Bedste skyopbevaring til familier i 2020: Opbevaring, børnene og dig

Brug af skylagring er blevet almindeligt for de fleste mennesker. Det kan imidlertid være vanskeligere at prøve at styre en familie i skyen. At finde den bedste skyopbevaring til din familie er ikke så ligetil, når du leder efter opbevaring til fem personer. Heldigvis gør virksomheder som Microsoft og Google det lettere at administrere cloud-lagring for alle.


Der er en masse forskellige mulige lagringsmuligheder derude, så vi ønskede at give nogle retningslinjer, når vi lavede denne bedste cloud-opbevaring til familieguide.

Hvad der skaber den bedste Family Cloud Storage

 1. OneDrive
 2. Google Drev
 3. pCloud
 4. Sync.com
 5. iCloud

Når du tilføjer noget nyt til din familiedynamik, er det dejligt, når det ikke skaber problemer. Skyopbevaring er ikke anderledes. Din familie skal lagre fotos, videoer og andre filer, så vi synes, at din skyopbevaring skal være sikker, hurtig, nem at bruge og give dig meget opbevaring til prisen.

Af hensyn til sikkerhed så vi på to-faktor-godkendelse (2FA) og nul-viden kryptering. To-faktor-godkendelse er en funktion, der kræver, at du verificerer din identitet ved at indtaste en kode, der er sendt til dig. 

Nul-viden kryptering sikrer, at ikke engang din cloud-lagerudbyder kan få adgang til dine filer, så du ved, at dine oplysninger ikke får adgang til af nogen tredjepart.

Disse to sikkerhedsfunktioner fungerer for det meste – eller helt – i baggrunden og har stort set ingen læringskurve, så dine filer vil forblive sikre uanset hvor teknisk-dygtig din familie måske eller måske ikke er. 

For at lære mere om nul-viden og de bedste cloud-lagringstjenester, der leverer den, skal du se vores liste over den bedste cloud-opbevaring med nul viden.

Til sidst kiggede vi på yderligere funktioner, såsom kontorværktøjer som Word eller Google Docs, der gør redigering og oprettelse af dokumenter i skyen meget lettere.

Husk, at der altid vil være en kompromis, når man ser på sikkerhed versus funktionalitet. Udbydere af skylager, der fokuserer mere på sikkerhed, har ofte ikke mange funktioner eller support til tredjepartsapps. På grund af skysikkerhedens art skal software i vid udstrækning afskærmes for at give dig den bedste beskyttelse.

1. Microsoft OneDrive

OneDrive er Microsofts cloud-opbevaringsløsning og også den eneste mulighed på denne liste, der har en billig opbevaringsplan bygget til store familier. Det plus integrationen af ​​Microsoft Office-pakken gør OneDrive til en perfekt pasform for studenter, gymnasier og forretningsfolk og alle derimellem.

onedrive-fil-leder

OneDrive kan fås via webstedet, synkroniseringsmappen på din stationære eller bærbare computer eller en hvilken som helst Android- eller iOS-enhed. UI bruger et mappesystem, så det vil være kendt for de fleste mennesker. Du kan også dele filer og mapper med andre via et delbart link. OneDrive giver dig også mulighed for at kodeordbeskytte dine links, så de er sikre, selvom de falder i de forkerte hænder.

OneDrive har fire lagerplaner, der spænder fra 5 GB til 1 TB. Office 365 Home-planen er OneDrives familieplan og tilbyder 1 TB hver for op til seks brugere og i alt 6 TB. Planen er $ 99 per år eller $ 9,99 per måned, afhængigt af hvordan du vil betale.

Andre grunde, som vi kan lide OneDrive

Familieplanen er inkluderet i Office 365 Home, så du har adgang til Microsofts familie af Office-produkter på tværs af dine pc’er, Mac’er, tablets og smartphones. Microsoft Office bruges bredt i skoler og erhvervslivet, så uanset om du fører journal, laver hjemmearbejde eller fortolker data til arbejde, har Microsoft du dækket.

