Evernote vs OneNote 2020-sammenligning: Hvad er den bedste note-app?

Der er ikke noget værre end ikke at kunne læse din egen håndskrift. Uanset om det er projektkrav, klassebemærkninger eller en liste over strålende ideer, du har skrevet sammen, og mister dine scribblings for evigt, fordi du har skænderi af en syv-årig (eller en læge) gør ondt.


Heldigvis, for dem af os, der er forbandet med kyllingridsyndrom, er vi kommet langt fra at stole på post-it-sedler og cocktailservietter. Tiden for cloud-notat-appen er over os, og den er mere end lidt bemærkelsesværdig.

Vores typer at bo med vores hoveder i skyen, gik vi tidligere på udkig efter de bedste tilgængelige notat-apps. Et af vores mere overraskende fund var, at selv om der er flere muligheder derude, kun to har funktionerne og fleksibiliteten til at strømline og styrke dine notatbehov: Evernote og OneNote.

I denne artikel har vi besluttet at se, om vi ikke kan foretage en endelig afgørelse, hvilken af ​​de to er den bedre all-round løsning ved at sammenligne dem head to head. Hvis du gerne vil have et nærmere kig, skal du ikke glemme at tjekke vores separate Evernote-anmeldelse og OneNote-anmeldelse også.

Evernote eller OneNote: Valg af den bedste note-tagende app

OneNote har eksisteret længere, først efter at han blev frigivet i 2003, men Evernote har historisk set genereret mere online brummer som et godt værktøj til notater. Det har igen ført til imponerende 200 millioner Evernote-brugere fra slutningen af ​​2017.

Fortællingen ser imidlertid ud til at ændre sig, da Microsoft fortsat har forbedret sit produkt, og tilbyder nu flere funktioner, som du ikke får med Evernote (mere om dem senere).

Der er dog ingen tvivl om, at Evernote og OneNote let er de to bedste notat-apps, medmindre du bare leder efter en simpel app til at optage stemmememoer og udarbejde købmandslister. Hvis det er dit behov, er du meget bedre stillet med Google Keep (læs vores Google Keep-anmeldelse).

Der er mange ting, der gør Evernote og OneNote så bogstaveligt talt bemærkelsesværdige, men for os starter det hele med organisering og fleksibilitet. Muligheden for at oprette notesbøger, der indeholder dine noter, er noget, du ikke finder med, f.eks. Box Notes (læs vores Box Notes-anmeldelse).

Der er mange flere funktioner, som vi kan nævne nedenfor, når vi fordeler begge note-løsninger gennem fem runder: omkostninger og kapacitet, organisationsfunktioner, notatformatering, samarbejde og sikkerhed.

1

Omkostninger og kapacitet

Først og fremmest vil vi sammenligne abonnementsomkostningerne for hvert værktøj samt se på, hvilken slags lagringskapacitet, note størrelse og båndbredde grænser er knyttet til disse omkostninger.

Evernote

Evernote har en gratis plan tilgængelig, men pålægger nogle caps, der vil blive et problem for meget aktive brugere. Den mest restriktive af dem er en båndbredde på 60 MB pr. Måned.

Selvom det sandsynligvis ikke udgør et problem for dem, der bare leder efter en privat journalføringsløsning, hvis du er studerende eller regelmæssigt bruger Evernote-webklipper, skal du muligvis heste noget af dejen. Andre grænser for den gratis plan inkluderer en to enheds synkroniseringsgrænse og en 25MB note størrelse.

Den gode nyhed for dem, for hvilke sådanne grænser bliver et emne, er, at Evernote ikke virkelig er så dyre. Evernote Plus er kun $ 3,99 om måneden, hvis du går måned til måned og $ 34.99, hvis du tilmelder dig et år i forvejen.

Med Evernote Plus får du en månedlig uploadhætte på 1 GB, en maksimal notestørrelse på 200 MB og ubegrænset synkroniserede enheder. Hvis det ikke er nok båndbredde, øger Evernote Premium dig til 10 GB pr. Måned for $ 7.99 pr. Måned eller $ 69.99 årligt.

