CloudBerry Backup vs Acronis True Image: Fleksibilitet vs Speed

Det er svært at navigere i det enorme marked for online backup-løsninger. Derfor har vi udarbejdet en liste over de bedste online backup-løsninger, der hjælper dig med at vælge. Når det er sagt, hvis du stadig ikke kan gøre dig opmærksom, og du vejer CloudBerry Backup vs Acronis True Image, er du på det rigtige sted. Vi vil sammenligne dem i denne artikel for at se, hvilken service der er bedre.


Acronis True Image er en standard online backup-tjeneste, men CloudBerry Backup har brug for en partnertjeneste, fordi den ikke er det. Det er snarere en infrastruktur-som-en-service-løsning, der ikke tilbyder backup-plads og fungerer som et kontrolcenter, der hjælper dig med at administrere backup-planer på andre cloud-lagringstjenester.

Til dette parti parrer vi CloudBerry Backup med Wasabi, fordi det har fremragende priser og serverinfrastruktur. Tjenesten er billig og skalerbar, hvilket betyder, at du kan indstille størrelsen på den lagring, du ønsker, og diktere, hvor meget du betaler. Du kan finde mere information om det i vores Wasabi-anmeldelse.

Hvis du vil vide mere om konkurrenterne, skal du læse vores CloudBerry Backup-gennemgang og Acronis True Image-gennemgang. Hvis du læser dette og har skylagring i tankerne, skal du læse vores forklaring på forskellen mellem skylagring og backup.

Det er klogt at bruge cloud-backup, fordi din harddisk muligvis går ned, nogen kan stjæle din bærbare computer, eller en anden ulykke kan medføre, at du mister dine data.

Du kan bruge datagendannelsessoftware til at prøve at gendanne dine filer, men det er ikke en pålidelig metode. Solid-state-drev er heller ikke pålidelige, fordi de oplever flere datafejl, selvom deres fiasko er mindre end 1 procent.

Over fem runder skal vi se, hvordan tjenesterne sammenlignes med hinanden. I slutningen af ​​hver vil vi navngive en vinder. Derefter, ved afslutningen, foretager vi en sammenfattelse og erklærer den samlede vinder.

1

Værdi

Det er bedst, hvis tjenesten har planer, der tilbyder god værdi, hvilket betyder, at de giver mere sikkerhedskopieringsplads for mindre penge. Det er endnu bedre, hvis der er et bredt udvalg af planer, så du kan finde en, der passer til dine behov. Det er fantastisk, hvis udbyderen også tilbyder en gratis plan eller prøve, så du kan teste tjenesten. Hvis du leder efter ubegrænset sikkerhedskopi, så tjek vores bedste ubegrænsede online backup-liste.

cberry-vs-Acronis-cberry-pricing

I modsætning til de fleste cloud-backupudbydere, der opkræver et antal computere og gigabyte plads, kræver CloudBerry Backup, at du køber en engangslicens. For $ 49.99 er Desktop den billigste mulighed. Den dyreste, Ultimate, kører $ 299,99. Du kan teste Desktop-sikkerhedskopien med en 15-dages gratis prøveversion, inden du beslutter at abonnere.

Med det ude af vejen, skal du få en sikkerhedskopitjeneste, der giver backup plads. Wasabi opkræver $ 0,0049 pr. Gigabyte lager. For 1000 GB skal du kun opvaskes $ 5 pr. Måned. Downloading koster dig heller ikke en krone i modsætning til andre IaaS-tjenester.

cberry-vs-Acronis-Acronis-pricing

Acronis True Image har også en mulighed for en livstidslicens. Vi anbefaler dog ikke at få det, fordi det kun giver dig mulighed for sikkerhedskopi til lokal opbevaring, ikke skyen. Der er to abonnementsplaner at vælge imellem: Avanceret og Premium.

Avanceret koster $ 4,16 pr. Måned eller $ 49,99 om året for 250 GB. Det inkluderer fuld billedbackup, aktiv diskkloning, universalgendannelse og sikkerhedskopiering på sociale medier.

Præmien er $ 8,33 om måneden eller $ 99,99 om året for 1 TB. Det tilføjer blockchain-certificering for filer og elektroniske signaturer til listen over funktioner.

Hvis du betaler for at øge lagringsstørrelsen, får du den til en reduceret pris. Det gælder også antallet af computere, der er inkluderet i planen.

CloudBerry Backup kombineret med Wasabi har fantastiske priser, og selvom det kræver, at du køber en licens og betaler for sikkerhedskopieringsplads, er det billigere end modstanderen. CloudBerry Backup parret med Wasabi vinder denne runde.

