Bedste online opbevaring til fotos i 2020: Opbevaring af snaps sikkert

Det bedste kamera er sandsynligvis det i lommen. Smartphones styrer dagen med stadigt stigende funktioner og megapixel-klassificering, der er i stand til at optage 4K-videoer og fotos i høj opløsning. Jo bedre kvalitet, jo større er filerne, hvilket betyder, at du finder det rigtige sted at gemme din amatørfotosamling.


Der er en enkel løsning: cloud-opbevaring. Upload af dine seneste billeder og videoer til skyudbydere frigør plads på dine bærbare enheder, så du let kan få adgang til dem, uanset hvor du er og på alle platforme. Det er også den perfekte måde at frigøre din harddisk fra en levetid af fotos samt beskytte dem mod at gå tabt på grund af hardwarefejl.

Vi har ikke mindre end 13 forskellige kandidater til at betragte som nogle af de bedste cloud-lagringspladser til fotos, hver med forskellige funktioner, opbevaringsgrænser og prisplaner at overveje.

Hvad er den bedste online opbevaring til fotos?

 1. Amazon-fotos
 2. Google Fotos
 3. pCloud
 4. Sync.com
 5. Flickr
 6. 500px
 7. MEGA
 8. Dropbox
 9. OneDrive
 10. SmugMug
 11. iCloud
 12. Shutterfly
 13. Jeg kører

Efter vores mening er den bedste sky-opbevaring til fotos Amazon Photos. Det tilbyder ubegrænset fotolagring, og du kan dele din konto med op til fem andre personer. Du får også alle andre frynsegoder af Prime-medlemskab, inklusive gratis Amazon-levering og Amazon Prime Video. 

Hver udbyder tilbyder lagerplads til fotos, skønt kun nogle udbydere også giver dig mulighed for at uploade videoindhold. De fleste tilbyder en god mængde gratis lagerplads til at prøve en tjeneste, men de betalte planer er ret overkommelige. Lad os se nærmere på hver udbyder.

1. Amazon-fotos

Amazon-kunder kan gemme deres fotos på en af ​​to måder. Den første er at bruge Amazon Photos, en tjeneste dedikeret til foto- og videolagring. Du kan også gemme dit medieindhold på Amazon Drive, men det mangler mange af de funktioner, der gør Amazon Photos til en sådan tiltalende mulighed.

Vi vil fokusere på Amazon Fotos her, men hvis du ønsker at gemme mere end bare fotos og videoer, så kig på vores Amazon Drive-gennemgang.

Amazon Cloud Drive

Enhver med en Amazon-konto får 5 GB gratis lagerplads til fotos og videoer på Amazon Prime Photos. Med et Amazon Prime-medlemskab til $ 12,99 pr. Måned får du ubegrænset online fotolagring. 

Din videolagring er stadig begrænset til 5 GB, så du bliver nødt til at betale for yderligere lagerplads, hvis denne begrænsning er et problem. Ekstra opbevaring koster mellem $ 19.99 pr. År for 100 GB og $ 59.99 pr. År for 1 TB. Ekstra lagerplads koster yderligere $ 59,99 pr. År for hver ekstra TB-lagerplads.

Upload af dine billeder til Amazon Photos er ret ligetil. På en stationær pc eller bærbar computer kan du logge på Amazon Prime Photos webside og bare trække og slippe dine filer eller installere den dedikerede desktop-app, som giver dig mulighed for at kopiere dine fotos til en synkroniseringsmappe på din computer. 

Det er endnu nemmere at uploade fotos fra din telefon: bare installer iOS- eller Android-appen, og så kan du indstille den til automatisk at uploade de fotos, du tager.

Fordele ved Amazon-fotos

Amazon Photos tilbyder også en funktion kaldet “familiehvelv”, som giver dig mulighed for at invitere op til fem personer til at dele din ubegrænsede lagerplads. Du kan se alles fotos sammen eller sortere dem individuelt. For yderligere privatliv kan du begrænse visse billeder fra andre brugere, selvom du deler den samme lagerplads.

Som vi tidligere har nævnt tilbyder Prime-medlemskab mere end bare fotolagring, med gratis levering og adgang til Amazon Prime Video og Prime Music inkluderet. Amazon Prime-medlemmer behøver ikke at tænke på et andet abonnement på din fotosamling, fordi du får ubegrænset fotolagring uden ekstra omkostninger. 