Evernote pålægger ikke begrænsninger for lagerplads, uanset abonnementet. Teknisk fakturerer virksomheden sig selv som “ubegrænset.” Endnu mere teknisk, med båndbreddehætter, er denne påstand faktisk ikke sandt. Uanset om du opgraderer eller ej, kan du kun have maksimalt 250 bærbare computere til enhver tid.

Selve omkostningerne blev faktisk steget betydeligt (relativt set) i 2016, men vi synes stadig, Evernote er en god aftale for alt det, du får. Lad os se, om det er en bedre aftale end OneNote.

En note

Omkostningerne ved OneNote er faktisk integreret med Microsofts cloud-lagringstjeneste, OneDrive. OneDrive er i sig selv et rimeligt stærkt produkt, der rangeres blandt de bedste mulige lagringsmuligheder i dag.

Resultatet af denne integration er, at noter, der er oprettet ved hjælp af OneNote, deler plads med andre filer, du uploader til OneDrive, herunder Microsoft Office-dokumenter, fotos og videoer. Det betyder, at du er nødt til at være lidt mere flittig med, hvordan du administrerer OneNote, end du gør med Evernote, selvom der ikke er nogen månedlige båndbreddehætter til at arbejde omkring, i det mindste.

Selve OneNote-appen er gratis. Du kan downloade det i Microsoft Store til Windows 10, og der er versioner tilgængelige til MacOS, iOS og Android også. Derudover vil Microsoft i øjeblikket give dig 5 GB lagerplads bare for at tilmelde dig OneDrive. Selvom det ikke er blandt de bedste gratis cloud-lagertilbud, er det noget.

Hvis du har brug for mere plads til dine noter, skal du købe en OneDrive-plan. Microsoft har en mulighed på 50 GB for kun $ 1,99 pr. Måned, men den bedre aftale er det $ 6,99 1 TB plan, som også giver dig adgang til Office 365, uden tvivl den bedste tilgængelige kontorpakke.

Hvis du er en studerende, kan du faktisk også få Office 365 gratis, hvilket er en af ​​grundene til, at vi synes, OneNote er den bedste note-tagende app generelt for studerende. Du kan læse mere om dette tilbud her.

Rundtanker

Vores første skridt ved at vælge den ene bærbare computer over den anden giver ikke en let beslutning. Begge tjenester tilbyder god værdi, selvom denne værdi spiller en smule anderledes ud. Evernote, for eksempel, giver dig ubegrænset lagerplads, selv på dens gratis plan, men med månedlige båndbredde vil du aldrig være i stand til at drage fuld fordel af det.

OneNote har i mellemtiden ikke båndbreddegrænser, men har en opbevaringshætte og deler cloud-opbevaringsplads med andre OneDrive-filer også. Selv hvis du ikke har planer om at bruge OneDrive til andet end OneNote-opbevaring, kan den 5 GB forsvinde hurtigere, end du kunne lide.

På den anden side koster en 1TB OneDrive-plan kun $ 6,99 om måneden, og du får en masse andre nyttige værktøjer med det. Evernote Plus er dog tre dollar mindre om måneden, og det er sværere at overgå en 1 GB månedlig båndbredde end du troede.

Hvis du også har brug for et skylagringsværktøj, og du kan lide OneDrive, vil OneNote sandsynligvis være mere omkostningseffektivt. For dem, der allerede har cloud-opbevaring, for eksempel med Dropbox eller pCloud, og for dem, der ikke er interesseret i Microsoft Office, giver Evernote mere værdi.

Da vi specifikt ser på noteoptagende apps i denne artikel, giver vi Evernote den lille fordel. Vi beskylder dig ikke, hvis du er uenig.

Runde: Omkostnings- og kapacitetspoint for Evernote

Evernote-logo
OneNote-logo

2

Organisationsfunktioner

Mere end værdien er et af de områder, der sætter både Evernote og OneNote foran enhver anden notat-app, der er tilgængelig i dag, hvor godt designede de er til at organisere tanker og forskning. Runde to ser nærmere på.