Runde: Værdipunkt for Cloudberry Backup af MSP360

2

Sikkerhed

Du skal vælge en sikkerhedskopitjeneste med stærk sikkerhed for at beskytte dine data. Dens styrke afhænger af den anvendte kryptering under transit og i hvile, hvilken protokol beskytter dine filer under overførsel og andre faktorer.

Det er bedst, hvis tjenesten kvalificeres som nul-viden, hvilket kun betyder, at du kan læse dine filer. To-faktor-godkendelse er også vigtig, fordi det hjælper med at forhindre adgang til din konto, hvis nogen stjæler din adgangskode.

cberry-vs-Acronis-cberry-sikkerhed

CloudBerry Backup understøtter disse sikkerhedsmetoder, men deres tilgængelighed afhænger også af partnertjenesten. Med den rigtige partner kan CloudBerry Backup bruge op til AES 256-bit på klientsiden.

Mange tjenester understøtter kun kryptering på serversiden. Hvis du har det på klientsiden, er det kun du, der kan kontrollere krypteringsnøglen og læse dine data. Hvis du vælger at bruge kryptering på klientsiden, skal du huske din adgangskode, fordi CloudBerry Backup ikke vil være i stand til at nulstille den.

Under overførslen bruger CloudBerry TLS-protokollen til at beskytte dine filer, mens versionering hjælper, hvis nogle af dem bliver ramt af ransomware. Wasabi understøtter kryptering ved hvile og giver dig to-faktor-godkendelse. Selvom det ikke har oprindelig privat kryptering, fungerer det med CloudBerry Backups implementering.

Wasabis datacentre er niveau fire, hvilket er den højeste bedømmelse af Uptime Institute med en driftstidsgaranti på 99,9 procent. De har patruljer, CCTV-overvågning og biometrisk scanner for at holde ubudne gæster ude. Læs dette for at få flere oplysninger om dem.

cberry-vs-Acronis-Acronis-sikkerhed

Acronis ‘datacentre er også sikre, fordi de bruger biometrisk scanning, nøglekort, patruljer og overvågning for at sikre, at der ikke er nogen overtrædelser. Dine data gemmes også på flere servere, der er beskyttet mod naturkatastrofer og brand.

Acronis True Image bruger AES 256-bit kryptering til at kryptere dine filer og TLS / SSL-protokollen for at beskytte dem under overførsel. Du kan også kryptere filer, før du sender dem til Acronis’s servere. Det kræver, at du indtaster din adgangskode, som kun du kender. Filerne forbliver krypteret i skyen, indtil du dekrypterer dem. Det gør tjenesten nul-viden.

Der er også en ny funktion kaldet Acronis Active Protection, der hjælper mod ransomware-angreb. Hvis det mislykkes, kan du stole på versionering for at hente dine filer. Desværre er der ingen tofaktorautentisering.

Begge tjenester tilbyder stærke sikkerhedsfunktioner, der beskytter dine data, men CloudBerry Backup giver dig mulighed for at samarbejde med en tjeneste, du ønsker, så du kan finjustere din backup-plan yderligere. Vi tildeler denne runde til CloudBerry Backup og Wasabi.

Runde: Sikkerhedspunkt for Cloudberry Backup af MSP360

3

Hastighed

Første backup kan tage lang tid. Hvor længe afhænger af din internetudbyder og hvor tæt du er på en server. Jo tættere du er, jo bedre bliver din forbindelse.

Hvis sikkerhedskopietjenesten giver dig mulighed for at indstille foretrukne overførselsindstillinger, skal du øge antallet af tråde for at øge hastighederne og om nødvendigt smøre dem, det er endnu bedre. En blok-niveau overførselsalgoritme vil også hjælpe efter den første sikkerhedskopi.

CloudBerry Backup er ikke den afgørende faktor for hastighed, tredjepartstjenesten er. I dette tilfælde er det Wasabi. Det har datacentre i Oregon, North Virginia og et, der vil være operationelt i Holland i januar 2019.

Vi testede det fra Sydøstasien og fik en gennemsnitlig hastighed på 19 minutter for en mappe på 1 GB. Det er et fantastisk resultat i betragtning af, at filerne blev krypteret ved hjælp af CloudBerry Backups klientside-kryptering, før de blev sendt. Derudover vil dine hastigheder være endnu bedre, hvis du er tættere på Wasabis servere.