Amazon oplyser, at du ikke kan bruge Amazon Prime Photos til ikke-kommerciel opbevaring, så hvis du ønsker at gemme fotos til din lille virksomhed, skal du i stedet overveje den bedste cloud-lager til virksomheder.

2. Google Fotos

Ligesom Amazon er der nogle få måder at gemme dine fotos på Google. Google Fotos er designet til arkivering af fotos og videoer, mens Google Drev også kan gemme de fleste andre filtyper. Vi vil fokusere på Google Fotos-lager her, men tjek vores Google Drev-anmeldelse, hvis du er nysgerrig efter at lære mere.

Google Fotos tilbyder ubegrænset fotolagring gratis – helt gratis, ingen betaling krævet. I modsætning til Amazon Photos kan du også gemme et ubegrænset antal videoer. 

Den eneste kompromis er, at for dine gratis ubegrænsede opbevaring, skal dine fotos nedskaleres til opløsning på 16 megapixel, med videokvalitet ikke højere end 1080p HD. Hvis de overskrider disse grænser, komprimeres de automatisk. 

Faktisk komprimeres alle billeder i den gratis “høj kvalitet” -del for at spare plads, selvom de er mindre end 16MP. Selvom komprimeringen er fremragende, reducerer dette dog kvaliteten af ​​dine fotos, som kan ændres til at ændre dem for at gøre dem “fit” til kravene.

Hvis du vil gemme dine fotos og videoer uden komprimering, skal du vælge niveauet “original kvalitet”. Du får kun 15 GB gratis lagerplads her, men hvis du vil have mere, kan du betale for op til 30 TB Google Drive-lagerplads, med den grundlæggende 2TB-plan, der koster $ 9,99 pr. Måned.

Funktioner i Google Fotos

Med appen Google Backup and Sync til stationære pc’er kan du automatisk uploade filer fra enhver mappe på din harddisk eller vedhæftet lagerplads. For mobil vil Google Fotos-appen på iOS eller Android automatisk tage backup af alle billeder, du tager på din telefon, samt fjerne alle billeder, der tidligere er blevet uploadet for at spare plads.

Ved hjælp af et AI-drevet mærkningssystem kan du skrive sætninger som “hund” eller “bryllup” i Google Fotos-søgningen for at finde matchende fotos. Amazon Photos har en lignende funktion, men resultaterne er mindre nøjagtige. 

Et problem med Google Fotos er virksomhedens dårlige track record når det kommer til privatliv. For at bruge mærkningssystemet skal du give Google mulighed for at analysere din fotosamling og overgive dit privatliv i processen.

Som med mange Google-produkter får du en gratis service til prisen for, at Google bruger dine data til markedsføring, hvilket er en stor grund til, at de ikke er øverst på vores bedste gratis cloud-opbevaringsliste.

3. pCloud

Dette er den første service på vores liste, der ikke er en dedikeret fotolagringstjeneste. Vi er store fans af pCloud som en leverandør af all-round storage, og det er en service, vi ofte anbefaler til typisk brug af cloud-lager. Vi vil fokusere på at bruge pCloud til online fotolagring her, men du kan lære mere om de andre fantastiske funktioner i vores pCloud-anmeldelse.

pCloud-webgrænsefladefiler

Prisplaner på pCloud er rimelige med lagring mellem 10 GB og 2 TB koster mellem $ 5,99 og $ 9,99 pr. Måned. Der er også muligheder for opbevaring af levetid, med 500 GB “for life” tilgængelig for $ 175 eller 2 TB for $ 350. Hvis du tror, ​​du vil holde dig til pCloud i mere end tre år, kan det spare dig for et betydeligt beløb.

Der er pCloud-klienter til Windows, macOS og Linux, så du kan bruge et virtuelt drev til at tage backup af dine filer. Mobile apps til iOS og Android tager sig af dine fotos, så du kan tage backup af alt, hvad du tager automatisk.

Brug af pCloud til fotos

Hvis du kæmper for at sortere din fotosamling, men ikke ønsker at holde tingene på et lokalt drev, hjælper pCloud. Ikke kun tilbyder det mobil- og desktop-apps, men det giver dig også mulighed for at sikkerhedskopiere filer fra sociale medietjenester som Facebook og Instagram. Det gør dette hver tredje dag, så dine seneste sociale snaps vil altid forblive i sikkerhed.

