pCloud vs Dropbox: Security vs Convenience i 2020

pCloud er en af ​​vores foretrukne cloud-lagerudbydere, der regelmæssigt vises mod toppen af ​​mange af vores sammenligninger af cloud-lagring. Dropbox var det produkt, der virkelig populariserede skyopbevaring, med et fem-års forspring på pCloud i opbygningen af ​​funktioner og kunder. Ser man på pCloud vs Dropbox, har begge fordele og ulemper, der gør dem til stærke muligheder for skylagring.


Hvis du vil have let adgang til dine filer i skyen, vil du være tilfreds med en af ​​disse cloud-opbevaringsløsninger. pCloud er et sikkert alternativ til Dropbox, fordi det tilbyder nul-viden kryptering som add-on, mens Dropbox er bedre til samarbejde takket være sin fremragende integration med Microsoft Office og Google-dokumenter.

Det er ikke let at beslutte dem imellem, så lad os lede dig gennem fordele og ulemper ved begge dele i denne sammenligningsanmeldelse. Hvis du ønsker mere information på forhånd, kan du tjekke vores pCloud-gennemgang og Dropbox-gennemgang for at finde ud af mere.

Opsætning af en kamp: Dropbox vs pCloud

Det er ikke let at sammenligne udbydere af cloud-lager med udbydere, der tilbyder unikke funktioner, der undertiden kan gøre en lignende-for-lignende sammenligning udfordrende. For at forsøge at muliggøre en retfærdig sammenligning bruger vi et system fordelt på syv runder. I hver runde sammenligner vi et vigtigt aspekt af pCloud vs Dropbox, fra priser til funktioner.

I slutningen af ​​hver runde tildeler vi vinderen et point. Hvis vi ikke kan beslutte dem imellem, kalder vi det uafgjort, og begge udbydere vil få et point hver. I slutningen af ​​vores kamp sammenlægger vi pointene og erklærer en samlet vinder.

1

Prisfastsættelse

Begge udbydere tilbyder noget gratis opbevaring, skønt den måde, de går på, er meget anderledes. For eksempel giver Dropbox dig 2 GB gratis lagerplads uden tilknyttet strenge. Hvis du vil have mere, skal du tilmelde dig en betalt konto. Hvis du kun er interesseret i gratis opbevaring, så tjek vores vejledning til den bedste gratis skyopbevaring.

pCloud tilbyder mere lagerplads, med op til 10 GB inkluderet gratis, men hvis du vil have adgang til hele 10 GB, skal du låse den op. Du får den samme 2 GB, som Dropbox tilbyder på forhånd, med en ekstra 5 GB, hvis du verificerer din e-mail, uploade en fil, downloader desktop- og smartphone-apps og tænder for automatisk foto upload. 

Du får kun den endelige 3 GB gratis lagerplads, når du begynder at invitere folk til at deltage og med succes få dem til at tilmelde dig med pCloud. Det er lidt besvær (og en gimmick, for den sags skyld), men det er ikke så dårligt som nogle udbydere, såsom MEGA, der tilbyder generøs gratis opbevaring, der forsvinder efter 30 dage. Se vores MEGA-gennemgang og vores pCloud vs MEGA-stykke for at lære mere.

pCloud tilbyder to betalte planer til personlig brug med månedlige og årlige planer samt en usædvanlig engangsbetalingsmulighed for en levetid. pCloud Premium leveres med 500 GB lagerplads og koster $ 4,99 per måned eller $ 3,99 per måned, hvis du betaler årligt. For et abonnement på en levetid betaler du et engangsgebyr på $ 175. 

Hvis du har brug for mere lagerplads, giver Premium Plus dig 2 TB lagerplads og koster $ 9,99 pr. Måned, svarende til $ 7,99 pr. Måned for et årligt abonnement, eller $ 350 for livet.

Dropbox tilbyder også to betalte personlige planer. Dropbox Plus leveres med 2 TB lagerplads til $ 11.99 pr. Måned eller $ 9.99 pr. Måned, hvis den betales årligt. Dropbox Professional giver dig 3 TB lagerplads for $ 19.99 pr. Måned eller $ 16.38 pr. Måned, hvis du betaler årligt. 