Evernote

Brug af notebooks er centrale for Evernotes tilgang til at holde arbejdet organiseret. Du kan oprette individuelle notesbøger til din personlige dagbog, klasser, projekter, bogideer eller andet.

Den eneste begrænsning, som nævnt tidligere, er, at du kun kan have op til 250 bærbare computere i alt, hvilket er en slags bummer, hvis vi er ærlige. Hver notebook kan dog indeholde så mange noter, som du har brug for.

Mens Evernotes layout er ligetil og minder os om Outlook, når du først har oprettet snesevis af bærbare computere og hundreder af noter, kan det alle være ret vanskeligt at sortere igennem. Til disse lejligheder har Evernote to løsninger: søgning og tags.

Søgefunktionen fungerer som du kunne tro: skriv den streng, du vil kigge efter, og algoritmer vil arbejde for dig med at finde relevante noter. Du kan enten søge i specifikke notebooks eller hele din Evernote-konto.

Mærker kan være endnu mere nyttige. Et tag lader dig sortere relaterede noter vha. Brugerdefinerede identifikatorer. For eksempel kan du oprette et tag kaldet “opskrifter” og anvende det på en hvilken som helst note, der indeholder en opskrift. Du kan også søge efter noter, der indeholder en kombination af tags, f.eks. “Cloudwards” og “webhosting.”

En anden organisationsfunktion i Evernote, som vi elsker, er dens web-clipper-tilføjelse, der fungerer som en Gem-knap for internettet, der er nyttig til at samle forskning eller fange artikler, du gerne vil læse senere.

Du kan klippe en hel side, bare artikelteksten eller en forenklet version af artiklen. Du kan også tage et skærmbillede eller bare markere siden med et link. Dog beslutter du at klippe det, vil Evernote lade dig vælge hvilken bærbar du vil gemme klipningen i, plus tilføje tags og bemærkninger på samme tid.

Med Evernote kan du også gemme vigtige e-mails ved at videresende dem til en unik Evernote-e-mail-adresse, som enhver bruger modtager.

Hvis du foretrækker at automatisere den funktion, fungerer både Zapier og IFTTT med Evernote, så du kan gøre ting som at sende e-mails fra visse personer til en bestemt Evernote-notebook. Mange andre opskrifter på begge automatiseringsværktøjer er også tilgængelige, f.eks. Til synkronisering af noter til Google Drev, sporing af Facebook-likes eller oprettelse af en note, når en iOS-kalender opdateres. Endelig kan du vedhæfte filer til noter, både uploadet lokalt og fra Google Drev.

Overordnet set for dem, der drager fuld fordel af Evernotes organisatoriske evner, kan softwaren virkelig gøre vidundere for at holde dine noter, forskning og ideer i orden.

En note

OneNote deler mange af de samme funktioner som Evernote til organisering af arbejde, hvor notesbøger til indsamling af relaterede noter er det vigtigste. Evernote tager faktisk tingene et skridt videre: hver notebook kan også have flere farvekodede “sektioner” for at opdele projekter endnu mere.

Derudover pålægger OneNote ingen grænser for, hvor mange bærbare computere du kan oprette som Evernote gør.

Du kan søge efter noter, der indeholder specifikke nøgleord, ved at klikke på forstørrelsesglasikonet i øverste venstre hjørne af OneNote-softwaren. Du kan begrænse søgningen til en bestemt notebook-sektion eller notebook eller søge i alle notebooks.

OneNote har også foruddefinerede tags til sortering af relaterede noter. Disse er dog begrænset til det punkt, at de er næsten ubrugelige for seriøse noteoptagere, hvor der kun er seks temmelig vage muligheder tilgængelige (f.eks. “Vigtigt”, “spørgsmål”, “kritisk”).