Dette er en allround-udbyder, og selvom den dog tilbyder et par funktioner til seriøse fotobrugere, har den ikke det strengt i tankerne. Derfor er det ikke vores topudbyder til fotolagring, men med god lagerplads til videoindhold er det en topanbefaling på vores bedste cloud-lagerplads til videoliste.

4. Sync.com

Sync.com er vores nummer et valg, hvis du leder efter en cloud-lagerudbyder, der kan gøre det hele. Ikke kun tilbyder det gode opbevaringsgrænser, men det scorer også meget højt for sikkerhed og privatliv, takket være dets brug af nul-viden kryptering. Du kan læse mere om dette i vores Sync.com-gennemgang.

sync.com-sikkerhed

Dette privatlivsfokus er grunden til, at Sync.com er en af ​​vores anbefalinger til online fotolagring, da det er en af ​​de mest sikre leverandører af cloud-lager. Det udvider kryptering med nul viden til din fotosamling, selv når du deler fotos med andre brugere, noget de fleste andre udbydere ikke kan matche.

Det tilbyder desktop-apps til Windows og macOS, sikkerhedskopiering af dine lokale fotos og video (såvel som andre filer). Ligesom andre udbydere, såsom pCloud, tilbyder Sync.com også automatisk upload af fotos via sine Android- og iOS-apps. Du kan også se dine filer online, selvom du ikke kan forhåndsvise billeder gennem din browser.

Sync.com-priser

Sync.coms gratis plan tilbyder 5 GB lagerplads, men du kan tilføje det ved at invitere andre brugere til tjenesten og få 1 GB for hver tilmelding. Der er ingen månedlige planer, så du bliver nødt til at betale på forhånd for et år for yderligere lagerplads.

Priserne fungerer dog som meget konkurrencedygtige. Du kan få 2 TB lagringsplads til svarende til $ 8 pr. Måned, hvilket gør det til et af de billigere tilbud på vores liste, hvis du har brug for en rimelig mængde lagerplads. 

5. Flickr

Hvis du vil dele dine fotos med verden, er Flickr sandsynligvis en service, du har hørt om og overvejet. Det er en af ​​de ældste udbydere af opbevaring af fotoskyer derude, men det er skiftet hænder et par gange, med nogle dårlige ændringer krybende ind undervejs.

flickr-photostream

Som en del af den nylige overtagelse af SmugMug i 2018 blev Flickrs generøse 1 TB gratis online opbevaring erstattet med højst 1.000 fotos og videoer til gratis brugere med billeder begrænset til 200 MB og videoer op til 1 GB. Streaming af videoindhold er også begrænset til tre minutter.

Flickr Pro koster $ 5,99 pr. Måned, hvilket giver dig ubegrænset lagerplads til fotos og videoer i fuld opløsning. Videoer kan være op til 10 minutter, og der vises ingen annoncer over dit videoindhold. Hvis du vælger et årligt abonnement, får du også rabatter på andre abonnementstjenester, f.eks. Adobe Creative Cloud.

Deling af indhold med Flickr 

Hvis du er stolt af dine fotos og videoer, er det naturligt at ønske at vise dem frem. Andre udbydere giver dig mulighed for at dele fotos med enkeltpersoner eller grupper, men Flickr er designet til at gøre dit indhold synligt for verden. Hvis du foretrækker at holde dine billeder private, kan du ændre dette, men standardindstillingen gør dit indhold offentligt. 

Flickr har haft mere end 15 år på at opbygge et samfund af ligesindede. Det er et godt sted at møde andre fotografer, dele tip og få råd, men manglen på en generøs gratis version har ødelagt en af ​​de største grunde til at tilmelde sig webstedet.

6. 500 px

Ligesom Flickr er 500px et andet fotodelingssite med offentligheden i tankerne, selvom dette websted fokuserer mere på seriøse fotografer snarere end amatører. Kvaliteten af ​​de fotos, du finder på 500px, er stort set fremragende, men du kan kun uploade billeder.

500px-alle-billeder

En del af strategien for at opretholde kvalitet på 500px er at begrænse uploads. I den gratis plan kan du kun uploade syv billeder pr. Måned i et forsøg på at tilskynde brugerne til at “dele deres allerbedste og fokusere på kvalitet over kvantitet.” 