Dropbox vs pCloud forretningspriser 

Dropbox og pCloud tilbyder begge forretningsopbevaringsplaner. pCloud koster $ 9,99 pr. måned for 1 TB lagring pr. bruger med et minimum af tre brugere. Hvis du betaler årligt, reduceres gebyret til omkring $ 7,99 pr. Måned pr. Bruger. Disse abonnementer leveres med pCloud Crypto-kryptering gratis, som vi vil dække mere detaljeret senere. 

Der er ingen ubegrænset lagringsmulighed tilgængelig for pCloud-forretningsbrugere. Hvis du ønsker ubegrænset plads, skal du se på Dropbox. Du kan også tjekke vores oversigt over den bedste ubegrænsede skylager til alternativer som Box.

Dropbox Business Standard giver dig 5 TB delt plads til $ 15 pr. Måned pr. Bruger, og ligesom pCloud er der et minimum af tre brugere. Ved første øjekast kan det se ud som om du får mere plads med Dropbox. Dog er 5TB delt, så hvis du har mere end fem brugere, vil du faktisk ende med mindre plads pr. Bruger end pCloud. Læs vores Dropbox Business anmeldelse for mere information.

Dropbox Business Advanced koster $ 25 pr. Måned pr. Bruger, med ubegrænset lagerplads inkluderet. I praksis starter du med 3TB, og hvis du har brug for mere, skal du manuelt anmode om det fra Dropbox. 

Der er også Dropbox Enterprise til store virksomheder. Dropbox priser denne plan pr. Konto, så du bliver nødt til at bede Dropbox om et tilbud. Det er dog bestemt værd at undersøge – Dropbox Business er ikke på vores bedste cloud-lager til virksomheds shortlist for intet.

pCloud tilbyder meget mere gratis opbevaring end Dropbox, selvom du skal hoppe gennem bøjler for at låse den op. 2 TB lagerplads er også billigere med pCloud, selvom der ikke er nogen ubegrænset mulighed tilgængelig. Alt i alt er denne runde en sejr for pCloud vs Dropbox – bare.

Runde: Prissted for pCloud

pCloud-logo
Dropbox-logo

2

Sikkerhed

En af de vigtigste funktioner, du skal kigge efter, hvis du vil have den mest sikre skyopbevaring, er nul-viden kryptering. Denne type kryptering betyder, at din udbyder ikke gemmer en kopi af din krypteringsnøgle, så den ikke kan dekryptere dine filer. Hvis tjenesten overtrædes, eller hvis retshåndhævelse kræver adgang til dine filer, forbliver dine filer sikre.

pcloud-crypto

Ingen af ​​vores udbydere tilbyder nul-viden kryptering ud af boksen. Hvis du vil have nul-viden kryptering som Dropbox-bruger, er den eneste mulighed at bruge en tredjepartstjeneste, såsom Boxcryptor, før du uploader dine filer. Tjek vores Boxcryptor-gennemgang for at lære mere.

pCloud tilbyder kryptering uden viden, men du skal betale ekstra for det på personlige planer. pCloud Crypto koster $ 4,99 pr. måned oven på dit cloud-lagerabonnement eller $ 3,99 pr. måned for årlige abonnenter. Du kan også foretage en engangsbetaling på $ 125 for livstidsadgang.

Du kan komme til at tænke på at betale ekstra for nul-viden kryptering, når andre udbydere som Sync.com tilbyder det uden ekstra omkostninger, som vores Sync.com-gennemgang viser. Hvis du imidlertid er villig til at betale prisen, vil pCloud Crypto holde dine filer sikre.

På trods af omkostningerne kommer pCloud stadig på andenpladsen på vores liste over de bedste cloud-viden-tjenester med nul viden. pCloud tilbød endda en belønning på $ 100.000 til enhver, der var i stand til at knække dens kryptering; ingen kunne, så krypteringen er temmelig solid.

Den eneste “ulempe” (hvis du kan kalde det det) til nul-viden kryptering er betinget af dig: hvis du mister din dekrypteringsnøgle og glemmer din adgangskode, er der ingen måde at nulstille den, hvilket betyder at dine filer er tabt for evigt. 

Vi vil kraftigt anbefale at bruge en adgangskodeadministrator som Dashlane for at minimere risikoen for at miste adgang til din konto. Se vores guide til den bedste adgangskodeadministrator, hvis du har brug for nogle yderligere forslag.

Cloud Storage Sikkerhedsforanstaltninger

Både Dropbox og pCloud bruger AES 256-bit-kryptering til data i hvile, hvilket er branchestandarden. For data under transit bruger begge udbydere TLS-protokollen til at forhindre angreb mellem mennesker i midten.

