Bedste online sikkerhedskopi til studerende i 2020: Gemme karakterer

I modsætning til hvad der er almindelig tro, handler college ikke kun om fester, broderskab, sororities og at have en vild tid. En stor del af det er at studere. En masse undersøgelse kræver, at du bruger en computer eller går online, men computere kan fungere, så du bliver uden dine noter, rapporter og essays. At bekæmpe det. Vi har samlet den bedste online sikkerhedskopi til studerende med Backblaze på toppen af ​​listen.


Online backup hjælper dig med at tage backup af dine personlige computere og eksterne drev. Hvis du gør det, kan du være sikker på, at harddisknedbrud eller andre softwarefejl ikke påvirker dine filer. Backup flytter ikke dine filer til skyen, så det sparer ikke plads. Det spejler snarere strukturen af ​​dine filer i skyen.

Skylagring gør det på den anden side, at du bruger en central mappe, kaldet en “synkroniseringsmappe”, til at synkronisere dine filer med skyen. Det er den største forskel mellem cloud-backup og cloud-lagringstjenester. Når det er sagt, er nogle backup-tjenester på vores listesynkronisering og fildeling, som er stapelfunktioner i cloud-lagring.

De kan dog ikke konkurrere med de proprietære cloud-lagringstjenester. Hvis du tror, ​​at du muligvis får større udbytte af skylagring end cloud-sikkerhedskopi, skal du læse vores bedste cloud-opbevaringstjenester. Hvis du vil have en hurtig sammenligning, skal du læse vores JustCloud vs. Backblaze vs. SugarSync artikel.

Hvis dit primære kriterium, når du vælger en cloud-sikkerhedskopi er pris, skal du læse vores billigste online backup-artikel. Vi valgte vores studerende, inklusive vores topvalg, fra vores bedste online backup-liste. Før vi begynder med oversigten, lad os tale om de kriterier, vi brugte til at rangordne dem.

Bedste online sikkerhedskopi til studerende 2020

Hvad der gør online-sikkerhedskopi bedst for studerende

Værdi er vores vigtigste kriterium, fordi de fleste studerende har få kontanter. Det betyder, at du får mest muligt ud af online-backup til billigt. Jo mere billige planer tjenesten tilbyder, desto bedre øges oddsen for at finde en passende. Gratis planer fungerer for nogle, så vi overvejer dem også. Hvis du vil have gratis sikkerhedskopiering, skal du læse vores bedste gratis online backup-artikel.

Tjenesten skal heller ikke være vanskelig at bruge. Det skal være let at oprette din sikkerhedskopi, ligesom efterfølgende sikkerhedskopier og gendannelse skulle være. Desktop-klienterne skal arbejde på de fleste operativsystemer, og tjenesten skal have web- og mobilapps. Den samlede brugeroplevelse skal være intuitiv nok til, at du ikke behøver at bede om support.

Funktioner ud over bare-bone online-værktøjer til sikkerhedskopiering er også nyttige. Vi leder efter funktioner som synkronisering og deling, som hjælper dig med at samarbejde med andre ved hjælp af flere enheder og filversionering, som hjælper dig med at hente tidligere versioner af filer, hvis du laver en fejl eller bliver ramt af ransomware.

Hastighed er vores sidste kriterium, og det er vigtigt på grund af studerendes hurtige livsstil. Din første sikkerhedskopi vil normalt tage lang tid at gennemføre. Hvor længe afhænger af infrastrukturen i den sikkerhedstjeneste, du bruger, hvor tæt du er på en af ​​dens servere og din internetudbyder. Block-level backup er et plus, fordi det fremskynder efterfølgende backup.

1. Bedste online sikkerhedskopi til studerende: Backblaze

Backblaze har været en del af backup-markedet siden 2007, og det er en af ​​de mest populære tjenester. Det er også øverst i vores online backup-anmeldelser. En stor bidragyder til dette er, at det giver enkel og nem sikkerhedskopi til en computer.

Prisplanen er ligetil, fordi den kun har en plan, der tilbyder ubegrænset sikkerhedskopi til en enhed til $ 6 pr. Måned. Du kan sænke det til $ 5 pr. Måned, hvis du betaler for året i forvejen. De fleste tjenester tilbyder ikke en mulighed for at betale pr. Måned, så Backblaze’s fleksibilitet er et plus. Hvis du ikke er sikker på Backblaze, kan du bruge den gratis 15-dages prøveperiode til at teste den.