Dette er sandsynligvis mere en gimmick for at skelne sig fra andre fotos delingswebsteder end af nogen ægte grund, siges sandheden, da det kun koster dig $ 2,99 pr. Måned for at uploade et ubegrænset antal billeder.

Tjener med 500 px

Som et sted for seriøse fotografer giver 500px dig mulighed for at licensere dine fotos for andre at købe og bruge. Disse skal først godkendes af webstedet, men hvis de er godkendt, kan du få op til 60 procent royalties på ethvert salg, du foretager.

Ligesom Flickr har 500px en stærk samfundsmæssig fornemmelse, så du kan stemme og kommentere andre brugers fotos samt følge dine yndlingsfotografer.

7. MEGA

MEGA er hjernebarn af Kim Dotcom, den berygtede forretningsmand, der også skabte den siden lukkede Megaupload. Da Kim Dotcom ikke længere spiller nogen rolle i MEGAs operationer, tilbyder det en god mulighed for din fotolagring med 50 GB gratis lagerplads. Du kan finde ud af mere i vores MEGA-gennemgang.

mega-vs-tresorit-mega-aktie

Der er dog nogle advarsler til den gratis opbevaring. Af de gratis 50 GB er 35 GB heraf en bonusregistreringsbonus, der udløber efter 30 dage. 

Du kan tjene noget af det tilbage gennem “præstationer”, såsom installation af mobilappen eller invitere en ven, men selv disse belønninger er begrænset til maksimalt 365 dage. Priserne varieres, der starter på omkring $ 11 pr. Måned for 2 TB lagerplads.

Der er en desktop-app tilgængelig til Windows, macOS og Linux, eller du kan uploade dine fotos manuelt ved hjælp af webgrænsefladen. Som vi har set med andre udbydere, sikkerhedskopierer MEGAs Android- og iOS-apps automatisk dine fotos. Disse apps tilbyder også chat i realtid med andre MEGA-brugere, hvilket er usædvanligt og ikke en funktion, vi normalt ser.

MEGA-sikkerhed 

Som du kunne forvente, MEGA handler om sikkerhed, i betragtning af at det er stenet fødsel. Det holder ikke kun dine filer sikkert med nul-viden kryptering, men det holder dine filer sikre, selvom du deler dem med andre. 

Ingen kan åbne dine links bortset fra den tilsigtede modtager. Hvis lagring af fotos privat er en af ​​dine vigtigste problemer, skal du overveje MEGA, da det er en af ​​de bedste tilgængelige cloud-lagringstjenester, der er nul-viden.

Ingen krypteringsnøgle betyder ingen kontrol, så hvis du mister din adgangskode til MEGA, mister du dine filer. Nul-viden kryptering er nøjagtigt det, så MEGA vil ikke være i stand til at nulstille din adgang, hvis det sker. Du kan gemme en offline gendannelsesnøgle, men vi vil anbefale at holde din adgangskode sikker ved hjælp af en af ​​de bedste tilgængelige adgangskodeadministratorer, som 1Password, for at begrænse risikoen.

8. Dropbox

Når du nævner skylagring, tænker de fleste på Dropbox. Det var en af ​​de første leverandører af skylager med masser af nyttige funktioner, der gør det godt til samarbejde. Det er et solidt – hvis uspektakulært – valg til fotolagring, som vores Dropbox-anmeldelse forklarer. 

For $ 9,99 pr. Måned (faktureres årligt) for 2 TB lagerplads, er det også dyrere end nogle af de andre muligheder. Hvis du leder efter den bedste gratis sky-opbevaring til fotos, ja, kan du prøve Dropbox gratis med 2 GB gratis lagerplads, men du bliver sandsynligvis nødt til at opgradere til større fotosamlinger.

dropbox-sync-online-filer

Dropbox fungerer bedre end nogle af dens rivaler, når det kommer til RAW-filer. Dropbox komprimerer ikke dine filer, så alle RAW-billeder eller fotos i høj opløsning uploades til deres originale størrelse og kvalitet uden begrænsning for filstørrelser. Dropbox-skrivebordet og mobile apps giver dig også mulighed for at forhåndsvise RAW-filer sammen med andre billedfiltyper.

Takket være Dropbox for Business kan du også uploade fotos til forretningsbrug i modsætning til Amazon Photos.

