Sådan repareres Outlook-datafiler i 2020 med bare et par klik

Korrupte eller på anden måde beskadigede Outlook-datafiler (i .pst-format) kan gøre en virksomhed alvorligt bindende ved at afskære dem fra kopier af vigtige e-mails, kalenderposter og anden information. Du kan genopbygge nogle af dine manglende data ved at jage kolleger og kunder, men så spilder du tid, muligvis pinlig dig selv og sandsynligvis kun belønnes med en delvis løsning.


Den bedste fremgangsmåde er naturligvis at aldrig rent faktisk løbe ind i dette problem i første omgang ved at sikkerhedskopiere din e-mail til skyen. De fleste af anbefalingerne i vores bedste online backup-guide kan hjælpe her. Hvis du på den anden side finder dig selv fanget med dine bukser nede, er alt håb ikke tabt.

Når vi kommer op, viser vi dig, hvordan du reparerer korrupte .pst-filer ved hjælp af specialiseret software designet til dette formål. Det værktøj, vi landede på, blev oprettet af udviklerne bag vores nik for den bedste datagendannelsessoftware, Stellar Data Recovery. Virksomheden sælger en komplet pakke af it-værktøjer, der hjælper din virksomhed med at overvinde en bred vifte af dataklister, herunder en .ost til .pst-konverter.  

Hold fast ved os, når vi leder dig gennem det grundlæggende ved hjælp af Stellar Outlook PST Repair, som også kan bruges til gendannelse af utilsigtede slettede e-mails. Glem ikke at give vores Stellar Data Recovery-gennemgang også en læsning, som let kan gendanne alle filtyper fra en korrupt partition eller nedbrudt harddisk.       

Hvornår har du brug for PST-reparationssoftware?

Bare for at sikre, at vi alle er på den samme side her, er en personlig opbevaringstabell (.pst) -fil en proprietær Microsoft-filtype, der bruges til at gemme kopier af meddelelser, kalenderbegivenheder, adressebøger, tidsskrifter og andre dataobjekter, der bruges af Microsoft Outlook ud over dine Outlook-indstillinger.

Det fungerer som en sikkerhedskopi af Outlook-konti for dem, der bruger POP3 eller IMAP webbaseret e-mail. I de fleste tilfælde giver arbejde med .pst-filer en vis mængde fleksibilitet: du kan endda overføre dem fra en computer til en anden for at bevare dine oplysninger uden hik..

Som enhver fil kan .pst-filer dog blive beskadiget. Dette kan ske, når .pst-filer bliver for store eller kan være forårsaget af svigtede drev, malware og forskellige andre hændelser. Hvis du ikke har gemt en sikkerhedskopi af din .pst-fil ved hjælp af en online backuptjeneste som CloudBerry Backup (læs vores CloudBerry Backup-gennemgang), skal du bruge speciel software til at hjælpe.

Der er håndfulde .pst-reparationsværktøjer derude, men vi landede på Stellar Outlook PST Repair på grund af dets pålidelighed og brugervenlighed. Nogle af de funktioner, vi kan lide udover e-mail-gendannelse, inkluderer:

 • Gendannelse af vedhæftede filer, kontakter og kalendere
 • Gem meddelelser i formaterne eml, .msg, .rtf, .html og .pdf
 • Gem scanninger til senere brug
 • Gendan slettede e-mails
 • Gendannelse fra krypterede .pst-filer

Softwaren understøtter også enhver iteration af Outlook helt tilbage til Outlook 2000.

Vi berører mere om dens funktioner, når vi viser dig, hvordan du bruger Stellar til at reparere dine beskadigede .pst-filer. Lad os dog først først kigge på omkostningerne.

Stellar Outlook PST Reparationslicensindstillinger

Selve værktøjet er ikke billigt, så hvis du leder efter en engangsløsning, er dette sandsynligvis ikke det. Men hvis du driver en virksomhed eller en IT-butik, er omkostningerne meget mere fordøjelige, da du får en livstidslicens.