Backblaze-Slider1

Backblaze-Slider2

Backblaze-Slider3

Backblaze-Slider4

Backblaze-Slider5

Tidligere

Næste

Det er nemt at oprette din backup-plan, fordi du ikke behøver at styre, hvor meget eller hvad du sikkerhedskopierer. Backblaze’s desktopapplikation har et minimalt design, der ikke vil overvælde dig med indstillinger. Status for din sikkerhedskopi er almindelig at se. Du kan få adgang til de avancerede indstillinger ved hjælp af knappen “indstillinger”.

Når det er sagt, behøver du ikke rod med det, medmindre sikkerhedskopieringsprocessen ikke fungerer som den skulle, men vi oplevede ikke problemer under vores test. Webklienten er også let at bruge. Du kan bruge det til at se dine sikkerhedskopierede filer, gendanne dem, se hvad du har delt og finde din computer.

Backblaze’s desktopklient fungerer på Windows og macOS, men ikke Linux. For Penguin support, læse vores bedste online backup til Linux-artikel. Den mobile klient overholder det samme design. Det er let at bruge, og menuen til venstre giver dig mulighed for at gennemse din sikkerhedskopi og se, hvad du har gendannet fra skyen.

Andre grunde, vi kan lide Backblaze

Ulempen med at være en enkel tjeneste at bruge er, at Backblaze ikke har mange funktioner. Når det er sagt, dem, det har, er nyttige. Du kan dele filer ved hjælp af webklienten. Det kan du gøre ved at generere et link, som du kan kopiere og indsætte til et socialt netværk. Versionering er også tilgængelig, men det gemmer kun versionerne fra de foregående 30 dage.

Webklienten giver dig også mulighed for at finde din computer, hvis du slår til kortfunktionen. Det betyder, at hvis nogen stjæler din computer, kan du bruge Backblaze til at hjælpe dig med at finde den.

Backblaze begrænser ikke dine hastigheder, så jo tættere du er på dens datacentre i Californien og Arizona, desto bedre bliver din hastighed. Det giver dig mulighed for at finpudse overførselsindstillinger og throttle-hastigheder, og den bruger en blokniveauoverførselsalgoritme, der fungerer ved kun at overføre ændringsdele af filer snarere end hele filer til at fremskynde sikkerhedskopieringer efter den første.

Hvis du vil nå hurtigere hastigheder, kan du øge antallet af backup-tråde, du kører. Der er et nyttigt værktøj, der tester, hvor hurtigt din forbindelse til Backblaze’s datacenter er for at give dig et skøn over, hvordan din sikkerhedskopi vil gå.

Backblaze er en stærk service, der giver ubegrænset backup plads til billige. Det er også enkelt og intuitivt at bruge. Plus, det har nyttige funktioner, såsom filversion, deling og kortlægning. Hvis din sikkerhedskopiering er langsom, giver Backblaze dig muligheden for at fremskynde den. Takket være det fortjener det det øverste sted på vores liste. Læs mere om det i vores Backblaze-anmeldelse.

2. IDrive

IDrive blev lanceret i 1995, hvilket er gammelt i teknisk henseende. I modsætning til vores øverste valg, giver det ikke ubegrænset lagerplads, men det giver dig mulighed for at tage backup af ubegrænsede enheder på billigt. Det har endda en gratis plan, som er sjælden blandt online backup-tjenester. Det giver kun 5 GB gratis lagerplads, men det kan være nok for nogle studerende. Det er nok at teste tjenesten.

IDrive har to planer for personlige brugere. Den ene giver 2 TB backup-plads, og den anden giver 5TB. Du skal betale for et eller to år på forhånd, fordi der ikke er mulighed for et måned-til-måned-abonnement.

IDrive-Client-Backup-Slider1

IDrive-Client-Restore-Slider2

IDrive-Client-Scheduler-Slider3

IDrive-Client-Sync-Slider4

IDrive-Client-Disk-Image-Slider5

Tidligere

Næste

For at kompensere for det leverer IDrive 2TB eller 5TB synkroniseringsplads oven på dit sikkerhedskopierum. Det betyder, at du får 4 TB eller 10 TB plads at arbejde med, afhængigt af hvilket abonnement du køber. Planerne er i øjeblikket diskonteret med 50 procent.