Dropbox-privatliv

Dropbox tilbyder ikke nul-viden kryptering, så det er ikke så sikkert som nogle af de andre udbydere på denne liste. Det integreres dog med Boxcryptor, som er en tredjepartsapp, der giver dig mulighed for at kryptere dine filer, før de er uploadet. Du kan læse mere om, hvordan dette fungerer i vores Boxcryptor-gennemgang.

Dropbox har også haft problemer i fortiden med sikkerhedsbrud og millioner af konti påvirket. Det er et par år siden, dette skete, men det er værd at huske det, især da Dropbox ikke tilbyder nul-viden kryptering.

Hvis du er bekymret for at holde dine billeder og videoer private, kan du overveje andre muligheder i stedet for Sync.com.

9. OneDrive

Microsoft OneDrive er ikke kun en lagerudbyder, det er også et kraftfuldt samarbejdsværktøj, der tilbyder komplet integration med andre Office-apps, hvilket gør vores bedste cloud-lager til samarbejdsliste i processen.

Du kan lære mere om Office-integration i vores OneDrive-gennemgang, men vi fokuserer på, hvordan OneDrive håndterer fotos her.

OneDrive-webgrænsefladefiler

OneDrive starter med en gratis plan, der inkluderer 5 GB lagerplads, så du vil sandsynligvis overveje at opgradere til større fotosamlinger. At have 1 TB lagringsplads koster $ 9,99 pr. Måned, selvom du kan spare, hvis du betaler årligt. I mellemtiden koster 2TB dig $ 19.99 pr. Måned, hvilket vi indrømmer, at det er betydeligt højere end nogle af de andre udbydere på denne liste. 

Et vigtigt salgsargument for Microsoft OneDrive er, at du også får Office til PC eller Mac inkluderet i denne plan, men det er ikke prissat konkurrencedygtigt, hvis du kun er interesseret i at gemme fotos.

OneDrive-funktioner

OneDrive gemmer automatisk fotos og videoer fra enhver enhed, du tilslutter til en bærbar eller stationær computer, når den er installeret. Dette fungerer med kameraer og telefoner såvel som bærbar flashhukommelse som SD-kort og USB-drev. Du kan også få OneDrive automatisk til at tage backup af alle skærmbilleder, du tager på dine enheder.

Android- og iOS-apps tillader også automatisk sikkerhedskopiering af dine telefonfotos, hvor OneDrive gør det på vores liste over den bedste cloud-opbevaring til Android. Dette gælder også for iPhone-brugere, selvom OneDrive ikke kan uploade fotos, der er optimeret til iCloud. 

OneDrive komprimerer overhovedet ikke dine fotos eller videoer. Hvis du ønsker at gemme RAW-billeder eller 4K-video, er OneDrive et godt valg, selvom der er en maksimal filstørrelse på 100 GB.

10. SmugMug

Omhyggelige læsere vil bemærke, at vi allerede har nævnt SmugMug – det er tjenesten, der har ejet Flickr siden 2018. Selvom Flickr er lidt bredere i appel, er SmugMug mere rettet mod professionelle fotografer, der konkurrerer med tjenester som 500px. Det er dog stadig nyttigt for amatører, der bare vil have et sted at gemme og vise deres fotos. 

SmugMug-foto-side

For at hjælpe dig med at flytte enorme fotosamlinger giver SmugMug dig mulighed for at synkronisere mapper og undermapper intakt. Det betyder, at alle fotos, du har organiseret i forskellige mapper på din pc eller Mac, bevarer denne struktur.

Professionelle fotografer er i stand til at oprette offentlige porteføljer for at vise deres arbejde med indbyggede e-handelsfunktioner, så du kan sælge dine billeder til andre online. Du kan også tilføje brugerdefinerede vandmærker til dine billeder for at sikre, at ingen stjæler dem.

SmugMug-prisfastsættelse

Der er ingen gratis planer tilgængelige med SmugMug, men du kan prøve tjenesten i 14 dage. Når dette udløber, skal du tilmelde dig en af ​​de betalte planer. Den grundlæggende niveau er $ 5,99 per måned eller $ 48 per år, hvis du betaler årligt.

Der er dog ingen forskel i lagergrænser mellem planer. Ubegrænset foto- og videolagring anvendes gennem SmugMug-serien, selvom videoer har en maksimal filstørrelse på 3 GB og en grænse på 20 minutter pr. Video.

