alle baseret på at bruge en Android-telefon, men oplevelsen er stort set den samme for iPhones.

Gå først til appen Google Drev (hvis du ikke har den, skal du fjerne den fra Google Play Store eller App Store). Åbn appen, så ser du en miniaturiseret version af Google Drev-webgrænseflade. Der er en stor blå knap med et “plus” -ikon i nederste højre hjørne; det er her, du skal være, så tryk på den.

En lille menu vises, vælg “upload.” 

Dette fører dig til en filmenu, hvor du kan vælge den mappe, du forlader dine billeder, videoer eller endda tekstbeskeder i, og når de først er tappet, uploades de automatisk (dog bemærk, at der er bedre måder at sikkerhedskopiere tekstbeskeder på Android end denne). Sørg for, at du er på WiFi, når du uploader filer på denne måde, medmindre du føler den stærke trang til at betale for ekstra data denne måned.

Hvis du vil have mere af en synkroniseringsfølelse, som du gør ved at installere en Google Drev-mappe, er den nemmeste måde blot at tage alle dine noter med Google Dokumenter, mens du er på din telefon. Valgfrit giver Evernote såvel som andre notat-apps dig mulighed for at synkronisere alt, hvad du gør med Google Drev. Bemærk dog, at tredjepartsapps kan have begrænset funktionalitet i denne henseende, så sørg for at kontrollere, om de vil spille pænt med Google Drev, før du vælger en.

Afsluttende tanker

Og der har du det: tre nemme måder, hvorpå du kan uploade filer til Google Drev. Denne fantastiske brugervenlighed er hovedårsagen til, at vi i Cloudwards.net bruger Google Drive til at arbejde online, og vi føler os sikre på at anbefale det til stort set enhver, der har brug for at være på farten uden at bruge for mange penge.

Selvom det drejer sig om ren backup og opbevaring, er der bedre alternativer derude, når det kommer til online-samarbejde og produktivitet, Google Drive er svært at slå. Vi håber, at denne guide har hjulpet dig med at finde ud af dette vigtige trin, hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at give en kommentar nedenfor. Tak fordi du læste.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map