Sammen med Microsoft Office har OneDrive en anden pæn funktion til brugere med flere pc’er. Ved at klikke på fanen “pc’er” i OneDrive på en stationær eller bærbar computer er du i stand til at få adgang til alle filerne på enhver pc, du allerede har tilsluttet.

onedrive-pc-adgang

Microsoft inkluderede også 2FA i OneDrive, skønt den ikke bruger nul-viden kryptering, hvilket betyder, at du bliver nødt til at bruge en tredjepartssoftware som Boxcryptor, hvis du vil have den sikkerhedsfunktion. Du kan tjekke vores fulde Boxcryptor-gennemgang for at lære mere om, hvordan du sikrer OneDrive såvel som anden online software.

OneDrive har en anden sikkerhedsfunktion kaldet Personal Vault. Med dit personlige hvælv kan du scanne vigtige dokumenter – såsom fødselsattester, skatteregister og alt andet, som du vil have sikkerhed – direkte til den sikrede mappe. Der er også yderligere sikkerhedsfunktioner, der automatisk holder dine filer beskyttet.

Dit personlige hvælv kræver 2FA, og 20 minutters inaktivitet låses automatisk mappen, så du er beskyttet, hvis du ved et uheld går væk med noget vigtigt åbent. Du kan få adgang til det personlige hvælv fra alle dine enheder, og scanning af dokumenter kan udføres fra mobilappen.

2. Google Drive (Google One)

Googles valg af onlineværktøjer og -tjenester har ikke altid været det mest enkle, især når det kommer til Google Drev og dens forskellige planer. I et forsøg på at ændre dette har Google samlet sine lagerplaner under Google One-mærket, der sigter mod at give klare opbevaringsmuligheder for brugere og familier samt andre fordele.

Du kan få adgang til Google Drev via webstedet, mobilappen og en Windows- eller Mac-synkroniseringsmappe. Google Drev er også organiseret gennem mapper, og det er nemt at gemme og få adgang til nogen af ​​dine filer, når du vil. Filer kan også deles nemt med andre via et link.

google-drive-fil-leder

Google Drive har fire standardplaner, der spænder fra den gratis 15 GB-plan helt op til 2 TB. Alle de betalte planer annoncerer muligheden for at tilføje familiemedlemmer, hvilket gør Google Drive til en god mulighed for familier, der ønsker at afprøve en billig plan, eller som har lave opbevaringsbehov.

Andre grunde, som vi kan lide Google Drive

Sammen med lagring gennem Google Drive inkluderer Google One også medlemsfordele med alle dets betalte planer. Fra i øjeblikket kan du få rabatter på udvalgte hoteller, når du søger med Google. Du kan også få op til 10 procent tilbage i køb af Google Store, og Google lover, at der kommer mere.

Sammen med lagring gennem Google Drev har du også fri adgang til Googles pakke med kontorapps til enhver plan. Disse apps giver dig mulighed for at oprette og redigere dokumenter direkte fra Google Drev, samarbejde med andre Drev-brugere og mere. Google Docs er en anden populær kontorpakke til skoler og arbejdspladser, der øger dens anvendelighed.

Google-docs

Ligesom OneDrive bruger Google 2FA. Ligesom OneDrive leverer Google ikke kryptering med nul viden, hvilket betyder, at du bliver nødt til at søge tredjeparts support for den ekstra sikkerhed. Boxcryptor vil også arbejde med Google Drive for dem, der har brug for eller ønsker nul-viden beskyttelse. 

Hvis du gerne vil sammenligne OneDrive og Google Drive side om side, kan du tjekke vores Dropbox vs. Google Drive vs. OneDrive-sammenligning. Du kan sammenligne Google Drive og OneDrive samt Dropbox, en anden førende cloud-lagringstjeneste til generel brug.