Ulempen er understøttelsen af ​​forskellige filtyper, da du kun kan uploade JPEG-, GIF-, PNG- eller HEIC-filer med en filstørrelse på lidt over 500MB. Hvis dine billeder er større end det, komprimeres de. Hvis du ønsker at tage backup af dine RAW-filer, kan du ikke, så kig andre steder.

11. iCloud

Mac-brugere har sjældent brug for at se længere end de tjenester, som Apple tilbyder, og med iCloud, der tilbyder en solid mulighed for foto- og videolagring, er det ikke underligt. Som vi nævnte i vores iCloud Drive-gennemgang, er iCloud integreret i dine macOS- og iOS-enheder, der tilbyder hurtig og nem cloud-opbevaring til dine filer og fotos.

iCloud-Windows-Billeder-integration

Dette betyder, at Windows- og Android-brugere ikke er i fokus for iCloud’s opmærksomhed, selvom du kan få adgang til tjenesten ved hjælp af webstedet og en grundlæggende desktop-klient. Begge er ret dårlige at bruge, men det er en anden historie for Apple-brugere.

iCloud leveres gratis med 5 GB lagerplads. En ekstra 50 GB koster mindre end $ 1 pr. Måned, eller du kan opgradere til 2 TB til $ 9.99 pr. Måned. Dette gør det lidt dyrere end nogle af de andre muligheder på vores liste, hvis du har en masse fotos og videoer til at gemme. 

Det håndterer RAW-filer, holder den originale fil i skyen og viser en indlejret JPEG, som du kan forhåndsvise på dine enheder for at spare plads.

Problemer med iClouds privatliv

Apple er ikke immun over for privatlivets fred, idet flere berømtheder har deres intime billeder stjålet fra iCloud i 2014. Heldigvis var Apple ikke rigtig skyld her, da phishingangreb på berømthederne var årsagen. Apple har siden udvidet sin kontosikkerhed med tofaktorautentisering nu anvendt på konti som standard.

iCloud bruger kryptering af nul viden til nogle data, f.eks. dine gemte adgangskoder og betalingsoplysninger. Dette udvides dog ikke til fotos og videoer. Den bruger mindst 128-bit AES-kryptering til data i hvile og TLS 1.2-protokollen, når du får adgang til iCloud.com.

Dine data er ret sikre, men andre udbydere kan sandsynligvis tilbyde bedre beskyttelse af din fotosamling.

Fordele:

 • Integreres godt med Apple-produkter
 • Kan håndtere RAW-billeder
 • Windows-app tilgængelig

Ulemper:

 • Minimal gratis opbevaring
 • Ingen nul-viden kryptering
 • iCloud-priser er dyrere end nogle indstillinger

12. Skodderfly

Digitale fotos er store, men de har en stor fejl – langt de fleste af dem ses aldrig. Nogle kan blive offentliggjort på sociale medier, men kun fotobøger, udskrifter og kort giver dig mulighed for at tage dine billeder fra din skærm og ind i den virkelige verden. Det er her Shutterfly kommer ind.

Shutterfly

Shutterfly har et stort udvalg af produkter, som du kan oprette ved hjælp af dine fotos, herunder fotobøger, kort, papirvarer, kalendere, vægkunst og mere. For at lokke dig til at købe sine produkter tilbyder Shutterfly også ubegrænset cloud-opbevaring til fotos, selvom der ikke er nogen måde at gemme videoer på. 

Der er ingen gebyr for at gemme dine fotos – du betaler kun, når du køber produkter via webstedet.

Upload af fotos til Shutterfly

Selvom Shutterfly tilbyder ubegrænset lagerplads, accepterer den kun filer i JPEG-format. Hvis dine fotos er i et andet format, skal du først konvertere dem. Der er ingen grænse for filstørrelse, men hvis du leder efter en måde at gemme dine RAW-billeder på, er Shutterfly ikke det.

Der er tre måder, du kan uploade fotos til din konto. Du kan trække og slippe dem fra din computer til webstedet, bruge Shutterfly-appen til at tilføje billeder fra din telefon eller automatisk importere billeder fra Facebook, Instagram og SmugMug. Der er ingen mulighed for at konfigurere automatisk upload, så du bliver nødt til at tilføje fotos manuelt. 