Authy

Begge udbydere tilbyder også muligheden for at aktivere tofaktorautentisering. Når du logger ind, beder begge tjenester dig om at bekræfte, at du er en ægte bruger ved at bede om en tidsbegrænset godkendelseskode. Dette leveres normalt til dig via SMS eller ved hjælp af en godkendelsesapp som Google Authenticator. 

Selv hvis din konto er overtrådt, blokerer tofaktorautentisering enhver, der ikke har fysisk adgang til din enhed, og derfor adgang til dine tidsbegrænsede koder.

Både Dropbox og pCloud gør dette til en nem proces, selvom det er lidt vanskeligere for pCloud. Hvis du bruger en Facebook- eller Google-konto, skal du oprette en ny adgangskode med pCloud, før det giver dig mulighed for at slå tofaktorautentisering til.

Ingen af ​​udbyderne tilbyder nul-viden kryptering ud af boksen, men pCloud giver dig mulighed for at bruge den, hvis du er villig til at betale ekstra for pCloud Crypto. Som den eneste nul-viden udbyder af de to, tager pCloud denne runde.

Runde: Sikkerhedspunkt for pCloud

pCloud-logo
Dropbox-logo

3

Privatliv

pCloud er baseret i Schweiz, som har nogle af de bedste love om privatlivets fred i verden. Serverne er dog baseret i USA, så du er muligvis underlagt amerikanske love, der tilbyder langt mindre privatliv. Hvis du bruger pCloud Crypto, vil hverken pCloud eller nogen regering kunne få adgang til dine filer, fordi dine data er krypteret, hvilket reducerer denne risiko.

Dropbox er baseret i USA, hvilket betyder, at lovgivning som PATRIOT-loven kunne bruges til at få adgang til dine data. Da Dropbox ikke leverer indbygget nul-viden kryptering, har regeringsagenter og retshåndhævelse beføjelse til at få adgang til og beslaglægge dine filer. Det er selvfølgelig, hvis du ikke krypterer dem først med Boxcryptor.

Dropbox siger også, at det kan få adgang til dine data for at sikre, at du ikke overtræder deres vilkår og betingelser, og det kan dele dine data med tredjepart, såsom Google, Amazon og Zendesk. 

Selvom det var tilbage i 2012, var Dropbox også genstand for et stort hack, der afslørede adgangskoder fra omkring 68 millioner brugere. Der er ikke rapporteret om overtrædelser af Dropbox-data siden da, men det er stadig ikke en ideel historie for en cloud-lagerudbyder at have. 

Da pCloud tilbyder muligheden for at bruge nul-viden kryptering og er baseret i en af ​​de mest privatlivsvenlige nationer på planeten, er pCloud vinderen.

Round: Privacy Point for pCloud

pCloud-logo
Dropbox-logo

4

Hastighed

Hvis du har en masse data at gemme, vil upload- og downloadhastigheder være vigtige for dig. Der er ikke meget at vælge mellem de to udbydere, når det kommer til uploadhastighed. Begge uploade en 1 GB-fil på ca. 20 minutter, give eller tage et par minutter, selvom pCloud var lidt hurtigere.

Downloads viser dog en klar forskel. Den samme 1 GB-fil tog 1 minut 48 sekunder at hente ved hjælp af pCloud. Dropbox tog mere end dobbelt så lang tid og brugte ca. 3 minutter 44 sekunder for at downloade den samme fil. 

Nedenstående data er ret klare: upload- og downloadhastigheder var bedre for pCloud vs Dropbox samlet.

pCloudDropbox
Upload19:1122:45
Hent01:4803:44

Hvis du foretager ændringer til store filer, kan du muligvis bemærke en stor forbedring af de scoringer, der er vist her. Dropbox bruger synkronisering på blokniveau til at fremskynde store fil uploads. Filer er opdelt i små sektioner, og hvis der foretages en ændring af en fil, uploades kun de ændrede fildele, hvilket sparer en enorm mængde tid og båndbredde.

pCloud bruger også synkronisering på blokniveau, så det er lige så dygtigt til at holde alt synkroniseret i lynhurtige hastigheder. Derfor kommer begge udbydere på vores liste over den bedste cloud-opbevaring til store filer. 

Da pCloud var hurtigere under download og upload, og begge udbydere tilbyder synkronisering på blokniveau, er denne runde endnu en gevinst for pCloud.