3. pCloud

pCloud er en sikker cloud-opbevaringsløsning, der fokuserer mere på at holde din konto sikker end noget andet. pCloud tilbyder også en af ​​de mere interessante familieplaner. I stedet for at betale månedligt, foretager du en engangsbetaling på $ 1.400, som i øjeblikket er markeret til $ 500 i skrivende stund.

pCloud har også en interessant gratis plan, der starter dig med 2 GB og giver dig mere lagerplads til at udføre enkle opgaver.

Andre grunde, som vi kan lide pCloud

Som de andre indstillinger på denne liste har pCloud et moderne, mappebaseret brugergrænseflade, der gør det nemt at gemme og finde dine filer. Dokumenter kan også deles via links, så andre kan have let adgang til fotoalbum, videoer og filer, du vælger. Du kan også få adgang til pCloud fra mobilappen på Android og iOS eller fra webstedet.

pcloud-fil-leder

pCloud har også en anden måde at dele filer på – pCloud Transfer – som ikke kræver, at nogen har en pCloud-konto. Gå bare til webklienten og tilføj filen (op til 5 GB), du vil dele, og en modtager, og tryk derefter på “send filer.” Modtageren modtager en e-mail med linket, der giver dem mulighed for at downloade filen.

De filer, du sender med pCloud Transfer, kan også krypteres med en adgangskode, så kun personer med adgangskoden kan få adgang til det, du sender. 

Denne mulighed er fantastisk til ældre forældre eller bedsteforældre, der er mindre tekniske, men ønsker at se familiebilleder og videoer uden ekstra trin. Derudover kan adgangskoden tilføjes eller fjernes afhængigt af dine behov.

pcloud-overførsel

Familieplanen giver dig 2 TB lagerplads og kan fås adgang til op til fem brugere. Planen er en livstidsplan, så du behøver aldrig at bekymre dig om at betale abonnement eller miste dine data på grund af en mistet betaling. Du kan også vælge, hvor meget plads hver bruger får, så et familiemedlem, der er sulten på lager, kan have den plads, de har brug for.

pCloud bruger 2FA til sikkerhed samt kryptering af nul viden, skønt denne funktion kræver et ekstra gebyr på $ 3,99 pr. måned. Når du betaler for Crypto-mappen, kan du kun få adgang til alt det, du gemmer der, af dig.

For familier med meget medielagring tilbyder pCloud en indbygget videoafspiller og en indbygget lydafspiller med oprettelse af afspilningsliste.

4. Sync.com

Sync.com er en grundlæggende cloud-lagringstjeneste, der er let at bruge og meget sikker. Sync.com understøtter 2FA, og kryptering af nul viden er aktiveret ud af boksen, hvilket gør Sync.com til den mest sikre cloud-lagringsindstilling på listen.

Selvom Sync.com ikke teknisk tilbyder en familieplan, er 4TB, enbruger Plus-plan overkommelig til $ 180 pr. År. Du kan også vælge Business Teams-plan, der koster $ 180 pr. År for tre brugere og 1 TB lagerplads. Forretningsplanerne findes i 1 TB, 4 TB og 10 TB, og de kan rumme mellem to og 100 brugere, afhængigt af dit budget.

Andre grunde, som vi kan lide Sync.com

Sync.com er let at navigere og kan fås adgang til via synkroniseringsmappen, Sync.com eller appen. Du kan oprette delbare mapper, som du kan tilføje folk til eller forvandle almindelige mapper til delte mapper. Filer kan også deles via et link ud over individuelle videoer eller andre minder og dokumenter.

sync-fil-leder

Sammen med linkdeling kan du nemt tilpasse dine links med knappen “administrer link” for at være adgangskodebeskyttet, have downloadgrænser, være skrivebeskyttet og mere.

sync-link

Sync.com har muligvis ikke en masse ekstra funktioner på grund af dens nul-viden kryptering og 2FA, men hvis din familie værdsætter privatliv og sikkerhed frem for alt andet, kan du ikke slå Sync.com.