IDrive er ikke en klik-det-og-glem-det-tjeneste. Det hætter din sikkerhedskopierum, hvilket betyder, at du skal vælge filer baseret på placering. Det kræver, at du går gennem dit filhierarki og kontrollerer de filer, du vil tage backup af. Dertil kommer, at IDrive har mange muligheder, der kan finjusteres, hvilket kan gøre tingene vanskelige for mainstream-brugere i begyndelsen.

Webappen er dog let og let at bruge. Standardsiden viser din sikkerhedskopi. Du kan også bruge den til at få vist et eksempel på dine tilsluttede enheder, synkroniseringsmappe, delinger og weblogfiler.

Mobilappen er intuitiv og har et minimalt design. Du kan bruge den til at få adgang til din backup og fototidslinje. Det kan også gendanne dine filer og aktivere ansigtsgenkendelse til at analysere enkeltpersoner fra dine fotos.

Andre grunde, som vi kan lide IDrive

IDrive er ikke slouch funktionelt. Den bruger metoden “ægte arkivering”, som bevarer dine filer i skyen, selvom du sletter dem på din computer. Det er nyttigt, hvis du vil rydde plads på dit drev. IDrives versionering opbevarer desuden op til 30 tidligere versioner af alle filer, der er sikkerhedskopieret til din konto.

Du kan også bruge synkroniserings- og delingsfunktionerne. Ligesom cloud-lagringstjenester opretter IDrives synkroniseringsfunktion en mappe på din computer, som du kan bruge til at synkronisere filer til skyen. Hver gang du placerer eller redigerer en fil i synkroniseringsmappen, afspejles ændringen på alle sammenkoblede enheder i næsten realtid.

IDrive er ikke blandt de hurtigste backup-tjenester, og det kan ikke øge antallet af backup-tråde som vores topvalg. Jo tættere du er på USA, hvor IDrive holder sine servere, desto bedre er dine hastigheder. Når det er sagt, bruger den backup på blokniveau til at fremskynde efterfølgende sikkerhedskopier.

Vi har placeret IDrive bag Backblaze, fordi det er vanskeligere at bruge og langsommere end Backblaze. Når det er sagt, er IDrive billig, så du kan sikkerhedskopiere ubegrænsede enheder og kan synkronisere og dele dine filer. Læs vores IDrive-gennemgang for at lære mere.

3. BigMIND Hjem

BigMIND Home lader en eller flere brugere tage backup af flere computere og enheder. Det har ikke så god værdi som vores første to valg, men det kompenserer i andre aspekter.

Når det er sagt, behøver du ikke betale noget for at bruge BigMIND Home, fordi det har en gratis plan. Det giver dig mulighed for at tage backup af en computer, et eksternt drev og to mobile enheder ved hjælp af 5 GB backup-plads. Indrømmet, det er ikke meget backup-plads, men det er måske nok for nogle. Plus, det giver dig mulighed for at teste tjenesten og beslutte, om det er værd at dine hårdt tjente penge.

BigMIND Desktop Dashboard

BigMIND tilslutningsmuligheder

BigMIND Smart valg

BigMIND-backupplan

BigMIND Online Explore Files

Tidligere

Næste

Hvis du synes BigMIND Home passer godt til dig, er der tre premium-planer at vælge imellem. De kræver alle, at du betaler pr. År. Den personlige plan er $ 35,88 pr. År, hvilket svarer til $ 2,99 pr. Måned, men den betales årligt og giver dig en mager 100 GB sikkerhedskopi til en bruger og tre computere.

Familieplanen koster $ 6,99 om måneden og giver 500 GB lagerplads til tre brugere, ni computere og seks mobile enheder. Det er en bedre aftale, men det giver sandsynligvis ikke nok plads til så mange brugere.

Du kan få 1 TB cloud-plads til $ 12,99 ved at abonnere på Family Plus-planen. Det er en anstændig plads, men det er ikke den bedste pris for det. Planen giver dig mulighed for at dele med fire flere brugere på tværs af 15 computere og ubegrænsede mobile enheder.