Round: Speed ​​Point for pCloud

pCloud-logo
Dropbox-logo

5

Brugervenlighed

Som mange af de store udbydere bruger pCloud og Dropbox den meget velkendte kombination af synkronisering af desktop mapper. Dropbox var den tidligere innovatør her, og du kan finde en lignende menu med indstillinger for systembakke inkluderet med de fleste cloud-lagerudbydere på stationære pc’er.

I modsætning til mange leverandører af cloud-lager, finder du desktop-apps til Windows, macOS og Linux, der er tilgængelige fra både Dropbox og pCloud. Faktisk kommer begge tjenester på vores liste over den bedste cloud-lager til Linux sammen med Tresorit og MEGA.

pcloud-web-app

Vi har nævnt dette i tidligere anmeldelser, men Dropbox-grænsefladen på Mac er lidt sværere at bruge. I stedet for at vise dine mapper først, blander webgrænsefladen til Dropbox undermapper og filer, og det at prøve at bestille efter “type” fungerer heller ikke.

Dette kan gøre det nemmere at finde den fil eller den mappe, du ønsker, i en stor samling af andre filer og mapper på Dropbox. Dropbox-mappen i Finder er lidt bedre, med mapper adskilt fra filer, hvis du skifter til rækkefølgen efter “slags” -tilstand, men dette er normalt ikke standard Finder-visningstilstand på macOS.

Med dette i tankerne anbefaler vi normalt ikke Dropbox til macOS-brugere. pCloud gør på den anden side vores bedste cloud-lagring til Mac-shortlist sammen med Sync.com. 

Vi skal dog påpege, at dette er et problem, der kun er af Mac, og du finder det ikke med Windows og Linux. Dropbox gør det endda til vores bedste cloud-lager til Windows-kortliste.

pCloud’s webgrænseflade er dog ikke uden sine egne problemer. Hvis du vil trække og slippe en fil til Dropbox-webapplikationen, kan du trække og slippe en fil til en undermappe og få den placeret der. I modsætning hertil giver pCloud kun mulighed for at trække og slippe til åbne mapper.

Dropbox vs pCloud Mobile Apps

Som du forventede tilbyder begge udbydere mobile apps til iOS og Android. Disse giver dig adgang til dit lager fra din telefon med indstillinger til automatisk at sikkerhedskopiere dine fotos og videoer. Både Dropbox og pCloud tilbyder noget af det bedste cloud-lager til Android-enheder.

dropbox-mobil-app

PCloud-appen har dog et par problemer: at flytte filer i pCloud-appen er vanskeligere end det kunne være. I Dropbox-appen kan du klikke på en fil for at trække og slippe den til en anden mappe. Det samme enkle system fungerer ikke i pCloud-appen, da at klikke på en fil blot åbner en menu, som giver mulighed for at flytte filen. 

Det er lidt mere tidskrævende, men ikke verdens ende. Et større problem ligger hos Dropbox, fordi Dropbox iOS-appen, ligesom macOS-appen og webgrænsefladen, ikke giver dig mulighed for let at adskille dine filer og mapper, men i stedet blander dem alfabetisk. Det er dog stadig en af ​​de bedste cloud-lagringssteder til iPhone-indstillinger.

Alt i alt er dette en hård runde at kalde. Dropbox er sandsynligvis den lettere for de to udbydere at bruge på tværs af flere platforme, selvom organisering af filer efter type er lidt sværere for Apple-brugere. Dette er dog stadig kun et mindre problem, så Dropbox tager denne runde.

Runde: Brugervenlighedspunkt for Dropbox

pCloud-logo
Dropbox-logo

6

Filsynkronisering og deling

Filsynkronisering og deling er en af ​​de vigtigste runder, vi dækker i vores cloud-lageranmeldelser. Hvis en udbyder mislykkes her, er det ikke værd at overveje. Den gode nyhed er, at både pCloud og Dropbox kommer til vores liste over den bedste cloud-lager med synkronisering, og med god grund, som vi forklarer.

dropbox-sync-online-filer

Dropbox tilbyder tre forskellige måder at synkronisere dine filer på. Standardmetoden synkroniserer alt i din Dropbox-mappe, lagrer filerne lokalt på din pc, såvel som sikkerhedskopierer dem til Dropbox’s servere. 

Hvis dette optager for meget plads, kan du skifte til selektiv synkronisering, som giver dig mulighed for at vælge, hvilke mapper der synkroniseres til dit skrivebord, og som kun forbliver sky.