SOHOTechnicianOutlook Toolkit
Omkostninger (levetid)$ 99$ 249$ 299
InstallationEnkelt systemFlere systemerFlere systemer

SOHO-licensen giver dig mulighed for at installere softwaren på en enkelt computer, mens teknikerlicensen giver dig mulighed for at installere den på så mange, som du har brug for. Ud over de funktioner, vi har nævnt tidligere, tilføjer teknikerlicenser muligheden for:

 • Eksporter direkte til Outlook 365
 • Gem filer i DBOX- og MBOX-formater
 • Opdel enorme .pst-filer i mindre
 • Kompakte .pst-filer
 • Uddrag vedhæftede filer

Outlook Toolkit-licensen tilføjer et par andre muligheder, hvilket gør den langt den bedste aftale. Disse inkluderer muligheden for at konvertere .pst til .ost-filer, identificere og slette duplikate e-mails, flette .psts til en enkelt fil og gendanne .pst-adgangskoder.

Hvis du først vil prøve tjenesten, kan du downloade en gratis version, der giver dig mulighed for at scanne og få vist gendannelige .pst-filer.

Alle tre planer leveres med gratis teknisk support, hvis du får problemer. Som vi nu er ved at se, er værktøjet let nok til at bruge, at det kan få en novice til at ligne en it-guru.

Sådan repareres Outlook-PST-filer med stjernernes

Når du har besluttet dig for en licens, sender Stellar dig et downloadlink og licensnøglen. Brug af disse er installation temmelig ligetil og bør højst tage et minut eller to.

Gendannelsesprocessen er temmelig enkel uden at tage genveje til funktioner, hvilket synes at være tilfældet med de fleste af de Stellar-værktøjer, vi har arbejdet med. Dog går du gennem trinnene forhåbentlig giver dig en bedre idé om, hvad du kan forvente, inden du beslutter at købe.

Trin én: Kør en Scan den korrupte PST-fil

Når softwaren startes, når den først er installeret, vil du blive mødt med et vindue til at vælge .pst-fil, der har behov for reparation.  

Du kan søge efter filen, hvis du ved, hvor den er, eller spare dig noget tid ved at lade softwaren søge på din harddisk efter den. Valgmuligheden “Find” fungerer hurtigt, i vores tilfælde tager det kun ca. 30 sekunder.

Når det er gjort, skal du markere den fil, du vil lappe, og klikke på “reparation” -knappen. En scanning af filen vil køre, hvilket tager kun et split sekund.

Trin to: Arbejde med scanningsresultaterne

Når scanningen er udført, viser Stellar Outlook PST Repair resultaterne, så du kan sortere gennem dit filindhold, før du gemmer dem som en repareret fil.

Navigation skal føles kendt: Det er lidt som at bruge Outlook. Ruden til venstre er til navigation på øverste niveau. Du kan få adgang til din indbakke, slettede poster, uønsket post, kalender, kontakter og mere derfra.

Ved at klikke på en vilkårlig kategori udfyldes den anden kolonne med objekter, der er organiseret under den kategori. Klik for eksempel på “indbakke”, og du vil se alle e-mails i din indbakke fra før korruptionen. Ruden til højre viser naturligvis det faktiske indhold af den e-mail, du vælger.

Når du er klar til at gendanne .pst-filen, skal du bare klikke på knappen “Gem repareret fil” nær toppen af ​​klienten. Du får mulighed for at gemme den som en .pst, .msg, .eml, .rtf, .html eller .pdf filtype.

Hvis du ikke ønsker at gemme alt, kan du også højreklikke på en individuel e-mail og vælge at gemme den i sin egen fil, selvom du i så fald ikke kan gemme den som en .pst.

Der er også en knap til at gemme din scanning i stedet for at konvertere den med det samme til en .dat-fil, så du kan indlæse og arbejde med resultaterne senere.

Afsluttende tanker

Det er virkelig alt, hvad der er at bruge Stellar Outlook PST-reparation til at rette beskadigede personlige opbevaringstabelfiler. Selvom det ikke vinder nogen skønhedskonkurrencer, er en streng tilgang netop det, du vil have i et godt it-værktøj. Hvis du har brugt Outlook, kan du bruge dette værktøj, intet problem.

Som en sidste påmindelse er den bedste måde at undgå problemer med beskadigede filer at tage backup af din harddisk. Vi har et komplet bibliotek af online backup-anmeldelser, der hjælper dig med at sortere gennem indstillingerne, men hvis du leder efter en genvej, så tjek vores valg af den bedste online sikkerhedskopi til små virksomheder. Tak for at have læst, og vær sikker på, og skriv dine kommentarer og spørgsmål til os nedenfor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map