Andre grunde, som vi kan lide BigMIND Home

Desktop-klienten er ligetil, attraktiv og viser alle de nødvendige oplysninger på et øjeblik, inklusive din backup-status, den tid, der er gået siden den sidste sikkerhedskopi, når den næste skal starte, og hvor meget backup-plads der er i brug. Du kan også finjustere de valgte data til sikkerhedskopi, få adgang til dine indstillinger og gendanne filer.

Knappen øverst til venstre giver dig mulighed for at starte webklienten. Dets standardvisning er dashboardet, der viser dine tilsluttede enheder, sikkerhedskopitrafik, et cirkeldiagram med detaljer om dine datatyper, aktivitetsstrøm, dit medie og hvor meget lager du har brugt. Det kan være overvældende i starten, men det er klart og let at bruge.

Mobilappen er noget forvirrende at bruge sammenlignet med apps fra andre tjenester, fordi du er nødt til at udføre flere trin for at vælge data til sikkerhedskopiering. Det giver dig adgang til din sikkerhedskopi, oprette en sikkerhedskopi til din telefon og rydde din telefon af videoer og billeder, du har sikkerhedskopieret for at spare plads.

BigMIND Home er hurtig, men hvis du har brug for mere hastighed, kan du aktivere multi-threaded backup, hvilket giver tjenesten mulighed for at bruge al den tilgængelige netværksbåndbredde. Du kan se hastighedstabellen, og hvordan BigMIND Home klarer sig i andre kategorier i vores BigMIND Home-gennemgang.

4. Acronis True Image

Acronis True Image kan sikkerhedskopiere dine data, men det har også en masse funktioner. Det er et godt valg, når du har brug for at beskytte flere computere, men prisfastsættelsen er ikke på niveau med mere konkurrencedygtige tjenester.

Dens avancerede plan giver 250 GB sikkerhedskopieringsplads og giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere en computer til $ 49.99 pr. År. 500 GB lagerplads er $ 69,99, og prisen stiger, når du tilføjer lager og computere. Premium-planen starter ved 1 TB for $ 99,99 og slutter ved 5TB for $ 259,95 pr. År, hvilket er dyrt.

Acronis True-Image-Backup-Setup-Slider1

Acronis True-Image-Destination-Slider2

Acronis True-Image-Active-Protect-Slider3

Acronis True-Image-Indstillinger-Slider4

Acronis True-Image-Tools-Slider5

Tidligere

Næste

Den første version af avanceret plan skal være nok for de fleste studerende. Dens pris kommer ned til $ 4,16 pr. Måned, hvilket er en god handel. Inden du tilmelder dig, skal du bruge den gratis 30-dages prøveperiode for at sikre dig, at du får det, du har brug for, af Acronis True Image.

Desktopklienten fungerer på Windows og macOS, men ikke på Linux. Det har et moderne og ligetil design. Selvom Acronis True Image ikke er en ubegrænset sikkerhedskopitjeneste, giver skrivebordet dig mulighed for at tage backup af computeren i stedet for at vælge specifikke filer og mapper. Det er hurtigt, men det tager mere plads. For at spare plads kan du ekskludere filer fra din sikkerhedskopi.

Du kan også åbne online dashboard fra klienten. Det viser dine tilsluttede enheder og lader dig udføre gendannelser. Du kan også se dit arkiv, din lagerstatus, hvad du har delt med andre og få adgang til dit synkroniseringsrum.

Smartphone-apps fungerer på Android og iOS. De er lette at bruge og giver dig adgang til dine filer og sikkerhedskopierer dine mobildata.

Andre grunde, som vi kan lide Acronis True Image

Acronis True Image giver et nyttigt værktøj, du kan bruge til at frigøre plads på din harddisk. Du kan også bruge synkronisering til at spejle filer til dine andre enheder. Acronis True Image’s versionering giver dig mulighed for at beholde 20 tidligere versioner af filer, og du kan fortælle Acronis True Image, hvornår du skal slette ældre versioner.

Desuden kan desktopklienten hjælpe dig med at rense dit system, overføre dit filsystem til en ny computer, oprette startbare medier og slette gamle data. Du kan også installere tredjepartsværktøjer udviklet af Acronis True Image-brugerfællesskabet. Sociale medieentusiaster kan også bruge Acronis True Image til at tage backup af deres Facebook- og Instagram-konti.