Den sidste mulighed, smart synkronisering, giver dig mulighed for at se hver fil og mappe på dit skrivebord, men derefter indstille bestemte filer og mapper som kun online. Du kan stadig se dem i din filstruktur, men de optager ikke noget plads på din harddisk. 

Hvis du vil åbne en fil, skal du blot dobbeltklikke på, og Dropbox henter den, så den er klar til at få adgang til den. Denne funktion hjælper med at gøre Dropbox Business til en af ​​de bedste udbydere af synkronisering og deling af virksomheder.

Det eneste problem med smart synkronisering er, at det er vanskeligt at returnere filer til “kun online” -status efter at have downloadet dem. pCloud har ikke dette problem, fordi det i stedet behandler din synkroniseringsmappe som et virtuelt drev. Filer, der fås adgang til ved hjælp af pCloud Drive, gemmes i skyen, så det virtuelle drev ikke optager din harddiskplads.

Når du åbner en fil, downloades den ikke til din harddisk, men forbliver i skyen. Hvis du foretrækker det, kan du synkronisere lokale mapper til pCloud Drive og give dig selv en lokal kopi, der kontinuerligt sikkerhedskopierer til pCloud’s servere.

pCloud tilbyder dette gratis, men du skal betale for at bruge Dropbox smart synkronisering. Det er heller ikke tilgængeligt for Linux-brugere.

pCloud vs Dropbox fildeling

Som Google Drive og andre udbydere giver Dropbox og pCloud begge mulighed for at oprette links til deling af filer og give dig muligheden for at invitere folk direkte til filer og mapper ved hjælp af e-mail. pCloud giver dig også mulighed for at indstille en adgangskode og udløbsdato eller ændre linket til et lidt kortere.

Du kan ikke dele krypterede pCloud-kryptofiler med en personlig pCloud-plan, selvom de tilbydes forretningsbrugere.

pcloud-web-aktie-link

pCloud tilbyder detaljeret brugsstatistik for delte filer og tilbyder information om downloadtrafik gennem delingsmenuen. pCloud begrænser mængden af ​​downloadbåndbredde pr. måned for delte links, hvor gratis konti får 50 GB, Premium-konti med 500 GB og Premium Plus-konti, der modtager 2 TB.

I modsætning hertil tillader Dropbox 200 GB downloads pr. Dag for alle betalte konti eller 20 GB pr. Dag til gratis konti. Det betyder, at en gratis Dropbox-bruger får mere downloadbåndbredde pr. Måned end nogen på pCloud Premium-niveauet og tre gange båndbredden pr. Måned for en 2TB-konto.

Alligevel kommer begge udbydere til vores liste over den bedste cloud-lager til deling takket være den lethed, som du kan gøre det. Som pCloud giver Dropbox dig også mulighed for at indstille en adgangskode eller en udløbsdato for dine links, men dette er kun tilgængeligt som en mulighed for Dropbox Professional og forretningskonti.

Smart synkronisering adskiller Dropbox fra mange af sine rivaler, men pCloud’s virtuelle drevsystem er enklere at bruge og sparer din lokale lagerplads. Selvom pCloud har lavere grænser for deling af filer, tager den stadig denne runde, fordi dette sandsynligvis kun vil være et problem for det mindste antal brugere.

Round: File Syncing and Sharing Point for pCloud

pCloud-logo
Dropbox-logo

7

Funktioner

Både Dropbox og pCloud er store på funktioner, men Dropbox tilbyder mere, som vi forklarer nu.

pCloud inkluderer en dedikeret musikafspiller, der giver dig mulighed for at afspille musikfiler i webappen eller mobilappen og omdanne den til din egen private skymusikafspiller. Du kan oprette afspilningslister og søge efter sange, albums eller artister, som alle hjælper pCloud med at få det til på vores liste over den bedste cloud-opbevaring til musik. 

Dette er en rigtig nyttig funktion, hvis du vil gemme din musiksamling i skyen, men mindre, hvis du allerede bruger Spotify eller Apple Music.

pcloud-audio-afspiller

En af de mest nyttige yderligere funktioner, som pCloud tilbyder, er muligheden for at sikkerhedskopiere filer fra andre skytjenester, herunder Dropbox, Google Drive og OneDrive, samt Facebook og Instagram. Alt hvad du skal gøre er at linke din konto, og pCloud overfører alt for dig. Dette er dog ikke muligt for Dropbox- eller OneDrive-forretningskonti.