Hvis du har problemer med at beslutte mellem pCloud og Sync.com for sikker familieopbevaring, kan du tjekke vores fulde head-to-head sammenligning i vores Sync.com vs. pCloud-artikel.

5. iCloud

Hvis du bruger en iPhone eller Mac, er chancerne for, at du allerede bruger iCloud i en vis kapacitet. iCloud driver dine sikkerhedskopier og fotolagring, og det styrer dem problemfrit på tværs af dine andre Apple-enheder.

Apples priser er temmelig ligetil med fire planer, hvoraf to har familiedeling: 200 GB og 2 TB planerne.

Andre grunde, som vi kan lide iCloud

Sammen med iCloud Drive-lagerplads har Apple inkluderet flere nyttige funktioner til Apple-brugere. Med iCloud kan du holde alle dine Apple-enheder sikkerhedskopieret, bruge funktioner som Find min iPhone og nemt dele fotos med andre Mac- og iOS-brugere, uanset om de er i din familieplan eller ikke.

icloud-drev

iCloud Drive i sig selv er let at bruge på en Mac- eller iOS-enhed, og den eneste ulempe er dens Windows-klient. ICloud-klienten til Windows er i bedste fald frustrerende og giver meget lidt adgang til dit indhold.

icloud-drive-vinduer

En anden pengebesparende funktion i iCloud er muligheden for at dele dine apps, musik og andet indhold med alle på din familieplan. Dette giver alle mulighed for at spille spil og bruge premium-apps uden at skulle købe dem separat for hver person i din husstand.

Afsluttende tanker

Cloudopbevaring er noget, som de fleste ikke tænker på. Selvom nogle bestemt er bedre end andre, tjener al cloud-lagringssoftware i det væsentlige det samme formål. Når du leder efter en god cloud-lagermulighed til din familie, er der imidlertid meget få, der tilbyder prisbilligt lagerplads til flere brugere sammen med god sikkerhed og funktioner.

OneDrive står over resten som den bedste cloud-opbevaring for familier med en overkommelig plan, der tilbyder 1 TB pr. Bruger for op til seks brugere, fuld adgang til kernen Microsoft Office-pakken og anstændig sikkerhed. Google følger nøje med, fordi hvis Googles prissætning og integrerede Google Dokumenter.

For sikkerhedscentrede familier er pCloud og Sync.com gode muligheder, da Sync.com har bedre sikkerhed ude af kassen. Endelig er der iCloud, som næsten er en nødvendighed, hvis du er bundet til Apple, men det er også en ret god mulighed, hvis du vil gemme filer eller dele dine apps og Apple-indhold med din familie.

Hvis du er nysgerrig efter en anden mulighed for sikkerhedskopiering af familiebilleder, tilbyder Amazon Drive – tidligere Amazon Cloud Drive – ubegrænset fotolagring og vandt det øverste sted i vores bedste online lagerplads til fotorangering. Ubegrænset skylagring af enhver art er sjældent, og Amazons tilbud om ubegrænset online fotolagring er tilgængeligt med et Prime-medlemskab. Du kan også tjekke vores fulde anmeldelse af Amazon Drive her. 

Alle mulige lagringsmuligheder på denne liste har en lille mængde gratis lagerplads, så du kan prøve dem, inden du introducerer en til hele din familie. Hvis du leder efter andre gratis cloud-lagringsmuligheder, så har vores liste over de bedste gratis cloud-lagring for 2020 12 gode forslag.

Endelig, hvis skylagring for hele din familie ikke helt er, hvad du leder efter, men du stadig ønsker at dele filer med din familie og venner, vil denne guide guide dig gennem, hvordan du deler filer online på den lette måde.

Fortæl os om dine tanker om vores topvalg for den bedste cloud-opbevaring for familier i kommentarerne herunder. Tak fordi du læste.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map