Acronis True Image har et globalt netværk af servere, som hjælper det med at opnå bedre hastigheder end tjenester, der har servere i en enkelt region. Takket være det er det hurtigere end de fleste backup-tjenester. Det har også en blok-niveau filkopiering algoritme, der fremskynder efterfølgende uploads. Læs vores gennemgang af Acronis True Image for at lære mere.

5. Carbonit

Carbonite har været en del af backup-markedet siden 2005. Det er dejligt for brugere, der ønsker ubegrænset sikkerhedskopi til en eller flere computere og ikke har noget imod at betale mere for at få det. I modsætning til de fleste online backup-tjenester har Carbonite tre ubegrænsede backup-planer: Basic, Plus og Prime. De giver dig dog kun mulighed for at tage backup af en intern harddisk.

karbonit-gendannelse-step1

Basic er $ 71,99 pr. År og giver ubegrænsede sikkerhedskopier. Plus tilføjer backup af eksternt drev og automatisk videobackup for $ 111,99 om året. Prime er $ 149,99 pr. År og leveres med en kurérgendannelsestjeneste på toppen af ​​funktionerne i Plus-planen.

Du kan spare 5 procent, hvis du abonnerer på to år eller 10 procent, hvis du tilmelder dig tre. Hvis du ikke kan se, om Carbonite passer godt, kan du bruge den gratis 15-dages prøveperiode til at sikre dig.

Carbonite desktop-klient fungerer på Windows og macOS, men ikke Linux. Det er nemt at bruge, og du behøver kun at gennemføre et trin for at oprette din sikkerhedskopi. Carbonite vælger de mest almindelige filtyper til kontinuerlig sikkerhedskopiering. Hvis det er fint, kan du bare starte backup-processen uden at tinkere.

Carbonit-farve koder dine filer, så du kan se deres status i din filudforsker med et øjeblik.

Carbonites webklient er trist men funktionel. Dets hovedside viser de computere, du har sikkerhedskopieret, og lader dig se eller gendanne dine filer, tilføje en computer eller geninstallere Carbonite.

Mobilappen er minimal og ligetil. Du kan bruge den til at få adgang til din sikkerhedskopi og gemme filer fra din sikkerhedskopi til offline adgang.

Andre grunde, som vi kan lide karbonit

Carbonite er ikke rig på funktioner, men du kan bruge den til at sikkerhedskopiere fotos taget med din telefon. Det giver også automatisk video-sikkerhedskopi, ekstern filadgang og versionering, som ikke fungerer på macOS. Desuden kan alle planer, undtagen de billigste, tage backup af eksterne harddiske.

Carbonite opbevarer mindst de tre seneste versioner af en fil, uanset alder. Derudover holder det daglige, ugentlige og månedlige versioner højst tre måneder. Slettede filer opbevares i 30 dage. Du kan lære detaljerne om versionering i vores Carbonite-gennemgang.

Carbonite tog lang tid at overføre filer i vores test. Faktisk så meget, at det er blandt de langsomste tjenester, vi har testet. Når det er sagt, vil dine hastigheder være bedre, jo tættere du er på USA. Du kan ikke øge antallet af backup-tråde for at øge hastigheden, men du kan trække Carbonites internetforbrug, hvis det forstyrrer dit arbejde.

Afsluttende tanker

Tjenesterne på vores liste vælges blandt de bedste online backup-tjenester. Det betyder, at de er i stand til at sikkerhedskopiere tjenester, men vi har rangordnet dem baseret på kriterier, der er egnede til studerende. Værdi er vores største bekymring efterfulgt af brugervenlighed, funktioner og hastighed.

Med det i tankerne tog Backblaze først. Det er takket være det er billigt, ubegrænset og let at bruge. IDrive er det andet, fordi det er mere kompliceret at bruge, langsomt og ikke ubegrænset. Andre tjenester er også gode kandidater afhængigt af dine behov. Du kan lære mere om online backup i vores online backup bibliotek.

Hvad synes du om vores valg? Er du enig i, at Backblaze er det bedste valg? Bruger du en service, der ikke er på listen? Fortæl os i kommentarerne nedenfor. Tak fordi du læste.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map