Acronis True Image er ikke langsomt. Faktisk overraskede det os med dens hastighed, fordi det kun tog 15 minutter at tage backup og gendanne en mappe på 1 GB. Vi brugte den “optimale” indstilling til download, men der er også en “maksimal”, der antagelig er endnu hurtigere.

I betragtning af de imponerende resultater, Acronis True Image viste i vores test, er det klart, at det er hurtigere end mange tjenester. CloudBerry Backup med Wasabi har store hastigheder, men det stemmer ikke helt overens.

Round: Speed ​​Point for Acronis True Image Review 2020

4

Brugervenlighed

Brugervenlighed skal være enkel. Jo bedre det er, jo mere kan du fokusere på dit arbejde i stedet for at bekymre dig om dine data. For at sikre, at desktop-klienten skal arbejde på de fleste operativsystemer, og dens interface, sammen med dem fra web- og mobilapps, skal være behagelig og intuitiv at bruge.

Det er vanskeligt at konfigurere CloudBerry Backup. Du skal føje din konto til den partnertjeneste, du bruger manuelt og oprette sikkerhedskopieringsplanen, som kræver, at du vælger mellem mange muligheder. Hvis du kan lide at tænke dig med indstillinger, vil du elske det, men mainstream-brugere vil gerne undgå.

Hvis du betragter dig selv som en del af mainstream, skal du læse vores, hvordan du bruger CloudBerry Backup med Amazon S3-guide for at få en fornemmelse af, hvad du skal gøre for at få det til at køre med Wasabi.

Det er heller ikke let at gendanne filer, men det giver dig mulighed for at oprette en kompliceret backup-plan, der passer til dine behov.

cberry-vs-Acronis-cberry-grænseflade

Desktop-klienten til Windows har en klar grænseflade, der ligner Microsoft Office, men det er ikke det mest attraktive, vi har set. Når det er sagt, er det på vores liste over de bedste cloud-sikkerhedskopier til Windows. Der er også klienter til macOS og Linux. De har dog ikke alle de funktioner, Windows-versionen har.

cberry-vs-Acronis-cberry-grænseflade-web

Hvis du har en Linux-distribution uden en grafisk brugergrænseflade, kan du få adgang til webgrænsefladen fra skrivebordsappen. Det har et moderne og attraktivt design, der er klart og giver dig mulighed for hurtigt at finde det, du har brug for.

Der er en webgrænseflade, som du kan få adgang til via CloudBerry-webstedet, men det fungerer kun med Amazon S3.

Acronis True Image fungerer på Windows og macOS. Hvis du er en Linux-bruger, kan du se vores bedste online backup til Linux-artikel for at finde en passende service.

Desktop-klienten er intuitiv og let at navigere, men dens tekst skal være større. Der er en menu til venstre for at navigere i appen.

Du kan bruge det til at sikkerhedskopiere alt i stedet for at skulle vælge specifikke filer. Det tager mere plads, men det gør det lettere at oprette en sikkerhedskopi. Hvis du vælger at gøre det på den måde, kan du ekskludere filer, som du ikke ønsker at tage backup af. Desuden er dens meddelelser nyttige til at holde dig opdateret.

Hvis du er på farten, kan du bruge online dashboard til at udføre manuelle sikkerhedskopier og gendanne filer. Det gør det nyttigt til fjernstyring. Online-grænsefladen er klar og forvirrer dig ikke.

CloudBerry Backup er fantastisk til strømbrugere, men Acronis True Image er let at bruge og vil ikke forvirre brugere, så denne runde går til det.

Runde: Brugervenlighedspunkt for Acronis True Image Review 2020

5

Dommen

CloudBerry Backup og Acronis True Image er tredje og fjerde på vores liste over henholdsvis de bedste online backup-tjenester, og det er bekræftet af slips i denne artikel. Takket være sin lidt bedre værdi, større fleksibilitet og bedre sikkerhed vil vi imidlertid gå lidt tættere på CloudBerry Backup her og erklære det som vinder, selvom det kun er af et hår.

Vinder: CloudBerry Backup

Når det er sagt, er Acronis True Image stadig et godt valg, fordi CloudBerry Backup ikke slår det med en stor margin. Det appellerer til brugere, der synes, at deres brugeroplevelse er ligetil, selvom det er let at bruge. Det og dets stærke sikkerhedsmuligheder gør det til en god pasform for dem, der ikke ønsker at bekymre sig eller tænke på deres sikkerhedskopi.

Hvad synes du om denne sammenligning? Er du enig i, at CloudBerry Backup er bedre? Hvilken service foretrækker du ved sikkerhedskopiering af dine filer? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me