Mens OneNote 2016 giver dig mulighed for at oprette brugerdefinerede tags, gør versionen af ​​den app, der er tilgængelig i Microsoft-butikken, ikke, og Microsoft har besluttet at solnedgang OneNote 2016. Forhåbentlig vil Microsoft løse dette, men for nu er det en begrænsning, du bliver nødt til at leve med, hvis du vælger OneNote.

OneNotes webklipper er mindre besværlig, selvom den ikke er lige så pæn som Evernotes. Du kan klippe fulde sider eller artikler, tage skærmbilleder og tilføje noter til dine udklip for at minde dig selv om, hvorfor du har gemt dem senere.

Ligesom Evernote kan du også konvertere e-mails til noter ved at opsætte en adresse til OneNote og en standard notebook. Fremadrettet kan du videresende e-mails til den adresse til konservering.

OneNote fungerer også med både Zapier og IFTTT med lignende opskrifter som hvad du finder med Evernote. Automatisk piping af vigtige e-mails fra Gmail til en bærbar computer, gemning af iPhone-skærmbilleder og gemning af lignende tweets er blot et par eksempler på, hvad du kan gøre.

Runde to tanker

Evernote og OneNote er de to bedste værktøjer derude, når det kommer til at organisere skybaserede noter. Der er heller ikke meget til at adskille dem fra hinanden.

To centrale fordele ved OneNote frem for Evernote er, at du kan oprette ubegrænsede bærbare computere, og du kan opdele bærbare computere i sektioner. Evernotes største fordel i forhold til OneNote er i mellemtiden at lade dig oprette tilpassede tags. Det har også en lidt bedre webklipper.

Som med runde en, er der ikke meget der der antyder, at et af værktøjerne har en rigtig ben op over det andet. Vi synes dog, at brugen af ​​brugerdefinerede tags er mere nyttigt end notebook-sektioner, og de fleste mennesker vil sandsynligvis have det godt med 250 notebook-grænsen.

Endnu en gang tager vi med Evernote, selvom der kunne fremsættes et stærkt argument for OneNote.

Runde: Organisationsfunktioner Point for Evernote

Evernote-logo
OneNote-logo

3

Bemærk Formatering

I denne tredje runde af vores head-to-head besluttede vi at tage et kig på noteformateringsfunktioner. Som med organisering er dette et område, hvor mange mindre apper til notater, som Zohos produkt (læs vores Zoho Notebook-anmeldelse), kommer til kort, men både Evernote og OneNote mere eller mindre udmærker sig.

Evernote

Evernote har de fleste af de samme formateringsmuligheder for rig tekst, som du kan finde i en moderne tekstbehandler. Disse inkluderer snesevis af forskellige skrifttyper, forskellige skriftstørrelser og muligheder for at udtrykke, kursivere og understrege tekst.

Du kan også oprette oversigts- og talelister såvel som afkrydsningsfelter, der er nyttige til at lave opgavelister. Med Evernote kan du også oprette tabeller i noter. Alt dette sker fra et redigeringsbånd, der findes øverst på hver note.

Mens der er mange formateringsindstillinger, er noter i Evernote rettet, når det kommer til layout. Du kan for eksempel ikke indsætte tekst hvor som helst på siden, f.eks. Omkring håndtegnet diagrammer.

Faktisk har grundlæggende noter faktisk ikke trækfunktioner. For at håndskrive noter eller skitse, skal du oprette en speciel “blæknot.” Disse er nyttige for dem, der bruger tabletter, men vi ønsker, at vi kunne kombinere blæk og tekstnotater for at skabe noget mere dynamisk. Derudover har Evernote ikke en blæk-til-tekst-konverteringsfunktion.

Evernote har muligheder for at oprette lydnoter såvel som skærmbilleder og webcam-noter. Webcam-noter kan dog kun bruges til at tage et øjebliksbillede, du kan ikke oprette video-noter.