Hvis du er en amatør-snapper, der gemmer alle deres fotos i JPEG-format, er dette en smart måde at gemme ubegrænsede fotos helt gratis og bringe dem ind i den “rigtige” verden. Det kræver dog en smule mere indsats for at uploade dem end de fleste andre udbydere på denne liste.

Fordele:

 • Ubegrænset fotolagring
 • Helt gratis
 • Godt sortiment af fotoprodukter tilgængelige

Ulemper:

 • Du kan kun gemme JPEG-filer
 • Ingen videolagring
 • Ingen automatiske uploads

13. IDrive (gratis opbevaring)

Selvom IDrive er en sikkerhedskopi-løsning, kan du konfigurere synkroniseringsmapper, der ikke tæller med din grænse for sikkerhedskopiering, hvilket effektivt giver dig sikkerhedskopi og typisk cloud-lager i en. 

Hvis du kun har fået en forholdsvis lille samling af fotos gemt i standardformater, er 5 GB gratis lagerplads, som IDrive tilbyder, muligvis nok til at imødekomme dine behov. Det er et ret afrundet produkt, som du kan opdage i vores tidligere IDrive-gennemgang. 

IDrive-tidslinje

Hvis du leder efter ekstra IDrive-opbevaring, skal du udbetale på forhånd, fordi IDrive ikke tilbyder nogen månedlige planer. Det kan sammenlignes godt med andre udbydere med hensyn til pris, dog med 2 TB lagerplads, der tilbydes for kun $ 69,50 pr. År, selvom der normalt findes rabatter. For 5 TB lagerplads betaler du $ 99,50 om året.

IDrive-funktioner

IDrive tilbyder en desktop-klient til Windows og macOS ved hjælp af den standard synkroniseringsmappemetode, vi ser fra andre udbydere som Dropbox. Der er også apps til Android og iOS, der automatisk sikkerhedskopierer dine fotos og gemmer dem som en tidslinje i appen. 

IDrive bruger tabsfri komprimering og kryptering, hvilket betyder, at du kan gemme alle dine RAW-filer uden frygt for tab af opløsning. Du kan også uploade videofiler, selvom der er en maksimal grænse på 2 GB pr. Fil. 

Selvom IDrives betalte planer er store, er 5 GB gratis lagerplads en god mulighed for mindre fotosamlinger, hvilket sætter det i konkurrence med andre løsninger som iCloud.

Fordele:

 • Gratis 5 GB lagerplads
 • Ingen komprimering
 • Planer med nedsatte priser

Ulemper:

 • Ingen månedlige prisplaner

Hvordan vi valgte vores udbydere

Fra vores andre cloud storage-anmeldelser ved du, at vi kigger hårdt på hver leverandør for at finde ud af dets fordele og ulemper. Hvis en udbyder gør et godt stykke arbejde, siger vi det. Hvis det er en dårlig mulighed, er vi ikke bange for at fortælle dem.

Derfor ser vi på funktioner, priser og sikkerhed i vores roundups, og til denne gennemgang har vi set på, hvor godt hver cloud-lagringstjeneste håndterer fotolagring. Derfor udgør pCloud og Sync.com, to af vores foretrukne allroundere, kun midten af ​​pakken her.

Afsluttende tanker

Hvis du bare ønsker at gemme de tusinder af JPEG’er, du har tilstoppet din telefon og harddisk, vil en af ​​udbydere på denne liste sandsynligvis gøre et godt stykke arbejde. Se dog lidt nærmere, så finder du, at Amazon Photos er en af ​​de bedste muligheder for de fleste brugere, med ubegrænset lagerplads, som du kan dele, samt adgang til andre Amazon-tjenester.

Google Drive er et tæt sekund med den ubegrænsede gratis lagerplads, så længe du ikke har noget imod, at dine filer komprimeres. SmugMug er et godt valg, hvis du er en professionel fotograf, Sync.com tilbyder fremragende sikkerhed, og endda Shutterfly kan gøre et godt stykke arbejde gratis, hvis dine fotos alle er i det rigtige format.

Denne liste viser, at uanset om du er en amatør eller professionel, der er masser af billedhostingssteder og cloud-lagerudbydere, der giver dig mulighed for at gemme eller vise din fotosamling, fra Amazon til IDrive (og alt andet derimellem).

Hvis du har erfaring med at bruge nogen af ​​ovenstående tjenester, eller du tror, ​​vi har savnet en større spiller, så fortæl os venligst i kommentarerne herunder. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me