Dropbox har dog et par killerfunktioner. For eksempel er Dropbox Paper et bemærkelsesværdigt samarbejdsværktøj, der giver dig mulighed for at slippe tekst, billeder, videoer og mere til et enkelt dokument. Det er en god ide, hvis den er lidt begrænset i omfanget, som vores gennemgang af Dropbox Paper viser.

Mere interessant – især fra et forretningsmæssigt synspunkt – er Dropbox Showcase. Det giver dig mulighed for at dele dit bedste arbejde ved hjælp af en tilpasset porteføljeside. Showcase er temmelig nyttigt, hvis du vil dele forretningsfiler, men vi indrømmer, at det er en nichefunktion, der ikke kommer til at appellere til alle.

pCloud tilbyder også en mindre imponerende version af den samme idé, så du kan tilpasse overskriften til din side med delte filer, men det er ikke et større fokus.

Den største Dropbox-funktion af alle er dets samarbejde. Du kan samarbejde om både Microsoft Office og Google-dokumenter i realtid direkte fra Dropbox-grænsefladen. Åbn en fil, og den vil starte den relevante app, og eventuelle ændringer, du foretager, gemmes direkte i Dropbox. 

Du kan endda redigere Office-filer i Google-apps og gemme dem i deres originale formater, alt uden at forlade Dropbox-webappen. Derfor kommer Dropbox Business øverst på vores liste over det bedste cloud-lager til samarbejde. Desværre integreres pCloud ikke med hverken Office- eller Google-dokumenter, så det kan ikke konkurrere her.

Filversionering

Filversionering er noget, som både pCloud og Dropbox tilbyder med Rewind – ja, begge udbydere har navngivet denne funktion med det nøjagtige samme navn. Begge versioner af Rewind giver dig mulighed for at rejse tilbage i tiden og gendanne en tidligere version af din fil. 

pCloud giver dig mulighed for at gøre dette i 15 dage for gratis konti eller 30 dage for betalte konti. Du kan forlænge dette op med et år mod et ekstra gebyr på 39 dollars.

dropbox-web-app

Tilbagespoling er desværre ikke tilgængelig med gratis Dropbox-konti. Dropbox Plus-konti kan gå tilbage 30 dage, mens Professional- og Business-konti kan spoles tilbage til 180 dage. Dropbox bruges til at tilbyde udvidet version af historien, men dette er ikke længere en mulighed.

Tilbagespolingsfunktioner er utroligt nyttige, hvorfor begge er blandt de bedste cloud-lagringspladser til versionering sammen med Sync.com og Tresorit. Det er godt at se det fra begge udbydere, selvom Dropbox tilbyder en lidt længere periode med filversion end pCloud. 

Der er ikke nok kød på knoglerne fra pCloud, selv med pCloud Crypto til at overveje. Med længere filversion og gode samarbejdsfunktioner tager Dropbox denne sidste runde.

Round: Funktioner Point for Dropbox

pCloud-logo
Dropbox-logo

8

Dommen

Hvis du har set nøje, vil du have bemærket, at pCloud tog de første fire runder i træk. Dropbox var med til at tage to af de sidste tre runder, men det er stadig en klar sejr for pCloud vs Dropbox, med fem runder til to.

Vinder: pCloud

Sikkerhed og privatliv var letvindinger for pCloud, takket være at det tilbyder nul-viden kryptering med pCloud Crypto. Selvom dette er en betalt tilføjelse, er der ingen måde at opnå dette krypteringsniveau med Dropbox uden at bruge en tredjepartsapp. pCloud var også hurtigere end Dropbox, tilbød bedre synkronisering og deling, og det fungerer også billigere.

Dropbox tog imidlertid sejren for brugervenlighed, selv med mindre Apple-problemer. Den største sejr for Dropbox var ned til dens virkelig fremragende samarbejdsintegrationer med både Microsoft Office og Google-dokumenter, der stormede til sejr i funktionsrunden. 

Hvis du har brug for at samarbejde om dokumenter, er Dropbox stadig en stærk mulighed, men sørg for at tjekke vores cloud storage-anmeldelser for alternativer.

Vi er altid ivrige efter at høre om dine oplevelser, så sørg for at efterlade en kommentar nedenfor med dine tanker, meninger og uenigheder. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map