En note

OneNote har alle de formateringsindstillinger, du kunne forvente af et Microsoft Office-produkt. Du finder stort set enhver skrifttype, du måtte ønske dig, du kan ændre skriftstørrelser og farver, fed, understrege og kursivere tekst og vælge mellem forskellige overskriftsindstillinger.

Du kan tilføje lister, både punkttegnede og nummererede samt tjeklister for at spore opgaver. OneNote har endda et formatmaler til hurtigt at duplikere formatering.

Inden for noter kan du indsætte links, billeder og lydnotater. Du kan også tilføje mødeoplysninger (placering, tid, inviterede osv.) Til noter direkte fra Outlook.

OneNote 2016, den version, der er indstillet til solnedgang, har mange flere formateringsindstillinger end OneNote-appen i Microsoft Store. Det inkluderer videooptagelse, nyttig til optagelse af forelæsninger, skærmklip og forskellige sideskabeloner (akademiske, forretningsmæssige, planlæggere osv.). Som med manglen på tilpassede tags, er dette noget, vi virkelig håber, at Microsoft vil løse.

Enten version af OneNote er imidlertid fantastisk til tegning, diagrammer og tagning af håndskrevne noter. OneNote-appen har en tegningsværktøjslinje, hvor du kan finde forskellige pen- og blyantindstillinger, figurer og andre værktøjer til at oprette visuals.

Der er også en blæk-til-tekst-konverteringsindstilling for dem, der kan lide at skrive hænder, men ønsker en indtastet version af dem senere. Dette er især nyttigt til klassebemærkninger, da det er almindeligt accepteret, at at skrive fakta ned for hånd hjælper med at forpligte dem til hukommelsen.

Ud over fremragende tekstformatering og tegningsmuligheder giver OneNote dig mulighed for at layout dine noter, som du vil. Ved at klikke på et vilkårligt område på en side kan du oprette et tekstfelt der for at tilføje dine noter. Resultatet er en oplevelse, der nøje efterligner en faktisk notebook-side, som vi især kan lide til tavlekopiering.

Runde tre tanker

OneNote er let den mest alsidige notat-app, som vi har testet her på Cloudwards.net. Så vidunderlig som Evernote er, er det ikke næsten så fleksibelt, når det kommer til layout. Derudover kan du tilføje tegninger til dine tekstnotater i OneNote, mens du med Evernote skal oprette separate blæknotater.

Mens de to første runder faldt snævert til fordel for Evernote, er runde tre ingen konkurrence for OneNote.

Runde: Bemærk Formateringspunkt for OneNote

Evernote-logo
OneNote-logo

4

Samarbejde

Dernæst vil vi se på deling af noter med andre og muligheder for co-redigering.

For nogle brugere er notebook-samarbejdsfunktioner ikke vigtige én bit. Notebooks bruges oftere til at indsamle personlige tanker, ikke til gruppearbejde. Imidlertid har evnen til at dele dens anvendelser, såsom at sammensætte gruppeforskning eller distribuere mødeanvisninger.

Evernote

Evernote har en håndfuld funktioner, der understøtter samarbejde. Blandt dem kan du dele en hvilken som helst notebook ved at højreklikke på den og vælge “share notebook.” Indtast e-mail-adresserne til dem, som du vil dele din notesbog med, og vælg den type adgangstilladelser, du vil give dem: vis, rediger eller rediger og inviter.

Du kan også dele individuelle noter, hvis du ikke ønsker at give adgang til en hel notebook. Desuden kan du generere note-links, som giver enhver mulighed for at se en note i en browser. Eller hvis du foretrækker det, kan du bare e-maile en note til nogen direkte fra appen.

Da samarbejde undertiden kan gå den forkerte vej, giver Evernote dig adgang til en notehistorik for at se og rulle tilbage til tidligere versioner i tilfælde af uønskede ændringer. Klik blot på info-ikonet øverst til højre på noten og vælg “visningshistorik.”

Endelig har Evernote en praktisk chatfunktion, der kan bruges til at diskutere noter. Selvom den ikke er så funktionsrig som en dedikeret chat-app som Slack, er det stadig nyttigt til hurtig kommunikation, der er bygget op omkring specificerede noter og notesbøger (læs vores bedste cloud-lagring til Slack-artiklen).

En note

Du kan dele en hvilken som helst notesbog i OneNote ved at klikke på delingsikonet nær toppen af ​​højre side af appen og derefter indtaste e-mail-adresserne til dem, som du vil dele med. Vis eller rediger tilladelser kan tildeles.

Selvom du ikke kan dele individuelle notebook-sektioner eller sider på samme måde, kan du i det mindste e-maile teksten i noter fra appen (det åbner Outlook for at gøre det).

Der er ingen chatindstilling som du får med Evernote og ingen mulighed for at kommentere noter i appen. Fraværet af kommentarer er overraskende og uheldigt, da det er tilgængeligt i Microsoft Word og en meget nyttig funktion der.

OneNote giver dig ikke muligheden for at se nylige ændringer eller tilbagevendingsændringer, medmindre du bruger OneNote 2016, som har en særlig fane “historie”. Endnu en gang må vi dog påpege, at OneNote 2016 opgives af Microsoft. Begynder at undre sig over hvorfor?

Runde fire tanker

Mellem Evernote og OneNote overraskede det os at finde ud af, at Evernote har de mere alsidige samarbejdsfunktioner, der er givet Microsoft Kontors plads i erhvervslivet. Det er dog temmelig tydeligt, at Evernote kommer ud på toppen her, hvilket giver dig muligheden for ikke kun at dele notesbøger, men også notater, såvel som en praktisk work-chat-funktion.

Runde: Samarbejdspunkt for Evernote

Evernote-logo
OneNote-logo

5

Sikkerhed og privatliv

Vores sidste runde vil blive brugt til at måle sikkerheden i hver note-app. I betragtning af at både Evernote og OneNote gemmer noter til skyen, er det en vigtig overvejelse. Når alt kommer til alt ønsker du ikke, at nogen løber ud med din families hemmelige opskrift på chokoladekager.

Evernote

Det kan alarmere nogle læsere om at få at vide, at Evernote ikke opretholder sine egne datacentre, men i stedet bruger Google Cloud. Google har ikke altid demonstreret den bedste privatlivspraksis, når alt kommer til alt, som du kan læse om i vores Google Drev-gennemgang.

De fleste af disse bekymringer har imidlertid at gøre med Google ved hjælp af cloud-data, der er gemt til Google Drive, Gmail og andre Google-tjenester til markedsføringsformål. Der er ingen angivelser i Evernotes privatlivsbetingelser for at antyde, at det tillader Google at få adgang til de private tanker på sin brugerbase.

Faktisk hævder Evernote selv at aldrig se på brugerens indhold, medmindre du får tilladelse fra dig eller tvunget til af retshåndhævelse. Dine noter er også krypteret i hvile ved hjælp af 256-bit AES, en protokol, der ikke vides at være knækkelig.

Noter er også krypteret i transit (dvs. via internettet), men kryptering er ikke ende til ende som standard. Ved ankomsten til serverfaciliteten dekrypteres noter til indeksering, før de igen krypteres. Dette hjælper med at fremskynde hentning senere.

Interessant nok tilbyder Evernote privat kryptering fra ende til ende, men begrænser den til fremhævet tekst. Du kan indstille dette selv fra appen ved at vælge den tekst, du vil kryptere, højreklikke på den og vælge “krypter markeret tekst.”

Selvom vi foretrækker, at virksomheden udvider privat kryptering til hele notebooks, er det det eneste cloud-notebook-værktøj, vi kender til endda at gå så langt, som det gør. Hvis du kræver mere sikkerhed, er Evernote også en af ​​to noteoptagende apps, der er kompatible med SafeRoom, et privat krypteringsværktøj, der forhindrer nogen på Evernote i at dekryptere dine bærbare computere, selv under tilladelse.

Som et mål for sikkerhed mod, at nogen krakker dit Evernote-adgangskode, kan du også aktivere tofaktorautentisering. Dette er en virkelig vigtig funktion, som alt for mange cloud-tjenester ikke tilbyder, herunder nogle af de ellers bedste online backup-muligheder.

Med tofaktorautentisering til, selvom nogen stjæler eller brute-force krakker din adgangskode, vil de sandsynligvis ikke være i stand til at bruge den, da Evernote vil kræve en yderligere legitimation, hvis den registrerer et loginforsøg fra en ukendt computer. Denne legitimationsoplysning er en sikkerhedskode, der sendes til din mobile enhed via tekst.

En note

Notebooks og noter oprettet ved hjælp af OneNote, som vi nævnte tidligere, gemmes i din OneDrive skylagerplads. Som sådan betragter vi et lignende syn på OneNote-sikkerhed som vi gør med OneDrive. Det er ikke en særlig god ting.

Vores største bekymring er, at OneDrive ikke krypterer filer i hvile på serveren, medmindre du er en forretningsbruger. Det giver dine noter åbne for nem valg i tilfælde af brud.

Du kan beskytte notebook-sektioner med adgangskode direkte fra klienten. Det forhindrer dog kun, at en person, der bruger din computer, læser den bærbare computers indhold. Det krypterer ikke filer, der er sendt til skyen.

Den gode nyhed er, at OneNote er den anden sky-notebook, der understøttes af SafeRoom, så du kan tilføje nul-videnkryptering til dine notebooks på den måde. Produktet kan downloades fra Microsoft Store og koster $ 2,99, en pris, der er værd at betale, hvis du agter at gemme fortrolige oplysninger i OneNote.

OneNote beskytter også filer, der er under transit ved hjælp af transportlagssikkerhed (TLS), så dine filer skal være sikre mod aflytning online, skønt vi stadig anbefaler at bruge en VPN over offentlig WiFi (læs vores bedste VPN-guide for forslag).

Som Evernote, leverer OneNote også en tofaktors autentificeringsfunktion til at beskytte dine bærbare computere, hvis dit kodeord bliver stjålet eller knækket.

Fem runde tanker

Med flere og flere cybersikkerhedstrusler dukker op, er det vigtigt nogensinde at vælge skytjenester, der er forpligtet til at beskytte dine data. Derfor anbefaler vi ofte cloud-opbevaringstjenester med nul viden til vores læsere, såsom Sync.com og pCloud.

Selvom ingen cloud-notebook-udbyder, som vi kender til, tilbyder fuld, indbygget nul-videnbeskyttelse, giver Evernote i det mindste dig mulighed for privat at kryptere fremhævet tekst. Det er lidt ondt at styre din sikkerhed på den måde, men det er noget.

Microsoft krypterer ikke engang dine notebooks serverside ved hjælp af en administreret krypteringsproces, medmindre du er en forretningsbruger.

Round: Security and Privacy Point for Evernote

Evernote-logo
OneNote-logo

6

Endelig dom

Evernote tog fire af fem runder i vores head-to-head, men de første to runder (omkostninger og organisationsfunktioner) var så tæt, at det lige så godt kunne have været to runder til en.

Sandsynligvis den mest overbevisende grund til at vælge Evernote frem for OneNote kommer ned på sikkerhed. OneNote skal i mellemtiden appellere til dem, der har brug for mere frihed i, hvordan de opretter noter takket være dets tegneværktøjer og mere dynamiske layoutindstillinger.

Den største grund til at vælge Evernote vs OneNote lige nu, er imidlertid sandsynligvis den forestående opgivelse af OneNote 2016. Microsoft Store-versionen af ​​OneNote, som virksomheden vil beholde, mangler vigtige funktioner, du får med både OneNote 2016 og Evernote, inklusive tilpassede tags og versionering.

Sidste vinder: Evernote

For øjeblikket forbliver Evernote, i vores øjne, den bedste notat-app på markedet. Vil du veje ind? Giv os en note nedenfor, og tak for din læsning.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me